#عناوين
📆 روز یک شنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۷
در کیهان امروز می خوانیم:
📂 #تیتر_اول
🔹رهبر انقلاب در دیدار اعضای مؤسسه عالی فقه و علوم اسلامی:
حوزه انقلابی میتواند همه نیازهای جامعه اسلامی را برآورده کند
http://kayhan.ir/fa/news/156482
▫گزارش مستند کیهان از رسوایی جدید مدعیان اصلاحات
چگونه یکی دیگر از حامیان خاتمی صدها میلیارد تومان را دزدید و فرار کرد؟
http://kayhan.ir/fa/news/156490
▫نمایش بزرگ وحدت در مراسم بزرگداشت شهید سیدمحمدباقر حکیم
http://kayhan.ir/fa/news/156442
🖌 #یادداشت_روز
🔹جای نگرانی داشت نه افتخار!
http://kayhan.ir/fa/news/156493
📌 #خبر_ویژه
🔹چاره دور زدن تحریمها نپیوستن به FATF است
▫آقای عراقچی! منافع ملی از همین «نمیدانیم»ها ضربه خورد
▫️معاون تامین اجتماعی: مدیر شستا در دوره روحانی ۹ بار تغییر کرد!
▫️آفتاب یزد: اینستکس مبادله غذا و دارو است؛ اما در هوا
▫️وقتی حرفی برای گفتن به مردم نیست سخنگو میخواهید چه کار؟!
http://kayhan.ir/fa/news/156494
📎🔹️حجتالاسلام و المسلمین رئیسی:
تداوم انقلاب در گرو اجرای عدالت و مبارزه با فساد است زندگی اشرافی با تفکر انقلابی اسلامی سازگاری ندارد
http://kayhan.ir/fa/news/156480
▫گفت وگوی کیهان با مهدی چمران به مناسبت ولادت شهید چمران
ناگفتههایی از زندگی یک چریک عارف
http://kayhan.ir/fa/news/156413
▫دومین جلسه محاکمه ۱۴ متهم شرکت بازرگانی پتروشیمی برگزار شد
توضیحات رئیسدادگاه در باره میزان تحصیل مال نامشروع متهمان پرونده پتروشیمی
http://kayhan.ir/fa/news/156461
▫نگاهی به دیروزنامههای زنجیرهای
توهین بیشرمانه ارگان دولت به ائمهجمعه به خاطر بیان مشکلات مردم
http://kayhan.ir/fa/news/156472
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹اعتراف رئیسکل بانک مرکزی:
ارز ۴۲۰۰ تومانی با ایجاد رانت قیمتها را بالا برد
http://kayhan.ir/fa/news/156434
▫️رئیس سازمان جنگلها:
ابزار لازم برای مقابله با جنگلخواری را نداریم!
http://kayhan.ir/fa/news/156435
▫️معاون وزیر کار:
دولت از هدف اشتغالزایی خود عقب مانده است
http://kayhan.ir/fa/news/156433
▫️کارشناس انرژی هشدار داد:
زیان شدید بخش نفت و کشاورزی با اجرای توافقنامه پاریس
http://kayhan.ir/fa/news/156428
▫️مرکز پژوهشهای مجلس:
سرعت افزایش مصرف بنزین بیشتر از سرعت احداث پالایشگاههاست
http://kayhan.ir/fa/news/156432
▫️عضو هیئت مدیره انجمن انبوهسازان:
گرانی شدید مسکن وام ۱۰۰ میلیونی را بیخاصیت کرده است
http://kayhan.ir/fa/news/156430
🌍 #بین_الملل
🔹چند روز پس از تهدیدهای جان بولتون
کره شمالی به زودی آزمایش موشکی خود را از سر میگیرد
http://kayhan.ir/fa/news/156445
▫پنجاهمین تظاهرات بازگشت در غزه با یک شهید و ۵۰ زخمی برگزار شد
http://kayhan.ir/fa/news/156446
▫راهپیمایی خونین در الجزایر ۱۱۲ نفر زخمی و ۲۰۰ تن دستگیر شدند
http://kayhan.ir/fa/news/156443
▫️ خط و نشان پنتاگون علیه ترکیه به دلیل خرید اس-۴۰۰ از روسیه
http://kayhan.ir/fa/news/156447
▫پوتین در اندیشه راهاندازی یک جنگ اتمی محدود با آمریکا
http://kayhan.ir/fa/news/156438
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🖌 #یادداشت_روز
🔹جای نگرانی داشت نه افتخار!
#حسین_شریعتمداری
🔸 روزها کلیپی تصویری از سخنان آقای رئیسجمهور که روز چهارشنبه ۱۵ اسفند در جلسه برگزیدگان استان گیلان ایراد کردهاند دست به دست میشود و پرسشهای فراوانی را در میان کاربران به دنبال داشته است. ایشان با لحنی آمیخته به افتخار میگوید: رئیسجمهور فرانسه (اولاند) در جمع خبرنگاران و در حضور من گفت که
سال ۲۰۱۳ (۹۱) ما، هر ۵ کشور تصمیم قطعی گرفته بودیم که به ایران حمله کنیم و فقط درباره شرایط و زمانش بحث میکردیم، اما وقتی شما به ریاست جمهوری انتخاب شدید، دیدیم که شرایط دارد عوض میشود، دست نگه داشتیم! آقای روحانی نتیجه میگیرد که انتخاب ایشان کشور را از یک جنگ حتمی نجات داده است! و در این باره گفتنیهایی هست؛
۱- آقای روحانی فرمودهاند؛ این تحلیل نیست بلکه واقعیت است که باید گفت کاش تحلیل بود تا باور نکنیم رئیسجمهور کلاش فرانسه توانسته است دروغ به این بزرگی را به رئیسجمهور کشورمان بقبولاند و ایشان هم این دروغ شاخدار را تحویل ملت بدهد!
۲- این ۵ کشور کدام کشورها بودهاند؟ آمریکا و انگلیس و فرانسه و آلمان رویهم میشوند ۴ کشور آیا چین یا روسیه نیز قرار بود همراه آنان به ایران حمله کنند؟! اگر پاسخ مثبت است، کدامیک از آنها؟ چین یا روسیه؟!
۳- آمریکا و متحدانش همراه با شوروی سابق در جریان جنگ تحمیلی به ایران حمله نظامی کرده و نتوانسته بودند هیچ غلطی بکنند و این در حالی بود که ایران از نظر نظامی در ضعیفترین دوران خود بود و آنها به مراتب قدرتمندتر از امروز بودند. بنابراین سؤال این است که وقتی در اوج قدرت از مقابله نظامی با ایران آن روز طرفی نبسته بودند چگونه امروز که ایران در اوج قدرت قرار دارد قصد حمله به این کشور را داشتهاند؟! خود آمریکاییها اعتراف میکنند که حمله به ایران احمقانه است!
۴- این ۵ کشور- به قول شما- با چه هدفی قصد حمله نظامی به ایران را داشتهاند؟ آمریکا و متحدانش بارها اعتراف کردهاند که براندازی جمهوری اسلامی ایران را به عنوان یک هدف استراتژیک در دستور کار دارند و این هدف استراتژیک با تغییر دولتها در این کشورها تغییر نمیکند. اکنون این سؤال در میان است که دشمنان ایران در ریاست جمهوری حضرتعالی چه دیده بودند که از حمله نظامی منصرف شده بودند؟! آیا غیر از این است که احساس کرده بودند دولت حضرتعالی، اهداف و خواسته آنان را برآورده میکند و...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/156493
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹چاره دور زدن تحریمها نپیوستن به FATF است
🔸 لوایح باقیمانده مربوط به FATF یعنی لایحه الحاق ایران به کنوانسیون بینالمللی مبارزه با جرائم سازمانیافته فراملی موسوم به پالرمو و لایحه الحاق ایران به کنوانسیون بینالمللی مبارزه با تامین مالی تروریسم موسوم به CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام به مصلحت کشور و مردم تشخیص داده نشدهاند؟ و چرا محمدجواد ظریف تا الان نتوانسته است سؤالات بیشتر اعضای مجمع تشخیص مصلحت را درباره ایرادات و اشکالات این لوایح پاسخ دهد؟
▫روزنامه وطن امروز ضمن طرح این سؤالات نوشت: پاسخ روشن است؛ نمیتواند. ظریف نمیتواند به سؤالات پاسخ بدهد، چون پاسخی ندارد.
اما در مجمع تشخیص از ظریف چه سؤال یا سؤالاتی پرسیده شده که او نتوانسته آنها را جواب دهد؟ مهمترین سؤال درباره مقابله ایران با تحریمهاست. یکی از مهمترین سؤالاتی که معتمدان نظام در مجمع تشخیص مصلحت نظام از ظریف پرسیدهاند، با این مضمون بوده است: «با تصویب لوایح پالرمو و CFT و اشراف کامل نهادهای نظارتی خارجی مانند وزارت خزانهداری آمریکا بر جریان پولی و مالی کشور، آیا مجاری دور زدن تحریمها مسدود نمیشود؟ و آیا دست ایران برای مقابله با تحریمها کاملا بسته نخواهد شد؟» ظریف تاکنون نتوانسته است به این سؤال کلیدی، پاسخ قانعکنندهای بدهد.
آنچه ظریف در تمام جلسات مجمع تشخیص مصلحت و در دفاع از تصویب پالرمو و CFT گفته است، تنها و تنها بر پایه یک حرف بوده است: «برای اینکه اوضاع بدتر نشود، باید این لوایح تصویب شود». ظریف قبل از این و هنگام بررسی این لوایح در مجلس شورای اسلامی نیز صراحتا اعلام کرد تصویب پالرمو و CFT به هیچوجه موجب بهبود اوضاع اقتصادی و معیشت مردم نمیشود، بلکه تنها بهانه را از آمریکاییها برای بدتر کردن اوضاع خواهد گرفت. این تمام استدلال ظریف برای این است که نهادهای تصمیمگیر چه در سطح مجلس شورای اسلامی و چه در تراز مجمع تشخیص مصلحت نظام را برای تصویب این لوایح متقاعد کند. آیا این استدلال قانعکنندهای است؟ آیا این حرفها، جواب آن سؤال کلیدی اعضای مجمع تشخیص مصلحت است؟ کاملا واضح است که خیر! و این ناتوانی در پاسخ دادن به آن سؤال کلیدی به معنای این است که ظریف خودش هم میداند تصویب لوایح باقیمانده FATF دست ایران را برای مقابله با تحریمها کاملا خواهد بست....
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/156494
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹توهین بیشرمانه ارگان دولت به ائمهجمعه به خاطر بیان مشکلات مردم
🔸جریان سازمان یافتهای با توپخانه رسانهایاش هر آنچه را مغایر اهداف حزبی و جناحی خود ببیند مورد هدف قرار میدهد؛ روزگاری رسانه ملی را آنقدر مورد هجوم قرار دادند تا این رسانه از وظایف حرفهای خویش کمی عقب بنشیند. اینها همان کسانی هستند که در مقابل مردم و پشت تریبونها از جایگاه ممتاز نقد میگویند و منتقد را میستایند اما در پشت پرده فرمان حمله صادر میکنند. اکنون هم تریبونهای نماز جمعه و ائمهجمعه مورد توهین و هجمه توپخانه رسانهای دولت و حامیانش قرار گرفته است، تنها به این جرم که ائمه جمعه از مشکلات معیشتی مردم گفته اند!
▫روزنامه شرق در شماره دیروز خود گزارشی را با عنوان «دوباره حمله به دولت و FATF از تریبون نماز جمعه» منتشر کرد.گریبان چاک کردن برای «دولت» از سوی این جماعت قابل درک است اما یک نهاد مالی تحت سلطه استعمارگران چرا فریاد زنجیرهایها را درآورده است؟!
در ابتدای گزارش شرق آمده است: «تریبون نمازجمعه تهران دوباره محل حمله [!] به دولت و حامیان افایتیاف بود.»
هر مخاطبی با خواندن عبارت «حمله» علیالقاعده کنجکاو میشود که بداند امام جمعه تهران چه سخنان تند!! و یا موضعگیری بیرحمانهای!! علیه دولت یا افایتیاف داشتهاند؟!
جالب آنکه روزنامه شرق در ادامه ناچارا سخنان امام جمعه تهران را آورده است. این روزنامه زنجیرهای نوشته: «حجتالاسلام صدیقی امام جمعه موقت تهران در خطبههای نماز جمعه گفته است: «من نسبت به افایتیاف حساس هستم و راه درستی برای اداره کشور نیست... هستهای ما را برجام محدود کرد. سانتریفیوژها محدود شد اما سفرهها توسعه پیدا نکرد...»
▪️چنانکه خواندید این جملات را و این حد از نقد را رسانههای مدعی اصلاحطلبی و حامیان دولت برنمیتابند و آن را حمله مینامند، حال آنکه همین روزنامهها در مقاطعی بدترین و زشتترین توهینها را به مراجع، اشخاص حقیقی و حقوقی و هر آن کس که با آنها همسو نبوده انجام دادهاند. این جریان مشتت فکری که همین جملات ساده و کاملا منطبق بر حقایق آقای صدیقی را مصداق «حمله» به دولت میداند، خود در ترورشخصیت براساس اخبار کذب و فضاسازی سابقهای بلندبالا دارد. یکی از نمونههای اخیر آن انتشار خبر سراسر کذب احضار آیتالله علم الهدی به شورای امنیت ملی است که توسط یکی از کانالهای طیف موسوم به اصلاحطلب منتشر شد.
ادامه مطلب 👇
http://kayhan.ir/fa/news/156472
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌦 #آب_و_هوا | تهران | ۱۹ اسفند ۱۳۹۷
🔹برای اطلاع از آب و هوای سایر شهرها به نشانی زیر مراجعه کنید👇
http://kayhan.ir/fa/weather
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 آقای عراقچی! منافع ملی از همین «نمیدانیم»ها ضربه خورد
🔸 همین نمیدانمهای شما در دولت و وزارت خارجه طی این چند سال، به منافع ملی ضربه زده است.
جهاننیوز در واکنش به سخنان اخیر عباس عراقچی نوشت: چند ماهی است که فضای سیاسی کشور دچار کشمکش درونی میان طرفداران FATF و منتقدان این سازمان است. طرفداران مطرح میکنند که برای اینکه مشکلات اقتصادی کشور حل شود حتما ایران بایستی به این سازمان بپیوندد. البته وزیر خارجه در صحن علنی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این موضوع که هیچ تضمینی درباره این لایحه نمیدهد گفت: « نه من و نه رئیسجمهور تضمین نمیدهیم که با تصویب CFT مشکلات حل شود.»
این درحالی است که «عباس عراقچی» معاون سیاسی وزارت امور خارجه نیز- ۵ اسفند ۹۷- در جلسه با فراکسیون مستقلین مجلس گفته بود: «برای عبور از تحریمها، باید به FATF بپیوندیم»! عراقچی پیش از این- فروردین ۹۴- هم گفته بود: «با برجام تمامی تحریمها لغو میشود و نه تعلیق».
دولتمردان از یکسو تاکید دارند که «تضمینی برای حل مشکلات اقتصادی به واسطه تصویب FATF وجود ندارد» و «از FATF انتظار معجزه نداشته باشید» و از سوی دیگر مدعی هستند که برای رفع مشکلات اقتصادی باید FATF را تصویب کنیم!
اخیرا معاون وزیر امور خارجه کشورمان که برای حضور در نشست کمیسیون مشترک برجام به وین رفته بود، اظهار داشت: «مکانیسم مالی اینستکس در ابتدای راه خودش است و ما هنوز نمیدانیم که این ساز و کار چگونه میتواند مشکلگشا باشد و چگونه کار کند.»
جالب است که اینهمه فشار و هزینهای که در داخل کشور برای رسیدن به FATF صورت میگیرد برای اینستکس و کانال ناقص مالی است که هنوز دیپلماتهای تراز اول کشورمان هم نمیدانند، چیست؟ البته در جریان برجام هم که عایدی کشور از آن «تقریبا هیچ» بود نیز همین اتفاق افتاد و ما هنوز با توجه به سخنان مسئولان که یک روز لغو تحریمها و یک روز سایه جنگ و ... را دستاورد برجام قلمداد میکردند و میکنند به دستاورد ملموسی در این عرصه نرسیدهایم. حتی بیم آن میرود که برجام کنار گذاشته شود و کشورمان را به کانالهای ناقصی مانند اینستکس مشغول کنند.
http://kayhan.ir/fa/news/156487
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 رئیس سازمان جنگلها:
ابزار لازم برای مقابله با جنگلخواری را نداریم!
🔸 رئیسسازمان جنگلها با بیان اینکه در مورد ویلاسازی مجوزهای مختلف صادر میشود، گفت: من ابزار لازم برای مقابله با تخلفات را ندارم.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی، خلیل آقایی در برنامه گفتوگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما اظهار داشت: جنگلهای هیرکانی میراث گرانبهای جهانی است که متعلق به ما ایرانیان است. در زاگرس بیشترین سطح جنگل را داریم و این جنگلها منبع تولید آب است.
وی درباره کاهش یافتن سرعت تخریب در جنگلهای کشور بیان کرد: به عنوان متولی رسمی ارائه آمار جنگلهای کشور، اعلام میکنم که سطح جنگلها، بیشهزارها و عرصههای جنگلی کشور 16/9 میلیون هکتار است. همه به نقشههای گوگل دسترسی دارند و میتوانند رصد کنند که چه میزان جنگل کاشته شده است.
به گفته رئیس سازمان جنگلها، در سال جاری به یمن عنایت ویژه رهبری و تخصیص اعتبار از صندوق توسعه ملی، ۲۵ تا ۳۰ هزار هکتار جنگل در دست کاشت داریم. در ایلام و فارس در سال جاری بیش از پنج هزار هکتار جنگل میکاریم.
آقایی ادامه داد: امسال برای ۳۲ میلیون هکتار اراضی جنگلی و مرتعی نقشه کاداستر تهیه میکنیم. با توجه به حجم جنگلکاریها میزان جنگل ما امسال نسبت به سال قبل قطعا افزایش داشته است.
به گفته وی، سطح عرصههای آسیب دیده از آتشسوزی در سال جاری نسبت به سال قبل بین ۱۰ تا ۱۵ درصد کاهش داشته و تغییر کاربری جنگل به مفهوم تخریب جنگل هم کاهش یافته است. برخی پروندههای مربوط به تخریب در دادگستری هم در دست پیگیری است که هنوز به حکم نهایی نرسیده است.
رئیسسازمان جنگلها با اشاره به اینکه هرگونه تغییر کاربری در جنگل و پارکهای جنگلی ممنوع است، بر نبود امکانات کافی برای برخورد با تخلفات تاکید کرد.آقایی اضافه کرد: من ابزار و امکانات لازم برای مقابله با تخلفات را ندارم از همه امکانات استفاده کردهایم اما دزد راه و روزنه دزدی را پیدا میکند. عرصه دو میلیون هکتاری در جنگلهای شمال ما هر روزنهاش مستعد تخلف است. در مورد ویلاسازی هم همین اتفاق میافتد. وی بیان کرد: مجوزهای مختلف صادر میشود، گاهی نیروی من چشمش را به روی تخلف میبندد و ممکن است خطا کند و در مقابل خواستهای، از تخلف چشم پوشی کند. مرحله بعدی دستگاه دیگری است که چشمش را میبندد و بعضا مجوز میدهد.
http://kayhan.ir/fa/news/156435
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 در نمازجمعه مشکلات معیشتی مردم را نگویید!
🔸 روزنامه ایران ارگان دولت نیز در مطلبی با عنوان «تریبون رسمی و مسئولیت نقد» نوشت: «شاید از مخالفان انقلاب و کشور و براندازان انتظار این رفتار باشد که مثل مگس فقط روی زخمها بنشینند و از آن ارتزاق کنند. این رفتار آنان غیرطبیعی نیست، ولی انتظار میرود که صاحبان تریبونهای رسمی در عین حال که به مشکلات جامعه میپردازند و درست هم هست، البته مشروط بر اینکه منصفانه اظهار نمایند، ولی در عین حال باید نقاط مثبت و روشن جامعه را نیز فراموش نکنند و آنها را هم ببینند... چرا باید مهمترین مسئله تریبون رسمی نمازجمعه به گوشت نخوردن بخشی از مردم خلاصه شود؟...اگر گمان میکنند که میتوان با این انتقادهای یکسویه و غیرمنصفانه و ندیدن نقاط قوت جایی در دل مردم پیدا کنند، در این صورت باید گفت که این راه را از اساس اشتباه آمدهاند.»
گفتنی است چندی پیش هم رئيس دفتر رئيسجمهور با حمله به خطيبان نماز جمعه كه مشكلات مردم را طرح و از مسئولين پيگير پاسخ به اين مشكلات شدهاند گفته بود معني ندارد هر كس هر آنچه به ذهنش بيايد بگويد! اظهارات واعظي در حالي است كه دولت يازدهم و دوازدهم بارها در نزديك پنج و نيم سال گذشته از شنيده شدن صداي منتقدين سخن گفته و ادعاي آن را مطرح كرده است ولي امروز بازگو شدن مشكلات مردم از زبان خطيبان جمعه به طبع دولتمردان خوش نميآيد.
خطيب جمعه نمي تواند مشكلات اقتصادي مردم را ناديده بگيرد و به آن بياهميت باشد چنانچه نميتواند نسبت به هجوم سياسي، نظامي و فرهنگي دشمن به جهان اسلام بيتفاوت باشد.
خانه و دفتر امام جمعه بايستي محل پناه مردمي باشد كه گرفتار مشكلات اقتصادي و... هستند، مردم دردهاي خود را به خطيبان جمعه و جماعت منتقل و آنان اين دردها را به مسئولين انتقال ميدهند و دولتمردان بايستي قدردان چنين موقعيت و موهبتي باشند.
دولتمردان و جریانه رسانهای آنان به جاي تلاش براي بستن دهان منتقدين و دردآشنايان مردم بهتر است گوش شنوا داشته و قدردان آنان باشند و در جهت حل اين مشكلات بكوشند كه صلاح و مصلحت دولتمردان نيز در همين است.
http://kayhan.ir/fa/news/156472
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 جشن تولد شاعر «مؤدب» در شب طنز انقلاب
🔸 چهاردهمین شب طنز انقلاب اسلامی با عنوان «نطنز»، به همراه اجرای برنامههایی نظیر شعرخوانی طنز اجرای طنز و ترانهخوانی طنز از سوی باشگاه طنز و کاریکاتور انقلاب اسلامی در محل حسینیه هنر برگزار شد.
نثرخوانی در مورد سینماگران و اظهارنظرهای عجیب برخی از آنها پخش نماهنگ طنزی از وعدههای انتخاباتی دولت، در مورد رفع تحریمها و رونق اقتصادی در کشور، اجرای طنز با موضوع نزدیکی عید و خانه تکانی و گرانیهای اخیر، شعرخوانی درباره برجام و امضای جان کری ازجمله برنامههای این مراسم بود.
بخش بعدی این شب طنز، تقدیر از علی محمد مودب، نویسنده، شاعر و مدیر موسسه فرهنگی هنری شهرستان ادب همزمان با برگزاری جشن تولد برای او بود.
پیش از حضور علی محمد مودب بر روی صحنه، محمدرضا درخشان شعری را درباره وی قرائت کرد. بر اساس این گزارش، علی محمد مودب بعد از دریافت هدایایی از طرف باشگاه طنز و کاریکاتور انقلاب و بریدن کیک تولد خود گفت: بسیار خوشحال هستم که چنین محفلی برای طنز پا گرفته است. ان شاءالله بزودی رشد کمی و کیفی شاعران این محفل را شاهد باشیم. برای ما که درگیر حوزه جنگ نرم و تولید محتوا هستیم واقعا این وضعیتگریه است، خیلی هم خوشحال میشویم که خنده هم به عنوان ابزار اثرگذار وارد شده و امیدوارم که دوستان ما موفق باشند.
در بخش پایانی چهاردهمین شب طنز انقلاب اسلامی، از میان حاضران، فرد برگزیده با عبارت «پرواز گوسفندها» به عنوان برنده بهترین پاسخ درباره دستاوردهای دولت انتخاب شد.
http://kayhan.ir/fa/news/156477
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💵 #سکه_ارز
http://kayhan.ir/fa/news/156437
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 معاون تامین اجتماعی: مدیر شستا در دوره روحانی 9 بار تغییر کرد!
🔸 یک روزنامه اصلاحطلب در گزارشی اذعان کرد «شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی (شستا)» ظرف 5 سال دولت روحانی، 9 بار مدیرعامل جدید به خود دیده است.
روزنامه تعادل نوشت: رئیسجمهور اخیرا سخنانی درباره شرکتهای زیرمجموعه شستا مطرح کرد. محتوای سخنان حسن روحانی این بود که باید سریعتر برای واگذاری این شرکتها اقدام شود. شرکتهایی که در دهه شصت وقتی ایجاد آنها آغاز شد هدف سرمایهگذاری از محل منابع مردمی و بهرهمندی از عواید آن برای تامین هزینههای آینده این صندوق بیمهای بود ولی در عمل اکنون به باری به دوش تامین اجتماعی تبدیل شده. حالا ولی رئیسجمهوری میگوید باید مراتبی را فراهم کرد که به هر ترتیب شرکتها واگذار شود، ولو رایگان!
این البته سخنانی بود که برخی واکنشها را برانگیخت. عمدتاً ناظر بر اینکه تجربه خصوصیسازیهای گذشته درباره شرکتهای دولتی چندان کارنامه موفقی نداشتهاند که دولت بار دیگر به همان راه رود و مواردی دیگر از این دست که راهکارهای بهتری هم برای نجات تامین اجتماعی از ضرر و زیان شستا وجود دارد و آن اصلاح نظام مدیریتی است.
معاون امور استانهای سازمان تامین اجتماعی با مطرح کردن سه انتقاد به سخنان اخیر رئیسجمهور معتقد است دولت اگر به فکر اصلاح وضعیت موجود باشد راهکار کاهش مداخلهاش در تامین اجتماعی است. مداخلهای که میتوان امروز آن را متهم اصلی بهم ریختن اوضاع شرکتهای زیرمجموعه شستا دانست.
فرشید یزدانی میگوید: به نظر من رئیسجمهوری با ورود به این بحث دچار حداقل سه خطای اساسی شد. ابتدا اینکه رئیسجمهوری با بیان این موضوع از حوزه حاکمیتی به عرصه مدنی وارد شد. به این معنی به عرصه مدنی از سوی دولت تعرضی صورت گرفت. همانطور که میدانید بیمههای اجتماعی به واسطه سه جانبهگرایی آنها، نوعی عرصه مدنی به حساب میآیند.
خطای دوم رئیسجمهوری این بود که به سازوکار آن مجموعه مشخص توجه نکرد. به این ترتیب پیشنهادی که از سوی وی مطرح شد غیرکارشناسی است. باید بحث شود که چرا چنین اتفاقی برای سرمایهگذاریها در شستا افتاده است؟ نقش دولت در این جریان چه بوده است؟ واقعیت این است که دولت در وضعیت نابسامان امروزی صندوقها نقش مهمی دارد. از جمله تاثیرات منفی دولت میتوان به عدم پرداخت به موقع اشاره کرد و مهمتر اینکه اهالی قدرت چه نمایندگان مجلس و چه دولتیان به صورت غیررسمی در اداره صندوقها دخالت میکنند. این دخالتها را میتوان در عزل و نصبها و مداخله مدیریتی و.... جستوجو کرد. این مداخلات بهطورکلی سیستم اداری و سیستم هدایت صندوقها را دچار مشکل کرده است…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/156486
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 معاون وزیر کار:
دولت از هدف اشتغالزایی خود عقب مانده است
🔸 معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر کار گفت: با توجه به آنکه هدفگذاری سال 97 حدود یک میلیون شغل بوده، بدیهی است که با ایجاد 609 هزار شغل عملاً تا این هدف فاصله داریم.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، عیسی منصوری درباره برنامه های اشتغالی دولت اظهارداشت: در بخش اشتغال آنچه که هدفگذاری کردیم، بیش از یک میلیون شغل است. ولی برنامههایی که اکنون وزارت کار دنبال میکند، بخشی از آن را میتوانیم پوشش دهیم به شرط آنکه هماهنگی بیندستگاهی وجود داشته باشد و منابع پیشبینی و مصوب شده متفاوت از سالهای قبل در اختیار ما قرار بگیرد.
وی درباره نرخ بیکاری در کشور گفت: نرخ بیکاری متأثر از مشارکت است. وقتی نرخ مشارکت بالا و پایین شود عدد نرخ بیکاری را تحت تأثیر قرار میدهد. لذا پیشنهاد میکنم به تنهایی نرخ بیکاری را ملاک قرار ندهیم. با این حال میزان بیکاران ما اندکی اضافه شده و بر اساس دادههای مرکز آمار 30 هزار نفر بیشتر شده است.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر کار افزود: بر اساس دادههای مرکز آمار در یکساله منتهی به پاییز 97، بالغ بر 609 هزار نفر شغل ایجاد شده، ولی بخش قابل توجهی از این رقم اشتغال در کسب و کارهای خرد و در حد قابل توجهی اشتغالهای غیررسمی است.منصوری ادامه داد: در همین یکسالهای که در مورد آن صحبت میکنیم به میزان قابل توجهی در صنعت کارخانهای ریزش نیروی کار داشتیم ولی همزمان در بخش خدمات با افزایش نیروی کار مواجه بودیم. وی با بیان اینکه در حال حاضر نیاز بسیاری به اشتغال جدید داریم، گفت: سالانه به طور متوسط باید 850 هزار شغل ایجاد میکردیم. با توجه به آنکه هدفگذاری سال 97 حدود یک میلیون شغل بوده است، بدیهی است که با 609 هزار شغل عملاً تا این هدف فاصله داریم.معاون وزیر کار گفت: اینکه در شرایط رکود و با رشد کم اقتصادی این میزان شغل ایجاد شده، قابل توجه است. کشور ایتالیا زمانی که نرخ رشد اقتصادی پایین را تجربه میکرد نرخ بیکاری جوانانش42 درصد بود، ولی در مورد ما این عدد اکنون 27 درصد است که نشان میدهد ظرفیت اقتصاد کشور چه در بخش رسمی و چه در بخش غیررسمی بهگونهای است که میتواند تا حدی این مسئله را هضم کند.گفتنی است، از ابتدای امسال یکی از وعدههای دولت که بارها از زبان نوبخت؛ معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه به عنوان برنامه مهم دولت اعلام شد، ایجاد یک میلیون و 33 هزار شغل در سال 97 بود.مشاغلی که به گفته نوبخت با اجرای برنامههای سیاستهای فعال بازار کار، طرحهای اشتغالزایی خرد، اشتغال حمایتی، طرحهای بخش کشاورزی، صنایع کوچک و خوشههای صنعتی اشتغالزا، تکمیل طرحهای نیمه تمام صنعتی، حمل و نقل درون شهری، حمل و نقل برون شهری، مسکن و حوزه گردشگری پیشبینی شده بود. اما مطابق آمار در یکساله منتهی به پاییز 97 حدود 609 هزار نفرشغل ایجاد شده است و برخلاف برنامهریزی، اکنون شاهد افزایش 30 هزار نفری تعداد بیکاران هستیم.
http://kayhan.ir/fa/news/156433
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 دیگر با «تَکرار میکنم» نمیتوان مردم را فریب داد!
🔸 روزنامه همدلی در گزارشی نوشت: «رئیسدولت اصلاحات در دیدار با اعضای فراکسیون امید از روگردانی مردم از اصلاحطلبان سخن گفت...حالا و در آستانه سال 1398 و پیش آمدن سختترین مشکلات اقتصادی - معیشتی تاریخ معاصر، مجاب کردن مردم به شرکت در انتخابات و ریختن آرایشان به صندوق اصلاحطلبان کار بسیار سختی است که خاتمی هم به آناشاره کرده اما صحنهگردانان رسیدن به این یاس اجتماعی نباید خوشحال باشند، چون آرای ریخته نشده به صندوق اصلاحطلبان به سمت آنان سرازیر نخواهد شد و نگرانی امروز رئیسجمهور پیشین ایران بیش از آنکه به اصلاحطلبان سرایت کند، برای اصولگرایان که فرامین حکومتی را در دست دارند، نگرانکننده خواهد بود.»
گفتنی است در روزهای گذشته، رئیسدولت اصلاحات - از سران فتنه 88 - در دیدار شماری از اعضای فراکسیون امید تصریح کرد «دیگر خیلی سخت است که به مردم بگوییم بیایید رأی بدهید». رئیسدولت اصلاحات اذعان کرده است که دیگر نمیتوان با «تکرار کردن» مردم را فریب داد.
این روزنامه زنجیرهای مشکلات اقتصادی را ناشی از صحنهگردانی منتقدان دولت جا زده است. این در حالی است که وضع موجود نتیجه کارنامه ضعیف دولت و چیدن تمامی تخممرغها در سبد برجام و همچنین نتیجه تکرار کردنهای رئیس دولت اصلاحات است.
http://kayhan.ir/fa/news/156472
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 زندگی همسر دبیرکل حزبالله لبنان منتشر شد
🔸 کتاب «هم قسم» شرح زندگی و خاطرات «ام یاسر»؛ همسر شهید سید عباس موسوی، دبیرکل پیشین حزبالله لبنان توسط بهنشر(انتشارات آستان قدس رضوی) منتشر شد.
این اثر در چهار فصل حکایتگر شخصیت واقعی بانویی است که مانند او را در میان همقطارانش به ندرت میتوان یافت، «ام یاسر» زنی که دلداده و عاشق همسرش بود و مادری که به تمام معنا مادری میکرد و همه ویژگیهای مادر فداکار را در خود جای داده بود و همچنین مجاهدی از جان گذشته در مسیر جهاد و شهادت و همگام با شوهرش سید عباس بود.
این شهید بزرگوار هم در همسری و هم در مادری و هم در جهاد و شهادت یکه تاز میدان بود و با همه اینها، نمونه یک بنده مطیع خداوند بود، زنی که حق پیمان خود با پروردگارش را ادا کرد و در این مسیر تا آخر استوار ماند. کسی که با خداوند بزرگ، معاملهای سودمند کرد و جانش را در مسلخ عشق الهی قربانی کرد و سرانجام با شهادتش به وصال محبوب شتافت.
این اثر که برگردان کتاب «الوصول» نوشته «عبدالقدوس الامین» نویسنده لبنانی است در ۳۵۰ صفحه و با ترجمه «احمد نطنزی» روایتگر زندگی این بانوی همراه با جبهه مقاومت اسلامی است.
فصل نخست این اثر یادآور خاطرات این بانوی جهادی است، فصل دوم «جلوههایی از شکلگیری شخصیتی استوار» نام دارد، فصل سوم «پرواز تا اوج» و فصل چهارم و پایانی این اثر «آلبومی از تصاویر» این شهید بزرگوار به همراه خانواده وی ثبت شده است.
http://kayhan.ir/fa/news/156476
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🏆 #ورزشی
🔹 تلاش برای برگزاری بازی اول فینال لیگ برتر والیبال در ۲۳ اسفند
🔸 سرپرست سازمان لیگ فدراسیون والیبال گفت: خواسته مسئولان سایپا منطقی نیست و ما نیز با هیچ تیمی دشمنی نداریم.
فینال لیگ برتر والیبال سال 1398 در سالن 12 هزار نفری آزادی برگزار خواهد شد. این در حالی است که فدراسیون والیبال پیش از این اعلام کرده بود که تبریز میزبان مرحله نهایی لیگ است. منوچهر پورحسن، سرپرست سازمان لیگ فدراسیون والیبال در این خصوص گفت: پیش از اینکه سرپرستی سازمان لیگ را قبول کنم، صورتجلسهای به امضای تیمهای حاضر در لیگ رسیده بود که مشخص شده بود گزینه نخست میزبانی فینال لیگ برتر، سالن 12 هزار نفری آزادی و در غیر اینصورت شهر تبریز خواهد بود.وی ادامه داد: با توجه به تعدد برنامههایی که قرار بود در سالن آزادی برگزار شود، ما نمیتوانستیم ریسک کنیم و گزینه دوم را در نظر نگیریم. به همین خاطر شهر تبریز را آماده برگزاری فینال لیگ کرده و به تیمها نیز اعلام کردیم که تبریز میزبان فینال است.
پورحسن عنوان کرد: روز پنجشنبه به ما اعلام کردند مسابقات سوارکاری در سالن آزادی به پایان رسیده و سالن از روز جمعه در اختیار فدراسیون والیبال است. ما نیز بلافاصله قرارداد بستیم و مسئولان و دستاندرکاران برای تجهیز پارکت و کفپوش سالن آزادی دست به کار شدند. به تیمها هم بلافاصله اعلام کردیم که میزبانی تبریز منتفی شده است.
سرپرست سازمان لیگ فدراسیون والیبال اظهار داشت: تلاش ما این است با توجه به برگزاری دیدار تیمهای فوتبال استقلال و العین امارات در روز 21 اسفند ماه، نخستین تمرین تیمها روز 22 اسفند برگزار شود و نخستین بازی فینال را نیز روز 23 اسفند برگزار کنیم.پورحسن گفت: دستاندرکاران شبانهروز در سالن آزادی مشغول کار هستند و سرعت و کیفیت کار آنها به مراتب بیشتر از زمانی است که ما میزبان لیگ جهانی والیبال بودیم.سرپرست سازمان لیگ فدراسیون والیبال در مورد مخالفت مسئولان باشگاه سایپا برای بازی در تهران تصریح کرد: خواسته مسئولان سایپا منطقی نیست و ما نیز با هیچ تیمی دشمنی و جدال نداریم. ما بعد از دیدار سایپا و کاله به مسئولان سایپا اعلام کردیم که منتظر برنامه ما باشند ولی به آنها قطعاً گفتیم که روز هجدهم اسفند اتفاقی نخواهد افتاد.پورحسن در پایان گفت: سالن آزادی بسیار بزرگ است و امنیت بالایی دارد. علاوهبر این تمام تلاش ما این است که تماشاچیان بیشتری را به سالنها بکشانیم. ما نباید اصل ورزش و تماشاگران ورزشی را به خاطر عده خاصی زیر سؤال ببریم بلکه باید به اصلاح ساختارها و رفتار آنها بپردازیم.
http://kayhan.ir/fa/news/156406
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper