📎🔹️افزایش تحرکات استعماری سفارتخانههای اروپایی در سایه انفعال دستگاه دیپلماسی
🔸استعمار پیر با تحریک و پشتگرمی آمریکا و البته دیدن برخی ضعفهای داخلی، شرایط را فراهم دیده تا به اصطلاح «شمشیر را برای جمهوری اسلامی ایران از رو ببندد.»
▫درحالیکه رئیسجمهور روز چهارشنبه (۱۲ تیر)، در سخنانی قاطع به بیعملی و انفعال اروپاییها واکنش نشان داد و تمجید و تحسین همگان را بابت این مواضع به دنبال داشت، در زیرپوست کشور ظاهراً تحولات دیگری در جریان است که در آن خبری از «قاطعیت» و «اقتدار» دولت جمهوری اسلامی نیست.
برخی رسانهها در روز ۶ تیرماه گزارش دادند که سفیر بلژیک در ایران، خانم «ورونیک پتی»، با حضور در استان قزوین دیدارهایی با فعالان حوزه زنان در حوزههای مدیریتی، سیاسی، فرهنگی اجتماعی و اقتصادی داشته (و محوریت سخنان مداخلهجویانه وی مسائلی مانند زنان، قانون، حقوق بشر، و زمینههای مختلفی همچون ورزش و کارآفرینی بوده است)
جدای از اینکه این سخنان مداخلهجویانه چه ربطی به شرح وظایف دیپلماتیک سفیر بلژیک در ایران دارد، مسئله اینجاست که چه کسانی و با چه هدفی زمینه ارتباطگیری سفیر یک کشور بیگانه را با زنان استان قزوین فراهم کردهاند؟
دیدار معصومه ابتکار با هلنا سانگلاند، سفیر سوئد
معصومه ابتکار، معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، در دو سال گذشته در چند نوبت با سفیر سوئد در ایران، خانم هلنا سانگلاند، دیدار کرد و حتی سفری دو روزه به سوئد داشت که محور مذاکرات او با سوئدیها، همکاری آنها در بحث «توانمندسازی زنان» بوده، که مشرق در گزارشی تفصیلی به آن پرداخته بود. همچنین یکی از سرفصلهای کاری محمدجواد آذری جهرمی در وزارت ارتباطات، بحث «توانمندسازی» زنان است که ازقضا معصومه ابتکار همکاری تنگاتنگی با وزارت ارتباطات در این زمینه دارد....
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/164293
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 پیشنهاد بیارزش اینستکس نشان میدهد اروپا حسننیت ندارد
🔸 یک کارشناس اقتصادی تصریح کرد سازوکار اینستکس بدتر از شرایط غذا در برابر نفت است.
وحید شقاقی به ایلنا گفت: راهاندازی اینستکس هیچ امتیازی برای ایران محسوب نمیشود. اینستکس به هیچ وجه کانال مالی نیست بلکه یک شرکت واسط است که در اروپا تاسیس شده است.
شقاقی با تاکید بر اینکه متأسفانه تامین مالی واردات کالا از این شرکت اروپایی هنوز مبهم است، ادامه داد: اگر اتحادیه اروپا میپذیرفت که نفت ایران به این کشورها صادر شود و به ازای دپوی ارز حاصل از صادرات نفت در این کانال، کالاهای مورد نیاز کشور را در اختیارمان قرار میداد در شرایط نفت در برابر غذا و دارو قرار میگرفتیم اما اینستکس بدتر از نفت در برابر غذا است.
وی با اشاره به اخبار منتشر شده از سوی بانک مرکزی مبنی بر ایجاد خط اعتباری برای واردات کالا از اروپا گفت: ایجاد خط اعتباری برای واردات کالا بسیار خطرناک است چرا که بدهیهای خارجی ما را افزایش میدهد.
شقاقی افزود: متأسفانه اروپاییها 14 ماه از وقت ایران را گرفتند و وقتکشی کردند برای ایجاد سازوکاری که هیچ کاربرد اقتصادی ندارد.
این کارشناس اقتصادی تاکید کرد: اروپا اگر حسننیت داشت میتوانست بپذیرد که به ایران کالا بدهد بعد از اینکه امکان صادرات نفت به اروپا بود، هزینه آن را تسویه کند. روشهای متعددی وجود دارد که اینستکس به اقتصاد ایران کمک کند اما این بدترین نوع کارکرد اینستکس است.
شقاقی گفت: اینستکس هیچ مزیتی نخواهد داشت و عملاً وقتکشی محسوب میشود.
http://kayhan.ir/fa/news/164297
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 معاون بانک مرکزی:
مدیران بانکهایی که از بنگاهداری دست برندارند عزل میشوند
🔸 معاون نظارت بانک مرکزی اعلام کرد: مديران بانکهايی که تا پايان سال ۹۸ عملکرد قابل قبولی در خروج از بنگاهداری و واگذاری اموال مازاد نداشته باشند، تا پنج سال فاقد صلاحيتهای لازم برای عضويت در هيأت مديره و يا تصدی سمت مديرعاملی بانکها اعلام میشوند.
فرهاد حنیفی در گفتوگو با خبرگزاری فارس، بااشاره به مرحله سوم رسیدگی به موضوع واگذاری شرکتها و اعمال مجازاتهای انتظامی در این زمینه گفت: مدیران بانکهایی که تا پایان سال 1398 عملکرد قابل قبولی در خروج از بنگاهداری و واگذاری اموال مازاد نداشته باشند، باتوجه به مجازاتهای پیشبینی شده در ماده 17 قانون رفع موانع تولید، فاقد صلاحیتهای لازم برای عضویت در هیئت مدیره و یا تصدی سمت مدیرعاملی بانکها اعلام و تا پنج سال از عضویت در هیئت مدیره و تصدی سمت مدیرعاملی بانکها محروم خواهند شد.
وی افزود: بر اساس قانون، هرگونه سرمایهگذاری بانکها، مؤسسات اعتباری غیربانکی و شرکتهای تابعه آنها در بنگاههای اقتصادی که موضوع فعالیت آنها غیربانکی است ممنوع بوده و هرگونه سرمایهگذاریهای قبلی آنها در این خصوص نیز میبایست واگذار میشده است. معاون نظارت بانک مرکزی، درخصوص مواردی که بانکها مجاز به سرمایهگذاری و فعالیت در آن هستند، تأکید کرد: بانکها و مؤسسات اعتباری صرفاً مجاز به تملک سهام شرکتهایی هستند که زمینه فعالیت آنها بانکی بوده و به نوعی تکمیلکننده زنجیره ارزشساز عملیات بانکی محسوب شده و به منظور پشتیبانی و سهولت در انجام عملیات بانکی و گسترش و تنوع آن و همچنین حفظ اسرار حرفهای هستند.
حنیفی ادامه داد: چنین شرکتهایی مصادیق محدودی را شامل میشود و از طرفی این شرکتها صرفاً باید به موضوع فعالیت خوداشتغال داشته باشند و به هیچ وجه مجاز به سرمایهگذاری در سایر شرکتها نیستند. از سوی دیگر بر اساس ماده (17) قانون یاد شده، بانکها و موسسات اعتباری که به تکالیف قانونی خود در این زمینه عمل نکنند، مشمول برخی مجازاتها از جمله اعمال نرخهای مالیاتی بیشتر و افزایش آن تا سطح 55 درصد ، ارجاع پرونده به هیئت انتظامی بانکها و محرومیت مدیران آنها از عضویت در هیئت مدیره و نیز تصدی سمت مدیرعاملی بانکها میشوند. وی با بیان اینکه مواردی از این قبیل با حساسیت ویژه مورد توجه این بانک است، اظهار کرد: این امر به نحوی است که در اجرای مواد قانونی یاد شده و مصوبات هیئت وزیران در این زمینه، طی سال گذشته تاکنون اطلاعات مربوط به اموال غیرمنقول مازاد و سهام غیربانکی تعداد 22 بانک و مؤسسه اعتباری مربوط به سال مالی 1395 و تعداد 8 بانک و مؤسسه اعتباری مربوط به سال مالی 1396 برای سازمان امور مالیاتی به منظور اعمال مجازاتهای مالیاتی ارسال شده و یا در حال ارسال است و سایر موارد نیز در حال بررسی و رسیدگی است. معاون نظارت بانک مرکزی بااشاره به آمار واگذاری اموال غیرمنقول مازاد و سهام غیربانکی شبکه بانکی، افزود: با استناد به اطلاعات دریافتی از بانکها و مؤسسات اعتباری در دوره اجرای قانون مورداشاره، حداقل حدود 145 هزار و 517 میلیارد ریال از اموال غیرمنقول مازاد و 128 هزار و 443 میلیارد ریال از سهام غیربانکی شبکه بانکی بر حسب ارزشهای دفتری، واگذار شده است.
http://kayhan.ir/fa/news/164241
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌍 #بین_الملل
🔹 سناتور آمریکایی: نمیشود به عربستان سلاح فروخت و دم از صلح زد
🔸 سناتور جمهوریخواه کنگره آمریکا میگوید، ما نمیتوانیم ادعا کنیم که خواهان صلح در خاورمیانه هستیم و همزمان به فروش سلاح به سعودیها ادامه دهیم.
یکی از سناتورهای هم حزبی و متحد دونالد ترامپ با انتقاد از ادامه فروشهای تسلیحاتی آمریکا به عربستان و تداوم مداخله واشنگتن در کشتار مردم یمن گفته: «دیگر بس است». به گزارش فارس، «رند پال» نماینده جمهوریخواه مردم ایالت «کنتاکی» در مجلس سنای آمریکا که یکی از سناتورهای جمهوریخواه است اما در عین حال از منتقدان سرسخت عربستان هم محسوب میشود، با انتشار یک یادداشت تازه خواستار توقف فوری فروش سلاح به سعودیهای جنایتکار شده است.
او که به عنوان عضو کمیته روابط خارجی سنای آمریکا طی سالهای اخیر پای ثابت ارائه طرحهای مختلف برای توقف فروش سلاح به عربستان و امارات متحده عربی بوده، در یادداشت تازه خود از مواضع دونالد ترامپ در قبال عربستان انتقاد کرده و سعودیها را «حامی افراطیگری»، مسبب «جنگ وحشتناک یمن» و «قاتل» مخالفان سیاسی خود خوانده است. در این یاداشت وی تاکید کرده که عربستان اصول اولیه حقوق بشر را هم نادیده میگیرد، افراد بیگناه را در یمن میکشد، به طرز فجیعی مخالفانش را به قتل میرساند، میلیونها نفر را در آستانه قحطی میکشاند و از دشمنانمان حمایت و آنها را تقویت میکند. در یادداشت این سناتور آمریکایی میخوانیم: «سنا در حال حاضر چندین بار رای به توقف جنگ فاجعهبار در یمن داده است و مجلس نمایندگان هم در نهایت به ما در این موضوع ملحق شده است. اگرچه ما هنوز برای توقف این فروشهای تسلیحاتی تعداد آرای مورد نیاز برای عبور از حق وتوی رئیسجمهور را نداریم، اما باز هم تا زمانی که به این حد برسیم به تلاش خود ادامه خواهیم داد. ما باید این کار را بکنیم.» وی تاکید کرد:«ما به سادگی نمیتوانیم ادعا کنیم که از یک سو خواهان صلح در خاورمیانه هستیم و از سوی دیگر به شعلههای مسابقه تسلیحاتی مرگبار در این منطقه بدمیم.»
گفتنی است ترامپ یک بار در پاسخ به چنین انتقادهایی گفته بود، منتقدان نقض حقوق بشر توسط عربستان را میبینند اما آن 450 میلیارد دلار را که از بن سلمان گرفتم، نمیبینند!
http://kayhan.ir/fa/news/164264
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 وطنفروشان در سودای شرطگذاری برای شرکت در انتخابات!
🔸 سرویس سیاسی ـ
کوبیدن فتنهگران و وطنفروشان بر طبل شرطگذاری در انتخابات، جاده صاف کنی برای FATF و به کار بستن ترفند رقیب هراسی از جمله مطالب دیروز مطبوعات زنجیرهای بود.
روزنامه ایران دیروز گزارشی را با عنوان «مشارکت مشروط، کانون مباحثه اصلاحطلبان» منتشر کرد و نوشت: «اصـــلاحطلبــان همچنان صندوق رأی را تنها راه دستیابی به خواستههای اصلاحطلبانه خود میدانند. با این حال آنچه سعید حجاریان در فروردین ماه سال جاری تحت عنوان «مشارکت مشروط» در انتخابات مطرح کرد، همچنان کانون بحث اندیشهورزان این جریان سیاسی قرار دارد و دیدگاههای متفاوتی پیرامون آن مطرح میشود؛ از بهزاد نبوی که معتقد است اصلاحطلبان باید به جای مأیوس کردن مردم با تمام قوا برای برگزاری انتخابات پرشور تلاش کنند تا مرتضی الویری که میگوید جز صندوق رأی راه دیگری نمیشناسد اما بهعنوان عضو شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان پیشبینی میکند که ممکن است اگر کاندیداهای اصلاحطلب قلع و قمع شوند این جریان سیاسی از ارائه فهرست اجتناب کند. هر کدام نیز برای نقد و نظر خود دلیلی دارند.»
طنز سیاسی روزگار است؛ طیفی که مسبب وضع موجود است و کارنامهاش مملو از فتنهگری، خیانت و وطنفروشی است، برای شرکت در انتخابات میخواهد شرط بگذارد! سخنگوی شورای نگهبان چند روز پیش در گفتوگو با کیهان تأکید کرد شرطگذاری برای شرکت در انتخابات را نه مردم اعتنا میکنند نه شورای نگهبان.
http://kayhan.ir/fa/news/164294
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 مانور خریدهای میلیاردی و عناصر طاغوتی در حراجی تهران!
🔸 نهمین دوره حراجی تهران که به خرید و فروش آثاری در حوزه هنرهای تجسمی اختصاص دارد باز هم با حاشیههایی همراه شد.
در این دوره از حراجی تهران که جمعه 14 تیر برگزار شد، همچون دورههای قبلی، باز هم پولهای کلانی –در حد چند میلیارد تومان- برای چند مجسمه و تابلوی نقاشی هزینه شد! مبالغی که مشخص نیست توسط چه افراد یا مراکزی تأمین و پرداخت میشوند و معلوم نیست این هزینههای نجومی بر چه اساسی تعیین میشود.
اما به غیر از رد و بدل شدن مبالغ چند میلیارد تومانی در نهمین حراجی تهران، حضور افراد بد سابقه نیز از دیگر حاشیههای این مراسم بود. به طور مثال، در حراجی امسال دو اثر از مجسمه ساز اباحهگر عصر طاغوت، پرویز تناولی فروخته شد. برای یکی از مجسمههای تناولی سه میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان و برای مجسمهای با محتوای پوچگرایانه، یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان هزینه شد.
منیر فرمانفرماییان، از دیگر نقاشان مرتبط با دربار پهلوی بود که در حراجی تهران خودنمایی کرد. برای یک نقاشی وی ۳۴۰ میلیون تومان و برای دیگر اثر وی دو میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان پرداخت شد.
با توجه به حضور چند عنصر سیاسی و به ظاهر فرهنگی، برگزاری این گونه حراجیها متاثر از جریان خاصی و با اهدافی خاص صورت میگیرد.
http://kayhan.ir/fa/news/164276
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🏆 #ورزشی
🔹 نامزد برای رسیدن به صندلی ریاست رقابت دارند
روز سرنوشت ساز وزنه برداری /ائتلاف نامزدها، انتخابات را به دور دوم میکشاند؟!
🔸 انتخابات فدراسیون وزنه برداری در شرایطی امروز برگزار میشود که نامزدها برای رسیدن به صندلی ریاست رقابت نزدیکی با یکدیگر دارند.
سرویس ورزشی-
بعد از مدتها انتظار انتخابات فدراسیون وزنه برداری امروز یکشنبه برگزار میشود تا این رشته مدال آور و المپیکی سکاندار خود را برای یک دوره ۴ ساله دیگر بشناسد.
ثبت از کاندیداهای وزنهبرداری 23 بهمن 97 آغاز شد و در پایان 10 روز کاری 10 نفر (سجاد انوشیروانی، محمدرضا آخوندی، حسین رضازاده، علی مرادی، کوروش باقری، حسین مقامی، عبدالکریم پورکیان، فرشاد غزالیان، شهرام عظیمی و نصرت اله عابدینی) کاندیدای ریاست شدند.
پس از برگزاری کمیسیون تطبیق، صلاحیت مدیریتی مقامی و باقری تایید نشد که البته باقری با ارائه مدارک بیشتر توانست این مرحله را پشت سر بگذارد و به جمع کاندیداها برگردد.
دوره ریاست علی مرادی هم هفت اردیبهشت 98 به پایان رسید اما از آنجا که علی مرادی به همراه تیم ملی بزرگسالان در مسابقات قهرمانی آسیا چین حضور داشت، وزارت ورزش پس از بازگشت تیم از مسابقات و در روز دوازدهم اردیبهشت علیرضا خسروی را به عنوان سرپرست تعیین کرد. اکنون نیز زمان انتخابات فرا رسیده و قرار است اعضای مجمع ساعت 10 صبح امروز یکشنبه 16 تیر در آکادمی ملی المپیک دور هم جمع شوند و با تصمیم خود داستان انتخابات را به پایان برسانند.
اعضای مجمع فدراسیون وزنه برداری، تا روز گذشته هشت مدعی (مقامی و عظیمی انصراف دادند) را برای انتخاب اصلحترین کاندیدا، پیش رو داشتند. استفاده از لفظ فعلا از آن جهت است که احتمالا پیش از برگزاری مجمع شاهد کنارهگیری برخی نامزدهای دیگر خواهیم
بود.
معمولا در هر انتخاباتی کار رئیسفدراسیون برای انتخاب شدن راحتتر از نامزدهای دیگر است، اما به نظر میرسد علی مرادی کار سادهای برای کسب آرای لازم و ابقا در مسئولیت قبلی پیش رو ندارد و این بار باید به جنگ رقبایی برود که ماههاست در حال رایزنی و ائتلاف با یکدیگر و حتی برخی اعضای مجمع هستند.
رقابت در وزنه برداری نزدیک است
آنچه طی هفتههای گذشته از تلاش کاندیداها مشخص شده، اینکه حتی کم شانسترین گزینه ریاست هم نقش مهمی در تقسیم آرا دارد و یک ائتلاف سنجیده و تاکتیکی، میتواند سبد آرای رقیبی خاص را پُر یا خالی کند.بازی پشت پرده انتخابات فدراسیون وزنه برداری کار را به جایی کشانده که برخی مدعیان ریاست هم اعتقاد دارند کار در دور اول تمام نمیشود و آرا در دور دوم تعیینکننده رئیسخواهد بود.در بین مدعیان ریاست هرچند علی مرادی به عنوان رئیسقبلی فردی شناخته شده است اما افرادی چون سجاد انوشیروانی، محمدرضا آخوندی، کوروش باقری و حسین رضازاده تلاش زیادی کردهاند تا آرای اعضای مجمع را جلب کنند.
http://kayhan.ir/fa/news/164230
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 ارزیابی دو مقام سابق آمریکا فشار حداکثری کمانه کرده است
🔸 در حالی که وزیر دفاع اسبق آمریکا میگوید تاکتیک فشار حداکثری در مورد ایران جواب نمیدهد، مذاکرهکننده سابق آمریکا در خاورمیانه تصریح کرد: ایران در حال اعمال فشار حداکثری به آمریکاست.
لئون پانهتا وزیر دفاع اسبق آمریکا در مصاحبه با هفتهنامه آلمانی اشپیگل تصریح کرد: تاکتیک فشار حداکثری ترامپ در مورد ایران به علت فقدان یک راهبرد بلندمدت جواب نمیدهد.
پانهتا گفت: من شک دارم که ترامپ واقعا میداند چه کاری انجام میدهد.
وی با اشاره به عقبنشینی ترامپ از ادعای حمله به ایران گفت: من تاکنون چنین چیزی شاهد نبودم. چون معمولا زمانی که شما در حال بحث راجع به عملیات نظامی هستید، این یعنی آنکه این موضوع در شورای امنیت ملی آمریکا به دقت مورد بررسی قرار گرفته و تبعات و عواقب انتخاب هر گزینهای دیده شده است. اگر واقعا تصمیم حمله لغو شده نشان میدهد فرآیند تصمیمسازی به طرز وحشتناکی، اشتباه است.
پانهتا با اشاره به اینکه وزارت دفاع آمریکا پس از استعفای جیمز ماتیس، شش ماه است توسط سرپرست اداره میشود، تصریح کرد: این وضعیت، فرآیند تصمیمگیری را در مورد آنکه اقدامات نظامی بالاخره باید انجام بشود یا نشود، تضعیف میکند و حالا زمانی که شما با یک وزیر موقت سر و کار دارید، طبیعی است که این وزیر نه تنها در خصوص ارتش که در ارتباط با کاخ سفید نیز در موضع ضعف قرار دارد. این شرایط موجب تضعیف اقتدار رهبری وزارت دفاع آمریکا میشود.
وی درباره امکان تلافی توسط ایران در صورت هر نوع حمله آمریکا گفت: بله این واقعیت دارد. زمانی که در وزارت دفاع میخواستیم امکان حمله به سایتهای موشکی یا تاسیسات دیگر ایران را بررسی کنیم، باید این را هم در نظر میگرفتیم که ایران نیز به طور جدی یا از طریق شلیک موشکهایش به پایگاههای نظامیمان در خلیج فارس یا با پرتاب موشکهایش به اسرائیل به این حملات پاسخ خواهد داد. چون آنها از یک سامانه موشکی کارآمد برخوردارند.
پانهتا که زمانی هم رئیس سازمان سیا بوده، همچنین گفته است: ایران دارای چندین رویکرد است. آنها ظرفیت و توانایی هدایت جنگهای نیابتی نظیر حماس فلسطین در غزه، حوثیها (انصارالله) در یمن و سایر را دارند و به این وسیله در واقع آنها انجام حملات در سایر نقاط این منطقه را مدنظر دارند. آنها واقعا از شماری از گزینهها برای انجام اقدام متقابل برخوردارند. بنابراین این طور نیست که آمریکا به تنهایی و به سادگی، قادر به بمباران اهداف مدنظرش در ایران باشد و بهایش را نپردازد…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/164296
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper