⭕️ رژیم اسراییل کجای بحران سودان است؟
✍️ محمد صرفی، سردبیر تهرانتایمز
🔹پس از جنگ شش روزه اعراب و اسرائیل در سال ۱۹۶۷، سران اتحادیه عرب در خارطوم جمع شدند. این اجلاس در روز اول سپتامبر با صدور بیانیهای هفت بندی به کار خود پایان داد. این نشست و بیانیه به خاطر بند سوم آن مشهور و تاریخی شد.
🔹در این بند که به «سه نه» مشهور شد، سران عرب با اینها اعلام مخالفت کردند؛
1️⃣ عدم صلح با اسرائیل
2️⃣ عدم به رسمیت شناختن اسرائیل
3️⃣ عدم مذاکره با آن.
🔹دو سال پس از کودتای ژنرال البرهان علیه عمرالبشیر، هیاتی اسراییلی وارد خارطوم شد و با دولت کودتا برای عادیسازی رایزنی کرد.
🔹الی کوهن پس از بازگشت از خارطوم پیروزمندانه گفت:«ما در حال ساختن واقعیت جدیدی با سودانیها هستیم که در آن «سه نه» به «سه بله» تبدیل میشود: بله به مذاکرات بین اسرائیل و سودان، بله به رسمیت شناختن اسرائیل و بله به صلح بین دولتها و بین مردم.»
🔹ژنرال البرهان که درهای خارطوم را به سوی رژیم کودک کش گشوده بود، گمان نمیکرد مورد خیانت قرار بگیرد. پس از آنکه حمیدتی فرمانده شبه نظامیان RSF علیه او دست به کودتا زده و سودان را میدان جنگ و درگیری کردند، تل آویو در کنار حمیدتی ایستاد.
🔹حمیدتی و البرهان هر دو ارادت خود را به اسرائیل نشان داده اند اما حمیدتی ویژگیهایی دارد که برای اسرائیل سودمندتر است. تسلط حمیدتی، میتواند باعث فروپاشی ارتش این کشور شود. بدنه ارتش سودان را نیروهای اسلامگرا و ضداسراییل تشکیل میدهند و فروپاشی آن یک امتیاز برای تل آویو است.
🔹حمیدتی نشان داده از جسارت بیشتری برای حرکت در مسیر اهداف اسرائیل برخوردارست و نیروهای او میتوانند نقش مزدور اسرائیل را در مناطق پیرامونی و حتی دورتر برعهده بگیرند.آنها در جنگ یمن یکبار این نقش را بطور گستردهای برعهده گرفتند.پیروزی او راه را برای تجزیه دوباره سودان باز میکند.
🔹وضعیت سودان پیچیدهتر از پیش شده و تاوان جنگ قدرت ژنرالها را مردم این کشور میپردازند. نکته سرگرم کننده ماجرا اینکه اسرائیل اعلام کرده میخواهد بین دو ژنرال میانجیگری کند.
🔹همانطور که اسرائیل به ژنرال البرهان خیانت کرد، در موقع لازم به حمیدتی نیز پشت خواهد کرد.
#عضو_بشید👈
🖇@eynaak
🔺تصویر یک میوهفروشی در تهران ۱۰۰ سال قبل؛ چرا کاسبان قدیم مشتریها را دست بهسر میکردند!؟ (اینجوری زندگی ها قدیما برکت داشت)
🔹مغازهدارها و بازاریان قدیم، صبحها که دکان خود را باز میکردند، کرسی کوچکی بیرون از مغازه میگذاشتند. اولین مشتری که به دکان میآمد و جنس میخرید، بلافاصله کرسی را به داخل مغازه میآوردند.
🔹وقتی مشتریهای بعدی به آنها مراجعه میکردند، کاسبها نگاهی به بیرون از دکان خود میانداختند تا ببینند کرسی کدام مغازه بیرون مانده است.
🔹به این ترتیب میفهمیدند همکارشان هنوز دشت نکرده و با اینکه جنس در مغازه داشتند، مشتریها را به روش و بهانههای مختلف به مغازه او میفرستادند.
🔹این عکس سال۱۳۰۸ از یک دکان میوه فروشی در شهرری گرفته شده؛ همان زمان که مغازهدارها چنین خصلتی داشتند و سحرخیزی، خواندن قرآن و حدیث در اول صبح، وضو گرفتن هنگام باز کردن کرکره حجره، مدارا با مشتری، دوری از ربا و نزول، کسب سود حلال، ارائه جنس مرغوب و خالص به مشتری، اهمیت به نماز اول وقت و گلریزان برای حل مشکلات مردم و کسبه، رفتارهای ویژه آنها بود./ همشهری آنلاین
عینک عضو شوید👈
@eynaak
30.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گرایش کودکان ایرانی به آثار ترجمه
«محمد میرکیانی» نویسنده کتابهای حوزه کودک:
🔹نویسندهها و ناشران ایرانی ما اول باید بازار هدف را بشناسند؛ بدانند کشورها در عرصههای فرهنگی چه علاقهمندی و سلیقهای دارند. بنابر سلیقه و علاقه مردم آن کشور هدفگذاری کنند.
🔹در آثار نمایشیِ خارجی میبینیم که چطور از آثار مکتوبشان در فیلمهایشان استفاده میکنند و اقتباس چه جایگاه و اعتبار ویژهای در آن کشورها دارد. اما در کارهای ما از صاحبان کتابها و رمانها استفاده نمیکنند.
tn.ai/2894512
@TasnimNews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حدیث تکان دهنده در مورد نماز
🇮🇷#لحظه ای با شهدا
@lahzaei_ba_sh
الجزیره به صورت ویژه دارد انتخابات ترکیه را پوشش میدهد (درست مانند شبکه خبر جمهوری اسلامی) و در طول چند ساعت گذشته در حالی که مسئولان این شبکه بهویژه گزارشگران آن در مناطق مختلف ترکیه و استودیو از پیشتازی اردوغان خوشحال بودند با کشیده شدن احتمالی انتخابات به مرحله دوم و ثبت نشدن پیروزی یک مرحلهای برای اردوغان، صحبت تاریخی جواد خیابانی را تکرار میکنند که گفته بود «درست است که پیروز نشدیم اما چیزی از ارزشهای بچههای ما کم نشد!» در واقع الجزیره و قطریها خود را یکطرف این انتخابات میدیدند و حالا که اردوغان در دوره اول نتوانسته (تا این لحظه دستکم) آرای لازم را به دست بیاورد دارند برای مخاطب می گویند که همین که ۵۰ درصد آرا را هم با توجه به مشکلات بسیار زیاد از جمله زلزله، تورم، بیکاری، فشارهای خارجی و جنگ اوکراین به دست آورده نشان از موفقیت او دارد....
خلاصه وضعیتی شده این انتخابات. طرفداران اردوغان در خیابان شادی میکنند، اما آمار آپ سقوط میکند!
✅ #به_اشتراک_بگذارید
#استاد_رائفی_پور | حتماعضوشوید👇
🔰 eitaa.com/joinchat/1246953475Cf749f8ac9b