📌 #خبر_ویژه
🔹 جبران کمکاری یا تغییر نام خیابانها و به نام خود زدن پروژههای دوره قالیباف!
🔸 اصلاحطلبان برای پنهان کردن کمکاری خود در شهر تهران دو تاکتیک را به کار بسته اند؛ اول تغییر نام معابر و خیابانها و رزومهسازی برای خود و دوم افتتاح تکراری پروژههایی که در زمان قالیباف راهاندازی شدهاند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عملکرد اعضای تماما اصلاحطلب شورای شهر تهران در حالی زیر سوال رفته که این شورا تنها ظرف مدت یکسال 3 شهردار تغییر داد. اما اصلاحطلبان هنوز به دنبال کارهای سیاسی و جناحی در شورا هستند و بیشتر از اینکه به امر مشکلات شهری رسیدگی کنند کار و مدیریت نمایشی را سرلوحه کار خود قرار دادهاند.
یکی از همین کارهای نمایشی که بسیار در شورای شهر پنجم اصلاحطلبان روی آن حساب باز کردهاند تغییر نامهای خیابانها و معابر پایتخت است. اصلاحطلبان دقیقا در این امر در حال سرمایهگذاری هستند تا به نوعی خود را نزد افکار عمومی فعال نشان دهند.
اعضای شورای شهر تهران در جریان پنجاه و سومین جلسه شورای شهر تهران به تغییر خیابان نفت به نام دکتر مصدق رای مثبت دادند.
در ابتدا اعضای شورای شهر تهران تصمیم گرفته بودند که خیابان کارگر شمالی را به نام مصدق تغییر دهند اما بسیاری در فضای مجازی منتقد این موضوع بودند که چرا اگر قرار است نام خیابانی تغییر کند باید نام کارگران که از جمله قشر زحمتکش و مستضعف هستند از خیابانها زدوده شود.
در این میان شنیده شده که بعضی از اعضای شورای شهر تهران تصمیم گرفتهاند که ساختمان شماره دو شورای شهر را به نام «سعید حجاریان» تئوریسین جریان اصلاحات نامگذاری کنند اما این اقدام منتفی شد.
شورا همچنین نام خیابان «ج» را به جمشید مشایخی تغییر دادند.
مرتضی الویری در واکنش به این پیشنهاد گفت: من از علاقهمندان و دوستداران مرحوم جمشید مشایخی هستم اما واقعیت این است که نباید این پیشنهاد با قید دو فوریت به شورای شهر بیاید، چرا که دو فوریت معنای خاص دارد و به این معنا است که ضرر و زیانی متوجه شهر میشود ، اما حالا اگر این تغییر نام در این جلسه انجام نشود، چه زیانی به شهر میرسد؟…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/158178
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 معاون مرکز آمار:
۵۳ درصد بیکاران کشور جوان هستند
🔸 معاون طرحهای آماری و آمارهای ثبتی مرکز آمار گفت: از حدود ۳میلیون و ۲۰۰هزار نفر بیکار کشور، حدود یکمیلیون و ۷۰۰ هزار نفر جوان و کارجویان ۱۵ تا ۲۹ ساله هستند، یعنی ۵۳ درصد بیکاران را جوانان تشکیل میدهند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، کاوه کیانی اظهار کرد: از مجموع جمعیت 10 تا 67 ساله کشور که حدود 67 میلیون نفرند، حدود 40 میلیون نفر غیرفعال اقتصادی هستند و به هر دلیل وارد بازار کار نمیشوند، اما از 27 میلیون جمعیت فعال که مشارکت اقتصادی در کشور دارند بخشی بیکارند و بخشی شاغل که از این میزان طبق استاندارد جهانی حدود 24 میلیون نفر شاغلاند و حدود 3 میلیون و 200 هزار نفر هم بیکارند.
معاون طرحهای آماری و آمارهای ثبتی مرکز آمار با بیان اینکه طبق استاندارد سازمان جهانی کار فردی که یک ساعت در هفته کار کند، شاغل محسوب میشود، گفت: البته این بهمعنای آن نیست که فردی که یک ساعت در هفته کار میکند شغل خوب و پردرآمدی دارد و مشکلات معیشتی ندارد، بلکه صرفاً بحث استاندارد جهانی آمار مطرح است و ما حداقل را روی یک ساعت تعیین کردیم تا همه حجم کار کشور در اقتصاد را اندازه گرفته باشیم.
این مسئول میزان بیکاری در سال 97 را حدود 12 درصد اعلام کرد که نسبت به سال 96 یکدهم درصد رشد داشته است.
کیانی با تفکیک آمار بیکاران و شاغلان گفت: از مجموع نیروی کار فعال کشور، 80 درصد مرد و 20 درصد زن هستند و با این حساب میزان بیکاری مردان 10/14 درصد و زنان حدود 18/9 درصد است.
او گفت: طبق آمار میزاناشتغال در سال 97 نسبت به 96 خیلی تغییر نکرده است هرچند بهعلت تحریمهای ظالمانه رشد اقتصادی در سال 97 کمتر شده است.
کیانی بااشاره به آمار تفکیکشدهاشتغال در بخشهای کشاورزی (17/7درصد)، صنعت (32 درصد) و خدمات (50 درصد) گفت: در بخش خدمات، آمار شاغلان در سال 97، 246 هزار نفر نسبت به سال 96 افزایش یافته است…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/158128
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌍 #بین_الملل
🔹 واشنگتن پست خبر داد
حذف «کشور فلسطین» از طرح معامله قرن آمریکا!
🔸 واشنگتن پست اعلام کرده در طرح «معامله قرن» آمریکا در مورد فلسطین که قرار است اواخر بهار یا اوایل تابستان رونمایی شود چیزی به نام «کشور مستقل فلسطین» دیده نمیشود.
