📎🔹️آیتالله نوری همدانی:
نخبگان علمی با مطالعه بیانیه «گام دوم» در تشریح و عملی کردن آن تلاش کنند
🔸آیتالله نوری همدانی با بیان اینکه «بیانیه گام دوم چراغ راه انقلاب است» تصریح کرد: نخبگان علمیای در حوزهها و دانشگاهها داریم که با مطالعه دقیق این منشور و طرح آن در مجامع و مباحث علمی در تشریح این منشور و عملی کردن آن گام بردارند.
▫آیتالله حسین نوری همدانی از مراجع تقلید طی بیانیهای از بیانیه راهبردی و جامع گام دوم توسط رهبر معظم انقلاب حمایت کرد و آن را چراغ راه انقلاب دانست.
این مرجع تقلید در بیانیه خود تأکید کرده است: در آغاز پنجمین دهه از انقلاب شکوهمند اسلامی ایران که به رهبری زعیم عالیقدر و مرجع اعلای شیعیان یعنی حضرت امام خمینی(ره) به وقوع پیوست و به عنوان یک معجزه در قرن اخیر محسوب گردید و شاید بتوان گفت اساسیترین حکومت که آرزوی همه انبیاء و ائمه معصومین علیهمالسلام بوده است قرار گرفتهایم؛ که به همین مناسبت رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیتالله خامنهای حفظهالله در منشوری بسیار ارزشمند و پر محتوا که با فکر و درایت خود تنظیم نمودند و چراغ راهی را فراراه همه ملت ایران بخصوص جوانان عزیز قرار دادند.
وی ادامه داده است: در این بیانیه ارزشمند ابعاد و احتیاجات آینده اقتصادی، سیاسی، علمی، فرهنگی، و مذهبی کشور مورد عنایت قرار گرفتهاست که هریک از این مسائل نیازمند به ساعتها کار علمی از سوی نخبگان و متخصصان میباشد....
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/155865
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📎🔹️تسویه حساب خونین تکفیریها با یکدیگر در رستوران ادلب
🔸تروریستها در رستوران ادلب به جان هم افتادند و یکدیگر را به خاک و خون کشیدند.
▫دیدهبان حقوقبشر سوریه وابسته به مخالفان از کشته شدن ۸ تن به دنبال انفجار یک عامل انتحاری در ادلب خبر داد. آنطور که سایت شبکه «روسیا الیوم» گزارش داد، شخصی دقایقی پس از تیراندازی به سمت افراد حاضر در این رستوران خودش را با بمب منفجر کرد. به گفته معارضان، هشت تن در این حمله انتحاری کشته شدهاند که ۶ تن از آنها از افراد مسلح تروریست بودهاند. علاوه بر این، ۱۸ تن نیز زخمی شدهاند.
بر اساس گزارشها در این رستوران معمولا تروریستها با تابعیتهای مختلف رفت و آمد دارند که به گروههای مسلح موجود در منطقه وابسته هستند. رسانههای محلی در شمال سوریه نیز گزارش دادند که فرد انتحاری قبل از آنکه خود را منفجر کند اقدام به تیراندازی کرده است.
➖بشار الجعفری
خبر دیگر از سوریه اینکه «بشار الجعفری» نماینده سوریه در سازمان ملل روز جمعه در سخنانی تاکید کرد: «ایران کشور همپیمان سوریه بوده و چانهزنی درباره روابط دمشق با تهران هیچ جایگاهی نداشته و منافع ما ایجاب میکند که روابط منحصر بهفردی با تهران و مسکو داشته باشیم.»
الجعفری به بحران در سوریه و نقش کشورهایی نظیر عربستان سعودی و قطر در این بحران اشاره کرد و گفت: «هنگامی که تکیه آمریکا بر قطر برای ایفای نقش در سوریه با شکست مواجه شد، به سوی عربستان گام برداشت. سعودیها از همان ابتدا در ریختن خون سوریها نقش داشتند و ملت سوریه از کسانی که خون فرزندانشان را ریختند انتظار عذرخواهی دارند.»
وی همچنین تصریح کرد: «آمریکا از سوریه خارج نشده و این کشور فقط به دنبال بهره برداری بیشتر از تروریسم است.» نماینده دائم سوریه در سازمان ملل این را هم گفت که توافق «اضنه» به سوریه این حق را میدهد که تروریستها را در عمق ۵ کیلومتری خاک ترکیه دنبال کند. به گفته «الجعفری» ابوبکر بغدادی را نیز آمریکاییها پنهان کردهاند.
http://kayhan.ir/fa/news/155808
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 شرق: دولت روحانی رکورددار برداشت از صندوق توسعه ملی است
🔸 یک روزنامه اصلاحطلب تصریح کرد: دولت یازدهم (روحانی) رکورددار برداشت از صندوق توسعه ملی است.
روزنامه شرق از قول غلامحسین حسنتاش کارشناس اقتصادی و نفتی نوشت: در گزارش مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی در مورد بخش نفت در قانون بودجه سال ۱۳۹۸ میزان بدهی شرکت ملی نفت ایران 48/6 میلیارد دلار ذکر شده است. همه این را نمیتوان به حساب دولتهای گذشته گذاشت. اگر به جدول صفحه ۳۸ همین گزارش دقت شود، بیشترین بدهیها به صندوق توسعه ملی مربوط به دریافتیهای نفت از این صندوق در دولت یازدهم است.
وی میافزاید: به نوعی تمام ضوابط و نظامنامه صندوق توسعه ملی دور زده شده و اگر نظامنامه و ضوابط صندوق رعایت شده بود، طبیعتا باید این اعتبارات بهموقع بازپرداخت میشد. انعکاس این بدهیها که لاجرم اتفاق افتاده است، اعتبار بینالمللی شرکت ملی نفت را کاهش میدهد و توان سرمایهگذاری و جذب سرمایه این شرکت را تقلیل میدهد. البته اینها ممکن است در شرایط تحریم که تولید نفت خام حدود یک میلیون بشکه کاهش دارد و ظرفیت تولید اضافی وجود دارد، خیلی خودش را نشان ندهد، اما در بلندمدت اثرات منفی خواهد داشت.
حسنتاش میگوید: امروز ستاد وزارت نفت بسیار گستردهتر شده و وظایف حکمرانی وزارت نفت تبیین شده است. یکی از وظایف حکمرانی وزارت نفت کنترل و نظارت بر شرکت ملی نفت ایران است درصورتیکه اغلب قریب به اتفاق کارکنان وزارت نفت در استخدام شرکت نفت و مأمور هستند و نیز وزارت نفت مستأجر شرکت نفت است و بودجهاش را هم از شرکت نفت میگیرد، بنابراین طبعا نمیتواند اعمال حاکمیت و حکمرانی کند، این یعنی وزارت نفت نمیخواهد به سمت وظیفه اصلی خود حرکت کند و نیز رابطه تفکیکشدهای بین حکمرانی و تصدیگری در صنعت نفت وجود ندارد و به نظر من این یکی از معضلات بزرگ اداره و راهبری صنعت عظیم نفت در کشور است، اما یک نکته کلیدی دیگر هم از این مطلب بیرون میزند و آن بیانضباطی مالی در شرکت ملی نفت ایران است…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/155872
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 نوبخت:
حقوق کارمندان و یارانه اسفندماه زودتر از موعد پرداخت میشود
🔸 رئیس سازمان برنامه و بودجه از پرداخت زودتر از موعد حقوق کارکنان و واریز یارانهها در اسفند ماه خبر داد .
محمدباقر نوبخت دیروز در جمع خبرنگاران درباره اینکه تمهیدات سازمان برنامه و بودجه در شب عید برای حمایت از شهروندان چیست؟ گفت: در نوروز دید و بازدیدهای بسیاری انجام میشود که معمولاً این دید و بازدیدها همراه با پذیرایی از میهمان است. ما نیز در این خصوص پیشبینیهای لازم را انجام داده و برای تأمین میوه مورد نیاز مردم در شب عید اقداماتی را انجام دادهایم و در مورد خرید سیب و پرتقال پیشبینیهای لازم انجام شده است.
وی افزود: همچنین تصمیم گرفته شده پرداخت حقوق همکاران اداری نیز زودتر از ماههای دیگر در اسفند انجام شود و یارانهها نیز که روز ۲۶ هر ماه واریز میشود، این ماه زودتر واریز شود.
به گزارش ایسنا، نوبخت در پاسخ به پرسش خبرنگاری مبنی بر اینکه سال گذشته از پیشبینی وضعیت خوب اقتصادی در سال ۱۳۹۷ خبر داده بودید، گفت: هر سال وضعیت رشد اقتصادی ما بهتر و نرخ تورم ما کمتر از سال قبل بود. اما اتفاق نامبارکی در کشور رخ داد و آن تحریم اقتصادی و آغاز جنگ غیر انسانی اقتصادی از سوی آمریکا و خروج از برجام بود. متأسفانه تحریمهای ظالمانه بر شاخصهای اقتصادی تأثیر گذاشت که امیدوارم مجدداً برای تأمین نیازهای مردم اقدامات بیشتری انجام داده و از این وضعیت عبور کنیم.
وی با اشاره به حواشی پیش آمده برای خرید ارز، تصریح کرد: بسیار متأسفم بابت این مسائل.ما هرچه ارز داشتیم در بازار ارز توزیع کردیم اما به دلیل حجم تقاضا، نرخ ارز بالا رفت. البته با وجود همه محدودیتها، ۱۴ میلیارد دلار برای واردات کالاهای اساسی در سال آینده کنار گذاشتهایم و پیشبینی میشود در سال آینده ۲۱ میلیارد دلار درآمد ارزی داشته باشیم که شش میلیارد دلار کمتر از امسال است.
نوبخت همچنین در ادامه اظهار کرد: امسال متاسفیم که باید بگوییم از تلاش برای بازگرداندن وضعیت به بهبود مجدد حرف میزنیم. ما شرایط سخت جامعه را درک میکنیم و همه تلاشمان کاهش فشارهای اقتصادی است.
پیشبینی کاهش ۶ میلیارد دلاری درآمد ارزی در سال آینده
وی ضمن یادآوری دوران آغاز به کار دولت «تدبیر و امید» در سال ۱۳۹۲ گفت: در آن سال تمام تلاش دولت بر این بود که تورم ۴۰ درصدی و رشد منفی اقتصادی کشور را بهبود ببخشیم و موفق شدیم که پنجه تحریمهای ایران به دلیل مسائل هستهای را از دور گردن ایران دور کنیم...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/155853
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 هر وقت میخواهند قانون را دور بزنند یاد رفراندوم میافتند!
🔸 همه کشورهای دنیا به کنوانسیونهای مرتبط با FATF پیوستهاند! روزنامه دولت به فشار و تهدید توخالی خارجی ضریب میدهد، رفوگری ارگان کارگزاران، علت مشکلات در داخل است نه خارج از مرزها، خودکم بینی دولت دوازدهم در مقابل اصلاحطلبان! و آتش فریبکاری و اهانت به مقدسات خاکسترتان میکند، از جمله مطالب دیروز مطبوعات زنجیرهای بود.
سرویس سیاسی ـ
مدعیان اصلاحات همواره زمانی که خواستهاند قانون را دور بزنند، فیلشان یاد رفراندوم کرده و از ضرورت آن میگویند. این بار نیز طی نامهای به مجمع تشخیص مصلحت نظام خواستار به رفراندوم گذاشته شدن لوایح پالرمو شدهاند.
روزنامه زنجیرهای آرمان در شماره دیروز خود به نامه جمعی از فعالین سیاسی اصلاحطلب اشاره کرد و به نقل از این نامه نوشت: «چین، روسیه و دیگر کشورهای مستقل برای عضویت در کنوانسیونهای جهانی، ملاحظاتی شبیه ایران دارند، اما همه آنها فرصتهای ناشی از عضویت در این کنوانسیونها را بهمراتب بیشتر از تهدیدها و خسارات ناشی از عدم عضویت ارزیابی میکنند. افزون بر آن هر کشوری برای عضویت در یک کنوانسیون میتواند اجرای برخی از مواد آن را تعلیق کند یا با تحفظ بپذیرد.»
در بخش دیگری از این نامه آمده است: «چنانچه اعضای محترم مجمع در حمایت اکثریت قاطع ایرانیان از پیوستن کشورمان به کنوانسیون مزبور تردید دارند، میتوانند رد یا تایید آن را به همهپرسی ملت ایران بگذارند.»درباره این گزارش دو نکته را بایستی خاطرنشان کرد؛ نخست آنکه ماده ۶ کنوانسیون، هرگونه حق شرط یا حق تحفظ در این زمینه را ممنوع میشمرد. بنابراین امکان اعلام هیچگونه شرط و یا تحفظی از نظر حقوقی در این خصوص وجود ندارد. بنابراین در صورت الحاق به آن، تکالیف کنوانسیون برای ایران لازمالاجرا خواهد شد و اعلامیه تفصیلی و شرط، فاقد اثرگذاري بر روی تعهدات كشور ناشی از کنوانسیون خواهد بود؛ در نتیجه سخن گفتن از حق تحفظ تلاش برای فریب افکار عمومی محسوب میشود.
http://kayhan.ir/fa/news/155884
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 پروژه «40 سال یک روز خوش ندیدیم» از کجا کلید میخورد؟!
🔸 «40 سال است که یک روز خوش ندیدیم»
«در طی این چهل ساله برایم توقف ایجاد کردند».
«در این 40 سال گذشته، کدام روز ما روز خوبی بوده»
تکرار اینگونه جملات که چندبار از سوی معدودی به اصطلاح هنرمندان ما در موقعیتهای مختلف که میکروفونی بدست آورده، در مراسمی چه جشن یا عزا بیان شده، دیگر به تدریج گوشهای مخاطبان را حساس کرده است. جملاتی یکسان با یک نوع ادبیات و لحن بیانی و یک موتیف خاص، آن هم از سوی کسانی که قبل از این 40 سال و در دوران پیش از انقلاب در عرصه هنر و تلویزیون و سینما اصلا محلی از اِعراب نداشتند و در نهایت در حد و اندازه یک دستیار جزء یا بازیگر دست چندم تئاترهای پرت و گمنام فعالیت میکردند.
واقعا این جملات از کجا در دهان این افراد نهاده و بر زبانشان جاری میشود که اینقدر کپی شده به نظر میرسد؟ آیا بخشنامه یا سناریو و یا طرحی است که در چهلمین سالگرد انقلاب، همراه با خیل عظیم تبلیغات رسانههای بیگانه و دشمنان تاریخی این ملت، تعدادی معدود از به اصطلاح هنرمندان را هم به میدان کشیده و با خود همراه سازند؟
مگر در طول همین 40 سال که این حضرات ادعا دارند یک روز خوش ندیده و در واقع آنها را متوقف کردند!! بیشترین کارهای تولیدی در حد بازیگران نقش اول و درجه یک و انواع و اقسام فیلم و سریال و پروژههای میلیاردی و جایزه و تقدیر و تجلیل و... در اختیار این افراد قرار نگرفت و تقریبا در حالی که بسیاری از هنرمندان سینما و تلویزیون ما بیکار بوده و یا به ندرت دعوت به کار برای فیلم یا سریالی میشدند، این حضرات مدام یا سر صحنه سریال یا فیلمهای سینمایی بودند و یا سریال و فیلمهایی در دست ساخت داشتند و دستمزدهای نجومی دریافت میکردند، بارها و بارها از جشنوارههای مختلف و همین تلویزیونی که ادعا دارند، نگاه نمیکنند، جایزه گرفتند و حتی در اوج فتنه 88 علیرغم فعالیت برای فتنهگران اما پروژه سریال میلیاردی به آنها واگذار شد. آیا اینها نشانه روزهای ناخوشی بوده که این افراد مدعیاش هستند؟!!
به راستی اگر انقلاب نشده بود، این مدعیان هنر، کجای آن شبه هنر شاهنشاهی قرار داشتند؟ در آن فضای ابتذال فیلمفارسی و سوپربازیگرانی که به هر حال در آن فضا جا افتاده و میدانی برای خود برپا کرده بودند، این افراد کجا میتوانستند اساسا عرضاندام بکنند و حتی اگر رنگ آن جماعت را هم میپذیرفتند، در نهایت بیشتر از یک وسیله صحنه، بهحساب نمیآمدند!...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/155860
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📡 #دور_دنیا
🔹 ۲ میلیون کودک سوری محروم از تحصیل
🔸 سازمان ملل در گزارشی اعلام کرد که به دلیل جنگ و آوارگی بیش از دو میلیون کودک سوری از رفتن به مدرسه محروم هستند.
به گزارش ایسنا، در این گزارش آمده است: بیش از دو میلیون دختر و پسر سوری از حضور در کلاسهای درس محروم شدهاند و از هر ۱۰ نفر در این کشور هشت نفر زیر خط فقر زندگی میکنند.«استفان دوجاریک» سخنگوی دبیرکل سازمان ملل گفت: بیش از ۱۱ میلیون نفر از مردم این کشور همچنان به دریافت کمکهایی از قبیل دریافت مواد غذایی، خدمات بهداشتی و مراقبتی، سرپناه و آب نیاز دارند.به گفته سخنگوی دبیرکل سازمان ملل، این سازمان با همکاری دیگر شرکای خود در تلاش برای رفع نیازها، حفاظت و حمایت از نیازهای این ۱۱ میلیون نفر است.به گزارش خبرگزاری شینهوا، آوارگی یکی از مشخصههای بحران و پیامد جنگ در سوریه است و حدود 6/2 میلیون نفر از مردم در این کشور بیخانمان هستند.
http://kayhan.ir/fa/news/155816
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 وقتی برجام زیر پا مانده حرف زدن از FATF بیمعناست
🔸 بدون تعیین تکلیف تعهدات بر زمین مانده اروپا و آمریکا در برجام، گره همکاری ایران با FATF باز نخواهد شد.
روزنامه جوان در یادداشتی، ضمن اشاره به نشست اخیر FATF نوشت: چند ملاحظه درباره رویکرد FATF وجود دارد.
ملاحظه اول درخصوص رویه افایتیاف و چگونگی برخورد با کشورها در قبال معیارهایش است. افایتیاف عملکرد کشورهای جهان را در زمینه مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم واشاعه تسلیحات کشتار جمعی زیر نظر میگیرد و لیست سیاهی از بررسیهایش تهیه و به کشورهای عضو و دیگر کشورها توصیههایی برای نحوه برخورد با این لیست میکند. در حالی ایران از ۲۰۱۵ در این لیست قرار گرفته که کشورهایی نظیر عربستان و امارات متحده عربی با وجود سابقه قابل توجه در زمینه پولشویی و حمایت مالی از تروریسم خارج از این لیست قرار گرفتهاند. نکته جالب توجه اینجا است که حتی خود افایتیاف در بیانیه چهار ماه پیش این سابقه را تأیید کرد و به صراحت این دو کشور را بابت پولشویی گسترده و حمایت مالی از گروههای تروریستی مورد سرزنش قرار داد و بهشدت از هر دو انتقاد کرد، اما با رفتاری تبعیضآمیز هر دو کشور را حریم امن و خارج از لیست سیاه قرار داده است. افایتیاف حاضر نیست عربستان (بزرگترین حامی تروریسم در خاورمیانه) را در لیست سیاه خود قرار دهد.
این نحوه از رفتار تبعیضآمیز افایتیاف ملاحظه دوم را پیش میکشد و آن سیاسی بودن تصمیمات افایتیاف است و اینکه افایتیاف در نحوه برخورد خود با کشورها نه بر اساس معیارهای فنی، بلکه بر مبنای ملاحظات سیاسی رفتار میکند. بنابراین، درخواستهای افایتیاف به خصوص دو لایحه پالرمو و سیافتی را باید بنا بر این جهت در نظر گرفت.
ملاحظه سوم مربوط میشود به اروپا و نقش آن در برابر استفاده ابزاری آمریکا از افایتیاف در جلسه چهار ماه بعد افای تیاف. به عبارت دیگر، مسئله بر سر این است که اروپا در گیرودار تحریمهای آمریکا و فشار ناشی از این تحریمها بر ایران چه میکند تا استفاده ابزاری آمریکا از افایتیاف مبدل به فشار مضاعف بر تحریم نشود و آخرین رمق را از برجام نگیرد. اروپاییها با گرفتن ژست مخالف آمریکا مدعی حمایت از برجام هستند و راهکاری به نام اینستکس را برای دور زدن تحریمها در نظر گرفتهاند تا اینکه برجام را از زیر بار تحریمها و فشارهای آمریکا نجات دهند. واقعیت این است که تمام این ژست گرفتنها و سر و صداها بر سر اینستکس چیزی جز لفاظی نبوده و در عمل اتفاق خاصی نیفتاده تا حسن نیت اروپاییها در برابر برجام و تعهداتشان روشن شود...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/155871
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 علیرغم وعده ارزانی وزیر صنعت
خودرو 2 ماهه به طور میانگین هشت میلیون تومان گران شد!
🔸 در کمتر از دو ماه پس از مجوز رسمی دولت به خودروسازان برای تعیین قیمت خودرو ۵ درصد زیر نرخ حاشیه بازار، شکست این سیاست با افزایش شدید قیمتها، حتمی شده است.
به گزارش مشرق، در حالی که وزیر صنعت بارها وعده داده بود که با تعیین قیمت خودرو ۵ درصد زیر نرخ حاشیه بازار، به تدریج قیمتها در بازار پایین خواهد آمد، اکنون نادرست بودن وعدههای رحمانی مشخص شده است.
پس از آنکه وزارت صنعت در آذرماه امسال مجوز افزایش قیمت کارخانهای خودرو تا ۵ درصد زیر قیمت بازار را صادر کرد، رضا رحمانی، وزیر صنعت، معدن و تجارت در مصاحبههای مختلف خود اصرار داشت که این وزارتخانه یک بسته جامع برای خودرو تهیه کرده که شاه بیت آن افزایش تولید خودرو و کاهش قیمتها است.
۲۰ آذرماه وزیر صنعت با اشاره به اینکه قیمتگذاری خودرو شامل دو بخش میشود، گفت: خودروسازان عرضه خودرو با نرخ پنج درصد پایینتر از قیمت بازار را شروع کردهاند و اگر عرضه اینگونه ادامه داشته باشد، میتواند با ادامه این روند موجب تعدیل قیمتها در بازار آزاد شود. بهطوری که در مرحله بعد نیز بار دیگر خودروسازان قیمت را پنج درصد پایینتر از نرخ بازار تعیین میکنند که در این حالت هم دلالی در بازار کمتر شده و هم قیمتها در بازار آزاد متعادل خواهد شد.
رحمانی ۲۵ آذرماه نیز در جلسه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس که با موضوع بررسی مسائل مربوط به خودرو برگزار شد اظهار کرد: برای تعیین قیمت خودرو بر اساس فرمولی پیشبینی شده خودروها با ۵ درصد زیر قیمت بازار عرضه شود و هفته بعد دوباره ۵ درصد کاهش مجدد قیمت خواهیم داشت تا در نهایت به یک قیمت متعادل بین کارخانه و بازار برسیم.
رحمانی در ۱۲ دیماه نیز مجدداً درباره طرح خودروسازان برای عرضه محصولات تا ۵ درصد زیر قیمت خاطر نشان کرد: لازمه این کار افزایش تولید است... تولید هم اکنون در حال افزایش است و عرضه که بیشتر شود خودروسازان هم میتوانند تعهدات خود را اجرایی کنند.
رحمانی در پاسخ به این پرسش که آیا قیمت خودرو کاهش مییابد تاکید کرد: قیمت خودرو حتماً باید نسبت به قیمت بازار پایین بیاید. ما پیگیر این مسئله هستیم وخودروسازان هم قول دادند با افزایش تولید قیمت خودرو را پایین بیاورند.
این در حالی است که مقایسه قیمت خودروها در بازار در آذرماه امسال و قبل از ابلاغ مصوبه آزادسازی قیمتها با نرخهای فعلی نشان میدهد محصولات ایران خودرو و سایپا در همین دو ماه به طور متوسط ۸ میلیون تومان گران شده است.
بر این اساس در این مدت برخی محصولات پرفروش مانند انواع تیبا حدود شش تا هفت میلیون تومان، تندر 90 حدود 12 میلیون تومان، انواع پژو 206 بین 7/5 تا 9 میلیون تومان و انواع سمند بین 9/5 تا 13 میلیون تومان افزایش قیمت داشتهاند...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/155848
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 همه کشورهای دنیا به کنوانسیونهای مرتبط با FATF پیوستهاند!
🔸 روزنامه همدلی دیروز در مطلبی نوشت: «نکتهای که مخالفان از توجه به آن غافلند این است که مقررات کنوانسیون پالرمو جزو مقررات عام بینالمللی است که تقریبا همه کشورهای دنیا به آن پیوستهاند و عدم الحاق و پذیرش آن، تبعات و محدودیتهایی را بههمراه دارد.»
ضعف مفرط حامیان FATF در بیان دلایل فنی و کارشناسی، این طیف را به فرافکنی و دروغگویی واداشته است.حامیان FATF مدعی هستند که تمامی کشورهای جهان به کنوانسیونهای FATF پیوستهاند. این در حالی است که اکنون بسیاری از کشورهای جهان، عضو کنوانسیونهای مربوطه نیستند.علاوه بر این در حال حاضر تنها حدود 36 کشور جهان عضو FATF هستند. در ماجراي FATF متاسفانه در رعايت مباني و سياستهاي كلي انقلاب اسلامي كوتاهي صورت گرفته بود كه رهبر حكيم انقلاب در ديدار 30 خرداد 97 با رئيس، نمايندگان و جمعي از كاركنان مجلس شوراي اسلامي به آناشاره كرده و پيرامون نوع مواجهه مجلس با كنوانسيونهاي بينالمللي فرمودند: «اين معاهدات ابتدا در اتاقهاي فكر قدرتهاي بزرگ و براي تامين منافع و مصالح آنها پخت و پز ميشود و سپس با پيوستن دولتهاي همسو يا دنبالهرو يا مرعوب، شكل به ظاهر بينالمللي ميگيرد به گونهاي كه اگر كشور مستقلي مانند ايران، آنها را قبول نكند او را مورد هجوم شديد قرار ميدهند كه مثلا 150 كشور پذيرفتهاند شما چطور آن را رد ميكنيد؟»
http://kayhan.ir/fa/news/155884
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹سید داوود میرباقری:
عظمت سریال سلمان سه برابر مختارنامه است
🔸کارگردان سریال «سلمان فارسی» گفت: عظمت و پیچیدگیهای ساخت سریال «سلمان فارسی» در مقایسه با «مختارنامه» سه برابر است و اگر حمایت و پشتیبانی لازم صورت پذیرد، آن را در کمتر از پنج سال خواهیم ساخت.
معاون سیما و کارگردان سریال «سلمان فارسی» دیروز درباره این سریال سخن گفتند.مرتضی میرباقری، معاون سیما در بازدید از مراحل پیشتولید سریال «سلمان فارسی» گفت: این مجموعه تلویزیونی سه بخش عمده دارد که یک بخش در ایرانباستان، بخشی دیگر در روم و بیزانس و بخش آخر مربوط به حجاز است و سه مرحله از زندگی سلمان فارسی است که از دوران کودکی او تا زمان رحلت پیامبر اکرم (ص) را دربر
میگیرد.
وی با اشاره به اینکه «سلمان فارسی» عظیمترین سریالی است که در ایران ساخته میشود، تصریح کرد: اقدام دیگری که اکنون به موازات این فعالیتها در حال انجام است شناسایی بازیگران است. تخمین زده شده است که برای انتخاب بازیگران باید با حدود 15 هزار بازیگر مصاحبه شود. بر این اساس میتوانیم بگوییم تمام مقدمات لازم برای آغاز تصویربرداری از اوایل تابستان 98 در حال فراهم شدن است.
معاون سیمای رسانه ملی با اشاره به دیگر سریالهای فاخر سیما خاطرنشان کرد: علاوهبر سریالهای «موسی (ع)» و «سلمان فارسی» چندین سریال الف فاخر مثل «خواجه نصیرالدین طوسی»، «شهید همت» و «شهید باکری» را نیز در دست تولید داریم و این در حالی است که در دوره جدید سازمان با وجود مشکلات و محدودیتهای بودجهای هر سال حداقل 50 درصد بودجه سریالسازی تلویزیون را افزایش دادهایم.
داوود میرباقری کارگردان مجموعه «سلمان فارسی» با اشاره به اینکه برای نوشتن فیلمنامه این مجموعه 20 سال فکر و پژوهش کرده است، افزود: اگر بخواهیم این مجموعه را با سریال «مختار» قیاس شکلی بکنیم، سه برابر زمان لازم دارد، چون در «مختار» با یک جغرافیا و یک منطقه عربی سر وکار داشتیم. اینجا یک منطقه است به اسم ایران که تاکنون فیلمی مربوط به دوره ساسانی و تمدن قبل از اسلام نداشتهایم، از این رو برای ساخت این سریال باید از صفر تا صد کار را خود برعهده بگیریم. این کار به خودی خود یک پروژه کامل است و یک پروژه هم بیزانس که قلمرو بسیار وسیعی از اورشلیم و بیتالمقدس شروع میشود، از ترکیه امروز یعنی همه این کشورهای حدفاصل را شامل میشود.
http://kayhan.ir/fa/news/155859
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🏆 #ورزشی
🔹 رئیس فدراسیون فوتبال نامزد نایب رئيسی AFC
🔸 اسامی کامل کاندیداهای مختلف انتخابات کنفدراسیون فوتبال آسیا در تمام بخشها اعلام شد که از ایران فقط نام مهدی تاج در این لیست قرار دارد.
بیست و نهمین کنگره کنفدراسیون فوتبال آسیا قرار است ۱۷ فروردین ماه در مالزی برگزار شود. در این کنگره، انتخابات کنفدراسیون در بخشهای مختلف از ریاست تا کمیتههای اجرایی برگزار میشود.
AFC اسامی کاندیداهای مختلف در تمام بخشها را منتشر کرد که از ایران فقط نام مهدی تاج در میان گزینهها به چشم میخورد. تاج برای همان پستی ثبتنام کرده است که علی کفاشیان در حال حاضر آنرا در اختیار دارد یعنی نایب رئیسی کنفدراسیون فوتبال آسیا در منطقه آسیای مرکزی و حضور در کمیته اجرایی فیفا.
اسامی نامزدهای انتخابات پیش روی AFC به این شرح است:
ریاست کنفدراسیون فوتبال آسیا و نایبرئیسی فیفا
شیخ سلمان (بحرین)
سعود المهندی (قطر)
محمد خلفان الرمیثی (امارات)
کمیتههای اجرایی فیفا
سعود المهندی (قطر)
خالد الثبیتی (عربستان)
ماریانو آرانتهآ (فیلیپین)
چونگ مونگ جیو (کره جنوبی)
هدو ژائوکای (چین)
پرافول پاتل (هندوستان)
مهدی تاج (ایران)
کوزو تاشیما (ژاپن)
علی کفاشیان از جمله اعضای بازنشسته هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال ایران است که گمانهزنیهای زیادی از کنار رفتن وی به همراه دیگر بازنشستههای فدراسیون مطرح شده است. کفاشیان خودش در مصاحبهای تاکید کرده بود بعد از انتخابات AFC از سمتش در فدراسیون ایران هم کنار میرود.
http://kayhan.ir/fa/news/155841
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper