📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹خطدهی فاسد ارگان دولت به قشر جوان
🔸روزنامه ایران سهشنبهها ویژهنامهای را با عنوان «ایران جوان» منتشر میکند. ارگان دولت تا دیروز که دو شماره از این ویژهنامه طی این هفته و هفته قبل انتشار یافته گفتوگوهایی را با جوانان فعال در کار مدلینگ و تتوکاری و جوانان فعال در کلوبهای بازی یا همان گیمرها منتشر کرده است. دیگر مسائل قشر جوان، سهم بسیار اندکی در این ویژهنامه دارند. طبعا مطالب منتشر شده در این ویژهنامه میبایست پیرامون تبیین و معرفی شایستهترین الگوها، مهمترین دغدغهها و بهترین راهکارها برای شکوفایی و بالندگی یک جوان ایرانی باشد. اگر هم نیست، دست کم خلاف مسلم این مؤلفهها نباشد. آیا نیاز و نگرانی و دغدغه اصلی جوان ایرانی اینهاست که بخواهد مدل شود یا روی پوستش تتو کند و یا قهرمان کلوبها باشد و روی برد در بازی شرطبندی کند؟ چرا ارگان دولت مشکل اشتغال و مسکن و ازدواج جوان را رها کرده و به تتو و مدل و گیم پیله کرده؟ حتی اگر عدهای از جوانان چنین تمایلاتی پیدا کردهاند، چرا باید در ویژهنامهای که به نام «جوان» به جامعه عرضه شده، به جای نگاه آسیبشناسانه و شناساندن روشهای برتر دستیابی ترقی و نشاط و شادی به این مسائل دامن زد و بزرگنماییاش کرد؟ آینده یک جوان گیر تتو و مدل و گیم است؟ اصلا آیا این تصویر جامعی از قشر جوان ایران است؟ امروز جوانان ایرانی به دورافتادهترین روستاها میروند و به محرومان در عرصههای عمرانی، پزشکی، فرهنگی، مذهبی و... خدمترسانی میکنند. جوانان این مرز و بوم با درک موقعیت جنگ اقتصادی به تولید و کارآفرینی میپردازند، مشغول جهاد در عرصههای علمیاند و برای رسیدن به خودکفایی و قطع وابستگی کشور تلاش میکنند. رویشها و موفقیتهایی که غایبان ویژهنامه «ایران جوان»اند.
جالب اینجاست که روزنامه ایران در حاشیه گفتوگوی خود با یک تتوکار، نوشته: «در اینکه تتو و تزریق رنگ به زیر پوست ضرر دارد، شکی نیست تا جایی که کارشناسان از انواع بیماریهای پوستی و سرطان در این زمینه یاد میکنند و هشدار میدهند. اما طرف دیگر ماجرا این است که وقتی فرهنگ رسمی و بخشنامهای، اجازه ظهور و بروز شادی اجتماعی به جوانان نمیدهد، نتیجه، زیرزمینی شدن شادی است؛ گاهی در این حد که بنشینند و طرحی نو برای تتو دراندازند و گاهی در حد دورهمیهای خطرناک. رشد کالای ممنوع یک واکنش طبیعی برای ممنوعیت است. اتفاقی که در خیلی از زمینهها افتاده. فکرش را بکنید چقدر سایتهای کتاب اینترنتی و کتابهای زیرپلهای در این سالها رشد کرده. چرا؟ چون گلوگاه کتاب را سفت چسبیدهایم. چیزی که حتی دولتها هم نسبت به آن شکایت دارند اما گویی کاری از دست کسی برنمیآید. همین اتفاق برای ورود زنان به ورزشگاه نیز افتاده و این ماجرا هربار پیچ و تاب تازهای پیدا کرده.» این هم از استدلال بیپایه ارگان دولت! کنشها و کتابهای فاسد را ممنوع نکنیم چون زیرزمینی میشود!
http://kayhan.ir/fa/news/139767
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
👁🗨⚽️ #نگاه_ورزشی
🔹دردهای بزرگی که در فوتبال ما عادی شده است!
🔸سپیدرود رشت به عنوان یکی از باشگاههای قدیمی و ریشه دار فوتبال ایران غرق در مشکلات ریز و درشت است؛ از مشکلات مدیریتی گرفته تا بلاتکلیفی در تعیین سرمربی تنها بخشی از مشکلات تیم سپیدرود رشت است.
چرا تیم ریشه داری مثل سپیدرود که بیش از یک قرن در فوتبال ایران سابقه فعالیت دارد و این همه طرفدار جذب کرده از حیث مالکیت چنان بلاتکلیف است که در آن واحد، دو نفر ادعای مالکیت بر آن را دارند و برای فصل جدید هر یک جداگانه برای یک تیم با مربیان مختلف به توافق میرسند، با نفرات جدید به مذاکره مینشینند؟! و...
واقعا در کجای دنیا چنین چیزی را سراغ دارید، چرا در فوتبال ما عوض حل مسائل بر آنها اضافه میشود و مشکلات - آن هم مشکلات عجیب و غریب - در آن عدیده و بغرنجتر میشود؟!
چرا این حالت روزمرگی و هرچه پیش آید خوش آید دست از سر فوتبال ایران که خود را پنج ستاره و جهانی میداند بر نمیدارد؟!
مشکل فقط سپیدرود نیست اگر بود که ملالی نبود. این گونه مشکلات متاسفانه در فوتبال ما صورتی طبیعی به خود گرفته و به شکل روند و روال در آمده است. به این معنی که اگر این مشکلات در فوتبال ما روزی از جایی بیرون نزند باید تعجب کرد و پیش خود اندیشید که حتما یک جای کار عیب دارد و میلنگد! و...
مگر تیمهای قدیمی و پرطرفدار و اصیلی مثل استقلال و پرسپولیس ، مشکلات سپید رود و نظایر آن را ندارند، آیا این تیمها با این همه سابقه که در ورزش ما دارند و این پایگاه عمیقی که در سراسر ایراننزد دوستداران ورزش دارند هنوز تکلیف مالکیتی و مدیریتیشان مشخص و تثبیت شده و معلوم است...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/139725
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🔹رئیس قوه قضائیه:
همراهی با دشمن در ناامیدسازی مردم خیانت به کشور است
🔸رئیس قوه قضائیه تأکید کرد: براساس موافقت رهبر انقلاب با پیشنهاد تسریع در رسیدگی به پروندههای اخلالگران در نظام اقتصادی، صرفاً برخی تشریفات در روند رسیدگیها حذف شده و هیچ تغییری در ماهیت رسیدگی به جرایم و مجازاتها ایجاد نشده است.
به گزارش روابط عمومی قوه قضائیه، آیتالله صادق آملی لاریجانی در جلسه مسئولان عالی قضایی با قدردانی از رهبر انقلاب به دلیل موافقت با پیشنهادهای مرتبط با نحوه رسیدگی به پرونده مفاسد و اخلال در نظام اقتصادی، گفت: از رهبر معظم انقلاب که به استجازه ما در این زمینه پاسخ مثبت دادند تشکر میکنیم. بیتردید فلسفه و روح حاکم بر این استجازه و پیشنهادها، حذف برخی تشریفات رسیدگی بوده و به هیچ وجه در ماهیت جرایم و مجازاتها تأثیری ندارد.
آملی لاریجانی با بیان اینکه برای اتقان در رسیدگیها پیشنهاد کردیم که سه قاضی با حداقل 20 سال سابقه کار قضایی به این پروندهها رسیدگی کنند، این موضوع را پاسخی به دغدغه رهبری و مردم در زمینه اتقان رسیدگیها و عادلانه بودن آنها برشمرد و افزود: تاکید ما بر این است که این قضات از میان قضات شریفی انتخاب شوند که رویه و سوابق آرای آنها حاکی از اتقان در رسیدگیهاست و بر این اساس نگرانیای از جهت دقت و صحت رسیدگیها نخواهیم داشت.
آغاز روند جدید رسیدگی به پرونده اخلالگران اقتصادی...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/139766
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🔹حسن بیگی عضو کمیسیون امنیت ملی مطرح کرد:
دخالت نمایندگان در امور اجرایی آنان را از وظایف نظارتی مجلس دور میکند
🔸عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: برخی نمایندگان مجلس در کارهای اجرایی دخالت میکنند و بار اجرایی کشور را به دوش مجلس میاندازند و نمایندگان مجلس را از تحقیق و تفحص، استیضاح، سؤال و پیگیریهای قانونی خودشان دور میکنند.
ابوالفضل حسنبیگی، نماینده مردم دامغان و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با فارس ابراز داشت: امیدواریم با تشکیلات جدیدی که قوه قضائیه تشکیل داده بتواند پاسخگوی مطالبات مقام معظم رهبری و مردم باشد، طبیعتاً فردی که مفسد فیالارض است و اقتصاد کشور را به چالش کشیده و مردم را فقیر کرده و در سطح بینالمللی آبروی جمهوری اسلامی ایران را برده است و وجهه بینالمللی ما را خدشهدار کرده، باید مجازات شود.
وی تصریح کرد: بیش از یکسال از عمر دولت دوازدهم گذشته اما آنچه که امروز برای کشور معضل به وجود آورده عناصری هستند که شانههایشان زیر بار اجرایی نیست، بلکه با کمال تأسف به عنوان مشاور یا همراه یا همدست در مسائل اقتصادی کشور ایفای نقش میکنند، ما مسئولیت را از وزیر اقتصاد میخواهیم و گاهاً هم در فضای مجازی یا موضوعات رسانهای فشار روی وزیر اقتصاد است، اما شاهدیم مثلثی در دولت و با عنوان معاون اقتصادی رئیسجمهور یا مشاور عالی رئیسجمهور یا عناصری که عضو شورای اقتصادی ریاست جمهوری هستند، به وجود آمده است...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/139763
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹گزارش رسانههای حامی دولت از تأثیر بسته جدید بر بازار ارز
🔸رسانههای حامی دولت میگویند پس از بسته ارزی جدید دولت، خرید و فروش چندانی انجام نمیشود و صرافیها همچنان سردرگم هستند.
روزنامه آفتاب یزد در گزارشی با همین مضمون نوشت: خرید و فروش ارز در صرافیها همچنان مختل است و چرایی این مسئله در هالهای از ابهام قرار دارد. این در حالی است که هفته گذشته بانک مرکزی خرید و فروش ارز در صرافیها را آزاد اعلام کرد اما هنوز اطلاعیه «خرید و فروش ارز نداریم» روی شیشه اکثر صرافیها نصب است. حتی آنهایی نیز که چنین اطلاعیهای را نصب نکردهاند، پس از مراجعه مشتریان برای خرید یا فروش ارز اعلام میکنند که فعلاً از چنین اقدامی معذور هستند. این ممانعت منجر به سردرگمی خریداران و فروشندگان ارز در کوچه پس کوچههای اطراف میدان فردوسی و سایر مناطقی شده است که صرافیهای رسمی در آنجا واقع شدهاند. با وجود اعلام رسمی فعالیت صرافیها در بازار، اولین روز کار آنها آنگونه که پیشبینی میشد نبود. گزارشهای میدانی از بازار ارز در روز چهارشنبه گذشته از عدم استقبال تمامی صرافان برای گشایش دوباره و انجام معاملات ارزی حکایت داشت...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/139769
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹افزایش نرخ سود بانکی با انتشار اوراق جدید:
سردرگمی دولت در تعیین نرخ سود بانکی ادامه دارد
🔸در شرایطی که سال گذشته دولت نرخ سود سپرده را کاهش داد و پس از التهابات ارزی هم اعلام شد قرار نیست نرخ سود افزایش یابد، دولت با مجاز کردن انتشار اوراق یکساله با سود 18 درصد، علاوه بر عقبنشینی از تصمیم قبلی، نشان داده در زمینه تعیین نرخ سود بانکی دچار سردرگمی شده است.
به گزارش خبرگزاری ایسنا، حدود یکسال است که نرخ سود سپرده در بانکها تغییری نکرده و ۱۵ درصد برای سپردههای یک ساله و ۱۰ درصد برای کوتاه مدت ثابت باقی مانده است، با این حال؛ به مرور برخی هیجانات در بازار ارز یا سکه موجب انتقادات کارشناسان در این باره شد که کاهش دستوری نرخ سود بانکی موجب تحریک مردم برای آوردن سرمایههای خود به بازارهای موازی شده است.
پس از آن، در بهمنماه سال گذشته بانک مرکزی انتشار اوراق گواهی سپرده ۲۰ درصد به مدت یک هفته را در بانکها در دستور کار قرار داد تا در این مدت بتوانند با سودی که پنج درصد از نرخ سود سپرده بالاتر بود سرمایههای سرگردان را به شبکه بانکی جذب کنند.
در این فاصله حدود ۲۳۰ هزار میلیارد تومان اوراق گواهی سپرده با نرخ سود سالانه ۲۰ درصد فروش رفت که عمده آن به جابهجایی حسابهای سپرده برمیگشت، نه جذب سپرده جدید. برآوردها از این حکایت داشت که بانکها باید برای تأمین هزینه اختلاف پنج درصدی سود ایجاد شده بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان زیان بپردازند؛ چرا که محلی برای تأمین آن وجود نداشت.
اخیرا اغلب بانکها به مشتریان خود اعلام کردهاند که امکان خرید اوراق گواهی ۱۸ درصد یک ساله فراهم شده است؛ سودی که سه درصد بالاتر از نرخ ۱۵ درصد سپرده بانکی است...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/139734
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹زیباکلام: مردم میخواهند مرا برای دعوت به رأی روحانی سنگسار کنند
🔸استاد علوم سیاسی با اشاره به کاهش محبوبیت روحانی در جامعه گفت: امروز من هر کجا که میروم مردم میخواهند من را سنگسار و تکهپاره کنند که تو باعث شدی که ما به آقای روحانی رأی بدهیم.
صادق زیباکلام استاد دانشگاه در بخشی از گفتوگوی خود با روزنامه آرمان در پاسخ به سؤالی درباره سکوت روحانی به موضوع کاهش محبوبیت رئیسجمهوری اشاره کرد و گفت: در شرایط کنونی ایشان محبوبیت خود را از دست دادهاند و از سوی دیگر باعث تحت فشار قرار گرفتن اصلاحطلبان توسط مردم نیز شدهاند. امروز من هرکجا که میروم مردم میخواهند من را سنگسار و تکهپاره کنند که تو باعث شدی که ما به آقای روحانی رأی بدهیم. من حدس میزنم آقای روحانی تصوراتی درباره آینده سیاسی خود دارد. به همین دلیل نیز تلاش میکند رابطه خوبی با اصولگرایان داشته باشد. آقای روحانی به خوبی به این نکته آگاهی دارد که برای تحقق تصوراتی که برای آینده خود دارد به امثال صادق زیباکلام و اصلاحطلبان نیاز ندارد و در مقابل به اصولگرایان و حتی موافقت اصولگرایان رادیکال نیاز دارد. به همین دلیل نیز بوده که با اصولگرایان مماشات میکند و برحسب میل آنها ساز میزند.
http://kayhan.ir/fa/news/139768
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹سردار نقدی مطرح کرد:
شکست جهانی سازی با تعرفه گذاری آمریکا بر واردات فولاد
🔸معاون فرهنگی سپاه پاسداران تاکید کرد ادعای جهانی سازی با تعرفه گذاری آمریکا بر واردات فولاد شکست خورده است.
سردار محمدرضا نقدی در جمع خبرنگاران استان همدان با اشاره به پروژه جهانی سازی غرب گفت: WTO درست کردند و بر اساس آن ادبیات سازی کرده و کتابهای علمی نوشتند و در دانشگاههای ما و همه کشورهای جهان آن را درس دادند.
وی افزود:همچنین هرکسی در 50 سال گذشته، در دانشگاههای ما خواست از ضرورت حمایت از اقتصاد ملی دفاع کند، غربزدهها تخطئهاش کردند محکومش کردند که تو چرا حرف غیرعلمی میزنی دوران این مسائل تمام شد! دوران خودکفائی و اقتصاد ملی تمام شد!هرکسی خواست از خودکفایی صنعتی دم بزند گفتند اصلاً دوره این حرفها تمامشده دوره جهانیسازی است خودکفایی را مسخره کردند. هر کس از تولید ملّی حرف زد گفتند تو عقبماندهای اقتصاد دیگر روی مدار خدمات میچرخد و نه برمدار تولید. به ما توهین کردند که شما که دم از تولید ملی و خودکفایی میزنید عقبماندهاید. 40 سال این حرفها ایدئولوژی آمریکا و پیروانش بوده و این حرفها را بهعنوان علم در کتابهایشان نوشتند و به دانشگاهیان ما تحمیل کردند. با این حربه نگذاشتند خیلی شاخههای علمی و فنی در کشور ما پیشرفت بکند به خاطر همین دید غلط. خیلی از شاخههای صنعتی متوقف ماند.
اما امروز میبینیم خودشان تمام این حرفهایشان را زیر پا گذاشتند و تعرفه مضاعف بر واردات فولاد به آمریکا وضع میکنند. مدعی بودند که بهطورکلی مدار ثروت و درآمد عوضشده است و از تولید صنعتی رفته به سمت خدمات و تبلیغ میکردند که درجا زدن در تولید صنعتی عقبماندگی است. میگفتند شما بیجا میکنید میروید به سمت تولید. باید بروید به سمت خدمات. اصلاً تولید ملی یعنی چه؟ حالا خودشان تعرفه وضع میکنند آنهم در چه چیز؟ در تولید فولاد، در آلومینیوم،در کثیفترین صنایع و آلودهکنندهترین صنایع که در قطب مخالف خدمات است...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/139735
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🔹غیبت پنج ماهه ناوهای هواپیمابر آمریکا در خلیجفارس
🔸اطلاعات حرکت نیروی دریایی آمریکا و گفتههای مقامهای آمریکایی نشان میدهد این کشور بیش از پنج ماه است که در خلیجفارس ناو هواپیمابر ندارد.
۲۷ مارس (۷ فروردین) امسال بود که اعلام شد ناوگروه تهاجمی «تئودور روزولت» نیروی دریایی آمریکا خلیجفارس را به مقصد اقیانوس آرام ترک کرده است.
به گزارش فارس، اطلاعات حرکت ناوگان نیروی دریایی آمریکا و اظهارات مقامهای آمریکایی نشان میدهد از آن زمان تاکنون هیچ ناو هواپیمابر آمریکایی در خلیجفارس مستقر نبوده است.
بر اساس این اطلاعات، پس از خروج ناو هواپیمابر روزولت و ناوشکنهای همراه آن از خلیجفارس،
۱۸ آوریل (۲۹ فروردین) ناوگروه تهاجمی تحت رهبری ناو هواپیمابر «هری ترومن» راهی منطقه استحفاظی ناوگان ششم نیروی دریایی آمریکا شده تا آنطور که آن زمان اعلام شد، نهایتا در خلیجفارس مستقر شود.
قرار بود این ناوگروه، شامل ناو هواپیمابر ترومن، کشتی موشکانداز «نرماندی»، ناوشکنهای موشکانداز «فاراگوت»، «فارست شرمن»، «بالکلی» و «آرلی برک» مدتی در مدیترانه از نیروهای پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) پشتیبانی کنند و پس از آن با گذر از کانال سوئز راهی خلیجفارس شوند.
اما تنها سه ماه بعد، یعنی ۱۷ جولای (۲۶ تیر) ارتش آمریکا بر خلاف برنامه قبلی اعلام کرد ترومن به همراهی تعدادی از ناوشکنهای تحت رهبریاش، به بندر مبدأ خود در «نورفولک» ویرجینیا بازگشته، تا در یک دهه گذشته اولین ناو هواپیمابر اعزامی به منطقه غرب آسیا باشد که در خلیجفارس مستقر نشده است...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/139762
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🔹کمالوندی:
اروپا به خاطر ایران با آمریکا درگیر نمیشود
🔸سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفت: اینکه فکر کنیم اروپا به خاطر ما با آمریکا درگیر میشود خیر. ممکن است سیاست متفاوتی در مقابل آمریکا پیش گیرند اما با آن درگیر نمیشوند.
بهروز کمالوندی در گفتوگو با ایسنا، درباره بازگشت اولین مرحله از تحریمهای آمریکا علیه ایران در 15 مرداد و واکنش ایران به آن اظهار داشت: این مسئله در حوزه تصمیم هیئت نظارت بر برجام است. سازمان انرژی اتمی سناریوهای محتمل را از شدیدترین واکنشها و اقدامات تا کمترین آنها ارایه کرده است.
وی درباره ماندن یا نماندن ایران در برجام، گفت: نظر شخصی من است که ماندن در برجام بهتر از نماندن است اما ممکن است نظر نظام و مسئولان عالی چیز دیگری باشد که بسته به شرایط اعلام میشود. همانطور که هنری کسینجر میگوید خروج آمریکا از برجام و سیاست ایران در این رابطه، شکاف در آمریکا ایجاد کرده است و از طرفی میان آمریکا و اروپا ایجاد اختلاف کرده است و شش قطعنامه شورای امنیت را نیز زیر خاک کرد. اگر بدون توجیه کافی از برجام خارج شویم، همه اینها را از دست خواهیم داد.
گفتنی است، ماندن ایران در برجام دقیقا خواست و هدف آمریکا و اروپا است که بدعهدیشان، برجام را به توافقی یکطرفه تبدیل کرد و امتیازاتش را برای حریف و محدودیتهایش را برای ما رقم زد. هدف آمریکا با خروج از برجام و اروپا با معطلسازی ایران نیز استمرار همین روند و دائمی کردن محدودیتهای برجام و تعمیم آن به دیگر مولفههای قدرت ایران است. وقتی ایران براساس تعهداتی که تیم مذاکرهکننده در توافق هستهای داده بود، تعهدات نقد را در مقابل وعدههای نسیه و عمل نکرده آمریکا و اروپا اجرا کرده، تضمین هم نگرفته واضح است که ماندن ایران در برجام و ادامه تعلیق هستهای و دیگر محدودیتها برای آنها خوشایند است...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/139761
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹کنسرت خیابانی راه گریز از مشکلات اقتصادی!
🔸روزنامه ایران دیروز گفتوگویی را درباره «چگونگی تعامل هنر و سیاست» منتشر کرد و در زیرتیتری نوشت: «آیا برگزاری کنسرتهای خیابانی هنرمندان مطرح میتواند راه گریزی برای التهابات سیاسی- اقتصادی جامعه باشد؟»
در این گفتوگو آمده است: «در شرایطی که بهدلیل مشکلات اقتصادی- اجتماعی، جامعه در خطر «افسردگی جمعی» است اخبار خوبی منتشر شد که برخی هنرمندان حاضر شدهاند کنسرتهایی را در مراکز عمومی و خیابانها به صورت رایگان برگزار کنند. این هنرمندی واقعی است که رسالت خود را میشناسد. او حاضر است بر خواستههای خود پا بگذارد و به جامعه امید تزریق کند. زیرا ناامیدی بزرگترین تهدید برای هر جامعهای است.»
مایه تأسف است، در شرایطی که تورم، گرانی و بیکاریگریبان اقتصاد کشور را چسبیده و رکود، قاچاق و واردات بیرویه نفس تولید را گرفته و ارزش پول ملی هر روز در حال سقوط است، ارگان دولت کنسرت خیابانی را راهکار گریز از معضلات معیشتی و اقتصادی معرفی میکند! بیتدبیری و سوءمدیریت آنقدر بر دولت و دستگاههای مسئول سایه انداخته که روزنامه ایران این رویکرد غلط را انتخاب و کنسرت را علم کرده است.
http://kayhan.ir/fa/news/139767
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
#ورزشی
🔹برنامه مسابقات ورزشکاران ایرانی در هجدهمین دوره بازیهای آسیایی – جاکارتا
http://kayhan.ir/fa/news/139724
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰 #اقتصادی
🔹ماجرای پارچه انگلیسی و مقابله با سلطه غربی
🔸اگرچه اقتصاد مقاومتی، اصطلاحی است که در سالهای اخیر متداول شده است، اما چنین رویکردی در تاریخ معاصر ایران نیز سابقه داشته است. در قرن گذشته، اندیشمندان و عالمان روشناندیشی در کشور زندگی کردهاند که در مواجهه با هجمه استعمار، از این رویکرد به خوبی بهره گرفته و راه نفوذ و استیلای بیگانه را بر استقلال اقتصادی بستهاند. شناخت تجربه تکیه بر تولید داخلی در طول تاریخ معاصر، به خوبی قادر است ما را در موضوع بیان شده هدایت کند، نقاط قوت ما را نشان دهد و مانع از ارتکاب خطاهای پیشین شود.
تأسیس «شرکت اسلامیه» به ابتکار حاج آقا نورالله اصفهانی در اصفهان و همکاری تجار این شهر، نمونه بسیار موفقی از این راهبرد در ایران اسلامی است. رهبر انقلاب درباره اقدامات ایشان چنین میفرمایند: «در قضیه مرحوم
حاج آقا نورالله... دعوا سر همان چیزی است که ما امروز از مسئله استقلال میفهمیم؛ یعنی سلطه اقتصادی، سلطه فرهنگی، سلطه سیاسی، سلطه اجتماعی و نفوذ ویرانکننده و خانهبراندازی که غرب در دنیا داشته (آن دوره، دورهای بود که غرب با نشاط و با سرزندگی داشت میآمد و حالت تهاجمی داشت) اینها این را میدیدند، این را میفهمیدند. مرحوم حاج آقا نورالله از آن شرکتی که احداث میکند، از آن حرفهایی که میزند... نشان میدهد که مرد بسیار روشنبین، بسیار آگاه و متوجه به ابعاد سلطه بیگانه است.»
اندیشه استقلال اقتصادی...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/139684
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰 #اقتصادی
🔹اصلاح سیاستهای اقتصادی لازمه عبور از جنگ اقتصادی
🔸 جنگ اقتصادی، ترکیب واژگانی است که این روزها زیاد میشنویم؛ اما پیشینه این جنگ سالها پیش، در سال ۲۰۰۴ میلادی و در زمان ریاستجمهوری جورج بوش بر میگردد؛ زمانی که ادارهای تحت عنوان TFI (در مجموعه وزارت خزانهداری آمریکا) تشکیل شد که ریاست آن را «استوارت لوی»، فردی که از وی به عنوان طراح اصلی تحریمهای بینالمللی آمریکا علیه ایران نام برده میشود، بر عهده داشت.
پس از وی نیز «آدام زوبین» در سال 2010 جایگزین او شد و تمرکزش را بر سازوکار هوشمند تحریمها علیه ایران صرف کرد و در همین دوره طرح جنگ ارزی نیز در قبال ایران به پیش برده شد. چنانچه «جیمز ریکاردز» از استراتژیستهای مشهور آمریکایی و نویسنده کتاب «جنگهای ارزی»؛ در سال ۲۰۱۲ در موسسه کارنگی گفت: «اقدام آمریکا در به راه انداختن جنگ ارزی علیه ایران ۴۰ درصد از ارزش ریال را در یک روز کاهش داد.»
حالا مجددا طرحی برای جنگ اقتصادی علیه ایران آماده شده که حاکی از تلاش بیوقفه آمریکاییها برای ضربه زدن به استحکام اقتصادی ایران است؛ موضوعی که از ابتدا پنهان نبود و حتی روزنامه صهیونیستی جروزالم پست، در نوامبر ۲۰۱۶ پس از مسجل شدن پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاستجمهوری آمریکا به نقل از زوبین نوشت که «رئیسجمهور بعدی آمریکا فرصت تشدید تحریمهای ایران را دارد و میتواند تهران را به دلیل فعالیتهایش در منطقه تنبیه کند و سازمانهای واسطه را هدف بگیرد و حتی تحریمهای هستهای ایران را بازگرداند...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/139686
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper