📌 #خبر_ویژه
🔹تحریف موضع شورای نگهبان برای فشار به «مجمع»!
🔸برخی مقامات دولتی درباره نظر شورای نگهبان نسبت به لایحه پالرمو، مرتکب تحریف و خلاف واقعگویی آشکار شدند.
▫روزنامه فرهیختگان در یادداشتی مینویسد: مگر بدون ارتباط مالی و بانکی با جهان میتوانیم نفت بفروشیم و واردات داشته باشیم؟ این سؤالی است که چند روز پیش حسن روحانی در انتقاد نسبت به تاخیر در تصویب لوایح مرتبط با FATF مطرح کرد.
روحانی این را هم اضافه کرد در شرایطی که لوایح مورداشاره مسیر قانونی خود را طی کرده، تعلل در نهایی شدن آنها شایسته نیست؛ «دولت ایران که لایحه داده، مجلسی که تصویب کرده و شورای نگهبانی که آن را امضا کرده، تدبیر نداشته است؟ نمیشود کشور را به دست ۱۰، ۲۰ نفر داد و بگوییم هر تصمیمی که گرفتند، تابعیم.»
به بیان دقیقتر، رئیسجمهور در این عبارات دو استدلال را مطرح کرد؛ نخست آنکه شورای نگهبان هم مانند مجلس و دولت با تصویب این لوایح (الحاق به کنوانسیونهای پالرمو و CFT) موافق است و دوم اینکه حال که همه موافقند و یکطرف قرار دارند نمیشود ۱۰ ،۲۰ نفر مخالف در طرف دیگر قرار گرفته و قاعده بازی را برهم بزنند و تصمیم خود را ارجح بدانند.
▪️در نقض استدلال دوم همین بس که موضع قانونی به یک نفر یا ۳۰ نفر ارتباطی ندارد و اگر قانون به جمعی اختیاری داده باشد تا تصمیمی را در چارچوب قانونی مشخص بگیرد، اساسا طرح موضوعاتی از این دست موضوعیتی ندارد. کمااینکه خود رئیسجمهور نیز برای مواردی که در چارچوب اختیارات قانونی او تعیین شده، به آرای عمومی مراجعه نمیکند. مضاف بر آنکه اگر بنا بر شمار نفرات باشد هم اعضای هیئت دولت از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام کمشمارترند. بدیهی است که دموکراسی هم بیش از آنکه ناظر به تعداد باشد، مبتنیبر رعایت قاعده و قانون است و با این اوصاف باید گفت چنین منطقی بیشتر برای مسابقه طنابکشی میتواند موضوعیت داشته باشد تا مباحثات حقوقی.
استدلال اول اما گویا به واسطه تاکید و تکرارهای زیاد، در بین دولتیها به تصوری رایج تبدیل شده، کمااینکه...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/156069
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
⚖🔹برگزاری جلسه دوم محاکمه «حسین هدایتی» و متهمان مرتبط
آقای «عابر بانک» و همدستانش چگونه بانک مرکزی و نهادهای نظارتی را دور میزدند؟
http://kayhan.ir/fa/news/156006
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🏢📎🔹️با افزایش ۸۵ درصدی قیمت مسکن
دولت خرید خانه را به رؤیا تبدیل کرده است
🔸آمارهای رسمی نشان میدهد قیمت مسکن طی یکسال منتهی به بهمن ۹۷ بیش از ۸۵ درصد افزایش یافته و براین اساس، تهیه مسکن در دولت روحانی به یک رویا تبدیل شده است.
▫آمارهای جدید بانک مرکزی از شاخص بهای مسکن در بهمن امسال نسبت به سال گذشته نشان میدهد، متوسط قیمت هر متر مربع واحد مسکونی در تهران، با ۸۵/۱ درصد افزایش، به ۹ میلیون و ۹۶۷ هزار تومان افزایش یافته و متوسط قیمت هر مربع در تهران نسبت به ماه قبل (دی ماه) هم ۱/۷ درصد بیشتر شده است.
علاوه بر این، آمارهای مذکور نشان میدهد تعداد معاملات نیز به طرز محسوسی کاهش یافته و در مقایسه با بهمن سال قبل، با ۴۹/۲ درصد کاهش! به ۹ هزار ۳۴۳ مورد رسیده (و به عبارت دیگر، نصف شده) است.
افزایش نزدیک به دو برابری قیمت هر متر مربع مسکن طی یکسال گذشته (بهمن ۹۶ تا بهمن ۹۷) حاکی از این واقعیت است که با توجه به اینکه رشد درآمدی مردم بسیار پایینتر از رشد قیمت مسکن است؛ خرید خانه طی سال گذشته عملا به یک رویا تبدیل شده است.
▪️شاهد مثال این نکته هم، نصف شدن معاملات خرید مسکن است که به خوبی نشان میدهد افزایش قابل توجه قیمت مسکن باعث شده، خانه دار شدن مردم بیش از پیش به تعویق بیفتد. جالب اینجاست که بخش مسکن مجددا وارد شرایط رکودی شده و با وجود رکود مذکور قیمتها این چنین بالا است.
در این جهت، مهدی مهرپور، کارشناس اقتصادی در صفحه توئیتر خود نوشت: «با این رشد قیمت، آنهایی که مستاجر بودند باید با مقولهای به نام خرید خانه خداحافظی کنند.»
یکی از دلایل مهم این افزایش قیمتها، سیاست اشتباه دولت طی پنج سال گذشته بوده که با رها کردن بازار مسکن، زمینه ساز کمبود عرضه در بازار مسکن شده است. به سخن دیگر، دولت بدون تدبیر مناسب برای خانه دار شدن مردم؛ هیچ توجهی نداشت که حداقل با توجه به میزان ازدواجهای سالانه باید عرضه مسکن افزایش پیدا کند....
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/156041
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📎🔹️سخنگوی ارتش پاکستان خبر داد
آتشبس بین هند و پاکستان شکسته شد/هند بمباران کشمیر را از سر گرفت
🔸اسلام آباد ارتش هند را به تداوم حملات علیه پاکستان ، متهم و تهدید کرده که دست به حملات متقابل خواهد زد.
▫«آصف غفور» سخنگوی ارتش پاکستان اعلام کرد، با وجود تمام تلاشهایی که برای برقراری آتشبس صورت میگیرد، نیروهای هندی مناطق مرزی را همچنان هدف قرار میدهند و به همین خاطر، ارتش پاکستان چارهای جز پاسخ متقابل ندارد.
به گفته غفور: «از دوم ماه مارس(۱۱ اسفند)، تیراندازی بیهدف مرزبانان هندی کاهش یافته بود، اما از ۲۴ ساعت گذشته گلوله باران سربازان هندی علیه پاکستان، با شدت بیشتری ادامه پیدا کرده است.»
▪️به گزارش خبرگزاری فارس از اسلامآباد، سخنگوی ارتش پاکستان این را هم گفته که «گلوله باران نیروهای هندی هیچ آسیبی به تأسیسات نظامی پاکستان وارد نکرده و فقط چند خانه مسکونی تخریب شده است.»
بحران جاری هند و پاکستان از زمانی آغاز شد که یک انتحاری وابسته به گروه تروریستی «لشکر طیبه» با انفجار بمب در کشمیر، ۴۰ نظامی هندی را کشته و مدتی پس از آن نیز جنگندههای هندی مناطق جنگلی کشمیر تحت حاکمیت پاکستان را بمباران کردند. در این میان دو جنگنده از دو کشور سرنگون شده است.
http://kayhan.ir/fa/news/155987
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📝📎🔹️پاسخ رهبر انقلاب به درخواست معرفی زودهنگام رئیسجدید قوه قضائیه
🔸آیتالله آملی لاریجانی طی نامهای به محضر رهبر معظم انقلاب درخواست معرفی زودهنگام رئیس جدید قوه قضائیه را مطرح کرد. رهبر انقلاب طی مرقومهای با این درخواست موافقت نمودند. متن کامل پاسخ مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به قرار زیر میباشد:
▫با سلام و تحیت و تبریک
با پیشنهاد به حق جنابعالی موافقم و آن را میپذیرم. لازم میدانم در پایان یک دوره پرتلاش و سرشار از اقدام و ابتکار در قوه قضائیه بار دیگر از شخص جنابعالی که بحمدالله با شایستگیهای برجسته علمی و عملی و با مجاهدت فراوان، خدمات بزرگی به حوزههای مسئولیت خود تقدیم نمودید و نیز از همکاران صمیمی و مخلص که در مدیریت سنگین قوه قضائیه در کنار شما تلاش بیوقفه و ارزشمند کردند تشکر و قدردانی کنم و از خداوند متعال دوام توفیق در مسئولیتهای تازه را برای شما از خداوند متعال مسئلت نمایم.
والسلام علیکم و رحمهًْالله
سیدعلی خامنهای
۲ اسفند ۱۳۹۷
http://kayhan.ir/fa/news/156077
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📱📎🔹️رئیسهیئت مدیره انجمن صنفی فروشندگان تلفن همراه کشور:
اقدامات اخیر رجیستری برای جلوگیری از واردات گوشی قاچاق است
🔸رئیسهیئت مدیره انجمن صنفی فروشندگان تلفن همراه کشور درباره شرایط ایجادشده برای بازار گوشی گفت: اقدامات اخیر رجیستری برای جلوگیری از واردات گوشی قاچاق است.
▫افشار فروتن، اظهار کرد: دو نوع گوشی وارداتی داریم، مسافرتی و تجاری. گوشیهای تجاری را تاجرها وارد میکنند و باید لیست ارائه کنند و بر اساس مدارکی که ارائه میدهند، درخواست ثبت رجیستری میکنند. گوشیهای دیگر بهصورت فردی جابهجا میشود و خریدار باید برای رجیستری، به سایت وارد شود و البته طبق اخباری که شنیده شده، ظاهراً برای گوشیهای مسافری باید شرایط و قوانین خاصی اعمال شود.
وی ادامه داد: با توجه به شرایطی که در بحث رجیستری پیشآمده، این موضوع تأثیراتی را بر عرضه گذاشته است. در واقع این موضوع باعث شده عرضه گوشی متوقف شود. در روزهای اخیر فعالان صنف این عرصه فعالیتشان را متوقف کردند تا نتیجه نهایی اعلام شود. البته آنچه مسلم است این اقدامات برای جلوگیری از واردات قاچاق گوشی اتفاق افتاده و امیدواریم این طرحها نتیجه داشته باشد.
طی روزهای گذشته بار دیگر موضوع واردات گوشیهای مسافری و بسته شدن سامانه همتا در اخبار آمده و ظاهراً موجب افزایش قیمت گوشی هم شده است...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/156043
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
👮📎🔹️تقدیر رئیس پلیس پایتخت از افسر وظیفه شناس پلیس راهور
http://kayhan.ir/fa/news/156003
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📎🔹️۴۰ راهبرد جهاد علمی در گام دوم انقلاب-۱
#ابراهیم_کارخانه_ای
🔸 شک بیانیه چهل سالگی انقلاب هرگز نباید محدود به بررسی در نشستها و همایشها گردد بلکه به عنوان زیرساخت گام دوم انقلاب میبایست مبنای برنامهریزی در تمامی تصمیمگیریهای نظام اسلامی باشد. بر این اساس نظر به اهمیت بخش نخست علم و پژوهش در استحکام بخشی به سنگ بنای زیرین انقلاب؛ در ذیل در دو بخش و در هر بخش ۴۰ راهبرد در حوزههای علم و پژوهش و فناوری و در صورت توفیق در دیگر سرفصلهای هفتگانه بیانیه نیز در هر فصل ۴۰ پیشنهاد ارائه میگردد. بدون شک اگر برنامهریزان و نخبگان نظام اسلامی به ویژه جوانان در قالب خرد جمعی به تدوین و تبیین راههای عملیاتیسازی بیانیه چهل سالگی انقلاب بپردازند، چرخ قدرتمند انقلاب اسلامی در نیل به اهداف رفیع بیانیه با پشت سر گذاشتن مشکلات کنونی با شتاب بیشتری افقهای روشن انقلاب اسلامی را با محوریت خودسازی، جامعه پردازی و تمدنسازی درخواهد نوردید:
۱- تشکیل هستههای جهاد علمی در دانشگاهها و مراکز پژوهشی سراسر کشور با هدف بررسی توانمندیهای علمی دانشگاهها و مراکز پژوهشی کشور در جهت ایفای نقش در گام دوم انقلاب.
۲- تشکیل شوراهای جهاد علمی متشکل از سرشاخههای علم و فناوری در حوزههای مختلف در هر یک از وزارتخانههای علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با هدف برنامهریزی لازم برای کم کردن فاصله با قلههای دانش جهان و عبور از مرزهای کنونی دانش و نیز تشکیل شوراهای متناظر نظارت بر جهاد علمی در جهت رصد حرکت علمی کشور در جهت اهداف پیشبینی شده در هر یک از وزارتخانههای ذیربط.
۳-ماموریت گرا نمودن هستههای جهاد علمی دانشگاهها و مراکز پژوهشی کشور بر پایه توانمندیهای علمی ارائه شده از سوی هستههای جهاد علمی دانشگاهها و مراکز پژوهشی کشور.
۴- تشکیل شوراهای نظارت بر جهاد علمی به منظور رصد حرکت علمی کشور در جهت اهداف پیشبینی شده در هر یک از وزارتخانههای ذیربط.
۵- تشکیل جامهای مختلف علم و فناوری و راهاندازی مسابقات انتخاب لیگ برتر جهاد علمی دانشگاهها و مراکز پژوهشی کشور و دستهبندی دانشگاهها بر پایه رتبههای کسب شده در رقابتها.
۶- انتخاب برجستهترین و توانمندترین نیروهای علمی کشور از میان تیمهای لیگ برتر جهاد علمی در حوزههای مختلف جهت ورود به شوراهای جهاد علمی کشور. ...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/156073
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 دلار بدون تعلیق برنامه هستهای؛ 3500 با تعلیق برنامه هستهای، 13 هزارتومان
🔸 واقعیتهای موجود نشان میدهد راهبرد مقاومت، بیش از راهبرد نرمش یکطرفه، موجب اقتدار فنی و اقتصادی ایران بوده است.
امیرحسین ثابتی ضمن مقایسهای آمار درباره واقعیتهای موجود نوشت: در دورهای که ظریف مذاکره میکرد، جنگ شد؟ خیر. در دورهای که جلیلی مذاکره میکرد جنگ شد؟ خیر. در دورهای که ظریف مذاکره میکرد، تحریمها لغو شد؟ خیر. در دورهای که جلیلی مذاکره میکرد، تحریمها لغو شد؟ خیر.
در دورهای که ظریف مذاکره کرد، قیمت دلار چقدر شد؟ 13000 تومان. در دورهای که جلیلی مذاکره کرد، قیمت دلار چقدر شد؟ 3500 تومان.
در دورهای که ظریف مذاکره کرد، چند سانتریفیوژ داریم؟ 5000 عدد. در دورهای که جلیلی مذاکره کرد، چند سانتریفیوژ داشتیم؟ 19000 عدد.
در دورهای که ظریف مذاکره کرد، چقدر اورانیوم غنی شده داریم؟ 300 کیلوگرم. در دورهای که جلیلی مذاکره کرد، چقدر اورانیوم غنی شده داشتیم؟ نزدیک 10 تن.
در دورهای که ظریف مذاکره کرد، دانشمندان هستهای کجا رفتند؟ شرکت آب و فاضلاب، در دورهای که جلیلی مذاکره کرد، دانشمندان هستهای کجا بودند؟ سازمان انرژی اتمی.
در دورهای که ظریف مذاکره کرد، مردم در صف گوشت ایستادند؟ بله. در دورهای که جلیلی مذاکره کرد، مردم در صف گوشت ایستادند؟ خیر. در دورهای که ظریف مذاکره کرد، قیمت سکه چقدر شد؟ 4 میلیون و 600 هزار تومان. در دورهای که جلیلی مذاکره کرد، قیمت سکه چقدر شد؟ یک میلیون و 200 هزار تومان.
http://kayhan.ir/fa/news/156062
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 یک مسئول:
بازار کالاهای اساسی در آینده نزدیک آرام میشود
🔸 مدیر نظارت بر توزیع کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد: در زمینه کالاهای اساسی مشکل خاصی نداریم و به زودی شاهد تنظیم بازار آنها خواهیم بود.
محمد قدیری ابیانه در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: در بخش کشاورزی هیچ کمبودی نداریم و همه کالاهای اساسی در این حوزه از محل تولید داخلی یا واردات تأمین شده است اما اخبار کاذبی بعضاً منتشر میشود و توهماتی همچون مسائلی که اخیراً درباره کمبود شکر منتشر شده بود، به وجود میآورد که درست نیست و دقیقاً به دلالان کمک میکند.
وی افزود: گوشتهایی هم که در بنادر جنوبی کشور مانده است، اگر مشکل مالی و اعتباری آن حل شود و بتوانیم پول فروشنده را بدهیم، مشکل بازار گوشت قرمز حل میشود و شاهد ارزانی این محصول خواهیم بود. چرا که ۲۱ هزار تن گوشت منجمد برزیلی در بنادر جنوبی وارد شده و با وجود تأمین ارز، باید پول آن را به فروشنده برسانیم تا مشکل بازار برطرف شود.
مدیر نظارت بر توزیع کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه مشکلی در تأمین بازار شب عید نخواهیم داشت، گفت: در استانها در زمینه میوه و دیگر کالاهای اساسی فعالیتهای مناسبی صورت گرفته و هم اکنون در زمینه جمعآوری آنها برای توزیع استانی و منطقهای هیچ مشکل و کمبودی وجود ندارد ضمن اینکه بخشهای نظارتی روی این مسئله حساستر شدهاند و میتوان به قوه قضائیه، سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان، سازمان تعزیرات حکومتی و غیره اشاره کرد.
قدیری ابیانه ادامه داد: در شرایط کنونی مرغ به اندازه کافی تأمین شده و در کشور وجود دارد و در زمینه دیگر کالاهای اساسی همچون گوشت قرمز، برنج، روغن و شکر هم مشکل خاصی نداریم و به زودی شاهد تنظیم بازار آنها خواهیم بود. یکی از دلایلی که مردم شاهد شوکهایی در بازار و قیمت این محصولات هستند، از دلالانی ناشی میشود که با فضاسازی و خبررسانی نادرست به گرانی و نوسانات بازار دامن میزنند و برخی رسانهها نیز به آنها کمک میکنند.
وی تصریح کرد: وقتی خبری درباره افزایش قیمت منتشر میشود و مسئول و کارشناسی آگاهانه یا ناآگاهانه قیمتی برای یک محصول مشخص و اعلام میکند، خود به خود زمینه نوسان قیمت را فراهم کرده است و در این شرایط همه باید سعی کنیم به آرامش بازار کمک کنیم و در مسیر و اهداف دلالان و سودجویان گام برنداریم.
http://kayhan.ir/fa/news/156045
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌍 #بین_الملل
🔹 سعودیها بخشی از جسد خاشقجی را در کوره سوزاندهاند!
http://kayhan.ir/fa/news/155990
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 دولت شعار شفافیت میدهد اما همه چیز محرمانه است
🔸 دولت تدبیر و امید ویژگیهای منحصربه فردی دارد که یکی از آنها استفاده از «باید»هایی است که در هنگام سخنرانیها بهکار گرفته میشوند، بایدهایی که لزوم اجرای مواردی مانند «شفافیت» و «پاسخگویی» را تاکید میکنند اما جالب آن است که این وظایف در حوزه کاری همان دولتمردان است و همانها باید آن را اجرا کنند ولی نتیجه آنکه پس از این گذشت قریب 6سال هنوز عملا نه شفافیت و نه پاسخگویی به بار نشسته و این را حتی گزارش روزنامههای حامی دولت تایید میکند.
سرویس سیاسی-
روزنامه شرق در شماره دیروز خود و در صفحه اقتصادی گزارشی را با عنوان «محرمانه است» منتشر کرد. در این گزارش آمده است: «... در کشور ما محرمانههای عجیب و غریبی وجود دارند که منطق محرمانگیشان هرچه باشد حفاظت کشور و دولت از آسیب نیست. محرمانههایی مانند میزان پاداش دریافتی مدیران صندوق بازنشستگی کشور یا پاسخ به این سؤال ساده که چند نفر در کشور مالیات بر ثروت پرداخت میکنند.»نویسنده گزارش سپس تشریح کرده که چگونه در خواستهایی را برای به دست آوردن اطلاعاتی که علیالقاعده باید توسط این نهادها منتشر شود، به در بسته خورده است. البته پیش از این و خصوصا در ایام انتخابات دولتمردان تدبیر و امید بارها از شفافیت به صورت شعاری استفاده کرده و آن را لازمه مبارزه با فساد عنوان کرده بودند.نکته دیگر «باید»هایی هستند که در سخنان رئیسجمهور بهکارگرفته میشوند. بایدهایی که در نهایت به خود دولت و شخص رئیسجمهور بازمیگردد. برای نمونه روحانی گفته بود: «باید با شفافیت[!] با مردم حرف زد، باید آمارها دقیق[!] باشد تا ما بتوانیم از پیچ تاریخی به خوبی عبور کنیم و بتوانیم حماسه سیاسی و اقتصادی را بیافرینیم. اساساً اولین شرط دولت شایسته و کارآمد در کنار شفافیت، پاسخگویی[!] است؛ دولت باید ضمن شفافیت در همه امور به مردم پاسخگو باشد.» در سخنان رئیسجمهور به این موارد دقت کنید: «شفافیت»، «آمارهای دقیق» و «پاسخگویی». جالب آنکه مرجع این بایدها شخص رئیسجمهور است و طبق قانون این موارد در حوزه وظایف او تعریف شده…
http://kayhan.ir/fa/news/156076
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 ترجمه فارسی کتاب خاطرات رهبر انقلاب منتشر شد
🔸 خاطرات رهبر معظم انقلاب اسلامی از دوران تبعید و مبارزات انقلابی که به تازگی به زبان عربی نشر یافته بود، ترجمه و با عنوان «خون دلی که لعل شد» برای نخستینبار از سوی انتشارات انقلاب اسلامی منتشر شد.
همزمان با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، کتاب «انّ مع الصبر نصرا» خاطرات شفاهی حضرت آیتالله خامنهای از دوران زندان و تبعید که به زبان عربی گفته شده است، پنجشنبه
(۱۸ بهمن ۱۳۹۷) طی مراسمی در بیروت رونمایی شد. رهبر انقلاب در مقدمه عربی این کتاب، آن را به جوانان عرب تقدیم کردهاند. این کتاب توسط دکتر محمدعلی آذرشب گردآوری شده است و در آن تصاویر منتشر نشده از رهبر انقلاب، مرحوم پدر بزرگوارشان، فرزندانشان و... نیز وجود دارد.
همچنین سیدحسن نصرالله، دبیرکل حزبالله لبنان در سخنرانی خود در جشن 40 سالگی پیروزی انقلاب اسلامی، به این کتاب هماشاره کرد و گفت: «اکنون دوست دارم توجه شرکتکنندگان در این مراسم را به وجود کتابی تحت عنوان «ان مع الصبر نصرا» جلب کنم. این کتاب شامل روایتهایی است که بطور مستقیم توسط امام خامنهای و به زبان عربی نقل شده است.
در این کتاب میتوان با زبان عربی امام خامنهای به خوبی آشنا شد؛ زبانی که زیباتر، بلیغتر و رساتر از زبان بسیاری از کسانی است که خود را رهبران جهان عرب میدانند. ایشان در این کتاب خاطرات خود از زمان کودکی تا پیروزی انقلاب اسلامی را به زبان عربی
نقل کردهاند.
البته در این کتاب سخنی از مراحل مابعد از پیروزی انقلاب اسلامی به میان نیامده است. ایشان، این خاطرات را با یک زبان عربیِ زیبا و بدیع، روایت کردهاند.
من پیشتر با رهبر انقلاب دیدار کرده و با ایشان به زبان عربی سخن گفته بودم و از نوع سخن گفتن ایشان به زبان عربی آگاه بودم؛ کما اینکه تدریسهای ایشان به زبان عربی را نیز پیشتر شنیده بودم. اما زمانی که کتاب «ان مع الصبر نصرا» را خواندم، از بلاغت، طراوت، زیبایی و متانت در زبان عربی ایشان غافلگیر شدم. این ویژگیها به ویژه در مقدمه کتاب نمایانتر است؛ مقدمهای که رهبر انقلاب آن را با دست چپ و به زبان عربی نگاشتهاند…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/156049
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💵 #سکه_ارز
http://kayhan.ir/fa/news/156036
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 چرا حرف روحانی در ربط دادن قیمت گوشت به FATF درست نبود؟
🔸 حرفهای روحانی در مجمع عمومی بانک مرکزی علمی و کارشناسی نبود.
روزنامه قدس ضمن نقد سخنان روحانی نوشت: آقای روحانی در حالی ادعا میکند مشکل روابط بانکی کشور با بانکهای خارجی FATF است که بانکهای خارجی (عمدتاً اروپایی)، نه به دلیل FATF، بلکه به دلیل تحریمهای فراسرزمینی بانکی آمریکا از همکاری با ایران خودداری میکنند.
بانکهای خارجی هنگامی با بانکهای ایرانی همکاری خواهند کرد که سود حاصل از همکاری، بیشتر از هزینه آن باشد. آمریکا در سالهای اخیر سعی کرده هزینه همکاری با ایران را برای بانکهای خارجی افزایش دهد. در سالهای اخیر پس از نقض تحریمهای ایران توسط بانکهایی همچون پاریباس، اچاسبیسی، کامرز و میتسوبیشی، آمریکا دست به جریمه سنگین این بانکها زد. در حقیقت بانکهای خارجی بیش از آنکه از FATF زخم خورده باشند، زخم خورده تحریمهای بانکی آمریکا هستند. حال آقای روحانی باید پاسخ دهد که اگر اقدامهای مقابلهای FATF علیه ایران لغو شود و وضعیت کشورمان از نظر این نهاد عادی شود، آیا بانکهای خارجی چشم خود را بر تحریمهای آمریکا خواهند بست؟ پس از خروج آمریکا از برجام، بسیاری از شرکتها و بانکهای خارجی از ایران خارج شدند یا اعلام کردند که همکاری خود را با ایران قطع خواهند کرد. آقای روحانی باید پاسخ دهد کدام یک از این شرکتها یا بانکها اعلام کردند که به دلیل FATF یا عدم تصویب کنوانسیونهای پالرمو و CFT همکاری خود را با ایران محدود میکنند؟
از سوی دیگر FATF اساساً در اسناد و توصیههای خود، زیرساختی برای قطع همکاری بانکی ندارد. این نهاد نهایتاً میتواند از کشورهای دیگر بخواهد که اقدامهای 9 گانه مقابلهای را علیه ایران اعمال کنند. این 9 اقدام مقابلهای از جنس قطع همکاری نبوده و صرفاً موجب افزایش نظارت و مراقبت در همکاری میشود. FATF در بیانیه اخیر خود نیز به این مسئله معترف بوده است. این نهاد در بخشی از بیانیه خود که میخواهد ایران را تهدید کند، صرفاً اعلام میکند که در صورت عدم اجرای کامل برنامه اقدام، از کشورهای دیگر «افزایش نظارت بر مؤسسات مالی ایرانی مستقر در خارج از کشور» را درخواست خواهد کرد.
آقای روحانی احتمال قطع همکاری FATF را نیز مطرح میکند FATF یک نهاد نظام سلطه است که به اذعان اعضای وزارت خزانهداری آمریکا، تحت سیاستهای این وزارت عمل میکند. یکی از خط قرمزهای نهادهای نظام سلطه این است که ارتباطشان با کشور هدف قطع نشود. FATF برای اینکه استانداردهای خود را در ایران جاری کند، نیاز به همراهی کشورمان دارد و قطع ارتباط یا قطع امید ایران از این نهاد، موجب از بین رفتن ابزارهای اثرگذاری آن خواهد شد…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/156061
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 معاون مرکز ملی فضای مجازی با انتقاد از دولت:
عزمی برای حل مشکل پیامرسان ملی وجود ندارد
🔸 معاون مرکز ملی فضای مجازی درباره عزم دولت برای حل مشکل پیامرسانهای بومی، تصریح کرد: اگر عزمی بود که تا الآن این مشکل حل شده بود!
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، معاون فرهنگی، اجتماعی و امور محتوایی مرکز ملی فضای مجازی اظهار کرد: بیش از ۲ سال است که به طور مستقیم درگیر مسئله پیامرسان هستم، سینه من پر است از ابعاد مختلفی که در حوزه پیامرسان مطرح بوده و بحث و بررسی شده است.
امیر خوراکیان با طرح این موضوع که «سؤال اصلی این است که چه کسی و چه جایگاهی در کشور متولی و مسئول حل کردن پیامرسان ملی و بومی است؟»، پاسخ داد: دولت!
وی تأکید کرد: چرا دولت مسئول است؟ این ادعای من نیست، متن مصوب سند ساماندهی پیامرسانهاست. به طور دقیقتر، منظور من شبکه ملی اطلاعات است.
معاون مرکز ملی فضای مجازی ادامه داد: در این سند انجام و تحقق خدمات پایه به عهده دولت گذاشته شده است که از جمله خدمات پایه، پیامرسان بومی و ملی است. در حقیقت در سند شبکه ملی اطلاعات، خدمات پایه مثل جویشگر یا همین پیامرسان بومی بر عهده دولت گذاشته شده است. البته در آنجا تصریح نشده است که دولت با حمایت یا تصدیگری این کار را انجام دهد، بلکه به هر شکل ممکن باید این کار را انجام دهد.
خوراکیان گفت: حالا دولت یا میخواهد با حمایت این مسئله را حل کند، که یک مرحله آمدند جلو و حمایتهایی صورت گرفت، اما مشکل حل نشد. این حمایت باید به طور جدی اتفاق بیفتد.
وی افزود: اگر قرار است بخش خصوصی این کار را انجام دهد باید تعیین کنند کدام بخش خصوصی؟ چرا که بخش خصوصی در کشور ما مشخص است. کدام قسمت بخش خصوصی است که توانایی حل مسئله پیامرسان عمومی و ملی را دارد؟ آن بخش را بیاورند وسط تا مشکل را حل کند. اگر هیچکدام از اینها نیست دولت باید تصدیگری کند مانند خیلی چیزهای دیگر که دولت تصدیگری کرده است…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/156039
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌍 #بین_الملل
🔹 اظهارات عجیب جان بولتون درباره ونزوئلا
آمریکای لاتین حوزه نفوذ خصوصی ماست /حق داریم در آن دخالت کنیم!
http://kayhan.ir/fa/news/155991
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 ناکارآمدان منتگذار
🔸 روزنامه اعتماد دیروز گفتوگویی را با معصومه ابتکار، معاون امور زنان و خانواده رئیسجمهور منتشر کرده. وی گفته است: «با توجه به مشکلاتی که کشور دارد، فضای کشور امنیتی نشده است. یعنی دولت اجازه نداده فضای کشور امنیتی و به اصطلاح بستهتر شود یا اینکه برخوردی با روزنامهها و سایتها صورت بگیرد.»
پس مردم خدا را شکر کنند که با وجود تورم افسار گسیخته مسکن و کالاهای اساسی، گرانیهای سرسامآور، پراید 50 میلیونی و گوشت 120 هزار تومانی دولت فضا را امنیتی نکرده است! اعتماد هم البته همین را به عنوان تیتر یک خود انتخاب کرده؛ «دولت نگذاشت فضا امنیتی شود» [!] توپخانه دولت اتفاقا همواره آتش سنگینی بر سر رسانههای منتقد ریخته. از دهها اهانت و الفاظ ناشایست و القاب ناروا از سوی شخص رئیسجمهور تا ثبت 60 شکایت از کیهان در 10 روز.
ناکارآمدی دولت در حل مشکلات اقتصادی کار را به جایی رسانده که گویا حامیانش میخواهند منت بر سر مردم بگذارند که خدا را شکر کنید فضا را امنیتی نکردهایم!
ابتکار مدعی شده: «بعد از برجام که کاملا شرایط مثبت شد ولی تنشهای داخلی و مخالفتها و اقداماتی که عملا بازدارنده بود، کار دولت را کند و سخت کرد و شتابی که انتظار بود بعد از برجام اتفاق بیفتد، رخ نداد. در چنین فضایی بود که ترامپ تصمیم گرفت تا از برجام خارج شود.»
دولتی که هیچ برنامه اقتصادی نداشت، حتی آب خوردن مردم را هم به دستیابی به توافق هستهای گره زده بود و برای حل مشکلات به درگاه آمریکا و اروپا دخیل بسته بود، عجیب نیست که بدعهدیهای آمریکا و غرب و ناکامی در رویکردش را به پای منتقدانی بنویسد که از ابتدا هشدار دادند، کلید حل مشکلات در دست بیگانه نیست.
http://kayhan.ir/fa/news/156076
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 کتاب شهیدی از گروه دستمال سرخها رونمایی میشود
🔸 زندگینامه شهید محمدرضا مرادی، امروز طی مراسمی رونمایی میشود.
به گزارش خبرنگار کیهان، آیین رونمایی از کتاب «حلوای عروسی» شرح زندگینامه داستانی شهید محمدرضا مرادی که توسط انتشارات روایت فتح به چاپ رسیده روز سه شنبه 14اسفند ساعت 10:30 با حضور خانواده شهید و همچنین مادر شهید اصغر وصالی در فرهنگسرای رضوان بهشت زهرا برگزار خواهد شد.
شهید محمدرضا مرادی از جمله پاسدارانی بود که به فرماندهی اصغر وصالی گروه دستمال سرخها را تشکیل دادند و با همراهی شهید چمران در آزادسازی پاوه نقش بسزایی ایفا کردند.
http://kayhan.ir/fa/news/156048
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper