🖌 #یادداشت_روز
🔹گام دوم انقلاب موج دوم بیداری
#سعدالله_زارعی
🔸اگرچه در گام اول، انقلاب اسلامی ایران، حذف رژیم منحط شاهنشاهی در دستور کار قرار داشت اما از همان آغاز، نفی نظام سلطه حاکم بر جهان را نیز دنبال میکرد و بشریت را به لزوم درانداختن «طرحی نو» در سطح جهان فرامیخواند و این فراخوان در طول دوران پس از انقلاب اسلامی استمرار یافته است. خطابهای حضرت امام خمینی به مستضعفین جهان برای قیام فردی و اجتماعی در برابر قلدران و برای تغییر وضع موجود را همه به یاد داریم و امروز در یک ارزیابی از چهل سال استقامت و دعوت ملت ایران شاهد تغییرات مهمی به نفع محرومان و علیه زورمندان در عالم هستیم. اینکه آمریکاییها که پیش از پایان قرن بیستم با تبختر خود را مالک بیرقیب قرن بیست و یکم جهان اعلام میکردند، در عین حال نزدیک به ۳۰ سال پس از آن میگویند، اعاده قدرت آمریکا بر جهان را باید از محیط پیرامونی خود آغاز کنیم و بر این اساس در مواجهه یا مکزیک و روند اسپانیست شدن آمریکا به طرح دیوارهای بتنی بین آمریکا و این کشور رسیدهاند و در کشور ونزوئلا به رسواترین شکل نمایش کودتا را راه انداختهاند و خودشان هم درباره به نتیجه رسیدن این طرحهای انفعالی علیه مکزیک و ونزوئلا تردید جدی دارند، نشان میدهد که ندای انقلاب اسلامی در جهان تا محیط پیرامونی آمریکا رسوخ کرده است و آمریکایی که در زمانی که جرج واکر بوش میخواست کاخ سفید را به بیل کلینتون تحویل بدهد، از یک قرن آمریکایی پیش رو خبر داد، تا چه حد با مشکل مواجه شده است. بله ۲۷ سال از آن روز گذشته است و در این ۲۷ سال هر سال آمریکا با مشکل بیشتری مواجه و در حل آن ناتوانتر شده است.
با این وصف کاملاً واضح است که ندای انقلاب اسلامی و آرمان آن برای تغییر قواعد حاکم بر جهان و به تعبیر دقیقتر برای تغییر دستور کاری که جنگ افروزان جنگهای خانمان برانداز اول و دوم جهانی نوشتهاند، کاملاً درست و شدنی بوده است. در آن زمان و حتی در همین روزها هم کم نیستند کسانی که با سخن گفتن از جایگاه (Position) یک استاد دانشگاه و یا یک فعال سیاسی، ادبیات انقلابی را رویایی دستنیافتنی معرفی میکنند و آن را دور از دسترس، و در نقطه مقابل منافع ملی میخوانند و در واقع از یک سو چشم خود را بر این واقعیت که امنیت و مصالح ملتها از سوی قدرتهای کنونی جهان ـ که در شورای امنیت سازمان ملل تمثل و تجسم دارند ـ بهطور جدی به خطر افتاده است، میبندند آنان از کنار این موضوع که جنگ ویرانگر یمن که روزانه به قتل و جرح دهها انسان بیگناه و فقیر منجر شده، با قطعنامه شورای امنیت تجویز شده است، عبور میکنند و از سوی دیگر این واقعیت را که ملتها توانستهاند آمریکا و به طور کلی قدرتهای متجاوز را وادار به عقبنشینی در حساسترین موضوعات کنند، نادیده میگیرند!
این عده متأسفانه نسخه قابلتوجهی هم ارائه نمیدهند، یعنی فقط میگویند نمیتوانیم با آمریکا و... درافتیم و ...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/157461
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹میشه دیگه سوپرمن بازی در نیارید؟!
🔸روزنامه سازندگی در گزارشی با عنوان «بازگشت مرد روزهای سخت» نوشت: «اسحاق جهانگیری در تمام این سالها نشان داده است که مرد روزهای سخت است. درست در روز و ساعتی که سختیها فرا میرسند، او نیز میآید. پیشتر کاریکاتوریستی او را در شمایل سوپرمن کشیده بود و واقعاً نیز نشان داده که در ساعت سختی، کنار مردم میایستد. چه بحران اقتصادی باشد، چه انتخابات سراپا سیاسی و چه سیل. اگرچه عموماً قدرش دانسته نمیشود اما او کارش را میکند».
▫به گزارش مشرق، متاسفانه اصلاحطلبان اصرار دارند که به شعور مردم توهین کنند. روزنامه سازندگی-ارگان حزب کارگزاران به دبیرکلی کرباسچی- با اشاره به حضور جهانگیری-از اعضای حزب کارگزاران- در استانهای مختلف در روزهای گذشته، مدعی شده است که معاون اول رئیس جمهور یک سوپرمن است و هم در بحران اقتصادی و هم در سیل در کنار مردم است!
این روزنامه اصلاحطلب به کاریکاتوری اشاره کرده است که جهانگیری را در لباس سوپرمن به تصویر کشیده است. این کاریکاتور مربوط به روزنامه سازندگی در فروردین سال گذشته است. در سال گذشته و به هنگام اعلام بسته ارزی توسط جهانگیری، روزنامههای اصلاحطلب، تصویر سوپرمن را با تیترهای «بازگشت اسحاق» و «بازگشت جهانگیری» منتشر کردند و از «حضور مقتدرانه جهانگیری در حل بحران ارزی» خبر دادند!
در فروردین ۹۷ «اسحاق جهانگیری» معاون اول رئیسجمهور از دلار ۴۲۰۰ تومانی رونمایی کرد. یک تصمیم غیر کارشناسی که قیمت دلار را تا ۱۹ هزار تومان افزایش داد و ۱۸ میلیارد دلار از منابع ارزی کشور را در کشاکش جنگ سخت اقتصادی هدر داد.
▪️«مسعود نیلی» دستیار سابق رئیسجمهور در امور اقتصادی، چندی پیش در مصاحبه با سالنامه نوروزی روزنامه اعتماد گفته بود: «جز یک عده خاص تقریباً در عرصه عمومی کشور این جمعبندی وجود دارد که دلار ۴۲۰۰ تومان به هدف نخورده است. مردم میبینند که باوجود اجرای این سیاست در نهایت کالاهایی حتی با قیمتهایی بالاتر به دست آنها رسیده و این سیستم، رفاه بیشتری را برای مردم فراهم نکرده است».
روزنامه سازندگی با توهین به شعور مردم، یک تصمیم اشتباه اقتصادی را اقدام قابل تحسین جازده و جهانگیری را نیز یک سوپرمن معرفی کرده است!
از سوی دیگر، این روزنامه اصلاح طلب، با بزرگنمایی حضور جهانگیری در استانهای سیلزده، در پی سرپوش گذاشتن بر عملکرد ضعیف دولت در مواجهه با سیل اخیر است. متاسفانه دولت در سیل اخیر کارنامه قابل قبولی ارائه نداد.
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/157462
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹یک استاد اقلیمشناسی:
پیوستن به توافقنامه پاریس به بهانه تغییر اقلیم اقدامی خسارتآفرین است
🔸یک استاد اقلیم شناسی دانشگاه تهران اعلام کرد: پذیرفتن توافقنامه پاریس بهواسطه تغییر اقلیم و کاهش انتشار دیاکسید کربن کار عاقلانهای نیست.
▫علیاکبر شمسیپور در گفتوگو با خبرگزاری فارس درباره ارتباط سیلابهای اخیر با تغییرات اقلیم گفت: این اتفاقات هیچ ارتباطی با تغییرات اقلیم ندارد. اتفاقات اخیر نیز حاصل بیتدبیریها و دیدگاه مهندسی و اقتصادی به محیطزیست است. از بین بردن جنگلها، ساخت جاده در مناطق نامناسب، این مسائل باعث میشود که یک چرخه تخریبی از انسان به انسان برسد.
وی درباره اهرم فشار قرار دادن این مسائل برای الحاق ایران به موافقتنامه پاریس نیز گفت: شاید موافقتنامه پاریس از جنبه صرفهجویی در مصرف انرژی برای کشور مفید باشد ولی اینکه بهواسطه تغییر اقلیم و کاهش انتشار دیاکسید کربن به آن بپیوندیم کار عاقلانهای نیست و این گزاره و مقدمات غلط هستند.
▪️گفتنی است، موافقتنامه تغییر اقلیم پاریس در بیست و یکمین اجلاس کنوانسیون تغییرات اقلیم سازمان ملل متحد در پاریس به تائید اولیه کشورهای حاضر رسید. این موافقتنامه گازهای گلخانهای انسانساخت را عامل اصلی گرمایش زمین میداند و کشورهای عضو را موظف به کاهش انتشار این گازها کرده است. ایران نیز این موافقتنامه را مورد تائید اولیه قرار داده است. با این حال، بسیاری از کارشناسان معتقد هستند که پیوستن ایران به این موافقتنامه میتواند پیامدهای جبرانناپذیر اقتصادی داشته
باشد.
در همین زمینه، بیژن زنگنه، وزیر نفت در پاسخ به سؤالی درباره اینکه باوجود مخالفت رئیسجمهوری برای پیوستن به این توافقنامه علت پیگیری موجدانه این وزارتخانه با وجود بار مالی که متوجه آن است، چیست؟ گفته بود: توافق پاریس یک توافق بینالمللی است و به نظر من از توافق بینالمللی ضرر نمیکنیم....
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/157427
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🔹نامزد انتخابات ریاستجمهوری آمریکا:
مشکلات آمریکا کم نیست، تصورش را بکنید/ثروت ۳ نفر بیشتر از نیمی از جمعیت کشور است
🔸«برنی سندرز»، سناتور ارشد دموکرات با انتقاد از وجود نژادپرستی عمیق و شکاف طبقاتی گسترده در آمریکا گفته مشکلات در این کشور آنقدر زیاد است که خواب را از چشمانش گرفته است.
▫به رغم تبلیغاتی که از آمریکا میشود، موضعگیریهای برخی سیاستمداران این کشور نشان میدهد، مشکلات این کشور کم نیست و به عنوان مثال فقر، نژادپرستی و شکاف طبقاتی داد خیلیها را در آمریکا درآورده است. «سندرز»، سناتور ارشد دموکرات که یکی از کاندیداهای این حزب برای انتخابات ۲۰۲۰ ریاستجمهوری آمریکاست از جمله این سیاستمداران است که هر زمان فرصت پیدا میکند انتقادات تند و تیزی نسبت به وضعیت شکاف طبقاتی در جامعه آمریکا اعلام میکند. سندرز چندی پیش در توئیتی نوشته بود: «در ثروتمندترین کشور تاریخ، میلیونها نفر در فقر وحشتناک به سر میبرند، بیمه سلامت ندارند، نمیتوانند داروهایی را که برایشان تجویز میشود بخرند و قادر نیستند مسکنی ارزان قیمت بیابند.»
حالا این پیر دموکرات روز جمعه و در نشست موسوم به «شبکه اقدام ملی آمریکا» گفته: «ما در مسیر مبارزه با نژادپرستی در کشورمان به دستاوردهایی دست یافتهایم اما بیتردید همه ما میدانیم که برای پایان دادن به نژادپرستی نهادینه شده که تقریبا بر همه ابعاد جامعه آمریکا نفوذ دارد، مسیر طولانی پیش روی داریم. همین خبر بد سبب میشود ما شبها نتوانیم بخوابیم. بیان این سخن اصلا برایم خوشایند نیست. این سخنم را صادقانه عرض میکنم. گاهی رسانهها این سخنم را باور نمیکنند.»
▪️میلیونها نفر چند شغلهاند تا از گرسنگی نمیرند
«سندرز» سپس با انتقاد شدید از وضعیت فقر و شکاف طبقاتی در آمریکا افزود: «در آمريکا مشکلی اساسی وجود دارد بطوریکه ثروت سه نفر بیش از نیمی از جمعیت آمریکا است و میلیونها نفر دو یا سه شغل دارند برای اینکه فقط بتوانند زنده بمانند. وقتی ۴۶ درصد کل درآمد جدید (کشور) نصیب یک درصدیها میشود و بالاترین رقم فقر کودکان را در میان تقریبا همه کشورهای بزرگ جهان داریم یا میلیونها دانشجویان جوان ما با بدهی شدید از دانشگاهها خارج میشوند، مشکل جدی داریم.»
http://kayhan.ir/fa/news/157398
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
❗️ #نکته
🔹گاوی که رآکتور می زاید!
#حسین_شریعتمداری
🔸روزنامه انگلیسی گاردین با انتشار تصویر هوایی که از یک رآکتور اتمی در حال ساخت در حومه ریاض برداشته شده است، نوشت؛ «تصاویر ماهوارهای نشان میدهد کار ساخت اولین رآکتور اتمی عربستان سعودی احتمالا تا پایان سال ۲۰۱۹ تکمیل میشود» و توضیح داد که؛ «این رآکتور اتمی در حومه ریاض واقع شده و به گفته مدیر پیشین بازرسیهای هستهای آژانس بینالمللی انرژی اتمی، یک رآکتور کوچک تحقیقاتی ۳۰ کیلو واتی است که فاصله چندانی تا تکمیل شدن ندارد».
این خبر را در آستانه سال نو باید به فال نیک گرفت و از ژرفای دل دعا کرد که نه فقط ساخت این رآکتور کامل شود بلکه ساخت رآکتورهای دیگر با ظرفیت بیشتر و نیز تاسیسات لازم برای تولید موشکهای بالستیک نیز در سرزمین حجاز با سرعت و بدون اتلاف وقت آغاز شود. میپرسید چرا؟
نیم نگاهی به پیشبینیهای رهبر معظم انقلاب که همگی به واقعیت پیوسته و یا نشانههای تحقق آن آشکار شده است، تردیدی باقی نمیگذارد که پیشبینی اخیر حضرت ایشان درباره سرنوشت حکومت جنایتکار سعودی نیز به تحقق نزدیک است. آنجا که میفرمایند:
«از ساخت مراکز هستهای و موشکی برای حکومت سعودی ناراحت نمیشویم زیرا این مراکز در آینده نه چندان دور به فضل الهی به دست مجاهدان اسلامی خواهد افتاد».
رهبر انقلاب در آغاز حمله همهجانبه ائتلاف آمریکا، اروپا، رژیم صهیونیستی و چند کشور عربی به سوریه و در جلسهای که با نگرانی سیدحسن نصرالله همراه بود، با اطمینان فرمودند: نه بشار اسد خواهد رفت و نه سوریه به دست دشمنان خواهد افتاد. و سپس تاکید کردند که خروج آمریکا از سوریه قطعی است. این پیشبینی در حالی بود که تمامی صاحبنظران نظامی و سیاسی سقوط سوریه را قطعی ارزیابی میکردند و شواهد پیرامونی هم اینگونه مینمود!
حضرت آقا در اردیبهشت ماه ۱۳۹۰ در دیدار هزاران نفر از معلمان سراسر کشور درباره آینده اروپا فرمودند: «فقط این نیست که در کشورهای شمال آفریقا و منطقه غرب آسیا که امروز ما در آنجا قرار داریم، حرکات بیداریای به وجود آمده باشد، این حرکت بیداری تا قلب اروپا خواهد رفت. آن روزی پیش خواهد آمد که همین ملتهای اروپایی علیه سیاستمداران و زمامداران و قدرتمندانی که آنها را یکسره تسلیم سیاستهای فرهنگی و اقتصادی آمریکا و صهیونیسم کردند، قیام خواهند کرد. این بیداری، حتمی است. حرکت ملت ایران، امتداد و عمقش اینهاست». و امروز این بیداری را در فرانسه، انگلیس و آمریکا شاهد هستیم...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/157456
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📎🔹️وزیرخارجه آلمان: باید به توافق جدیدی برسیم
اروپا هم برجام را پاره کرد!
🔸وزیر خارجه آلمان با بیان اینکه مسئله ایران در دستور کار مسائل مورد بررسی نشست گروه هفت در فرانسه قرار دارد گفته لازم است اطمینان حاصل شود ایران اورانیوم تولید نکند!
▫«هایکو ماس» وزیر امور خارجه آلمان گفت: مسئله ایران در دستور کار نشست گروه هفت در فرانسه قرار خواهد داشت.
وزیر خارجه آلمان اضافه کرد: مطمئن هستیم نیازمند توافق جدیدی هستیم که اطمینان حاصل کنیم ایران اقدام به تولید اورانیوم نخواهد کرد. درباره برنامه موشکی ایران و نقش این کشور در سوریه هم رایزنی خواهیم کرد.
به گزارش تسنیم، آلمان یکی از کشورهای اروپایی طرف توافق هستهای با ایران است که وعده داده این توافق را بعد از خروج آمریکا از آن حفظ کند. کشورهای اروپایی علیرغم این وعده با ادعاهای آمریکا درباره فعالیتهای منطقهای و موشکی ایران همراه شدهاند.
گفتنی است نشست گروه هفت، با حضور وزیران امورخارجه آمریکا، انگلیس، ژاپن، آلمان، فرانسه، ایتالیا، کانادا و مقامات اتحادیه اروپا روز جمعه در فرانسه آغاز شده است.
➖اروپا، بدون نقاب
اروپا پس از امضای برجام هیچگاه به تعهدات خود عمل نکرد. طرف اروپایی در برجام تا پیش از این در نقش «پلیس خوب» در کنار آمریکا- که در نقش «پلیس بد» قرار داشت- فعالیت میکرد. مقامات اروپایی بارها اعلام کردهاند که در موضوع ایران با آمریکا دارای هدف مشترک هستند و تنها در مسیرهای رسیدن به این هدف با یکدیگر اختلاف نظر دارند.
اروپا که پیش از این در نقش پلیس خوب قرار داشت، به دلیل انفعال شدید دولت در مواجهه با بدعهدیهای طرف غربی، نقاب از چهره برداشته و حتی دیگر نیازی به صحنهسازی برای پایبندی به برجام احساس نمیکند و صراحتا از توافق جدید نام برده و با گستاخی از تعمیم برجام به حوزه موشکی و منطقهای دم میزند و به این ترتیب عملاً و آشکارا همان راهی را میرود که یک سال پیش آمریکا رفت.
رهبر معظم انقلاب- اول فروردین ۹۸- در اجتماع پرشور زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی فرمودند:«در قضیه برجام که قراردادی میان ایران و شش کشور بود، بعد از خروج طرف آمریکایی، اروپاییها باید در مقابل آمریکا میایستادند و ضمن پایبندی به تعهدات خود، تحریمها را برمیداشتند که تاکنون ایستادگی نکردهاند. آنها دائماً به ایران نیز توصیه میکنند که...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/157458
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🇮🇷🇮🇶🔹️رئیسجمهور در نشست خبری مشترک با نخستوزیر عراق مطرح کرد
هدفگذاری ۲۰ میلیارد دلاری مبادلات تجاری ایران و عراق
http://kayhan.ir/fa/news/157437
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹️چرا صداوسیما کمکرسانی نیروهای نظامی در سیل را پوشش داد؟!
🔸اصلاحطلبان به دلیل حمایت از روحانی باید پاسخگوی مردم باشند، چرا صداوسیما کمکرسانی نیروهای نظامی در سیل را پوشش داد؟! مردودی برای فریبکاران و گرادهندگان به دشمن است نه نظام، افزایش اعتماد مردم به کمیته امداد را نمیتوانند ببینند و خوش خدمتی برجام بازان برای آمریکا از جمله مطالب دیروز مطبوعات زنجیرهای بود.
▫روز شنبه شرق در گزارشی با عنوان «سیل سیاسی علیه دولت» به حاشیه نگاری از سیل پرداخت. البته این حاشیه گردی در نگاه نخست «مظلومنمایی» به نظر میرسید اما با کمی دقت مشخص میشد که هدف «تخریب» جریان غیرهمسو با این روزنامه است.
در بخشی از این گزارش به این موضوع پرداخته شده که چرا صدا و سیما حضور به موقع نیروهای مسلح را پوشش خبری داده است؟! در این گزارش آمده: «غیبت رئیسجمهور در روزهای نخست سیل گلستان و در عوض حضور نیروهای نظامی این مجال را به برخی کاربران در توئیتر داد تا عملکرد هر یک از این دو نهاد را به مقایسه بنشینند. صدا و سیما هم البته عقب نمانده بود و بخشهای خبری این حضور را به طور چشمگیر پوشش میداد...»
چنانکه خواندید این روزنامه طیف موسوم به اصلاحطلب به ایجاد تقابل میان دولت و نیروهای نظامی پرداخته است و این زشتترین کاری است که در این هنگام میتوان انجام داد. حضور و کمکرسانی نیروهای نظامی اعم از ارتش و سپاه و نیروی انتظامی و بسیج در سیل نوروز ۹۸ عرصه زیبایی از همیاری و کمکرسانی به مردم سیل زده و البته به دولت بود.
قطعا در مواقع بحران دولتها به تنهایی نمیتوانند از پس امدادرسانی آن هم در زمان کوتاه پس از حادثه برآیند؛ به خصوص در بحرانی نظیر سیلهای اخیر که گستره وسیعی از کشور را در بر گرفت. بر همین مبنا است که حضور نیروهای مسلح در حقیقت هم کمک به دولت است که مسئولیت امدادرسانی پس از بحران را به عهدهدارد و هم به مردم سیل زده. این نکته را فرماندهان ارشد ارتش، سپاه و نیروی انتظامی تاکید کرده و...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/157448
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌦 #آب_و_هوا | تهران | ۱۸ فروردین ۱۳۹۸
🔹برای اطلاع از آب و هوای سایر شهرها به نشانی زیر مراجعه کنید👇
http://kayhan.ir/fa/weather
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌐 #کیهان_آنلاین
🔰 حسن روحانی در مراسم افتتاح خط 6 مترو تهران:
سیل اخیر صدای رسای طبیعت بود
رئیس جمهور در مراسم افتتاح طرح های شهری شهرداری تهران:
▫️ سیل اخیر صدای رسای طبیعت بود. طبیعت با صدای رسا فریاد زد مردم دست از ظلم به من بردارید. به من ظلم نکنید که ظلم خواهید شد.
▪️ سال ۹۸ را سال آزاد سازی طبیعت در کل ایران کنیم.
▫️ سیل های اخیر نشان داد که طرح های توسعه، مثل سدها، جان عده زیادی از هموطنان را نجات داد.
▪️ اگر سد دز، کرخه، کارون و شهید عباسپور نبود؛ وضع استان خوزستان امروز متفاوت بود.
▫️ برای قضاوت در مورد طرح های توسعه باید بلند مدت نگریست، وقتی مسیر سیل را خراب کنیم، سیل هم با خسارت می آید؛ حقوق طبیعت را باید حفظ کنیم.
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌐 #کیهان_آنلاین
🔰 با حضور رئیس جمهور بخش جنوبی خط 6 مترو تهران به طول 9 کیلومتر با 3 ایستگاه دولت آباد - بعثت و میدان شهدا افتتاح شد.
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 اروپا دهها میلیارد دلار خسارت زد وعده کمک 1/2 میلیون یورویی داد
🔸 اتحادیه اروپا در اقدامی ریاکارانه مدعی شد 1/2 میلیون یورو کمک به سیلزدگان در ایران اختصاص میدهد.
کریستوس استیلیانیدس، کمیسر اتحادیه اروپا مدعی شد کمک اضطراری اتحادیه اروپا به آسیبپذیرترین اقشار در مناطق سیلزده اختصاص مییابد.
این ظاهرسازی در حالی است که اروپاییها در همین چند سال اخیر به واسطه بد عهدی در اجرای توافق برجام، دهها میلیارد دلار خسارت به ملت ایران وارد کردهاند: که از جمله آنها نقض برخی توافقهای اقتصادی بدون جبران خسارت میباشد. اروپاییها در برخی توافقات به مدت چند سال فرصت سوزی کردند.
در همین زمینه حسین دهباشی در واکنش به اقدام تبلیغاتی اتحادیه اروپا نوشت: اتحادیه اروپا شامل 28 کشور لطف کرده و حدود 20 میلیارد تومان به سیل زدگان کشورمان کمک کردند. این حدود یک دهم خسارتی است که تنها آلمان و فرانسه با قطع پروازها در ماه گذشته به هواپیمایی ماهان زدند. جهانگیری یک چیزی میدانست که از همان اول گفت کمکشان را نمیخواهیم.
http://kayhan.ir/fa/news/157453
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 طی یک نامه سرگشاده مطرح شد
تعطیلی یک شرکت سودده دانش بنیان به بهانه فروش زمین!
🔸 جمعی از کارکنان یک شرکت دانشبنیان طی نامه سرگشادهای خطاب به وزیر کار و رفاه اجتماعی، نسبت به تعطیلی این شرکت (آن هم به دلیل فروش زمینهای آن) اعتراض کردند.
شرکت دانشبنیان آترا که زیر مجموعه شرکتهای شستا (وابسته به تامین اجتماعی) محسوب میشود، یکی از تولیدکنندگان دارو در کشور بوده که فعالیتهای آن مدتی است به دلایل نامعلومی متوقف شده است.
در همین زمینه جمعی از کارکنان این شرکت طی نامهای سرگشاده خطاب به محمد شریعتمداری، وزیر کار و رفاه اجتماعی ضمن اعلام اعتراض نسبت به این موضوع، خواستار رسیدگی به اتفاقات اخیر این شرکت داروسازی
شدند.
در این نامه آمده: «چندی است که شرکت دانش بنیان داروسازی آترا با تولید چندین دارو برای بیماران خاص به دلایل نامعلوم و بدون توجه به بیانات مقام معظم رهبری و با مصوبه هیئت مدیره شستا فعالیت آن متوقف گردیده است و اعضای هیئت مدیره شستا بدون حتی یک بار حضور در شرکت داروسازی آترا، بر تعطیلی آن اصرار دارند. این موضوع درحالی است که شرکت داروسازی آترا نه ضررده میباشد و نه روند رشد آن دچار افت است و نه دلیل دیگری بلکه فقط به دلیل فروش زمین آن (که مشخص نیست چه افرادی از این مسئله نفع میبرند) تعطیل گردیده است.»
گفتنی است، بیتوجهی به این شرکت دانش بنیان در شرایطی رخ داده که توجه به این شرکتها بارها مورد اشاره رهبر معظم انقلاب قرار گرفته، به نحوی که ایشان در مرداد 91 فرمودند: «باید این مسئله را جدی بگیریم؛ یعنی به مسئله علم و تکیه به علم در کشور اهمیت بدهیم؛ یعنی این را اساس کار قرار بدهیم. حرف ما در این چند ساله همین است. اگر چنانچه علم در بخشهای مختلف جدی گرفته شد، آن وقت این شرکتهای دانشبنیان که بر مبنای علم کار میکنند، تولید میکنند و ثروتآفرینی میکنند، خواهند توانست به تدریج اقتصاد کشور را به شکوفایی واقعی برسانند.»
از سوی دیگر، این شرکت به دلیل تولیدات دارویی، اهمیت افزون تری نسبت به شرکتهای دیگر دانش بنیان دارد، چراکه در شرایط کنونی که مورد تحریمهای شدید آمریکا قرار گرفتیم و از نظر تامین داروهای مورد نیاز در مضیقههایی قرار داریم، نباید به دست خودمان به تولید داروی کشور آسیب بزنیم، آن هم به دلایلی مانند فروش زمینهای این شرکتها!
لازم به ذکر است، این سبک از ادغام ها، یادآور خصوصیسازیهای بیپایه و اساسی است که به جای توانمند کردن بخش خصوصی، به گسترش بخش خصولتی انجامیده بود و نه تنها در افزایش کارایی و بهرهوری اثر چندانی نداشت، بلکه به نوعی مایه به تاراج رفتن منابع کشور شد. به هر شکل باید منتظر ماند و دید وزیر کار و رفاه اجتماعی نسبت به این اتفاق چه اقدامی خواهد کرد.
http://kayhan.ir/fa/news/157425
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌍 #بین_الملل
🔹 آغاز بیست و یکمین هفته اعتراضهای فرانسه همزمان با پایان مهلت طرح گفتوگوی ملی ماکرون
🔸 تجمعات جنبش ضد سرمایهداری «جلیقه زردها» و اعتراض به سیاستهای دولت ماکرون در حالی وارد بیست و یکمین هفته خود شد که دولت پایان طرح گفتوگوی ملی را اعلام کرده است.
اعتراضات مردمی به سیاستهای دولت امانوئل ماکرون رئیسجمهور فرانسه همچنان ادامه دارد و طرفداران جنبش ضد سرمایهداری موسوم به جلیقه زردها دیروز نیز در بیست و یکمین هفته این اعتراضات بار دیگر در پاریس و سایر شهرهای این کشور به خیابانها ریختند.
براساس گزارشها در پاریس قبل از آغاز اعتراضات پلیس 30 نفر را بازداشت کرد. «اریک دروئه» از چهرههای سرشناس جنبش ضدسرمایهداری نیز که چندی پیش بازداشت و محاکمه شده بود بار دیگر توسط پلیس فرانسه دستگیر شده است. دستگیری این تعداد معترض به سیاستهای دولت فرانسه در شنبه بیست و یکم اعتراضات و در حالیکه هنوز تظاهرات بهطور رسمی شروع نشده بار دیگر خشم مردم فرانسه را برانگیخته است.
بنابر اعلام رسانههای فرانسه 90 واحد یا همان گردان نظامی انتظامی از جمله ارتش، پلیس ضدشورش، ژاندارمری و نیروهای امنیتی برای تظاهرات دیروز سازماندهی شده بود تا صدای مخالفان را در همان نطفه خفه کنند. به گزارش واحد مرکزی خبر، نیروهای امنیتی فرانسه همچنین برای عقب راندن دهها تظاهرکنندهای که جمعه شب در برابر ویلای امانوئل ماکرون، در «پادوکاله» شعار میدادند، از گاز اشکآور استفاده کردند. براساس خبرهای مختلفی که در رسانههای فرانسه منتشر شده، 40 تا 80 نفر از طرفداران جنبش مردمی مخالف نظام سرمایهداری جمعه شب در اطراف ویلای ماکرون در منطقه «پادوکاله» تجمع کرده بودند.
پایان مهلت طرح گفتوگوی ملی ماکرون
همزمان با این اعتراضات اعلام شد مهلت طرح گفتوگوی ملی ماکرون نیز به پایان رسیده است.بر اساس نظرسنجیها اکثر مردم فرانسه طرح گفتوگوهای ماکرون را منتج به خروج از بحران کنونی در کشور نمیدانند. دو ماه پس از آغاز جنبش فراگیر «جلیقهزردها» در فرانسه، امانوئل ماکرون در نامه سرگشادهای که روز یکشنبه ۲۳ دی سال 97 منتشر شد، حدود سی مشکل اصلی کشور را در قالب چهار پرسش برای شهروندان فرانسوی مطرح کرد. این پرسشها به ترتیب در مورد مالیاتها، ساختار حکومت و نهادهای همگانی، تغییرات زیستمحیطی و تقویت دوباره دموکراسی و حقوق شهروندی بود. ماکرون از مردم خواسته بود در این طرح گفتوگوی ملی شرکت کنند اما براساس گزارشها از این طرح استقبال چندانی نشد.
جنبش ضدسرمایهداری فرانسه از ابتدای موجودیت خود تاکنون بیش از 11کشته و 4000 زخمی (از جمله دهها نابینا و قطع عضو حاصل استفاده پلیس از فلش بال) و 9000 بازداشتی داشته است.
http://kayhan.ir/fa/news/157395
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 اصلاحطلبان به دلیل حمایت از روحانی باید پاسخگوی مردم باشند
🔸 روزنامه آرمان دیروز گفتوگویی را با رسول منتجب نیا قائممقام حزب نیمه تعطیل اعتماد ملی منتشر کرد. وی گفته است: «دولتیون اگر واقعا راست میگویند که جنس فراوان است به شکلی کنترل و توزیع کنند که به سهولت به دست مردم برسد. مسئولان نترسند که به آنها گفته شود به سراغ کوپن رفتند. چهاشکالی دارد مگر عار و ننگ است؟ وقتی بحرانی در کشور بهوجود آمده باید به هر نحوی مرتفع شود. کوپن ننگ و عار نیست بلکه این وجود بحران در کشور است که عار و ننگ محسوب میشود. راهحل فعلی دولت پاسخگو نیست و مردم راضی نیستند و نمیتوانند دست پیدا کنند. البته درصد بالایی از مسائل نیز مربوط به دولت نیست چراکه ما در این کشور یک دولت نداریم، بلکه دولتهای مختلف داریم...موازیکاری و دولت در دولت مشکل را ایجاد کرده و آقای روحانی با جرأت و جسارت نمیگوید که در اختیار من نیست و از مقدار اختیار خود نمیگوید. لذا چوب این نگفتنها را میخورد و صدایش نیز در نمیآید. رئیسجمهور باید بگوید که چرا با مردم سخن نمیگوید؟ بگوید که دولت مسئول اجرای برنامهها و رفع مشکلات مردم است، اما نهادهای دیگر مشکل سازی میکنند. این مسئله تا حل نشود بحران ادامه دارد و کشور را به هرج و مرج خواهد کشاند. از یک طرف نگران اداره ملوکالطوایفی کشور هستیم و از طرف دیگر با اعطای اختیارات دولت به سایر نهادها به دست خود کشور را تجزیه میکنیم. دولت نیز باید بایستد و برای کار ناکرده اهانت و بد و بیراه بشنود در حالی که درصد زیادی مقصر نیست.»
دولت موازی، دولت پنهان و کم بودن اختیارات دولت تکنیکهای نخنما شده مدعیان اصلاحطلبی برای کتمان ناکارآمدی دولت است. ظاهرا بخشی از این طیف دیگر خجالت میکشند از «دولت قبل» بگویند!
منتجب نیا در بخش دیگری از این مصاحبه گفته است: «...دولت آقای روحانی نیز بالاخره مورد حمایت و پشتیبانی اصلاحطلبان بوده است. من بارها گفتم که درصد بالایی از رأی آقای روحانی مرهون اصلاحطلبان بوده است. گرچه همه این مفهوم را میدانند و کسی نیست که منکر آن باشد و اگر هم کسی انکار کند انکار بدیهیئت است... ما نباید از هیچکس حمایت بیچون و چرا داشته باشیم. حمایت ما باید همراه با انتقاد و نظارت باشد. البته این انتقاد به اصلاحطلبان وارد است که زمانی اصلا اجازه انتقاد به دوستان خود را ندادند، اما حال برخی از دوستان برعکس فقط به انتقاد و اعتراض میپردازند که باید تکلیف خود را از دولت جدا کنیم. ما بهدلیل حمایت از این دولت باید پاسخگوی مردم باشیم و مردم از ما انتظار دارند و به هیچوجه از ما نمیپذیرند که بخواهیم خود را از دولت جدا کنیم.»
http://kayhan.ir/fa/news/157448
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌐 #کیهان_آنلاین
🔰 الیاس حضرتی، نماینده لیست امید در مجلس شورای اسلامی:
دولت در کارش جدی نیست؛ این دولت بی تصمیم، دیر تصمیم و بد تصمیم است
الیاس حضرتی از حامیان حسن روحانی و قائم مقام حزب اعتماد ملی در گفت و گو با روزنامه اعتماد ملی:
▫️ ضمن حمایت از دولت تا پایان دورهاش، دعوای ما با دولت با این روش مدیریتش است که آقای روحانی آستینها را بالا بزن و به جای اینکه هشت ساعت کار میکردی الان باید 16 ساعت در دفتر بنشینی و حتی بعضی شبها هم آنجا بخوابی تا استاندار و رده بخشدار هم بدانند که رئیس جمهور امروز در اتاق کار خود خوابیده، تخت گذاشته و اتاقش را به عنوان اتاق جنگ برای دفاع از اقتصاد مقاومتی انتخاب کرده و میخواهد اقتصاد بدون نفت را راه بیندازد.
▪️ دولت در کار خودش جدی نیست. من بارها گفتهام و اسم این دولت را دولت بیتصمیم، دیر تصمیم و بدتصمیم گذاشتهام؛ یعنی دلش میخواهد هم پیاز را بخورد هم جریمه را بدهد و هم ... را بخورد. هر سه تا خسارت را خودش بخورد، به جهنم! ولی به مردم تحمیل میکند.
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 نفوذیها با «خارج از دید ۲» به تلویزیون میآیند
🔸 تولید 10 قسمت دوم مجموعه مستند «خارج از دید 2» با موضوع «چهرههای نفوذی» آغاز شد.
مهدی نقویان، کارگردان مجموعه «خارج از دید 2» در گفت وگو با خبرنگار کیهان گفت: سری دوم این مجموعه مستند، ابتدا قرار بود در 10 قسمت تولید و پخش شود. اما وقتی وارد کار تحقیق و پژوهش شدیم، دیدیم که مسئله نفوذ بسیار وسیعتر از آن چیزی است که میپنداشتیم و در 10 قسمت نمیشد حق مطلب را ادا کرد. در نتیجه، این مجموعه به 20 قسمت رسید که 10 قسمت آن دی سال گذشته پخش شد و 10 قسمت دیگر، درحال تولید است.
وی درباره تفاوت این بخش از مستند با 10 قسمت اول توضیح داد: در بخش اول «خارج از دید 2» بیشتر روی مفاهیم و جریانها کار کردیم، اما در 10 قسمت دوم این مجموعه، روی افراد فعال در حوزه نفوذ کار میکنیم.
کارگردان «خارج از دید 2» از افشای اسامی افرادی که قرار است این مستند به آنها بپردازد خودداری کرد و اظهار داشت: به دلیل حواشی احتمالی، فعلا نمیتوانم نام این افراد را بگویم، اما اغلب درباره افرادی که در حوزه رسانه مشغول به کار بودند یا به عنوان جاسوس بازداشت بوده و با برخی از بازداشت شدگان خارج از کشور مبادله شدند، کار میکنیم.
وی درباره زمان پخش این مجموعه نیز گفت: تولید این مجموعه مستند، دو-سه ماه زمان میبرد. احتمالا پس از ماه مبارک رمضان، شاهد پخش این مجموعه خواهیم بود.
نقویان در پایان بیان کرد: «خارج از دید» یک شروع برای پرداختن به مسئله نفوذ در حوزه رسانه است. نفوذ مسئله پیچیده و مهمی است اما در رسانهها بسیار کم به آن پرداخته شده است. چون برخلاف جاسوسها که رد پای خود را به جا میگذارند، نفوذ این گونه نیست، به همین دلیل هم ضرورت دارد تا رسانهها به طور جدیتر به این مسئله بپردازند. با توجه به تجربه اندک رسانهای درباره این موضوع، کارمان در سری اول بسیار دشوار بود. اما سعی داریم تا با برطرف ساختن نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت، کار بهتری را ارائه دهیم.
http://kayhan.ir/fa/news/157433
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 نمره منفی مشاور خاتمی به روحانی درباره مدیریت سیل
🔸 مشاور خاتمی و عضو شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان میگوید نابسامانی در مناطق سیلزده، به دلیل حضور کمرنگ روحانی بود.
عضو شورای مشورتی رئیس دولت اصلاحات گفت: در شرایطی که مردم سیلزده در وضعیت نامناسبی بودند، روحانی حضور کمرنگی در صحنه داشت و به همین دلیل نیز نابسامانیهای زیادی بین نهادهای مختلف وجود داشت.
عبدالله ناصری در گفتگو با روزنامه آرمان در مورد رفتار حسن روحانی در مواقع بحرانی به خصوص سیلاب اخیر گفت: رفتار آقای روحانی در این زمینه میتوانست بسیار موثرتر باشد و نمیتوان به آن نمره خوبی داد. بدون شک این رفتار پیامدهای خوبی برای آقای روحانی به همراه نخواهد داشت.
وی افزود: در برخی مقاطع که مسائل روزمره کشور وجود دارد شاید چنین رفتاری با پیامدهای جدی همراه نشود اما زمانی که برخی استانهای کشور در حالت بحرانی قرار گرفته و عواطف مردم کشور تحت تاثیر مصیبتهای این بلایای طبیعی قرار دارد، پیامد رفتارهایی که موثر نباشد، شکل جدیتری به خود میگیرد.
ناصری تصریح کرد: بنده برای نوع مدیریت آقای رئیسجمهور در بحران اخیر نمره خوبی در نظر نمیگیرم و معتقدم آقای روحانی میتوانست عملکرد بهتری در این زمینه داشته باشد.
وی ادامه داد: این وضعیت در بین نخبگان جامعه نیز وجود دارد و نخبگان نیز برای دولت آقای روحانی در مدیریت بحران سیل کارنامه قابل توجهی قائل نیستند.
اظهارات این عضو شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان در حالی است که علی صوفی دیگر عضو شورای مذکور در روزهای پایانی سال گذشته و در گفتوگو با برنامه دست خط تصریح کرد، محبوبیت روحانی در نظرسنجیها به زیر 10 درصد رسیده است.
http://kayhan.ir/fa/news/157452
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 سازمان مالیاتی برای دومین ماه متوالی بدون رئیس باقی ماند
🔸 در شرایطی که نقش سازمان امور مالیاتی در جریان تولید و اقتصاد کشور بسیار حیاتی است، حدود دو ماه است که بدون رئیساداره میشود.
سرویس اقتصادی-
در روزهای پایانی بهمن سال قبل، سید کامل تقوینژاد که در مقام رئیس سازمان امور مالیاتی در دولت مشغول به کار بود، از سمت خود کنارگیری کرد تا پس از سه سال، رئیس جدیدی بر صندلی ریاست این سازمان تکیه بزند. با این حال، در حالی که از پایان کار وی نزدیک به دو ماه میگذرد، هنوز رئیسجدیدی برای این سازمان معرفی نشده است.
این در حالی است که نقش سازمان مالیاتی درخصوص تحقق درآمدهای دولت به شدت حساس و حیاتی است، چراکه در حال حاضر تمرکز دشمنان بر روی کاهش درآمدهای نفتی ایران بوده و شدیدترین تحریمها علیه ایران نیز اعمال شده است. بر همین اساس نقش این سازمان در تامین هزینههای دولتی بیش از پیش اهمیت پیدا کرده است.
از سوی دیگر، وظایف خطیر و مهمی بر عهده دستگاه مالیاتی کشور قرار دارد تا علاوه بر گسترش پایههای مالیاتی (به جای فشار آوردن به مالیات دهندگان فعلی) اجرای طرح نظام جامع مالیاتی (که بیش از یک دهه از مطرح شدن آن میگذرد) نیز آغاز شود.
در همین زمینه، مهدی مهرپور، کارشناس اقتصادی در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشته است: سازمان مالیاتی که مهمترین دستگاه درآمدزای کشور است، بدون برنامه در حال اداره شدن است. سازمان دو ماه است با سرپرست اداره میشود و بعد از قهر تقوینژاد (رئیسقبلی) پناهی، معاون و کارمند قدیمی، جای او نشسته و برنامهای هم ارائه نداده!
هماکنون که نزدیک به 20 روز از سال جاری میگذرد، سالی که به نام رونق تولید نامگذاری شده، برخلاف آنچه تصور میشد، سازمان مالیاتی علیرغم نقش مهمی که در تولید کشور دارد، بدون برنامه و بدون نقش راه مشخصی در زمینه توجه به تولید به کار خود ادامه میدهد.
در حال حاضر، سازمان مالیاتی باید مشخص کند که چگونه بدون فشار آوردن به تولید کشور میخواهد درآمدهای مالیاتی را محقق کند و اصلا چه برنامهای برای تحقق این درآمدها با توجه شرایط سخت تولیدی دارد. اینها سؤالاتی است که پاسخ آن نیاز به حضور یک رئیس با برنامه توانمند دارد، نیازی که البته تا کنون بدون پاسخ مانده است.
http://kayhan.ir/fa/news/157424
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 مردودی برای فریبکاران و گرادهندگان به دشمن است نه نظام
🔸 روزنامه آرمان دیروز گفتوگویی را نیز با عبدالله ناصری منتشر کرد. عضو شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان مدعی شده است: «جمهوری اسلامی همواره در مدیریت بحرانها مشکل داشته و نتوانسته نمره قبولی بگیرد... مدیریت بحرانهای طبیعی مسئلهای است که هیچ ارتباطی به سمت و سو و جناحبندی سیاسی ندارد. به همین دلیل نیز باید به صراحت عنوان کنم که جمهوری اسلامی پس از چهل سال هنوز در مدیریت بحرانها نمره قابل قبولی دریافت نمیکند.»
اینکه حرف که جمهوری اسلامی همواره در مدیریت بحرانها مشکل داشته و نتوانسته نمره قبولی بگیرد، یک دروغپردازی آشکار و در شرایطی است که نظام اسلامی در طی سالهای پس از انقلاب نه تنها از تنگناها و بحرانهای متعدد با سلامت و موفقیت عبور کرده بلکه آنها را به فرصت و بستر رشد و شکوفایی تبدیل کرده است. نمره مردودی برای طیفی است که کارش خدمت به دشمن، فریب مردم، منفعتطلبی و اهانت به مقدسات است.
http://kayhan.ir/fa/news/157448
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper