کیهـــان آنلاین
🌐 #کیهان_آنلاین 🔰 سخنگوی نیروی هوایی یمن: خط کشتیرانی کانال سوئز دیگر امن نخواهد بود ائتلاف سعودی-ا
🌐 #کیهان_آنلاین
🔰انصارالله: «موعد جنگ بزرگ» در داخل خاک عربستان نزدیک است
🔹عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله با بیان اینکه «موعد جنگ بزرگ نزدیک است» گفت که این درگیری در داخل خاک دشمن سعودی انجام خواهد شد.
🔸«محمد ناصر البخیتی» عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن در صفحه فیس بوک خود نوشت: «موعد جنگ بزرگ نزدیک میشود.»
🔸این حق مردم یمن است که به دشمن در خاک و مقر خود حملهور شوند و خسارتهای مادی خود را جبران کنند. قبائل یمنی در صورت آغاز حمله، میان اموال عمومی و خصوصی تفاوت قائل شوند و میبایست میان آنها و «آزادگان» عربستان هماهنگی برقرار شود. «چرا که ما نیروهای آزادیبخش هستیم نه اشغالگر.»
🔸به نوشته پایگاه خبری روزنامه القدس العربی این سخنان البخیتی نشان از تغییر موازنه جنگ به نفع حوثیها و تغییر موضع دفاعی آنها به موضع حمله است و پس از گذشت چهار سال اکنون عربستان سعودی در موضع دفاع از خود قرار گرفته است.
🔸یک منبع نظامی یمنی نیز که خواستار عدم افشای نامش شد، به القدس العربی گفت که دلیل افزایش قدرت نظامی حوثیها در این مرحله تحقیر عربستان سعودی در بحران یمن و طولانی شدن مدت جنگ است. در همین حال امارات نیز به جای تلاش برای بازگزداندن «منصور هادی» به یمن در پی منافع خویش و تسلط بر مناطق حیاتی در یمن است.
🔸از طولانی شدن زمان جنگ و محاصره استفاده کرده و قدرت نظامی خود را توسعه دادهاند و این در حالی است که عربستان سعودی تمامی آنچه در اختیار داشته است را امتحان کرده اما تا کنون موفق نبوده و برعکس «دربهای جهنم» را به روی خود باز کرده است.
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌐 #کیهان_آنلاین
🔰 پایان سفر سه روزه رئیس جمهور به دو کشور آسیایی
روحانی تاجیکستان را به مقصد کشورمان ترک کرد
🔹رئیس جمهوری که در دومین مرحله از سفر سه روزه خود به دو کشور آسیایی به منظور شرکت در پنجمین کنفرانس تعامل و اعتماد سازی در آسیا به تاجیکستان سفر کرده بود، دوشنبه را به مقصد کشورمان ترک کرد.
🔸حسن روحانی در نخستین مرحله از این سفر، پنج شنبه ۲۳ خرداد ماه به منظور شرکت در نوزدهمین اجلاس سران کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای، عازم بیشکک پایتخت قرقیزستان شد.
🔸وی در مدت حضور در قرقیزستان علاوه بر حضور و سخنرانی در جمع سران کشورهای عضو شانگهای، در دیدارهای جداگانه ای با رؤسای جمهور روسیه، چین و افغانستان گفت و گو و در خصوص مسائل مورد علاقه دوجانبه، منطقهای و بین المللی تبادل نظر کرد.
🔸رئیس جمهور همچنین امروز در پنجمین کنفرانس «سیکا» مواضع و دیدگاههای جمهوری اسلامی ایران در خصوص موضوعات مهم منطقه را در جمع سران و مقامهای بیش از ۲۰ کشور آسیایی حاضر در این نشست بین المللی تبیین و تشریح کرد.
🔸روحانی همچنین در حاشیه اجلاس سیکا در شهر دوشنبه تاجیکستان در ملاقاتهای جداگانه ای با رئیس اجرایی دولت افغانستان، رؤسای جمهور ترکیه و تاجیکستان و امیر قطر دیدار و در خصوص مناسبات دو جانبه و مسائل مهم منطقهای و بین المللی گفت و گو کرد.
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
#عناوين
📆 روز یک شنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۸
در کیهان امروز می خوانیم:
📂 #تیتر_اول
🔹فارین افرز:
ترامپ سقوط آمریکا را سرعت میبخشد
http://kayhan.ir/fa/news/162616
▫کدخدایی در نشست خبری:
مردم با حضور در پای صندوقهای رأی پاسخ شرطگذاران را میدهند
http://kayhan.ir/fa/news/162606
▫روحانی در اجلاس سیکا:
ایران به صورت یکطرفه نمیتواند در برجام باقی بماند
http://kayhan.ir/fa/news/162609
▫در اولین جلسه محاکمه مطرح شد
۱۴ متهم ارزی برای رد گم کردن به یورو «یونجه» میگفتند!
http://kayhan.ir/fa/news/162585
🖌 #یادداشت_روز
🔹آخرین فریب
http://kayhan.ir/fa/news/162635
📌 #خبر_ویژه
🔹دومین نامه تظلم بورسیهها به رئیس دستگاه قضا
▫فتنهگر فراری: تناقضات سران جنبش سبز موجب ریزش و نابودی آن شد
▫بیبیسی و حسام آشنا در سریال آمریکایی به هم رسیدند
▫آرمان: بطحایی قربانی سهمخواهی حزب اعتدال و توسعه شد
http://kayhan.ir/fa/news/162636
📎🔹️۷ اشکال قانونی لايحه «اعطای تابعيت به فرزند مادران ايراني با همسر غیر ایرانی»
http://kayhan.ir/fa/news/162621
▫در ادامه هذیانگویی مقامات آمریکایی
سناتور آمریکایی: دولت ترامپ باید به ونزوئلا حمله کند تا ایران و کره شمالی را بترساند!
http://kayhan.ir/fa/news/162632
▫نظر نمایندگان مجلس درباره مهلت ۶۰ روزه هستهای به اروپا
وعدههای پوچ اروپا برجام را زنده نمیکند
http://kayhan.ir/fa/news/162624
▫نگاهی به دیروزنامههای زنجیرهای
اصلاحات نمیتواند برای مشارکت در انتخابات شرط و شروط بگذارد
http://kayhan.ir/fa/news/162625
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹سردار رحیمی:
پلیس با تبلیغات مبتذل سایتها برخورد قاطع خواهد کرد
http://kayhan.ir/fa/news/162586
▫یک مسئول دولتی:
امسال۳۰ میلیون تن فولاد در کشور تولید میشود
http://kayhan.ir/fa/news/162598
▫معاون وزیر صنعت:
۱۲ هزار واحد صنعتی با ظرفیت کمتر از ۵۰ درصد کار میکنند
http://kayhan.ir/fa/news/162596
▫یک کارشناس:
عدم بازگشت ارزهای صادراتی کشور را با مشکل مواجه میکند
http://kayhan.ir/fa/news/162599
▫با وجود گذشت یکماه از مصوبه مجلس
شورای رقابت هنوز به قیمتگذاری خودرو بازنگشته است
http://kayhan.ir/fa/news/162597
▫سازمان بسیج سازندگی:
راه جهاد سازندگی را با افتخار ادامه میدهیم
http://kayhan.ir/fa/news/162594
🌍 #بین_الملل
🔹ماکرون: سرکوب جلیقهزردها اشتباه بود/جلیقهزردها: به جای عذرخواهی استعفا بده
http://kayhan.ir/fa/news/162617
▫سخنگوی نیروی هوایی یمن:
پهپادهای یمن بهزودی شکست را بر ائتلاف سعودی تحمیل میکنند
http://kayhan.ir/fa/news/162611
▫شیخ نعیم قاسم: آمریکا عامل همه بحرانها در منطقه و جهان است
http://kayhan.ir/fa/news/162618
▫جهان ادعای ترامپ درباره انفجار نفتکشها را به سخره گرفت
http://kayhan.ir/fa/news/162613
▫تظاهرات دهها هزار زن سوئیسی در اعتراض به ظلم و تبعیض علیه زنان در این کشور
http://kayhan.ir/fa/news/162614
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🖌 #یادداشت_روز
🔹آخرین فریب
#محمد_ایمانی
🔸۱- این روزها دهمین سالگرد انتخابات ۸۸ و آغاز فتنه سبزی که از آشوب سیاسی به مقدمه چینی برای ۸ سال حصر اقتصادی ملت ایران انجامید. همچنین در ششمین سالگرد انتخابات ۹۲ قرار داریم که وعده داده شد از طریق تعامل با آمریکا و اروپا، چرخ سانتریفیوژها و اقتصاد با هم بچرخد و مردم از پول یارانه بینیاز شوند. دهه سپری شده، درسهای بسیاری برای اهل عبرت و دقت دارد و میتواند توشه راه دهه آینده ما شود. یک پرسش مهم درباره دهه گذشته این است که آیا منطقا امکان داشت آمریکا، دشمن ملت ما در ۷۸ سال گذشته بلکه دشمن شماره یک بسیاری از ملتها پس از جنگ دوم جهانی باشد، اما سیاستمدارانی در کشور ما، او را دوست و شریک بپندارند؟!
۲- ده سال قبل، مردم ما به چشم دیدند که اوباما و وزیر خارجهاش هیلاری کلینتون، چگونه از آشوبگرانی با عنوان «جنبش سبز» برای براندازی حمایت میکنند. آمریکا و انگلیسی که حتی سیاستمدار سکولار و غربگرایی مانند دکتر محمد مصدق را تحمل نکردند و به زیر کشیدند، چگونه حامی فتنه سبز و سران آن شده و تمام امکانات رسانهای را در اختیارشان گذاشته بودند؟ شاید کسانی بگویند آن ماجرا رنگ و بوی سیاسی داشت. اما به دو سال نکشید که همان تیم اوباما-کلینتون با مشورت طیفهایی از گردانندگان فتنه سبز، «تحریمهای فلجکننده»را علیه ملت ایران به اجرا گذاشتند. با این وجود، همچنان سیاسیونی بودند که تلقی یا تلقین شان، دوست انگاری و شریک پنداری دولت اوباما در صورت مذاکره و توافق بود. چرا؟ کجای کارشان میلنگید که رژیم حامی براندازی و ترور و تحریم اقتصادی بیسابقه و راه انداز فتنه ضدامنیتی داعش در کنار مرزهای ایران را قابل اعتماد مینامیدند؟ ما از خرداد ۸۸ و سپس خرداد ۹۲، راهی پر عبرت و تجربه را طی کردهایم که میتواند توشه راه آینده مان باشد....
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/162635
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹دومین نامه تظلم بورسیهها به رئیس دستگاه قضا
🔸دانشجویان بورسیه در دومین نامه به رئیس قوه قضائیه، مطالبات جدی برای احقاق حقوق نقضشده خود در سالهای اخیر توسط دولت را مطرح کردهاند.
▫به گزارش وطن امروز، در بخشهایی از این نامه خطاب به آیتالله رئیسی آمده است: همانطور که مستحضرید حدود ۷ سال است تعدادی از فرزندان علمی - ارزشی مظلوم انقلاب اسیر ظلم و جور سیاسی برخی صاحب نفوذان در وزارت علوم، سازمان امور دانشجویان و دانشگاههای کشور شدهاند. ابعاد وسیع ظلم مشهود موجب جریحهدار شدن افکار عمومی شد تا آنجایی که رهبر فرزانه انقلاب با ورود به مساله چندین بار خواستار رفع فوری ظلم و ستم شده و با صدور حکم حکومتی مبنی بر لغو مصوبه ۶۳۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی و دستور موکد به مسئولان قضایی وقت، شرایط را برای ثبت شکایت ایشان در دیوان عدالت اداری و تظلمخواهی و احقاق حقوق تضییع شده ایشان فراهم کردند و خواستار رسیدگی فوری و با اولویت به این پروندهها شدند، اما بهرغم ثبت شکایت مظلومان از ۳ تا ۴ سال پیش در دستگاه قضا و تلاشهای مسئولان و قضات محترم دیوان عدالت اداری، تاییدیههای معظمله و تمام دستگاههای نظارتی کشور شامل دیوان عدالت اداری، دیوان محاسبات کشور، سازمان بازرسی کل کشور، کمیسیونهای اصل ۹۰ و آموزش مجلس شورای اسلامی و اثبات سیاسی و واهی بودن مساله، «بیادبی» برخی مسئولان مجموعه وزارت علوم و در نتیجه مشکلات، ظلم و جور همچنان پابرجاست و به نظر میرسد مماشات بیش از حد دستگاه قضا موجب جریشدن ظالمان و ادامه ظلم بر مظلومان شده است. لذا «بورسیههای علمی ارزشی شاکی در دیوان عدالت اداری» با توجه به سوابق درخشانی که از شما در اعاده حق و مبارزه قاطعانه با ظلم و ظالم سراغ دارند، از جنابعالی انتظار دارند با ورود جدی به...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/162636
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹سردار رحیمی:
پلیس با تبلیغات مبتذل سایتها برخورد قاطع خواهد کرد
🔸رئیس پلیس پایتخت با ابراز تأسف از برخی آگهیها و تبلیغات مبتذل سایتهایی همچون «دیوار» گفت: از سوی پلیس برخورد جدیتری با مسئولان این سایتها خواهد شد.
▫سردار حسین رحیمی در گفتوگو با خبرگزاری دانشجو، درخصوص تبلیغات «همخانه خانم» در سایت «دیوار» گفت: واقعاً متاسفیم که برخی از سایتها مانند دیوار به بهانههای واهی، جری شدهاند و هر نوع تبلیغات و آگهی را منتشر میکنند، انشاءالله از سوی پلیس برخورد جدیتری با مسئولان این سایتها
خواهد شد.
رحیمی ادامه داد: قطعا افراد و سایتهایی که تبلیغات میکنند و آگهیهایی مانند همین مسئلهای کهاشاره شد را میگذارند باید کنترل شوند و هیچگونه بهانهای برای فرار از قانون ندارند، پلیس در این خصوص به زودی تصمیمگیری خواهد کرد. وی با اشاره به اعمال قانون در مورد این دسته از خانهها تصریح کرد: قطعا ما در رابطه با افرادی که تبلیغاتی را در فضای مجازی منتشر میکنند و شئونات در آن رعایت نمیشود و حتی میتوان گفت بیشتر به ترویج ابتذال و فساد میپردازند برخورد قاطع خواهیم کرد.
http://kayhan.ir/fa/news/162586
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌍 #بین_الملل
🔹ماکرون: سرکوب جلیقهزردها اشتباه بود/جلیقهزردها: به جای عذرخواهی استعفا بده
🔸مخالفان نظام سرمایهداری در فرانسه موسوم به جلیقهزردها در سیویکمین هفته متوالی در پاریس و چند شهر دیگر در فرانسه به خیابانها آمدند و بار دیگر خواستار استعفای «امانوئل ماکرون» شدند.
▫سیویکمین شنبه اعتراضات جلیقه زردها دیروز در فرانسه در حالی برگزار شد که این هفته تحولات سیاسی متعددی پیرامون بحران خاموش نشدنی اعتراضات در این کشور رخ داد. چند روز پیش رئیسجمهور فرانسه در یکصدمین نشست بینالمللی سازمان جهانی کار در ژنو سوئیس و در برابر نمایندگانی از ۱۸۳ کشور دنیا بهاشتباهات خود در برخورد با جنبش ضدسرمایهداری اعتراف کرد.
از طرفی همزمان «دوار فیلیپ»، نخستوزیر فرانسه، گام دوم برنامههای دولت برای فرونشاندن آتش بحران در این کشور را اعلام کرد. به گفته وی، قرار است در مجموع ۲۷ میلیارد یورو از سقف مالیات دریافتی از مردم کاسته شود. اما هیچ یک از این تحولات و اظهارات مقامات فرانسوی باعث نشد عدد تظاهرات روزهای شنبه به ۳۱ نرسد و دیروز نیز فعالان جنبش ضد سرمایهداری با شعار افزایش قدرت خرید و کاهش بدبختیهای زندگی و همچنین استعفای امانوئل ماکرون به خیابانها آمدند علیرغم محدودیتهای چندین ماهه دولت و پلیس فرانسه به ویژه در شهرهای کانونی اعتراضات از جمله بوردو، نانت، پاریس، مارسی، لیل، مون پلیه و روآن این هفته نیز تظاهرات ضد دولتی با حضور و لشکرکشی نیروهای پلیس ضد شورش و امنیتی انجام شد. همزمان طبق نظرسنجی صورت گرفته بیش از ۷۰ درصد فرانسویان گفتهاند گام دوم دولت را نیز قبول ندارند و باور نمیکنند.
تاکنون در ۷ ماه اعتراضات در فرانسه نسبت به سیاستهای دولت ماکرون بیش از ۱۱ نفر کشته و حدود ۱۴ هزار نفر هم زخمی و دستگیر شدهاند.
http://kayhan.ir/fa/news/162617
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📎🔹️۷اشکال قانونی لايحه «اعطای تابعيت به فرزند مادران ايراني با همسر غیر ایرانی»
🔸لايحه «اصلاح قانون تعيين تكليف تابعيت به فرزندان حاصل از ازدواج زنان ايراني با مردان خارجي» که اردیبهشت امسال پس از ارسال از سوی دولت در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید از نگاه منتقدان حاوی اشکالات اساسی است.
▫لايحه « اصلاح قانون تعيين تكليف تابعيت فرزندان حاصل از ازدواج زنان ايراني با مردان خارجي» که این روزها پس از تنظیم در دولت و تصویب در مجلس در حال بررسی توسط شورای نگهبان است، ضمن اینکه با ایرادات این شورا به ویژه از بعد امنیتی مواجه شده است، انتقاد بسیاری از کارشناسان امر را نیز در پی داشته است.
این لایحه اگرچه با هدف ايجاد علقه به سرزمين مادري و سروسامان بخشيدن به وضعيت تابعيت فرزندان حاصل از ازدواج زنان ايراني با مردان خارجي و موضوع بيهويتي اين كودكان تهيه شده با اين حال به دليل حذف تمامي شروط مندرج در قانون سال ۱۳۸۵ و وسعت بخشيدن به جامعه مخاطب داراي چندين چالش اساسي است که به بخشی از آنها می پردازیم.
۱. در نظر گرفتن «ازدواج شرعی» به جای «ازدواج قانونی»
در ماده واحده لایحه مذکور، اعطای تابعیت به فرزندان ناشی از ازدواج شرعی صورت میگیرد این در حالی است که قانونگذار در ماده ۱۰۶۰ قانون مدنی، ازدواج زنان ایرانی با مردان غیر ایرانی را منوط به اجازه از دولت و استعلام وضعیت واقعی مرد خارجی میداند. در واقع در ازدواج زن ایرانی با مرد خارجی، حکومت برای حفظ شان و کرامت زن چارچوبی مشخص نموده که علاوه بر شرعی بودن ازدواج رعایت این چارچوبها لازم است....
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/162621
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📎🔹️در ادامه هذیانگویی مقامات آمریکایی
سناتور آمریکایی: دولت ترامپ باید به ونزوئلا حمله کند تا ایران و کره شمالی را بترساند!
🔸در ادامه هذیانگویی مقامات واشنگتن، یک سناتور آمریکایی در پیشنهادی مضحک مدعی شد که دولت ترامپ باید به ونزوئلا حمله کند تا ایران و کره شمالی را بترساند.
▫«لیندسی گراهام» سناتور ارشد جمهوریخواه کنگره آمریکا که اخیراً خواستار تشدید تحریمها علیه ایران شده است، در پیشنهادی مضحک که بیشتر به یک هذیانگویی شبیه بود، مدعی شد که دولت ترامپ باید به ونزوئلا حمله کند تا ایران و کره شمالی را بترساند.
به گزارش شبکه روسی«راشاتودی» گراهام در اظهاراتی مدعی شد که دولت «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا باید برای ترساندن ایران و کره شمالی درخصوص آنچه که به آنها گفته شده است، «گزینه نظامی به ونزوئلا و (شاید کوبا) را بر روی میز قرار دهد».
وی در گفتوگو با شبکه «فاکسنیوز»، در پاسخ به سؤالی درباره اینکه ترامپ چگونه باید، نزاعهای خارجی خود را مدیریت کند، گفت:به کوبا اولتیماتوم بدهید-بدون کوبا، مادورو یک روز هم دوام نمیآورد- به کوبا بگویید که از ونزوئلا خارج شود. آنچه که ریگان در گرانادا انجام داد را انجام دهید-گزینه نظامی را روی میز قرار دهید.
این سناتور جمهوریخواه از ایالت «کارولینای جنوبی» ادامه داد: با حیاط خلوت خود شروع کنید، ونزوئلا و هرآنکس دیگری که میدانید درخصوص آنها جدی هستید را اصلاح کنید.
طبق این گزارش، گراهام به طور ضمنیاشاره کرد، در صورتیکه ونزوئلا تنبیه شود، ایران و کره شمالی نیز در مسیر درست قرار خواهند
گرفت....
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/162632
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📎🔹️نظر نمایندگان مجلس درباره مهلت ۶۰ روزه هستهای به اروپا
وعدههای پوچ اروپا برجام را زنده نمیکند
🔸اکنون تقریبا همه نمایندگان سه فراکسیون مجلس در این مورد اتفاقنظر دارند که اروپا نه اراده مستقلی از آمریکا دارد و نه حتی اختلافنظری بنیادین؛ سه کشور اروپایی در برنامهریزی دقیق به وقتکشی مشغول هستند تا آمریکا در این شرایط حلقه فشارها را تنگتر کند.
▫۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ آمریکا از برجام خارج شد. البته پیش از آن هم آمریکا به تعهدات برجامی خود عمل نکرده بود؛ حتی در زمان اوباما. گویای این نکته جملات صریح دولتمردان جمهوری اسلامی ایران است. از تاریخ خروج آمریکا، اروپا به شیوهای کجدار و مریز برای وقتکشی روی آورد؛ به این صورت که نه به صورت عیان از برجام خارج شد و نه به تعهدات برجامیاش عمل کرد اما با وعده و وعید تا اکنون تلاش کرده که ایران را در برجام نگهدارد.
با گذشت قریب به یکسال از خروج آمریکا و همچنین عملینشدن وعدههای اروپاییها و هم عرض آن افزایش فشار اقتصادی آمریکا علیه ملت ایران شورای عالی امنیت ملی در جلسه تصمیم گرفت که زمانی ۶۰ روزه را بهعنوان ضربالاجل به اروپاییها اعلام کند. اکنون قریب به نیمی از این زمان گذشته و هنوز نه تنها اقدامی از سوی سه کشور اروپایی صورت نگرفته است بلکه آنها در مواردی مانند سخنانی که «ماس» وزیرخارجه آلمان در سفر اخیر خود به تهران، بر زبان آورد، گستاخی را به نهایت رساندهاند و نشان دادهاند که چیزهایی مانند «حقوق بشر»، «عدالت و مساوات» و «ملل متحد» ابزارهایی هستند که غرب از آنها برای مقاصد خود بهرهبرداری میکند.
وزیرخارجه آلمان در سفر اخیرش به تهران ضمن تهدید کردن کشورمان (که به تمامی تعهداتش عمل کرده) گفته بود که اگر یک طرف توافق به تعهداتش عمل نکرد این دلیل نمیشود که طرف دیگر (یعنی ایران) هم به تعهداتش عمل نکند! این سخنان مشمئزکننده تنها از ذات کسانی برمیآید که در طول چند قرن به غارت و چپاول و استعمار کشورها و مردمان آسیا و آفریقا و آمریکای جنوبی مشغول بودهاند....
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/162624
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹️اصلاحات نمیتواند برای مشارکت در انتخابات شرط و شروط بگذارد
🔸روزنامه آرمان دیروز در مطلبی با اشاره به رویکرد اصلاحطلبان در مسئله انتخابات نوشت: «راهبرد «مشارکت مشروط» غیرعملی میآید. این شرط باید از پیش تعیین شود و مشخص باشد که چه شرطی میخواهیم برای حضور در انتخابات بگذاریم. اگر قرار است بگوییم نظارت چنین باشد یا چنان نباشد تا حضور یابیم، مشخص است که این اتفاق نخواهد افتاد و در نتیجه طرح شکست میخورد. شروط دیگر نیز اهمیت و تأثیر چندانی ندارد مگر اینکه بتوانیم افراد مؤثر را از مرحله نظارتها عبور داده و وارد مجلس کنیم. اما اگر حرفهای کلی و بدون پشتوانه زده شود، بیتأثیر خواهد بود.»در روزهای گذشته روزنامه زنجیرهای سازندگی با اذعان به شکست پروژه مدعیان اصلاحات با عنوان «مشارکت مشروط در انتخابات» نوشته بود: «در جامعه سیاسی ایران سناریو مشارکت مشروط جواب نمیدهد. حاکمیت کشور ما مبتنی بر رأی تودههای مردم است و هنوز نظام و حاکمیت قدرت بالایی را در بین لایههای اجتماع و اکثریت مردم دارد. زمانی میتوان این چانهزنیها را در ادبیات سیاسی کشور مطرح کرد که حاکمیت و نظام سیاسی فرآیندی از تصمیمسازی مردم نباشد؛ اما در کشور ما اینطور نیست. حاکمیت هیچ شرطی را نه تنها نمیپذیرد، بلکه اینگونه شعارها باعث میشود فاصله بین اصلاحطلبان و حاکمیت بیشتر شود. از سویی این سناریو حتی اقبال عمومی اصلاحطلبان را ندارد و نمیتواند به نتیجه برسد.»مدعیان اصلاحات در آستانه هر انتخابات، به جای ارائه طرح و برنامه در جهت رفع مشکلات مردم، صرفا به دنبال حاشیهسازی و جنجالآفرینی هستند....
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/162625
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 فتنهگر فراری: تناقضات سران جنبش سبز موجب ریزش و نابودی آن شد
🔸 سردبیر فراری روزنامه آفتاب یزد که به اسم مشاور به حلقه اطرافیان کروبی نفوذ کرد، میگوید جنبش سبز 10 سال قبل از بین رفت و مشکل آن، نام (آیتالله) خمینی بود.
مجتبی واحدی در دهمین سالگرد فتنه سبز، دویچه وله نوشت: مشکل جنبش سبز یک نام بود: روحالله خمینی. از جنبش سبز چیزی جز نام باقی نمانده و به تاریخ پیوسته است.
وی با دفاع از حرمتشکنی فتنهگران در عاشورای سال 88 مدعی شد: بسیاری از افراد مرتبط با جنبش سبز در روز عاشورا، به جدا شدن بخشی از همراهان جنبش از آن کمک کردند. از جمله در بخشی از بیانیه میرحسین موسوی که پس از عاشورای هشتاد و هشت صادر شد، آمده بود: «در روز عاشورا شعارها و حرکاتی مشاهده شده که به صورت افراط غیرقابل قبول بوده است.»
برخلاف ادعای این عنصر نفوذی و فراری، موسوی در بیانیه خود، از حرمتشکنان، به ساحت امام حسین(ع) به عنوان «مردمان خداجو» دفاع کرد؛ و این در حالی است که در میان آنها اعضای سازمان منافقین و فرقه صهیونیستی- انگلیسی بهائیت بازداشت شد.
واحدی در ادامه میافزاید: اگر چه در عاشورای88، افتراق در جنبش سبز آغاز شد، اما حوادث آن روز و پیامدهای آن را نمیتوان مهمترین عامل چند دستگی در جنبش دانست. بزرگترین معضل در این جنبش، یکنام بود: «روح الله خمینی». در واقع، هرگاه ادعاهای جنبش سبز با این نام برخورد میکرد دچار بنبست میشد. حامیان جنبش سبز از خامنهای شکایت میکردند، اما نمیتوانستند در مورد ریشه اصلی خودکامگیهای او سخن بگویند. پس از عاشورای ۸۸ در گفتوگوبا صدای آمریکا، موسوی و کروبی را مخاطب قرار دادم و از آنها پرسیدم: «برای ولایت مطلقه فقیه، چه سهمی در خودکامگی خامنهای قائل هستند؟»
البته در هنگام طرح سؤال مطمئن بودم که مخاطبان من امکان پاسخگویی نخواهند داشت، اما هدف از طرح سؤال، هشداربرای نسل دوم و سوم اصلاحطلبان بود که «نمیتوان هم خمینیست بود هم از خامنهای شکایت کرد.» همین افراد در مواجهه با کشتار تابستان ۶۷ [اعدام منافقین]، زبان بسته بودند زیرا آمرِ اصلی آن، روح الله خمینی بود. فضای ایجاد شده پس از آغاز جنبش سبز سؤالاتی ایجاد کرد. اغلب این پرسشها بهصورت مستقیم یا غیر مستقیم به دوران ده ساله رهبری روح الله خمینی مربوط میشد.
مُهرههای اصلی جنبش سبز که با حسرت از «دوران طلایی امام» سخن میگفتند ، برای پرسشها پیرامون شباهتهای رفتاری و حتی الگوبرداری خامنهای از خمینی پاسخی نداشتند…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/162628
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 یک مسئول دولتی:
امسال۳۰ میلیون تن فولاد در کشور تولید میشود
🔸 معاون امور معادن و صنایع معدنی وزیر صنعت اعلام کرد برنامه تولید فولاد برای سال جاری ۳۰ میلیون تن میباشد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، جعفر سرقینی با اعلام اینکه سال گذشته ۲۵ میلیون تن فولاد در کشور تولید شد و برنامه تولید فولاد برای سال جاری نیز ۳۰ میلیون تن است، اظهار داشت: ایران با تولید 25 میلیون تن فولاد در سال گذشته توانست دو کشور را پشت سر بگذارد به طوری که امروز در تولید فولاد رتبه دهم جهانی را دارد.
وی افزود: کشور رتبه تک رقمی تولید فولاد را با توجه به برنامهریزیهای صورت گرفته حداکثر تا دو سال آینده تجربه خواهد کرد. بهطورکلی در چشم انداز 20 ساله کشور 55 میلیون تن ظرفیت برای فولاد منظور شده است یعنی در سال 1404 باید به ظرفیت تولید 55 میلیون تن فولاد در ایران رسید.
معاون امور معادن و صنایع معدنی وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: برنامه مزبور در سرلوحه کار وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار گرفت و از سال 1392 به شدت این موضوع تعقیب شد به گونهای که ظرفیت 18 میلیون تنی تولید فولاد کشور در شش سال قبل با راهاندازی طرحهای مختلف امروز به 35 میلیون تن در سال رسیده است.
سرقینی اضافه کرد: طرحهای بسیاری طی این شش سال در کشور راه افتاد و امروز 35 میلیون تن ظرفیت تولید فولاد در کشور وجود دارد. مصرف فولاد با توجه به رکود ساخت و ساز در داخل طی چند سال گذشته به حداقل رسیده است.
وی ادامه داد: مصرف فولاد هم اکنون در کشور 14 تا 15 میلیون تن بیشتر نیست معنی حرف اینکه اگر 30 میلیون تن فولاد در ایران تولید شود باید 15 میلیون تن روی ریل صادرات قرار گیرد در حالیکه سال گذشته 8,5 میلیون تن فولاد از مملکت صادر
شده است.
چالش اصلی صنعت فولاد ایران در شرایط حاضر پیدا کردن بازارهای صادراتی است که باید در این مسیر تلاشهای مضاعفی صورت گیرد.
در همین زمینه، خداداد غریبپور، رئیس هیئت عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) اظهار داشت: ایمیدرو در بیش از ۴۰۰ محدوده اکتشافی مشغول به فعالیت بوده که حاصل آن تاکنون، صدور ۴۰ پروانه اکتشافی برای آن مناطق بوده است.
به گزارش وزارت صنعت، معدن و تجارت، وی افزود: در این ۴۰ پروانه، وارد فاز نهایی اکتشاف شدهایم که به معنای ورود به بخش عمومی و تفصیلی است. توسعه فعالیتهای اکتشافی ایمیدرو در سالهای گذشته، نویدبخش کشف ذخایر جدید برای تأمین خوراک کارخانههای فرآوری و در نهایت برنامههای توسعهای حوزه معدن و صنایع معدنی شده است.
رئیس هیئت عامل ایمیدرو بااشاره به برنامههای ایمیدرو در بخش اکتشاف، تاکید کرد: یکی از اهدافی که همزمان پیگیری میکنیم توانمندسازی بخش خصوصی در حوزه مشاوره و پیمانکاری است که این امر نیز به تقویت برنامههای اکتشافی میانجامد.
جلسات متعددی با بخش خصوصی از جمله مشاوران و پیمانکاران با هدف بهروزآوری تجهیزات و امکانات برگزار میشود.
http://kayhan.ir/fa/news/162598
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 خصوصیسازی به غارت ملی تبدیل شده است
🔸 روزنامه سازندگی در 3 یادداشت به تصمیم دولت در واگذاری سهام 18 شرکت بزرگ و مسئله خصوصیسازی پرداخت و نوشت: «واگذاری صنایع دولت به بخش خصوصی به انحراف کشیده شده است؟»این روزنامه در یک یادداشت به واگذاری سهام شرکت ماشینسازی تبریز اشاره کرده و نوشته است: «واگذاری در اتاق شیشهای تنها 3 ماه دوام آورد و قربانعلی فرخزاد رزین مدتی بعد به پشت میلههای زندان منتقل شد. سازمان خصوصیسازی با وجود خطای آشکار در واگذاری این کارخانه به او هیچ توضیحی نداد و بازهم مدتی بعد و بعد از فراگیر شدن سکوت دوباره برای واگذاری اقدام کرد. بررسی پرونده واگذاری صنایع کشور طی دو دهه گذشته نشان میدهد که خصوصیسازی به غارت ملی تبدیل شده است و در صورت ادامه این روند، بخش مهمی از صنایع کشور دچار بحران مالکیت میشوند.»سازندگی در یادداشت دیگری به قلم معاون سابق وزیر صنعت نوشته است: «واگذاری 100 درصد واحدهای بزرگ محل شبهه است.» به این 2 نکته از موارد خصوصیسازی دولت روحانی توجه کنید:
1) زمین کارخانه نیشکر هفت تپه ۲۴ هزار هکتار است بهگونهای که بیش از ۳۰ کیلومتر باید طی کنید تا به انتهای اراضی این کارخانه برسید، به گفته کارشناسان، هفتتپه روی مدار ۳۲ درجه زمین که به آن مدار طلایی میگویند واقعشده و با برنامهریزی دقیق میتوان ۴ نوبت کشت بر روی این اراضی انجام داد به همین دلیل پیش از انقلاب اراضی هفتتپه توسط آمریکاییها برای کشت نیشکر انتخاب شده است. در دولت روحانی [دولت یازدهم] میخواستند آن را به خارجیها واگذار کنند و حتی کاندیدای تملک هفتتپه همه خارجی بودند. با این وجود وزیر صنعت، معدن و تجارت وقت نیز اعلام کرده بود ما حتی حاضریم برای جذب سرمایهگذار خارجی اراضی هفتتپه را واگذار کنیم!
2) درخصوص ماشینسازی تبریز که سازندگی به آناشاره کرده، باید یادآور شویم که متهم این پرونده در دیماه 97، در حالی محاکمه شد که در طول دادگاه برای چند بار، خود و اقداماتش را به «دولت» منتسب میکرد و از جانب دولت میدانست تا جاییکه در برابر قاضی دادگاه گفت: «من خر دولت هستم»!این مثالها در دولت روحانی که مصادیقی از خصوصیسازیهای افسارگسیخته رانتی است بسیار است؛ سال گذشته، ۵۵ نماینده مجلس در نامهای به رئیس قوه قضائیه با اشاره به برخی تخلفات در واگذاریهای انجامشده در دولت روحانی، خواستار ورود جدی دستگاه قضائی شدند. «شرکتهای آلومینیوم المهدی و طرح هرمزال، ماشینسازی تبریز، ریختهگریتبریز، ایرانایر تور، آلومینیومسازی اراک، کشت و صنعت مغان، پتروشیمی کرمانشاه، نیشکر هفتتپه و سیلوها» صنایعی هستند که در این نامه بر واگذاری همراه با تخلف آنها تأکید شده بود.
و اینهمه در حالی است که مدعیان اصلاحات و جریان لیبرال کشور در مورد خصوصیسازی به روشهای کاپیتالیستی دولت روحانی و فلج شدن صنعت و اقتصاد کشور اشارهای نکردهاند و به افکار عمومی پاسخی ندادهاند که چرا از اهداف، برنامهها و وعدههای چنین دولتی حمایت کردند؟
http://kayhan.ir/fa/news/162625
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 یک فیلمساز:
چند شغله بودن رئیس سازمان سینمایی عامل آشفتگی سینماست
🔸 یک فیلمساز تصریح کرد: مدتی است که شاهد هستیم به خاطر سکوت سازمان سینمایی، برخی از چهرههای مشهور آنقدر گستاخ شدهاند که به مردم نیز اهانت میکنند!
محمد دیندار، مستندساز و منتقد سینما در گفتوگو با خبرنگار کیهان ضمن بیان این مطلب گفت: در عرصه ورزش اگر یک ورزشکار به دیگران یا به تماشاگران توهین کند، کمیته انضباطی وی را احضار کرده، تذکر میدهد و اگر تخلف سنگینتر باشد با جریمه و محرومیت، ورزشکار خاطی را تنبیه میکند. اما جای تعجب است که در عرصه سینما اینگونه نیست. طوری که طی سالهای اخیر برخی از بازیگران و سینماگران به بدترین شکل به مردم توهین میکنند اما هیچ برخوردی با آنها نمیشود.
دیندار اظهار کرد: سازمان سینمایی دارای مرکزی با عنوان نظارت و ارزشیابی است که وظیفهاش نظارت بر رفتار حرفهای بازیگران و هنرمندان است. بارها شاهد بوده ایم وقتی یک رسانه از یک بازیگر انتقاد کرده، مدیر اداره نظارت و ارزشیابی فورا دست به کار شده و علیه آن رسانه مطلب نوشته و از بازیگر بهطور تمام قد دفاع کرده اما همیشه در مقابل توهین بازیگران به مردم ساکت است. سؤال این است؛ دفاع از ملت ایران ارجحیت دارد یا دفاع از یک بازیگر؟ همه افرادی که جایگاهی در جامعه یافتهاند، از جمله هنرمندان، رسالتی جز خدمت به مردم ندارند، اما وقتی به جایی برسیم که این افراد به مردم توهین کنند، چه کسی باید از مردم دفاع
کند؟
این کارشناس رسانه ادامه داد: این روزها بهطور آشکار شاهد نوعی آشفتگی در مدیریت سینمای کشور هستیم. منشأ آشفتگی این است که رئیس سازمان سینمایی گرچه مرد محترم و شریفی است اما مدیریت لازم را بر سینما ندارد. یعنی به نظر میرسد که آقای حسین انتظامی به جای اینکه مدیریت کند، مدیریت میشود. یکی از دلایل این مسئله نیز تعدد مسئولیتهای ایشان است. یعنی آقای انتظامی علاوه بر اینکه رئیس سازمان سینمایی است، قائممقام وزیر ارشاد، دستیار ارشد وزیر ارشاد، دبیر کارگروه کاغذ، دبیر کمیسیون انتشار و دسترسی به اطلاعات هم هست. پنج مسئولیت مهم که برای هر یک از آنها باید وقت زیادی بگذارد و بنابراین فرصت تمرکز و رسیدگی به مسائل سینما را ندارد. این درحالی است که به خاطر مشکلات زیادی که در عرصه سینما وجود دارد، سازمان سینمایی نیازمند یک مدیر تمام وقت است. نتیجه حضور یک فرد چند شغله در مصدر امور این سازمان این شده که سینمای ما فاقد هدفمندی است. بهطور مثال، در شرایطی که کشور ما درگیر جنگ اقتصادی و تحریمهای دشمن است، ما حتی یک فیلم هم درباره این موضوع نداریم! سینمای ما منطبق با منافع ملی جلو نمیرود و این هم به خاطر آشفتگی و ضعف مدیریت در سازمان سینمایی است.
http://kayhan.ir/fa/news/162603
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper