هدایت شده از از ۱۴۰۰ با جلیلی
صادق زیباکلام فعال اصلاح طلب :اصولگرایان دو شقه خواهند شد که در یک طرف معتدلین افرادی از جنس لاریجانی، ناطق نوری، توکلی، باهنر و... و در سوی مقابل نیز جریان تندرو و رادیکال شامل جبهه پایداری، طرفداران احمدی نژاد، جمعیت ایثارگران، رهپویان و... حضور خواهند داشت/ نامزد تندروها به احتمال زیاد سعید جلیلی خواهد بود.(خبرآنلاین)
البته تعریف زیباکلام از معتدل همان اصلاح طلبان به ظاهر اصولگرا و انقلابی
و مراد از تند رو هم مخالفان جدی اصلاح طلبان است
در خصوص احمدی نژاد باید گفت زیبا کلام می داند که احمدی نژاد عمرا دیگر در کنار نیروهای انقلابی بایستد اما برای تخریب آن را هم می آورد درست مانند لفظ تندرو...
@entekhabat1400jalili
✅پادشاه مراکش درحالی در این دیدار روابطش را با اسرائیل عادی و علنی کرده که پشت سرش شجرهنامهاش را زده و خودش را با سی واسطه به حضرت فاطمه میرساند!
🔹پادشاهان مراکش براساس قانون اساسی لقب امیرالمومنین دارند
✍ ذوالفقار امیرالمومنین علی بزنه به کمرت امیرالمومنین قلابی صهیونیستی!
@siyasatemahdavi
معطل سن و سال نمانیم
۳ ویژگی رئیس دولت جوان حزب اللهی
🔹مجادله راه انداختن، یا متوقف شدن در "سن و سال" نامزد جریان حزب اللهی درست به نظر نمی رسد و احتمالا مخاطب را از منطوق اصلی بیانات رهبر انقلاب درباره "دولت جوان حزب اللهی" منحرف می سازد. ایشان دست کم سه بار درباره مدیریت جوان حزب اللهی سخن گفته اند.
♦️ایشان، اول خرداد 98 در تبیین ضرورت های گام دوم انقلاب گفتند "ما یک حرکت عمومی لازم داریم برای رسیدن به چشم انداز. این حرکت طبعاً با محوریت جوان متعهد انجام میشود. جوان هم لزوماً ۲۲ و ۲۵ ساله نیست. منظورم این است که ۳۵ سالهها و ۴۰ سالهها هم جوانند. اینها می توانند در نظام مدیریت کشور، تحول عظیم ایجاد کنند".
🔹حضرت آیت الله خامنه ای همچنین ۱۳۹۹/۰۲/۲۸ خطاب به جوانان دانشجو گفتند:
🔻"اگر چنانچه ان شاء الله شما جوانها زمینه را برای روی کار آوردن یک دولت جوان و حزب اللهی آماده کنید، بنده معتقدم که بسیاری از این نگرانی های شما و غصّههای شما پایان خواهد پذیرفت.
🔻مکرر گفتهام که به دولت جوان و حزب اللهی معتقد و امیدوارم. اما معنای این حرف صرفاً این نیست که یک جوان ۳۲ ساله -من باب مثال- رئیس دولت باشد بلکه معنای دولت جوان و حزباللهی، یک دولت پای کار، آماده و با نشاط و در سنینِ کار و تلاش است که علاج مشکلات است و می تواند کشور را از راه های دشوار عبور دهد.
🔻برخی در سنین بالا نیز به معنایی جوان و پر تلاش و با نشاط هستند، مانند شهید بزرگوار حاج قاسم سلیمانی که بیشتر از ۶۰ سال داشت؛ اما اگر شهید نمی شد، او را تا ده سال دیگر نیز در همان مسئولیت حفظ می کردم".
🔹ایشان آخرین بار، مطابق آنچه در مستند "غیر رسم"ی پخش شد فرمودند:
🔻 "برای اینکه جوان های مورد نظر شما مسئولیت های مدیریتی قابل توجه را، حالا نمیگویم حتما وزارت، چون مدیران رده های میانی زیادی هستند که می توانند فعال باشند، {برای اینکه} جوانها این مدیریتها را به عهده بگیرند راهش این است که دولت به وسیله یک جوان تشکیل بشود.
🔻نمی گویم حالا جوان ۲۵ ساله رئیسجمهوری بشود من باب مثال؛ و واقعا آدم متعهدی باشد. این طبعا افرادی را که انتخاب میکند که از بین جوانها خواهد بود. کلید کار این است و الّا با توصیه و با اینها خیلی صورت نمی گیرد، مشکل است.
🔻حالا مقایسه با اول انقلاب هم یک قدری مقایسه ناقصی است، یعنی اول انقلاب آدمهایی که بتوانند کارها را به عهده بگیرند و تجربه داشته باشند واقعا نبودند، الان هستند. پیرمرد هم نیست اما جوان سی و چند ساله و ۴۰ ساله هم نیست.
🔻این را وقتی داریم نمیشود، یعنی مصلحت نیست، درست نیست که ما این آدم را در رأس کار نگذاریم و از امکان کارش و از تجربهاش و از تواناییاش استفاده نکنیم. انشاءالله که برویم به سمت اینکه جوانها را در رأس کارها قرار بدهیم. دلمان میخواهد این بشود.".
🔹از مجموع این بیانات چنین بر می آید که جوان و حزب اللهی شدن مدیریت دولت، اولویت مد نظر رهبری است. در عین حال، این جوانی بیش از آن که به سن و سال برگردد، به داشتن نشاط کار، پر تلاش بودن، و روحیه تغییر طلبی انقلابی بر می گردد.
♦️در عین حال ایشان، "تجربه داشتن" را یک ضرورت کلان مدیریتی می دانند که به طریق اولی، برای ریاست جمهوری ضرورت مضاعف است؛ چرا که رئیس جمهور نفر دوم ساختار نظام است. حتی تصریح می کنند "چنین آدمی [بالای چهل سال و دارای تجربه] را مصلحت نیست که در راس کار نگذاریم".
🔹بنابراین، رئیس دولت جوان حزب اللهی، کسی باید باشد که هم دارای "نشاط کار" باشد، هم معتقد به "تغییر انقلابی"، و هم دارای "تجربه" برای موفقیت در تراز ریاست جمهوری. او می تواند چهل ساله باشد؛ یا هم سن شهید سلیمانی که هنگام شهادت ۶۴ ساله بود.
♦️تجربه و پختگی کار در تراز جایگاه دوم نظام، و نشاط جوانی، در کنار هم مهم است. او باید بتواند یک تیم هماهنگ و همدل را دور هم گرد آورد که افق بلند نگاه شان، تدارک گام دوم انقلاب است. چنین تیمی است که می تواند شعار دولت جوان حزب اللهی را محقق سازد.
@siyasatemahdavi
🔺جواد الطلیباوی،سخنگوی نظامی عصائب اهل حق:
🔹هرگونه اقدام دوم برای جریحه دار کردن نیروهای بسیج مردمی و جناح های مقاومت ، قطعاً یک تلاش آمریکایی است و همانطور که اولین تلاش شکست خورد ، این نیز شکست خواهد خورد. ما تا آنجا که ممکن باشد بر ندای عقل و خرد پیروز گوش فرا خواهیم داد.
@siyasatemahdavi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻استاد رحیم پور ازغدی:
🔸یک روز یقهتان را خواهند گرفت که بخاطر رها کردن فضای مجازی شما مسئول انحراف میلیونها کودک و نوجوان و متلاشی شدن هزاران خانوادهاید...
✅ پی نوشت:
وقتی انسان ها را از چیزی به نام ویروس ترساندید، همه ی روابط به فضای مجازی می رود؛ فضای مجازی بدون شبکه ی ملی اطلاعات به فرموده ی رهبرانقلاب، یعنی سگِ بدون قلاده...
#حکمرانی_مجازی
#آثارکروناهراسی
@siyasatemahdavi
5.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دلایل نداشتن پیج اینستاگرام از زبان #سارا_رسول_زاده در برنامه دیشب دورهمی...
@siyasatemahdavi
📝مجله پولتیکو:
🔹ترامپ در حال طراحی، طرحی است که حالت فوق العاده (حالتی که کشور درگیر جنگ یا بحرانداخلی هست) را فعال میکند
با فعال شدن این اقدام امکان لغو انتخابات و برگزاری مجدد انتخابات در سال 2024 به وجود می آید.
@siyasatemahdavi
هدایت شده از بدون سانسور🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴یه حال خوب، در کنار یه رهبر عالی
برخورد صمیمانه و محبت آمیز رهبری با پیشکسوت صدا و هنرمندان رو ببینید 😍
#مستند_غیر_رسمی
✅ با بدون سانسور متفاوت بیاندیشید 👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
هدایت شده از طنز سیاسی دکترسلام
22.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تعارف با خاطرات دوست و همرزم 34 ساله سردار سليماني
@Drsalaam
هدایت شده از جهانِ پساکرونا
.
🔻حالا چرا اینقدر نگران کروناهراسی هستیم؟
💠 بررسی #آثارکروناهراسی (٣):
⭕️ #توطئه_واکسیناسیون
🔅با ترس و دلهرۀ ایجادشده در جامعه و با ایجاد محدودیتهای مطروحه در پروتکلهای وزارت بهداشت، حالا زمینۀ بسیار خوبی فراهم شده است تا مردم برای نجات و خلاصی از شر این ویروس منحوس، و بالتّبع برای رهایی از محدودیتهای ایجادشده، هر اقدامی که از سوی دستگاه بهداشت و درمان کشور انجام شود را بپذیرند.
اگر از عوارض واکسنها در گذشته؛ اعم از ایجاد بیماریهای سخت و یا مرگومیر ناشی از واکسنها عبرت بگیریم، هیچگاه از این واکسنها، در درمان کرونایی که به روشهای ساده و مؤثر و تجربهشده، قابل درمان است؛ استفاده نخواهیم کرد.
در اینجا بهصورت خلاصه، به چند نمونه از دلایل و قرائن مبتنی بر خطرات واکسن، اشاره میکنیم.
به عنوان نمونه؛
گزارش زیر با عنوان «مواد سمی واکسنها» در سال 2015 توسط مرکز کنترل بیماریهای آمریکا (Center for Disease Control) منتشر شده است که در این مقاله به بررسی مواد سمی و خطرناک واکسنها پرداخته میشود. این مقاله در تاریخ ۴/۵/٩۵ با عنوان «واکسن، ایمنیزا یا ایمنیزُدا» در خبرگزاری فارس هم به نشانی زیر انعکاس پیدا کرده است:
http://fna.ir/ZPP9U
#واکسن
به پویشِ سراسری «جهان پساکرونا » بپیوندید.👇👇👇👇👇
🌐https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
هدایت شده از جهانِ پساکرونا
✡ بی بی سی نگران نرسیدن واکسن های مرگ به کشور است!
🔺بی بی سی به خیال خودش چقدر عکس را حرفه ای انتخاب کرده!
#واکسن
#کروناهراسی
🌐 @jahanepasakorona