🌐 #کیهان_آنلاین
🔰 بازخوانی خطاهایی که منجر به تحمیل «خسارت محض» به مردم شد
از پالسهایی که به غربیها داده میشد تا گذر از خطوط قرمز رهبری
🔹روزنامه فرهیختگان در گزارشی به بهانه سالروز امضای برجام نوشت: امروز و پس از گذشت چهارسال از حصول این توافق، میتوان گفت که تنها نامی از آن باقیمانده است، آمریکا رسما از آن خارج شده، اروپاییها غیررسمی و با عدم اجرای توافق آن را کنار گذاشتهاند و ایران نیز در گامهای دوماهه در حال خروج تدریجی است.
🔸در 23 تیرماه سال 98 اگر قرار باشد نگاهی به 6 سال گذشته داشته باشیم، باید اول به این پرسش پاسخ دهیم که چه شد برجام به این حال و روز افتاد و تجربه تاریخی آن برای کشور چیست؟ شاید یکی از مهمترین اشکالات برجام را بتوان رفتارهای دولت در ماههای پیش از انعقاد توافق هستهای دانست؛ رفتارهایی که دشمن را به دست بالا گرفتن در پای میز مذاکره تشویق کرد و جمهوری اسلامی ایران را در موضع ضعف قرار داد. پیغام خزانه خالی را باید نقطهعطف این رویکرد دانست.
🔸انتخاب اعضای تیم مذاکرهکننده هستهای و ترکیبی که چیده شد نشان داد در کنار نیروهای متعهد و انقلابی دو نوع نگاه ناسازگار توانستهاند نظر خود را پیش ببرند؛ دسته اول افرادی مانند عبدالرضا دریاصفهانی که مدتها بعد از امضای توافق مشخص شد همکاری مهم و گستردهای با دستگاه اطلاعاتی انگلیس داشته و متاسفانه در جریان مذاکرات برجام بهنمایندگی از بانک مرکزی در جلسات شرکت میکرد. البته علاوهبر دریاصفهانی تصاویری که در جریان مذاکرات از افراد معلومالحالی چون تریتا پارسی و هومن مجد در کنار اعضای تیم مذاکرهکننده ایرانی منتشر میشد گویای این نکته بود که برخی مسالهدارها توانستهاند ارتباط خود را با تیم مذاکرهکننده ایران برقرار سازند.
🔸یکی از ایرادات مهم برجام مربوط به اجرای تعهدات طرفین است... ایران ابتدا در راستای تعهدات خود اقدام کرد و گزارش این اقدام هم منتشر شد و بعد اروپا و آمریکا تعهدات خود را عملیاتی کردند، تعهداتی که البته روی کاغذ بودند.
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌐 #کیهان_آنلاین
📹 فیلمی از آنچه در توافق برجام بدست آوردیم و آنچه از دست دادیم!
🔹۲۳ تیر سال روز تحمیل «خسارت محض» به مردم؛ #روز_عبرت
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
کیهـــان آنلاین
🌐 #کیهان_آنلاین 🔰 بازخوانی خطاهایی که منجر به تحمیل «خسارت محض» به مردم شد از پالسهایی که به غربی
🌐 #کیهان_آنلاین
🔰 بازخوانی خطاهایی که منجر به تحمیل «خسارت محض» به مردم شد(2)
از پالسهایی که به غربیها داده میشد تا گذر از خطوط قرمز رهبری
🔸مکانیسم داوری در برجام بارها و دقیقا از زمانی که هنوز این توافق اجرایی نشده بود، از سوی کارشناسان مورد انتقاد قرار گرفت و گفته شد ایران بههیچوجه نمیتواند شکایات خود را بهنحو موثری پیگیری کند و به نتیجه برساند.
🔸بهرغم بررسیهای کارشناسی کمیسیون ویژه برجام، نتیجه این بررسیها درنهایت در سایه تصمیم کمیسیون امنیت ملی قرار گرفت و مدیریت مجلس نیز بهواسطه همسویی با دولت ترجیح داد بیتوجه به هشدارهای کمیسیون ویژه، به طرفهالعینی دستپخت متحدان خود را در دولت از تصویب بگذراند؛ اتفاقی که به تصویب 20 دقیقهای برجام شهره و برای همیشه در کارنامه مجلس نهم ثبت شد.
🔸ایراد بزرگی که بیشتر به نفرات اصلی تیم مذاکرهکننده و حتی شخص رئیسجمهور وارد است و نباید بهسادگی از کنار آن گذشت مربوط به نوع اظهارنظرها درباره نتیجه مذاکرات و خروجی برجام است... 20 فروردین 94 حسن روحانی وعده داد که «هیچ توافقی امضا نمیشود مگر با لغو تمام تحریمها در همان روز» و بعدازظهر روز سهشنبه، ۲۳ تیرماه ۱۳۹۴ در گفتوگوی زنده تلویزیونی در سالن اجلاس سران اظهار داشت: «امروز به ملت شریف ایران اعلام میکنم تمام تحریمها حتی تحریمهای موشکی، تسلیحاتی و اشاعهای بهصورتی که در قطعنامه بوده لغو میشود. تمام تحریمهای بانکی، بیمهای، مالی، حملونقل، پتروشیمی، فلزات سنگین و تحریمهای اقتصادی بهطور کامل لغو خواهد شد و نه تعلیق.» این عبارات و دیگر توصیفات غیرواقعی چون «لغو بالمره تحریمها» یا «ترک برداشتن ساختمان تحریم» همگی در کنار هشدارهای مکرری است که نزدیکان دولت از سیروس ناصری و اکبر ترکان تا مسعود پزشکیان میدادند و میگفتند که خسارت عدم اجرای برجام روزانه چند صدمیلیون دلار است.
🔸در کنار مصوبه بحثبرانگیز مجلس، رهبر انقلاب نیز اجرای توافق هستهای را مشروط به شروطی کردند که خطوط قرمز برجام نام گرفتند؛ که البته بسیاری از آنها رعایت نشد و آنطور که خود اعضای تیم مذاکرهکننده به رهبری منتقل کرده و معظمله نیز اعلام کردند، بسیاری از این خطوط قرمز زیر پا گذاشته شد.
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
#عناوين
📆 روز دوشنبه ۲۴ تیر ۱۳۹۸
در کیهان امروز می خوانیم:
📂 #تیتر_اول
🔹گزارش کیهان از کف و سوت دیروز و سکوت امروز
سینهچاکان برجام از یادآوری سالگرد برجام خجالت کشیدند
http://kayhan.ir/fa/news/165019
▫اصلاح ساختار بودجه/ فرصت اندک، ابهامات فراوان
http://kayhan.ir/fa/news/164963
▫نصب ابرسازه ۲۴۰۰ تنی فاز 14B پارس جنوبی
http://kayhan.ir/fa/news/164996
🖌 #یادداشت_روز
🔹قناری نیست گنجشک رنگ شده است!
http://kayhan.ir/fa/news/165022
📌 #خبر_ویژه
🔹خسارت ۴۳ میلیارد دلاری را چرا از اروپا مطالبه نمیکنید؟!
▫دولت برای ثبت روز «عبرت» در تقویم ملی پیشقدم شود
▫شامورتیبازی دنبالهدار مقامات اروپایی در قبال ایران
▫بگیر و نگیر عوارض شیر درازگوش در رفتار رئیس اتاق فکر فتنه
▫برجام را بد نوشتند و بدتر اجرا کردند
http://kayhan.ir/fa/news/165023
📎🔹️آقای روحانی! دادن آن همه امتیاز نقد برای گرفتن کاپ اخلاق بود؟!
http://kayhan.ir/fa/news/164999
▫گزارش خبری تحلیلی کیهان
راهکار مدعیان اصلاحات برای فرار از پاسخگویی؛ تشکیل دیکتاتوری به اسم جمهوری!
http://kayhan.ir/fa/news/165010
▫با هوشیاری پلیس فرودگاه صورت گرفت
کشف باند قاچاق ارز در فرودگاه امام(ره)
http://kayhan.ir/fa/news/164986
▫کیهان ریاست وزیر دفاع آلمان بر کمیسیون اروپا را بررسی میکند
«فون درلاین»، احیاگر کابوس جنگ جهانی دوم برای انگلیس
http://kayhan.ir/fa/news/164967
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹دولت روحانی چون نتوانست وام بگیرد بدهیهای خارجیاش کم شده است
http://kayhan.ir/fa/news/164959
▫بیمه مرکزی:
سایپا پول بیمهها را از مردم گرفته ولی به شرکتهای بیمه نداده است
http://kayhan.ir/fa/news/164962
▫ورود بسیج سازندگی به مرحله ساخت و ساز در مناطق سیلزده
http://kayhan.ir/fa/news/164964
▫خریداران دلار ضرر کردند
http://kayhan.ir/fa/news/164961
▫وزارت راه و شهرسازی:
سامانه ملی املاک تا پایان امسال راهاندازی میشود
http://kayhan.ir/fa/news/164960
🌍 #بین_الملل
🔹مذاکرهکننده ارشد فلسطینی:
منطق آمریکا، مذاکره نیست، دیکته کردن است
http://kayhan.ir/fa/news/164970
▫روزنامه فرانسوی لیبراسیون:
بنسلمان به شدت دنبال خروج از یمن است اما از آبروی خود میترسد
http://kayhan.ir/fa/news/164972
▫ ۱۴۰ کودک دیگر طی ۷ ماه گذشته در جنگ سوریه جان باختند
http://kayhan.ir/fa/news/164974
▫محافظان شخصی «گوایدو» قاچاقچی اسلحه از آب درآمدند
http://kayhan.ir/fa/news/164971
▫بزرگترین پایگاه داعش در دیاله زیر حملات شدید حشدالشعبی
http://kayhan.ir/fa/news/164968
▫در شهر قطیف
جوان عربستانی به ضرب گلوله نیروهای سعودی به شهادت رسید
http://kayhan.ir/fa/news/164969
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🖌 #یادداشت_روز
🔹قناری نیست گنجشک رنگ شده است!
#حسین_شریعتمداری
🔸این روزها، در حالی که طشت رسوایی برجام با سر و صدای زیاد از بام فریب آمریکا به زیر افتاده و کمتر کسی است که از فاجعهآمیز بودن برجام با خبر نشده باشد، یک جریان واداده
- اگر نگوییم وابسته- برای سرپوش نهادن بر خسارت کلانی که به نظام و مردم تحمیل کرده است، ساز جدیدی کوک کرده و با ادبیاتی عوامانه ادعا میکند که بیفایده بودن برجام و خسارتهای ناشی از آن تقصیر منتقدان بوده است! و یا بر این توهم دم دستی اصرار میورزد که برجام دستاوردهای فراوانی داشته ولی منتقدان مانع بهرهگیری از این دستاوردها شدهاند! اگرچه این ادعا سخیفتر از آن است که نیازی به پاسخ داشته باشد ولی از آنجا که احتمال میرود تحمیلکنندگان برجام با سرپوش نهادن بر فاجعهای که به مردم و نظام تحمیل کردهاند درپی زمینهسازی برای فاجعهای دیگر باشند، اشارهای گذرا به چند نکته درباره این دروغ بزرگ ضروری به نظر میرسد و مخصوصاً با توجه به اظهارات امروز رئیسجمهور محترم در سفر به خراسان شمالی (که به آن اشاره خواهیم کرد) بیم آن میرود که مشاورههای غلط دیگری به ایشان در میان باشد!
۱- اعتراف سینهچاکان برجام به فاجعهبار بودن آن، نکته درخور توجه و عبرتآموزی است، چرا که تاکنون برجام را «فتحالفتوح!»، «بزرگترین دستاورد تاریخ ایران!»، «نشانه تسلیم قدرتهای بزرگ جهان در مقابل مردم ایران!»، «معجزه قرن!» و... مینامیدند ولی اکنون به صراحت اعتراف میکنند که در مقابل برباد دادن شش ساله ظرفیتها و امکانات کشور و بودجه کلانی که در این راه هزینه کردهاند و از بین بردن تاسیسات هستهای که با خون دل و همت فرزندان دانشمند این مرز و بوم به دست آمده بود و... نه فقط «هیچ» دستاوردی به دست نیاوردهاند بلکه خسارتهای فراوان و غیرقابل جبرانی هم به مردم و نظام تحمیل کردهاند. آیا این اعتراف درخور توجه و عبرتانگیز نیست؟! اگر مانند گذشته برجام را دستاورد میدانستند که باز هم به آن افتخار میکردند و فاجعهبار بودن آن را به منتقدان نسبت نمیدادند! ...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/165022
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹خسارت ۴۳ میلیارد دلاری را چرا از اروپا مطالبه نمیکنید؟!
🔸ایران در هر مذاکرهای با اروپا باید خسارتهای ۱۴ ماه اخیر را پیگیری کند. ایران از تعلل اروپا، با زیان ۴۳ میلیارد دلاری مواجه شده است.
روزنامه فرهیختگان ضمن انتشار این ارزیابی خاطرنشان کرد: روزی که توافق هستهای به امضا رسید و در روزهای بعد از آن -تا قبل از اجرای برجام- یک گزاره بیش از همه توسط حامیان دولت تکرار و بازتکرار میشد و آن عبارت بود از مبلغ خسارت ایران از هر روز تاخیر در اجرای برجام. بر این اساس در فضایی که بهنظر میرسید برخی نیروهای نزدیک به دولت، افکارعمومی را با بازار حراجی اشتباه گرفته بودند، در رقابتی تاملبرانگیز هرکس سعی میکرد رقم بالاتری را بهعنوان خسارت وارده به ایران از اجرا نشدن برجام اعلام کند. یکی از خسارت ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون دلاری میگفت، دیگری با آب و تاب تیتر میزد خسارت تاخیر اجرای برجام روزانه ۴۰۰ میلیارد تومان، آن یکی میگفت نمایندگان باید بدانند که ۱۰۰ میلیون دلار ضرر در روز یعنی چه و... .
درست در روزهایی که مجلس سرگرم سبک و سنگین کردن بندهای توافق بود، سیروس ناصری، عضو سابق تیم مذاکرهکننده هستهای و همکار روحانی در سالهای ابتدایی دهه ۸۰ مدعی شد روزانه ١٠٠ تا ١٥٠ میلیون دلار هزینه تاخیر در اجرای برجام میشود. او در گفتوگویی که کمتر از سهماه بعد از امضای برجام با روزنامه «اعتماد» داشت، حتی پا را فراتر هم گذاشت و تصریح کرد هر روز تاخیر در اجرای برجام میلیاردها دلار سود عاید کشورهایی میکند که بهخاطر عملکرد آنها در منطقه، شهید میدهیم. عضو سابق تیم مذاکرهکننده هستهای برای ادعای خود استدلال هم میآورد. به گفته او، «ما حدود ٦ تا هفتمیلیارد دلار فقط برای پولهای انباشتهشده هزینه میدهیم. در طول سالهای ٨٦ تا ٩٢ حدود ٨٠٠ میلیارد دلار ورودی و به همین میزان خروجی داشتیم. با اعمال هزینه پول و هزینه گران خرید کالا به میزان ٢٠ تا ٢٥ درصد، میشود ١٠٠ تا ١٥٠ میلیون دلار در روز.» ناصری در ادامه چرتکهانداختنهایش این را هم گفت که با احتساب ٢٢ تا ٢٣ روز تاخیر در اجرای برجام ٢٠٠٠ تا ٢٥٠٠ میلیون دلار بابت تاخیر اجرای برجام ضرر به کشور وارد میشود....
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/165023
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹دولت روحانی چون نتوانست وام بگیرد بدهیهای خارجیاش کم شده است
🔸در حالی که حسن روحانی،دیروز کاهش بدهیهای کشوررا به عنوان سند موفقیت دولتش فاکتور کرد، یک کارشناس اقتصادی، علت این اتفاق را ناتوانی دولت در استقراض از خارجیها دانست.
▫حسن روحانی صبح دیروز (یکشنبه) در جمع مردم شهرستان شیروان، در حالی که میکوشید دولت خود را کارآمد معرفی نماید، گفت: هر کشوری که در مضیقه قرار میگیرد، به دلیل آنکه درآمدش کاهش پیدا میکند، بدهی خارجیاش افزایش مییابد... در سال ۹۶، ۱۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون بدهی خارجی کشور بوده اما امروز، ۹.۵ میلیارد بدهی خارجی کشور است؛ حدود ۲۵ درصد بدهی خارجی کشور کاهش یافته است، یعنی علیرغم اینکه در سختی قرار گرفتهایم، به سمت بیگانگان و خارجیها و صندوقهای بینالمللی دست دراز نکردهایم و روی پای خود ایستاده و مخارج کشور را در حد امکان تأمین کردیم. در عین حال بخشی از بدهیهای سالهای گذشته را نیز پرداخت کردهایم».
اظهارات روحانی اینطور القا میکند که دولت وی اساسا علاقهای به استقراض خارجی نداشته است و با یک برنامهریزی دقیق توانسته است در یک برنامه زمانی، حجم بدهی کشور را کاهش دهد؛ اما آیا حقیقت همین است، یعنی دولت میتوانسته از خارجیها استقراض نماید ولی تمایلی به این کار نداشته است؟
در همین رابطه، وحید شقاقی شهری، اقتصاددان، در گفتوگو با خبرنگار کیهان، درباره بدهی خارجی ایران گفت: بدهی خارجی ما در سال ۹۶ بیش از ۱۱ میلیارد دلار بود که سررسید سالیانهاش هم بین یک تا دو میلیارد دلار میباشد....
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/164959
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📎🔹️آقای روحانی! دادن آن همه امتیاز نقد برای گرفتن کاپ اخلاق بود؟!
🔸رئیسجمهور در اظهارنظری تأمل برانگیز گفته است که برجام، پیروزی اخلاقی ایران بود! حال سؤال این است که آیا دادن آن همه امتیاز نقد برای گرفتن کاپ اخلاق بود؟!
▫رئیسجمهور در جلسه شورای اداری استان خراسان شمالی گفت: اینکه قراردادی با دنیا بسته شد که پای آن ایستادیم و عهد خود را نشکستیم و متخلف نبودیم از نظر اخلاقی برای ما بسیار مهم است به طوری که به گفته بسیاری از سیاستمداران جهان مسئله برجام پیروزی بزرگ سیاسی اخلاقی در تاریخ بوده است و آمریکاییها نتوانستند زورگویی خود را در سازمان ملل، آژانس، دادگاه لاهه و دیگر مجتمعات سیاسی به نتیجه برسانند و شکست خوردند.
روحانی در اظهارنظری تأمل برانگیز گفته است که برجام، پیروزی اخلاقی ایران بود! حال سؤال این است که آیا دادن آن همه امتیاز نقد برای گرفتن کاپ اخلاق بود؟! در صنعت هستهای بتن ریختیم که کاپ اخلاق بگیریم؟! مگر قرار نبود که به واسطه برجام تمامی تحریمهای ضدایرانی بالمره لغو شود و نه تعلیق؟!
وی افزود: قدرتهاي بزرگ ١٢ سال بود كه به ما ميگفتند شما كار غيرقانوني انجام ميدهيد و بمب درست ميكنيد ولي بعد از گفتوگو، اين پرونده بسته شد كه كار بزرگي است.
برخلاف این اظهارنظر، PMD عملا بسته نشده است. در روزهای گذشته، نشست شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی به درخواست آمریکا و با موضوع پرونده ایران برگزار شد.
لازم به ذکر است که بر اساس قطعنامه آژانس، اولا ابعاد احتمالی نظامی برنامه هستهای ایران دیگر قید «احتمالی» ندارد و به طور «یقینی» و «قطعی» ثابت شد که ما در گذشته کارهایی غیر قانونی انجام دادهایم و بدین ترتیب به واسطه برجام بخش قابل توجهی از ادعاهای دروغ غرب علیه ایران در ۱۲ سال گذشته به یک سند حقوقی و معتبر بینالمللی تبدیل شد....
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/164999
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📎🔹️گزارش خبری تحلیلی کیهان
راهکار مدعیان اصلاحات برای فرار از پاسخگویی؛ تشکیل دیکتاتوری به اسم جمهوری!
🔸گفتهها و نوشتههای مدعیان اصلاحات حاکی از آن است که آنها وقتی خود را در شطرنج سیاست و بهویژه انتخابات پیشرو به دلیل کارنامه منفی خود بازنده میبینند، تحرکات و اقدامات رادیکالیتر مانند حمله به قانون اساسی را در دستور کار خود قرار دادهاند.
▫حسین مرعشی، سخنگوی حزب کارگزاران در مصاحبه با روزنامه شرق (۲۲ تیر) با بیان اینکه «ساختار سیاسی باید عوض شود» گفته است: «یا باید همه قدرتها به رئیسجمهور داده شود یا رهبری فردی را بهعنوان نخستوزیر به مجلس پیشنهاد بدهند.»
قوه قضائیه حذف شود؟
مرعشی پا را فراتر گذاشته و بدون توجه به مسائل فنی و کارشناسی در حقوق عمومی و علوم سیاسی وارد حوزه مقوله «تفکیک قوا و تقسیم قدرت» شده و در اظهارنظری سست گفته است: «وقتی میگوییم دولت؛ یعنی در کنار تشکیل کابینه، سیاستهای قضائی و مباحث فرهنگی و امنیتی از دولت جدا نباشند. بالاترین مقام قضائی باید وزیر دادگستری باشد.»
این دست اظهارات در حالی است که در هیچ کجای جهان مدرن، تفکیک قوا و توازن قوا که دو اصل بنیادین ساختارهای جوامع پیشرفته هستند، نادیده گرفته نشده و نظام دو قوهای و جایگیری قوه قضائیه در قوه مجریه سدههاست که منسوخ شده است و آقایانی که روزگاری به دنبال ریاست جمهوری مادام العمر مرحوم هاشمی بودند، گویا امروز به دنبال بازگرداندن ساختار کشور به قرون وسطی و ایجاد نوعی دیکتاتوری در پوشش جمهوری هستند!
ولایت واتیکانی!
سخنگوی حزب کارگزاران در این مصاحبه گفته است: «رهبری بهعنوان مظهر وحدت ملی بهعنوان مدافع جمهوریت و اسلامیت و مدافع مردم لازم است در یک هاله از تقدس باقی بماند و همه اختیارات اجرائی به دولت برسد»؛ دیدگاهی که ولایتفقیه را ولایت واتیکانی میداند و در تناقض آشکار با اندیشههای امام خمینی(ره)، رهبری و قانون اساسی است....
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/165010
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📎🔹️با هوشیاری پلیس فرودگاه صورت گرفت
کشف باند قاچاق ارز در فرودگاه امام(ره)
🔸فرمانده پلیس فرودگاههای کشور از انهدام باندی که در زمینه قاچاق ارز فعالیت میکردند، خبر داد.
▫به گزارش پایگاه خبری پلیس، سردار حسن مهری اظهار داشت: مأموران گیت بازرسی پلیس فرودگاه حضرت امام خمینی(ره) حین کنترل مسافران خروجی به مقصد استانبول به سه نفر درخصوص حمل و انتقال ارز مظنون شدند که پس از بازرسی وسایل و بار آنان مبلغ ۱۰۰ هزار دلار آمریکا و ۷۵۰ هزار یورو را که بهطور ماهرانهای در داخل بار خود جاسازی کرده بودند کشف و به علت عدم ارائه مجوز قانونی آن ارزها را ضبط کردند.
وی، ارزش تقریبی ارز مکشوفه را براساس نظر کارشناسان ۱۳۲ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: متهمان در اعترافات اولیه خود اعلام کردند که بهصورت باندی اقدام به جابهجایی و قاچاق ارز از کشور کرده که با هماهنگی مقام قضائی پرونده در این خصوص تشکیل و تحقیقات فنی در این زمینه ادامه دارد.
http://kayhan.ir/fa/news/164986
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 دولت برای ثبت روز «عبرت» در تقویم ملی پیشقدم شود
🔸 محافل رسانهای معتقدند رئیسجمهور باید در تغییر نام روز اعلام توافق برجام پیشقدم شود.
جهاننیوز در اینباره نوشت: با تلاشهای دولت روحانی و شخص رئیسجمهور، سال 95 بود که شورای عالی انقلاب فرهنگی با نامگذاری 23 تیر، روز تصویب برجام، با عنوان روز «گفتوگو و تعامل سازنده با دنیا» موافقت کرد.
روزی که دولت، آن را در تقویم رسمی کشور ثبت کرد تا برجام، بهعنوان بزرگترین دستاورد این دولت، در تاریخ کشور ثبت شود و سند افتخاری باشد بر پرونده بهاصطلاح ژنرالهای دیپلماسی کشور!
اما باید تا دیر نشده نام این روز را به نام «روز عبرت» یا «روز پشیمانی از اعتماد به کدخدا» تغییر داد. همانطور که پیش از تصویب برجام هم مشخص بود و متأسفانه مسئولان مدعی فهم زبان دنیا در دولت به آن باور نداشتند، از حسنظن و اعتماد به کدخدا و همراهان اروپایی آن چیزی عاید ملت مسلمان و انقلابی ایران نشد و این سادهاندیشی مسئولان، در نهایت باعث تحمیل هزینههای سنگین به کشور و هدررفت عمر مردم شد و صرفاً تجربیات قدیمی ملت ایران در اعتماد به دشمن به روزتر گردید.
البته که باید یادآور شد ملت ایران همیشه اهل صلح و تعامل سازنده با دنیا بوده است اما اینکه سالروز انعقاد یک قرارداد پرخسارت (برجام) برای ملت ایران که طرف مقابل حتی کمترین تعهداتش را هم انجام نداده و «تقریباً هیچ» عاید ایران شده بهعنوان «روز تعامل سازنده با دنیا» نام بگیرد، یک توهین به ملت بزرگ و مقاوم ایران است. باید هوشیار بود از رهگذر این تعاملخواهی ملت ایران، کوتاهی از منافع ملی و توهین به آنها برداشت نشود همانند روزگاری که مسئولان دولت اصلاحات برای «گفتوگوی تمدنها» تلاش یکطرفه داشتند و از سوی دیگر «محور شرارت» لقب گرفتند. و همان سال هم به سال نبرد تمدنها و حمله به افغانستان تبدیل شد.
همچنین لازم به ذکر است 23 تیرماه یادآور حضور حماسی مردم در سال 78 است که آن حضور پرشور همچون آبی بر آتش فتنه کوی دانشگاه ریخته شد و میتوان در عناوین این روز، واقعه مهم آن مقطع را نیز یادآور شد.
http://kayhan.ir/fa/news/165016
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 بیمه مرکزی:
سایپا پول بیمهها را از مردم گرفته ولی به شرکتهای بیمه نداده است
🔸 شرکت سایپا درحالی از مشتریان خود هزینه حق بیمه را دریافت کرده که پولی به شرکتهای بیمه واریز نکرده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، بدهی هزارمیلیاردی شرکتهای خودروساز به بیمهها موجب شده تا روند صدور بیمهنامه برای خودروهای صفر به مشکل بخورد. رویه همکاری شرکتهای خودروساز با بیمهها در گذشته به این صورت بود که خودروییها به ازای دریافت حق بیمه از مشتری و واریز آن به حساب بیمه، بیمهنامه شخص ثالث خودروهای صفر کیلومتر را در زمان تحویل خودرو، به مشتری ارائه میدادند.
اما مشکل جدیدی که برای مشتریان شرکتهای خودروسازی بهویژه سایپا بهوجود آمده این است که خودروساز با بهانه عدم صدور بیمه نامه شخص ثالث، از تحویل خودروهای صفر کیلومتر به مشتری خودداری میکند.
ماجرا از این قرار است که شرکتهای بیمه از خودروسازی سایپا طلب بسیار زیادی دارند و تصمیم گرفتهاند تا زمانی که این طلب را دریافت نکنند، بیمه نامهای هم به این خودروساز ندهند.
مدیر روابط عمومی بیمه مرکزی در واکنش به اخباری مبنی بر توقف صدور بیمهنامه خودروهای صفر کیلومتر به دستور بیمه مرکزی، گفت: شرکت سایپا حق بیمه را از مردم دریافت کرده، اما به حساب شرکتهای بیمه واریز نکرده است، این در حالی است که مردم در زمان بروز حادثه، خسارت خود را از شرکتهای بیمه مطالبه میکنند.
وی با بیان اینکه شرکتهای بیمه از شرکت سایپا میلیاردها تومان طلب دارند، ابراز کرد: ما در حالی باید خسارت مشتریان را جبران کنیم که سایپا حق بیمهای را که از مردم دریافت کرده به حسابمان واریز نمیکند.
سندیکای بیمه گران در همین خصوص اعلام کرد: بدهی سنگین سایپا به بیمهها به دو سال قبل برمی گردد که باوجود جلسات و تفاهم نامههای متعدد هنوز پرداخت نشده است.
در توضیحات سندیکای بیمه گران آمده است: طفره رفتن سایپا از آئیننامه و مقررات بیمهای موجب میشود که مردم ضرر کنند. ولی سندیکا به منظور جلوگیری از ضرر و زیان مردم تصمیم به استقرار واحدهای سیار بیمه ایران مقابل درب کارخانه سایپا گرفت. هم اکنون واحدهای سیار بیمه ایران که مقابل سایپا استقرار دارند میتوانند نسبت به صدور بیمه نامه برای خودروهایی که آماده تحویل هستند ولی به دلیل نداشتن بیمه نامه نمیتوانند از کارخانه خارج شوند، اقدام کنند.
سندیکای بیمه گران همچنین ضمن اعلام بدهی بیش از هزار میلیارد تومانی سایپا به شرکتهای بیمه بیان کرد: در صورتی که شرکت سایپا بدهی خود را به شرکتهای بیمه پرداخت کند، نسبت به صدور بیمه نامه گروهی اقدام خواهیم کرد.
http://kayhan.ir/fa/news/164962
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌍 #بین_الملل
🔹 بنسلمان به شدت دنبال خروج از یمن است اما از آبروی خود میترسد
http://kayhan.ir/fa/news/164972
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 استقبال مدعیان اصلاحات از کلاه گشاد آمریکایی-فرانسوی
🔸 سرویس سیاسی-
روزنامه آرمان در سرمقاله شماره دیروز نوشت:«ارزیابی فنی و اقتصادی طرحی مانند «فریز در برابر فریز» به کارشناسان امر بستگی دارد اما اگر پذیرش و اجرای این طرح، به ایجاد تفاهم و گفتوگو میان طرفین کمک کند و روزنه امیدی برای حل دیپلماتیک موضوع باشد، نیاز است از آن استقبال شود؛ چرا که این موضوع میتواند مقدمهای باشد برای ارائه راهحلی اساسی درخصوص پرونده هستهای ایران».
این روزنامه زنجیرهای در ادامه نوشت:«این ایران است که تحریمها را تحمل میکند و تحریمها زندگی مردم عادی در ایران را هدف گرفته است. مسائل و بحرانهایی که به صورت روزمره در اقتصاد شاهد آن هستیم ناشی از تحریمهاست. از معضل حملونقل و مشکلات صنعت خودروسازی گرفته تا غذا و دارو در ایران تحت تأثیر تحریمها قرار گرفتهاند. در چنین شرایطی ایران از هر راهی که برای عبور از تنگنا ایجاد شود، باید استفاده کند».طیف مدعی اصلاحات با سیاهنمایی وضعیت کشور و گره زدن معیشت مردم به مسئله مذاکره، در تلاش است تا پروژه ضدایرانی «فریز در برابر فریز»(توقف در برابر توقف) را کلید بزند.در روزهای گذشته پایگاه خبری پولیتیکو در گزارشی نوشته بود: یکی از گزینههای در دست بررسی، طرحی موسوم به «توقف در برابر توقف» است. در این طرح پیشنهادی قرار است آمریکا در ازای توقف اقدامات بیشتر از سوی ایران برای کاستن از تعهدات برجامی، اعمال تحریمهای بیشتر را به منظور آغاز گفتوگوها متوقف کند.
کلاه گشاد «توقف در برابر توقف» دو هدف عمده را دنبال میکند. هدف اول متوقف کردن روند کاهش تعهدات برجامی ایران است. خواسته مشترک آمریکا و اروپا دائمیکردن محدودیتهای برجامی کشورمان است. هدف دوم نیز تعمیم خسارت محض برجام به دیگر مولفههای قدرت ایران(موشکی، منطقهای و...) در قالب مذاکرات جدید است.
طرح مضحک «توقف در برابر توقف» در حالی از سوی فرانسه اعلام شده است که اکنون تحریمهای ضدایرانی وضع شده توسط آمریکا به سقف خود رسیده و در حقیقت دست ترامپ علیه ایران خالی شده است.
این روزنامه زنجیرهای مدعی شده است که طرح «فریز در برابر فریز» میتواند مقدمهای! برای حل پرونده هستهای ایران باشد! سؤال اینجاست که پس برجام برای چه بود؟!
http://kayhan.ir/fa/news/165011
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 کارگردان نمایشهایاشرافی این بار با ابتذال به صحنه رفت!
🔸 کارگردان نمایشهایاشرافی، این بار با نمایشی مملو از شوخیهای غیراخلاقی به صحنه رفته است!
وضعیت تئاتر هر روز خرابتر از قبل میشود! هنوز چند روزی از توقف اجرای یک نمایش که در آن علاوهبر طرح مسائل غیراخلاقی، به ارزشهای انقلاب نیز توهین شده بود نگذشته است. اما همزمان با این اثر، نمایش دیگری روی صحنه رفته که دستکمی از نمایش توقیف شده ندارد. این نمایش به کارگردانی حسین پارسایی در حال اجراست. همان کارگردانی که قبلا هم نمایشهای اشرافی و پر زرق و برق «بینوایان» و «الیور توئیست» را اجرا کرده و با حاشیهها و انتقادات بسیاری مواجه شد. پارسایی همچنین در دوره مدیریت بر شبکه نمایش خانگی، این بخش را به محل تاخت و تاز سریالهای مبتذل و ضدخانواده تبدیل کرد.
اما تازهترین فعالیت این مدیر سابق دولتی، اجرای نمایشی است که مطابق مد روز، بیشتر متکی به شوخیهای غیراخلاقی و هنجارشکنی است. همچنین در این نمایش ترانههای یک خواننده لسآنجلسی بازخوانی میشود. نمایشی که به ظاهر به آسیبهای اجتماعی میپردازد، اما در عمل، نگاهی سطحی به این مسائل و پرداختی مبتذل و مروج ناهنجاری دارد.
متأسفانه در عرصه تئاتر حرفهای- به استثنای برخی از نمایشها- و اغلب تالارهای دولتی و خصوصی،مضامین و روایتهایی دور از شأن فرهنگ، هنر و مردم ایران را عرضه میکنند.
http://kayhan.ir/fa/news/164995
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper