18.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انتشار نخستینبار
سخنرانی قابل تامل حاج قاسم سلیمانی در زیر شلیک توپ:
وجوب [دفاع از] جمهوری اسلامی کمتر از حرم امام حسین (ع) نیست
@Bisimchimedia
⭕️ دولتیها برای جذب سرمایه،از حمایتِ سرمایهگذاران دَم میزدند و بامعرفیِ رئیس جدید سازمان بورس،این سیگنال به بازارسرمایه ارسال شد که دولت،مصمم به رشد بورس است وبرای تضمین آن،هر نوع مداخلهای را انجام میدهد.
اما ریزشهای اخیر بورس، وعدههای آنان را نقض میکند #بورس_سیاسی #بازی_بورس
👤 Mohammadi
@TWTenghelabi
⭕️ اوج مدیریت در صدا و سیما: حذف حبیب رحیمپور از برنامه زاویه!
خب خدا رو شکر این قصه هم به خیر و خوشی بهسر رسید! تا داستانی دیگر خدانگهدار!
👤 سیّدایمان بِیدُختی
@TWTenghelabi
⭕️ احتمالا صدام موجود ارزشمندتری از رسانه های غیرهمسو با آقای ظریف است که حاضر است با او گفتگو کند اما با خبرنگاران رسانه های منتقدش نه.
سه مصاحبه در یک هفته با رسانههای همسو یعنی ترس از پاسخگویی
@JZarif
👤 سعید ساداتی
@TWTenghelabi
⭕️ در روزهایی که همه ما، به درست،حواسمان به چک خوردن #سرباز_راهور است، خبر اخراج حبیب رحیمپور ازغدی مجری برنامه #زاویه به دلیل توهین مهمان برنامه،منتشر شده است.
این یعنی چک دیگری از دستان الیگارشی قدرت و مدار تعریفکنان،به صورت عموم!
این عموم روزی سرباز است و روزی مجری و روزی ما...
👤 مصطفی ساجدی
@TWTenghelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ اسم جریانی که از تهِ دل و با تمام وجود موافق فشار های همه جانبه بر علیه مردم ایران هست رو چه باید گذاشت ؟!
👤 محمد سیستانی 🇮🇷|
@TWTenghelabi
⭕️ دکتر رویا صالحی و دکتر مهدی عدالتی دو عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز پس از سال ها تلاش انحصار دارو بندآورنده خون رو شکستند
خنثی کردن تحریم ، کیفیت بالا و هزینه پایین هدیه این عزیزان به مردم ایرانه
امروز کشورمون با افتخار جزو ۴ تولید کننده این دارو در جهانه
👤 علی رنجبر
@TWTenghelabi
⭕️ مقامی که خداوند با شهادت به #دکتر_فخری_زاده عطا کرد و عظمتی که نام او پیدا کرد، مزد زحمات و اخلاص کمنظیر آن بزرگوار بود و این مقام با هیچیک از مقامهای دنیوی قابل مقایسه نیست.
👤 KHAMENEI.IR | فارسی
@TWTenghelabi
⭕️ شهيدمحمدصادق قدسی:
اگر دنيا ميخواهيد، جنگ و اگر آخرت ميخواهيد، جنگ، زيرا امام علي(ع) ميفرمايند: “الجَنَه تَحتَ ظِلالِ السُيوف» بهشت در زير سايه شمشيرها است. امام عزيز راه را به ما نشان داده است. اگر سستي و تنبلي كنيم، در حقيقت حرف مولايمان را گوش نكرده ايم.
#ما_ملت_امام_حسینیم
👤 Rohollah Aghaee
@TWTenghelabi
پوزشطلبی رئیس رسانه ملی و لوازم و پیامدهای آن
پرویز امینی نوشت:
🔻 در پی سخنان نسنجیده و سخیف یکی از میهمانان برنامه زاویه در شبکه چهار، علیرغم اعلام موضع منفی و شفاف تولیدکنندگان این برنامه نسبت به گوینده این سخن حین و بعد از پخش برنامه، رییس صداوسیما از رئیسجمهور عذرخواهی کرد و گوشزد کرد که با قصور و تقصیر در بروز این خطا نیز، برخورد قاطع خواهد کرد. در این باره چند نکته قابلتوجه وجود دارد:
🔻 نکته نخست این است که این اقدام جناب عسگری به عنوان عالیترین مقام سازمان صداوسیما مصداق ضربالمثل «گنه کرد در بلخ آهنگری | به شوشتر زدند گردن مسگری» است که طبیعتا و کاملا بلاوجه بود. حداکثر انتظار از رئیس سازمان صداوسیما در این باره، اعلام موضع مخالفت با سخنان آن فرد بود نه عذرخواهی!
🔻 نکته دوم تفاوت بین مخالفت کردن با یک مسئله و پوزشطلبی نسبت به آن است. در مقام مخالفت، افراد یا گروهها یا نهادها بر اساس مانیفست فکری و اخلاقی خود نسبت خویش را با مسائل روشن میکنند. اما پوزشطلبی حاکی از این است که افراد به نوعی خود را در شکل گرفتن آن مسئله، قاصر یا صاحب قصور میدانند. به این معنا، موضع عذرخواهی رئیس سازمان، دانسته یا نادانسته پای او در بروز این خطا به میان میکشد و وعده برخورد قاطع با قصور و تقصیر مشمول برخورد جناب عسکری با خود نیز میشود.
🔻 نکته سوم بدعتگذاریای است که در این اظهارات جناب عسگری وجود دارد. این سخن؛ اگر گوینده بخواهد به لوازمش پایبند باشد، یا به دروتختهکردن گفتگوهای آزاد و زنده دانشوران درباره حمکرانی و حکمرانان ختم خواهد شد چون هیچ تضمینی برای عدم لغزش کلام حاضران در گفتگوهای زنده نمیتوان داد. یا باز شدن باب عذرخواهیهای مکرر رئیس رسانه ملی از صدر تا ذیل حکمرانان کشور در پی هر گفتگویی و خطای سهوی یا عمدیِ کلامی و گفتاریِ طرفین بحث خواهد شد که هردوی این پیامدها، نامعقول و ناشدنی و نتیجه طبیعی این بدعت است.
🔻 نکته چهارم، بحث اصیل بودن یا ابزاری بودن امور اخلاقی است. اگر نارواگویی یک خطای عام اخلاقی است، ارتکاب این خطا، رئیسجمهور و غیررئیسجمهور نمیشناسد و دستکم برای همگان به یک سطح باید محکوم باشد. اگر این خطا را شهروندی مثل کارشناس برنامه زوایه کرد و براساس آن رئیس صداوسیما موظف شد به لحاظ اخلاقی از رئیسجمهور عذرخواهی کند، به همین نسبت، نارواگوییهای رئیسجمهور نسبت به سایر سطوح حکمرانی و شهروندان نیز که در این دوره، کم نبوده است و از طریق رادیو و تلویزیون منتشر شده است، نیز باید جناب عسگری را به عذرخواهی از مردم موظف کند. مگر این که اخلاق و هنجارهای اخلاقی، عام نباشد و بنا به جایگاه افراد در قدرت رتبهبندی بشود که در این فرض، اخلاق به شکل اصیل آن بلاموضوع و تابع قدرت سیاسی خواهد شد.
🔻 نکته پنجم، بحث توازن «آزادی و قدرت» است. طبیعی است کسانی که قدرت بیشتری دارند باید آزادی کمتر و کسانی که قدرت کمتر دارند، باید آزادی بیشتری داشته باشند تا توازن بین قدرت و آزادی به بالانس رابطه بین حکمرانان و شهروندان منجر شود. آزادیِ بیشتر شهروندان، چه در مقام آزادی بیان و پس از بیان، به مثابه سنگری برای مصونیت شهروندان از تعرض حکمرانان و راهی برای مسئولیتپذیر و پاسخگو کردن آنهاست. بنابراین شهروندان ابزاری جز سخن گفتن شفاهی و مکتوب برای اظهار آزادی بیان خود ندارند و اگر حرف نسنجیده شهروندان نسبت به صاحبان قدرت مستوجب عذرخواهی عالیترین مقام رسمی رسانهای باشد که این سخن در خلال گفتگویی در آنجا بیان شده است، رئیس رسانه ملی به طریق اولی و شبانهروز باید از اظهارات نسنجیده و فراوان رئیسجمهور نسبت به دیگران، اعم از سایر حکمرانان و نیز شهروندان، عذرخواهی و پوزشطلبی کند تا تعادل بین آزادی شهروندان و قدرت حکمرانان محفوظ بماند.
@Drsalaam
6.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥مرام اصلاحات ؛ قبیلهگرایی مقدم بر قانون مداری
@Drsalaam