📎🔹️واکنش رسانههای منطقهای و بینالمللی
سفر بشار اسد به ایران، تیرخلاص به طرح سلطهجویان
🔸قریب به هشت سال پیش آمریکا، اروپا و مزدوران منطقهای سلطهجویان از تنها راه ممکن یعنی رفتن اسد سخن میگفتند اما اکنون تصویر او با لبخند پیروزی در کنار رهبرانقلاب در تمام خبرگزاریهای مهم دنیا مخابره میشد.
▫«بشار اسد» رئیسجمهور سوریه روز دوشنبه در تهران با حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای، رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران دیدار کرد. با انتشار خبر این دیدار، رسانههای منطقهای و بینالمللی در خبرهای فوری این دیدار را مخابره کردند.
قریب به هشت سال پیش و در هیجانی که به تبع بهار عربی در منطقه ایجاد شده بود، آمریکا و اروپا و مزدوران منطقهای آنها خیال خام ایجاد گسست در زنجیر پیوسته و محکم مقاومت را در سر میپروراندند، آن هم با ایجاد جنگهای نیابتی در سوریه علیه دولت قانونی این کشور و سپس ساقط کردن و در ادامه تجزیه سوریه، آنها چنان به نتیجه توهمات خود ایمان داشتند که جز به رفتن رئیسجمهور قانونی سوریه به هیچ چیز دیگر راضی نبودند. سالها گذشت تا آنکه در آستانه بهار ۱۳۹۸ (دوشنبه ۶ اسفند) ناگهان تصاویری از دیدار بشار اسد با رهبر انقلاب منتشر شد، لبخند پیروزی بر لبان دو متحد قدیمی، میوه درخت مقاومت بود. اسد برای تشکر و قدردانی از رهبر انقلاب و رئیسجمهور و ملت ایران و تبریک این پیروزی به رهبری به ایران آمد، سفری که میتوان آن را در کوتاهترین حالت اینگونه توصیف کرد: تیر خلاص به طرح سلطهجویان!
▪️دویچه وله آلمان در پایگاه خبری خود نوشت که رهبر ایران در دیدار با رئیسجمهور سوریه اشاره کرد که ایران حمایت از سوریه را حمایت از مقاومت میداند.
به گزارش این پایگاه خبری آلمانی، رهبر ایران در دیدار با بشار اسد گفت: سوریه توانست در مقابل یک ائتلاف بزرگ از آمریکا، اروپا و متحدان آنها در منطقه ایستادگی کند و با پیروزی خارج شود.
پایگاه اینترنتی شبکه خبری العربیه در گزارشی نوشت که بشار اسد به تهران آمد تا از رهبر و رئیسجمهور ایران به دلیل حمایتهای تهران از دمشق تشکر و قدردانی کند.
العربیه نوشت که رهبر ایران در این دیدار تاکید کرد که باید در مقابله با توطئههای آتی بسیار هوشیار بود و تلاش آمریکاییها برای ایجاد منطقه حائل در سوریه یکی از این توطئههای خطرناکی است که باید با آن با قدرت
مقابله کرد....
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/155575
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📎🔹️رئیس آمریکاییFATF: دلار ۱۴ هزار تومانی کار ما بود
🔸در حالی برخی مقامات دولتی بر ضرورت تصویب لوایح FATF - الحاق ایران به پالرمو و CFT - در مجمع در راستای مقابله با تحریمها تاکید دارند که مقامات ارشد آمریکایی به شدت موافق ایجاد این زیرساختها توسط ایران هستند.
▫برخی مقامات ارشد دولتی تاکید دارند در راستای مقابله با تحریمهای آمریکا ضرورت دارد مجمع تشخیص مصلحت نظام با تصویب لوایح مرتبط با گروه ویژه اقدام مالی FATF یعنی لوایح الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با جرائم سازمان یافته فراملی (پالرمو) و کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم (CFT) موافقت کند.
دیروز حسن روحانی رئیسجمهور در مجمع عمومی سالانه بانک مرکزی درباره این موضوع گفت: شما اگر با بانکهای دنیا رابطه راحتتری داشته باشید اقتصاد پیش میرود. بانکها در این باره باید صحبت کنند. اگر رابطه ما با گروه اقدام مالی قطع شود، فعالیت بانکی ما در سطح دنیا با مشکل مواجه میشود.
▪️به گزارش فارس، روحانی با انتقاد از تعلل نهادهای تصمیمگیر [مجمع تشخیص مصلحت نظام] درباره تصویب دو لایحه مرتبط با FATF و بااشاره به مشکل ایجاد شده در بازار گوشت، افزود: نمیآیند واقعیتها را به مردم بگویند. تا یک مشکل پیش میآید میگویند مدیریت دولت. بفرمایید جواب دهید! مدیریت دولت بوده این مشکل را به وجود آورده؟ یا شما بودید این مشکل را به وجود آوردید؟ چرا این مشکل را برای مردم به وجود میآورید؟ چرا امروز و فردا میکنید؟
به گزارش فارس، این اظهارات توسط برخی مقامات ارشد دولتی در حالی بیان میشود که...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/155562
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹هر چه از عمر دولت میگذرد ناهماهنگیهای آن بیشتر میشود
🔸سردبیر روزنامه زنجیرهای آفتاب یزد در یادداشتی به ناهماهنگی در دولت پرداخته و نوشت: از ابتدای شکلگیری دولت تدبیرو امید یکی از نقاطی که منتقدان همواره روی آن انگشت میگذاشتند عدم هماهنگی در این دولت بود.
▫نویسنده افزوده است : به نظر میرسد هرچه از عمر این دولت میگذرد و به پایان خود نزدیک میشود این عدم هماهنگیها به جای آنکه کمتر شود بالعکس بیشتر به چشم میخورد. در حقیقت اینگونه برآورد میشود قطاری که سال ۱۳۹۲ شروع به حرکت کرد در طول مسیر افرادی را پیاده و کسانی را سوار کرد که به ناهماهنگیها دامن زدند.به عبارت ساده آقایان و خانمهایی به پاستور اضافه شدند که نه تنها قرابت کمی با شعارهای انتخاباتی رئیسجمهور روحانی دارند بلکه این افراد با شخص رئیسدولت نیز هماهنگ نیستند و به نوعی مسیر خود را میروند. حال مهم نیست رئیسجمهور حسن روحانی چه رویکردی دارد.
▪️نویسنده افزوده است: به هرحال یکی از آفات جدی ما جزیرهای عملکردن است. دولت منسجم و هماهنگ میتواند بخشی از نواقص/مشکلات را رفع کند.ناگفته پیداست مدیریت صحیح لازم است.بسان همان مربی فوتبالی که حتی روی ساعت خواب بازیکناناش دخل و تصرف دارد و اجازه نمیدهد ذرهای از وقت آنان هرز رود.نظارت حسن روحانی بر وزرا باید شدت گیرد.
به نظر میرسد که انداختن تقصیر به گردن دیگران حتی وزرای کابینه باشد و تبرئه رئیسجمهور از ناکامیها مشی جدید زنجیرهایها باشد، آنان انداختن تقصیر به گردن دولتهای سابق را کافی ندانسته و میخواهند متهمینی از داخل دولت را نیز پیدا کنند که بخشی از تقصیرها را به گردن بگیرند، حال گفته نمیشود که تقصیر ناهماهنگی بدنه دولت با رئیسجمهور به عهده کیست!
ادامه مطلب 👇
http://kayhan.ir/fa/news/155568
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 کف و سوت افراطیون مدعی اصلاحات برای اشتباه ظریف
🔸 افراطیون مدعی اصلاحات، از اعلام استقبال ظریف در اینستاگرام استقبال کردند.
در حالی که خبرها حاکی از دلخوری ظریف نسبت به روحانی است، عبدالله رمضانزاده (سخنگوی دولت اصلاحات و عضو حزب منحله مشارکت) در توییتر نوشت: استعفای ظریف اقدامی به موقع بود. دخالتهای دیگران غیرمسئول در روابط خارجی، منافع ملی را به خطر انداخته است.
عباس عبدی هم که از حامیان خروج از حاکمیت در دوره اصلاحات بود، نوشت: استعفای ظریف کار خوبی بود.
حجت نظری عضو شورای شهر تهران و عضو اعتماد ملی هم مینویسد: اگر خبر استعفای ظریف تأیید شود، فارغ از نحوه استعفا، شهامت او را تحسین میکنم که شهامت داشت از سمتش کناره بگیرد. کاش همه ما شهامت داشته باشیم(!)
علی شکوریراد رئیس حزب اتحاد ملت نیز نوشت: ظریف یک دیپلمات تمامعیار است و ظرایف سیاست را میشناسد و پیامدهای هر اقدامی را میداند.
او به خوبی میدانسته است یا نباید# استعفا بدهد یا اگر استعفا داد ناگزیر باید پایش بایستد چرا که میفهمد استعفا# پایان کار ظریف نیست. بازگشت به کار پس از اعلام کنارهگیری پایان کار ظریف است.
آذر منصوری دیگر عضو حزب اتحاد ملت هم مدعی شد: برای منافع مالی یک جاهایی هم باید استعفا داد.
خاطره وطنخواه نیز در توییتر نوشت: کاش شجاعت آقای ظریف را آقای جهانگیری داشت و یک سال پیش وقتی با اولین محدودیتها مواجه شد، استعفا میداد. این دولت با ترکیب سهامی خاص، چشماندازی بهتر از آنچه امروز اتفاق افتاده ندارد.
همچنین عیسی سحرخیز مدیرکل مطبوعات داخلی در دولت اصلاحات که مدتهاست با ضدانقلاب همکاری میکند، نوشت: «روحانی اگر مرد میدان سیاست باشد، به جای تلاش برای بازگرداندن ظریف خود نیز باید استعفا دهد».
فریدون مجلسی همکار نشریات زنجیرهای هم به نامهنیوز گفت: روحانی هم باید بین ماندن و رفتن انتخاب کند.
یادآور میشود افراطیون مدعی اصلاحات، در انتخابات مجلس هفتم (سال 82) نیز در دولت و مجلس تهدید به استعفا کرده بودند تا عناصر رد صلاحیت شده برگردند یا انتخابات تعطیل شود؛ اما نظام در مقابل این باجطلبی ایستاد. آنها همچنین در فتنه سال 88، چند عضو برخی سفارتخانههای ایران در خارج کشور را وادار کردند تا برای فشار به نظام، اعلام استعفا کنند. به نظر میرسد در ماجرای اخیر نیز که به دلخوری ظریف از روحانی مربوط میشود، افراطیون مدعی اصلاحات بدشان نمیآید، دولتمردان را به سمت خودزنی هل دهند و از این طریق ضمن داغ شدن فضا، از پاسخگویی درباره وعدههای اقتصادی داده شده به مردم طفره بروند و ضمنا به عقده ناکام قدیمی
(ایجاد بیثباتی در کشور) جامه عمل بپوشاند.
http://kayhan.ir/fa/news/155588
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 با وجود نیاز بازار رخ داد
دپو عجیب 3 هزار کانتینر قطعات خودرو در منطقه آزاد چابهار
🔸 بررسیها نشان میدهد با وجود نیاز شدید بازار کشور به لوازم یدکی ماشین، ۳ هزار کانتینر قطعات خودرو مربوط به دو خودروساز شناخته شده به مدت ۵ یا ۶ ماه در بندر چابهار رسوب کرده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، در روزهای منتهی به پایان سال ظاهرا به دلیل دپو کالای مربوط به خودروسازان در بنادر و مناطق آزاد و ویژه اقتصادی عرضه در بازار این محصولات نیز با چالش روبهرو شده است. این موضوع ارتباطی به دپو خودروی کامل در کارخانجات خودروسازی ندارد، لذا تولیدکنندگان باید در این خصوص پاسخگو
باشند.
اما در تازهترین نمونه از دپو کالا، سراج، رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفته است، حدود 10 هزار کانتینر لوازم یدکی خودرو در گمرکات و مناطق آزاد وجود دارد.
بررسیها نشان میدهد، تنها در منطقه آزاد چابهار دو هزار کانتینر متعلق به شرکت سایپا و هزار کانتینر قطعات خودرو مربوط به شرکت ایران خودرو و مجموعا سه هزار کانتینر قطعه دپو شده است. ظاهرا مشکلات ارزی و اسنادی دو دلیل عمده عدم ترخیص این محمولهها عنوان شده است.
در همین رابطه مدیر کل گمرک چابهار در گفتوگو با خبرگزاری تسنیم، ضمن تایید خبر دپو سه هزار کانتینر مربوط به دو خودروساز عمده کشور گفت: اخیرا این شرکتها برای جلوگیری از متروکه شدن کانتینرهای خود به گمرک مراجعه کردهاند.
عزیز شمس در پاسخ به این سوال که چرا واردکنندگانی که کالای آنها به صورت کلان در گمرک مانده از تسهیلات «ترخیص 80 درصدِ بار و تهیه اسناد بعد از ترخیص» استفاده نمیکنند، اظهار کرد: متاسفانه به نظر میرسد تمایلی از سوی برخی واردکنندگان برای استفاده از تسهیلات گمرکی وجود ندارد. البته آنها یک استدلال را نیز مطرح کردهاند، به اعتقاد آنها ممکن است اگر کالا از گمرک ترخیص شود، بانکها در نهایت ارز خریداری شده (چهار هزار و 200 تومانی) را در اختیار شرکتهای واردکننده قرار نمیدهند…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/155554
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper