فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام خمینی: خاک بر سر من که ...
🔴بسیار مهم: لزوم وحدت لیست انقلابی ها در شرایط حساس!
از جریان غربگرا خبرهایی میرسد که احتمالاً درساعات پایانی به یک لیست واحد خواهند رسید.
اگر این اتفاق بیفتد، باید جریانات انقلابی از جبهه پایداری گرفته تا شانا و جوانان و... به یک لیست برسند.
در برابر رقیب خودفروخته باید متحد بود، حتی با حداقلهای وحدت!
🔸️ یقینا وقتی به وحدت برسند، همه انقلابی ها ذیل پرچم آن لیست سینه خواهند زد!
🔸️ مردم تلاش کنند که مبادا #یاران_روحانی وارد مجلس شوند!
#انتخابات_98
✅ با بدون سانسور متفاوت بیاندیشید 👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
🔴 #تعدد_لیست؛ تهدید یا فرصت؟
#انتخابات_98
🔹مؤمن باید فرزند زمانه خود باشد و طبق شرایط موجود تصمیم بگیرد که چه اقدامی انجام دهد. انسان نمی تواند بدون فکر و بدون شناخت دقیق از شرایط، برای انتخابات تصمیم بگیرد.
🔸یکی از نگرانی های جبهه انقلاب در شرایط فعلی، بحث تعدد لیست هایی است که توسط مجموعه های تقریباً همسو در رسانه ها مطرح میشود. لیست پایداری، لیست شورای ائتلاف، لیست جمعیت پیشرفت و عدالت قالیباف، لیست اصلاحات انقلابی، لیست احمدی نژادی ها، لیست عدالتخواهان (با هشتگ معروف "حداد عارف") و سایر لیست هایی که توسط برخی احزاب و خرده مجموعه ها در رسانه ها منتشر خواهد شد. حالا می خواهیم بررسی کنیم آیا این تعدد لیست ها، به نفع انقلاب است یا به ضرر انقلاب؟
1⃣ تعدد لیست چه زمانی فرصت بود؟ تعدد لیست یا لیست واحد بسته به شرایط است. در سال 90 که جریان موسوم به اصلاحات بعد از فتنه 88 انتخابات را تحریم کرده بود(مجلس نهم – اسفند 90) بهترین کار تعدد لیست بود. چرا همیشه رقابت بین بد و بدتر باشد؟ باید یکبار هم رقابت بین خوب و خوب تر صورت بگیرد. در شرایطی که جریان رقیب انتخابات را تحریم کرده بود و پیش بینی می شد با توجه به حوادث پس از فتنه88، مشارکت حداقلی باشد، تعدد لیست باعث شد تا مشارکت خوبی در کشور و در تهران شکل بگیرد و مجلس خوبی تشکیل شود.
2⃣ تعدد لیست و اختلاف چه زمانی تهدید است؟ به یاد بیاورید سال 92 را؛ انتخابات ریاست جمهوری. زمانیکه حسن روحانی و محمدرضا عارف از سوی جبهه اصلاحات به میدان آمدند و از این طرف محسن رضایی، علی اکبر ولایتی، سعید جلیلی و محمدباقر قالیباف نیز به میدان آمدند. اگرچه برخی محسن رضایی و ولایتی را بینابین می دانند ولی بالاخره اینها برچسب جریانات همسو را خورده اند. هرچند در مسئله ای همچون برجام و سیاست تنش زدایی، ولایتی و رضایی و قالیباف هم نظر بوده و سیاست تنش زدایی و مذاکرات برجام را تأیید کرده اند اما جلیلی در مقابل اینها بود. اما بطور کلی مردم اینها را همسو می دانند!
🔹اما نتیجه تعدد لیست در انتخابات پیش رو چگونه خواهد بود؟ واقعیت این است که هنوز وضعیت جریانات سیاسی در #انتخابات_مجلس معلوم نیست. جبهه موسوم به اصلاحات با توجه به عملکرد ۷ سال اخیرش که دولت و مجلس را در دست و عملکرد بسیار ضعیفی داشته و موجب سرخوردگی مردم و حامیان آنها شده و شکست آنها در انتخابات محرز شده است، برای مظلوم نمایی دست به دامن مسئله ردصلاحیت ها شده تا با ترفند مظلوم نمایی خود را بازسازی کند. از طرفی این احتمال وجود دارد که شورای سیاستگذاری اصلاحات، دست به تحریم انتخابات بزند و در انتخابات امسال لیست معرفی نکند.
🔸این احتمال بالاخره وجود دارد؛ آیا اگر این اتفاق افتاد و جبهه اصلاحات همچون سال 90 دست به تحریم انتخابات زد آنوقت تعدد لیست هم منفور و غلط است؟ خیر؛ تعدد لیست در چنین شرایطی فرصت است نه تهدید. اما چنانچه شورای سیاستگذاری اصلاحات در انتخابات لیست معرفی کند قطعاً جبهه های همسو می بایست سعی کنند به لیست واحد رسیده و یا حداقل تعدد لیست پائین بیایید.
🔹پیشنهاد هم این است که اگر چنانچه جریان اصلاحات، لیست معرفی کرد شورای ائتلاف و پایداری و ... با هم بنشینند و به نتیجه واحد برسند و هیچکدام خودش را بالاتر نداند و در شرایط برابر با هم به وحدت برسند. همه اضلاع باید انعطاف به خرج دهند.
✅ داود مدرسییان:
🇮🇷 جنبش مردمی اصلاحات انقلابی👇
http://eitaa.com/joinchat/1496711193C3f51e11a9b
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ آقای طائب در مورد شبهه مذاکره دوباره با آمریکا
⭕️ حالا معنی صدور انقلاب را می فهمید
معنی انقلاب ما انفجار نور بود
معنی #فجر_سلیمانی
بعد از چهل و یک سال انقلاب درخت تناوری شده که از هر شاخه اون انقلاب جدیدی می روید
#فجر_سلیمانی
👤 علیزاده
💠 به توییتر انقلابی بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/2596339728Ca044fd9eeb
👓 در راستای تبیین دستاوردهای جمهوری اسلامی عزیز‼️
🌀 نرم افزار اندرویدی #چهله ، که فهرست دستاوردهای #انقلاب_اسلامی را ارائه کرده و رتبه جهانی ایران را نیز در هر دستاوردی ذکر کرده است!
🔹این نرم افزار بصورت مستمر بروز رسانی می شود!
🔸با نصب این نرم افزار اطلاعات ضروری خود در موضوع پیشرفت ایران بعد از انقلاب را افزایش دهید.
💯 همه مردم به این اطلاعات نیاز دارند تا اینکه به وضعیت کنونی و آینده انقلاب امیدوار شوند، لطفا این نرم افزار را به همه دوستان و گروههایی که عضو هستید ارسال فرمائید.
«چهله» را از این لینک دانلود کنید
http://cafebazaar.ir/app/?id=com.seraj.ch401&ref=share
✅ #کانال_حکمت_بیان
╭┅─────────┅╮
🆔https://eitaa.com/hekmatebayan
╰┅─────────┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👓 شما هزارتا روایت بخوان راجع به بدی دروغ، اندازه اینکه یک بار بهت دروغ بگن از دروغ بیزار نمیشی!!...
وقتی یک جامعه ای دارن در رذایل دست و پا می زنن تو این جامعه بهتر میشه از رذایل دوری کرد!!!!
💬 حسن آقامیری
🔻 انجمن حجتیه می گفت: هرچه بیشتر گناه کنید امام زمان زودتر میاد!
این مارهای خوش خط و خال می گن: تو جامعه لجن راحت تر میشه از رذایل دوری کرد!!
ویدیو در کمتر از یک روز حدود هفتصد هزار بازدید داشته است!!!
@HozeTwit
🔴 وحدت شرط لازم؛ ولی ناکافی!
🔻 آنالیز ۱۰ انتخابات گذشته
#انتخابات_98
🔻چند نکته ای در باب #وحدت و ائتلاف؛ با هم بررسی کنیم که در انتخابات های دو سه دهه اخیر، وحدت و ائتلاف چگونه بود و نتیجه چه شد؟ از سال 76 تا حالا قریب 10 انتخابات برگزار شده که آنالیز آنها بسیار ضروری است:
1️⃣ سال 76؛ ریاست جمهوری هفتم؛ وحدت کامل نیروهای انقلابی روی ناطق نوری = شکست
2️⃣ سال 78؛ مجلس ششم؛ وحدت کامل نیروهای انقلابی با سرلیستی هاشمی رفسنجانی و حضور حدادعادل و احمدی نژاد در لیست = شکست
3️⃣ سال 82؛ مجلس هفتم؛ وحدت کامل نیروهای انقلابی = پیروزی
4️⃣ سال 84؛ ریاست جمهوری نهم؛ دور اول: وحدت اصولگرایان روی علی لاریجانی و محمدباقر قالیباف و حمایت حداقلی جمعی از نیروهای انقلابی از احمدی نژاد. دور دوم؛ وحدت و ائتلاف روی احمدی نژاد در برابر هاشمی = پیروزی
5️⃣ سال 86؛ مجلس هشتم؛ وحدت کامل نیروهای اصولگرا و انقلابی = پیروزی
6️⃣ سال 88؛ ریاست جمهوری دهم؛ وحدت کامل انقلابیون با جمعی از اصولگراها = پیروزی
7️⃣ سال 90؛ مجلس نهم؛ دو لیست مستقل جبهه متحد و پایداری = پیروزی حداکثری(تحریم انتخابات توسط جبهه اصلاحات بعد از فتنه88)
8️⃣ سال 92؛ ریاست جمهوری یازدهم؛ اختلاف با چند کاندیدا= شکست
9️⃣ سال 94؛ مجلس دهم؛ وحدت کامل انقلابیون و اصولگراها با لیست واحد = شکست در تهران و کلانشهرها، تساوی در کل کشور
🔟 سال 96؛ ریاست جمهوری دوازدهم؛ وحدت کامل انقلابی ها و اصولگراها روی رئیسی = شکست
🔻 در 10 انتخابات گذشته؛ 8 بار وحدت بین انقلابی ها و اصولگراها برقرار بوده و دوبار اختلاف. حاصل این 8 وحدت، 4 شکست بوده و 4 پیروزی. فقط دو بار اختلاف بوده که نتیجه این اختلافات، یکبار شکست و یکبار پیروزی بوده است.
🔹مرور مقاطع بالا نشان می دهد، وحدت شرط لازم برای پیروزی است اما کافی نیست. رضایت جامعه و همراهی مردم با نیروهای انقلابی شرط اصلی است. استفاده از ظرفیت رسانه ها، گفتمان مؤثر و کارآمد، برقراری ارتباط عاطفی با توده ها، فریاد کردن مطالبات مردم، عدالتخواهی، آزادی خواهی، خدمت به مردم، نقد مشکلات اقتصادی و ... مهم ترین عامل های رأی آوری در انتخابات ریاست جمهوری و مجلس شورای اسلامی است.
🔸برخی از نیروهای انقلابی و اصولگراها، فکر می کنند مسئله ی وحدت و ائتلاف خودشان، مسئله اصلی جامعه است! فکر می کنند اگر با هم وحدت کردند، ائتلاف کردند، کار تمام است! در حالیکه مسئله اصلی فریاد کردن مطالبات مردم و دفاع از حقوق اساسی ملت است. حقوق ملت و مطالبات مردم، همان آرمان های انقلاب اند. عدالتخواهی، ارتباط با مردم، ساده زیستی مسئولین، مبارزه با فساد، مبارزه با اشرافی گری، خدمت به مردم، انسجام و وحدت همه مردم و ... اینهاست که چاره ساز است نه تأکید افراطی روی یک مسئله!
🔹از دیگر عوامل پیروزی یا شکست، آرایش جریانات مختلف در انتخابات است. خاصه آرایش جریان رقیب در انتخابات. آیا لیست خواهد داد؟ آیا جریان رقیب بعد از 7 سال که دولت و مجلس دستش بوده، رضایت مردم را کسب کرده؟ آیا به مردم خدمت کرده؟ آیا مردم آنها را می پسندند؟ و ... .
🔸جریان انقلاب باید برای پیروزی مردم و انقلاب تلاش کند و در این مسیر، سایر جریانات یعنی اصولگرا و اصلاح طلب را با خود همراه نماید یا حداقل جریان همسوی خود –یعنی اصولگرایی- را تحت تأثیر قرار دهد. اگر احزاب اصولگرا برای جریان انقلاب تصمیم بگیرند، آن زمان شکست است.
🔘 پ.ن: جریان انقلاب را بسیار گسترده تر و عمیق تر از احزاب اصولگرا می دانم و معتقدم احزاب اصولگرا در برخی مقاطع همسوی انقلاب بوده و برخی مقاطع غیرهمسو؛ و البته جریان اصولگرایی نسبت به جریان اصلاحات، بیشتر همسوی جریان انقلاب بوده.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 نظرسنجی هایی که بلای جان انتخابات شده!
#انتخابات_98
🔹یکی از مشکلات اساسی جریان انقلاب در انتخابات ها مسئله ای است با عنوان #نظرسنجی! نظرسنجی هایی که برای نظرسازی منتشر می شوند.
🔸عده ای از اصولگرایان همواره نیروهای انقلابی را ترسانده و در دوقطبی های ساختگی قرار داده که الان شرایط حساس است؛ شرایط خطیر است؛ در پیچ تاریخی هستیم؛ الان اصل انقلاب در خطر است و جملاتی از این دست تا آنها را قانع کنند که در انتخابات ها فقط به سراغ گزینه های حداقلی به اسم اصولگرایی بروند!
🔹اولاً شناخت این عرصه و شناخت شرایط حساس از عقلانیت است و ما نمی توانیم منکر شویم. در برخی مقاطع، یا در برخی مناطق و حوزه های انتخابیه، خروجی صندوق رأی کاملاً مشهود است که رقابت بین دو یا سه یا چهار نفر است. گاه جبهه بندی ها غلیط و شدید است و انسان می داند برای دفع افسد به فاسد اکتفا کند. یا برای دفع خطر بزرگ به خطر کمتر قانع شود!
🔸باید بپذیریم همیشه که اینگونه نیست وگزینه هایی که در کورس رقابت هستند تفاوت آنچنانی ندارند. شاید برچسب اصولگرایی و اصلاح طلبی داشته باشند اما تفاوت آنچنانی ندارند. فرمودند به ما که فرزند زمانه خود باشید. 8 سال قبل، 4 سال قبل با امسال فرق می کند. شناخت زمان و شناخت و تحلیل این مقاطع و تفاوت نامزدها و شرایط هر استان و هر شهر واقعاً بصیرت می خواهد و تحلیل و اطلاعات دقیق! نمی توان یک نسخه ثابت و بدون انعطاف پیچید.
🔹ثانیاً؛ برخی احزاب و مجموعه ها غالباً به نظرسنجی هایی رجوع می کنند که اساساً معتبر نیستند یا نظرسنجی را ملاک اصلی قرار می دهند؛ گاهی اوقات نظرسنجی درست است اما نظرسنجی تابع شرایط و جو و امواج انتخاباتی است؛ بطور مثال عمده نظرسنجی ها در سال 92 رقابت را بین سعید جلیلی و محمدباقر قالیباف تخمین می زدند اما در دوسه روز آخر شرایط متحول شد و نظرسنجی ها هم بهم ریخت!
🔸ثالثاً راه صحیح چیست؟ آیا نظرسنجی مبنای صلاحیت است؟ راه درست این است که افراد را طبق شاخص ها سنجید و با توجه به طرح و برنامه ها، مواضع سیاسی، سلامت اقتصادی و اخلاقی، شفافیت مالی، صداقت و امانت داری، تخصص قانونگذاری و نظارتی و اجرایی و سایر ملاک ها، آنهایی که صلاحیت دارند را در نظر بگیریم و سپس پایگاه اجتماعی شان را ملاک قرار داده تا از بین صلاحیت دارها، گزینه مورد نظر را مشخص کنیم. نه اینکه از اول، اساساً کاری به سلامت مالی و اقتصادی نامزدها نداشته باشیم، کاری به مواضع سیاسی و عملکرد و طرح و برنامه های نامزدها نداشته باشیم، صرفاً و صرفاً ظاهر و برچسب سیاسی او را ملاک قرار داده و هر کسی را احساس کنیم بیشترین رأی را دارد انتخاب کنیم!
🔹متأسفانه برخی از مجموعه هایی که بناست لیست دهند صلاحیت های اخلاقی، سلامت مالی و اقتصادی و سیاسی، طرح، برنامه و عملکرد نامزدها را در نظر نمی گیرند و رجوع به این نظرسنجی های نامعتبر کار دست آنها داده! یکی از بلایایی که قرار نیست در جبهه انقلاب رفع شود!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 هم از آمریکا #انتقام_سخت میگیریم هم از شما؛ راه مبارزه با آمریکا، مبارزه با اشرافیت داخلی و غربزدههاست...
#انتخابات_98
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ رئیسی : مجرمان اقتصادی خودشان را برای محاکمه آماده کنند!
کاش مردم با دیدن عملکرد آقای #رئیسی ببینند یک #انتخاب چقدر میتواند در سرنوشت یک ملت اثر بگذارد.
عملکرد چندماهه ایشان را با عملکرد ۶ ساله روحانی مقایسه کنید...
👤 بانو سین...
💠 به توییتر انقلابی بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/2596339728Ca044fd9eeb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ 🎥 توصیف دقیق و مو به موی #فریدون_عباسی از لحظه ترورش توسط موساد در برنامه #رو_در_رو
#دانشمندان_هستهای
#ترور
👤 رو در رو
💠 به توییتر انقلابی بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/2596339728Ca044fd9eeb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ فرانسه دیوونه خونست ما خبر نداشتیم، نیروهای پلیس و آتش نشانی شون دارن همدیگرو میکشن:))
👤 🏴Ashkan bakiyar
💠 به توییتر انقلابی بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/2596339728Ca044fd9eeb
⭕️ گفت: اصلا چه ضرورتی دارد ثریا و جهان آرا زنده پخش بشوند!؟
گفتم: آره واقعا، باید برنامه های تبلیغاتی کاسبان کنکور، برنامه ها و آیتم های آشپزی، تبلیغات کرم دور چشم و شامپوی ضد ریزش مو از آنتن زنده استفاده کنند...
آنتن زنده که شوخی نیست!
#برنامه_ثریا
#جهان_آرا
👤 محسن مقصودی
💠 به توییتر انقلابی بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/2596339728Ca044fd9eeb
⭕️ متاسفانه بیخبر بودم و امروز مطلع شدم که دکتر محمد جمشیدی جوان نخبه انقلابی و عضو هیئت علمی دانشگاه تهران، بی سر و صدا کاندیدای مجلس شده است.
طبیعتا مجمع نیروهای انقلاب نیز از ثبت نام ایشان بیخبر بودهاند و در لیست ۹۰ نفر نامشان نیامده است.
کاش مسیری برای جبران پیدا شود.
👤 سید یاسر جبرائیلی
💠 به توییتر انقلابی بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/2596339728Ca044fd9eeb
🔻در آستانه چهل و یکمین سال بالندگی و اقتدار انقلاب و چهلم شهید عزیزمان حاج قاسم سلیمانی، در پویش #می_آیم_چون با همراهی شما مردم از دلایل علاقه به این انقلاب و حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن خواهیم گفت.
🔹اما چگونه؟
1️⃣ در قالب فیلم و با در دست داشتن هشتگ #می_آیم_چون و یا گفتن آن؛ دلایل حضورتان در راهپیمایی ۲۲ بهمن را شرح دهید
2️⃣ یا همان علل یا دلنوشتههای خود را به همراه هشتگ #می_آیم_چون بر کاغذی نوشته و عکس آن را برای ما ارسال نمایید
3️⃣ همچنین خود شما آن را در فضای مجازی با هشتگ #می_آیم_چون انتشار دهید.
🔸مطالب ارسالی در دهه فجر در کانالها و صفحات اجتماعی منتشر خواهد شد.
🔹فیلمها و تصاویر خود را همراه با نام شهر به آیدی زیر ارسال نمایید:
@Afsaran_contact
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ شما #کرونا رو ویروس چین میدونید؛
ولی هیچکس به آنفلوآنزای خوکی نگفت ویروس آمریکا!
👤 محمدعلیوم 🖤
💠 به توییتر انقلابی بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/2596339728Ca044fd9eeb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ خندهتان شبیه عطر نان
میپیچد در روح و جان
بخند جانم!
#سیستان_و_بلوچستان
#سیل
👤 حسین یکتا
💠 به توییتر انقلابی بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/2596339728Ca044fd9eeb
برای اولین بار انتخابات مجلس ایران درگیر یک دوگانه جذاب شده!
دوگانه ای بین کسانی که با شجاعت اموالشون رو شفاف به مردم اعلام میکنن و کسانی که طفره میرن!
اگر کسی ریگی به کفش نداره، چرا میترسه اموال و دارایی هاش رو به مردمی که قراره بهش رای بدن اعلام کنه؟!
#چالش_شفافیت_کاندیداها
*علیرضا گرائی*
@OfficialTwitTelegram
قشنگ همه دنبال زیر بغل مار میگردیم!
چندتا کاندیدای مجلس، لیست اموالشون رو منتشر کردن، حالا یه عده دوره افتادن به اینکه؛ راست نگفته، کم گفته، چرا اینقدر حقوقش زیاده، چرا ماشینش اِله، چرا خونهاش بِله، چرا وامش فلانه، چرا موجودی حسابش بهمانه، چرا اینه، چرا اونه!
دِ وا بدید خب!
*آسید*
@OfficialTwitTelegram
⭕️بازداشت ۵ نفر به اتهام همدستی با "روح الله زم"
اسماعیلی، سخنگوی قوه قضائیه:
🔹در پرونده زم به غیر از متهم اصلی ۵ نفر دیگر بازداشت هستند که هنوز کیفر خواست آنها صادر نشده است.
🔹به غیر از این افراد، نفرات زیادی احضار شدند.
🔹البته افراد زیادی هم بعد از بازداشت متهم اصلی خودشان آمدند و به اتهامات خودشان اقرار کردند که نسبت به آنها تخفیف داده می شود.
@OfficialTwitTelegram
⭕️تعدادی از کاندیدهای مجلس، فهرست اموال خود را اعلام کردند
🔹روز گذشته برخی از کاندیداهای انتخابات مجلس طی چالشی تحت عنوان اعلام فهرست اموال، دارایی های خود را اعلام کردند. تا کنون سید نظام الدین موسوی، سید امیر سیاح، وحید اشتری، علی خضریان، وحید یامین پور و سید محمدرضا اصنافی در چالش اعلام #فهرست_اموال شرکت کرده اند.
@OfficialTwitTelegram
▪️از سال 2010 حدود 350 هزار نفر فقط در آمریکا براثر آنفلونزا جان خودشون رو از دست دادند و بیشتر از سه و نیم میلیون نفر هم در بیمارستانها بستری شدند.
چه دستهایی پشت پرده در تلاشند تا از ویروس کرونا که فقط 2 درصد افراد مبتلا (آن هم افراد دارای بیماری جانبی) را میکشد هیولایی بسازند؟
° استیون هاونکوب°
@OfficialTwitTelegram
🔴 مردم به چه شعارهای رأی می دهند؟
🔻 آنالیز شعارهای انتخاباتی روسای جمهور تاریخ انقلاب
#انتخابات_98
🔹بررسی انتخابات های گذشته و آنالیز آنها می تواند به نامزدها و جبهه های سیاسی کمک کند تا در انتخاب شعارها دقت بیشتری به خرج دهند؛ در این مطلب فقط به شعارهای نامزدهای 7 رئیس جمهور انقلاب اسلامی اشاره می کنیم و فرصت تبیین و تحلیل هر کدام فعلاً وجود ندارد.
1️⃣ دوره اول – بهمن 1358 تا خرداد 1360؛ سیدابوالحسن بنی صدر: مدافع عدالت های اجتماعی- سیاسی- اقتصادی/بشارت دهنده اقتصاد توحیدی. عمر دولت: یکسال و 3 ماه
2️⃣ دوره دوم – 1360؛ شهید محمدعلی رجایی: دولت اسلامی، خدمترسانی به محرومین. عمر دولت: 2 ماه.
3️⃣ دوره سوم و چهارم – 1360 تا 1368؛ آیت الله سیدعلی خامنه ای: دولت اسلامی (حکومت اسلامی، آن حکومتی است که مردم را به فکر کردن دعوت می کند و هدایت ذهن مردم را بعهده می گیرد.) عمر دولت: 8 سال
4️⃣ دوره پنجم و ششم – 1368 تا 1376؛ هاشمی رفسنجانی: وی شعار «همه با هم کار برای سازندگی ایران» را برگزید. سازندگی بعد از ویرانی بعد از جنگ برای مردم جذاب بود. یکی از شعارهای هاشمی در دولت دومش، «توسعه اقتصادی» بود. عمر دولت: 8 سال
5️⃣ دوره هفتم و هشتم – 1376 تا 1384؛ سیدمحمد خاتمی: وی شعار «فردایی بهتر برای ایران اسلامی»، «توسعه سیاسی» و «آزادی» را برگزید و در هر دو دوره روی این مفاهیم تأکید کرد. عمر دولت: 8 سال
6️⃣ دوره نهم و دهم – 1384 تا 1392؛ محمود احمدی نژاد: محوری ترین شعار احمدی نژاد، «عدالت»، «مردی از جنس مردم» و «دولت مهرورز» بود. مهم ترین شعار وی در سال 88 هم تأکید روی «مبارزه با فساد و اشرافی گری» و «مردم داری» بود. عمر دولت: 8 سال
7️⃣ دوره یازدهم و دوازدهم – 1392 تاکنون(1398)؛ حسن روحانی: محوری ترین شعار روحانی «تدبیر و امید»، «دولت راستگویان و درست کرداران»، نماد «کلید» برای حل مسائل و «مذاکره و رفع تحریم ها» بود.
🔹اینکه این دولت ها در تحقق شعارهایشان چقدر و چنددرصد عمل کرده اند مسئله ما نیست؛ بلکه مسئله قابل ذکر، شناخت دقیق این رؤسای جمهور و تیم مشورتی آنها، از نیازهای جامعه بود که متناسب با نیازهای جامعه شعارهایی دادند که مردم آنها را پسندیدند. در شرایط فعلی نیز نامزدها برای بدست آوردن آرای مردمی، باید بدانند مردم چه نیازهایی دارند و ذائقه آنها چیست و متناسب با نیاز مردم و ذائقه آنها شعار انتخاباتی خود را انتخاب کنند و ان شاءالله برای تحقق شعارهایشان نیز اقدام نمایند.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
📣 #حکم_جهاد صادر شده‼️
🔸‼️ وای اگر خامنهای #حکم_جهادم دهد!
🔻انقلابی ها! یک سوزن به خودمون بزنیم یک جوالدوز به مردم!
🔻تاکنون امام خامنهای "مدظله العالی" امر به چه جهادهایی فرمودند:؟ 👇
1️⃣👈 #جهاد_علمی
🔻من عقیدهام این است كه كار علمی در دانشگاه و در كشور باید جهادی باشد؛ كار علمیِ جهادی انجام بگیرد. ۹۲/۵/۶
🔻یکی از انواع جهاد با نفس هم این است که شما شب تا صبح را روی یک پروژهی تحقیقاتی صرف کنید و گذر ساعات را نفهمید. ۸۹/۴/۲
2️⃣👈 #جهاد_اقتصادی
🔻امروز هر کسی بتواند به اقتصاد کشور کمک بکند، یک حرکت جهادی انجام داده است. ۹۴/۱/۱
🔻تعصب در #مصرف کالای داخلی؛
محصولات داخلی را مردم مصرف کنند؛ نروند دنبال این نشانهها. حالا مُد شده است بگویند «بِرَند» است، بِرَند فلان؛ بِرَند چیست! بروید سراغ مصرف تولیدات داخلی. آن چیزهایی که مشابه داخلی دارد، متعصّبانه و با تعصّبِ تمام، ملّت ایران، خارجیِ آن را مصرف نکنند. ۹۳/۱۱/۲۹
3️⃣👈 #جهاد_فرهنگی
🔻واقع قضیّه این است كه كارزار فرهنگی از كارزار نظامی اگر مهمتر نباشد و اگر خطرناكتر نباشد، كمتر نیست؛ این را بدانید؛ واقعاً یك میدان كارزار است اینجا. ۹۲/۹/۱۹
4️⃣👈 #جهاد_سیاسی
🔻یک جهاد بزرگ در مقابل ملت مسلمان است. این جهاد لزوماً جهاد نظامی نیست؛ جهاد سیاسی است. 87/7/10
🔻باید احساس وظیفه را فراموش نکنیم؛ مجاهدت را فراموش نکنیم؛ جهاد در صحنههای مختلف، وظیفهی ماست و ضامن پیشرفت و پیروزی ماست. در صحنهی سیاسی هم جهاد هست ... 86/5/28
5️⃣👈 #جهاد_خانواده و #فرزند_آوری
مسئلهی جمعیّت یكی از خطراتی كه وقتی انسان درست به عمق آن فكر میكند، تن او میلرزد، این مسئلهی جمعیّت است ... یعنی مسئلهی جمعیّت از آن مسائلی نیست كه بگوییم حالا ده سال دیگر فكر میكنیم؛ نه، اگر چند سال بگذرد، وقتی نسلها پیر شدند، دیگر قابل علاج نیست.92/9/19
🔻فرزندآوری یكی از مهمترین مجاهدتهای زنان و وظائف زنان است؛ چون فرزندآوری در حقیقت هنر زن است؛ اوست كه زحماتش را تحمل میكند، اوست كه رنجهایش را میبرد، اوست كه خدای متعال ابزار پرورش فرزند را به او داده است.92/2/11
و...
⁉️اگر به اینها عمل شود آیا کار به حکم جهاد نظامی خواهد رسید؟!
🌷در فجر 98 با ما همراه باشید:
👈 #انجمن_مدرسان بیانیه گام دوم
🌷 @Analysts
☸️ رضا قُلدُر و ثروث افسانهای 25 میلیارد دلاری
🔻 رضاخان مدتی در حمام دلاک بود و بعد در میدان سرچشمه حمالی کرد. مدتی هم وردست داییاش ایستاد که خیاطی یاد بگیرد، اما استعدادی در خیاطی نداشت.
🔻 به استخدام قزاق رسید و مهتر اسبها در اصطبل شد. مدتی نگهبان سفارتخانههای خارجی در ایران شد و در آن زمان برای نگهبانی رجال مهم قاجار از جمله عبدالحسین خان فرمانفرما انتخاب شد.
🔻 رضاخان پلههای ترقی را با حمایت بعضی از جریانات از قبیل باند مشکوک میرزا کریم خان رشتی طی کرد و به سرعت در نیروی نظامی قزاق رشد کرد و از نگهبانی به هرم مدیریتی رسید.
🔻 او توسط ژنرال آیروند ساید به عنوان بازوی نظامی کودتای سوم اسفند ۱۲۹۹ انتخاب شد و پس از چند سال توانست با کمک آشکار و پنهان انگلستان به نخستین فرد قدرتمند در ایران تبدیل شود.
🔻 رضاخان پس از ۱۶ سال سلطنت به «ثروت افسانهای» دست یافت. مطابق برخی اسناد به «ثروتمندترین فرد آسیا» و مطابق برخی دیگر از منابع اسنادی به «ثروتمندترین مرد جهان» تبدیل شد.
🔻 براساس این اسناد، نقدینگی رضاشاه در بانکهای خارج حدود ۵۰۰ میلیون دلار بود که به مبلغ امروز چیزی در حدود ۲۰ میلیارد تا ۲۵ میلیارد دلار است.
🔻 او پس از سلطنت، بالغ بر ۴۴۰۰۰ سند مالکیت املاک حاصلخیز را با ارعاب، تهدید و حبس و تبعید مالکان آنها، به نام خود ثبت کرد.
🔻 به این ترتیب، رضا شاه نه تنها بزرگترین زمیندار قاره آسیا بلکه بزرگترین زمیندار در سراسر جهان بود.
🔻 رضاخان ثروت خود را در بانکهای لندن سپردهگذاری کرد. دولت بریتانیا پس از اخراج رضاخان از ایران این ثروت عظیم را توقیف کرد و مشخص نشد بر سر آن چه آمد.
🔻 ارزش ثروت ۵۰۰ میلیون دلاری شاه، زمانی مشخص میشود که بدانیم بودجه کشور در زمان رضاخان ۱۰۰ میلیون تومان بود!
📕 کتاب #شهریور۱۳۲۰ صص۳۲،۳۳و۵۰۷
🌷در فجر 98 با ما همراه باشید:
👈 #انجمن_مدرسان بیانیه گام دوم
🌷 @Analysts