📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 برجام؛ از فتح الفتوح و توافق قرن تا وصله ناجور !
🔸 ابراهیم اصغر زاده فعال سیاسی اصلاحطلب در مصاحبه با روزنامه شرق گفت: «در شرایط فعلی در حالت بیدولتی به سر میبریم. نه اینکه دولتی نداشته باشیم، بلکه دولتی وجود دارد که در حوزه اقتصاد، سیاست داخلی و سیاست خارجی دست پایین را دارد…مهمترین دستاورد دولت که قابل دفاع بود، مسئله برجام بود که الان به یک وصله ناجور بدل شده است…دولت باید تصمیم جدی بگیرد. اینکه منتظر باشد تا اتفاقی در خارج از کشور بیفتد، مثلاً ترامپ از ریاستجمهوری کنار برود و امثالهم، پدیده خوبی نیست…دولت باید بتواند اقتدار و تکصدایی در حوزه اجرا را به عرصههای مختلف اقتصادی و سیاسی بازگرداند. چنین تصمیمی البته فراتر از حضور افراد قدرتمند در کابینه، نیازمند تصمیم کلانی است که اختیارات دولت را به دولت بازگرداند».حامیان دولت، ضمن اذعان به بیدستاوردی برجام و کارنامه ضعیف دولت در حوزههای مختلف از جمله حوزه اقتصادی، مدعی هستند که اختیارات دولت ناچیز است و برای گشایش در امور باید اختیارات دولت به دولت بازگردد! ظاهرا فرافکنیها تمام شدنی نیست تنها شکل آن تغییر میکند. روزگاری به شکل «تقصیر دولت قبل است» جلوه میکرد و اکنون به شکل «اختیار نداشتن». این یعنی هیچگاه مقصران وضع موجود نمیخواهند بپذیرند که مدیریت آنهااشکال داشته است. این در حالی است که رهبرانقلاب همین اواخر برای حل مشکلات اقتصادی به روسای قوا اختیارات ویژه داد؛ حالا به قول نمایندگان مجلس اگر نتوانستند از آن استفاده کنند این دیگر تقصیر کسی نیست.
http://kayhan.ir/fa/news/155780
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 نمونه جدید بیتوجهی مدیریت خانه سینما به امور صنفی
🔸 200 نفر از اعضای خانه سینما به رغم تکمیل مدارک، همچنان بدون بیمه هستند.
به گزارش جوان آنلاین، حسین انتظامی که ایده شفافیت در دولت را پیگیری کرده و هر از چندگاهی آمار و ارقام مرتبط با شفافسازی فعالیتهای زیرمجموعه سازمان را اعلام میکند، این بار باید نورافکن شفافیت را به خانه سینما بیندازد؛ خانهای صنفی که محل اجتماع صنوف مختلف سینمایی است و وظیفهاش حمایت از فعالان صنف است. خانه سینما و فعالیت آنکه یک بار در دولت اسبق، به خاطر فعالیتهای سیاسی تا مرز انحلال پیش رفت، اکنون نیازمند نگاه موشکافانهای است.
در یک مورد کوچک گفته شده «بیش از ۲۰۰ نفر از اعضای خانه سینما ماههاست لنگ یک بیمه حداقلیاند و مدیرعامل خانه سینما فقط نظارهگر است!»، «در ماههای گذشته بارها و بارها با گلایه برخی از اعضای صنوف خانه سینما در چرایی عدم رسیدگی به وضعیت بیمه درمانیشان روبهرو بودهایم و حالا نیز خبر رسیده که بیش از ۲۰۰ نفر از اعضای خانه سینما به رغم تکمیل مدارک نتوانستند بیمه شوند!» مسئولیت بیمه اهالی سینما که بعضاً به جز بیمه مذکور هیچ پشتوانهای در زندگی ندارند، با خانه سینماست.
چرا یک بار رئیسسازمان سینمایی از روند بیمه اهالی سینما گزارشی را ارائه نمیکند.
در پشت پوسته نازکاشرافی در سینما که شامل چند بازیگر، کارگردان و تهیهکننده میشود که در سال درآمدهای میلیاردی دارند و برایشان صحبت کردن از تورم، فقر و نداری هیچ مفهومی ندارد، هنرمندانی هم هستند که عمرشان را در سینما صرف کردهاند و از همه زرق و برق سینما حتی نام و نشانی برایشان باقی نمانده است.
http://kayhan.ir/fa/news/155761
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🏆 #ورزشی
🔹 تمدید قرارداد سرمربی تیم ملی بسکتبال
http://kayhan.ir/fa/news/155753
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📖 #پاورقی
🔹 بازخوانی اعترافات برخی آشوبگران فتنه هشتادوهشت-بخش پایانی
انتقامجویی، غرور و خودخواهی ؛ سه کلیدواژه فتنه 88
🔸 متهم در ادامه تحقيقات اظهار ميدارد که خلاصه اين رفتارها، کردارها، تهمتها و خصلتهاي ناروا نسبت به نظام و رهبري را ميتوان در جملاتي بهشرح زير برشمرد و مطرح کرد که همهاش را ميتوان در چند جمله خلاصه کرد:
1. روح انتقامجويي و انتقامگيري، ما را از پذيرش حقيقت بازداشته بود و حاضر بوديم به هر قيمتي خود را اثبات کنيم ولو ايستادگي در مقابل رهبري و تحريک ديگران به حضور در صحنه توسط نامههاي سرگشاده.
2. غرور سرکش و نخوت بيجا، اينکه پذيرش ديدگاه ما، يعني اينکه همه مردم با ما باشند و اگر رأي خلاف دادند پس بايد بهنوعي تنبيه شوند و بگوييم تخلف شده يا تقلب شده.
3. حس خودخواهي، خوشبيني و پيشبيني، سبب گرديد که باور نکنيم که مردم به ما رأي ندادهاند (مگر ميشود مردم به نخستوزير امام رأي ندهند) و همه اينها سبب شد که بهجاي اينکه رفتار قانوني داشته باشيم و خود را در چرخه قانون و محور قانون قرار دهيم. سوار بر شتر سرکش ناکثين شويم و عدم پيروزي خويش را ولو به نابودي انقلاب و نظام به پيش تازيم. متأسفانه من و دوستانمان کمتر يا بيشتر با درصدهاي متفاوت در اين ظلم به نظام و انقلاب همراه بوديم، خدا را فراموش کرديم و نفسِ سرکش بر ما سوار گرديد، احمدينژاد ولو ضعيف، ولو خطاکار، اما ما حق نداشتيم اينگونه انقلاب را به مذبح سليقه خودمان ببريم.
لذا با عنايت به گزارشهاي ادارهکل حقوقي و قضايي وزارت اطلاعات جمهوري اسلامي ايران و اقارير صريح متهم و صورتجلسه مواجهه حضوري متهم با اردشير آرياشکوه و متن مصاحبههاي متهم با سايتهاي مختلف و متن اخبار سايت خرداد نو و اظهارات بهمن احمديامويي و جواد امام و مواجهه حضوري آنان با متهم و ديگر شواهد و قراين موجود بزهکاريش محرز است، لذا با رعايت ماده 47 قانون مجازات اسلامي و مستنداً به مواد 610 و 500 قانون مجازات اسلامي نامبرده را در مورد بند 1 (اجتماع و تباني به قصد برهم زدن امنيت) به تحمل پنج سال حبس و در مورد بند 2 و 3 (فعاليت تبليغي عليه جمهوري اسلامي ايران و تشويش اذهان عمومي از طرق نشر اکاذيب) به تحمل يکسال حبس محکوم ميگردد و پرونده در مورد اتهام رديف 4 مفتوح است. ايام بازداشت به استناد تبصره ماده 295 قانون آيين دادرسي کيفري کسر و محاسبه گردد. حکم صادره حضوري و ظرف 20 روز قابل اعتراض در دادگاه تجديد نظر تهران است...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/155711
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🖇 #شهرستانها
🔹 حذف بخاری نفتی از مدارس خراسان شمالی
🔸 جشن برچیدن بخاریهای نفتی از مدارس خراسان شمالی، با حضور استاندار و جمعی از مدیران محلی در شهرستان محروم و مرزی راز وجرگلان برگزار شد.
استاندار خراسان شمالی، 13 دی ماه امسال در سفر به شهرستان فاروج، برای حذف بخاریهای نفتی از 1200 کلاس درس این استان، ضربالاجلی یک ماهه تعیین کرده بود.
عباس سعیدی مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی در جشن حذف بخاریهای نفتی گفت: نهضت حذف بخاریهای نفتی مدارس در کمتر از یک ماه به انجام رسید و 20 هزار دانشآموز در مناطق مختلف و عمدتا محروم استان از این خدمت بهره مند شدند.
فرماندار راز و جرگلان نیز در این آیین گفت: با حذف بخاریهای نفتی مدارس، رویدادهای غمانگیزی مانند شین آباد در این شهرستان روی نخواهد داد.
محمد زارعی افزود: تاکنون گرمایش 40 درصد مدارس شهرستان راز و جرگلان با بخاریهای نفتی تامین میشد، که با اجرای این طرح، دانشآموزان از تجهیزات استاندارد و ایمن گرمایشی برخوردار شدند.
وی افزود: همه روستاهای این شهرستان تا خرداد 98 گازرسانی شده و برق رسانی به روستاهای فاقد برق نیز تا پایان دهه فجر انجام میشود.
طرح حذف بخاریهای نفتی از مدارس خراسان شمالی با خرید و نصب یک هزار و 378 بخاری هوشمند هرمتیک، عملیاتی شد.
خرید و نصب بخاریهای هرمتیک در مدارس خراسان شمالی 80 میلیارد ریال هزینه دربرداشته که نیمی از آن توسط استانداری و نیمی از سوی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس تامین شده است.
http://kayhan.ir/fa/news/155700
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🖇 #شهرستانها
🔹 اهدای ۳ هزار مترمربع شیشه برای بازسازی حرم حضرت علی(ع) و صحن حضرت زهرا(س)
🔸 رئیسستاد بازسازی عتبات عالیات ساوه گفت: سه هزار مترمربع شیشه برای بازسازی حرم مطهر مولیالموحدین حضرت علی(ع) و صحن شبستان حضرت زهرا(س) اهدا شد.
مجید زنجانی، اظهار کرد: این مهم بنا به درخواست این ستاد از سوی یک خیر تولیدکننده تامین شده است.
وی ارزش این میزان شیشه را حدود 2/5 میلیارد تومان اعلام و تصریح کرد: همچنین در این طرح توسعه و بازسازی حرم حضرت امام حسین(ع) و صحن شبستان حضرت زینب (س) مورد توجه است.
وی افزود: مردم این شهرستان امسال بیش از 1/5 میلیارد ریال به صورت نقدی و غیرنقدی برای بازسازی عتبات عالیات مساعدت کردند و این مهم همچنان دارد.
زنجانی ساخت گلخانه حرم حضرت علی(ع) و ساخت ستونهای صحن حضرت زهرا (س) را از مهمترین طرحهایی دانست که توسط این ستاد در حال انجام است.
وی با اشاره به اجرای طرح بنای نور در ساوه گفت: بر اساس این طرح مردم قادر هستند نذورات نقدی خود را به صورت اقساط ادا کنند.
http://kayhan.ir/fa/news/155709
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📚 #معارف
🔹 عظمت اخلاقی چیست؟
🔸 خدا در قرآن، پیامبر(ص) را به «خلق عظیم» ستوده است: وَإِنَّکَ لَعَلَى خُلُقٍ عَظِیمٍ؛ و به راستی که همانا تو بر خلق عظیم هستی.(قلم، آیه 4)
البته خلق عظیم پیامبر(ص) مظهر خلاق عظیم یعنی خداوند است، چرا که خود را بارها به نام عظیم ستوده است.
اما مراد از عظیم چیست؟ واژه عظیم از عظم به معنای استخوان گرفته شده است. از همین روست که هر چیزی که دارای استواری و استحکام است، به عظیم و عظمت میستایند؛ زیرا نرمتنان فاقد استخوان، به طور طبیعی قدرت ایستادن و ایستادگی را ندارند. بنابراین، وقتی سخن از عظمت کسی میشود، به معنای آن است که او از استخوانبندی محکم و استوار برای هر کاری یا چیزی برخوردار است.
پس خلق عظیم زمانی است که یک امر خلقتی و خلقی دارای استخوانبندی و استواری و استحکام باشد. بنابراین، وقتی از خلق عظیم پیامبر(ص) سخن به میان میآید یعنی آن صفت و فضیلت، چنان در شخص وجود یافته است که نه تنها جزو خلقت و طبیعت اوست، بلکه خلقت و طبیعی است که شخص بدان استوار و استحکام مییابد. همچنین به این معنا است که آن فضایل اخلاقی جزو مقومات ذاتی شخص و هویت وجودی او شده است به طوری که نمیتوان آن خلقت را از شخص برداشت.
در این راستا وقتی از تعظیم شعائر الهی به عنوان دستور کار هر مسلمانی است، سخن گفته میشود: ذَلِکَ وَمَنْ یُعَظِّمْ شَعَائِرَ الله فَإِنَّهَا مِنْ تَقْوَى الْقُلُوبِ؛ این است فرایض خدا؛ و هر کس شعائر الهی را بزرگ دارد، این کار نشانه تقوای دلهاست. (حج، آیه 32) به این معنا است که شخص آن واجب را چنان انجام دهد که جزو استخوانبندی زندگیاش شود و چنان آن را استوار و محکم انجام دهد که خلل و خدشهای در کار نباشد.(بقره، آیه 158؛ حج، آیه 36) و نباید کار را سست شمارد و متعرض حدود الهی شود و حرام خدا را حلال شمارد (مائده، آیه 2).
به هر حال، عظمت اخلاقی در آن است که هر خلق و خوی نیکی در انسان به عنوان استخوانبندی ذاتی شخص در آید، در غیر این صورت آن خلق عظیم نخواهد بود.
http://kayhan.ir/fa/news/155688
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper