🔹گزارش خبری تحلیلی کیهان
تولید چگونه رونق میگیرد؟ دستاندازها و راهکارها
http://kayhan.ir/fa/news/158251
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🖌 #یادداشت_میهمان
🔹گام دوم به پرچمداری حضرت علی اکبر(ع)
#سید_ابوالحسن_موسوی_طباطبایی
🔸مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم به مدیریتهایی اشاره داشتند که در طول چهل سال انقلاب، «بیتوجه به شعارهای انقلاب و غافل از جریان انقلابی»، «گاه رویگردان از ارزشهای دینی» و «غافل از ظرفیتهای کمنظیر طبیعی و انسانی» بودهاند.
این رویکرد که به تعبیر معظمله خسارتبار هم بوده است علاوه بر ایجاد مانع در تحقق آرمانهای انقلاب، باعث به وجود آمدن جریانی خاص در سطح کلان شد که از جایگاه طلبکارانه به ملت و کشور مینگریست و ایام مدیریت را نه فرصتی درخشان برای خدمت بلکه افتخار و منتی بر ملت میدانست. این نگاه خطرناک به جایی رسید که درصدی از خطا و به تبع آن بهرهبرداریهایی از رانت را طبیعی و حق مدیران میدانست!
در طول سالیان پس از انقلاب، مدیریت لیبرالی نگاه خویش را همواره به کارهایی دوخته که انجام داده است و نه انبوه کارهای مغفول و بر زمین مانده. مدیرانِ اینچنینی اگر کلنگی بر زمین زدند یا پروژهای را افتتاح کردند، معمولا با حواشی و هزینههای زیاد و تشریفات فراوان بوده که همه بر گُرده بیتالمال تحمیل شده است.
چرخه بسته مدیران لیبرال پس از گذشت چهار دهه، نه تنها کارنامه درخشانی نداشته که از خامه مقام معظم رهبری به عنوان چالش درونی نظام تراوش نموده: «چالش درونی عبارت است از عیوب ساختاری و ضعفهای مدیریتی» ایشان مهمترین این عیوب را اینچنین برمیشمرند: «وابستگی اقتصاد به نفت، دولتی بودن بخشهایی از اقتصاد که در حیطه وظایف دولت نیست، نگاه به خارج و نه به توان و ظرفیت داخلی، استفاده اندک از ظرفیت نیروی انسانی کشور، بودجهبندی معیوب و نامتوازن، عدم ثبات سیاستهای اجرایی اقتصاد، عدم رعایت اولویتها و وجود هزینههای زاید و حتی مسرفانه.» این عیوب که پارهای از آن، روشهای مدیریت لیبرالی و برخی هم معلول این شیوه هستند، نتیجهای جز «مشکلات زندگی مردم از قبیل بیکاری جوانها، فقر درآمدی در طبقه ضعیف و امثال آن نداشته است.» موضوعی که رهبری به آن اذعان فرمودهاند.
مدیریت لیبرالی با تفکر خاص خود، سعی میکند دوراندیش و پر وسواس امور را در سطح کلان هدایت کند. احتیاط بیش از حد که منجر به خوف و واهمه در تصمیمگیری میشود باعث میگردد که در اِعمال تصمیمات، منفعل و پرحاشیه باشد....
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/158288
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹دود سوختگی ترامپ از دودکش اینستاگرام بالا زد
🔸شبکه اینستاگرام همسو با سیاستهای خصمانه هیئت حاکم آمریکا، صفحات منسوب به برخی شخصیتهای حزباللهی و فرماندهان سپاه پاسداران را بست.
▫صفحات اینستاگرام منسوب به سرلشگر قاسم سلیمانی، سرلشگر باقری، سردار جعفری، سردار پاکپور، سردار کمالی، محمدباقر قالیباف و عزت الله ضرغامی دیروز بهطور همزمان از دسترس خارج و مسدود شد.
صفحه اینستاگرام منسوب به سرلشگر قاسم سلیمانی برای چندمینبار از دسترس خارج شد. از آنجا که برخی صفحات منسوب به او پیشتر نیز بهطور موقت مسدود شده بود، تصور نمیشد اتفاق دیروز، موضوع جدید باشد اما تنها ساعاتی بعد، صفحات اینستاگرامی شمار دیگری از مقامهای نظامی کشور مسدود شد.
صفحه اینستاگرامی سرلشگر عزیز جعفری، فرمانده کل سپاه پاسداران و سرتیپ محمد پاکپور، فرمانده نیروی زمینی سپاه نیز مسدود شدهاند.
وزارت خارجه آمریکا اخیراً نام سپاه پاسداران را در این فهرست تروریستی خود قرار داد.
یادآور میشود فقط صفحات منسوب به سردار حاج قاسم سلیمانی بالغ بر یکمیلیون بازدیدکننده و دنبالکننده داشت.
سردار سلیمانی از سال ۲۰۰۷ میلادی در فهرستهای تحریمی آمریکا قرار دارد اما او اکنون باوجود همین تحریمها، محبوبیتی منطقهای و آوازهای جهانی یافته است تا آنجا که نشریه آمریکایی نیوزویک، سال گذشته در صفحه اول خود با انتشار عکس این سردار شجاع ایرانی نوشت او ابتدا داعش را خُرد و نابود کرد و حالا با آمریکا میجنگد. روزنامه گاردین هم چندسال پیش از هراس ژنرالهای آمریکایی از قاسم سلیمانی و نفوذ او در عراق به هنگام اشغالگری آمریکا خبر داده بودند.
▪️با این اوصاف باید از هیئت حاکمه صهیونیسم مسیحی در فضاهایی مانند اینستاگرام پرسید آیا با حذف صفحات منسوب به سرداران سپاه پاسداران، میتوانید نفوذ ایران و سپاه قدس در عراق و سوریه و لبنان و... را هم حذف کنید؟! یا کاری کنید که نوبت بعد، ترامپ دزدکی و با هواپیمای چراغ خاموش به عراق سفر نکند؟! و یا اینکه اندکی از ۷ هزار میلیارد دلار هزینه و خسارت شما در منطقه جبران میشود؟
این نکته نیز گفتنی است که اغلب شبکههای اجتماعی منسوب به آمریکا و غرب با وجود ژست آزادی و تحمل، بارها به رفتار ایدئولوژیک و تعصبآمیز و خصمانه مبادرت کردهاند که هویت واقعی این شبکههای کاملاً دارای نقاب اجتماعی را نشان میدهد و ضرورت تحمل راهاندازی شبکههای امن ملی را مجدداً گوشزد میکند.
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/158289
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🔹پس از دیدار با بشار اسد در دمشق
ظریف: همیشه در کنار مردم سوریه هستیم
http://kayhan.ir/fa/news/158276
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
⛪️🔹کلیسای تاریخی «نوتردام» پاریس آتش گرفت
کسی عقدهگشایی سیاسی نکرد!
http://kayhan.ir/fa/news/158228
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📎🔹️روحانی از عدم پرداخت مطالبات سیل ۹۵ خوزستان بیاطلاع بود
چه کسانی و با چه انگیزهای اخبار را به اطلاع رئیسجمهور نمیرسانند؟
🔸اظهار بیاطلاعی رئیسجمهور از عدم پرداخت مطالبات سیل سال ۹۵ خوزستان و قولی که برای جبران خسارات داده بوده است، ضمن اینکه تأسفبار است، این گزاره را روشن میسازد که عدهای با جابهجایی اولویتها و پوشاندن مسائل اصلی و کلیدی و برجستهسازی مسائل فرعی برای رئیسجمهور، شیپور به دست میگیرند و برای پیشبرد منافع نامشروعشان جار و جنجالهای سیاسی راهمیاندازند، دوقطبی میسازند و جنگ روانی در جامعه به پا میکنند.
▫هفتههای پایانی فروردین ۹۵ با بالا آمدن آب رودخانه دز و باز شدن دریچههای آب از سد دز، روستاهای مسیر رودخانه دز در شوش، اندیمشک، دزفول، شوشتر و اهواز در محاصره آب قرار گرفت. این سیلاب خسارات زیادی به کشاورزان و دامداران وارد و روند زندگی را با اختلال مواجه کرد.
تسنیم درباره خسارات این سیل نوشته است: «این سیل حدود ۶۵۰ میلیارد ریال به بخش کشاورزی این شهرستان خسارت وارد کرد و حدود ۶ هزار و ۵۰۰ هکتار مزارع به میزان ۱۰۰ درصد نابود شد و بیش از ۱۱ هکتار مزارع نیز ۱۰ تا ۵۰ درصد خسارتدیدهاند. در این سیل بیش از هزار راس دام از اهالی روستاهای مختلف که شغل آنها دامداری است، ناپدید و نابود شدند.
▪️همچنین به بیش از ۵۰۰ کیلومتر از راههایی روستایی و مسیرهای خوزستان در سیل فروردینماه ۹۵ خسارت وارد شده است.»
کیامرث حاجی زاده، مدیرکل مدیریت بحران استان خوزستان در گفتوگو با ایرنا درباره میزان خسارات این سیل، گفته بود: در سال ۹۵ بالغ بر ۹ هزار میلیارد ریال با رهاسازی آب از سد دز به برخی مناطق خوزستان خسارت وارد شد و سیل بندها در شوش و روستاهای آن و روستاهای شوشتر و باوی و بخش مرکزی اهواز به کلی از بین رفت.
در چنین شرایطی انتظار میرود دولت با یک برنامه عملیاتی و اجرایی دقیق و زمانبندی شده مطالبات مردم را پرداخت و خسارات را جبران کند اما خبرها و گزارشها حاکی از عدم برآورده شدن مطالبات مردم بود تا اینکه به تازگی معاون پارلمانی رئیسجمهور گفته که رئیسجمهور اصلاً نمیدانستند برای جبران خسارات سیل قول دادهاند!...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/158285
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📎🔹️گمرک اعلام کرد
واردات ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار دلار رژ لب طی ۱۱ ماه گذشته
🔸آمار گمرک نشان میدهد که واردات فرآوردههای آرایشی لب در ۱۱ ماه سال گذشته، بیش از چهار میلیون دلار بوده است.
▫به گزارش خبرگزاری ایسنا، بر اساس آمار گمرک ایران از تجارت خارجی ۱۱ ماهه سال گذشته، در مدت مذکور بیش از ۹۲ تن انواع فرآوردههای آرایشی لب به ایران وارد شده که ارزش به حدود چهار میلیون و ۲۲۸ هزار دلار میرسد.
این فرآوردههای آرایشی در این مدت از ۱۵ کشور به ایران وارد شده که بزرگترین صادرکننده فرآوردههای آرایشی برای لب به ایران آلمان بوده که حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار دلار صادرات در این زمینه به ایران انجام داده است.
امارات پس از آلمان به عنوان دومین کشوری است که عمده صادرات رژ لب و سایر این فرآوردهها را به ارزش ۹۷۰ هزار دلار به ایران صادر کرده است.
فرانسه نیز ۵۰۰ هزار دلار صادرات رژ لب به ایران داشته و بیش از ۷۵۰ هزار دلار از این محصولات از طریق منطقه آزاد کیش وارد ایران شده است.
نکته جالب اینجاست که بر اساس آمارهای غیررسمی، حداقل ۶۵ درصد از محصولات آرایشی به صورت قاچاق به ایران وارد میشود که در این زمینه آمارهای غیررسمی تا ۹۰ درصد نیز اعلام شده است.
به این ترتیب میتوان گفت این میزان فرآوردههای آرایش لب که از طریق مرزهای رسمی به ایران وارد شده، همه آن چیزی نیست که از این محصول وارد ایران شده است.
http://kayhan.ir/fa/news/158250
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📎🔹️تصویب حق مسکن ۱۰۰ هزار تومانی کارگران در کمیسیون اقتصادی دولت
🔸معاون وزیر کار از تصویب حق مسکن ۱۰۰ هزار تومانی کارگران در نشست کمیسیون اقتصادی دولت خبر داد.
▫حاتم شاکرمی، در گفتوگو با تسنیم، با اشاره به اینکه حق مسکن ۱۰۰ هزار تومانی روز دوشنبه در کمیسیون اقتصادی دولت با حضور وزیر اقتصاد تصویب شده است گفت: این مصوبه اکنون برای ابلاغ به هیئت دولت رفته است.
وی با بیان اینکه پیشنهاد وزارت کار این بوده است که این مصوبه از سوی دولت ابلاغ و به حقوق فروردین ماه کارگران برسد گفت: اکنون منتظر ابلاغ مصوبه تصویب شده کمیسیون اقتصادی دولت هستیم.
شاکرمی بیان کرد: امیدواریم این مصوبه تا هفته کارگر در هیئت وزیران به تصویب نهایی برسد.
گفتنی است در جلسه اول بهمن ماه سال گذشته شورای عالی کار با «افزایش حق مسکن کارگران» موافقت کرد. در آن جلسه که به ریاست شاکرمی معاون روابط کار وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و با حضور نمایندگان کارگری و کارفرمایی برگزار شد، افزایش ۶۰ هزار تومانی حق مسکن کارکنان مشمول قانون کار به تصویب رسید. مصوبه افزایش حق مسکن شورای عالی کار در خصوص افزایش حق مسکن کارگران، در صورتی در فروردین ماه لازمالاجرا خواهد بود که از سوی دولت در همین ماه ابلاغ شود.
پیش از این، حق مسکن کارگران در سال ۹۳ از ۲۰ هزار تومان با رشد ۱۰۰ درصدی به ۴۰ هزار تومان افزایش یافت که با تاخیر حدود دو ساله در هیئت دولت تصویب شد و از زمستان ۹۵ در فیش حقوقی مشمولان قانون کار اعمال شد.
http://kayhan.ir/fa/news/158252
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper