🔘۴ مشکل اصلی خوزستان از نگاه رئیس مجلس
➖قالیباف: در نظارتهای میدانی بر شهرستانهای استان، اشتغال جوانان، تامین آب شرب، کشاورزی و فاضلاب شهری از جمله بیشترین دغدغهها و #مطالبات مردم به شمار میرفت که امیدواریم با برنامهریزی صحیح استانی این مسائل برطرف شود.
☑️ @BDON_SANSOR
❌ پیشنهاد میکنیم سازمانی که شهره است به قرارگاه مختل، بودجهاش را از آدام موسری اسراییلی بگیرد...
⭕️ گویا انواع روشها برای تذکر، پاسخگوی اقدامات ترویجی برخی افراد برای تروریستهای سایبری حاج قاسم نیست و دورههای آموزش روشهای تقویت اینستاگرام با بودجههای میلیونی تا جایی پیش رفته که کلاس اختصاصی برای آموزش مقررات این شبکه صهیونیستی برگزار میشود و لابد در این کلاس آموزش میدهند که چگونه طوری عمل کنیم که رضایت صهیونیستها تامین شود و خدای ناکرده! پیجمان را نبندند!
✍🏻 روحالله #مومن_نسب
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
🎯 از پشت فیلتر زیباتر است: اینستاگرام چگونه زندگیمان را دگرگون کرد؟
— کارکنان اولیۀ اینستاگرام میخواستند چیزی شبیه یک گالری هنری آنلاین بسازند
📍میشود به اینستاگرام همچون راهی برای گرامیداشتن زندگی نگاه کرد. اینستاگرام به ما میگوید زندگیِ همۀ ما ارزش تماشاکردن دارد و یادمان میاندازد به دنیای اطرافمان توجه کنیم؛ از ما میخواهد حواسمان به غروبی بینظیر باشد یا چشممان دنبال برگهای پاییزی بگردد که روی پیادهرو چیده شدهاند. درعینحال، اینستاگرام تجربۀ شخصی را خنثی و بیاهمیت میکند: لحظات خاص به شرطی ارزشمندند که بتوان آنها را به اشتراک گذاشت؛ صعود به قله ارزشی نخواهد داشت، مگر بتوانیم عکسی از بالای قله بگیریم. کتاب «بدون فیلتر» توضیح میدهد که اینستاگرام چطور نگاه ما را به زندگی دگرگون کرده است.
🔖 ۲۶۱۵ کلمه
⏰ زمان مطالعه:۱۷ دقيقه
📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:
http://tarjomaan.com/barresi_ketab/9886/
@asrehooshmandi
🔘استعمار نو!
مرحوم آیت الله محی الدین حائری شیرازی:
🔻استعمار یعنی تعطیلی فکر نه به آن معنا که اجازه ندهند شما فکر کنید، بلکه بدان معنی که فرصت ندهند شما فکر کنید.
🔻استعمار نو، استعمار رسیدن به جواب قبل از رسیدن به سؤال است.
#استعمار
#تفکر
@asrehooshmandi
📲 ۱۰روش برای اینکه جلوتر از فریبکاران اینترنتی قدم برداریم
1️⃣روی هر لینکی کلیک نکنید: پیامک تسهیلات بانکی، وام مسکن، بسته رایگان اینترنت و…روش خوبی برای فریب است؛ بی جهت کلیک نکنید.
2️⃣توجه به سایت شاپرک: دامنه سایت باید حتما به نام shaparak.ir ثبت شده باشد. فریبکاران برای گیج کردن افراد از اسامی مانند shaaparak.ir یا shaparack.ir یا اشکال دیگری در آدرس سایت استفاده میکنند که همه آنها جعلی هستند.
3️⃣عبارت https: در صورتی که به درگاه بانکی هدایت شدید، قبل از اینکه شماره کارتتان را وارد کنید در قسمت آدرسبار از اعتبار دستگاه مطمئن شوید. یک درگاه مطمئن باید دارای عبارت https باشد. نبودن حرف s میتواند ما را به بد دردسری بیاندازد.
4️⃣نمایش قفل: در کنار https در قسمت آدرسبار باید یک قفل سبز رنگ وجود داشته باشد که علامت تایید کننده سرویسدهنده است.
5️⃣به استوریهای سلبریتیها شک کنید: عاقبت برخی از تبلیغات سلبریتیها و میکروسلبریتیها معمولا به صفحات تقلبی بانکی میرسد. این استوریها معمولا با ویدیوهایی مثل «تخفیفهای باورنکردنی و قیمتهای غیرقابل باور» فقط برای فریب دادن افراد طراحی شدهاند.
6️⃣توجه به کد امنیتی: معمولا در صفحات فیشینگ این کد امنیتی یک عکس ثابت است که با رفرش کردن صفحه تغییری نمیکند.
7️⃣یک بار اطلاعات غلط وارد کنید: یکی از اطلاعات کارت بانکیتان را اشتباه وارد کنید. اگر پیغام خطایی در صفحه کامپیوتر دریافت کردید یعنی به احتمال زیاد این صفحه جعلی نیست.
8️⃣چک کردن دامنه سایت: در سایت enamad.ir با کلیک و سرچ کردن صفحه بانکی که در آن قرار داریم به ما اعلام میشود که در حال استفاده از سایت جعلی هستیم یا نه.
9️⃣افزونه ضد فیشینگ: یک افزونه یا اکستنشن ضد فیشینگ در سیستم خود نصب کنید که با وارد شدن در سایت مورد نظر به شما اعلام کند این صفحه از امنیت کافی برخوردار است یا نه.
🔟یک کارت بانکی برای خرید آنلاین داشته باشید: یک کارت خالی صرفا برای خرید کردن داشته باشید تا هنگام خرید به اندازه نیازتان ابتدا پول را به آن منتقل کنید.
✅ #عصر_هوشمندی، مجموعه تخصصی سواد رسانه ای و اطلاعاتی
@asrehooshmandi
امکان جداسازی بسته «شاد» برای دانشآموزان هنگام استفاده از گوشی والدین
در راستای نگرانی والدین از آفات فضای مجازی، درصورت استفاده کودکان از گوشی والدین، میتوان یک کد دستوری برای جابهجایی بسته اینترنتی تعریف کرد برای اینکه تنها بسته شاد برای کودک فعال باشد.
راهکارهای مدیریت مجازی فرزندان در زمان آموزش آنلاین مدارس را در لینک زیر بخوانید:
https://www.isna.ir/news/9
@asrehooshmandi
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلاهبرداری و اخاذی در پوشش مدلینگ یکی از شگردهای مجرمین در شبکه های اجتماعی
@asrehooshmandi
4_5947084384040388410.pdf
271.3K
💢تـبلیغ؛ سبک زندگی و نقد فرهنگی تبلیغات بازرگانی
این فایل شامل روئوس مطالب در خصوص رابطه تبلیغ بازرگانی و مسیر نفوذ و تاثیر آن بر سبک زندگی و نیز مواضع نقد آن است.
مرور آن، ما را با بخشی از مباحث در این زمینه آشنا میکند.
✅یک نکته مهم آنکه، برخلاف تصور اغلب تحلیلگران، این برندها نیستند که سبک زندگی تولید میکنند؛ برعکس، این سبک زندگی است که برندسازی را در دل خود قرار میدهد. هر مجموعه محصولی که با سبک زندگی همنوایی کند، قابلیت برند شدن دارد. این همنوایی باید متضمن هویت ارزنده و کسب منزلت اجتماعی نزد مصرفکننده باشد.
مطالعات فرهنگی و رسانه
@asrehooshmandi
#اخلاق_و_عرفان
💠ما براى بازى آفريده نشده ايم.
✅حکایتی از حضرت زکریا (ع) و علامه شعرانی (ره)
🔹وقتى پيرمردى قزوينى همسنّ و سال استاد بزرگوارم جناب آية الله حاج ميرزا ابو الحسن رفيعى قزوينى (رفع اللّه درجاته) حكايت مى كرد كه ما در اوان خردسالى در قزوين همين آقا سيد ابو الحسن رفيعى را صدا مى زديم كه بيا بازى، ايشان تا ميدان با ما همراهى مى كرد، ولى با ما بازى نمى كرد، در گوشه اى مى ايستاد، يا به نبش ديوارى تكيه مى داد و بازى و بازيگران را تماشا مى كرد، آقا از همان ابتداء اهل بازى نبود.
🔹من از اين حرف شيرين و دلنشين پيرمرد به ياد حضرت يحيى پيامبر (عليه السلام) افتادم كه خداى سبحان در آيه سيزدهم سوره مريم قرآن فرموده است: يا يَحْيى خُذِ الْكِتابَ بِقُوَّةٍ وَ آتَيْناهُ الْحُكْمَ صَبِيًّا، أمر حكيم محكم و متين و رصين است كه بر اساس استوار حق و حقيقت قرار گرفته است و ريشه دوانده و پايدار است يس وَ الْقُرْآنِ الْحَكِيمِ. سبحان الله حضرت يحيى پيامبر (عليه السلام) را در كودكى و خردساليش تا چه پايه عقل و درايت بوده است كه خداوند فرموده است وَ آتَيْناهُ الْحُكْمَ صَبِيًّا.
🔹در تفسير منهج الصادقين آمده است كه: از ضحّاك منقول است كه در وقت سه سالگى يحيى، كودكان محلّه روزى به در خانه زكريا رفتند و او را آواز دادند كه اى يحيى از خانه بيرون آى تا بازى كنيم، هم از درون خانه آواز داد كه: «ما للّعب خلقنا» يعنى ما براى بازى آفريده نشده ايم.
🔹و اين روايت از ابى الحسن علي الرضا (صلوات الله عليه) نيز مأثور است. در اين سخن پندى عظيم است مر بيخبران بازيچه غفلت را كه عمر عزيز به بازيچه لهو و لعب مى گذرانند، و به دام فريب انّما الحيوة الدنيا لهو و لعب مقيّداند.
🔹آية الله رفيعى در كودكى تا ميدان بازى رفت و بازى نكرد، اما حضرت يحيى پيغمبر تا ميدانگاه بازى هم نرفته بلكه از درون خانه آواز داد كه دار، دار حقيقت است و دار بازى نيست.
📚علامه حسن زاده، هزار و یک کلمه، کلمه 329
@almorsalaat