📌 #خبر_ویژه
🔹 مدیران شهری تهران نباید لواساننشین باشند
🔸 یک جامعهشناس اصلاحطلب با کنایه به مدیران اصلاحطلب گفت مدیران شهرداری باید در تهران زندگی کنند نه اینکه منزلشان ویلای خارج از شهر باشد.
تقی آزاد ارمکی در گفتوگو با شفقنا اظهار داشت: شهردار تهران باید در تهران زندگی کرده باشد و سرمایه و خانوادهاش اینجا باشد، نه اینکه منزل او ویلای خارج از شهر باشد و تنها برای مدیریت کردن به شهر بیاید. یکی از مشکلات مدیران شهر این است که در ویلاهای لواسان زندگی میکنند، و به شهر تهران علاقهای ندارند.
وی میافزاید: عموم مدیران اینطور هستند. کدام مدیر کدام خیابان زندگی میکند؟ آدمهای ذینفوذ این شهر یا خارج از شهر زندگی میکنند یا جاهای بزرگ زندگی میکنند. چنین مدیری ترافیک را نمیفهمد. از محل عبور اتوبوس و خط ویژه حرکت میکند و 4 ساعت در ترافیک نمیماند که بفهمد مردم چقدر عذاب میکشند. کسی باید شهردار شده باشد که قبل از ریاست در ترافیک مانده باشد نه اینکه از وزارت آمده باشد و شهردار شده باشد و از قبل سمت شهردار، رئیس جمهور شود.
اظهارات آزاد ارمکی، مقارن باسخنان برخی اعضای اشرافی شورای شهر است که مدعیاند بلیت مترو باید 10 هزار تومان شود.
http://kayhan.ir/fa/news/150798
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 یک مسئول:
تولید سیبزمینی در کشور تا پایان سال به 5 میلیون تن میرسد
🔸 رئیس هیئت مدیره انجمن ملی سیبزمینی گفت: براساس پیشبینیها، تولید سیب زمینی در سال جاری به پنج میلیون تن خواهد رسید.
رحیم نیازی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین وضعیت تولید سیب زمینی اظهار کرد: براساس پیشبینیهای صورت گرفته، تولید سیب زمینی در سال جاری به پنج میلیون تن خواهد رسید
وی از برداشت سیب زمینی در جیرفت خبر داد و گفت: همچنین کشت دوم سیب زمینی در جیرفت به تازگی آغاز شده است که محصول کشت دوم این این استان در فروردین به بازار عرضه میشود.
رئیس هیئت مدیره انجمن ملی سیب زمینی سطح زیر کشت سیب زمینی در کشور را ۱۵۰ هزار هکتار اعلام کرد و افزود: با توجه به آنکه سرانه مصرف سالانه سیب زمینی به ازای هر نفر ۴۵ کیلوگرم است، از این رو مازاد نیاز کشور باید به بازارهای هدف صادر شود.
نیازی میزان صادرات محصول تا پایان شهریور را ۲۸۰ هزارتن اعلام کرد و گفت: این درحالی است که از ۲۰ مهرماه به دنبال نوسان قیمت سیب زمینی، صادرات محصول بنا به درخواست وزارت جهاد کشاورزی متوقف شد.
وی ادامه داد: با توجه به مازاد تولید سیب زمینی و جوانه زدن سیب زمینیها در انبار، انجمن درخواست رفع ممنوعیت صادرات را از وزارت جهاد کشاورزی داشت که این موضوع طی نامهای از سوی وزیر جهاد کشاورزی به وزیر صمت اعلام شد.
رئیسهیئت مدیره انجمن ملی سیب زمینی با اشاره به اینکه مشکلی در تولید و عرضه سیب زمینی نداریم، بیان کرد: هماکنون هر کیلوگرم سیب زمینی با نرخ 1500 تا 1600 تومان از کشاورزان خریداری میشود، درحالیکه با نرخهای 2500 تا سه هزار تومان ناشی از ضعف در نظارتها در میدان عرضه میشود که این امر اجحاف در حق مصرفکنندگان است.
نیازی با اشاره به اینکه خرید تضمینی سیب زمینی جوابگوی نیاز کشاورزان نیست، افزود: قیمت خرید تضمینی سیب زمینی بسیار پایین و غیرکارشناسی است، چرا که با وجود افزایش دو برابری هزینههای حملونقل و خرید نهاده و تراکتور بر مبنای دلار و فروش محصول به ریال جوابگوی هزینه کشاورزان نیست.
http://kayhan.ir/fa/news/150730
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌍 #بین_الملل
🔹 امسال 40 هزار نفر در آمریکا فقط با سلاح گرم کشته شدهاند
🔸 شبکه خبری الجزیره انگلیسی در گزارشی نوشته: در سال 2018 حدود 40 هزار نفر در آمریکا با «سلاح گرم» به قتل رسیدند که این بالاترین آمار در 20 سال گذشته است. این سوای کشتارهایی است که با سلاح سرد صورت میگیرد.
بر اساس این گزارش مسئولان برخی شهرهای آمریکا مثل بالتیمور از روی ناچاری و برای کاستن از تعداد اسلحه گرمی که مردم در اختیار دارند، به خرید این سلاحها روی آوردهاند. در اجرای این طرح حتی به یک نفر از شهروندان آمریکایی موشکانداز تحویل داده است! بیش از 400 میلیون قبضه اسلحه گرم در آمریکا وجود دارد که سهم هر شهروند بیش از یک قبضه است و هر ساله حدود 100 هزار مورد تیراندازی در آمریکا رخ میدهد که نزدیک به یک سوم از آنها مرگبار عنوان شده است.
http://kayhan.ir/fa/news/150796
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 عملکرد نگرانکننده دولت در مدیریت نقدینگی
🔸 روزنامه همشهری در گزارشی نوشت: «افزایش 3 برابری نقدینگی در 5 سال اخیر و رسیدن آن به عدد نگرانکننده 1700 هزارمیلیارد تومان، خطر افزایش نرخ تورم را در سال آینده افزایش داده و سؤال اصلی این است که دولت برای مدیریت نقدینگی و مهار نرخ تورم چه راهبردی اتخاذ خواهد کرد؟ جدیدترین گزارش مرکز پژوهشهای مجلس بااشاره به تغییر در ترکیب نقدینگی هشدار میدهد در صورتی که ترکیب نقدینگی تغییر و سهم پول افزایش یابد، بروز تورمی افسارگسیخته دور از انتظار نخواهد بود.»
به عقیده کارشناسان، یکی از علتهای اصلی تورم و گرانیهای افسارگسیخته،عدم مدیریت نقدینگی است. نقدینگی که بسیار سریعتر از تولید ناخالص داخلی رشد کرده و به جای اینکه صرفا ابزاری برای معامله خدمات و کالای تولید شده باشد، موجی سهمگین است که هر روز به بازاری حمله میکند و ویرانی به بار میآورد. متاسفانه دولت در سالهای اخیر هیچ اقدام قابل توجهی درخصوص مدیریت نقدینگی انجام نداده است.
http://kayhan.ir/fa/news/150758
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 کارگردان «قلادههای طلا»:
پیدا کنید «نفوذیها» را!
🔸 کارگردان فیلم «قلادههای طلا» بااشاره به سانسور بخشهایی از این فیلم، نسبت به وجود نفوذیها در صداوسیما هشدار داد. به بهانه پخش چند باره فیلم «قلادههای طلا» از سیما به مناسبت سالگرد حماسه 9 دی، ابوالقاسم طالبی کارگردان این فیلم در شبکههای اجتماعی نوشت: «از دکتر علیعسگری پرسیدم چرا هر سال ۹ دی فیلم «قلادههای طلا» دچار سانسور و عدم پخش میشه یا پس از فشار مردمی برای پخشش میفرستید شبکه افق؟ گفتند من تا حالا در مورد این فیلم چنین تصمیمی نگرفتم.... به نظر شما این نفوذی پرقدرت کیست که در تلویزیون هر سال سعی میکنه این قطعه از تاریخ درست دیده نشه؟»
http://kayhan.ir/fa/news/150775
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📡 #دور_دنیا
🔹 حکم دادگاه چینی برای مقام رشوهخوار
🔸 یک مقام سابق امنیتی چین به جرم رشوهخواری و سوءاستفاده از قدرت به حبس ابد و پرداخت بیش از 7 میلیون دلار جریمه محکوم شد.
به گزارش فارس، «ما جیان»، معاون سابق وزیر امنیت کشور چین به جرم دریافت مبالغ هنگفتی رشوه، به حبس ابد محکوم شد.
بر اساس گزارش اسپوتنیک، وی متهم بود از جایگاه خود برای اعمال نفوذ بر تعاملات تجاری و تجارت داخلی چین سوءاستفاده کرده است.
وی در دادگاه دالیان به همه اتهامات وارده اعتراف و اعلام کرد که به حکم صادره اعتراض نمیکند.
دادگاه حقوق سیاسی «ما جیان» را لغو و اموال وی را توقیف کرده است. نامبرده همچنین به پرداخت 7/26 میلیون دلار جریمه محکوم شده است.
بازپرسان در جریان دادرسی فاش کرده بودند که متهم بین سالهای 1999 تا 2004 مبلغ 15/8 میلیون دلار رشوه دریافت کرده تا از نفوذ خود برای کمک به «گو ونگویی»، رئیس شرکت هولدینگ «بیجینگ زنیث» سوءاستفاده کرده است. ونگویی نیز اکنون تحت تعقیب قرار دارد.
http://kayhan.ir/fa/news/150736
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🖇 #اخبار_کشور
🔹 مردودی خودروهای «نو» از تست آلایندگی معاینه فنی
🔸 مدیرعامل ستاد معاینهفنی شهرداری تهران اعلام کرد که از۱۱۰ هزار خودروی مراجعهکننده به مراکز معاینهفنی که کمتر از ۴ سال از تولید آنها گذشته است، تنها ۳۸ درصد توانستهاند از تست آلایندگی با موفقیت عبور کنند.
نواب حسینیمنش در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه در پی اجرای طرح ترافیک جدید بسیاری از خودروهایی که مشمول معاینهفنی نبودند به مراکز معاینهفنی مراجعه کردند، گفت: رانندگان این خودروها برای آنکه بتوانند از تخفیف ۲۰ درصدی معاینهفنی برتر طرح ترافیک جدید استفاده کنند برای دریافت معاینهفنی برتر به مراکز معاینهفنی مراجعه کردند.
وی با بیان اینکه ۱۱۰ هزار خودرو که سن تولیدشان کمتر از چهار سال بود و براساس قانون مشمول معاینهفنی نمیشدند برای دریافت معاینهفنی برتر به این مراکز مراجعه کردند، افزود: از ۱۱۰ هزار خودروی مراجعهکننده به مراکز معاینهفنی تنها ۴۲ هزار خودرو یعنی ۳۸ درصد آنها موفق شدند تستهای معاینهفنی را پاس کنند.
حسینیمنش با بیان اینکه ۶۲ درصد خودروهای مراجعهکننده که سن تولید آنها کمتر از چهار سال بود نتوانستند استانداردهای آلایندگی زمان تولید را پاس کنند، گفت: کاتالیست که حداقل باید سه سال گارانتی داشته باشد استاندارد ملی ندارد و تولیدکنندگان نیز هر چه دلشان میخواهد به عنوان کاتالیست بر روی خودرو نصب میکنند.
وی با بیان اینکه سازمان محیط زیست در مورد وضعیت نامطلوب کاتالیستها به وزارت صنعت، معدن و تجارتنامه نوشته و مدارک خود را ارسال کرده است، گفت: متاسفانه جواب سربالا شنیده شده است و خودروسازان نسبت به رفع این عیب اقدامی انجام ندادهاند.
حسینیمنش با بیان اینکه شهروندان باید هشیار باشند، گفت: حالا که خودروساز توجهی به آلایندگی قطعات تولیدی خود ندارد، بهتر است که شهروندان تا زمانی که گارانتی کاتالیست آنها به پایان نرسیده است داوطلبانه به مراکز معاینهفنی مراجعه کنند تا اگر در تستهای معاینهفنی مشخص شد که کاتالیست دارای عیوبی است تا زمانی که گارانتی آن به پایان نرسیده است خودروساز براساس قانون نسبت به تعمیر یا تعویض قطعه اقدام کند؛ در غیراین صورت شهروندان میبایست ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار تومان بابت خرید کاتالیست از جیبشان هزینه کنند.
http://kayhan.ir/fa/news/150738
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 مؤمنی: دولت، بودجه را حیاط خلوت خود کرده است
🔸 دولت در تنظیم بودجه 98 دچار آشفتگی فکری است و هیچ کوششی برای اصلاح ساختار بودجهریزی مشاهده نمیشود.
فرشاد مؤمنی کارشناس اقتصادی حامی دولت، ضمن بیان مطلب فوق در مؤسسه دین و اقتصاد به ارائه لایحه بودجه 98 به مجلس پرداخت و گفت: درباره سهلانگاریهای بزرگ و نابخشودنی از سوی دولت به طور کل و بانک مرکزی به طور اخص که موجب آشفتگی و بحرانآفرینی از ناحیه کاهش ارزش پول ملی و افزایش بیضابطه نرخ ارز شده است، صحبت کردهایم. طبیعتاً بخشی از این سهلانگاریها و ولنگاریها در تحولات مربوط به هزینههای دولت انعکاس مییابد. باید از تمامی اندیشمندان مدد بگیریم تا با ارایه تحلیلهای عمیق از طول و عرض بودجه سال 98، کمک کنند تا دولت از این آشفتگی فکری که در تدوین سیاستهای اقتصادی رنج میبرد بیرون بیاید.
اما هم در نطق بودجهای رئیسجمهور و هم در کلیات سند لایحه با کمال تأسف مشاهده میکنیم که هیچ یک از مشکلات ساختاری بودجه مورد توجه دولت قرار نگرفته است و هیچ کوششی برای اصلاح ساختار بودجهریزی مشاهده نمیشود.
وی متذکر شد: شاهد هستیم در شرایط رکود عمق یافته و تورم رو به فزاینده، بودجه شرکتهای دولتی دو برابر بودجه عمومی دولت و دو سوم بودجه کل را شامل میشود و همچنان نقش حیاط خلوت خود راحفظ کرده است.
استاد دانشگاه علامه طباطبایی گفت: متأسفانه همانند پنج سال اخیر هیچ اهتمامی در این زمینه نمیبینم و آسیبپذیری مالی دولت حرکت به سمت رفتارهای ناهنجار و انتقال ناتوانیها و نارساییهای خود به زندگی مردم را اجتنابناپذیر میکند و همچنان در دستور کار قرار دارد.
وی گفت: در یک تحقیق صورت گرفته از کارافتادگی بودجه و بیمعنا شدن همه نظارتها بر روی بودجه نشان داده شد و براساس مفاد قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت حدود 30 درصد از اعتبارات جاری و عمرانی مصوب قابلیت جابجایی دارد که یک شوک بزرگ در راستای از برنامه خارج کردن بودجه است یعنی 30 درصد کل منابع بودجه از خواسته قانونگذار متمایز و تابع صلاحدید شخصی و عموماً غیرکارشناسی مجریان است.
مومنی ادامه داد: حتی در سالهای عادی اقتصاد همواره 20 درصد کل اعتبارات به ردیفهای متفرقه مربوط است که خصلت غیربرنامهای دارد و به سهولت میتواند تابع صلاحدیدهای شخصی باشد. در سالهای اخیر در برخی سالها سهم آن از بودجه بالغ بر 38 درصد هم رسیده بود.
http://kayhan.ir/fa/news/150797
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 مدیرعامل یک شرکت دانشبنیان:
برخی دستگاهها در مقابل دانش بومی سنگاندازی میکنند!
🔸 مدیرعامل یک شرکت دانشبنیان گفت: برخی دستگاهها و نهادها به دلایلی مقابل دانش بومی سنگاندازی میکنند.
نوید نجاتبخش در گفتوگو با خبرگزاری فارس، با اشاره به نقش دستگاههای تصویربرداری از کامیونهای حمل کالا یا اسکنر (ایکسری) در مبارزه با قاچاق کالا اظهار داشت: ظرف هشت ماه ساخت دستگاه ایکسری که بر لبه تکنولوژی روز دنیا حرکت میکند، را به پایان رساندیم.
وی با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب در رابطه با مبارزه با قاچاق کالا و استفاده از دستگاههای ایکسری افزود: دستگاهی که ساخته شده درصد بومیسازی بالایی دارد، قیمت ارزی این دستگاه سه میلیون دلار و میزان واردات قطعه ما کمتر از ۱۵۰ هزار دلار است.
مدیرعامل شرکت بهیار صنعت سپاهان ادامه داد: اردیبهشت امسال این دستگاه تحویل ستاد مبارزه با قاچاق شد و از آن زمان تاکنون هنوز مجوز استفاده از سوی سازمان انرژی اتمی داده نشده است. بارها رفت و آمد به این سازمان داشتیم و اطلاعات و استانداردهای مربوطه ارائه شد، اما متأسفانه هنوز مجوز ندادند.
نجاتبخش در پاسخ به اینکه آیا استفاده از تکنولوژی روز دنیا در شرایط تحریمی، دغدغه مسئولان هست یا خیر؟ گفت: اگر هست بهراحتی میتوان در کنار هم مسئله را حل کرد و اگر ایرادی وجود دارد، مرتفع کرد. اینکه با یک تلفن پاسخ منفی داده شود، مشکل حل نخواهد شد؛ چراکه در شرایط جنگ اقتصادی قرار داریم، باید همافزایی میان دستگاهها وجود داشته باشد.
وی به طرف دیگر موضوع یعنی واردات دستگاههای ایکسری پرداخت و یادآور شد: واردات این دستگاهها ارزبری بالایی دارد و به دلیل شرایط تحریمی خرید آن از کشورهایی که این تکنولوژی را در اختیار دارند، محدودیت فراوان دارد، اما وقتی که یک دستگاه ایکسری خارجی وارد میشود، بهراحتی از گمرک عبور کرده و به فعالیت میپردازد.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان با بیان اینکه برخی دستگاهها و نهادها به دلایلی مقابل دانش بومی سنگاندازی میکنند گفت: اگر کالا خارجی باشد، همه چیز درست است و اگر داخلی باشد باید جلوی پیشرفت آن سنگاندازی شود. کارکرد این دستگاهها علمی بوده و با دانش روز ارتباط دارد…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/150726
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 اگر این گونه هست چرا با مدعیان اصلاحات متحد شدید؟!
🔸 «روزنامه زنجیرهای آفتاب یزد» در یادداشتی به یک مستند درباره مرحوم آیتالله هاشمی رفسنجانی پرداخته و نوشت مراقب اکبر گنجی درونتان باشید!
در بخشی از این یادداشت آمده است: «در سیاهه بلندبالای تخریبگران آیتالله هاشمی تنوع و تکثر عجیبی از نامها و جریانهای مختلف دیده میشود... اما نام اکبر گنجی در میان این سیاهه رسوا درخشش بیشتری دارد. چهرهای که از گمنامی موفق شد با تخریب آیتالله هاشمی و ساختن ملعبهای متوهمانه به نام عالیجناب سرخپوش به شهرتی فراگیر برسد و در خلسه آن چنان غرق شود که اصلاحطلبی و آینده ملتی را یکجا پای شهوت شهرت خود به قربانگاه مجلس ششم و انتخابات ۸۴ بفرستد.» درباره این یادداشت نکتهای است که به اختصار به آن میپردازیم و آن اینکه تنها اکبر گنجی در دوره اصلاحات نبود که به هجمه علیه هاشمی رفسنجانی مشغول بود که اکثر مدعیان اصلاحات این گونه بودند یادداشتهای هر روزه منتشر شده در روزنامههایی چون «صبح امروز» و «مشارکت» را اگر مرور کنید خواهید دید که احزاب اصلاحطلبی چون مشارکت و مجاهدین انقلاب حتی حاضر نبودند نام هاشمی را در لیست انتخاباتی خود بگذارند، محمد قوچانی که این روزها میرزا بنویس یک جریان سیاسی شده است آن روزها هر روز علیه هاشمی مینوشت و امروز مسیر عوض کرده است چون نان را جای دیگری میبیند، سؤال اساسی اینجا است اگر این گونه بود چرا مرحوم آیتالله هاشمی رفسنجانی و اطرافیان او با جریان مدعی اصلاحات متحد شدند و سرنوشتشان را به هم گره زدند؟!
http://kayhan.ir/fa/news/150758
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper