روحانی: ظاهر گام سوم ما خیلی تکاندهنده نیست ولی باطن آن فوقالعاده مهم است.
- یعنی قشنگ معلومه که حاجیمون دیگه اون پُف مثقال افزایش غنی سازی هم انجام نمیده.
احتمالاً قراره در و پنجره مجتمع نطنز رو رنگ کنن، تابلوی فردو رو تغییر بدن، روی سیمانهای نیروگاه اراک رو هم یه آب جارویی بزنن.
خداقوت دلاور. خسته نباشی قهرمان!
*فرید ابراهیمی*
@OfficialTwitTelegram
روحانی(۳خرداد۹۶):
ستاد ما پول نداشت، اعضا ستاد ما برای شام به ستاد رقبا (رئیسی) میرفتند.
روحانی(۱۴شهريور۹۸):
آقای رئیسی شام دیشب را از هیئتهای اطراف گرفته بودند.
روحانی دوسال پیش به رئیسی تهمت اشرافیگری زد ودیشب تهمت گدایی!
امام صادق فرمود:
تهمت زدن شیطان را هم ناراحت می کند
*حاج حیدر*
@OfficialTwitTelegram
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیالوگ ماندگار شیرزن بختیاری در سریال #بانوی_سردار
این فیلم را روزی صدبار باید برای حسن روحانی و بقیه وزرا و وکلا پخش کرد...
*اسماعیل معنوی*
@OfficialTwitTelegram
حکم ۶ماه زندان #حسین_قدیانی برای یادداشتیه که پارسال در جواب پست شهیندخت مولاوردی درباره راهپیمایی اربعین در اینستاگرام نوشته بود و بعد چند ساعت هم حذف کرد.
با توجه به این یادداشت و این حکم؛ فکر میکنم همهی ما با توییتهامون به صورت بالقوه مجرمیم، فقط هنوز نوبتمون نشده.
*|سیب سا|*
@OfficialTwitTelegram
۱- نوشین جعفری، عکاس سینما و تئاتر در ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ بازداشت شد، او در یک مهمانی در محله ولنجک دستگیر شد. مهمانی خاصی که برخی عوامل سفارت انگلستان و چند تن از بازیگران سرشناس سینما و تلویزیون در آن حضور داشتهاند.
۲- سخنگوی قوه قضائیه اخیرا درباره پرونده جعفری گفت: فردی به لحاظ اهانتی که به حضرت سیدالشهدا (ع) و عزاداری کرده بود و تبلیغی که علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی داشت، بازداشت شد. در بازرسی از اماکن و تجهیزات فنی مربوط به این شخص مستندات جدید هم به دست آمد که دون شان افراد جامعه است
۳- اشاره به مستندات جدید یعنی پای افراد دیگری هم درمیان است.البته باید این سوال رو پرسید که چرا سلبریتی ها با بازداشت "نوشین جعفری" و "ارس امیری" به تکاپو افتادند
پن؛ تصویر زیر نامه ۲۰۰ نفر از بازیگران برای حمایت از نوشین جعفری است
۴- آنچه در مورد این نامه نیاز به بررسی دارد این است که چرا یک عکاس ناگهان برای اهالی سینما به این اندازه مهم شده است؟
آیا امضا کنندگان این نامه که خواستار برخورد عادلانه قوه قضائیه با این متهم امنیتی شدهاند، بر اساس شواهد و قرائن به محتوای پرونده جعفری آگاهی کامل دارند؟
°امین اسدی°
@OfficialTwitTelegram
🏴زدن طبل تا نیمه شب در محرم
❓س : آیا ادامه حرکت دسته های عزاداری در شب های محرم تا نصف شب همراه با استفاده از طبل و نی جایز است؟
⭕️ج: به راه انداختن دسته های عزاداری برای سیدالشهدا و اصحاب او(علیهم السلام) و شرکت در امثال این مراسم امر بسیار پسندیده و مطلوبی است و از بزرگترین اعمالی است که انسان را به خداوند نزدیک می کند، ولی باید از هر عملی که باعث اذیّت دیگران می شود و یا فی نفسه از نظر شرعی حرام است، پرهیز کرد.
📕منبع: leader.ir
🏴 #احکام_محرّم
رسانه مردمی ثائر
🆔 @saeer_ir
💢 #خیانت_به_آیندگان
🔹 حاجی میرزایی برای رای اعتماد گرفتن شعار عدالت آموزشی داد و صریحا گفت سیاستش «توسعه مدارس دولتی» است.
🔸 اما بعد از رای اعتماد گرفتن، رئیس جمهور اولویت وزیر جدید را «خصوصی سازی» اعلام کرد.
🔹 [بند ۵ و ۶اولویتهای عمومی و ۶ تخصصی پیوست حکم]
🔸 البته شاید بهتر باشد عینک خوش بینی را برداریم و این قدر نمایندگان را ساده لوح نبینیم. مجلس همراه با دولت ملت را فریب داد.
🔹 و البته این فقط #فریب_ملت نیست، خیانت به آینده کشور است که ۲۰۰ نماینده آن را همراهی کردند و فقط ۴۸ نماینده مخالف خیانت بودند!
💠 رسانه مردمی ثائر
🆔 @saeer_ir
🔴 قربانگاه عدالتخواهی....
🔰 صحبتهای روز گذشته رییس دستگاه قضا جرقههایی از بابی تازه در یکی از سه قوه حاکمیتی نظام است.
🔹حجتالاسلام رئیسی در عین اینکه دست روی یکی از خواستههای اصلی افکار عمومی گذاشته؛ ولی درعینحال حساسیت لازم را هم دارد که این خواسته بر حق از مجرایی بر حق پیگیری شود تا هم هدف حق باشد و هم وسیله.
🔸 رییس دستگاه قضا روز گذشته در شورای عالی قضایی، در سخنانی که میتوان آن را واکنشی تلویحی به بعضی اقداماتی دانست که این روزها با برچسب عدالتخواهی انجام میشود، اعلام کرد در مبارزه با فساد باید از افراطوتفریط پرهیز کرد.
🔹 قاضیالقضات جمهوری اسلامی درحالیکه نفس پیگیری مبارزه با فساد و عدالتخواهی را محترم و مقدس میشمارد و زبان به نقد بیعملی میگشاید؛ ولی در همان حال، آن را وقتی درست و صحیح و اصولی میداند که از مجرای اصلی و قانونی خودش در دستگاه قضا و به دور از افراطوتفریط پیگیری شود: «نباید کسانی خواسته یا ناخواسته امری غیرمستند را در فضای مجازی یا حقیقی به کسی نسبت دهند. اگر سندی وجود دارد، باید به دستگاه قضایی ارائه شود؛ زیرا اتهامزنی در فضای حقیقی و مجازی، موجب سلب امنیت روانی و اخلاقی از جامعه میشود».
🔸 این بدان معناست که عالیترین مسوول قضایی، عدالت و عدالتخواهی را باریکراهی در میانه بیعملی از یک سو و هایوهوی از سوی دیگر میداند؛ مسیرهایی که شاید در نگاه اول بهشدت متنافر از یکدیگر باشند؛ اما در ذات و نتیجه، یکساناند و هر دو، عدالت را به قربانگاه میبرند.
📝 #سرمقاله روزنامه #صبح_نو
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴دو نکته در رابطه با مصاحبهی اخیر محمد جواد ظریف
✍🏻 #دلشاد_امامی
1️⃣ جواد ظریف روز یکشنبه ده شهریور مصاحبهای با ایران، روزنامه دولت، کردهاست. ظریف در این مصاحبه به درستی میگوید اگر دیپلماسی او و همکارانش نبود، نفتکش ایران آزاد نمی شد و همینطور اگر مقاومت مردم ایران نبود، دیپلماسی به ثمر نمینشست. ظریف در ادامه به فشارهای شدید منتقدان داخلیش اشاره کرده و گفته برغم این فشارها او صبوری به خرج داده و در وظیفه خود دوگانه عمل نکرده است. ظریف در توضیح «دوگانه عمل نکردن» گفته که میتوانسته به عنوان وزیر امور خارجهی ایران خطاب به جهان عنوان کند که مسئول تنها بخشی از امور مربوط به ایران است و نه همهی آن، اما این کار را نکرده، و مثلا از سیاستهای ایران در سوریه دفاع کرده است. جواد ظریف میگوید به واسطهی این دفاع، شانس دریافت جایزهی صلح نوبل را از دست داده است.
🔺سخن ظریف منطقی عجیب دارد. فرض کنیم جواد ظریف همانطور که میگوید در مقام وزیر امور خارجهی ایران، از سیاست ایران در سوریه در سالهای گذشته دفاع نمیکرد. چه اتفاقی میفتاد؟ آیا سیاست ایران در امور خارجه دوگانه نشان داده میشد؟ یا شخص وزیر امور خارجه ایران به بخشی از اپوزسیون حکومت ایران تبدیل میشد؟ آیا در آنصورت بنیاد دفاع از دموکراسیها یا اف دی دی خبر حمایت نکردن وزیر امور خارجهی ایران را به صدر اخبار نمیبرد و از وزیر امورخارجهی ایران علیه ایران و برای وارد آوردن فشارهای اقتصادی و سیاسی بیشتر، استفاده میکرد؟
🔹از این جهت دفاع از سیاست ایران در سوریه، بخشی از وظیفهی منطقی و بدیهی و ابتدایی وزیر امورخارجهی ایران در سالهای گذشته بوده (وظیفهای که محمد جواد ظریف به تایید همراهان انقلابیاش، اتفاقا با هوشمندی و مهارت و وطن پرستی به انجام رسانده است)، نه تصمیم شخصی و آمیخته به لطف وزیر امور خارجه. سوالی که مطرح میشود این است که آیا وزیر خارجه رسمی یک کشور میتواند به خاطر تبدیل نشدنش به بخشی از اپوزسیون به قیمت از دست دادن جایزهی صلح نوبل بر سر ملت آن کشور منتی بگذارد؟
2️⃣ محمد جواد ظریف در این مصاحبه میگوید معتقد نیست کشور باید دو چهره در سیاست خارجه داشته باشد، اما به هر حال، به نظر می رسد علاوه بر اعضای نایاک، برخی خبرنگاران اخیرا همسو با تیم سیاست خارجی دولت در رسانههای انگلیسی زبان، به دامن زدن به این دو چهرهگی معتقدند و اساسا از این دوچهره نشان دادن سیاستخارجهی ایران، برای توجیه مواضع ضد تحریمی خود استفاده میکنند.
🔺برای مثال، میثم بهروش، در نوشتهی اخیر خود در فارن پالیسی از تاریخچهی «پلیس خوب» و «پلیس بد» در دستگاه امنیتی ایران مینویسد و اشاره میکند بخشی از دستگاه امنیت ایران که به «پلیس بد» شناخته میشود، در سریال گاندو دولت ایران را همدل با آمریکا و در بهترین حالت ساده نشان داده است. او ادامه میدهد تحریمهای فلج کننده و احتمال جنگ، میانهروها را در ایران بیمعنا و دستگاه سیاسی ایران را به نفع تندروها همگن کرده است. بهروش سپس نتیجه گرفته تحت فشار اقتصادی کنونی، عجیب نیست که سپاه پس از بیرون آمدن آمریکا از برجام، سرکوب را در جامعه بیشتر کرده و در خارج، حالت نظامی مهاجمانهتری گرفته است.
🔹 نگار مرتضوی، در مطلبی که بعد از صحبت با جواد ظریف و «در مخالفت» با قرار گرفتن سپاه در لیست سازمانهای تروریستی آمریکا، در نشریهی ایندیپندنت منتشر کرده است، نوشته: «تنها دو ماه پیش بود که جواد ظریف یکباره از سمتش استعفا داد، به عنوان اقدامی نهایی برای فشار علیه تندروهایی نظیر فرمانده سپاه قدس، قاسم سلیمانی، که حضور نظامی ایران را در منطقه کنترل میکند و به عنوان وزیر امور خارجهی در سایه شناخته میشود. استعفای ظریف توسط رییس جمهور پذیرفته نشد و او با رای اعتماد تازهای از رهبر به کار بازگردانده شد. او حالا با اعتماد به نفستر، ولی در مقامش نزدیکتر به تندروها به نظر میرسد.»
💢وزیر امور خارجهی ایران درست میگوید که سیاستخارجهی ایران باید چهرهای یک دست داشته باشد، اما واقعیت آن است که دوگانه سازی، سالهاست شیوهی بحث بسیاری از نزدیکان دولت در فضای رسانهای انگلیسی زبان است. کافیست به زمان برجام برگردیم و به شیوهی بحث تحلیلگران موافق با برجام (که اغلب دموکرات هستند) در نشریات جریان اصلیِ انگلیسی زبان نگاه کنیم. از این جهت، با استناد به همین مصاحبهی وزیر امور خارجهی ایران، این نقد به وزارت خارجهی ایران وارد است که در فضای انگلیسی از این شیوهی بحث و از این دوگانهسازی مدافعان رسانهایش بهره میبرد، و آن را زیر سوال نمیبرد.
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 با حسین حرف بزن...
-
کانال #فارس_پلاس:
@Fars_plus