فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ سیاست غلط وزارت بهداشت و صداوسیما در کرونا هراسی به جای معرفی و توزیع گسترده داروها و دستاوردهای موفق علمی داخلی در پیشگیری و درمان #کرونا
🌀رئیس دانشکده طب ايرانی وزارت بهداشت:
🔹عید نوروز ۱۴۰۰ خیلی ترسناک است
🔹از این به بعد هر تشخیص جدیدی احتمالا کرونای انگلیسی است....
پ.ن: آقای رئیس دانشکده طب ایرانی وزارت بهداشت!
کاش بجای تکرار کردن با واسطه حرفهای سازمان بهداشت جهانی کمی هم به طب سنتی یعنی تخصص خودتان بها میدادید و بجای این همه هول و هراس انداختن به جان مردم بیچاره، راههای #تقویت_سیستم_ایمنی را یاد میدادید تا در مقابل انواع ویروس چه چینی، چه انگلیسی، چه فنلاندی، چه نیویورکی و چه یک جهش یافته و چه ده جهش یافته مقاوم شوند!
کانال واکسن💉
https://eitaa.com/Vaccine
۲۲ اسفند ۱۳۹۹
هدایت شده از عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 مسئول سرمایهدار یا مستضعف؟
#شاخص
🔹متاسفانه سالهای سال، برخی جریانات سیاسی و رسانهها، شاخصهای باطلی را به اذهان مردم تزریق کردهاند. یکی از این تزهای غلط این است: "کسیکه ثروتمند است یا از قِبَل مسئولیت ثروتمند شده، برای مسئولیت مناسبتر و بهتر است چون اینبار فقط برای کار آمده. دیگر سیر شده و نیازی به جمع کردن مال و منال ندارد. اما کسیکه وضع مالی متوسط یا ضعیفی دارد، مناسب مسئولیت نیست چون آمده است برای خوردن! تا بخواهد مال و منال جمع کند، دوره مسئولیتش تمام شده".
🔸متاسفانه برخی از مردم -هم تحصیلکرده هم بیسواد- این تئوری را قبول کرده و متاسفانه بر مبنای آن عمل میکنند!
1⃣ اولاً در اسلام مال و ثروت هیچ وقت تحقیر نشده است. اسلام، با هدف قرار دادن ثروت، یعنی اینکه انسان فدای ثروت شود مخالف است؛ به عبارت دیگر، اسلام پول پرستی و اینکه انسان برده پول باشد، پول را به خاطر خود پول و برای ذخیره کردن و اندوختن بخواهد، یا پول را فقط برای پرکردن شکم و برای عیاشی و بیکاری و ولگردی بخواهد که نام آن شهوترانی است، اینها را محکوم کرده است. اینکه فقط مال اندوزی کند و مردم و مستضعفین سهمی در ثروت او نداشته باشند، غلط است.
🔹اما تجربه نشان داده؛ معدود ثروتمنداتی در مسئولیت قرار گرفته باشند و درد مردم و اقشار متوسط و ضعیف را درک کنند! فقط آنانیکه طعم فقر و نداری و استضعاف را چشیده باشند پای کار مردم خواهند آمد.
2⃣ ثانیاً؛ طمع انسان سیری ناپذیر است. امام موسى کاظم(ع) فرمود: «مثل الدنیا مثل البحر کلما شرب منه العطشان ازداد عطشا حتى یقتله» «مثل مال پرستى و دنیا طلبى مانند آب شور دریا است هر اندازه آدم تشنه از آن بیاشامد تشنهتر گردد تا جایى که خوردن زیاد آب شور او را به قتل مى رساند» (کافی، ج 2، ص 137)
🔹بدین ترتیب ثروتمند بودن، دلیلی برای قانع بودن نیست. خاصه کسانی که از راه نامشروع به مال و منال برسند بدنبال این هستند که داراییهای خود را هر روز بیشتر و بیشتر کنند و هیچ مانعی را نمیپذیرند!
3⃣ ثالثاً؛ آنها بخاطر داراییهای خود مغرور و متکبر میشوند. آیات ۶ و ۷ سوره علق به این اشاره دارد: «کلاَّ إِنَّ الْانسَانَ لَیَطْغَى أَن رَّءَاهُ اسْتَغْنى» «راستى که انسان سرکش و مغرور مىشود چون که خود را در غناء و دارایى ببیند».
🔹مدیر و مسئول مغرور و متکبر و فخر فروش، خودرای و مستبد و شاهانه زندگی میکند. دیگران را برده و نوکر خود میداند. حاضر نخواهد شد بین مردم حاضر شود. خود را بینیاز از مردم میداند و ...!
❇️ پ.ن: آنچه که از سیره امیرالمومنین علیعالسلام و مکتب امام(ره) میفهمیم در حکومت اسلامی، مسئولین میبایست شبیه به اقشار ضعیف و متوسط رو به پایین زندگی کنند اگر اینگونه نیست یعنی ما با اسلام، فرسخها و کیلومترها فاصله داریم! البته در حکومت غیراسلامی که مومنین مسئولیتی ندارند میتوانند در سطح قشر متوسط زندگی کنند.
❇️ اخیراً اکبر ترکان مشاور سابق روحانی به رفتار و سبک زندگی اعلی حضرتی و شاهانه روحانی اعتراف کرده. به وزرا وقت نمیدهد یا کم وقت میدهد و ... .
❇️ "آنها که تصور میکنند مبارزه در راه استقلال و آزادی مستضعفین و محرومان جهان با سرمایه داری و رفاه طلبی منافات ندارد با الفبای مبارزه بیگانهاند. و آنهایی هم که تصور میکنند سرمایه داران و مرفهان بیدرد با نصیحت و پند و اندرز متنبه میشوند و به مبارزان راه آزادی پیوسته و یا به آنان کمک میکنند آب در هاون میکوبند. بحث مبارزه و رفاه و سرمایه، بحث قیام و راحت طلبی، بحث دنیاخواهی و آخرت جویی دو مقولهای است که هرگز با هم جمع نمیشوند. و تنها آنهایی تا آخر خط با ما هستند که درد فقر و محرومیت و استضعاف را چشیده باشند". صحیفه امام، جلد ۲۱، ص ۸۶
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
۲۲ اسفند ۱۳۹۹
🗳️چرا آیت الله رئیسی؟
♦️این روزها گمانه زنی های مختلفی در رابطه با حضور افراد در عرصه کاندیداتوری ریاست جمهوری مطرح می شود.
♦️هر یک از جریانات و گروه ها، بر اساس نگرش های حزبی و وابستگی های گروهی خود، افرادی را پیشنهاد می کنند.
♦️اگر با نگاه گفتمانی و نه حزبی و گروهی بنگریم، در بین کاندیداهای احتمالی که ذیل گفتمان انقلابی تعریف می شوند، آیت الله رئیسی به چند دلیل نصاب بالاتری نسبت به سایرین دارد:
۱- شخصیت ایشان جامع است و وجوه مختلفی از قبیل علم، مدیریت، سیادت و مقبولیت در ایشان جمع شده است.
۲- اکثر نیروهای انقلابی که در مظان کاندیداتوری هستند، حضور خود را منوط به عدم حضور آیت الله رئیسی کرده اند.
۳- کاندیداتوری آیت الله رئیسی در بین گروه های سیاسی و بدنه جریان انقلابی وحدت بخش و انسجام آفرین است. بسیاری از گروه ها و احزاب انقلابی، علی رغم تکثر و تنوع در دیدگاه ها و سلایق، در رابطه با حمایت از ایشان اجماع دارند که در نوع خود کم سابقه یا بی سابقه است. حضور سایر کاندیداها اختلاف ها را از بین نمیبرد و انسجام لازم را ایجاد نمیکند.
۴- به لحاظ مقبولیت اجتماعی، آیت الله رئیسی در صدر است و سایر افراد با فاصله معناداری در جایگاه های بعدی قرار دارند.
بر اساس برخی نظرسنجی ها، احتمال حضور ایشان در عرصه انتخابات، میزان مشارکت را تا اندازه چشمگیری بالا برده است که در صورت اعلام قطعی، درصد مشارکت به مراتب بالاتر خواهد رفت.
۵- قاطعیت و برخورد بدون ملاحظه آیت الله رئیسی با مفاسد اقتصادی در رده های بالا، امید به رفع تبعیض و استقرار عدالت را در تعداد قابل توجهی از مردم زنده کرده است.
۶- حضور میدانی آیت الله رئیسی در صحنه های مختلف اجتماعی و همدردی با مردم رنج دیده و پیگیری واقعی مطالبات بر زمین مانده آنها، ایشان را در جایگاه مدیری مردمی و لایق قرار داده است.
۷- آیت الله رییسی به خاطر حضور در جایگاه های حساس و کلان مدیریتی، ظرفیت ها، استعدادها، موانع و مشکلات را به خوبی می شناسد و نشان داده که توان کافی برای تبدیل تهدیدها به فرصت را دارد....
✅البته ایشان تا کنون در برابر حجم بالای دعوت ها، سکوت کرده و پاسخ مثبتی نداده است. امیدواریم در روزهای پیش رو و افزایش تقاضاها، حجت بر ایشان تمام شده و دعوت نیروهای انقلابی را بپذیرند و بدین ترتیب، شاهد انتخاباتی پرشور و سالم همراه با اقبال گسترده مردم به ایشان باشیم.
۲۲ اسفند ۱۳۹۹
هدایت شده از قرارگاه اساتید وطلاب انقلابی حوزه علمیه قم
سکانس ۱: ایران درخواست پول های بلوکه شده توسط کره جنوبی را دارد و کره مخالفت میکند
سکانس ۲: نیروهای انقلابی وارد کار شدند و پس از توقیف کشتی ،کره را پای میز معامله آوردند
سکانس ۳: کمی بعد دیپلمات های غیر انقلابی امدن وسط و باز هم مثل همیشه فریب وعده های پوچ را خوردند
سکانس ۴: کره به راحتی خَرش از تنگه هرمز رد شد و ما را به اجازه آمریکایی ها حواله کرد
سکانس پایانی: آمریکا رسما اعلام کرد که اجازه وصول بدهی های ایران را به کره جنوبی نمی دهد.
نتیجه گیری: (تا درِ دیپلماسی کشور بر پاشنه ضعف و سازش می چرخد ، آمریکا که هیچ ، نوکران آمریکا هم برای ما بازی در می آورند)
🇮🇷 کانال قرارگاه اساتید و طلاب انقلابی
🍂@gharar_a
۲۳ اسفند ۱۳۹۹
هدایت شده از بلاغ | دستیار فرهنگی
✍️امام صادق عليه السلام:
💠من أحبِّ الأعمالِ إلى اللّهِ عزّ و جلّ إدْخالُ السُّرورِ على المؤمنِ: إشْباعُ جَوْعَتِهِ، أو تَنْفِيسُ كُرْبَتِهِ، أو قَضاءُ دَينِهِ
🔖يكى از محبوب ترين كارها نزد خداوند عزّوجلّ شاد كردن مؤمن است:
👈برطرف كردن گرسنگى اش، يا زدودن اندوهش، يا پرداختن قرضش
📚ميزان الحكمه جلد2 صفحه435
🗞 #حدیث_روز
🆔 @balagh_ir
۲۳ اسفند ۱۳۹۹
هدایت شده از بلاغ | دستیار فرهنگی
🔹 #یادداشت_تبلیغی
💢نقش والدين در تشویق فرزندان به نماز
✍️والدين به عنوان هستۀ اصلی خانواده، نقش بهسزایی در هدايت فرزندان دارند. یکی از وظایف والدین، تربیت دینی و فراهم ساختن زمینههای سعادت و شکوفا نمودن فطرت خدایی فرزندان است که این مهم در زمانهای مختلف زندگی آنان جریان دارد تا برآیند تربیت دینی تکمیل گردد.
🗞يكی از وظايف والدين كه بر آن بسيار تأكيد شده، آموزش و تشویق فرزندان به نماز است. والدين در تشویق فرزندان به نماز و آموزش آن، چهار نقش مهم را ایفا میکنند:
💢مشاهده ادامه مطلب در لینک زیر:
👇👇👇
https://www.balagh.ir/content/14238
🔴پایگاه اطلاع رسانی بلاغ
🆔 @balagh_ir
۲۳ اسفند ۱۳۹۹
هدایت شده از نکات و تمثیلات آیت الله حائری شیرازی
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸با همدیگر، گروه تواصی تشکیل دهید🔸
با همدیگر گروهی تشکیل بدهید و اسم گروهتان را بگذارید #گروه_تواصی. بگویید بیایید ما با هم برادر بشویم. هر وقت من در صبر، کم می آورم، تو کمی به من قرض بده. هر وقت من در بصیرت کم آوردم، کمی بصیرت در جیبم بریز. به من بصیرت بده.
من هم هر وقت تو کم بیاوری هرچه بلد هستم به تو می گویم. یعنی ما به همدیگر، توصیه به حق و توصیه به صبر می کنیم.
دیگران هم به شما ملحق بشوند. بعد برای #بچه_هایتان هم گروه تواصی درست کنید.
@haerishirazi
۲۳ اسفند ۱۳۹۹
yadegar-mah-rajab.mp3
8.59M
📢 #پادکست #نوای_عبودیت
✅ یادگاریهای ماه رجب
▶️ مواظب باش خسارت نکنی!
🔵 روز آخر ماه رجب را دریابیم... .
▫️با حضور قلب بشنویم.
▫️نسیم عبودیت:: مرجع رسمی نشر بیانات استاد ایوبی
🕋 @ostadayoobi
۲۳ اسفند ۱۳۹۹
هدایت شده از علیرضا پناهیان
🔻برای رفع مشکلات جامعه به «تحول» و «تکامل الگوی حکمرانی» نیاز داریم
🔻معنای حکومت ولایی، صرفا حکمرانیِ ولیّ جامعه نیست؛ بلکه مشارکت حقیقی مردم در ادارۀ جامعه است
🔻باید یک «حلقۀ میانی» بین مردم و حکومت شکل بگیرد، برای سازماندهی و تقویت مردم
➖ما برای پیشرفت و رفع مشکلات جامعه به دو مفهوم کلیدی نیاز داریم: یکی «تحوّل» و دیگری «تغییر الگوی حکمرانی».
➖زمینههای تحوّل در جامعۀ ما هست. رهبر انقلاب هم سالهاست این تحول را پیگیری میکنند و اخیرا به آن تصریح هم فرمودند؛ از نهضت نرمافزاری شروع کرده تا موضوعات مختلف دیگر که در همۀشان عزم تحوّل دیده میشود.
➖برای ایجاد تحول، باید دنبال تغییر و در واقع «تکامل الگوی حکمرانی» باشیم. بعضیها معنای حکومت ولایی را درست نفهمیدند یا برای فریب مردم اینطور القا کردند که «اسلامیت نظام در مقابل جمهوریت نظام قرار دارد!» درحالیکه دین و ولایت بهدنبال حکمرانی حقیقی مردم است.
➖در حکومت ولایی یا حکومت اسلامی، امام جامعه حتی اگر پیامبر یا امام معصوم هم باشد، نمیخواهد خودش بهتنهایی یا بهوسیلۀ یک گروه محدودی، بر مردم حکمرانی کند بلکه دنبال مشارکت حداکثری و حقیقی مردم در سرنوشت خودشان است و علت اساسی اینهمه مظلومیت امامان همین است که نخواستند بدون مشارکت مردم، کار را پیش ببرند.
➖رهبر انقلاب فرمودند: مردمسالاری دینی این نیست که مردم فقط پای صندوق رأی بیایند بلکه مردم در همۀ عرصهها باید در ادارۀ امور خودشان مشارکت کنند. وقتی اقتصاد کشور، مردمی باشد، این یعنی مردمسالاری دینی در بخش اقتصاد.
➖برای تحقق این امر باید چهکار کنیم؟ باید مردم تقویت بشوند و توانایی آنها برای ادارۀ خودشان افزایش پیدا کند. برای این منظور، باید عدهای از نیروهای مردمی و نخبگان هر بخش و منطقهای از کشور، یک «حلقۀ میانی» را شکل بدهند و مردم را سازماندهی کنند.
➖این حلقۀ میانی، یک شبکۀ ملی درست میکنند و بر تصمیمات دولتیها و مسئولین در هر منطقهای نظارت میکنند، حتی برای تصمیمگیران هم تصمیمسازی میکنند. مثلاً مردم بهطور مستقیم یا غیرمستقیم(بهواسطۀ این حلقۀ میانی) میتوانند در تعیین استاندار دخالت کنند و بر عملکرد او نظارت داشته باشند.
➖نخبگان هر شهر و استانی، به مسائل و مشکلات آن منطقه واقفند و آن را از مسئولین پیگیری میکنند. آنوقت دیگر فرقی نمیکند چه کسی با چه گرایش سیاسی، استاندار یا فرماندار بشود؛ هر کسی باشد، باید این مشکلات را حل کند و الا از سوی نخبگان مردمی بازخواست میشود. با این روش ساده، خیلی از بازیهای بیهودۀ سیاسی تمام میشود.
➖ با دقت در بیانیۀ گام دوم و توضیح رهبر انقلاب دربارۀ این بیانیه، متوجه میشویم که بیانیۀ گام دوم دنبال تحقق چنین امری است و این بهمعنای تکامل شیوۀ حکمرانی در چهله دوم انقلاب است. این الگوی مطلوب تا کنون بوده است ولی فراگیر و نهادینه نشده است.
👤علیرضا پناهیان
🚩 گردهمایی اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل - ۹۹/۱۲/۱
👈🏻 متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/6716
@Panahian_ir
۲۳ اسفند ۱۳۹۹
هدایت شده از فصل بیداری
✍دکتر سعید محمد:
ما در کشور یک ایدئولوگ داریم و آن هم رهبر معظم انقلاب است و دولت در کشور مجری منویات رهبری است.
✅کانال حامیان دکتر سعید محمد👇
https://eitaa.com/joinchat/1635647570C3725f53a3d
۲۳ اسفند ۱۳۹۹
♻️ #شاخصهایکاندیداصلح
👈 رئیس جمهور،
🔹هم باید #کاری باشد،
🔸هم باید #مردمی باشد،
🔹هم باید #مقاوم باشد،
🔸هم باید #ارزشی باشد،
🔹هم باید #باتدبیر باشد،
🔸هم باید #پابند به قوانین و مقررات باشد - مجری قانون است -
🔹هم باید #دردمردم را احساس کند،
🔸هم باید #طبقات_مختلف مردم را ببیند💯
🌐 اینها خصوصیاتی است که در انتخاب آن کسی که ما میخواهیم #کلیداجرائی کشور را به او بسپریم، نقش دارد.
📝بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار دست اندرکاران برگزاری انتخابات ۱۳۹۲/۰۲/۱۶
#انتخابآگاهانه
#دولتانقلابی
🗳 برای #انتخاب_درست با ما همراه شوید👇
🇮🇷 @entekhab_t_masiri
۲۳ اسفند ۱۳۹۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پادکستتصویری
🔴۴هشدار مهم رهبری درباره انتخابات:
1⃣ #اختلاف نظر را به دعوا نرسانید
2⃣ به رقیبتان #تهمت نزنید، #غیبت هم نکنید
3⃣ از بیادبی، فحش و #بیاحترامی پرهیز شود
4⃣ از کاندیدای خود #تعریف کنید اما دیگران را #تخریب نکنید❗️
انتخابآگاهانه
#دولتانقلابی
🗳 برای #انتخاب_درست با ما همراه شوید👇
🇮🇷 @entekhab_t_masiri
۲۳ اسفند ۱۳۹۹