طرح معامله قرن که دونالد ترامپ قرار است به اسم «حل مسئله فلسطین» و کاملا در راستای منافع اسرائیل ارائه کند یکی از مهمترین اتفاقات منطقه به شمار میرود. پیش از این قرار بود اردیبهشت ماه این طرح رونمایی شود اما ظاهرا انتشار رسمی این طرح به اواخر بهار موکول شده است. در این ارتباط منابع مطلع به روزنامه واشنگتن پست گفتهاند پیشنهاد دونالد ترامپ، رئیسجمهوری آمریکا برای «معامله قرن» با هدف حل و فصل اختلافات عرب-اسرائیل وعده بهبود عملی در زندگی فلسطینیان را میدهد، اما در سرحد تضمین یک کشور جداگانه و کاملاً مستقل فلسطینی متوقف میشود.
به گزارش ایسنا در این روزنامه همچنین آمده: «انتظار میرود کاخ سفید پس از گذشت بیش از دو سال تلاش جرد کوشنر، مشاور و داماد ترامپ، بسته صلح خود را که مدتهاست در شرف آماده شدن است، اواخر بهار یا اوایل تابستان رونمایی کند. مقامها جزئیات این طرح را محرمانه نگاه داشتهاند اما اظهارات کوشنر و سایر مقامهای آمریکایی نشان میدهد این طرح با تشکیل کشور فلسطین که فرضیه مقدم تلاشهای صلح بوده فاصله دارد.»
ترامپ به دوستانش گفته میخواهد پیشفرضهای سنتی درباره چگونگی حل و فصل این اختلاف را ارتقا دهد، اما برخلاف دیپلماسی شخصی خود با کرهشمالی، تا حد زیادی تلاش صلح در خاورمیانه را به دامادش واگذار کرده است. بسیاری از تحلیلگران شانس موفقیت کوشنر را «اندک» ارزیابی میکنند چرا که چندین دهه تلاشهای تحت حمایت آمریکا ناکام مانده است. ترامپ از زمان روی کار آمدن تا به اکنون یک سری اقدامات به نفع اسرائیل انجام داده است و همین رویکردها او را در میان اروپاییها و برخی از رهبران عربی نامحبوب کرده است. کوشنر مدعی است این طرح چهار محور دارد: آزادی، احترام، امنیت و فرصت!
اما کارشناسان معتقدند با توجه به اقدامات یکجانبه ترامپ مانند انتقال سفارت آمریکا به قدس و همچنین الحاق جولاناشغالی سوریه به «اسرائیل»، این طرح نیز با هدف کمک به رژیم صهیونیستی آماده شده و از پیش شکست خورده است.
خبر دیگر اینکه یک نوجوان 16 ساله فلسطینی که اوایل ماه جاری میلادی در جنوب نوار غزه به شدت زخمی شده بود، بر اثر شدت جراحت به شهادت رسید. «اسحاق عبدالمعطی سویلماشتیوی» (۱۶ ساله) نوجوان فلسطینی که در جنوب نوار غزه به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست زخمی شده بود، یکشنبه شب بر اثر شدت جراحات به شهادت رسید…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/158163
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 تسلیمطلبان دوباره دست به کار شدند
🔸 روزنامه اصلاحطلب آفتاب یزد در واکنش به مواضع مقتدرانه سپاه در برابر اقدام اخیر آمریکا بااشاره به اینکه در برابر اقدامات عملی آمریکا فقط باید به اقدام تبلیغاتی بسنده کنیم ! نوشت : «بدون تردید باید در برابر اقدام آمریکا یعنی قرارگرفتن نام سپاه پاسداران در لیست تروریستی برخورد کرد اما این برخورد نباید به قیمت زیرسؤال رفتن منافع ملی و هزینهسازی برای کشور باشد بلکه ایران باید در قالب اقدامات تبلیغاتی و سیاسی و شکایت از ایالات متحده در نهادهای بینالمللی نسبت به اقدامات ترامپ واکنش مناسب نشان دهد. به عبارتی واکنشها نباید به سمت و سویی پیش برود که هزینه دیپلماسی و ناامنی را افزایش دهد... دولت آمریکا طی دو سال گذشته همه تلاشش را بهکار برد تا ایران را وادار به بازی در زمین خود سازد و در پی خروج آمریکا از برجام، ایران هم از برنامه جامع اقدام مشترک خارج شود یا ایران در قبال سیاستهای کارشکنانه آمریکا دست به اقدامات مخرب بزند. حال آنکه چنین اقداماتی تامینکننده منافع ملی ایران نیست. بنابراین مسدود کردن دریای سرخ و به صفر رساندن نفت برخی کشورها بازی کردن در همان زمینی است که آمریکاییها انتظار دارند. امروز نمیتوان در رابطه با این مسئله که ایران توانایی انجام چنین اقداماتی دارد یا خیر، بحث کرد. بنابراین باید ظرفیتهای اقتصادی و سیاسی و تبعات ناشی از چنین تصمیماتی را سنجید و بعد پیشنهاد مسدود کردن دریای سرخ به روی نفتکشها را مطرح کرد.»
گفتنی است کارشناسان ارشد حوزه بینالملل بارها بر این مهم تاکید کردهاند که برنامه هیچ کشوری علیه کشور دیگر بدون همراهی عوامل وابسته یا مرعوب عملیاتی نخواهد شد و حمایت دولت آمریکا از برخی گروههای سیاسی داخلی ایران، برای بزنگاههایی است که آمریکا قصد عملیاتی کردن برنامههای خود علیه ملت ایران را دارد. در تلاش آمریکا برای فشار بیشتر به ملت و افزایش تحریم نهادهای کارساز و مشکلگشا همواره ضلع دیگری هم وجود دارد و نقش کاتالیزوری برخی عوامل داخلی است که باید این مسیر را در داخل فراهم کنند. با نگاهی به تاریخ معاصر ایران میتوان نتیجه گرفت که همواره نقش کاتالیزورها (تسهیلکنندگان) فشارهای آمریکا در بزنگاهها موثر و حتی تعیینکننده بوده است؛ اگر قرار باشد پروژه فشار به ایران توسط گروهی در داخل دنبال شود، چه کسانی شایستهتر از اینها که مرعوب غرب و آمریکا هستند؟
http://kayhan.ir/fa/news/158176
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 اکونومیست: اقدام نمایشی ترامپ واقعیت قدرت سپاه را تغییر نمیدهد
🔸 هفتهنامه اکونومیست در گزارشی تصریح کرد اقدام آمریکا در تروریستی معرفی کردن سپاه پاسداران، تنها یک نمایش و عرضاندام است اما واقعیت قدرت سپاه را نمیپوشاند.
این نشریه انگلیسی مینویسد: تحریم سپاه پاسداران از بعد فنی قضیه، چیزی را تغییر نداده منهای اینکه «دونالد ترامپ» رئیسجمهوری آمریکا ناخواسته وارد بازی تندروهای ایران شد.
این اولین بار بود که کلیت یک نیروی مسلح یک کشور خارجی به عنوان تروریست معرفی میشود. ترامپ مقرر کرده هر شرکت و شخص حقیقی که با سپاه کار کند او هم تروریست قلمداد خواهد شد.
این نیروی نظامی، 180 هزار سرباز و بهترین سلاحها و تجهیزات نظامی را در اختیار دارد.
فقط چند ساعت پس از اعلام اقدام ترامپ در مورد سپاه، این نهاد هم متقابلاً فرماندهی مرکزی آمریکا را که 200 هزار پرسنل در خاورمیانه و آسیای مرکزی دارد به عنوان سازمان تروریستی معرفی کرد.
دولت آمریکا اولین بار در سال 1984 جمهوری اسلامی را حامی تروریسم در جهان معرفی کرد. چند سال بعد در سال 2007، «نیروی قدس» بازوی قوی برون مرزی سپاه به عنوان سازمان تروریستی معرفی شد. نیروی قدس بازوی کارزار جنگ نامتقارن سپاه است که حوزه فعالیت آن هم سرتاسر خاورمیانه است. اما روند حوادث خاورمیانه به گونهای چرخید که چند سال بعد، نیروهای مسلح آمریکا مجبور شدند همراه نیروی قدس به عنوان یک متحد غیررسمی، با «داعش» بجنگند.
اما موضوع این است که ترامپ فقط دارد در مقابل بلند پروازیهای جمهوری اسلامی به نوعی عرض اندام میکند. این برچسب زدن، هیچ چیزی را عوض نمیکند. سپاه پاسداران پیش از این هم در سال 2017 به عنوان سازمان تروریستی معرفی شده بود. اتفاقاً در آن هنگام سختگیریهای بیشتری علیه سپاه معمول شده بود. تحریمهایی که آن موقع دولت ترامپ علیه سپاه اعمال کرد به مراتب سختتر از تحریمهایی بود که هفته گذشته علیه این نهاد وارد شد.
از جمله اینکه در سال 2017 مقرر شده بود هر شخص و نهادی که با سپاه کسب و کار میکند مشمول تحریمهای ثانویه واقع میشود.
در راستای اقدام جدید ترامپ، وزارت خارجه آمریکا اعلام کرده که با تحریمهای جدید، هیچکدام از اعضای سپاه حق ورود به خاک آمریکا را ندارند. اینکه تحول تازهای نیست. ممنوعیت صدور ویزا برای اتباع ایرانی همین حالا هم اعمال میشود.
«دنی گلاسر» از مقامات سابق وزارت خزانهداری آمریکا که کار نظارت بر حسن اجرای تحریمهای ایران را برعهده دارد نیز همین عقیده را دارد و میگوید: «از بعد فنی کار، چیزی تغییر نکرده است.»
از بعد سیاسی هم اقدام آمریکا نهایتاً به نفع سپاه پاسداران تمام خواهد شد.
http://kayhan.ir/fa/news/158177
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 اروپا ما را به بازی گرفته است
🔸 سردبیر اعتماد دیروز نوشت: «آنهایی که تعداد معتادان را توی سر مردم و مسئولان میکوبند، معمولا غافلند که اگر سوئیس و دانمارک هم در مسیر ترانزیت قرار میگرفتند، کموبیش گرفتار چنین آسیبهایی میشدند. در حقیقت اروپا از صدقه سر ستاد مبارزه با مواد مخدر ایران توانسته است، جامعهاش را از ابتلا به هرویین و کراک حفظ کند. (هرچند تمام و کمال هم حفظ نکرده) به عبارت دیگر زحمتش را ما میکشیم، پزش را آنها میدهند. کافی است خدایی نکرده نگهبانان مرزی ایران در کارشان اهمال کنند یا قدری از جدیتشان در مبارزه با قاچاقچیان بکاهند، به سال نکشیده تعداد معتادان آلمان، فرانسه و انگلیس تصاعدی بالا میرود.»
سید علی میرفتاح در بخش دیگری از این یادداشت خاطرنشان کرده است: «ما خوشبختانه دستمان برای فشار آوردن به اروپا خالی نیست. ما از اروپا سابقه خوبی در ذهن نداریم. نه ما که عراق و هند و افغانستان هم زخم خورده انگلیس و تا حدودی زخم خورده آلمان و فرانسهاند. خاطرات ما ـ در نسلهای مختلفـ پر است از ظلم و خیانت و بدعهدی و نامردی غربیها. در ادوار و در قضایای مختلف آنها چهره بدی از خود در ذهن و ضمیر ما ترسیم کردند، اما عجیب اینجاست که هیچگاه به فکر ترمیم و اصلاح این چهره ناخوشایند برنیامدهاند. گیرم در قضیه برجام دستشان زیر ساطور آمریکاست آیا در قضیه سیل هم نمیتوانستند رفتار بهتری پیش بگیرند؟ گیرم در قضیه جنگ تحمیلی جانب صدام را گرفتند و دستشان به خون بیگناهان آلوده شد، آیا در اینستکس نمیتوانستند قدری ـ فقط قدری ـ جبران مافات کنند و جلوی مضیقههای تحریم ظالمانه آمریکا را بگیرند؟ این حرفها بدیهی است و گفتنشان دردی را دوا نمیکند، بلکه به بهانه گلایههای وزیر خارجه از اروپا، خواستم یادآوری کنم که دست ما نیز خالی نیست و اگر بنا به مقابلهبهمثل باشد، میتوانیم در رفتارهای خود تجدیدنظر کنیم و به یاد اروپاییها بیاوریم که در چه مخمصهای گرفتارند.»
بعد از تیر خلاص آمریکا به برجام که دولت برگ ادامه توافق یکطرفه هستهای با اروپا را رو کرد، منتقدان رفتن به دنبال تضمین نوچهها را خطای استراتژیک دیگر دانستند.
http://kayhan.ir/fa/news/158176
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🏆 #ورزشی
🔹 2 میلیارد، سقف پرداختی کمیته ملی المپیک به فدراسیونها
🔸 کمیته ملی المپیک براساس برنامه فدراسیونها در سال جاری و به خصوص میادین انتخابی المپیک که در پیش دارند میزان بودجه و سقف پرداختی به هر یک از آنها را مشخص میکند.
اگرچه وزارت ورزش به عنوان متولی ورزش کشور تأمین هزینههای فدراسیونها را عهدهدار است اما بخش قابل توجهی از بودجه آنها هم توسط کمیته ملی المپیک تأمین و پرداخت میشود.
بودجه مصوب کمیته ملی المپیک برای فدراسیونها بر اساس جایگاه و نوع فعالیتهای آنها متفاوت است. این کمیته سال گذشته با این رویکرد میزان بودجه تخصیصی به هر یک از فدراسیونها را مشخص و بر اساس آن در مراحل مختلف، واریزی به حسابشان را انجام داد.
البته به منظور «مدیریت هزینه» و اجرایی شدن آن در فدراسیونها، کمیته ملی المپیک علاوهبر تعیین بودجه مصوب برای هر فدراسیون، سقف ۲ میلیارد تومان را برای پرداختی به آنها تصویب کرد. بر این اساس سال گذشته و در میان فدراسیونها، کشتی بیشترین دریافتی را از کمیته ملی المپیک داشت. بودجه تخصیصی این کمیته به کشتی به اندازه سقف تعیین شده یعنی ۲ میلیارد تومان بود. دیگر فدراسیونها هم صد درصد بودجه مصوب خود را دریافت کردند.
کمیته ملی المپیک قصد دارد برای تخصیص بودجه به فدراسیونها در سال جاری نیز چنین شیوهای را اجرا کند. البته هنوز نه میزان بودجه جداگانه فدراسیونها مشخص شده و نه سقف پرداختی به آنها؛ اما این مهم تا پیش از اولین واریزی بودجه به حساب فدراسیونها مورد رسیدگی قرار میگیرد تا ورود و خروجهای مالی کمیته در این بخش به صورت قانونمند انجام شود.
http://kayhan.ir/fa/news/158121
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
👁🗨 #نگاه
🔹 بلیت برگشت به خلیج خوکها
# مسعود_اکبری
🔸 پس از اقدام خصمانه، غیرقانونی و احمقانه دولت آمریکا در قراردادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در لیست گروههای تروریستی، دولتمردان، نمایندگان مجلس و فعالین سیاسی همراه و همصدا با قاطبه ملت ایران، اقدام آمریکا را محکوم کرده و از سپاه پاسداران حمایت کردند.
نمایندگان مجلس در اقدامی نمادین با لباس سپاه پاسداران در صحن علنی مجلس حضور یافتند و دولتمردان نیز در سخنرانیهای جداگانه، قاطعانه از سپاه دفاع کردند. برخی فعالان و احزاب جریان مدعی اصلاحات نیز ضمن محکومیت اقدام گستاخانه آمریکا، از سپاه حمایت کردند.
حمایت نمایندگان فراکسیون امید مجلس و دولتمردان و فعالان جریان مدعی اصلاحات از سپاه پاسداران، غافلگیری افکار عمومی- به واسطه سابقه ذهنی از موضعگیریهای قبلی این افراد- را در پی داشت.
رسانههای زنجیرهای، رویکرد دولتمردان و فعالان مدعی اصلاحات در حمایت از سپاه و محکوم کردن آمریکا را مصداق وقتشناسی و در اولویت بودن منافع ملی و اهمیت حفظ وحدت در موضعگیریها و عملکرد طیف خود نامیدند.
اما متاسفانه ادعای فعالان جریان اصلاحات و برخی دولتمردان مبنی بر وقتشناسی و حفظ وحدت و در اولویت بودن منافع ملی و هوشیاری در مقابل خدعههای نظام سلطه خیلی زود رنگ باخت.
«لعیا جنیدی» معاون حقوقی رئیسجمهور در اظهارنظری تأملبرانگیز گفت: «درباره لوایح مربوط به اف.ای.تی.اف در مجمع نمیتوان پیشبینی کرد چون هم نظر موافق و هم نظر مخالف وجود دارد؛ اما نباید بین مسئلهای که آمریکا به تازگی مطرح کرده و موضوع این لوایح اختلاط ایجاد کرد، این دو موضوع کاملاً قابل تفکیک است».
«حسینعلی امیری» معاون پارلمانی رئیسجمهور نیز به فاصله کوتاهی پس از اقدام خصمانه آمریکا، در مصاحبه با یکی از روزنامههای زنجیرهای با اشاره به لزوم تصویب لوایح مرتبط با FATF گفت: «برخی طرحها و لوایح شکل سیاسی به خود میگیرد و آنجا که شکل سیاسی به خودش میگیرد، کار را سخت میکند و حتی تعامل را برای بنده نیز که با آقایان آشنایی دارم، سخت میکند».
همچنین «محمود صادقی» نماینده عضو فراکسیون امید مجلس به فاصله کوتاهی پس از اقدام نمادین در پوشیدن لباس سپاه در صحن علنی مجلس، گفت: «بررسی لوایح پالرمو و CFT و موضوع تروریستی خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دو مقوله مجزا هستند، زمانی که این لوایح در مجلس به تصویب رسید ارتباط با آمریکا یا موضوعی از این نوع مطرح نبود، بنابراین نباید تصمیم غلط اخیر مقامات آمریکایی را به این لوایح و درمجموع به اف.ای.تی.اف ارتباط داد».
تفکیک موضوع FATF و اقدام خصمانه آمریکا در تروریست نامیدن سپاه در حالی از سوی این افراد مطرح شد که دستور کار اصلی FATF اجرای لیست تحریمی وزارت خزانهداری آمریکا در دو موضوع تروریسم و پولشویی است. یعنی FATF هرگونه تبادل مالی و ارتباط با سازمانها و نهادهایی که از سوی دولت آمریکا در لیست تروریسم قرار گرفتهاند را مصداق حمایت از تروریسم و پولشویی معرفی میکند. بر همین اساس، «مارشال بیلینگزلی» دستیار وزیر خزانهداری آمریکا در امور تحریم ایران، هم اکنون رئیس FATF است...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/158143
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📚 #معارف
🔹 اخلاص و مراتب آن
#محمد_مهدی_رشادتی
🔸 امام جواد(ع) فرمود: افضل العباده الاخلاص، برترین عبادت، اخلاص است. (میزانالحکمه، ج 2، ص 643)
آیت الله مشکینی مینویسد: عبادتی که در آن اخلاص باشد، برترین عبادت محسوب میشود. یا اینکه خود اخلاص نیت (صرفنظر از عمل) عبادت قلبی قلمداد میشود که فضیلت و ثواب خاصی دارد.
ویژگی عبادت خالصانه
اخلاص صفتی است مربوط به نیت، نیت همان هدف و منظوری است که انسان قبل از عمل آن را در ذهن خود در نظر میگیرد و سپس او را بر انجام عمل وامیدارد. مثلا اگر از نجار بپرسند این چوبها را برای چه میخواهی؟ پاسخ میدهد: برای ساختن صندلی. نیت از ارکان اصلی عبادت است. یعنی شرط صحیح بودن هر عبادتی مثل نماز و روزه و.. این است که فقط برای خدا انجام شود. در این صورت عبادت خالصانه و به تعبیر امام(ع) برترین عبادت به شمار میرود. اما اگر عبادت، هم برای خدا و هم برای غیر خدا باشد، عبادت خالصانه نبوده بلکه آمیخته با شرک شده است. به طوری که اگر غیرخدا را در اثرگذاری مستقل فرض کنیم، عبادت کاملا باطل است و اگر غیرخدا را در اثرگذاری مستقل ندانستیم، عبادت صحیح است اما از پایینترین مراتب اخلاص برخوردار خواهد بود.
امام عسگری(ع) فرمود: اگر همه دنیا را یک لقمه کنم و آن را در دهان کسی که خدا را خالصانه میپرسند، بگذارم، باز هم خود را در حق او مقصر میدانم. زیرا خدا به صورتها و اعمال ظاهری نمینگرد بلکه به دلها نگاه میکند. (درسهایی از اخلاق، ص 69-72)
بالاترین مرتبه اخلاص
اخلاص ضد ریا است. یعنی همه کارها اعم از واجبات و مستحبات و... باید برای خدا و به خاطر خدا و به تعبیر قرآن «لوجه الله» باشد. (نساء/ 9) و بالاترین مرتبه اخلاص آن است که در عمل، قصد عوضی و پاداشی اصلا نداشته باشد، نه در دنیا و نه در آخرت. همچنین پایینترین مرتبه اخلاص آن است که در عمل، قصد رسیدن به پاداش و نجات یافتن از عذاب جهنم داشته باشد. (معراج السعاده، ص 527-528) برای روشن شدن انگیزههای غیرالهی فرض کنید: بنده فلان چیز را انفاق کردم. چرا؟ برای اینکه: دلم سوخت، برای سلامتی، از بخشیدن لذت میبرم، عذاب وجدان نگیرم، برای طول عمر، برای اینکه از من تشکر و قدردانی کنند، برای اینکه از من تعریف و تمجید نمایند، برای حفظ آبرو، برای روز مبادا که به من نیز کمک کنند، برای ترس از جهنم، برای اینکه بهشت بروم، در عوض برایم دعا کرده و یا قرآن بخوانند! برای رسیدن به مقامات معنوی مثل کرامت، برای عوض گرفتن از خدا در امور شخصی دنیایی و آخرتی مانند خانه، شغل، نعمتهای بهشتی.
اگر دقت بکنیم همه موارد یاد شده خوب است اما هیچکدام خالص برای خدا نیست. علی(ع) و اهل بیت او سه روز پیاپی وعده افطاری خود را با آنکه نیاز داشتند به مستمند و یتیم و اسیر میبخشند و در دل خود میگویند: ما فقط برای رضای خدا شما را اطعام میکنیم و هیچ پاداش و سپاسی نمیخواهیم. (نساء 9-8)...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/158113
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📚 #معارف
🔹 لزوم نابودسازی سردمداران پیمانشکن
🔸 از نظر قرآن، برخی از امور است که عقل انسانی، خوب و بد آنها را تشخیص میدهد و نیازی به عاملی دیگر برای شناختشان نیست؛ حتی عقل انسانی نه تنها خوب و بد امور را تشخیص میدهد، بلکه در شکل عقل عملی به خوب گرایش دارد و از بدگریزان است. از اموری که عقل در مقام اندیشه و انگیزه یعنی علم و عمل به عنوان حق و امر ارزشی آن را میپذیرد و بدان گرایش دارد، اموری چون عدالت، صداقت، امانت و وفا است؛ در مقابل، اموری مانند ظلم، خیانت، دروغ، پیمانشکنی و مانند آنها را ضد ارزشی تلقی کرده و آن را بر نمیتابد.
به سخن دیگر، عقل انسانی کاشف از حسن و قبح چیزها است به طوری که حتی اگر نقل وحیانی معتبر هم نبود، عقل به تنهایی این امور را کشف کرده و عاقل بر اساس آن رفتار میکند.
اگر این اصول اساسی که عقل کشف میکند، مورد اعتبار از سوی شخص یا افراد اجتماعی نباشد، نمیتوان با افراد آن اجتماع زندگی کرد؛ زیرا بنیاد اجتماع بر اساس همین اصولی است که در قالب مصادیق حسن و قبح عقلی مطرح است.
