🔺ژست جنگی آمریکا و سه گمانه!
خلیج فارس به شکل بیسابقهای نسبت به سالهای اخیر آرایش جنگی به خود گرفته است و آمریکا سلاحهای راهبردی چون زیردریایی اتمی یو اس اس جورجیا و بمب افکنهای B52 را مستقر و بنا به اخباری، اسرائیل نیز یک زیر دریایی به خلیج فارس اعزام کرده است.
این آرایش گمانههای زیادی را برانگیخته است؛ اما هم آمریکا و هم ایران بر بیرغبتی خود برای جنگ تاکید و در عین حال، یکدیگر را به جنگافروزی متهم میکنند. در این میان نیز بنا به نشانههایی، به نظر میرسد که برخی بازیگران منطقه در حال تنظیم محاسبات و به تبع آن رفتار خود بر اساس وقوع یک جنگ احتمالی در منطقه هستند.
به نظر نگارنده، این آرایش خطرناک در منطقه به یکی از سه گمانه زیر باز میگردد. گمانه نخست این است که دولت ترامپ در ادامه سیاست فشارحداکثری خود قصد دارد روزهای آخر ریاست جمهوری خود را با انجام حملاتی به مراکز حساس هستهای و نظامی ایران یا نیروهای همسو با آن در منطقه به پایان برساند. از حدود یک ماه و نیم پیش یعنی از قبل از ترور دانشمند ایرانی، رفته رفته اطلاعاتی از نشستهای کاخ سفید و بررسی گزینههای حمله به ایران در آن درز پیدا کرد و سخنانی به نقل از ترامپ و تیم امنیتی وی بیان شد. خیلی از ناظرانی که از تصمیم ترامپ برای انجام حملاتی در روزهای پایانی میگویند، هدف را قرار دادن بایدن در برابر یک امر واقع در قبال ایران، به صفر رساندن امکان بازگشت به برجام و تحویل قدرت به وی در وضعیتی جنگی میدانند.
چنین حملاتی یکی از احتمالات مطرح است؛ اما صرفا ارجاع هدف و انگیزه به شخص ترامپ تقلیل مساله است. اگر چنین اتفاقی روی دهد، در واقع تصمیم کل نظام سیایس آمریکاست و هدف هم فراتر از یک مانعتراشی در مسیر بازگشت بایدن به برجام است. اما انتخاب این بازه زمانی بدان علت است تا صرفا به حساب ترامپ نوشته و از وقوع یک جنگ گسترده با کنترل واکنش تهران جلوگیری شود. هم اسرائیل و هم آمریکا و برخی دولتهای دیگر همین بیست روز آخر دوران ترامپ را بهترین زمان برای به عقب بازگرداندن برنامه هستهای برای سالها میدانند. در کنار آن هم، از لابلای سطور گزارشهای رسانههای اسرائیلی و آمریکایی چنین بر میآید که نابودی زیرساختهای هستهای مهمترین برگ فشار را از ایران برای لغو تحریمها در برهه آتی میگیرد.
اما گمانه دوم این است که ژست جنگی آمریکا در منطقه یک اقدام بازدارنده است؛ به این معنا که دستگاههای اطلاعاتی آمریکا احتمالا به این جمع بندی رسیده و یا اطلاعاتی موثق دریافت کردهاند که ایران در سالگرد ترور سردار سلیمانی و پس از ترور فخری زاده درصدد بهره برداری از دوره گذار در آمریکا برای گرفتن یک انتقام مهم است؛ البته اگر مساله صرفا در حد حملاتی به نیروهای آمریکایی و سفارت آمریکا در عراق بود، شبیه آنچه این روزها روی میدهد که نیازی به آرایشی جنگی در این سطح نبود.
البته اگر ایران در این سالگشت قصد انتقام گیری مهم داشته باشد، اولا بعید است علیه اهدافی آمریکایی باشد، ثانیا به احتمال زیاد ترور دانشمند هستهای محرک اصلی است، ثالثا احتمالا علیه اسرائیل باشد. واقعیت این است که در سال 2020 قدرت بازدارندگی نظامی و امنیتی ایران با ترور برجستهترین فرمانده و دانشمند ایرانی، حادثه انفجار در سایت نطنز و تشدید حملات در سوریه به شکل جدی به چالش کشیده شده است. دور از ذهن نیست که همین حوادث، در کنار حضور روزافزون و پرخطر اسرائیل در حوزه امنیتی پیرامونی ایران در خلیج فارس و قفقاز جنوبی، حاکمیت را به صرافت یک واکنش در سطح حمله محدود به هدف یا اهدافی اسرائیلی به ویژه در دریای مدیترانه انداخته باشد. اما در عین حال، برخی ناظران به ویژه اسرائیلی معتقدند که احتمال واکنش مستقیم ایران به ترور دانشمند هستهای در این بازه زمانی بسیار ضعیف است و دلیل آن را هم تاثیر احتمالی آن بر رویکرد بایدن و بازی کردن در زمین ترامپ عنوان میکنند. ولی اگر ایران قصد چنین واکنشی را داشته باشد که همین موانع در دوره بایدن بیشتر خواهد بود؛ از این رو، بعید نیست که تصمیمگیران همین روزهای پایانی ترامپ را بهترین زمان ممکن بدانند.
به هر حال، فارغ از صحت و سقم هر کدام از دو گمانه پیشین، قرار گرفتن گروهها و نیروهای همسو با ایران در منطقه در وضعیت آماده باش؛ چه حزب الله چه حشد شعبی چه رزمایش بیسابقه 13 گروه فلسطینی، نشان از آن است که احتمال وقوع جنگی در منطقه به صورت جدی مطرح است.
اما گمانه سوم ایجاد یک فضای جنگی روانی پوششی برای شروع حضور نظامی اسرائیل در خلیج فارس و گذار از روابط سیاسی به ائتلاف نظامی سیاسی با برخی کشورهای منطقه است؛ مهمترین نشانه این گمانه را میتوان اعزام زیردریایی اسرائیلی به خلیج فارس و حرف و حدیثها از احتمال تاسیس پایگاه نظامی در امارات دانست
🌏 ثانیه های طلایی کانال اخبار متفاوت👇
🆔@saniehhayetalaee
🔴️ پاسخ سنگین ایران به ترور شهید فخری زاده
🔹ترور شهید محسن فخریزاده نگاه دنیا را به سمت ایران برگرداند. با وجود گذشت حدود یک ماه پس از این ترور ناجوانمردانه اما بار دیگر این موضوع در حال مطرح شدن در رسانههای مهم جهان است. وعده انتقام از صهیونیستها به عنوان متهم اصلی جنایت، باعث شده که هر اتفاق کوچک و بزرگی که در مناطق اشغالی رخ میدهد، مورد واکاوی کارشناسان و خبرنگاران خبرگزاریهای بزرگ دنیا قرار بگیرد. در این میان، پاسخ از طریق حملات سنگین سایبری، همواره یکی از گزینه ها بوده است. چیزی که در نهایت توسط ایران مورد استفاده نیز قرار گرفت.
🔹در روزهای اخیر زیرساختها و موسسات امنیتی رژیم صهیونیستی مورد حملات شدید قرار گرفت. حملاتی که می توان آن را واکنش مناسب ایران در قبال اتفاقات اخیر دانست که موجب تحقیر رژیم صهیونیستی شده است. البته رژیم صهیونیستی تلاش کرد از طریق تکنیکهای عملیات روانی، ابعاد آن را کوچک و ناچیز نشان دهد و احتمال هرگونه دخالت ایران در این حملات را کتمان کرده یا دستکم با نام بردن از کرهشمالی، ترکیه و روسیه، در کنار ایران، نقش کشورمان را کم رنگ کند، اما به اصطلاح «آش آنقدر شور شد» که حتی باعث واکش شبکه تلویزیونی آی۲۴ رژیم صهیونیستی نیز شد.
🔹کارشناس صهیونیست حاضر در شبکه تلویزیونی آی۲۴ به روشنی میگوید: «آنچه اتفاق افتاده کار خود ایرانیها است و ما نباید آنها را دستکم بگیریم».
بدیهی است دشمن تنها زمانی اقدام به چنین اعترافی میکند که ضربهای گیجکننده وسخت دریافت کرده باشد. لو رفتن اسامی بیش از ۲۰۰ تن از مدیران ارشد، کارشناسان و محققان سازمان هوافضای این رژیم در کنار تخلیه کامل سرورها و همه دادههای موجود در آن که در واقع سند کامل امنیت این رژیم در حوزه نظامی بود، به اندازه دو جنگ شش روزه و رمضان ارزش دارد. در دنیایی که یک برگ سند میتواند یک تغییر بزرگ در راهبردها دهد، داشتن میلیونها برگ سند، صدها گیگابایت فیلم و تصویر و همچنین در اختیار داشتن مشخصات کامل پژوهشگران و مدیران نظامی رژیم صهیونیستی که محل زندگی، سن، عکس، تلفن، ایمیل و... را شامل میشود، یک پیروزی بینظیر به شمار میرود.
جایگاه ارتش سایبری ایران و شیب تند محو رژیم صهیونیستی
🔹کارشناسان حوزه فضای مجازی معتقدند پس از حملات بزرگ سایبری به امریکا و بلافاصله هک زیرساختهای امنیتی رژیم صهیونیستی باید در جدول ردهبندی قدرتهای این حوزه یک جابجایی بزرگ صورت بگیرد. وقت آن است که برای استعداد، توان مدیریت و تیزهوشی هکرهای جوان، مومن و نابغه ایرانی، جایگاهی مناسب در رنکینگهای جهانی در نظر بگیرد. بی شک حملات سایبری اخیر و حجم اطلاعاتی که از رژیم صهیونیستی به دست ایران افتاده، موجب شده است تا اندک سالهای باقیمانده از عمر رژیم صهیونیستی، باز هم کوتاه و کوتاهتر شود.
🌏 ثانیه های طلایی کانال اخبار متفاوت👇
🆔@saniehhayetalaee
🔴❇️من روی مسئله فتنه حساسم!
⭕️من بارها گفتهام که برای من این تقسیمات اصولگرا و اصلاحطلب و اصلاحطلب مدرن و سنّتی و از این حرفهایی که میزنند، مطرح نیست؛ من به این اسمها اصلاً اهمّیّتی نمیدهم و توجّه ندارم؛ به محتواها کار دارم؛
👈 امّا روی مسئلهی فتنه حسّاسم.
حالا البتّه اکثر کسانی که در آن تظاهرات شرکت داشتند مردم معمولی بودند و هیچ تقصیری هم نداشتند امّا یک عدّهای سردمداری میکردند، یک عدّه هم سوءاستفاده کردند و گفتند:
👈«انتخابات بهانه است، اصل نظام نشانه است»؛ دیگر از این صریحتر؟ آیا این شعار داده شد یا نه؟ خب اگر این شعار داده شده، تبرّی از این شعار، آن روز هم لازم بود و باید میکردند که نکردند، حالا هم یک عدّهای از آنها حمایت بکنند، آنوقت دم از امام و طرفداری از امام و طرفداری از نظام و طرفداری از انقلاب هم بزنند! این نمیشود، این قابل قبول نیست. این پدیدهی بسیار بدی است، پدیدهی زشتی است، این پدیده را ما اصلاً نمیپسندیم.
۱۳۹۵/۰۴/۱۲
بیانات در دیدار جمعى از دانشجویان
#فتنه۸۸
#حماسه_۹دی
#شبکه_نفوذ
🌏 ثانیه های طلایی کانال اخبار متفاوت👇
🆔@saniehhayetalaee
🔴📌 شمارش معکوس برای مسدوسازی توییتر، یوتیوب و فیسبوک در روسیه
🔹قانونگذاران روسیه لوایح جدیدی را تأیید کردهاند که براساس آن میتوانند اعمال محدودیت بیشتر بر محتوای آنلاین را امکانپذیر و سایتهایی نظیر یوتیوب و توییتر را مسدود کنند.
🔸لایحه اول، مسدودسازی وبسایتهای خارجی که علیه رسانههای روسی «تبعیض» قائل میشوند را امکان پذیر میکند.
🔸لایحه دوم، جریمه کردن شرکتهایی است که محتواهای ممنوعشده در روسیه را از روی سایت خود برنمیدارند.
🔸لایحه سوم، زندانی کردن افرادی که نظرات «افتراآمیز» در فضای مجازی مینویسند.
🔸این سه لایحه به دستگاه قضایی روسیه اجازه میدهد، فردی که به جرم نوشتن نظرات تهمتآمیز دستگیر شده است را تا حداکثر ۲ سال زندان و حدود ۱۳ هزار و ۳۰۰ دلار جریمه نقدی محکوم کنند.
🔸در صورت تصویب لوایح یادشده و تبدیل شدن به قانون، مسدودسازی یا کند کردن سرعت سایتهایی همچون یوتیوب، فیسبوک و توییتر که اخبار و محتواهای رسانههای روسی را تحت عنوان «وابسته به دولت» برچسبگذاری میکنند، ممکن میشود.
🔻گفتنیست توییتر از تابستان سال جاری میلادی برچسبگذاری پروفایلهای رسانههای روسیه را با عنوان «وابسته به دولت» شروع کرده که سبب خشم مقامات این کشور شده است.
🌏 ثانیه های طلایی کانال اخبار متفاوت👇
🆔@saniehhayetalaee
💢چرا رفراندوم براي اصل نظام منتفي است؟
✍️ قاسم روانبخش
🔹صرف پذیرش #رفراندم برای اصل نظام، صرف نظر از اینکه رای مردم چه باشد، به معنای متزلزل بودن آن نظام است. به همین دلیل هیچ حكومت مستقری اقدام به چنین رفراندومی نمی کند.
🔹اگر برگزاری رفراندوم برای اصل نظام، نشانه دموکراتیک بودن یک کشور است، چرا آمریکا و فرانسه و... چنین رفراندومی بر گزار نمی کنند؟!
🔹آمریکایی ها بیش از ۲۰۰ سال است که حتی قانون اساسی خود را اصلاح نکرده اند!
🔹تازه اگر رفراندوم هم برگزار کنیم و اکثریت مردم مجددا به آن رای مثبت هم بدهند، مدعیان رفراندوم خواهند گفت این رفراندوم را نظام برگزار کرده و تقلب کرده است، چنان که در سال ۸۸ که نامزدشان رأی نیاورد، چنین اتهامی زدند!
🔹اگر منظور این است که ببینیم مردم تا چه اندازه نظام راقبول دارند، نتیجه انتخابات متعدد ریاست جمهوری و مجلس نشان می دهد در برخی انتخاباتها تا ۸۵ درصد و بعضا ۶۵ درصد مردم شرکت می کنند.
🔹علاوه بر آن، حضور خیابانی مردم در مراسم راهپیمایی های مهم از جمله تشييع شهید سلیمانی، رفراندوم عملی است. چنین حمایتی را در کجای دنیا نسبت به نظامشان می بینید؟
🔹اسلام مشروعیت حکومت را به خدا می داند و مقبولیت را به مردم، ولی کسانی که مشروعیت حکومت را به مردم می دانند، چرا حاضر به رفراندوم نیستند؟!
🔹طبق مبنای کسانی که مشروعيت را به رای مردم می دانند، می بایست سالانه رفراندوم کنند، زیرا دائما عده ای می میرند و عده ای به سن بلوغ می رسند که حق تعیین سرنوشت خود را دارند، چرا در نظام های دموکراتیک سالانه و یا حداقل ده سال یک بار رفراندوم نمی کنند؟
🔹علتش این است که عقلای عالم می دانند که کشور نیاز به آرامش و ثبات دارد و رفراندوم مکرر، به ثبات کشور آسیب می زند.
🔹رفراندومی که در قانون اساسی پیش بینی شده مربوط به اصل نظام یا اصول لایتغیر یا حتی متغیر قانون اساسی نیست، بلکه مربوط به مواردی است که بسیار مهم است و در عین حال دولت و مجلس نیز از نظر دادن در آن عاجزند. مانند جابجایی خط مرزی در منطقه ای یا واگذاری جزیره ای به همسایه و...
🔹در این موارد باید دوسوم از کل نمایندگان مجلس رای به ضرورت رفراندوم بدهند و بعد از آن رهبری هم فرمان آن را صادر کنند.
🔹در پایان پرسش این است که دولت های غرب زده ای مانند خاتمی و روحانی که برای رای مردم سینه چاک می کنند، حاضر به پذیرش رای مجلس که عصاره ملت هستند نیستند. از همان سنخ پرسش، اینست که آیا اجازه می دهد از مردم بپرسیم که آیا ادامه دولت روحانی را مایلید؟
🌏 ثانیه های طلایی کانال اخبار متفاوت👇
🆔@saniehhayetalaee
🔴💢 واهمه صهیونیست ها از تهدید اسرائیل توسط انصارالله یمن
شبکه صهیونیستی: اسرائیل نقشی در جنگ یمن ندارد/ باید این مساله را به انصارالله توضیح داد!
🔹 شبکه 12 رژیم صهیونیستی گزارش داد که باید فرض شود که با وجود فاصله طولانی حدود 2000 کیلومتری، حوثیها ممکن است به موشک و یا هواپیماهای بدون سرنشین دست یابند که به آنها امکان حمله به اسرائیل را بدهد؛ همانند پرتاب موشکهایی که در عمق خاک عربستان سعودی و در بزرگترین تأسیسات نفتی جهان انجام میدهند.
🔹 بر اساس این گزارش، این شبکه با ادعای اینکه حوثیها به طور نامنظم از آرزوی خود برای حمله به اسرائیل پرده برمیدارند، عنوان داشت: آنها همچنین حمل و نقل دریایی اسرائیل در دریای سرخ را به حمله تهدید میکنند و اغلب مینهای دریایی "صدف ایرانی" را در دریای سرخ کار میگذارند.
🔹 کانال عبری افزود: حوثیها ادعا میکنند که اسرائیل از شش سال پیش در جنگ نافرجام سعودی علیه یمن، نه تنها در زمینه اطلاعاتی بلکه در زمینه عملیاتی نیز در این تجاوز ایفای نقش کرده است.
🔹 کانال عبری گزارش داد که «محمد صلاح النعیمی» یکی از رهبران حوثیها، این هفته گفت که اسرائیل از روز اول در کنار عربستان سعودی فعالیت داشت.
🔹 کانال عبری در پایان اذعان کرد: مشارکت آمریکاییها در مواجهه با این خطر و یافتن ابزاری برای توضیح به حوثیها مبنی بر اینکه "اسرائیل" در جنگ یمن دخالت نمیکند، ضروری است.
🌏 ثانیه های طلایی کانال اخبار متفاوت👇
🆔@saniehhayetalaee
🔺ژست جنگی آمریکا و سه گمانه!
خلیج فارس به شکل بیسابقهای نسبت به سالهای اخیر آرایش جنگی به خود گرفته است و آمریکا سلاحهای راهبردی چون زیردریایی اتمی یو اس اس جورجیا و بمب افکنهای B52 را مستقر و بنا به اخباری، اسرائیل نیز یک زیر دریایی به خلیج فارس اعزام کرده است.
این آرایش گمانههای زیادی را برانگیخته است؛ اما هم آمریکا و هم ایران بر بیرغبتی خود برای جنگ تاکید و در عین حال، یکدیگر را به جنگافروزی متهم میکنند. در این میان نیز بنا به نشانههایی، به نظر میرسد که برخی بازیگران منطقه در حال تنظیم محاسبات و به تبع آن رفتار خود بر اساس وقوع یک جنگ احتمالی در منطقه هستند.
به نظر نگارنده، این آرایش خطرناک در منطقه به یکی از سه گمانه زیر باز میگردد. گمانه نخست این است که دولت ترامپ در ادامه سیاست فشارحداکثری خود قصد دارد روزهای آخر ریاست جمهوری خود را با انجام حملاتی به مراکز حساس هستهای و نظامی ایران یا نیروهای همسو با آن در منطقه به پایان برساند. از حدود یک ماه و نیم پیش یعنی از قبل از ترور دانشمند ایرانی، رفته رفته اطلاعاتی از نشستهای کاخ سفید و بررسی گزینههای حمله به ایران در آن درز پیدا کرد و سخنانی به نقل از ترامپ و تیم امنیتی وی بیان شد. خیلی از ناظرانی که از تصمیم ترامپ برای انجام حملاتی در روزهای پایانی میگویند، هدف را قرار دادن بایدن در برابر یک امر واقع در قبال ایران، به صفر رساندن امکان بازگشت به برجام و تحویل قدرت به وی در وضعیتی جنگی میدانند.
چنین حملاتی یکی از احتمالات مطرح است؛ اما صرفا ارجاع هدف و انگیزه به شخص ترامپ تقلیل مساله است. اگر چنین اتفاقی روی دهد، در واقع تصمیم کل نظام سیایس آمریکاست و هدف هم فراتر از یک مانعتراشی در مسیر بازگشت بایدن به برجام است. اما انتخاب این بازه زمانی بدان علت است تا صرفا به حساب ترامپ نوشته و از وقوع یک جنگ گسترده با کنترل واکنش تهران جلوگیری شود. هم اسرائیل و هم آمریکا و برخی دولتهای دیگر همین بیست روز آخر دوران ترامپ را بهترین زمان برای به عقب بازگرداندن برنامه هستهای برای سالها میدانند. در کنار آن هم، از لابلای سطور گزارشهای رسانههای اسرائیلی و آمریکایی چنین بر میآید که نابودی زیرساختهای هستهای مهمترین برگ فشار را از ایران برای لغو تحریمها در برهه آتی میگیرد.
اما گمانه دوم این است که ژست جنگی آمریکا در منطقه یک اقدام بازدارنده است؛ به این معنا که دستگاههای اطلاعاتی آمریکا احتمالا به این جمع بندی رسیده و یا اطلاعاتی موثق دریافت کردهاند که ایران در سالگرد ترور سردار سلیمانی و پس از ترور فخری زاده درصدد بهره برداری از دوره گذار در آمریکا برای گرفتن یک انتقام مهم است؛ البته اگر مساله صرفا در حد حملاتی به نیروهای آمریکایی و سفارت آمریکا در عراق بود، شبیه آنچه این روزها روی میدهد که نیازی به آرایشی جنگی در این سطح نبود.
البته اگر ایران در این سالگشت قصد انتقام گیری مهم داشته باشد، اولا بعید است علیه اهدافی آمریکایی باشد، ثانیا به احتمال زیاد ترور دانشمند هستهای محرک اصلی است، ثالثا احتمالا علیه اسرائیل باشد. واقعیت این است که در سال 2020 قدرت بازدارندگی نظامی و امنیتی ایران با ترور برجستهترین فرمانده و دانشمند ایرانی، حادثه انفجار در سایت نطنز و تشدید حملات در سوریه به شکل جدی به چالش کشیده شده است. دور از ذهن نیست که همین حوادث، در کنار حضور روزافزون و پرخطر اسرائیل در حوزه امنیتی پیرامونی ایران در خلیج فارس و قفقاز جنوبی، حاکمیت را به صرافت یک واکنش در سطح حمله محدود به هدف یا اهدافی اسرائیلی به ویژه در دریای مدیترانه انداخته باشد. اما در عین حال، برخی ناظران به ویژه اسرائیلی معتقدند که احتمال واکنش مستقیم ایران به ترور دانشمند هستهای در این بازه زمانی بسیار ضعیف است و دلیل آن را هم تاثیر احتمالی آن بر رویکرد بایدن و بازی کردن در زمین ترامپ عنوان میکنند. ولی اگر ایران قصد چنین واکنشی را داشته باشد که همین موانع در دوره بایدن بیشتر خواهد بود؛ از این رو، بعید نیست که تصمیمگیران همین روزهای پایانی ترامپ را بهترین زمان ممکن بدانند.
به هر حال، فارغ از صحت و سقم هر کدام از دو گمانه پیشین، قرار گرفتن گروهها و نیروهای همسو با ایران در منطقه در وضعیت آماده باش؛ چه حزب الله چه حشد شعبی چه رزمایش بیسابقه 13 گروه فلسطینی، نشان از آن است که احتمال وقوع جنگی در منطقه به صورت جدی مطرح است.
اما گمانه سوم ایجاد یک فضای جنگی روانی پوششی برای شروع حضور نظامی اسرائیل در خلیج فارس و گذار از روابط سیاسی به ائتلاف نظامی سیاسی با برخی کشورهای منطقه است؛ مهمترین نشانه این گمانه را میتوان اعزام زیردریایی اسرائیلی به خلیج فارس و حرف و حدیثها از احتمال تاسیس پایگاه نظامی در امارات دانست
🌏 ثانیه های طلایی کانال اخبار متفاوت👇
🆔@saniehhayetalaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*🎥❌رهبری گفتند که حتی اسم فیلم مارمولک هم تغییر ندید*
🔻منوچهر محمدی، تهیهکننده فیلم «مارمولک»: نظر مبسوط و کامل ایشان، در زمان قبل از نمایش عمومی فیلم مارمولک، به اطلاع ما رسید؛حتی در باب تغییر اسم اثر، ایشان فرموده بودند که لزومی ندارد و اظهارات محبتآمیز دیگری که جای گفتن و بنای گفتن نیست
🔺کمال تبریزی کارگردان فیلم در ملاقاتی که با حسن روحانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی درباره فیلم مارمولک داشت، وی با فیلم مخالف بود و علنا در روی او گفت که فیلم باید توقیف و با آنها برخورد شود. روحانی همین کار را هم کرد و فیلمی که پروانه نمایش وزارت ارشاد داشت، از پردهها پایین کشیده شد.
🔺ببینید کسانی که آن روزها تندترین مواضع و عملکرد رو داشتند، حالا طرفدار آزادی شدن و بقیه رو به تندروی متهم میکنن...
👈متن بالا را با دقت بخوانید
#غیر_رسمی
🌏 ثانیه های طلایی کانال اخبار متفاوت👇
🆔@saniehhayetalaee
🔴 ترور مجازی شهید سلیمانی در اینستاگرام
🔰 «سانسور دنبالهدار اینستاگرام در آستانه سالگرد شهادت شهید سلیمانی »
🔹 اینستاگرام از سال گذشته بسیاری از پستهایی را که مربوط به شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی بوده است، حذف میکند.
🔸 این شبکه اجتماعی با بالا گرفتن اعتراض کاربران ایرانی نهتنها از این اقدامش دست نکشیده بلکه در آستانه سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی سانسور را با شدت بیشتری اعمال میکند و تا حالا صدها صفحه اینستاگرام را بهکلی مسدود کرده است.
⚠️ آیا زمان انتقام سخت از اینستاگرام فرا نرسیده است؟
🌏 ثانیه های طلایی کانال اخبار متفاوت👇
🆔@saniehhayetalaee
🔴✅روش حمایت آمریکا از فتنه گران
✅نماینده ولی فقیه در موسسه کیهان در گفتگو با بصیرت:
🔻شب قبل از انتخابات یعنی 21 خرداد سال 88 آقای «تنت کیندرمن» طی مصاحبه ای با شبکه «سی ان ان» آمریکا با صراحت اعلام می کند که انتخابات آمریکا در حقیقت یک انقلاب سبز است که همانند آن در اوکراین و و قرقیزستان طی انقلاب های رنگی اتفاق افتاد و بعد از ایران نوبت به ایران خواهد رسید.
🔻 ماهیت اغتشاشات سال 88 رویکرد براندازی نرمی بود که با کلید واژه «تقلب» شروع و به بهانه انتخابات گسترش یافت؛ و اکنون هم متاسفانه عده ای برای افزایش محبوبیت یا استفاده سیاسی از کلید واژه «حصر» و رفع حصر استفاده میکنند؛ نکته ای که حائز اهمیت است این نکته می باشد که حصر سران فتنه ، تنبیهی ترحم انگیز، و تخفیفی برای آنها بود زیرا این افراد با جرم وطن فروشی خود باید به اشد مجازات رو به رو می شدند اما با نگاهی ترحم انگیز تنها به حصر بسنده شد.
🔻قبل از فتنه 88 کارشناسان برجسته ای از دستگاه ها و آژانس های اطلاعاتی آمریکا، رژیم صهیونیستی،انگلستان و حتی فرانسه تحت پوشش افراد آکادمیک وارد کشورشدند؛ به موازات این امر «لیز چینی» دختر «دیک چینی» معاون اول جرج بوش پسر 2 آکادمی در لاهه و دبی متناسب با همین موضوع تاسیس کرد.
متن کامل👇👇👇
https://basirat.ir/fa/news/327292
🌏 ثانیه های طلایی کانال اخبار متفاوت👇
🆔@saniehhayetalaee