💠 خیلی دور خیلی نزدیک
🔹در جهان تعداد کشورهایی که با ۱۵ کشور دیگر همسایه باشند به تعداد انگشتان یک دست هم نمیرسد، ایران از لحظ تعداد همسایه دومین کشور دنیاست که ۲۵۰۰ کیلومتر ساحل نیز دارد.
🔹سال گذشته کشورهای همسایه ی ما هزار میلیارد دلار واردات داشته اند که از این رقم فقط ۲۳ میلیارد دلار آن را از ایران وارد کرده اند یعنی هیچ.
🔹این درحالی است که از این هزار میلیارد دلار، ۴۰۰ الی ۵۰۰ میلیارد دلارش اقلامی هست که ما در ایران با کیفیت خوب و قیمت کمتر میتوانیم تولید کنیم.
🔹راحت ترین نوع صادرات صادرات به کشورهای همسایه است چون هم نزدیک هستند و هم قرابت های فرهنگی و ذائقه ای و سلیقه ای با ما دارند.
🔹تنها کافی است تولیدکننده را حمایت کنیم و در کشورهای همسایه رایزن های بازرگانی قوی داشته باشیم اما افسوس که بخاطر همت پائین مسئولینمان، کشورهایی که به ما خیلی نزدیک هستند از ما خیلی دور هستند.
✍️ من انقلابیام
@manenqelabiam
#شاخص_فلاکت که از مجموع نرخ تورم و بیکاری محاسبه میشود در دولت حسن روحانی رکورد ۲۵ ساله خود را شکست.
#علی_برکت_ا...
💠 اینفوگرافی | ۳۲ سوالی که باید از کاندیداها بپرسید
مردم و خصوصاً جوانان در جلسات و میتینگهای تبلیغاتی پیشقدم شده و حتماً تعدادی از این سؤالات را از نامزدهای انتخاباتی بپرسند. اگر وی توانست به حداقل ۵ سؤال شما پاسخ درست دهد آنگاه میتوان به دیگر سخنان این کاندیدای انتخابات گوش کرد.
✍️ من انقلابیام
@manenqelabiam
5.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 برنامه دولت سایه در زمینه «بی اثر کردن تحریمها»
🎥یازده پیشنهاد اقتصادی دولت سایه در راستای مقابله پایدار با تحریم: متشکل از ده طرح درباره #تحریم_بانکی و سیزده طرح درخصوص #تحریم_نفتی و ...
#سعید_جلیلی
✍️ من انقلابیام
@manenqelabiam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠اگر دولت نداریم چرا نامزد ریاستجمهوری شدید ؟
🎥 وزیر سابق راه و شهرسازی آخوندی در مناظره با موضوع «دولت و اقتصاد»: دولت ملی وجود خارجی ندارد.از سه قوه کشور یک محصول مشترک هم حاصل نمیشود. امروزه با پدیده بی دولتی مواجه هستیم
👈دانش جعفری،در پاسخ به آخوندی:
اگر در جمهوری اسلامی دولتی وجود ندارد، پس چرا شما چند روز پیش در انتخابات ریاستجمهوری ثبتنام کردید؟
#دولت_سوم_روحانی
✍️ من انقلابیام
@manenqelabiam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 از تندروهای اول انقلاب که پونز میزدن به پیشونی زنان بد حجاب و برخی بازیگران زمان شاه رو خانه نشین کردن تا اصلاح طلبان امروز!
امیرالمؤمنین(ع): نادان را نمیبینی، مگر در حال افراط و تفریط...
✍️ من انقلابیام
@manenqelabiam
هدایت شده از کانال خبری تحلیلی بصیرت
💥امنیت آوری انتخابات چگونه؟
✍عبدالله گنجی
💥اینکه گفته میشود مشارکت بالاتر موجب امنیت کشور میشود شاید مخالفانی نداشته باشد، اما بیشتر جنبه انتزاعی آن به ذهن متبادر میشود. اینکه رهبری میفرمایند: کسانی که بنده یا جمهوری اسلامی را قبول ندارند برای کشورشان مشارکت کنند یعنی چه؟
جمهوری اسلامی ایران از بدو پیروزی، بازی نظام سلطه در قاعده سلطهگر – سلطهپذیر یا جهان آزاد و قرنطینه را به هم زد. چنین امری در شأن ملت کهن ایران بود، اما پرهزینه هم بود.
در این میدان مبارزه بین عوامل قدرت عرفی و ظاهری ایران و امریکا فاصله زیادی است. اگر وسعت، ثروت و جمعیت را مهمترین عوامل قدرت یا ابرقدرتی یک کشور بدانیم طبیعی است که فاصله ایران و امریکا چند برابر است.
👇 اما مقاومت ۴۲ ساله ایرانیان از دو عامل قدرت نامتقارن سرچشمه میگیرد؛
#اول تجربه تاریخی ملت و
#دوم ایمانی که این ملت بر آن استوارند.
دشمن و رقیب امروز ما – غرب به ماهو غرب- جایگاه مردمی این نظام را از صندوق رأی میفهمد.
راهپیمایی روز قدس، یا ۲۲ بهمن و... را امری تبلیغی، هیجانی و تودهای ارزیابی میکند که در رسانه بزرگنمایی یا کوچکنمایی میشود.
اما رأی اینگونه نیست، جنبه کمی، کیفی و جهتگیری تک تک آرا روشن میشود و میزان مشارکت – که به معنی رفراندوم به جمهوری اسلامی است- جایگاه دشمن را تنظیم میکند.
این باور سادهاندیشانه یا به خاطر کماطلاعی است که هنگام مشارکت پایین (مانند انتخابات ۱۳۹۸) به مثالآوری از کشورهای اروپایی پناه ببریم.
🔻در غرب اندیشمندانشان این هنر را داشتهاند که برای مردم انگارهای بسازند که لیبرال دموکراسی یا سوسیال دموکراسی پایان تاریخ است و مردم هیچ راهی برای رسیدن به نظام سیاسی دیگری سراغ ندارند و نمیبینند؛ بنابراین مشارکت پایین در غرب را مرتبط با ضعف برنامه، قبول نداشتن کاندیدا، نامقبول بودن حزب، بیربط دانستن سیاستها و... میدانند، اما درشرق و خصوصاً در ایران چنین تحلیل نمیکنند.
در غرب به خاطر اینکه پذیرفتهاند لیبرال دموکراسی پایان تاریخ است، چیزی به نام انقلاب، براندازی و اپوزیسیون بیمعناست و کاهش مشارکت را در پارادایم فاصله مردم و حاکمیت تحلیل نمیکنند، اما در شرق و ایران اینگونه نیست.
✔️بنابراین، مشارکت حداکثری خصوصاً بعد از سه سال فشار حداکثری امریکاییها به مثابه میوهچینی ایرانیان یا دشمنان تلقی میشود. دشمن میخواهد تأثیر فشار خود را ببیند و جمهوری اسلامی میخواهد تأثیر فشار دشمن به ناکامی منجر شود.
👇مثالی از امنیت آوری انتخابات بسیار مهم است و عینیت مشارکت و امنیت را رقم میزند.
انتخابات ریاستجمهوری ۱۳۷۲ در اوج نارضایتی اقتصادی و تورم ۵/۴۹ درصدی برگزار شد، ایرانیان حدود ۵/۱۵ میلیون نفر در انتخابات شرکت کردند و این مشارکت بهرغم حضور احمد توکلی به عنوان مخالف سرسخت هاشمی بود.
رئیسجمهور نیز ۵/۱۰ میلیون رأی آورد که از ۱۴ سال قبل بنیصدر کمتر بود.
رأی رئیسجمهور در سال ۷۲ پایینترین حد نصاب انتخاب یک رئیسجمهور در ایران پس از انقلاب است.
چهار سال بعد در خرداد ۷۶ که اولین انتخابات رقابتی جدی در کشور بود (و این روند تاکنون ادامه داشته است) ۲۸ میلیون نفر در انتخابات شرکت کردند و رئیسجمهور منتخب نیز حدود ۲۰ میلیون از رأی را به خود اختصاص داد. بعد از انتخابات هم خاتمی و هم مقاممعظم رهبری تأکید کردند که این مشارکت بالا و این حماسه بزرگ یک تهدید بزرگ نظامی را از کشور دور کرد. تأکید مشترک رئیسجمهور وقت و رهبری بر این موضوع قطعاً صحت آن را قطعی مینماید.
اما این موضوع نشان میدهد که دشمن براساس میزان مشارکت ۱۳۷۲ جلو آمده بوده است و با انتخابات چهار سال بعد مجدداً خود را با جایگاه مردمی نظام جمهوری اسلامی تنظیم کرده است.
🔻در همه انتخاباتهای ۲۴ سال گذشته مشارکت در انتخابات ریاستجمهوری نمره قابل قبولی داشته و رقابت واقعی وجود داشته است.
🔴 امسال به جهت تثبیت ویروس کرونا و فشار اقتصادی سه ساله، پیشبینی میشود این مهم تقلیل یابد، به همین دلیل مردم و حاکمیت نمیتوانند طبق روال عادی با مسئله برخورد کنند.
اگر مشارکت بالاتر و حداکثری امنیتآور است- که هست- باید زمینههای حضور حداکثری فراهم شود، البته ملت میداند که مشارکت بالا خط پایان محاصره سه ساله ملت ایران است و تو دهنی را انشاءلله خواهد زد. اما وجود
⚡️ رقابت جدی،
⚡️مناظره حقیقی،
⚡️برنامه باور پذیر
⚡️کنترل حداکثری کرونا
چهار عنصری هستند که میتوانند بخشی از مشارکت را اصلاح و نسبت به ۱۳۹۸ جبران کنند.
👇امنیتآوری انتخابات روی دیگری نیز در داخل دارد.
برخی انتخابات را نه پروسهای برای چرخش نخبگان که بستری برای مبارزه با نظام جمهوری اسلامی میدانند.
بستری را میبینند که به
روشهای مختلف میشود در آن چالش و هزینه تولید و اصل انتخابات را به سخره گرفت.
🇮🇷 @basirat_fa
💢 مقام معظم رهبری : مشارکت در انتخابات خیلی مهم است. مطلوب این است که در درجه اول مشارکت بالا باشد و بعد انتخاب مطلوب و انتخاب خوب.
📣 گفتگوی سیاسی - انتخاباتی 🇮🇷
♨️ با عنوان: "تبیین کارآمدی نظام و نقش آن در بالا رفتن مشارکت"
🔰 با حضور حجت الاسلام و المسلمین
دکتر محمد علی رنجبر
[ دکترای علوم سیاسی از موسسه امام خمینی
کارشناس علوم استراتژیک
نویسنده کتاب جنگ سرد ایران و آمریکا]
🕚 امشب در گروه گام دوم در پیامرسان روبیکا ساعت 23 برگزار می گردد.
♻️ لینک گروه گام دوم در روبیکا
https://rubika.ir/joing/BBJADDCJ0CCGGHQZAPJDDYYRIYLMIANZ
#بانک_محتوای_تبلیغ_انتخابات_۱۴۰۰
#گفتمان_انقلاب_اسلامی
#محتوای_امیدآفرین
#شبهه_زدایی
لطفا از گذاشتن فایل غیر مرتبط بپرهیزید.
دوستان را جهت اشتراک محتوا دعوت نمایید.
https://eitaa.com/joinchat/50790515Cb80f2058dc
هدایت شده از کانال انقلابی
دستور گرانی؛ ضد انتخابات
ضد اراده ملت برای تغییر دولت
🔹یک ماه مانده تا انتخابات، دستگاه های دولتی دستور گرانی برخی کالا های اساسی (نان، روغن، شکر و...)، آن هم برای چندمین بار ظرف چند ماه اخیر را صادر کرده اند؛ این در حالی است که آقای روحانی اول سال گفت هر گرانی که باید اتفاق می افتاده، انجام گرفته و در این چند ماهه پایانی دولت دیگر نباید کالاها از سوی دولت گران شود!
🔹شما بگویید! بدتر از این می شود مردم را در آستانه انتخاباتی مهم اذیت و بدبین کرد؟! این رفتار ها برای افزایش امید و مشارکت است، یا برای نا امید کردن و دلزدگی؟
🔹شاید هم بو برده اند که اراده ای در میان مردم برای تغییر ریل دولت در حال شکل گرفتن است، تصمیم گرفته اند مردم را نا امید کنند، یا پیشاپیش دارند رای دهندگان به تحول و تغییر را مجازات می کنند؟!
☑️ @enghlaabi | انقلابی
هدایت شده از کانال انقلابی
🔴نکتهای مهم درمورد قتل بابک خرمدین به دست پدرش!
🔹اگر پدر بابک خرمدین به جای صورت شش تیغ و کراوات، ریش و تسبیح داشت، قضاوت مردم درمورد او چگونه بود؟
☑️ @enghlaabi | انقلابی
هدایت شده از تابوت عهد
📢 تزریق واکسن کرونا به پیرترین مرد ایران با 134 سال سن
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز:
◀️ در روز گذشته واکسن کرونا به مردی که بر اساس شناسنامه و کارت ملی 134 سال سن داشته و پیرترین فرد ایران است، تزریق شد.
😔کسی که 134 سال مبتلا به ویروس نشده
——————————
✅ بروزترین پایگاه خبری طب اسلامی
@t_124ir