زیارت سیدالشهداء= دوری از گناه!
🎙آیت الله عبدالکریم حق شناس رضوان الله علیه:
اصلا زیارت عاشورا، زیارت و دعای مُهَذِّبِ است، یعنی تو را تهذیب می کند. با خواندن این زیارت واقعا دلت نمی خواهد غیبت بکنی، توهین و اهانت بکنی.
📚مواعظ، ج ۱، ص ۸۸.
🎙حجت الاسلام سید میرهاشم حسینی:
اگر کسی درخواست ذکری خاص، یا ذکری خصوصی مینمود، باز ایشان همان زیارت عاشورا یا دعای توسل را توصیه مینمودند و میگفتند:
بالاترین ذکر صلوات است و بهترین ذکر هم روضه بر امام حسین علیه السلام است.
آیت الله حق شناس رحمت الله علیه به دنبال روضه های خلوت می گشتند و میفرمودند:
«عنایات حضرت علیه السلام به این روضه های خلوت بسیار است».
🎙آیت الله جاودان دامت برکاته:
مرحوم آیت الله حاج آقا حق شناس رضوان الله تعالی علیه بعد از توصیه به چله زیارت عاشورا برای برآورده شدن حاجات، توصیه به خواندن دعای توسل دیگر را می نمودند. این دعای توسل دیگر، دعایی است که در مفاتیح بعد از دعای توسل به ۱۴ معصوم علیهم السلام که مشهور است، آمده است.این دعای توسل دیگر را به مدت ۱۵ روز بخوانید که برای حاجات خوب است.
📚نسیم های گره گشا،(پاورقی) ص ۲۸ و ۲۹.
💐در سالروز رحلت عالم ربّانی آیت الله عبدالکریم حق شناس رضوان الله علیه به روح ملکوتی ایشان صلواتی هدیه بفرمائید.
@salavatnameh
کشکول کریمه
@kashkoolkarime🕌
🔻ان الحسین عبرة کل مومن
وقتی ذکر امام حسین(علیه السلام) را کردید، به اندازه ی پر مگس که این چشمتان تر شود، خداوند در هیچ کس نمی گذارد ذره ای از گناه باقی بماند الّا اینکه می بخشد.
نمی دانم قلبت راحت می شود وقتی گریه می افتی یا نه؟
هیچ تجربه کردی برای امام حسین(علیه السلام) گریه می افتی، دیگر ذهنت هیچ جا نیست، جای آلوده نیست.
طریق محبت؛ ص۸۸
@tezkar
کشکول کریمه
@kashkoolkarime🕌
مرحوم کوثری فرمود: محرم از خانه خارج شدم به قصد رفتن به مراسمات و روضه خوانی، در راه کودکانی اصرار کردند در موکب کوچکشان برایشان درحد چند بیت روضه بخوانم. اول صرف نظر کردم و پس از اصرارشان رفتم و چند بیت روی منبرِ آجری شان خواندم.
تمام که شد برای پذیرایی چای برایم آوردند که در خانه یا جای دیگری چنین چایی هرگز نمیخوردم، برای اینکه کودکان دلخور نشوند، یواشکی چای را گوشهای ریختم و تشکر کردم و رفتم به مراسمات سنگینی که داشتم برسم.
شب که آمدم خانه از خستگی به خواب رفتم.
در خواب مادرسادات را دیدم. فرمود: فلانی، تنها روضه ای که از تو قبول شد همان چند بیتی بود که برای آن کودکان خواندی، و اینکه آن چای را که ریختی در کناری، من آن چای را با دستِ خودم برایت ریخته بودم...
در این حال از خواب بیدار شدم و فهمیدم روضه هایی که ما تحویلشان نمیگیریم، اهل بیت حواسشان هست!
کشکول کریمه
@kashkoolkarime🕌
☘🍁☘🍁☘🍁
🍂🍃🍂🍃
🌿🌱
🌸
#شرح_مراتب_طهارت
#جلسه_هجدهم
#استاد_صمدی_آملی
#بخش_اول
انسان باید حقیقت و شاکله ی وجودی خود را به طور کلی از ماسوی الله و حتی فرشتگان الهی منصرف کند . باید مطلقا از غیر حق بریده گردد و فقط به پروردگار عالم اتصال وجودی پیدا کند ، و این با سخن گفتن و حرف شنیدن و فهمیدن به دست نمی آید ، بلکه باید در جان و حقیقت نفسانی فرد پیاده شود
ابن سینا در نمط نهم « اشارات » می فرمایند :
« زاهدان کسانی هستند که متاع دنیا را از خود دور می کنند تا در ازایش متاع آخرت را به دست آورند . عابدان کسانی هستند که بر مستحبات عبادات دقت دارند . عارفان کسانی هستند که دائما چهره جان خویش را به سوی عالم اله انصراف می دهند تا محل شروق حق گردد »
☘🍁☘🍁☘🍁
دلدار آن کسی است که صاحبدل و عاشق خود را نوازش می کند و به او می گوید: عزیز من، نگران نباش. در مسیر راه حرکت کن، توکلت بر حقیقت عالم باشد، تو به مقصود می رسی. توکل تو رسیدن توست. به راه افتادن تو رسیدن توست. همین که تصمیم گرفتی در پیشگاه حق زانو بزنی به همان اندازه رسیده ای.
فراز نشیب های بخش نفس را تعبیر به قلب میکنند ، که فرازش رو به سوی ملکوت است و نشیبش رو به سوی دنیا میباشد ، زمانی که دل انسان رو به مادیات میکند خود را سنگین می یابد و نماز و عبادتش جان ندارد و این یک حال قلب می باشد ، و صورت دیگر که اگر خود را به کم صحبت کردن ، کم شنیدن ، کم خوردن و کم دیدن باعث ملکوتی شدنش میشود باز هم این از حالات قلب می باشد .
🔸کسانی که حضورشان قوی است ، توحید را در خود بسیار تقویت کرده اند ، و سه چهار درس اول معرفت نفس را درست حل کرده اند . اگر کسی به این حقیقت برسد از این به بعد قلبش کاری به نشئه طبیعت ندارد .
#شرح_مراتب_طهارت
#جلسه_هجدهم
#استاد_صمدی_آملی
@shakhehtoba
https://eitaa.com/joinchat/2841182208C176d11888a
کشکول کریمه
@kashkoolkarime🕌
💠توفيق حضور
♦️آنگاه كه نماز را به پايان آوردى ، سر به سجده نهاده و بگو: اللهم ارزقنى حلاوه ذكرك و لقائك و الحضور عندك خدايا! شيرينى يادت را به من بچشان ، خدايا! ديدارت را روزى من بگردان .پروردگارا! توفيق حضورت را به من عنايت به فرما.
🍃🍁🍃🍁🍃🍁
علامه حسن زاده آملی,
@shakhehtoba
https://eitaa.com/joinchat/2841182208C176d11888a
کشکول کریمه
@kashkoolkarime🕌
🛎محرم زنگ بیداری، درسها و عبرتها
🔻امام حسين (علیه السلام) شهيد فراموشكاری مردم
🔘مهمترين علت شهادت امام حسين(علیه السلام) يا مهمترين علت گرويدن مردم به امويان، «جهالت» مردم بود. مقصود از جهالت اين نبود كه چون مردم «بیسواد» بودند، مرتكب چنين عملی شدند و اگر تحصيل كرده میبودند نمیكردند؛نه!
در اصطلاح دين، جهالت بيشتر در مقابل «عقل» گفته میشود و مقصود آن تنبّه عقلی است كه مردم بايد داشته باشند، و اين چندان ربطی به سواد و بیسوادی ندارد.
به عبارت ديگر امام حسين(علیه السلام) شهيد «فراموشكاری» مردم شد، زيرا اگر در تاريخ ۵۰، ۶۰ ساله خود فكر میكردند و قوه تنبه و استنتاج و عبرتگيری در آنها میبود و به تعبير سيدالشهداء(علیه السلام) كه فرمود: «ارجعوا الی عقولكم» اگر به عقل و تجربه ۵۰، ۶۰ ساله خود رجوع میكردند و جنايتهای ابوسفيان و معاويه و زياد در كوفه و خاندان اموی را فراموش نمیكردند و گول ظاهر فعلی معاويه را، كه دمزدن از دين بهخاطر منافع شخصی است، نمیخوردند و عميق فكر میكردند و حساب میكردند آيا حسين(علیه السلام) برای دين و دنيای آنها بهتر بود يا يزيد و معاويه و عبيدالله، هرگز چنين جنايتی واقع نمیشد. پس در حقيقت علت عمده اين كه مردمی نسبتا معتقد به اسلام اين طور با خاندان پيغمبر رفتار كردند، فقط و فقط فراموشكاری و گول ظاهر خوردن آنها بود، يعنی نتوانستند پشت پرده نفاق را ببينند. «ظواهر» شعائر اسلامی را محفوظ میديدند و توجه به «اصول» و مبانی از بين رفته نداشتند.
📚 حماسه حسينی شهید مطهری (ره)، جلد ۲، صفحه ۳۲
کشکول کریمه
@kashkoolkarime🕌
❄️ناسپاسى مردم در مقابل آن همه نعمت و قدرت اسلام
#نهج_البلاغه
▫️وَ قَدْ تَرَوْنَ عُهُودَ اللهِ مُنْقُوضَةً فَلاَ تَغْضَبُونَ! وَ أَنْتُمْ لِنَقْضِ ذِمَمِ آبَائِکُمْ تَأْنَفُونَ
🟠با اين همه مى بينيد، قوانين و پيمان هاى الهى شکسته شده امّا به خشم نمى آييد! در حالى که اگر پيمان ها و سنّت هاى پدرانتان نقض گردد، سخت ناراحت مى شويد! (آنها براى پيمان هاى الهى به اندازه پيمان هاى پدرانتان ارزش قائل نيستيد؟)».
✍اشاره به اينکه اگر يک سنّت قبيلگى و طايفه اى در ميان آنها شکسته مى شد، فريادشان بلند مى گشت; امّا بنى اميّه در مقابل چشم آنها، تمام سنن الهى را درهم شکستند، ولى آنها فرياد بر نکشيدند و اين ناسپاسى بسيار بزرگى در برابر آن همه نعمت هاى الهى بود.
📘#خطبه_106
کشکول کریمه
@kashkoolkarime🕌
💥 شرح فرازی از زیارتنامه حضرت عباس (سلام الله علیه)
🔹 أشْهَدُ لَكَ بِالتَّسْلِيمِ وَالتَّصْدِيقِ وَالْوَفاءِ وَالنَّصِيحَةِ لِخَلَفِ النَّبِيِّ صَلَّى اللّهُ عَلَيْهِ وَآلِهِ
🔸تسلیم:
اسلام، دین تسلیم است. «فَلا وَ رَبِّکَ لا یُؤْمِنُونَ حَتَّی یُحَکِّمُوکَ فیما شَجَرَ بَیْنَهُمْ ثُمَّ لا یَجِدُوا فی أَنْفُسِهِمْ حَرَجاً مِمَّا قَضَیْتَ وَ یُسَلِّمُوا تَسْلیماً»(نساء/۶۵)
وجود مقدس قمر بنیهاشم، در عظیمترین درگیریهای تاریخ وارد شده و تسلیم محض بوده است. اگر الان برای ما مسئله، بعد از ۱۴۰۰ سال حل شده غیر از آن زمان است؛ زیرا آن زمان، خیلیها که خودشان را بزرگ میدانستند و صحابی بودند و وجود مقدس نبی اکرم و امیرالمومنین و امام مجتبی را درک کرده بودند و شاگردی آن حضرات را کرده بودند، نمیتوانستند بپذیرند که این راه، راه صوابی است.
تسلیم شدن نسبت به وجود مقدس سیدالشهداء در این بلاء عظیم، در این امتحان سخت و سر باز نزدن و قوای خود را در اختیار معصوم قرار دادن قدم اول است.
تسليم مقام اسلام است؛ يعني قلب انسان دنبال قلب وليّ خدا حركت كند و سلم در مقابل او باشد.
🔸 التصدیق:
قدم دوم، تصدیق است. یعنی امام را عین صدق محض بدانی و شک و ریب و تکذیب نسبت به امام، در انسان پیدا نشود. خیلیها در ته دلشان نسبت به حقانیت سیدالشهداء(ع) تردید کردند. ما یک تصدیق داریم، نقطه مقابلش از شک شروع میشود، بعد به ریب و بدگمانی میرسد، بعد به تکذیب ختم میشود. مقابل تصدیق، تکذیب است. انسان، معصوم را تکذیب میکند و میگوید: درست نیست، صدق نیست، فرمان خدا نیست، راه صواب نیست. اولش هم از یک تردید و شک آغاز میشود. انسان اگر در حقانیت جبهه انبیاء و اولیاء الهی تردید کرد این تردید، همین جا نمی ماند؛ بلکه شیطان، انسان را قدم به قدم پیش میبرد تا به مقام ریب و بعد هم مقام تکذیب میرساند. تصدیق کردن معصومین و آنها را عین حق و صدق دانستن و شک نکردن در سختیها بهخصوص آنجایی که به حسب ظاهر با تعلقات ما درگیر میشود، کار بسیار سختی است؛ چون ما وقتی میخواهیم تصدیق کنیم، ترازوی ما، تعلقات ما هستند.
تصديق، يعني در امواج سنگينترين ابتلائات و امتحانهايي كه وليّ خدا از انسان میگیرد در ورود به باب او ترديد به خود راه ندهد و ذرّهاي در حقّانيت و صدق و پاكي و طهارت او شک نکند. با يقين كامل وليّ خدا را همراهي كند.
🔸 الْوَفاء:
آدمی که تسلیم امام است؛ به فهمی میرسد و محاسباتش با امام همراه میشود. عقل عملش، تعلقاتش، خوب و بد کردنهایش، زشت و زیبا کردنهایش، درکش از معروف و منکر، با امامش هماهنگ شده و تابع و دنبالهرو امام و نورانی به نور امام میشود. حالاست که میتواند وفا بکند و پیمانهاش را پر میکند و عهدهایی که با امامش داشته، بتمامه انجام دهد. «وافی» آن کسی است که پیمانه را پر میکند.
قرآن می فرماید «وَ مَنْ أَوْفی بِعَهْدِهِ مِنَ اللَّهِ فَاسْتَبْشِرُوا بِبَیْعِکُمُ الَّذی بایَعْتُمْ بِهِ». کسی با خدا وفا کرد، خدای متعال در وفاداری، بر همه، سابق است و اصلاً وفاداری همه، از او است. روز قیامت، همه شهدا و خصوصاً شهدای کربلا که گُل سرسبد گلها هستند؛ وقتی جایگاه حضرت ابالفضل را نسبت به حضرت سیدالشهداء میبینند، غبطه میخورند.
وفا، يعني اينكه همۀ سرمايهاش را بدهد و خود را نهتنها هيچكاره، که بدهكار بداند.
🔸النصیحه:
از این لطیفتر، نصیحت است. نُصحِ برای امام؛ به معنای نصیحت کردن و موعظه کردنِ امام نیست، بلکه بیش از وفا، و بهمعنای خیرخواهی کردن است؛ یعنی پیمانه ات را که پر کردی، آنچه را هم که از تو نخواستند، بروی انجام بدهی؛ یعنی کار را زیباتر و بیشتر از آنکه خواستند، انجام دادن. همان که خدای متعال در قرآن خطاب به پیامبر فرمود: «طه * ما أَنْزَلْنا عَلَیْکَ الْقُرْآنَ لِتَشْقی»(طه/۱-۲) پیغمبر ما! نگفتیم این قدر زحمت بکشی؛ بلکه ما گفتیم برو دست بندگان ما را بگیر و بیاور. برو عالم را آباد کن و با عبادت خودت عالم را نورانی کن. نگفتیم اینطور به زحمت بیفت. این نصیحت است. سیدالشهداء، امام است؛ اگر کاری بکنی که بگویند او نسبت به امامش نصیحت کرد و بیش از آنکه وظیفهاش بود و عهد داشت، با امام خودش نُصح داشت که خیلی چیز عجیبی است. این است که حضرت فرمود: عموی من در روز قیامت یک درجهای دارد که همه شهدا به او غبطه میخورند. این است که همه ائمه علیهم السلام ایشان را دوست دارند و افتخار میکنند. در حالی که معصوم، مدار همه کائنات است؛ ولی به مثل حضرت اباالفضل افتخار میکنند و حرفش در دستگاه آنها ردخور ندارد.
نصیحت؛ يعني بالاتر از تكليف بار برداشتن.
☑️ @mirbaqer_ir
کشکول کریمه
@kashkoolkarime🕌
السلام علی الحسین
وعلی علی بن الحسین
وعلی اولاد الحسین
وعلی اصحاب الحسین
کشکول کریمه
@kashkoolkarime🕌
🏴🏴 یا کاشف الکرب عن وجه الحسین " علیه السلام "
اکشف کروبنا بحق اخیک الحسین " علیه السلام " 🏴🏴
▪تاسوعا و عاشورای حسینی را به ساحت مقدس امام عصر " عجل الله تعالی فرجه الشریف " و شما عزاداران تسلیت عرض می نماییم.
▪التماس دعا ▪
کشکول کریمه
@kashkoolkarime🕌
❇️ حضرت عباس علیه السلام در کلام امام سجاد علیه السلام
🟠 عَنْ ثَابِتِ بْنِ أَبِی صَفِیَّةَ (۱) قَالَ:
🌸 قَالَ عَلِیُّ بْنُ الْحُسَیْنِ علیهما السّلام:
🟡 رَحِمَ اللَّهُ الْعَبَّاسَ یَعْنِی ابْنَ عَلِیٍّ فَلَقَدْ آثَرَ وَ أَبْلَی وَ فَدَی أَخَاهُ بِنَفْسِهِ حَتَّی قُطِعَتْ یَدَاهُ فَأَبْدَلَهُ اللَّهُ بِهِمَا جَنَاحَیْنِ یَطِیرُ بِهِمَا مَعَ الْمَلَائِکَةِ فِی الْجَنَّةِ کَمَا جَعَلَ لِجَعْفَرِ بْنِ أَبِی طَالِبٍ وَ إِنَّ لِلْعَبَّاسِ عِنْدَ اللَّهِ تَبَارَکَ وَ تَعَالَی لَمَنْزِلَةً یَغْبِطُهُ بِهَا جَمِیعُ الشُّهَدَاءِ یَوْمَ الْقِیَامَةِ.
🌸 امام سجاد علی بن حسین علیهماالسلام دربارهٔ عمویش عباس فرمودند:
🟢 خدا عمویم عباس بن علی را بیامرزد که ایثار کرد و خوب کار کرد و جانش را فدای برادرش کرد.
دستانش بریدند و خدای به جای آنها دو بال میدهدش تا با آنها در بهشت با فرشتگان پرواز کند چونان که برای جعفر بن ابی طالب کرد و به روز قیامت عباس را نزد خدای تبارک و تعالی جایگاهی است که شهیدان جملگی به او رشک میبرند. (۲)
✅ (۱) هو أبو حمزة الثمالی- بضم المثلثة و اسم أبیه دینار، کوفیّ مات فی خلافة. المنصور.
📚 (۲) خصال، ج ۱، ص ۶۸.
⭐️ صبغة الله
✳️@sebghatallahh
کشکول کریمه
@kashkoolkarime🕌
🏴 بیاناتی بسیار ارزشمند از علما پیرامون ضرورت اتصال روحی با ائمه علیهمالسلام از راه توسل
🔺 علما فرمودهاند: علامت توجه و بیداری این است که حال انسان مثل حال کسی باید باشد که گمشدهای دارد. چطور وقتی کسی در سفر مثلاً کیف پولش را گم میکند در همهی احوال به فکر گمشدهاش است، حتی در حال غذا خوردن، خوابیدن و از خواب برخواستن. طلبه و انسان بیدار نیز باید یک چنین حالی داشته باشد.
🔹 برای این مطلب بزرگان اهل معرفت در بیان روحانیتِ قرآن اشعاری آوردهاند:
هست قرآن حالهای انبیاء
ماهیانٍ بحر پاک کبریا
ور بخوانی ور نه این قرآن پذیر
انبیاء و اولیاء را دیده گیر
انبیاء (علیهمالسلام) کسانی هستند که از طرف خدا مأموریت دارند تا جسم و روح و تمدنهای بشری را اصلاح کنند. اینها کسانی هستند که با دریای لطف و کرم و عظمت خدا آشنا و در آن شناور هستند. با خدا همنفساند و با او همسخن و هممجلساند که شرح حال آنها در سورههای قرآن مثل نوح، انبیاء، لقمان و… آمده است و راه آشنائی با روحیات انبیاء (علیهمالسلام) خواندن و شنیدن قرآن مثل قاریان قرآن نیست بلکه راه آن:
چون تو در قرآنِ حق بگریختی
با روان انبیاء آمیختی
✅ این است که انسان از زندگی خود فرار کند و به حالات انبیاء(علیهمالسلام) متوجه بشود و بین خود و آنها تناسب و آمادگی ایجاد کند.
زیارت عاشورا برای همین است که انسان به وسیله لعن و سلام آن، از اجتماعِ یزیدی و ابن زیادی و عمرسعدی و شمری (لعنهمالله) فرار کند و به روح ابوالفضلی (علیهالسلام) پناه ببرد و این ممکن نیست مگر اینکه انسان طعم دوری از روحانیت را درک کرده باشد.
در احوال شیخ مرتضی زاهد (علیهالرحمة) آمده است که در شبانهروز دو مرتبه زیارت عاشورا میخوانده است. ممکن است این سؤال پیش بیاید که طلبگی با اینگونه عباداتِ وقتگیر خیلی سازش ندارد. در جواب باید گفت که طلبگی مانند غذائی است که نمک ندارد و این زیارات نمک آن محسوب میشوند.
مرحوم حاج میرزا جواد آقا (علیهالرحمة) از شیخ انصاری(رحمهالله) نقل میکند که طلبهای به ایشان عرض کرد که من به خاطر درس و مطالعهام نمیتوانم نماز شب بخوانم. ایشان فرمودند: تو قلیان میکشی؟ گفت: بله. ایشان فرمودند: نماز شبت را جایگزینِ وقت قلیان کشیدنت کن. ایشان به این مطلب اشاره دارد که انسانی که مراقبه دارد، مطالعه را با نماز شب معاوضه نمیکند بلکه با کارهائی که برای انسان ضرر دارد جایگزین میکند نه با کارهائی که نباید آنها را حذف کرد.
مرحوم آمیرزا عبد العلی آقا طهرانی (رحمهالله) پدر بزرگوار حاج آقا مجتبی طهرانی(رحمهالله) به من سفارش میکردند که در روز یک زیارت سیدالشهداء (علیهالسلام) بخوان ولو نیم صفحهای، یا یک صفحهای؛ اما همان آمیخته با روح انبیاء و اولیاء(علیهمالسلام) باشد. اصل این است، کمیت مهم نیست.
💔 باید این زیارت برای انسان دلسوختگی بیاورد و خود را با اولیاء همدرد ببیند. طلبهای که همدرد حضرت علی اکبر (علیهالسلام) شد خوشا به حالش، هر مسجد و مدرسهای برود، در هر گوشه کشور مردم را بیدار و هوشیار میکند.
ای خنک، آن مُرده کز خود رسته شد
در وجود زندهای پیوسته شد
یعنی تا یک موجود زندهای پیدا نشود و انسان با وجود او رابطه پیدا نکند، حیات او در وجود انسان دمیده نمیشود. و حالا که ما دسترسی به این علمای ربانی نداریم راهش همین توسلات به معصومین (علیهمالسلام) میباشد ولو نیم ساعت در شب یا بینالطلوعین. حتی در قدم زدن بعد از نماز صبح میشود انسان در تماس با ارواح انبیاء(علیهمالسلام) قدم بزند.
۸۸.۷.۱۹
☑️ مرحوم آیت الله سید ابراهیم خسروشاهی
@seyedololama
کشکول کریمه
@kashkoolkarime🕌
آمادگی برای امتحان.@seyedololama.mp3
1.03M
🏴 در شب عاشورا اباالفضل عباس و اصحاب علیهمالسلام به سیدالشهداء صلواتاللهعلیه چه گفتند؟!
⚠️ خطر غفلت از امتحانات الهی
☑️ مرحوم آیت الله سید ابراهیم خسروشاهی رحمه الله تعالی
@seyedololama
کشکول کریمه
@kashkoolkarime🕌
عاشورا، مظهر محبّتِ ولیّ خدا به ماست.
در هیچ کجای عالم، اینطور، صحنه محبت ولیّ خدا به دوستان و شیعیانش ظهور پیدا نکرده است.
چه کسی است که ششماههاش را روی دست بگیرد که ما هدایت بشویم؟
چه کسی را دیدهاید که حاضر شده است صدای العطش بچههایش در بیابان بلند بشود، که خدا دست ما را بگیرد؟
#استاد_میرباقری
☑️ @mirbaqeri_ir
کشکول کریمه
@kashkoolkarime🕌
🏴 آجَرَکَ الله بَقِيَّةَ الله😭😭
◾️هرکس به عزاداری تسلیت بگوید، به اندازه اجر آن عزادار بدون این که از اجر او کاسته شود به تسلیت گوینده اجر داده می شود.
قَالَ قَالَ رَسُولُ اللَّه ص مَنْ عَزَّى مُصَاباً كَانَ لَه مِثْلُ أَجْرِه مِنْ غَيْرِ أَنْ يَنْتَقِصَ مِنْ أَجْرِ الْمُصَابِ شَيْئاً
📜الكافی، ج ۳ ص ۲۰۵
▪️در عزاداری ها، آن هنگام که دلت به درد میآید و اشکت سرازیر میشود ، دستت را بر روی سینه بگذار و آرام زمزمه کن :
آجَرَکَ الله یا بَقِيَّةَ اللَّهِ في مُصیبَتِ جَدِّکَ الحُسین علیه السلام...
◾️ بگذار همدردیت با صاحب اصلی عزا ، مرهمی بر دل داغدارش باشد و مولایت بداند در این روزهای پُر درد ، همّ و غمت ، غربت و غصهی امام زمانت است..
🌤أللَّھم عجل لولیڪ الفرج والعافیةوالنصر🍃
https://eitaa.com/joinchat/212533303C45555bda01
کشکول کریمه
@kashkoolkarime🕌
◾️اعمال روز عاشورا
۱ـ عزاداری بر امام حسین(علیه السلام) و شهدای کربلا، در این مورد از امام رضا(علیه السلام) نقل شده است:
هر کس کار و کوشش را در این روز، رها کند، خداوند خواستههایش را برآورد و هر کس این روز را با حزن و اندوه سپری کند، خداوند قیامت را روز خوشحالی او قرار دهد.
۲ـ زیارت امام حسین(علیه السلام).
۳ـ روزه گرفتن در این روز کراهت دارد؛ ولی بهتر است بدون قصد روزه، تا بعد از نماز عصر از خوردن و آشامیدن خودداری شود.
۴ـ آب دادن به زائران امام حسین(علیه السلام).
۵ـ خواندن سوره توحید هزار مرتبه.
۶ـ خواندن زیارت عاشورا.
۷ـ گفتن هزار بار ذکر «اللّهم العن قتلة الحسین(علیه السلام).»
📚پینوشتها:
۱- مصباح کفعمی، ص ۵۰۹٫
۲- فرهنگ عاشورا، ص ۴۰۵، جواد محدثی.
۳- وسائل الشیعه، ج ۵، ص ۳۹۴، حدیث ۸٫
Eitaa.com/hefzequranchannel
کشکول کریمه
@kashkoolkarime🕌
✅👈 اهميت خواندن هزار مرتبه سورۀ توحيد در روز عاشورا
🎤👈 آیتالله سعادت پرور
◼️ مرحوم سيّد بنطاووس پس از ذكر سه زيارت براى سيّدالشّهداء عليه السّلام، به حديثى اشاره فرموده به اينكه هر كس روز عاشورا ١٠٠٠ مرتبه سوره اخلاص را بخواند: «نَظَرَ الرَّحْمنُ إِلَيْهِ وَ مَنْ نَظَرَ الرَّحْمنُ إِلَيْهِ،لَمْ يُعَذِّبْهُ أَبَداً». خداوند رحمت گستر به او نظر مىكند و هر كس كه خداوند رحمان به او نظر كند، هيچ گاه او را عذاب نمىكند.
◼️ به راستى سوره توحيد،چه خصوصيّتى را به خواننده از نظر معنى القا مىكند، آن هم در آن روز كه مصائب حسين بن على عليهما السّلام و اهل بيت و اصحابش، همه شيعيان را آزرده خاطر نموده است؟
◼️ مىتوان گفت: واقعه كربلا و توجّه به آن و اقامه عزادارى و گريستن بر آن مصائب، اگرچه بسيار پسنديده است، امّا به حسب صورت، شيعيان را چنان غرق در آن حادثه مىكند كه ممكن است براى غير «بندگان خاصّ الهى»، سبب «غفلت» از خداوند متعال شود.
◼️ بدين جهت به قرائت آن سوره دستور داده شده، تا شيعيان با توجّه به حضرت بارىتعالى، خويش را از آن غفلت جدا سازند و علاوه، به خود آرامش دهند و بدانند خداوند را در اين امر، خيرات و بركاتى شايان براى اسلام و اهل آن خواهد بود و نابودى دشمنان آن حضرت عليه السّلام نيز از آن خيرات است.
◼️ چنانكه فرموده شده:«نَظَرَ الرَّحْمنُ إِلَيْهِ»؛ در واقع توجّه به توحيد، تسليت و آرامش دهنده مصيبت ديده خواهد شد، لذا صفت رحمانيّت در جمله فوق استعمال شده؛ نه اسم جلاله «اللّه» و اين توجّه است كه صاحبان عزا را(كه همان شيعيانند)، سبب آرامش و تسليت مىشود.
◼️ اين رويّه(يعنى توجّه دادن بندگان الهى از جانب معصوم عليه السّلام به توحيد در تمام زندگى) مطلبى است كه آن بزرگواران از كتاب الهى گرفتهاند و در هر كلام بندگان را اوّل، به حقّ سبحانه توجه مىدهند و سپس از مشكلات و گشايش آن ذكر مىكنند (بالأخص در دعاها) تا مبادا گرفتارىهاى عالم طبع، سبب غفلت مؤمنين از برطرفكننده و گشوده شدنش به دست با كفايت حقّ سبحانه گردد.
📚 نور هدایت، ج ۴، ص ۲۸۹
🆔لینک کانال👈 https://eitaa.com/tavasolitabrizi
کشکول کریمه
@kashkoolkarime🕌
#امام_حسین_ع_گودال_قتلگاه
#امام_حسین_ع_روز_عاشورا
تضمینی از شعر جناب مقبل کاشانی
زوال ظهر، تن خسته و لب عطشان
بدون لشگر و یار و بدون پشتیبان
میان حلقۀ خولیّ و شمر و زجر و سنان
" روایت است که چون تنگ شد بر او میدان
فتاده از حرکت ذوالجناح وز جولان "
نه آل فاطمه عادت به این جسارت داشت
نه شیرخواره به گهواره خواب راحت داشت
نه پای دخترکانش به خار عادت داشت
" نه ذوالجناح دگر تاب استقامت داشت
نه سید الشهدا بر جدال طاقت داشت "
نه بود دست علمدار تا کند امداد
نه حُرّ و عابس و مسلم برای استمداد
نه اکبریّ و نه قاسم، ز بی کسی فریاد
" کشید پا ز رکاب آن خلاصۀ ایجاد
به رنگ پرتو خورشید بر زمین افتاد "
همین که خیمۀ عباس بی ستون گردید
دو چشم اهل حرم رنگِ اشک و خون گردید
به گریه زینبش از خیمهها برون گردید
" هوا ز بادِ مخالف چو قیرگون گردید
عزیز فاطمه از اسب سرنگون گردید "
هزار و یک ورق از مصحف مبین افتاد
عزیز فاطمه بی یار و بی معین افتاد
غروبِ حادثه بر خاک با جبین افتاد
" بلند مرتبه شاهی ز صدر زین افتاد
اگر غلط نکنم عرش بر زمین افتاد "
✍ #مهدی_مقیمی
💠 اللّٰهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّكَ ٱلْفَرَجَ 💠
کشکول کریمه
@kashkoolkarime🕌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غوغای مداح عراقی برای آقا ابوالفضل العباس علیه السلام از زبان مادرش حضرت ام البنین به زبان فارسی التماس دعا😭
چرا اسبها که حیوانات فهمیده و نجیبی هستند، روز عاشورا بر پیکر مطهر امام حسین علیه السلام تاختن؟!
حدود هشتاد سال پیش یکی از علمای اصفهان که از سادات خیلی اصیل هم هستند ، دهه اول محرم بوده ، به يكى از روستاهای اطراف منبر می رود. آن روز برف سنگينى مى آمده است.
وقتى روضه اش تمام مى شود بايد به يك روستای ديگر با فاصله مثلاً يك فرسخ برود.
نقل می کند : عباى زمستانيم را به سر كشيدم و سوار بر الاغ شدم و رفتم. برف سنگينى مى آمد. مقدارى كه آمدم احساس کردم ، گويا يك سوارِ ديگر از پشت سر من ، دارد مى آيد.
حدس زدم یه نفر از روستا آخرش آمده مراقب من باشد.
بعد آن آقا كه پشت سر من مى آمد گفت : « آ سيد مصطفى سلامٌ عليكم».
گفتم : « سلام عليكم» .
گفت : «مسئلةٌ»(یعنی سوالی داشتم؟)
گفتم : « بفرماييد».
گفت : « آيا در روز عاشورا دشمن بر جسد حضرت سيدالشهداء اسب تاخت؟
گفتم : « بله من در تاريخ خوانده ام كه چنین کاری کرده اند.
آن آقا گفتند : « و اسب ها هم بر بدن رفتند؟»
گفتم: «بله در تاريخ هست كه اسب ها هم بر بدن رفتند.»
مدتى گذشت و يك خورده جلوتر آمديم. باز آن آقا گفتند:« آسيد مصطفى! آيا متوكل عباسی خواست قبر حضرت سيدالشهداء (علیه السلام) را، منهدم كند؟»
گفتم : بله سعى كرد كه از بين ببرد».
گفت : « گاوها را فرستاد كه قبر را شخم بزنند و مساوى كنند؟»
گفتم : من در تاريخ خوانده ام كه فرستادند اما گاوها نرفتند.
گفت « چطور؟ اسب كه حيوان نجيب و خوش فهمى است و در عالم خودش بيش از گاو متوجه می شود، اما بر جسد و بدن مبارك حضرت سيدالشهداء (علیه السلام) رفت ولى آن گاوها حتى بر قبر مطهر هم نرفتند و قبر را از بين نبرند؟!»
آقا سید می گوید:
من به فکر رفتم که عجب سوالى شد! اين از محدوده توانائى فکری اين آبادى و اين منطقه بيرون است! داشتم به جوابش هم فكر مى كردم.
گويا حس كردم از همان پشت سر نورى به دلم افتاد و جوابی برای این سوال به نظرم آمد.
گفتم : « البته اين قضيه يك جوابى دارد».
گفتند : « چى هست؟»
گفتم : « روز عاشورا حضرت سيد الشهداء (عليه السلام) خواسته بودند كه هر چه دارند را براى خدا بدهند حتى اين يك مشت استخوان را گذاشتند وسط و خودشان اجازه دادند و خودشان خواسته بودند كه اسب بر بدن مبارکشان برود. خود حضرت خواستند هر چه داشتند را در راه خدا داده باشند.
اما در جريان متوكل، اينها مى خواستند آثار حضرت را از بين ببرند.
نظر امام حسین (علیه السلام) بر از بين رفتن آثارشان نبود، از اول خود حضرت مى خواستند، آثارشان محفوظ بماند تا مردم به اين وسيله بهره ببرند و مقرّب به خدا شوند».
آن آقا كه پشت سر بود، فرمود:« درست است.»
آقا سید مصطفی می گوید: بعد پشت سرم را نگاه كردم ديدم هيچ كسى نيست حتى جاى پائى غير از همين مسيرى كه من آمده ام، نيست...(فهمیدم آقا امام زمان علیه السلام بوده اند)
کشکول کریمه
@kashkoolkarime🕌
مکاشفه ایتالله بهاءالدینی از واقعه عاشورا و حیرت از چشمان متحیر حضرتعباس از پارگی مشک
🔴 #بیداری_ملت 👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
کشکول کریمه
@kashkoolkarime🕌
معشوق من می بیند
▪️بعضی از بندگان خدا اینگونه اند که در مقابل تحمل بلا و مصیبت ها فقط با خدا معاشقه می کنند و می گویند: خدایا، ببین؛ من این بلا را به خاطر تو تحمل می کنم.
▪️سیدالشهدا(علیه السلام) پس از آن كه تیر سه شعبه را از گلوی حضرت علی اصغر کشیدند، مقداری از خونی را كه از گلوی طفل شیرخواره جاری شده بود، به آسمان پاشیدند و قدری از آن هم به محاسنشان مالیدند و فرمودند: آن چه این مصیبت را بر من آسان می کند این است كه در برابر دیدگان خدا این مصیبت بر من نازل شد؛ «هَوَّنَ عَلَیَّ مَا نَزَلَ بِی أَنَّهُ بِعَیْنِ اللَّه»؛ معشوق من می بیند که من برای او چه می کنم؛ من چیزی دیگری نمی خواهم.
▪️اگر خدای متعالی شِمه ای از چنین معرفت و محبتی را به كسی بدهد، خیلی اوج می گیرد و اصلاً در زندگی برایش تلخی معنا ندارد؛ برای چنین كسی تحمل سخت ترین مصیبت ها لذیذترین رفتار است؛ زیرا از نظر او موقعیتی است كه اوج وفاداری اش را به محبوب نشان بدهد. برای یک عاشق چه چیزی بهتر از این؟!
🔺️بیانات آیت الله مصباح یزدی(قدس سره)، ۱۳۹۲/۰۵/۱۴
#حضرت_علی_اصغر
#محرم
🏴 @mesbahyazdi_ir
کشکول کریمه
@kashkoolkarime🕌