با مردم چه کار دارید؟
چرا نرخ را به هم می زنید؟!
۱- تجدید نظر طلبان مدعی اصلاح طلبی، سال ها لاف زدند "نیت خوانی نکنید". اما حالا که رئیس و نمایندگان مجلس به میان مردم در استان های مختلف می روند و از نزدیک با مشکلات شان آشنا می شوند و چاره جویی می کنند، همان مدعیان می گویند انگیزه شان انتخاباتی است!
۲- آنها هفت سال فرصت داشتند به میان مردم بروند و حق نوکری را در کسوت مدیر دولتی یا نماینده مجلس ادا کنند. اما جز در چند ماهه منتهی به انتخابات، ادای این وظیفه از ولی نعمتان دریغ کردند.
۳- حالا هم که منتخبان مجلس جدید، به بدیهی ترین وظیفه نمایندگی عمل می کنند، جماعت پر گو و و بد کارنامه صدای شان درآمده که؛ آهای! این چه طرز سیاست ورزی و نمایندگی است؟! همان پایتخت، پشت میز نمایندگی و زیر سیستم خنک کننده بنشینید و به خوزستان و هرمزگان و سیستان و بلوچستان و... سر نزنید!
۴- می گویند شما را چه به آب آشامیدنی و گاز و برق و جاده و مسکن و اشتغال و کسب و کار مردم حاشیه نشین؟! می گویند چون به مردم سر زده اید، پس پوپولیست هستید! با زبان بی زبانی می گویند people (مردم)، ماشین رای کشی هستند که فقط باید شب انتخابات سراغ شان رفت و در باقی ایام رفتن، به هم زدن نرخ و طلبکار کردن مردم است!
۵- بانیان و نانخورهای مدیریت اشرافی، ناراحتی شان از این است که توانسته بودند سیاست و مدیریت را بی معیار و بی زحمت کنند؛ اما حالا کسانی پیدا شده اند که رفتار شان، معیار و تراز واقعی سنجش مسئولان را احیا کرده است. و کدام کار برای اشراف، سخت تر از این که بخواهند برای مردم عَرَق بریزند؟!
۶- از نگاه آنها سیاست و انتخابات، کلا یک شرکت سهامی با مسئولیت کاملا محدود است؛ صرفا برای غوطه خوردن در بیت المال، کام جویی از امتیازات، و بازی با طعمه قدرت و ثروت.
۷- بنابراین رفتار جهادی و انقلابی، نرخ به هم زن است و باید مرتکبان را به رگبار بست؛ درست مقابل نگاه متعجب مردم! می گویند بنشینید تا کوتاه قدی همت ما به چشم نیاید! و حرکت نکنید تا معلولیت روحی ما عیان تر از قبل نشود!
۸- قوه قضائیه از یک سال قبل، دستخوش تحولات تازه شد. ارتباط مستقیم و مداوم با مردم در دور دست ترین تقاط و شنیدن مشکلات و مطالبات شان در این قوه در اولویت قرار گرفت. اکنون نیز شماری از نمایندگان و رئیس مجلس، این رویکرد را در اولویت قرار داده اند.
۹- مدیران دولتی باید به این جنبش مبارک بپیوندند و گرنه جا می مانند. تغییر ریل از برج عاج نشینی، بروکرات مآبی و مدیریت از راه دور، به مدیریت و نظارت متواضعانه میدانی، پدیده مبارکی است که ان شاء الله در کوتاه مدت و میان مدت، برکات بسیاری به همراه خواهد داشت.
#محمد_ایمانی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️یه مشت الکی خوش..
هفت سال عمر مردم رو تلف کردن..الآن دور هم میشینن و الکی خوشن و به خودشون میگن؛ نه...برجام خیلی خوب بود...خیلی چیزا گیرمون اومد...
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی
#دکتر_سعید_جلیلی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔺 شاید برایتان سوال پیش بیاید که چرا سازمان های بینالمللی مثل «سازمان ملل» یا «سازمان حقوق بشر» واکنشی به کشت و کشتارهای وحشیانه در آمریکا ندارند و اعتراضی نمیکنند
🔺 پاسخ اینجاست: بررسی سند دکترین امنیت نظامی آمریکا که در سال ۲۰۰۷ منتشر شد نشان میدهد که سازمان ملل و همه آژانسهای زیر مجموعه آن همچون یونسکو، یونیسف و... جزئی از «ساختار ملی مرکز عملیات نظامی-غیرنظامی (Civil-Military)» آمریکا هستند
🔹 با این حال، هنوز هم وقتی نمایندگان این سازمانها به ایران میآیند، آب از لب و لوچهی بعضی مسئولین راه میوفتد ...
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🖊اجرای توصیههای FATF چگونه همکاریهای بانکی قبل از برجام را نابود کرد؟
🔹اخیرا ادعایی مطرح شده که بانکهای روسی و چینی به دلیل تصویب نشدن الحاق به کنوانسیونهای تکلیفی FATF با ایران کار نمیکنند و حتی اگر این مسئله حل نشود، توافق راهبردی با چین نیز اجرایی نخواهد شد!
🔹مطرح کنندگان این ادعاها، یا قصد عملیات روانی برای پیشبرد پروژه فشار حداکثری آمریکا را دارند، یا مشکلشان فقر اطلاعاتی و علمی است. اگر قصد عملیات روانی و کمک به آمریکا را دارند، مخاطب این نوشته کوتاه مردم هستند که فریب دیو و دلبر سازیهای تجربهشده این جماعت را نخورند؛ اما اگر مدعیان، واقعا دچار فقر علمی و اطلاعاتیاند، توجه آنان را نیز به نکاتی جلب میکنم.
🔹آمریکاییها به دلیل مزیت منحصربفردی که در رهگیری تراکنشهای بانکی بینالمللی دارند، از سال ۲۰۰۱ تحریمهای مالی را علیه رقبای بینالمللی خود به ویژه ایران، چین و روسیه در دستور کار قرار دادهاند. مکانیسم اعمال این تحریمها نیز اینگونه است که با رصد تراکنشهای بانکی، روابط تجاری را کشف میکنند و هر شخص -حقیقی یا حقوقی- را که با اشخاص تحریمشده توسط آمریکا معامله کند، یا جریمه میکنند یا اموالش در آمریکا را توقیف کرده و از معامله با اشخاص آمریکایی منع میکنند. اینجاست که شرکتها، بانکها و افراد از ترس جریمه شدن، توقیف اموال، یا محرومیت از معامله با اشخاص و نهادهای آمریکایی، از معامله با اشخاصی که در لیست موسوم به SDN وزارت خزانهداری آمریکا قرار دارند، پرهیز میکنند.
🔹برای اینکه چنین مکانیسمی دقیق عمل کند، آمریکا طی سالهای اخیر تلاش زیادی به خرج داده تا هم زیرساختهای حقوقی برای اشراف بر تراکنشهای بانکی بینالمللی ایجاد کند، و هم زیرساختهای فنی-اطلاعاتی لازم را فراهم آورد. میتوان در یک جمله گفت که زیرساخت حقوقی این اشراف عبارتست از اجرای توصیههای FATF توسط قربانیان، و زیرساخت فنی این اشراف نیز عبارتست از اشراف کامل بر دیتابیس سامانههای پیامرسان بانکی بینالمللی نظیر سوئیفت. خوآن زاراته مشاور وزیر خزانهداری آمریکا در دوره اوباما در کتاب "جنگ خزانهداری" کاملا توضیح داده است که چطور برای رفع نیازهای اطلاعاتی مرتبط با تحریم، آمریکا سوئیفت را وادار به ارائه اطلاعات بانکی مشتریانش کرد و هرجا هم نیاز به شفافیت بیشتر تراکنشها برای رهگیری بود، از دریچه تحمیل توصیههای FATF به قربانیان تحریم ورود کرد.
🔹در رابطه با ایران، آمریکا به موجب قوانین متعددی از جمله بخش ۱۰۴ قانون تحریمی سیسادا یا بند "د" از بخش ۱۲۴۴ قانون تحریمی ایفکا، هر بانکی را که با اشخاص حقیقی و حقوقی ایرانی تحریم شده یا بخشهای مشخصی نظیر انرژی، کشتیراتی و... ایران، تراکنش قابل توجهی انجام دهد یا خدمات مالی به آنها ارائه کند، تحریم و جریمه میکند.
🔹بنابراین، آمریکا از یک سو قوانینی داخلی وضع کرده که بر اساس آنها، معامله و همکاری بانکی طرفهای خارجی با اشخاص و نهادهای ایرانی را ممنوع کرده؛ و از سوی دیگر، از طریق رهگیری تراکنشهای بانکی بینالمللی، این قوانین تحریمی را اعمال میکند. لذا هرچقدر مبادلات بانکی ایران با خارج از کشور برای آمریکا شفافتر شود، اعمال این تحریمها بیشتر و دقیقتر خواهد شد. به عبارت دیگر، هرچه ایران بیشتر توصیههای FATF را اجرا کرده و کم و کیف مبادلاتش را برای طرفهای خارجی آشکارتر کند، و از سامانههای نظیر سوئیفت که تحت اشراف آمریکا هستند، بیشتر استفاده کند، ضریب آسیبپذیریاش از تحریمهای آمریکا افزایش خواهد یافت. اینکه در سالهای اخیر و به ویژه پس از برجام، تحریمهای آمریکا علیه کشورمان کاریتر شده، هیچ دلیلی جز اجرای توصیههای FATF و شفافتر شدن مبادلات ایران برای رصدکنندگان آمریکایی تراکنشهای ما ندارد.
🔹بنابراین، واقعیت این است که پیش از امضای برجام، روابط بانکی ایران با بانکهای خارجی تا سطح قابل قبولی برقرار بود، اما پس از برجام که سیاست ادغام در نظم مالی بینالمللی با اشتیاق دنبال شد و بیش از ۹۰درصد توصیههای FATF در ایران اجرا شد، اشراف آمریکا بر مبادلات بانکی ایران افزایش چشمگیری یافت و کانالهای مبادلاتیمان لو رفت. و البته جای سوال است که با اینکه FATF ایران را وارد لیست سیاه خود کرده، چرا ایران همچنان بیش از ۹۰درصد برنامه اقدام توافق شده با این نهاد غیررسمی و غیرالزامآور بینالمللی را که تیزکننده تیغ تحریمهای آمریکاست، اجرا میکند و حداقل تعلیقشان نکرده است!
🔹در شرایط تحریم، هر اقدامی که موجب افزایش اشراف آمریکا بر مبادلات مالی ایران شود، شرایط را بر ما سخت خواهد کرد و هر اقدامی که مبادلات کشور را از نظام رهگیری آمریکا پنهان کند، تحریمها را بیاثر خواهد کرد. به همین دلیل است که ما از اجرای توصیههای FATF با عنوان خودتحریمی یاد میکنیم.
#سید_یاسر_جبرائیلی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ پستتر از حیوان
▪️ در تصویر پایین شتری را میبینید که بر جنازه فرزندش گریه میکند
▪️ و در تصویر بالا انسانهایی پستتر از حیوان را در شبکه منوتو میبینید که معتقدند: مادر فداکاری و ایثار نمیکند و مقدس نیست
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔺کنایه نماینده مجلس به وزیر آموزش و پرورش/ ایران فقط ولنجک نیست.
🔺ولی اسماعیلی نایب رئیس اول کمیسیون اجتماعی مجلس: آقای وزیر آموزش و پرورش، شتاب زدگی در بازگشایی مدارس بدون تامین زیر ساختها مخصوصا در مناطق محروم، به استقبال کرونا رفتن است. ایران فقط ولنجک نیست که آقازاده های حضرات غرق در بهترین امکاناتاند؛ دانشآموزان مناطق محروم حتی آب برای شستن دست ندارند! منتظر سوال و استیضاح باشید.
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
7.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شاید تو ذهن من و شما جا انداخته باشن که صنایع دفاعی و موشکی فقط برای جنگ و خشونته، اما واقعیتش اینه که برخی از این صنایع جزو صنایع مادر محسوب میشن، صنایعی که قطعه سازی رو برای هر کشور میسر میکنن
+ حالا بهتر میفهمیم چرا رهبری تاکید بر حفظ توان و دانش دفاعی دارن اما لیبرالها به دنبال ریختن بتن در صنعت هستهای و تخته کردن در صنعت موشکی هستن ...
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 اگر دولت جلوی فرار مالیاتی را میگرفت نه نیازی به بازی با نرخ ارز داشت و نه به فروش یک قطره نفت خام
💬 #عبدالمجید_شیخی
🔹 رئیس سازمان بازرسی کشور به نقل از گزارش سازمان مالیات، حدود سه سال پیش میزان فرار مالیاتی کشور را بیش از ۱۳۰ هزار میلیارد تومان عنوان کرد،
🔸 یعنی اگر این عدد را با رقم تورمی امروز مورد محاسبه قرار دهیم میتوان عنوان کرد که بیش از ۴۰۰ هزار میلیارد تومان در کشور فرار مالیاتی وجود دارد.
✅ اگر دولت در هفت سال گذشته برنامه مدونی برای جلوگیری از فرار مالیاتی طراحی کرده بود و با ثروتمندان و دلالان رودربایستی نمیداشت و آنها را مجبور به پرداخت مالیات میکرد ضمن اینکه اقتصاد کشور از حجم نقدینگی موجود دچار این همه تبعات و آسیب نمیشد،
🔹 دولت برای تامین نقدینگی مورد نیاز خود و پوشش کسری بودجه با نرخ ارز بازی نمیکرد و نیازی به فروش یک قطره نفت خام نداشت
💢 و میتوانست بخش اعظم یا همه بودجه مورد نیاز خود را از طریق جلوگیری از فرار مالیاتی اخذ کند.
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
▪️ولَن تَرضىٰ عَنكَ اليَهودُ ولَا النَّصارىٰ حتّىٰ تَتَّبِعَ مِلَّتَهُم
🔻هرگز یهود و نصاری از تو راضی نخواهند شد مگر آنکه ؛ تسلیم خواسته آنها شوی ...
سوره بقره/120
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
درباره #جریان_تحریف گفتگوی مفصلی با خبرگزاری نسیم انجام دادم که خلاصه اش را مشاهده میکنید.
🔻خود دولت روحانی مولود جریان "تحریف" است. چون اصلیترین راه حلش در انتخابات ۹۲ این بود که باید به آمریکا امتیاز بدهیم تا کشور را بهتر اداره کنیم! این راهبرد مصداق تحریف بزرگ بود.
🔻رهبرانقلاب بارها گفته بودند به مذاکره با آمریکا خوشبین نیستم. اما جمهوری یعنی رای مردم، پس این رای اثر خود را باید نشان دهد. نه این که مردم به کسی که میخواهد با امریکا مذاکره کند رای دهند اما بگوییم حق ندارید مذاکره کنید!
🔻وقتی میگوییم انتخابات برگزار شود، تعارف نیست. ممکن است برخی از روی اشتباه یا غرض بگویند رای مردم تاثیری ندارد و همه شان یکی هستند! چطور وقتی با یک انتخابات جهت سیاست خارجی کشور ۱۸۰ درجه عوض میشود رای مردم تاثیر ندارد؟
🔻تحریف بعدی این بود که گفتند طبق برجام همه تحریمها لغو میشود! اصلا مشکل آب خوردن مردم هم با برجام حل میشود! در حالی که همزمان در داخل کشور میشد دهها کار انجام داد که ربطی به آمریکا نداشت ولی همه کارها را معطل کردند و حالا هم نتیجه تدابیرشان بعد هفت سال مشخص شده.
🔻سال 92 و96 جریان انقلابی برای اداره بهتر کشور برنامه داشت اما حرفش شنیده نشد. سال 96 چرا شنیده نشد؟ چون جریان تحریف توانست القا کند که اقتصاد مهم نیست، دعوا بین ما آدمهای متمدن با یک مشت آدمخوار است و اگر آنها رای بیاورند، در پیادهروها دیوار می کشند و همه را وسط میدان اعدام میکنند. تحریف بالاتر از این؟
🔻درباره رئیسی میگفتند اگر رای بیاورد دلار ۸۵۰۰ تومان میشود! اما خودشان کاری کرده اند که اگر فردا کسی بگوید دلار شده ۱۸۵۰۰ تومان، همه میگویند الحمدلله! گشایش اقتصادی رخ داده!
🔻سال۹۲ هم جریان انقلابی راهکارش را ارائه داد اما حرفش شنیده نشد چون برخی در لباس خودی واقعیت را تحریف کردند. در آن سال بدترین حرفها در نقض گفتمان مقاومت در سیاست خارجی و لزوم مذاکره با غرب را عارف و روحانی نگفتند. ولایتی گفت! یعنی یک ضلع از اضلاع سه گانه جبهه متحد اصولگرایان در انتخابات ۹۲.
🔻تحریف بزرگ دیگر این است که میگویند برجام خوب بود، ترامپ آن را خراب کرد! اگر کسی متن برجام را بخواند میفهمد که اصل این توافق یکطرفه به نفع غرب و یک فاجعه است. حتی تا قبل اردیبهشت۹۷ که ترامپ از برجام خارج شود قیمت دلار به نسبت قبل برجام دو برابر شده بود. این مصداق تحریف است که میگویند برجام باعث ثبات اقتصادی شده بود! کدام ثبات؟ افزایش صد درصدی دلار در زمانی که هنوز امریکا در برجام بود؟
متن کامل:
https://bit.ly/31XuNEL
#امیرحسین_ثابتی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi