🌦 #آب_و_هوا | تهران | ٢٩ دی ۱۳۹۷
🔹 برای اطلاع از آب و هوای سایر شهرها به نشانی زیر مراجعه کنید 👇
http://kayhan.ir/fa/weather
🔻 نشانی ما در پیامرسانهای سروش، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌐 #كيهان_آنلاين
🔰 نام نويسي براي سفر عتبات در اسفند سال جاري تا دقايقي ديگر آغاز مي شود. متقاضيان سفر به عتبات از اول تا ٢٣ اسفند امسال مي توانند از ساعت ١٠ صبح امروز با مراجعه به يكي از دفاتر مجاز حج و زيارت نام نويسي كنند.
🔻 نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 طعنه و متلکهای رأیالیوم به وزیرخارجه دورهگرد آمریکا
🔸 یک روزنامه منطقهای با تمسخر سفر اخیر و مواضع وزیرخارجه آمریکا نوشت چهره زشت آمریکا با دروغهای مایک پمپئو زیبا نمیشود.
رأیالیوم با اشاره به مواضع پمپئو در قاهره مینویسد: سخنان پمپئو مملو از ادعاهای بیپایه و اساس بود وملتهای خاورمیانه فراموش نمیکنند که دلارهای آمریکا در سالهای گذشته صرف کشتار، ویرانی و ایجاد آشوبها در منطقه شده و چهره زشت واشنگتن با این دروغها زیبا نخواهد شد.
عبدالباری عطوان سردبیر رأیالیوم میافزاید: سخنان پمپئو وزیر خارجه آمریکا در دانشگاه آمریکایی در قاهره در واقع تهدید ایران و بازوهای نظامی منطقهای این کشور به ویژه حزبالله بود، تلاشی یأسآمیز برای بهبود بخشی به چهره کشورش در خاورمیانه و اطمیناندهی به اسرائیلیها برای اینکه آمریکا از آنها دفاع و حمایت خواهد کرد.
اینکه پمپئو، قاهره و دانشگاه آمریکایی را انتخاب کرده بود و نه ریاض را تا به تشریح سیاستهای جدید کشورش درباره خاورمیانه بپردازد، با دقت و هدف خاصی صورت گرفته بود، تا طرف محور در این سیاست جدید مشخص شود.
این تحلیلگر با بیان اینکه حساسترین نقطه سخنان پمپئو این بود که اذعان کرد باید از نفوذ ایران در منطقه ممانعت به عمل آوریم.
پمپئو مدعی شد آمریکا اشغالگر نیست بلکه نیروی خیر و آزادیبخش در خاورمیانه است؛ گویا وی ملتی ناآگاه و کمحافظه را مخاطب قرار داده که فراموش کردهاند این آمریکا بود که عراق را اشغال و لیبی، یمن و افغانستان را ویران ساخت و «دونالد ترامپ» رئیسجمهوری آمریکا خود اعتراف میکند که کشورش 7 تریلیون دلار در منطقه هزینه کرده که هیچ نتیجهای در برنداشته است. آیا عمل خیری که پمپئو از آن حرف میزند کشتار سه میلیون عراقی و بیش از 30 هزار نفر از مردم لیبی و یک میلیون افغانی است، آیا خیر یعنی آشوبی که آمریکا در چهار کشور عربی، سوریه، لیبی، عراق و یمن به راه انداخت؟
سخنان پمپئو مملو از دروغ و گمراهی است، او فراموش کرده که دخالتهای نظامی آمریکا در منطقه باعث آشوب و کشتار شده و بذر انواع افراطگری را کاشته و باعث ظهور خشونت و تروریسم در منطقه شده و منازعات فرقهای، طایفهای و تجزیهطلبانه را بالا برده است.
آمریکا به ملت سوریه، عراق، لیبی و یمن به جز ویرانی چه داده است، آیا اموال خود را برای بنای مساجد، کلیساها بیمارستانها و دانشگاهها هزینه کرده است؟ جز این است که این پولها صرف نابودی زیرساختها، شیوع گرسنگی و بیماریهای مهلک به دلیل استفاده از اورانیوم غنی شده، صورت گرفته است؟
آمریکا در سوریه، عراق، یمن و افغانستان شکست خورد و طرحهای آن در لیبی نیز ناکام خواهد ماند و تلاش پمپئو زیبا کردن صورت مخدوش و زشت کشورش در منطقه است در حالی که ریختن عسل روی این شکستها تلاشی مذبوحانه و محکوم به شکست است.
http://kayhan.ir/fa/news/152582
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 رئیسکمیسیون اقتصادی مجلس:
سوداگران 3/5 میلیارد دلار ارز دولتی گرفتند اما کالایی وارد نکردند!
🔸 رئیسکمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی اعلام کرد به ازای 3/5 میلیارد دلار از ارز دولتی که در اختیار برخی واردکنندگان قرار گرفته بود، هیچ کالایی وارد کشور نشده است!
محمدرضا پورابراهیمی در یک گفتوگوی تلویزیونی با بیان اینکه موضوعات مرتبط با ارز در ماههای اخیر مشکلات متعددی را برای کشور ایجاد کرد، اظهار داشت: بر اساس گزارشها از ابتدای امسال تا 27 دی، از کل منابع ارزی که برای واردات کالا تخصیص پیدا کرده بود، حدود یک چهارم آن (یعنی 3/5 میلیارد دلار) با وجود اختصاص ارز، کالایی وارد نشده است!
وی با بیان اینکه بانک مرکزی برای رفع این مشکل، سامانه رفع تعهد ارزی واردکنندگان را راهاندازی کرده است، گفت: بر این اساس، همه کسانی که میخواهند واردات را انجام دهند باید اعتبارسنجی شوند.رئیسکمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اینکه این سامانه اعتبارسنجی، رتبه اعتباری بازرگان را مشخص میکند، بیان کرد: بر اساس آمارها، حدود 21 هزار بازرگان کشور بر این اساس اعتبارسنجی و رتبه بندی شدند و اطلاعات مربوط به آنها در این سامانه، مدنظر قرار گرفته است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، پورابراهیمی ادامه داد: بر اساس بخشنامه اخیر دولت، اکنون رسماً عملیات اعتبارسنجی بازرگانان با رویکرد جدید در قالب سامانه رفع تعهد ارزی واردکنندگان، عملیاتی شده است و این رویکرد، استمرار خواهد داشت.
وی با بیان اینکه مدیریت این کار توسط بانک مرکزی انجام میشود، افزود: انتظار ما از دولت این است که برای جلوگیری از ایجاد فساد و رانت در اقتصاد کشور، حوزه سامانههای اطلاعاتی را عملیاتی کند.وی اضافه کرد: بازرگانان غیر معتبر در حال انجام لابیهایی هستند و به وزارتخانهها و مجموعههای مختلف فشار میآورند تا بتوانند تبصره و استثنائاتی را بر این سامانهها وارد کنند لذا دولت باید سامانهها را اجرایی کند و محکم و قاطع بایستد و مجلس هم از این رویکرد حمایت میکند.
گفتنی است، اختصاص ارز 4200 تومانی از ابتدای سال جاری برای واردات برخی کالاها با انحراف قابل توجهی رو به رو بوده و بسیاری از این منابع به دست مردم نرسیده است. چندی پیش پورابراهیمی در سخنان مشابهی گفته بود: «حدود ۱۰۰ هزار میلیارد تومان مابهالتفاوت به کالاهای اساسی پرداخت میشود، از این میزان حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد به دست مردم میرسد و ۷۰ درصد رانت است.»..
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/152556
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 سانسور بازداشت خبرنگار زن مسلمان در آمریکا از سوی مدعیان اصلاحات
🔸 درحالی که خبر بازداشت وحشیانه مرضیه هاشمی بانوی مسلمان و خبرنگار پرس تی وی در آمریکا در فضای مجازی و حتی در رسانههای خارجی از جمله «رویترز»، «هافینگتن پست» و «یو اس نیوز» بازتاب گسترده و وسیعی داشت و بسیاری از کاربران و فعالان رسانهای ضمن محکومیت این اقدام آمریکائیها خواستار آزادی فوری و بیقید و شرط وی شدهاند، روزنامههای زنجیرهای مدعی اصلاحطلبی ترجیح دادند از کنار این خبر عبور کنند و تقریبا همه روزنامههای اصلاحطلب بازداشت این خبرنگار زن مسلمان را در صفحه اول خود سانسور کردند.
سرویس سیاسی-
جریان مدعی اصلاحات که به استفاده ابزاری از زنان شهرهاند و همواره برای حفظ منافع و جایگاه خود با عوامفریبی از زنان و مسائل مربوط به آنان به عنوان ابزار استفاده میکنند، در حالی در قبال بازداشت این بانوی خبرنگار سکوت کردهاند که در ماجرای بازداشت جاسوس انگلیسیها در ایران به مرثیه سرایی برای وی پرداخته و با انتشار تصویر وی به همراه فرزندش و تلاش برای تحریک عواطف و احساسات افکار عمومی خواستار آزادی وی شده بودند.
گفتنی است زاغري با عضويت در شركتها و موسسات بيگانه در طراحي و اجراي پروژههاي رسانهاي و سايبري با موضوع براندازي نرم نظام مشاركت داشته است. نامبرده يكي از سرشبكه هاي اصلي موسسات معاند بوده كه تحت هدايت و حمايت سرويس هاي رسانه اي و جاسوسي دولت هاي بيگانه فعاليت هاي مجرمانه خود را طي ساليان گذشته انجام داده است. اما رسانه هاي اصلاحطلب به عنوان يار كمكي و سخنگوي ملكه در ايران، با اتهام زنی به دستگاههای امنیتی کشور در كنار طرف انگليسي قرار گرفتهاند!
http://kayhan.ir/fa/news/152599
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 روایت ناگفتههایی درباره ستمشاهی در فصل دوم «در برابر طوفان»
🔸 ناگفتههای جدیدی درباره رژیم ستمشاهی پهلوی، در فصل دوم مجموعه مستند «در برابر طوفان» به کارگردانی مهدی نقویان روایت میشود.
به گزارش خبرنگار کیهان، فصل اول این مجموعه، سال 95 پخش شد و استقبال گستردهای را همراه داشت. چرا که این مستند، به طور مفصل به واقعیتهای دوران طاغوت و زمینههای اقتصادی و سیاسی و فرهنگی انقلاب اسلامی پرداخته بود.
فصل دوم این مجموعه نیز در 10 قسمت۶۰ دقیقهای آماده پخش شده که به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی از شبکههای سیما پخش خواهد شد.
موضوعات محوری این فصل از «در برابر طوفان» عبارت است از: اقتصاد، ارتش، فرهنگ و هنر، آموزش و پرورش، ساواک، سیاست داخلی، سیاست خارجی، مذهب، مطبوعات و زندگی خصوصی.
«در برابر طوفان 2» محصول شبکه مستند سیما و با همکاری موسسه روایت فتح تولید شده است.
http://kayhan.ir/fa/news/152565
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 بیمه جدید شخص ثالث به نام مردم، به کام شرکتهای بیمه
🔸 «بیمه جدید شخص ثالث هرچند به نام مردم مطرح میشود اما در واقع به کام بیمهها و به زیان مردم است».
روزنامه خراسان در یادداشتی نوشت: از چندی قبل که طرح راننده محور شدن بیمه شخص ثالث مطرح شد، این تصور برای مردم به وجود آمد که شرایط برای مصرفکنندگان بهتر شده است اما پس از طرح این مصوبه جدید که البته گفته میشود آزمایشی است، زوایای بیشتری از آن عیان شد، به گونهای که اعتراض بسیاری از مردم را دربر داشت.
اعتراضها نیز به این بخش ماجراست که اگر یک خانواده از یک اتومبیل به صورت مشترک استفاده میکنند هر یک از آنها باید بیمه شخص ثالث مخصوص خود را داشته باشند. یکی از کاربران در فضای مجازی در اینباره نوشت: «قوانین جدید بیمه جالب شده، قراره هر کی گواهینامه داره خودشو به جای ماشین بیمه کنه و این در راستای فقیرتر شدن فقرا و پولدارتر شدن پولدارها است. یعنی یک خانواده که یک ماشین داره چهار نفر ازش استفاده میکنن پس باید چهار تا بیمه بگیرن و یک نفر هم که پنج تا ماشین داره و فقط خودش استفاده میکنه، فقط یک بیمه نیاز داره.»
این طرح البته آثار اقتصادی دیگری نیز خواهد داشت. به طور مثال، اگر در یک خانواده طبقه متوسط، یک خودرو و سه راننده وجود داشته باشد، حالا هزینه بیمه شخص ثالث آنها از سال آینده سه برابر خواهد شد. طبق آمارنامه صنعت بیمه کشور در سال 1396، تعداد وسایل نقلیه موتوری در حال تردد کشور بیش از 36 میلیون است و طبق آمار موجود در سال 1396، 40 میلیون گواهینامه در کشور وجود دارد. از این رو، تعداد بالقوه بیمهنامههای احتمالی در کشور تغییر چندانی نخواهد کرد مگر اینکه با طرحهایی مثل دریافت هزینه بیمه شخص ثالث در هنگام ثبتنام گواهینامه در سالهای آینده، ضریب نفوذ بیمه شخص ثالث در کشور افزایش پیدا کند. هماکنون و طبق آمار بیمه مرکزی، فقط 50 درصد وسایل حمل و نقل موتوری کشور بیمه دارند و معلوم نیست بتوان مردم را مجاب کرد که باید با هر گواهینامه خود یک بیمهنامه نیز بگیرند. با این حال احتمالا با این تدبیر، میزان حق بیمه دریافتی شرکتهای بیمه، به دلیل بالا رفتن هزینه حق بیمه رانندگان پرخطر، رشد کند.
در سال 1396، میزان مبلغ دریافتی شرکتهای بیمه بابت شخص ثالث، 9 هزار و 500 میلیارد تومان و مبلغ خسارت پرداختی این شرکتها، هشت هزار و 864 میلیارد تومان است. از این رو شرکتهای بیمه همیشه بابت حاشیه سود پایین خود از این حق بیمه شکایت دارند. از این روست که شاید این شرکتها بتوانند با افزایش دریافتی حق بیمه، این نوع بیمه را برای خود سودآور کنند.
http://kayhan.ir/fa/news/152581
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 مقام مسئول وزارت بهداشت:
غربیها دروغ میگویند که تحریم غذا و دارو نداریم
🔸 یک مقام مسئول در امور بینالملل وزارت بهداشت از رفتار دوگانه غربیها در برخورد با تحریم دارویی ایران خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس، جلال نائلی، مدیرکل بینالملل وزارت بهداشت روز گذشته در نخستین هماندیشی در مورد تحریمها که در محل پژوهشکده امنیت اقتصادی تدبیر برگزار شد، گفت: ۶۰۰ میلیون دلار مواد اولیه دارو از خارج وارد میکنیم، اما امکان نقل و انتقال پول به سختی وجود دارد و یا امکان ندارد.
وی افزود: ما باید تکنولوژی وارد کنیم و سلامت مردم را ارتقا دهیم، از طرف دیگر باید مستندسازی کنیم که چه اتفاقاتی در بخش سلامت روی داده است، گرچه غربیها بارها گفتهاند بخش سلامت قابل تحریم نیست، اما به هر بهانهای تحریم میکنند. کافی است سری به بخش اطفال بیمارستانها بزنید و بدانید چه خبر است.
این مقام مسئول وزارت بهداشت با بیان اینکه مسیر بانکی با چین از طریق بانک کنلون باز شده است، گفت: در جریان توئیت آقای ظریف وزیر امور خارجه در پاسخ به وزیر خارجه آمریکا که گفته بود بخش سلامت ایران تحریم نیست، ما مستنداتی از ایمیل آمریکاییها برای تحریم دارو و غذا به ایران ارسال کردیم که دیگر پامپئو جوابی برای این مستند نداشت.
رئیس مؤسسه پژوهشهای اقتصاد کشاورزی هم در این نشست تأکید کرد: آمریکاییها در ظاهر اعلام کردند که غذا و دارو از تحریمها معاف است، اما تلاش کردند، همه راهها را بر روی واردات غذا و دارو ببندند، زیرا لازمه واردات آن منابع پولی است که اجازه انتقال نمیدهند و نمیگذارند نفت را بفروشیم.
حمیدرضا شاه محمدی گفت: در حال حاضر ۲۰ کشتی حامل بارهای وارداتی در سواحل اطراف کشور حضور دارند و حتی پول کرایه ۱۵ کشتی هم پرداخت شده است، اما چون اجازه نمیدهند آنها پول از حساب خود بردارند، اجازه تخلیه نمیدهند.
وی ادامه داد: ۲ هزار تن گوشت وارداتی در یک بندر معطل تخلیه و چند هزار تن علوفه در یک بندر دیگر معطل است، متأسفانه شرکتهای آمریکایی به شرکتهای حملونقلکننده غذا و دارو برای ایران زنگ میزنند و تهدید میکنند که اگر با ایران کار کنید، شما را تحریم میکنیم…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/152555
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌍 #بین_الملل
🔹 اتحادیه اروپا: امتیاز دیگری به انگلیس نمیدهیم/ «گره» طرح برگزیت «کور» شد
🔸 به دنبال شکست «ترزا می» در جلب اعتماد نمایندگان پارلمان انگلیس در مورد توافق «برگزیت»، اتحادیه اروپا نیز هشدار داد که دیگر حاضر نیست امتیاز جدیدی به لندن بدهد.
سه شنبه گذشته پارلمان انگلیس با ۴۳۲ رای مخالف در برابر ۲۰۲ رای موافق، به توافقی که ترزا می با اتحادیه اروپا برای خروج این کشور از اتحادیه اروپا (برگزیت) بسته بود، رای منفی داد. روز چهارشنبه نیز رایگیری برای استیضاح و برکناری دولت ترزا می با شکست مواجه شد و بدین ترتیب سرنوشت برگزیت بار دیگر به اما و اگرها رسید. راههای زیادی برای ترزا میدر این مورد باقی نمانده است؛ یا لندن باید بدون توافق از اتحادیه اروپا خارج شود، یا ترزا می باید مذاکرات جدیدی را با اروپا شروع کند و به توافقی برسد که مورد رضایت پارلمان باشد و یا دوباره برای ماندن یا رفتن از اتحادیه، در انگلیس رفراندوم جدیدی برگزار شود.
«آندریا لیدسام» رهبر حزب محافظهکار در مجلس عوام انگلیس گفته است که رایگیری درباره «طرح بی» نخستوزیر مبنی بر نحوه خروج از اتحادیه اروپا، در تاریخ ۲۹ ژانویه (۹ بهمن) برگزار خواهد شد. اما این طرح نیز با مشکلاتی مواجه است چرا که اتحادیه اروپا به شدت مخالف دادن امتیاز جدید به انگلیس است. «میشل بارنیه»، نماینده اتحادیه اروپا در مذاکرات برگزیت، نیز گفته است: انگلیس در حال خروج از اتحادیه اروپاست و ما نباید به آن امتیازی بدهیم. بارنیه تاکید کرد: ما در حال تجارت نیستیم. ما سران اتحادیه اروپا هستیم که انگلیس در حال ترک آن است. ما در حال ترک این اتحادیه نیستیم. انگلیس اتحادیه اروپا را ترک میکند و ما مسئول هستیم تا آنچه که هستیم را حفظ کنیم. ما نمیتوانیم برخی خواستههای انگلیس را بپذیریم زیرا با اصول ما مغایرت دارد.
«جرمی کوربین» رهبر حزب کارگر نیز به نخستوزیر انگلیس هشدار داد که اگر گزینه خروج از اتحادیه اروپا بدون حصول توافق را رها نکند، نه تنها با او صحبت نمیکند، بلکه از برگزاری همهپرسی مجدد برگزیت نیز حمایت خواهد کرد. به گزارش مهر، کوربین میگوید تنها به شرطی حاضر به گفتوگو با نخستوزیر است که وی گزینه «خروج بدون حصول توافق با اتحادیه اروپا» را از روی میز مذاکره بردارد.
وی در این باره گفت: به نظر میآید که ترزا میقصد هدایت کشور به لبه پرتگاه را دارد. اما اگر وی خواهان حصول توافقی است که از حمایت اکثریت پارلمان برخوردار باشد؛ باید خطوط قرمز خود را رها کند و درباره پیشنهادهای آتی جدیت داشته باشد. تهدید کوربین درحالی صورت میگیرد که ترزا می قبلا هرگونه تلاش برای برگزاری همهپرسی دوم را مردود اعلام کرده بود.
http://kayhan.ir/fa/news/152491
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 جریانی سیاسی که بدون چند نفر «هیچ» است!
🔸 روزنامه ابتکار در صفحه نخست شماره دیروز خود به توجیه عملکرد نمایندگان لیست امید مجلس پرداخته و در این راستا گفتوگویی را که با یکی از فعالان سیاسی انجام شده، منتشر کرده است.
در این مطلب آمده است: «... [این] عضو شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان درباره حواشی که طی دو سال اخیر پیرامون نمایندگان فراکسیون امید شکل گرفته و انتقادات نسبت به جریان اصلاحطلب که آنها را حمایت میکنند، افزایش داده است، میگوید: هر زمانی اقتضائاتی دارد، در زمان مجلس نهم ما با معضل حضور تندروها در مجلس مواجه بودیم که مرتب آسیب و خسارت به کشور وارد میکردند و به این ترتیب، وجدان جامعه را خدشهدار کرده بودند.»
خوب است اگر مدعیان نظرات افراد مختلف جامعه را در مورد مجلس نهم و مجلس دهم بشنوند. ضمن آنکه باید به اینها گفت که نظرات حزب متبوع شما جمعبندی نظر جامعه نیست. اما موضوع مهم این است که معیار و شاخص این افراد برای تعیین تندروی چیست و کیست؟ چرا که الزاما باید شاخصی وجود داشته باشد که آدمی در نسبت با آن به دیگران تندرو بگوید. حال باید پرسید آیا به این نیز اندیشیده اید که شاید شما دچار تفریط فراوان و انفعال هستید که دیگران را تندرو میخوانید. همچنین ادعای گوینده قابل بررسی است که «مرتب آسیب و خسارت به کشور وارد میکردند»!!
این ادعا از سوی گوینده در حالی عنوان شده که او برای این همه آسیب و خسارت که مدعی شده مجلس نهم به کشور وارد کرده هیچ مصداقی بیان نکرده است. البته این گونه وارونهنمایی از واقعیت از جانب طیف موسوم به اصلاحطلب در شرایطی که مجلس دهم با اقدامات لیست امید با موج انتقادهای جامعه روبرو شده دور از انتظار نیست.
http://kayhan.ir/fa/news/152599
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 عامل دعوت از گرافیست اسرائیلی در جشنواره ویژه انقلاب چه میکند؟
🔸 عامل دعوت از گرافیست اسرائیلی عضو شورای سیاستگذاری جشنواره هنرهای تجسمی فجر است.
به گزارش خبرنگار کیهان، «م.س» که چندی قبل، یوسی لمل گرافیست اسرائیلی را به نمایشگاهی در باغ موزه قصر دعوت کرده بود، همچنان عضو شورای سیاستگذاری جشنواره هنرهای تجسمی فجر است.
جای پرسش است؛ چرا باید خط مشی و چگونگی برگزاری جشنواره ویژه بزرگداشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، به دست کسانی صورت گیرد که بسترساز نفوذ و عناصر زاویهدار با انقلاب هستند؟!
http://kayhan.ir/fa/news/152564
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 به ادبیات ابر و باد برجامی خاتمه دهید
🔸 حرفهای عجیب و غریب آقای روحانی، تعجب مردم و ناظران سیاسی را موجب شده است.
به گزارش جهاننیوز رئیسجمهور 17 دی ماه در جمع مدیران جهاد کشاورزی بیان کرد: «هرچه درخت و مرتع بیشتر باشد ابر بیشتر میبارد، وقتی شما آنجا را خشک میکنید ابر از آنجا رد میشود، ابر به پایینش نگاه میکند و میبیند خبری نیست و کویر است.»
این مسئله بازتاب طنزی از سوی افکار عمومی داشت و برخی با هشتگ ابرتدبیر با آن شوخی کردند. رئیس جمهور بخصوص درباره برجام نیز از این مصداقها استفاده کرده بود.
در آبان ماه سال 1395 آقای روحانی سفری به شهر اراک داشت و در میان مردم استان مرکزی در دفاع از برجام گفت: «ما غاصب را از باغ خود بیرون کردیم و درب باغ به روی مردم باز شده است ولی امروز عدهای کودک به درب باغ آمده و میگویند، سیب و گلابی کجاست که میخواهیم میل کنیم؟ امروز این باغ که نهالهای آن تازه غرس شده آماده باروری است، اما برای به ثمر نشستن صبر لازم است.
بازتاب سخنان روحانی تا جایی است که امروز هم بسیاری برای نتایج و مواهب برجام از مصداق سیب و گلابیهای برجام استفاده میکنند.
حسن روحانی برای اینکه برجام را یک برنامه و توافق کارگشا در میان افکار عمومی معرفی کند تمثیلهای دیگری بکار برد.
همچنین حسن روحانی در قصهپردازی دیگری در مراسم روز ملی فناوری هستهای، مورخ یکشنبه 20 فروردین ماه سال جاری گفت: «برجام یک ابر است. این ابر برای اینکه بخواهد ببارد و سرزمین ما را پرآب کند، این جنگلها، سروها و مراتع است که این ابر را وادار به باران میکنند. اگر پایین سبزه، گل و درخت نباشد، ابر نخواهدبارید. بارش این ابر با این گلها بود.»
همچنین روحانی در حالی برجام را ابر و باران توصیف کرد که در اسفند ماه سال 94 درباره برجام گفت: «برجام یک، مانند آفتاب تابان بود و اگر کسی چشمانش را میبندد و میگوید شب است، باید چشمانش را باز کند تا آفتاب را ببیند.»…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/152580
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 گرانفروشی به سبک سایپا
پراید ظرف یک هفته13میلیون تومان گران شد!
🔸 با وجود افزایش 30 تا 86 درصدی برخی محصولات سایپا در هفته گذشته، این خودروساز دوباره برخی محصولاتش را گران کرد به طوری که یک مدل پراید با افزایش مجدد شش میلیون و 800 هزار تومانی، در مجموع حدود 13 میلیون تومان گران شد.
سرویس اقتصادی-
زمستان امسال با افزایش دوباره قیمت خودرو همراه شد. خودروسازان از ابتدای سال مدعی بودند که با نوسانات ارزی و مشکلات تحریم، واردات قطعات مورد نیاز برای تولید خودرو با مشکل مواجه شده و قیمت تمام شده آنها افزایش یافته است.
سرانجام با موافقت دولت، ایران خودرو حدود سه هفته قبل ایران خودرو پیشتاز افزایش قیمتها شد و نرخ جدید محصولاتش را اعلام کرد که در برخی موارد تا 90 درصد افزایش نشان میداد. 22 دیماه نیز خودروسازی سایپا به دنبال ایرانخودرو لیست جدید قیمت برخی محصولاتش را اعلام نموده و افزایش ۳۰ تا 86 درصدی را بر قیمت انواع خودروهای خود اعمال کرد.
اما در فاصله کمتر از یک هفته، این خودروساز 28 دیماه لیست جدیدی را منتشر کرد که در کمال تعجب، در لیست قیمتهای جدید، بعضی محصولات این گروه خودروسازی از جمله تیبا و پراید دوباره گران شده است. قیمت انواع این محصولات از ۳ تا ۷ میلیون تومان افزایش یافته است.
در این بین، پراید 111SE که در لیست 22 دیماه، حدوداً با 30 درصد افزایش، از حدود 22 میلیون و 500 هزار تومان قبلی به حدود 29 میلیون و 300 هزار تومان رسیده بود، در لیست جدید 36 میلیون و یکصد هزار تومان قیمتگذاری شده است که تغییر بیش از 20 درصدی (شش میلیون و 800 هزار تومان) را نشان میدهد. در مجموع از 22 دیماه تا امروز، قیمت فروش کارخانهای این محصول بیش از 50 درصد (13 میلیون و 600 هزار تومان) نسبت به گذشته افزایش یافته است.
همچنین پراید 131SE که با حدود 30 درصد افزایش نسبت به قیمت 22 میلیون و 700 هزار تومانی قبل، به تازگی 29 میلیون و 525 هزار تومان قیمتگذاری شده بود، هم اینک به بیش از 33 میلیون و 700 هزار تومان رسیده است. این محصول نیز با افزایش چهار میلیون و 175 هزار تومانی اخیر (14 درصد افزایش) در مجموع نزدیک به 48 درصد گران شده است.
این افزایش قیمتها در سایه رضایت دولت و بیتوجهی به حقوق مصرفکنندگان صورت گرفته است. خودروسازان انتظارات را برآورده نکردهاند و در تحویل خودروهای موجود هم بسیار بدعهد بودهاند به طوری که در ماههای اخیر شکایت مردمی از خودروسازان 600 درصد افزایش یافته است.
در این وضعیت خودروسازان علاوهبر افزایش قیمت خواستار دریافت کمک مالی ۱۵ هزار میلیارد تومانی از دولت نیز شدهاند و وزارت صنعت نیز موافقت خود را با این درخواست اعلام کرده است.
در همین رابطه یک کارشناس خودرو در مورد کمک 15 هزار میلیارد تومانی به خودروسازان تصریح کرد: هر گونه حمایت بدون پیششرط و حمایتی که وابسته به عملکرد نباشد درست نیست…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/152557
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 بیان چرایی حال و روز مجلس دهم از زبان اصلاحاتیها
🔸 در ادامه این فعال اطلاح طلب مدعی شده: «از طرف دیگر، شرایط نظارت استصوابی بهگونهای است که اجازه نمیدهد اصلاحطلبان به شکل جدی وارد عرصه شوند و با رد صلاحیتهای گسترده مواجه هستیم. به همین دلیل، اصلاحطلبان یک راهبرد ملی را پیشنهاد کردند و آن هم به حاشیه راندن تندروها در مجلس بود. از آنجایی هم که با ردصلاحیت گسترده مواجه بودیم، اعلام کردیم برای اجرای راهبرد خودمان کسانی را در فهرستها قرار دادیم که مجلس را از حالت قبل خارج کنند.»!!
معنای اظهارات محیرالعقول این عضو شورای سیاستگذاری اصلاحات این است که ما مجلس را به این حال و روز انداختیم تا طیف رقیب در مجلس نباشد!
عنوان کردن «رد صلاحیتهای گسترده» برای مالهکشی بر عملکرد هم قبیلهها ترفندی است که بارها از سوی افراد این طیف عنوان شده است. این در حالی است که این طیف هیچ گاه نگفته مگر چندنفر از اعضایش با ردصلاحیت مواجه هستند که از آن با تعبیر گسترده یاد میشود؟ دوم آنکه آن افراد چه کردهاند که اکنون با ردصلاحیت روبرو هستند؟ طبعا نه در ایران بلکه در هیچ نظامی این اتفاق نخواهد افتاد که فردی که علیه امنیت ملی اقداماتی انجام داده یا به آشوب و ناامنی دامن زده دوباره در ارکان مدیریتی یا تصمیم سازی و قانونگذاری قرار گیرد.
اما پرسش مهم و نتیجه پایانی این است: آیا تمام داشتههای یک جریان سیاسی (که از احزاب گوناگونی شکل گرفته) همین چند نفری هستند که سوءسابقه دارند؟
http://kayhan.ir/fa/news/152599
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 مرکز آمار ایران: 81 درصد مردم ایران اصلا سینما نرفتند
🔸 براساس آخرین آماری که روی وب سایت مرکز آمار ایران قرار گرفته است، در سال 1396 تنها 19 درصد از مردم به سینما رفتهاند که حدود 30 درصد این تعداد فقط یکبار، 28 درصد آنها دو بار و 42 درصد هم بیش از دو بار به سینما رفتهاند. به این ترتیب و طبق این آمار در واقع 81 درصد مردم اصلا به سینما نرفتهاند. یعنی براساس آمار یاد شده از جمعیت 80 میلیونی ایران در حدود 64 میلیون نفر اساسا بیننده سینمای ایران نیستند.
این در حالی است که آمارهای دیگر حکایتهای غمانگیزتری از این قضیه دارند و برخلاف آمارهای فروش که به طور دائم ارائه شده و با رقمهای میلیاردی، سعی میکنند افکار مردم را تحت تاثیر قرار دهند اما واقعیت این است که حتی پرفروشترین فیلمهای سال که مثلا آمار فروش 20 میلیاردی ارائه میکنند، با یک حساب سرانگشتی و تقسیم کل فروش فیلم به قیمت متوسط بلیط و همچنین نسبت به کل جمعیت، بیش از چهار تا پنج درصد مردم را به خود جلب نکردهاند، یعنی 95 تا 96 درصد مردم ایران (حدود 76 میلیون نفر) حتی پرفروشترین فیلمها را ندیدهاند که اگر در گزارش مرکز آمار، کسانی که یک یا دو بار به سینما رفتهاند را به شمار نیاوریم، آمار رسمی مرکز آمار با این آمار دوم بینندگان فیلمهای پرفروش تقریبا برابر میشوند و در حد همان چهار-پنج درصد باقی میمانند. (معمولا در فرهنگهای سینمایی و گزارشهای رسانهای، کسانی که یک یا دو بار به سینما بروند، سینمارو به شمار نمیآیند و آن یکی دو بار هم معمولا تصادفی و اتفاقی و یا تحت شرایطی خاص تعبیر میگردد)
روابط غیراخلاقی، قصههای مبتذل، شوخیهای مستهجن تحت عنوان فیلم کمدی و سیاهنمایی و نمایش فضاهای چرک و فلاکتبار به نام فیلمهای اجتماعی، خانوادههای به هم ریخته و آشفته و جامعه مضمحل شده و... از جمله نکات و عواملی است که به نظر کارشناسان، مردم را از سینماها فراری داده است.
سال گذشته در گزارشی که «مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری» از جشنواره فیلم فجر سال 1396 ارائه داد، ضمن اشاره به فیلمهای شرکتکننده در جشنواره (فیلمهایی که اغلب امسال بر پرده سینماها رفتند)، تعابیری تکاندهنده درباره فیلمهای یاد شده به کار برد که حکایت از عمق فاجعه جاری در سینمای ما داشت. در گزارش فوق آمده بود:
«... تصویر «جامعه ایران» در مجموع فیلمهای جشنواره فجر 96، تصویرِ جامعهای «درهم»، «بینظم»، «در آستانه اضمحلال» است و در آن «تضاد طبقاتی» به بیانی سطحی ارائه شده است؛ جامعهای که هیچ نشانهای از «گذشته افتخارآمیز» ندارد... تصویر «خانواده» در فیلمهای جشنواره سی و ششم، تصویری «ناقص»، «در حال اضمحلال» و با صورتی «غیرطبیعی» است و این در حالی است که مطالعات تجربی در حوزه جامعهشناسی خانواده چنین تصویری از خانواده ایرانی به دست نمیدهد...»
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/152563
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper