فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺بازهم مردم مقصر گرانی شدند؛ اینبار پوشک🤔معاون دفتر تنظیم بازار وزارت صمت: تقاضای کاذب مردم باعث افزایش قیمت پوشک شد! بخشی از علت گرانی پوشک هم به علت نرخ ارز است.
@khabarnews 👈«اخبار مهم در «ایتا
🔺شورا بهجای شهر تعطیل شد🔹رئیس شورای شهر تهران از تعطیلی دو هفتهای شورای شهر به دلیل شرایط #کرونا خبر داد🔸این درحالی است که در هفتههای گذشته اعضای شورا به دفعات خواستار تعطیلی دو هفتهای تهران شده بود.
@khabarnews 👈«اخبار مهم در «ایتا
🔺توئیت "وزیر ارشاد" در واکنش به نتیجه #انتخابات_آمریکا
@khabarnews 👈«اخبار مهم در «ایتا
♻️ دلار بایدن یا دلار جهانگیری، مساله این است
به راستی چرا بایدن نیامده قیمت دلار را بازار ارز ایران پایین میآورد و یا چگونه یکشبه و بدون هیچ اقدام و تدبیری و در رکود شدید بازار، قیمت انواع خودرو با کاهش اسمی جدی مواجه میشود!
بیشک ربط دادن این تحولات به مسافر از راه نرسیده کاخ سفید، سطحیترین برداشت از رویدادهای اخیر است. مردم نیز میدانند که نوسانات کنونی بازار و تنگناهای اقتصادی فعلی، ماحصل سوءمدیریتها و شاید استراتژیهای پنهان سیاسی است.
چگونه است که همزمان با انتخابات ایالات متحده ناگهان محدودیتهای موثر جهت کنترل کرونا در کشور اعمال میشود و ماهها اصرار کارشناسان جهت تحدید ترددهای جادهای و ... با نسیم آمدن بایدن محقق میشود و همزمان با نتایج تقریبا نهایی انتخابات ایالات متحده، فضای مجازی لبریز از خبر بازگشت آمریکا به برجام و به دنبال آن حضور ظریف به عنوات منجی ملت و ققنوس انتخابات ۱۴۰۰ میشود!
اینها سوالاتی است که پاسخ آن را در فضایی به دور از هیجان به سادگی میتوان یافت.
شکستن بهای خودرو پس از ماهها تشنه نگه داشتن مردم در صفهای قرعهکشی مضحک ایرانخودرو و سایپا، سقوط اسمی قیمت دلار پس از ماهها نوسان و افزایش غیرمنطقی نرخ ارز همه به دنبال انتشار یک پیام است:
" بایدن ظرفیت و امکان مذاکره را محقق میسازد"
و این طرحی برای تحریک ناخودآگاه مردم و آماده ساختن افکار عمومی برای از سرگیری مذاکراتی است که قهرا، پهلوان پنبهی آن ظریف خواهد بود.
از قدیم مشهور است که عاقل از یک سوراخ دوبار گزیده نمیشود.
اگر امروز روزنامهها و رسانههای اصلاحطلب طلایهدار جشن پیروزی بایدن را پیشتر از خود او برپا کردهاند مقدمات فشار برای اعتماد مجدد به ایالات متحده برای کسب صندلی پاستور در بهار ۱۴۰۰ است.
✍ محمد مهدی میرزایی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
ظاهراً شر ترامپ از سر جهان کم شد، اما شر امپریالیسم آمریکا همچنان باقی است.
ترامپ از مریخ نیامده بود.
این زامبی زهرآلود، محصول همین کارخانه لیبرال سرمایه سالاری و مترسک الیگارشی آمریکا بود که پس از پایان تاریخ مصرف، با ضرب د زور رسانه، او را روانه زباله دان میکنند.
اما در جعبه امپریالیسم، زامبی ها هنوز هستند.
#سید_نظام_الدین_موسوی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
📝قاتل شیک بجای قاتل لمپن
🔻رییسجمهوری که دستورِ اجرایی شدنِ فرمان ترور سردار سلیمانی را داد، از کاخ سفید رفت و اویی که ترور حاج قاسم را "اجرای عدالت" نامید، رییسجمهور شد. تفاوت جمهوریخواه و دموکرات همینقدر است؛ یکی میکُشد، آن دیگری تحسین میکند! در هر دو دولتِ دموکرات و جمهوریخواه، سردار ایرانی در لیست ترور آمریکا بود.
🔻دوست داشتم ترامپ ببازد که خواری ببیند، اما ذوقی از جایگزینی قاتل لمپن با قاتل شیک ندارم. اشتباه نکنید؛ شکست انتخاباتی ترامپ که هیچ، حتی ترور او تاوان خون سردار ما نیست که سید مقاومت به درستی گفت که: "ارزش کفش قاسم سلیمانی از سر ترامپ بیشتر است".
۱۷ آبان ۹۹
#کبری_آسوپار
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
سانسور مواضع ترامپ و پسرانش درباره تقلب در انتخابات توسط پلتفرمها و شبکه های تلویزیونی، نماد آزادی رسانه مها در آمریکا نیست.
بلکه بیانگر تلاش رسانه های جریان اصلی (MainStream) برای سرپوش گذاشتن بر رسوایی بزرگ لیبرال دمکراسی در خانه اصلی آن است.
میخواهند کسی نفهمد پادشاه لخت است.
#سید_نظام_الدین_موسوی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 تفاوت بایدن و ترامپ برای ایران
🔻 #زمانـــه | پیروزی بایدن لزوماً به نفع ایران و محور مقاومت نیست. بایدن برخلاف ترامپ -که با تکروی و رفتارهای غیرمتعارف امکان اجماع سازی جهانی را از خود سلب میکرد- قادر به این کار بهویژه با متحدان اروپایی است.
🔹 برخی قائل به آناند که ترامپ بهرغم سیاستهای رادیکال، ازجمله حمایت بیحد از رژیم اسرائیل و فشار حداکثری بر ایران، اصطلاحاً رو بازی میکرد، لذا مواجهه با او آسانتر بود. بایدن اما چنین نیست و همانند سلف خود اوباما، مشت چدنی را زیر دستکش مخملی پنهان میکند.
🔹 آنچه مسلم است بایدن در چهارچوب استراتژی کلان یعنی حفظ هژمونی آمریکا در جهان و خصوصاً غرب آسیا حرکت خواهد کرد و البته شیوههای نرم و دیپلماسی را ترجیح خواهد داد، هرچند پرونده دموکراتها نشان میدهد از ابزار تحریم و حتی جنگ و بحرانسازی رویگردان نیستند.
#فرزان_شهیدی【ڪارشناس زمانه】
#زمانه
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 جلسه یازدهم دادگاه محمد امامی؛ تهیه کننده سریال شهرزاد...
🔹«جلسهای عجیب در #وزارت_اطلاعات؛ #غندالی و #محمد_امامی میهمان معاون وزیر!»
شهابالدین غندالی، مدیرعامل وقت صندوق ذخیره فرهنگیان و از متهمان پرونده امامی؛ امروز در جلسهی ۱۱ دادگاه گفت: بهمراه مدیرکل حراست وزارت آ.پ یه جلسهای خدمت یکی از معاونین وزارت اطلاعات رفته بودیم...
🔸ایشون #محمد_امامی و بیرانوند (مدیرعامل وقت بانک) رو هم دعوت کرده بود در اون جلسه....
ایشون گفت "این آقای امامی شمّ اقتصادی خوبی داره، توی قم با بچههای علما بوده، ما میشناسیمش، خونوادهی خوبیاند، سلامتاند، ازش مشاورهی اقتصادی بگیر!/ درمورد بیرانوند هم گفت آدم سلامتیه کمکش کنید"
🔹قهرمانی، نماینده دادستان: همین اظهارات آقای غندالی فاجعهی مدیریتی در مملکت ما رو نشون میده....
فلانی گفت امامی مشاور خوبیه، منم استفاده کردم، فلانی گفت فلان مدیر خوبه منم استفاده کردم! غلط میکنه هرکی هرچی بگه، شما وظیفه داشتید صلاحیت سنجی کنید!
🔸قهرمانی همچنین گفت: آقای #محمد_امامی مدام میگه من خارج از کشور بودم به محض اینکه احضارم کردند برگشتم و فرار نکردم....
این موضوع بخاطر اقدامات «مدبرانه»ی آقای امامی و «مقدسزاده»هایی بود که پیگیر پروندهی آقای امامی میشدن. که توضیحات مفصلی داره که باید سر وقت خودش عرض کنم!
🔹بنظر میرسه این اظهارات رمزگونهی نمایندهی دادستان هم به نقش افراد مرتبط با #وزارت_اطلاعات در این پرونده اشاره داره....
«مدبر» فردیست که در جلسات قبلی امامی از او بعنوان ضابط وزارت اطلاعات نام برد و قهرمانی در واکنش به او گفت "شما هم که رابطهی خوبی با ایشون داشتی!"
🔸«محسن مقدسزاده کرمانی» هم از مدیران سابق #وزارت_اطلاعات و نائب رئیس وقت هیئتمدیره شرکت «توسعه ساختمان» #بانک_سرمایه بوده که تهاتر املاک امامی با بانک در این شرکت اتفاق افتاده....
گراننمایی در تهاترها یکی از مهمترین اتهامات امامی در این پروندهست.
🔹طبق شنیدههامون در دادگاه، #وزارت_اطلاعات اولین ضابط این پرونده بوده و اساساً اولین بازداشت #محمد_امامی در سال۹۵ هم توسط همین نهاد صورت گرفته و قطعاً این وزارتخونه و نیروهای اون نقش برجستهای در این پرونده و کشف جزئیات اون داشتن، اما گفتوشنودهای خاص اینچنینی دربارهی برخی...
🔸نیروهای این وزارتخونه و نقش خارج از عرف اونا در مراودات، یکی از مهمترین ابهامات و علامتسوالهای پرونده #بانک_سرمایه و #محمد_امامی ست که نیاز به ارائه توضیح رسمی ازسوی این وزارتخونه داره...
آیا جلسه مورد اشاره صحت داره؟ کدوم معاون وزیر؟ نقش اسمهایی که برده شده دقیقا چیه؟ و...
💬میلاد گودرزی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
⭕️ ایران چگونه قاتل شهید سلیمانی را رئیس جمهور یک دورهای کرد؟!
✍️با مشخص شدن برتری الکترال بایدن بر دونالد ترامپ، در ورای تحلیل های سیاست زده داخلی از نتایج انتخابات امریکا، تحلیل نقش ایران در نتیجه انتخابات امریکا به دلایل ذیل موضوعی قطعی و غیرقابل کتمان است. بخوانید:
1️⃣ برای پیروزی بایدن و شکست ترامپ دلایل زیادی منجمله وضعیت بیماری کرونا، مسایل اقتصادی، سیاست خارجه، شکاف اجتماعی و نژادی، آرای پستی و... می توان نام برد که هر کدام به میزان و تناسبی از ساختمان رای دو نامزد آمریکایی را شکل داده است.
2️⃣ ترامپ در سیاست خارجه، تصویر اول آمریکا و سپس دیگران را ترسیم کرده بود و به همین دلیل با چین و حتی کشورهای اروپایی وارد یک ادبیات کم سابقه بداخلاقی سیاسی و اقتصادی شد. از سویی دولت ترامپ به ظن خود با انتقال سفارت آمریکا به بیت المقدس و سپس وادار کردن کشورهای عربی برای صلح با اسرائیل و دوشیدن کم سابقه آنها، موفقیتهای ویژه برای خود در افکار عمومی آمریکا قایل بود.
3️⃣ اما نقش ایران در انتخابات آمریکا در میزان آرای سیاست خارجه آمریکا و به خصوص تصویری که ترامپ برای خود از نجوه مواجه با ایران در آمریکا ساخته بود، خود را بیشتر نشان می دهد. برای رسیدن به جواب دقیق، دانستن چند نکته پیش مقدماتی الزامی است. نکته اول این است که رقابت بایدن و ترامپ به شدت دو قطبی شده بوده و اساسا اکثریت رای دهندگان اکثریت به تکیه به منظومه مشخص فکری و تبلیغاتی ترامپ و بایدن و بدر واقع به تمایز آنها رای دادند. نکته دوم نیز اینکه آرای بایدن و ترامپ بسیار نزدیک به هم بوده است. یعنی با اختلاف کم چنددرصدی این انتخابات به پایان رسیده است. اگر سهم ایران در انتخابات آمریکا را کمترین حد ممکن یعنی کمتر از پنج درصد هم بگیریم – البته این میزان با توجه به تعدد نامی که از ایران در انتخابات آمریکا و موضوع برجام برده شده و تصویری که ترامپ تلاش می کرد از تسلیم کردن ایران در نزد مردم آمریکا از خود بسازد؛ رقمی قابل توجه تر و یا حداقل موثرتری هم خواهد بود- با این وجود، همین مقدار کم می توانست نتیجه انتخابات آمریکا را متفاوت کند.
4️⃣ پاره کردن برجام و سپس به زانو آوردن ایران و دوباره به میز مذاکره برگرداندن برای دادن امتیازات بزرگتر، شعار تبلیغاتی دونالد ترامپ قبل از ریاست جمهوری آمریکا تا این روزهای آخر انتخاباتی بوده است. اما سیاست خارجه فشار حداکثری در باره ایران نه تنها جواب نداد، بلکه به اذعان بسیاری از کارشناسان بین المللی سبب انزوای آمریکا و انگیزه بخشی و جهش های خاص سیاسی، هسته ای و منطقه ای و نظامی در ایران نیز شده است. همچنین یکبار دیگر مجددا تاکید کرد که از این منظر باید نقش ایران را تحلیل کرد که رفتار دولت ترامپ با ایران، بخشی از تصویری سازی بود که ترامپ از خود برای مردم آمریکا و طرد دموکرات ها استفاده می کرد. بنابراین مقاومت فعال ایران در واقع چنگ زدن به این تصویرسازی مهم بود.اگر این گزاره را بپذیریم درصد نقش ایران در شکست ترامپ رقم قابل توجهی خواهد بود چه این نقش را مستقیم و چه غیرمستقیم بدانیم.
5️⃣ اما ترامپ با ترور شهید سلیمانی تلاش کرد که از خود یک چهره مقتدر و خاص در اقتدار امنیت ملی آمریکا نیز بسازد. موضوعی که به دلایل متعددی بر عکس آن اتفاق افتاد. امریکایی ها معتقدند بعد از شهادت ژنرال سلیمانی، دنیا برای آنها خطرناکتر از هر زمانی دیگر شده است. ایران در چهار سال ریاست جمهوری ترامپ با منهدم کردن، گلوبال هاوک، موشک باران عین الاسد و... به طرز بی سابقهای ابهت نظامی و هژمونی آمریکا را شکست ولی در مقابل، ترامپ با بزدلی هیچ کاری نتوانست انجام بدهد! به اعتقاد رقم قابل توجهی از نخبگان موثر آمریکایی، هیچوقت کشورشان اینگونه تحقیر نشده و هیچ رئیس جمهوری مانند ترامپ در مقابل ایران اینقدر ترسو نبوده است.
6️⃣ در کنار موارد گفته شده، اگر ایستادگی رهبر انقلاب بر عدم مذاکره با ترامپ نبود، و در این چند ماه اخیر که غربگرایان در رسانه هایشان و مواضع سیاسی خود، باهزاران هیاهو بهترین فرصت برای مذاکره با ترامپ را قبل از آغاز انتخابات ریاست جمهوری آمریکا اعلام می کردند و اگر در اثر فشار اعتدالگرایان و اصلاح طلبان، دولت ایران پای میز مذاکره با ترامپ می نشست، امروز چند درصد از انتخابات آمریکا متفاوت بود؟! آیا آنوقت این ترامپ نبود که همه اندوخته دموکرات ها درباره ایران –برجام- را از همه نوع اعتبار خارج می کرد؟! آیا برجام که دموکرات ها آن را محصول عقلانیت خود در سیاست خارجه می دانستند، در افکار عمومی آمریکا بی اعتبار نمیشد؟!
🔸🔸 در پایان باید برای دولت آینده آمریکا نیز یادآوری کرد که انتقام سخت ایران با عین الاسد شروع شد و با تک دوره ای کردن ترامپ وارد مرحله تازه تری شده و تحقق چشم انداز اخراج آمریکا از منطقه را نمایانتر کرده است.
#مهدی_جهان_تیغی
@tahlile_siasi
#روشنگری
مواد غذایی رو دپو کن تو گمرک
فشار روانی به وسیله رسانه هات ایجاد کن
ارز ذخیره شده رو به صورت حداکثری روانه بازار کن
و...
تا یه مدت به صورت موقت و اگر بتونن تا انتخابات قیمت ها رو ثابت نگه دارن و حتی کمی پایین بیارن و بایدن منجی و خودشون رو مقربان منجی بدونن
اصلی ترین راهکار رای آوری اصلاح طلبان همینه...
سعی کنید از همین الان روشنگری کنید که فردا دیره
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
⭕️بایدن و آغاز مجدد جنگ شناختی - اطلاعاتی ضد انقلاب اسلامی
✍سید علیرضا آل داود
🔶دموکرات ها همیشه برای استفاده از روش های نرم، پیچیده و اطلاعاتی بر ضد حریفشان معروف بوده اند.
🔶نمونه این فتنه های نرم استفاده هوشمندانه دموکرات ها از برخی فارسی زبانان مزدور در حوزه های نرم و اطلاعاتی امنیتی نظیر اعضای شبکه های امنیتی نایاک و پایا(تریتا پارسی، هومن مجد، سحر نوروز زاده، لیلی صرافان، جیسون رضائیان و...)، فتنه88 و... بوده است.
🔶نمونه دیگر سند دست های دراز مشت های باز بود که توسط نایاک پیشنهاد شد و متاسفانه اکثر بندهای آن در کشور توسط جریان نفوذ و تحریف اجرا شده است و بخشی از شرایط امروز کشور متاثر از اجرای این سند است.
🔺در چنین شرایطی و با روی کار آمدن بایدن جریان مومن انقلابی باید در مباحث بصیرت افزایی در حوزه های شناختی و نرم فعال شده و دستگاه های امنیتی بر روی عناصر نفوذی داخلی و خارجی با حساسیت بیشتری عمل کنند.
⭕️همچنین با توجه به تبحر جریان دموکرات بر روی انقلاب های رنگی و ایجاد فتنه با بستر فضای مجازی هرچه سریعتر باید تکلیف موضوعات مرتبط با حکمرانی سایبری-رسانه ای انقلاب اسلامی روشن شود.
⭕️قطعا جنگ با دشمن نقابدار که پنجه چدنی اش را در زیر دستکش مخملی پنهان کرده سخت تر از دشمن عیان خواهد بود.
#سید_علیرضا_آل_داود
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi