هدایت شده از " من انقلابیام "
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 به جای حضور در دادگاه کاندید ریاست جمهوری شدن!!!
محسن دهنوی "نماینده مجلس" با انتشار ویدئویی در صفحه شخصی خود در واکنش به ثبت نام عباس اخوندی برای ریاست جمهوری نوشت
روزگار عجیبی شده! برخی به جای حضور در دادگاه و پاسخگویی درباره عملکردِ خود، کاندیدای ریاست جمهوری شده و دغدغه دموکراسی دارند!
پ؛ن؛ایا همین کافی نیست برای ملت که اصلاح طلبان اندازه سر سوزن حل مشکلات ملت براشون مهم نیست که یه مشت کذاب و عامل بسیاری از مشکلات مثل جهانگیری،اخوندی،پزشکیان را برای صندلی ریاست جمهوری فرستان؟...که هنوز صدای دروغ هایشان و وعده هاشون در ۹۶ و ۹۲ در گوش ملت وز وز میکنه
#انتخابات_1400
#سرطان_اصلاحات
✍️ من انقلابیام
@manenqelabiam
هدایت شده از پیک صبا
بصیرت در انتخابات 1400.pdf
205.4K
🔰پاسخ به سوالات در باب انتخابات
سوال اول: چه جور انتخاباتی می تواند حال مردم را خوب و امید به حل مشکلات امروز جامعه را در دلها زیاد نماید؟
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
#دولت_جوان_انقلابی
#انتخاب_اصلح
🌷به ما بپیوندید:
🆔 Eitaa.com/salehinrasad
🆔 Sapp.ir/salehinrasad
🆔 rubika.ir/salehinrasad
🍃
یک شبهه انتخاباتی و یک جواب دقیق برای مسایل انتخابات
♨️دریافت بروز ترین #خبرهای_داغ_سیاسی👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1655832592Cd30cd51591
هدایت شده از پاتوق کتاب
📍احمدی نژاد رد صلاحیت شد
@entekhaab1400
🔺محمود احمدی نژاد رییس دولت های نهم و دهم با رای قاطع اعضای شورای نگهبان، رد صلاحیت شد.
🔺فقها و اعضای حقوقدان شورای نگهبان با ۱۲ رای منفی صلاحیت احمدی نژاد برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری را رد کردند.
🔺شنیده های «کانال انتخابات 1400» نشان می دهد شورای نگهبان بارها با پیغام های غیر رسمی از احمدی نژاد خواسته بود در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام نکند.
🔺این دومین مرتبه است که احمدی نژاد با رای منفی شورای نگهبان بابت صلاحیت خود مواجه می شود.
🗳 اخبارلحظه به لحظه وحواشی انتخابات ایران رادر«#انتخابات1400»ببینید
رأی شورای نگهبان
اختصاصی|| حجتالاسلام دکتر داوود مهدوی زادگان
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
📌 شورای نگهبان از ارکان رئیسه نظام اسلامی است. زیرا حلقه وصل اسناد بالا دستی و پایین دستی است و نقش تعادلی را ایفا می کند. اساس کار شورای نگهبان، کنش انطباقی است که دو شعبه دارد. یکی انطباق مصوبات مجلس شورای اسلامی با محتوای قانون اساسی است و دیگری، انطباق مصوبات با شرع مقدس است. هر گونه عدم انطباق مصوبات مجلس شورای اسلامی با قانون اساسی یا شرع مقدس، نظم سازمان یافته انقلابی را بر هم می زند. چون این نظم سیاسی و اجتماعی بر پایه قوانین قانون اساسی و نیز شریعت اسلامی پدید آمده است و لذا ضرورت وجود نهادی که صحت یا عدم صحت انطباق قانون گذاری با قانون اساسی و شرع را معلوم می کند، به خوبی دیده می شود. به همین خاطر، شورای نگهبان در جمهوری اسلامی از هر دو شأن مرجعیت عرفی و شرعی برخوردار است. و این یکی از تفاوت های اصلی ایده شورای نگهبان با متمم قانون اساسی مشروطه است.
📌 اهتمام علما در قانون اساسی مشروطه بر حفظ اسلامیت قوانین مصوب مجلس شورای ملی بود. چون فرض مساله بر غیر دینی بودن مشروطیت بود. اما چنین فرضی در انقلاب اسلامی مطرح نیست. لذا قانون اساسی جمهوری اسلامی علیرغم برخورداری از شالوده های عرفی، هویت دینی دارد. و در نتیجه دفاع از آن به مثابه دفاع از اسلام تلقی می شود. به همین خاطر است که وظیفه تشخیص انطباق مصوبات مجلس شورای اسلامی با قانون اساسی نیز بر عهده شورای نگهبان که ایده و نهاد دینی است، گذاشته شده است.
📌 اما در جمهوری اسلامی علاوه بر وظیفه انطباق، تعیین صلاحیت کارگزار حکومتی، اعم از اجرایی و قانون گذاری نیز بر عهده شورای نگهبان گذاشته شده است. و این امر، فرق اساسی دوم این نهاد با متمم قانون اساسی مشروطه است. چون در متمم قانون اساسی، هیئت پنج نفره علمای مجتهد موظف به انطباق مصوبات مجلس با قانون اساسی و نیز تعیین صلاحیت کارگزار نشدند. بنابر این، در جمهوری اسلامی، سه وظیفه اساسی و مهم بر روی عهده نهاد شورای نگهبان گذاشته شده است. همین امر، گرانی و اهمیت فوق العاده نظرات و تصمیمات شورای نگهبان را بیشتر معلوم می کند. بویژه باید به این نکته مهم نيز به عنوان توجه کرد که این نهاد درون نظامی جای دارد که در جهت حفظ و حراست از جایگاه و منزلت قانونی آن، اهتمام بلیغی می ورزد.
📌 اکنون شورای نگهبان از پشتیبانی کامل نظام اسلامی برخوردار است. و این فرق سوم آن با ایده متمم قانون اساسی مشروطه است. زیرا هیئت نظارت علما بر مصوبات مجلس شورای ملی از پشتیبانی نظام سیاسی مشروطه برخوردار نبود. به همین خاطر، ایده متمم قانون اساسی که در فقه مشروطه مرحوم نائینی جایگاه بالاصاله ای داشت، خیلی زود به محاق رفت و از اعتبار افتاد. بطوری که مرحوم شهید سید حسن مدرس از عضویت در هیئت پنج نفره علما خارج شده در کسوت نمایندگی مجلس، وارد عرصه سیاست می شود.
📌 طرفه آنکه شورای نگهبان در جمهوری اسلامی به مثابه عالی ترین نهاد کارشناسی و تشخیص انطباق و صلاحیت، مورد حمایت و پشتیبانی است. این امر، بیانگر آن است که شورای نگهبان بدون هیچگونه دغدغه ای از وجود موانع و فشارهای سیاسی قادر به نظردهی و تصمیم گیری است. اکنون شورای نگهبان در مثل تعیین صلاحیت نامزدهای ریاست جمهوری با هیچ مانع و رادعی مواجه نیست. این نهاد در آزادی کامل قادر است مبتنی بر مصالح عمومی و نظام اسلامی، نظر بدهدو جای هیچگونه ملاحظات سیاسی ناظر بر جریانات و گروه های سیاسی نیست. بخلاف دوره مشروطه، این گروه ها و جریانات سیاسی هستند که باید ملاحظه شورای نگهبان بنمایند.
🔺 حال، در چنین شرایطی، آنچه از شورای نگهبان انتظار می رود، اعلام نظر و تصمیم در خور شأن این نهاد است. رای در خور شأن شورای نگهبان به این است که مردم و اهل نظر، گمان نبرند که دیگران هم می توانستند به چنین رأی و تصمیمی منتهی شوند. باید بتوان گفت که این رأی و تصمیم جز از ناحیه شورای نگهبان بر نمی آید. لذا با شناختی که از شورای محترم نگهبان داریم، امید می رود لیستی از نامزدهای انقلابی متعهد به آرمان ها و اهداف متعالی نظام اسلامی و خدمت به مردم را برای انتخاب ریاست جمهوری ارائه کند. انشالله
#مثل_سلیمانی
@rozaneebefarda
#لاریجانی و یک چمدانِ تاکتیکِ روانی!
رمزگشایی از تاکتیکهای عملیات روانی لاریجانی برای پیروزی در انتخابات۱۴۰۰
بازنشر|| دکتر مهدی جمشیدی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
[1]. علی لاریجانی، تازه به میدان پا نهاده، امّا گویا «یک چمدانِ تاکتیکِ روانی» در دست دارد! فقط در نطقِ انتخاباتیاش، دهها تاکتیکِ تبلیغی بهکار برد تا بتواند از حضورِ خود، یک «اتّفاق» بسازد؛ یک «اتّفاقِ خاص و منحصربهفرد»!
[2]. او در همین ابتدا، «همهچیز» را به پای خود «هزینه» کرد: اشاراتش به «رهبرِ انقلاب» و «مراجعِ تقلید»، بهگونهای بود که گویا حضورش در امتدادِ خواستِ آنهاست. او کسی است که میتواند از همهچیز «به نفعِ خود» خرج کند! همه کس، این هنر را ندارند! و وقتی خرج از کیسۀ خودش نیست، حدّی هم نخواهد داشت!
[3]. سخنانِ او، چقدرِ شبیهِ #احمدینژاد بود، ازاینجهت که او بهصورتی سخن گفت که گویا تا به حال در جمهوریِ اسلامی، هیچ مسئولیّتی نداشته است! از همه، «برائت» جُست تا سیئات و خطایای هیچ شخص و جریان و دولتی، «دامنِ پاکِ او» را آلوده نکند! نه «پادگانی» است، نه «دادگاهی»! نه «پوپولیست» است، نه «کلیدِ جادویی» دارد!
[4]. او هیچکدام نیست، امّا «چه» هست؟! او به این سئوال پاسخ نداد؛ چراکه هستیِ سیاسیِ علی لاریجانی، «سیّال/ ژلهای/ لغزنده/ متحرّک» است! با همه هست و با همه نیست! ردِ پایش در همهجا هست، امّا هیچکاره هم هست! نه موافق است و نه مخالف، امّا تعیینکننده است! از چنین انسانِ [...] و «مرموز»ی باید هراسید! ما با یک سیاستمدارِ «نامتعیّن/ [...] / [...] / هرجایی/ موقعیّتی» روبرو هستیم.
[5]. امّا علی لاریجانی بهخوبی میداند که اکنون باید برای خود، «جایی» و «موقعیّتی» تعریف کند تا مردم، امکانِ انتخاب بیابند، و چه جایی بهتر از «بیجایی»! سخنانِ «لامکانِ» او به مخاطب این را القاء میکرد که گویا او مدّتهاست در سیاست، «حاشیهنشین/ منزوی/ بیاختیار» است و تازه به عرصه آمده است! فردِ مظلوم و مهجوری که به اندیشههایش اعتنا نشده و از همه طرف، طرد گردیده است!
[6]. این «تصویرسازیِ تحریفآلود»، یک «دروغِ بزرگ» است و دروغ، هر اندازه بزرگتر باشد، چهبسا کاراتر هم باشد! امّا با «واقعیّت» چه میکند که خلافِ این ادّعاهای فریبنده و دروغین است! چندین دوره ریاستِ وی بر مجلس، چه میشود؟! خدماتش به حسن روحانی در تصویبِ بیست دقیقهای برجام چه میشود؟! مسلوبالاختیار کردنِ مجلس در مقابلِ زیادهخواهیهای حسن روحانی چه میشود؟! آنهمه «لابیگری» و «اعمالِ نفوذ» و «سیاسیکاری» برای تضییعِ حقوقِ مردم و تقویّتِ دولتِ حسن روحانی چه میشود؟!
[7]. او از نظرِ اجتماعی، فاقدِ «بدنۀ مردمی» و «پایگاهِ تودهای» است؛ نه جذابیّتی داشته و نه دارد. پس باید آنچنان «هنرنمایی» و «دلبری» کند که وضع را به نفعِ خود دگرگون سازد. دراینباره، او «راهِ دشوار»ی را پیشِ رو دارد؛ چراکه باید از «قعرِ جدولِ مقبولیّتِ مردمی»، خود را برهاند و بالا بکِشد. جنگِ روانیِ گستردهای در راه است.
[8]. شک نکنید که او با لابیگری و سیاسیکاری، حسن روحانی را با خود همراه کرده است، حتّی اگر در ظاهر، دولتِ روحانی را «نقد» کند، به این دلیل است که نیازِ اجتماعی به «فاصلهگیریِ از دولتِ روحانی» دارد، امّا پشتِ پرده، او حاصلِ «ائتلافِ نامشروعِ» دولتِ روحانی با جریانِ اصلاحات است. او همیشه «برآیندِ چند بازیِ سیاسی» بوده است و اینبار نیز هست. «خودِ» او، حاصلِ جمعِ جبریِ همین «ارادههای معطوف به قدرت» است. پس فریبِ «موضعِ بهظاهر نقادانه و مستقلِ» او را نسبت به دولتِ روحانی نخورید! او آمده است تا این «نقشِ ساختگی و دروغین» را ایفا کند! او یک «بازیگرِ سیاسی» است که در تمامِ وجودش، کمترین اثری از صداقت در میان نیست؛ «الیگارشیِ بیهویّت»، «اشرافیّتِ مذبذب»! «لابیگرِ هرجایی»! «جادّهصافکنِ دولتِ تنبلها»! تردید نکنید که «لاریجانی»، همان «روحانی» است!
[9]. ورودِ او به بازیِ انتخابات، از جهتی مبارک است؛ فرصتی در اختیارِ نیروهای انقلابی قرار گرفته تا او را بر «جا»ی خویش بنشانند و ماهیّتش را به مردم بنمایانند. نشان خواهیم داد که او تاکنون، در کجا نشسته بود و چه کرد. فصل، فصلِ «گفتن» و «روشنگری» است.
[10]. مارهای عالَمِ سیاست به هوای طعمۀ شیرین، از لانههای خویش، بیرون خزیدهاند، غافل از اینکه اینبار، خودشان طعمه خواهند شد و «مرگِ سیاسی»، گریبانشان را خواهد گرفت. افعیهای قدرتطلب به «بازیِ مرگ» پا نهادهاند؛ جمجمههایشان را خُرد خواهیم کرد...
🔶حاشیه
تیتر و برخی عبارات یادداشت، توسط تحریریه روزنه تغییر یافته است.
#دولت_سوم_روحانی
#امتداد_اعتدال
@rozaneebefarda
هدایت شده از شبکه افسران انقلاب اسلامی
11.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴روحانی امروز گفته نباید تبلیغات انتخاباتی همراه با تهمت و دروغ و غش در معامله باشه...
🔹فقط پیشنهاد میکنیم که این چند دقیقه رو نگاه کنید تا ببینید روحانی و تیمش از هر ابزاری برای رسیدن به قدرت استفاده کردن..
🔶🔹شبکه افسران انقلاب اسلامی
🔶🔹 @shabakeafsaran
هدایت شده از گفتمان انقلاب
PTT-20210519-WA0023.opus
900.1K
📌یک ایده خوب مجازی برای معرفی #نماینده_انقلابی به مردم عادی و مخاطبین خاکستری که انقلابی نیستند ولی مخالفت جدی با نظام و رهبری ندارند... 👌
✅ من امتحان کردم خیلی عالی بود... 😉
#ایده_نشر
کانال #ترویج_گفتمان در انتخابات ۱۴۰۰
http://eitaa.com/entekhabma1400
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴واکنش سفیر ایران در قبال شیطنت مترجم عربی
✅سفیر کشورمان در روسیه در پاسخ به شیطنت مترجم عرب در یک نشست بینالمللی، وی را مجبور به تصحیح اظهاراتش کرد.
#غرب_آسیا
@westasia314
هدایت شده از توییتر انقلابی
⭕️ خسارت سیل سراسری 98 به کشور: 4 میلیارد دلار
خسارت دلار جهانگیری به کشور: 58 میلیارد دلار
👤 رابین شور
@TWTenghelabi
7.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 فریدون عباسی: توهینهای روحانی در انتخابات ۹۶ به رئیسی نبود، به نظام بود
🔹 وضعیت موجود ناشی از مدیریت ۳۴ ساله کارگزاران و اصلاح طلبان بر مملکت است و عقلانیت تقلبی ادامه راه شارلاتانیزم مدرن است.
🔹من از شورای نگهبان خواهش میکنم به سیاق گذشته عمل نکند چرا که دستگاه اجرایی برای خدمت رسانی به مردم، نیاز به پوست اندازی و تغییر رویکرد در شرایط کنونی دارد.