اگر انسان با افرادی یا مردمی مواجه است که هیچگونه پایبندی به اصول عقلی و حسن و قبح عقلی نشان نمیدهد باید با چنین افرادی مبارزه کرد به طوری که گاه لازم است این مبارزه در راستای حذف آنان از روی زمین باشد؛ زیرا اینان نه تنها خود فاسد هستند بلکه به عنوان مفسدان در زمین، بنیادهای اجتماع انسانی را در معرض خطر قرار میدهند. از این رو خدا میفرماید: فَقاتِلُوا اَئِمَّهًْ الْکُفْرِ اِنَّهُمْ لا اَیْمانَ لَهُمْ؛ پیشوایان کفر را بکشید؛ چرا که آنان پایبند سوگند و پیمان خودشان نیستند. (توبه، آیه 12) بنابراین با ترامپ به عنوان پیشوای کفری که به هیچ اصول عقلانی پایبند نیست و ابتداییترین اصول انسانی را زیر پا میگذارد جز از راه مقاتله و نابودسازی نمیتوان کنار آمد. پس باید به قصد کشتن چنین پیشوایان و امامانی بسیج شد و اجازه نداد چنین افرادی نبض اجتماع را به دست گیرند.
http://kayhan.ir/fa/news/158111
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
👥 #اجتماعی
🔹 تهرانیزه شدن قوانین حوزه ازدواج آسیبزا است
http://kayhan.ir/fa/news/158105
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
👥 #اجتماعی
🔹 ماهیگیری از سیل برای تلگرام و توییتر
#رضا_صفری
🔸 علیرضا معزی، دبیر شورای اطلاعرسانی دولت، از فرصت سیل برای دفاع از تلگرام و توییتر استفاده کرده و توییت زده است:
«پیامرسانها و شبکههای اجتماعی به ویژه تلگرام و توییتر به مثابه رسانههای بحران، نقشی ممتاز در امدادرسانی ایفا کردند؛ تبادل آسان و دسترسی سریع به اطلاعات، دلیل اصلی جاماندن رسانههای جریان اصلی بود و اگر فیلترینگ مانع نمیشد، امدادرسانی روندی موثرتر مییافت. از تجربهها بیاموزیم.»
البته در بحران نرخ ارز سال گذشته نیز مشابه این سخنان از جانب وزیر ارتباطات در شبکههای اجتماعی منتشر شد که بهاشتباه در آن به نقش شبکههای اجتماعی در همدلی ملی و سقوط دلار اشاره شده بود. به هر حال باید قبول کنیم که برخی از مسئولین اجرایی به در و دیوار میزنند تا بتوانند پرچم تلگرام و مانند آن را بالا نگه دارند.
1- بنا به دستور مقام قضایی، فیلتر تلگرام باید به گونهای اتفاق میافتاد که از هیچ طریقی در کشور قابل دسترس نباشد. اما هم اکنون با انواع حیل و تنفسهای مصنوعی و بر اثر سیاسی کاری، تلگرام با کمک فیلتر شکنهای مورد حمایت دولت در دسترس قرار دارد.
2- چگونه به جاسوس افزارهایی مثل تلگرام و توییتر با وجود حکم قضایی مبنی بر فیلتر آنها، - آن هم از سوی کسانی که حق استفاده یا تبلیغ آنها را ندارند - رسانههای بحران اطلاق میشود؟ سیل شایعات و اخبار جعلی که خود بحران دیگری فراتر از بحران سیل بود، با تمرکز بر کدام شبکههای اجتماعی بین مردم مخابره میشد؟ باید به دبیر شورای اطلاعرسانی دولت که به رغم فعالیت رسانهای ظاهراً خود را بیاطلاع نشان میدهند، بگوییم که تلگرام و توییتر را برای همین موقعها به مردم ما ارزانی داشتهاند!
3- واقعاً برای ما آشکار نیست که ارتباط بین فیلترینگ و امدادرسانی چگونه شکل گرفته و فیلترینگ دقیقاً چه مانعی برای کمک به سیل زدگان ایجاد کرده است؟ مثلاً بعد از فیلتر شدن تلگرام مردم دست از شبکههای اجتماعی دیگر برداشته اند؟
4- کدام مسئول آمریکایی یا اروپایی را دیدهایم که از یک محصول ایرانی این گونه دفاع کند که مسئولین ما برای محصولات آنها سر و دست میشکنند؟
5- حالا که دولت با کمک تلگرام و توییتر! توانست از وضعیت مردم سیل زده و مشکلات آنها اطلاع یابد، چرا نسبت به سپاه، ارتش، بسیج و نیروهای مردمی، از قافله عقب ماند؟ آیا بعضی از مسئولین در روزهای اول خواب بودند، در سفرهای تفریحی به سر میبردند، تلگرام و توییتر نداشتند یا تلگرام و توییتر آنها در حالت کما و احتضار قرار داشت؟!
6- چه کاری تلگرام و توییتر در ماجرای سیل انجام دادند که نرمافزارهای ایرانی از انجام آن ناتوان هستند؟ آیا دسترسی آسان و سریع به اطلاعات فقط از طریق نرمافزارهایی که هزاران کیلومتر فراتر از مرزهای ما سرور دارند، صورت میگیرد؟ اصلاً چرا باید پیام یک هموطن سیلزده از مرز خارج شود و در سرورهای بیگانه ذخیره شود و آنگاه دوباره وارد کشور شود و سپس به دست هموطن دیگر برسد تا به او کمک کند؟ مگر لقمه را باید از پشت سر خورد؟...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/158107
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
👥 #اجتماعی
🔹 گام دوم و نهضت سوادآموزی نوین
🔸 در بیانیه گام دوم رهبر انقلاب، نکته بسیار مهمی به چشم میخورد که به نظر میرسد کمتر مورد توجه صاحب نظران قرار گرفته است. آن نکته تعیین اولین اقدام عملی در جهت رسیدن به اهداف این بیانیه از سوی معظمله است.
رهبر انقلاب اسلامی در ۲۵ مهر ۱۳۹۷ در دیدار با نخبگان و استعدادهای برتر علمی فرمودند: «الان یک جنگ تبلیغاتی و رسانهای بسیار تندی علیه ما وجود دارد، درست مثل جنگ تحمیلی. در جنگ تحمیلی، ما اوایل جنگ حتّی آرپیجی نداشتیم؛ آرپیجی! خب مقابل ما یگانهای بزرگ زرهی آمده بودند صف کشیده بودند؛... اینها [سلاح] ضدّتانک لازم داشتند؛ ضدّتانک معمولیِ دمدستیِ همهکساستفادهکن هم آرپیجی است، ما آرپیجی نداشتیم! سلاح سازمانی ارتش هم نبود؛ حتّی این را نداشتیم. آنوقت دشمن از انواع و اقسام تسلیحات برخوردار بود؛ الان هم همانجور شده. الان امکانات تبلیغاتی و رسانهای ما در مقابل دشمن، مثل امکانات آن روز ما است در مقابل دشمن؛ البتّه آن روز ما غلبه کردیم بر دشمن، امروز هم غلبه خواهیم کرد؛ بدون تردید غلبه خواهیم کرد، امّا وضع این است.»
ایشان در بخشی از بیانیه گام دوم که به مناسبت چهلمین سال پیروزی انقلاب منتشر شد، نوشتند: «امّا پیش از همهچیز، نخستین توصیه من امید و نگاه خوشبینانه به آینده است. بدون این کلید اساسیِ همه قفلها، هیچ گامی نمیتوان برداشت.... در طول این چهل سال - و اکنون مانند همیشه- سیاست تبلیغی و رسانهای دشمن و فعّالترین برنامههای آن، مأیوسسازی مردم و حتّی مسئولان و مدیران ما از آینده است. خبرهای دروغ، تحلیلهای مغرضانه، وارونه نشان دادن واقعیّتها، پنهان کردن جلوههای امیدبخش، بزرگ کردن عیوب کوچک و کوچک نشان دادن یا انکار محسّنات بزرگ، برنامه همیشگی هزاران رسانه صوتی و تصویری و اینترنتی دشمنان ملّت ایران است؛ و البتّه دنبالههای آنان در داخل کشور نیز قابل مشاهدهاند که با استفاده از آزادیها در خدمت دشمن حرکت میکنند. شما جوانان باید پیشگام در شکستن این محاصره تبلیغاتی باشید. در خود و دیگران نهال امید به آینده را پرورش دهید. ترس و نومیدی را از خود و دیگران برانید. این نخستین و ریشهایترین جهاد شما است. »
در برخی از آثاری که درباره این بیانیه تولید شده است به خوبی به بحث پروراندن نهال امید توجه شده است اما به گام پیشین آن یعنی «شکست محاصره تبلیغاتی دشمن»اشاره نشده است. همان طور که در متن بیانیه نیز بیان شده است پروراندن این نهال، بدون شکستن محاصره تبلیغاتی دشمن شدنی نیست. رسانههای پرتعداد دشمن با تبلیغات پرحجم و هوشمندانه دائماً در حال بمباران فضای ذهنی هموطنانمان است. آنها برای خشکاندن ریشه نهال امید هر روز مواد سمی مختلفی را پای آن میریزند و ما تا جلوی ورود این مواد سمی را نگیریم گامهای بعدی برای رشد و بارور کردنش ابتر خواهد ماند. اهمیت مضاعف این مطلب با توجه به توصیفی که معظمله از نسبت توان رسانهای ما و دشمن ارائه کردهاند روشن میشود. شرایط امروز ما دقیقا مشابه آغازین روزهای جنگ تحمیلی است...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/158104
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
👥 #اجتماعی
🔹 میانجیگری کیفری
🔸 بتول سلیمی منش
سیستم عدالت کیفری سنتی مبتنی بر دیدگاه سزا گرایانه در طی چندین سال که بر حوزه کیفری نفوذ داشته منجر به تضعیف کارایی نظام عدالت کیفری در عرصه اصلاح و بازپروری مجرمان و همچنین افزایش پروندههای کیفری به دلیل عدم توجه به علت یابی جرایم بوده است. بدین ترتیب به دلیل اینکه نظام عدالت کیفری به عنوان نماینده جامعه عهدهدار اعمال واکنش اجتماعی به پدیده مجرمانه است، در پی تضعیف کارایی خود، متوسل به ساز و کارهای نوینی برای رفع این مشکل بوده؛ از جمله اینکه با توافقی نمودن دادرسی کیفری بر آن شده با مشارکت طرفین دعوا در حل و فصل اختلاف، دیدگاه جدیدی را در رسیدگی به جرایم داشته باشد. به این ترتیب مقامات و سیاستگذاران نظام عدالت کیفری از روشهای کلاسیک مبارزه با بزهکاری که معطوف به جرم بود صرف نظر نموده و تمایل دارند عدالت بازپرورانهای که ناظر به بزهکار است را اعمال نمایند، این مهم با تاسی از آموزههای جرم شناسی و عدالت ترمیمی با بهرهگیری از روشهای نوین حل اختلاف از قبیل میانجیگری بوده است.
میانجیگری بارزترین جلوه عدالت ترمیمی است و طرفداران این سیستم معتقدند که میانجیگری از بنیانهای مهم آن به شمار میرود. در این رویکرد علاوهبر حل و فصل اختلافی که با ارتکاب جرم ایجاد شده است، خصومت و اختلافات ناشی از آن نیز از بین رفته و آسیبهای متوجه بزه دیده و بزهکار در فرآیند مذاکره، رفع و ترمیم میشود، مضاف بر اینکه این شیوه از حل و فصل اختلاف، از دستاوردهای مهم حقوق کیفری نوین محسوب میشود که در پی حذف کل یا بخشی از فرآیند دادرسی کیفری است و نقش بسزایی در روند کاهش تراکم پروندههای کیفری و همچنین جمعیت کیفری خواهد داشت.
میانجیگری کیفری در سیستم حقوقی ایران نیز مورد تصریح مقنن قرار گرفته است و به عنوان کلیدیترین راهحل فصل دعاوی کیفری در ماده ۱ قانون آیین دادرسی کیفری مصوب ۱۳۹۲ و به عنوان اصلی از دادرسی کیفری بیان شده؛ مضاف بر اینکه در ماده ۸۲ قانون آیین دادرسی کیفری در جرایم تعزیری درجه ۶،۷،۸ ارجاع به میانجیگری مورد توجه مقنن قرار گرفته است، مع الوصف در ماده مارالذکر جرایم سبک مورد تصریح واقع شده است البته نگارنده معتقد است کلیه جرایم قابل گذشت و جنبه خصوصی جرایم غیر قابل گذشت نیز با فرآیند میانجیگری قابل حل و فصل خواهند بود از این رو میتوان با گسترش صلاحیت این نهاد موثر، زمینه استفاده هر چه بیشتر از نهادهای کیفرزدا از جمله تعلیق را نسبت به جنبه عمومی جرایم غیر قابل گذشت نیز فراهم نمود کما اینکه در حوزه خانواده نیز حداقل استفاده از قوانین کیفری راهبرد مناسبی برای حفظ کیان خانواده خواهد بود و به نظر حل و فصل اختلاف در این حوزه در وهله اول شایسته است از طریق مراجع غیر کیفری رسمی از جمله میانجیگری مورد بررسی قرار گیرد و در موارد خاص ارجاع به مراکز رسمی کیفری مدنظر باشد. از سوی دیگر میتوان جرم اولیها، مجرمین اتفاقی یا مجرمینی که بر حسب تقصیر و بیاحتیاطی مرتکب جرم شدهاند را با توسعه برنامههای عدالت ترمیمی در جهت حل و فصل اختلافات کیفری از جمله میانجیگری کیفری از برچسب زنی و عواقب بعدی آن دور نگه داشت...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/158103
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
#روزنامه_کیهان
🔹سه شنبه ۲۷ فروردین ۱۳۹۸
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
#عناوين
📆 روز سه شنبه ۲۷ فروردین ۱۳۹۸
در کیهان امروز می خوانیم:
📂 #تیتر_اول
🔹رهبر انقلاب در دیدار شرکتکنندگان مسابقات بینالمللی قرآن کریم:
حرکت عظیم مردم در کمک به سیلزدگان کمنظیر و درس شهداست
http://kayhan.ir/fa/news/158145
▫دیپلماسی توئیتری جوابگوی گستاخی فرانسه نیست
http://kayhan.ir/fa/news/158185
▫امدادرسانی نیروهای «نجباء» عراق به سیلزدگان خوزستان
http://kayhan.ir/fa/news/158140
🖌 #یادداشت_روز
🔹سیلزدهها و تقیزادهها
http://kayhan.ir/fa/news/158188
📌 #خبر_ویژه
🔹از نتانیاهو و ترامپ و بنسلمان پول میگیرند به حشدالشعبی فحش میدهند
▫چرا آقای روحانی تحمل نقد در جلسات کارشناسی را ندارد؟
▫امیری: روحانی خبرنداشت که مطالبات سیل ۹۵ خوزستان پرداخت نشده
▫بیتدبیری و حیف و میل ۹ برابری رقم درخواستی از صندوق توسعه ملی
▫جبران کمکاری یا تغییر نام خیابانها و به نام خود زدن پروژههای دوره قالیباف!
▫اکونومیست: اقدام نمایشی ترامپ واقعیت قدرت سپاه را تغییر نمیدهد
http://kayhan.ir/fa/news/158189
📎🔹️رئیس قوه قضائیه:
رفع بسترهای فساد و برخورد با مفسدان سبب اعتماد مردم میشود
http://kayhan.ir/fa/news/158142
▫همایش «من هم یک سپاهیام» در دانشگاه آزاد برگزار شد
http://kayhan.ir/fa/news/158141
▫در ۱۳ ماده
کمیسیون امنیت ملی مجلس طرح مقابله به مثل با آمریکا را تصویب کرد
http://kayhan.ir/fa/news/158175
▫نگاهی به دیروزنامههای زنجیرهای
تقصیر ماست که دغدغههای اروپا را برطرف نکردیم!!
http://kayhan.ir/fa/news/158176
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹رهبر انقلاب در پاسخ به نامه رئیسجمهور:
برداشت از صندوق توسعه را در صورت ناکافی بودن امکانات و ظرفیتهای در اختیار دولت تائید میکنم
http://kayhan.ir/fa/news/158135
▫نتیجه روند کنونی عرضه بنزین
گسترش قاچاق و مصرف بیرویه سوخت
http://kayhan.ir/fa/news/158133
▫مدیر اعتبارات بانک مسکن خبر داد
مخالفت بانک مرکزی با وام ۲۸۰میلیونی مسکن
http://kayhan.ir/fa/news/158136
▫کارشناس دیپلماسی اقتصادی مطرح کرد
۷ خطای راهبردی دولت در پیگیری FATF
http://kayhan.ir/fa/news/158134
🌍 #بین_الملل
🔹آمریکا بدون روتوش
سالانه ۴۵ هزار بیمار آمریکایی به دلیل نداشتن بیمه جان میدهند
http://kayhan.ir/fa/news/158161
▫چین، ترامپ را به جان نتانیاهو انداخت
http://kayhan.ir/fa/news/158165
▫طرح تازه ماکرون برای خاموش کردن آتش جلیقهزردها
http://kayhan.ir/fa/news/158164
▫درخواست «اعدام» برای محمد مرسی توسط دادستانی مصر
http://kayhan.ir/fa/news/158162
▫واشنگتن پست خبر داد
حذف «کشور فلسطین» از طرح معامله قرن آمریکا!
http://kayhan.ir/fa/news/158163
▫حمایت اتحادیه عرب و شورای همکاری خلیجفارس از کودتاچیان در سودان
http://kayhan.ir/fa/news/158166
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔹رهبر انقلاب در دیدار شرکتکنندگان مسابقات بینالمللی قرآن کریم:
حرکت عظیم مردم در کمک به سیلزدگان کمنظیر و درس شهداست
http://kayhan.ir/fa/news/158145
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper