🎭 #ادبی_هنری
🔹 ارتباط شهرداری تهران با نمایشهای مبتذل و توقیفی چیست؟
🔸 یک بررسی نشان میدهد که نمایشهایی که طی شش ماه گذشته توقیف یا از اجرا منع شدهاند همگی در تالارهای نمایشی زیرمجموعه شهرداری تهران به صحنه رفته بودند!
طی ماههای اخیر، چند نمایش توقیف شد که از جهاتی قابل بررسی هستند؛ چندی قبل، نمایشی با عنوان «مولن روژ» پس از چند شب اجرا متوقف شد و پس از آن، نوبت به نمایشی با عنوان «عاشقانههای خیابان» رسید که توقیف شود و به تازگی نیز نمایش «امشب اینجا» از اجرا باز ماند.
نکته قابل تأمل، اشتراکات این نمایشهاست؛ بهطوری که دو نمایش، توسط کارگردانهایی با سوابق مدیریت در دولت و شهرداری اجرا شدند. کارگردانی نمایش «مولن روژ» را حسین پارسایی انجام داد که سابقه مدیریت بر شبکه نمایش خانگی وزارت ارشاد را داشت. همچنین نمایش «عاشقانههای خیابان» نیز با کارگردانی شهرام گیلآبادی مدیرعامل خانه تئاتر اجرا شد.
اما وجه اشتراک دیگر این است که هر سه نمایش مذکور، محتوایی ضداخلاقی داشتهاند. اما وجه اشتراک دیگر این سه نمایش این است که همه آنها در تالارهایی تحت مدیریت شهرداری تهران روی صحنه رفتند. «عاشقانههای خیابان» و «امشب اینجا» در تالار ایرانشهر اجرا شدند و «مولن روژ» هم در تالار باغ کتاب تهران روی صحنه رفت؛ تالار ایرانشهر زیرمجموعه خانه هنرمندان است و این خانه نیز وابستگی به شهرداری دارد و باغ کتاب نیز تحت تملک نشر شهر است که آن هم وابسته به شهرداری تهران محسوب میشود…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/171219
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🏆 #ورزشی
🔹 برخواه: رستمی به احترام مردم باید در دوضرب شرکت میکرد
🔸 سرمربی تیم ملی وزنهبرداری گفت: حداقل انتظار ما این بود که رستمی بعد از اینکه از دور رقابتها در یکضرب اوت شد، به خاطر پرچم کشورش و مردم ایران یک حرکت دوضرب را انجام دهد.
محمدحسین برخواه درباره عملکرد تیم ملی وزنهبرداری در مسابقات جهانی تایلند گفت: بعد از تمرینات فشرده و پرفشاری که پشت سر گذاشتیم با تغییرات نسبتا زیادی تیم به مسابقات جهانی اعزام شد و تا روزهای آخر عملکرد تیم قابل قبول بود و اگر در فوق سنگین وزنهبردار ما در جدول رقابت باقی مانده بود روی سکوی نایب قهرمانی میرفتیم.
وی بااشاره به عملکرد کیانوش رستمی در مسابقات جهانی وزنهبرداری تصریح کرد: به خاطر حضور کیانوش رستمی در ترکیب تیم مجبور به ایجاد تغییراتی در نحوه چینش نفراتمان شدیم و مجبور شدیم رضا دهدار را که یک وزنهبردار 96 کیلویی است، به یک وزن بالاتر بفرستیم و امیر حقوقی که آمادگی نسبتا مطلوبی داشت و تا لحظه آخر اعزام هم در اردو حضور داشت و حتی به رکورد مجموع 390 کیلوگرم هم رسیده بود، از ترکیب تیم کنار بگذاریم.
برخواه افزود: حداقل انتظار ما این بود که رستمی بعد از اینکه از دور رقابتها در یکضرب اوت شد، در حرکت دوضرب حداقل یک حرکت برای تیم ملی ایران انجام میداد که با همان امتیاز تک حرکت دوضرب تیم ملی ایران را روی سکوی دومی تیمی قرار میداد، چون فاصله ما با بلاروس برای نایب قهرمانی فاصله اندکی بود. امتیازی که رستمی برای ایران آورد صفر بود و این توقع، توقع بیجایی نبود که حداقل به خاطر پرچم کشورش و مردم ایران یک حرکت را انجام دهد.
http://kayhan.ir/fa/news/171171
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 فارین پالیسی: نباید با ایران جنگید آمریکا پیام حمله به آرامکو را گرفت
🔸 تحلیلگر مجله فارین پالیسی معتقد است حمله به تأسیسات نفتی آرامکو، راهبرد سیاسی- نظامی دیرینه آمریکا در خلیج فارس را وارونه و سرنگون کرده است.
کان هالیتان مینویسد آمریکا و متحدانش قادر نیستند بر منطقه خاورمیانه مسلط شوند هر چند که از توان نظامی گسترده برخوردارند.
مهم نیست که حمله آرامکو، کار چه کسی بود. هر که این کار را کرد، قواعد بازی را تغییر داد، آنهم نه تنها در خاورمیانه. جک رادی کارشناس تاریخ نظامی میگوید: «اکنون زمانی است که حمله بر دفاع پیشی میگیرد و زمانی است که طرف قوی باید از طرف ضعیف بترسد.»
البته این نخستین بار نیست که در تاریخ چنین سرنوشتی رقم میخورد: قدرت آتش و برتری ارتش فرانسه در ویتنام در جنگلهای جنوب شرق آسیا به کار نیامد و آمریکا که بسیار نیرومندتر از شورشیان افغانستان و عراق بود، هر دو جنگ را باخت.
حملات چهاردهم سپتامبر به تأسیسات نفتی سعودی، تنها موجب توقف نیمی از تولید عربستان نشد، بلکه همچنین ستونهای سیاست خارجی واشنگتن در منطقه را لرزاند و شکنندگی عرضه انرژی جهانی را نشان داد. دوران دکترین کارتر در سلطه نظامی بر خلیج فارس، به پایان آمده است.
حتی دولت ترامپ و سعودیها، از متهم کردن مستقیم ایران، عقب کشیدهاند و به جای آن میگویند که ایرانیها مسئول این حمله هستند. حوثیها، قبایلی عقبمانده نیستند، آنها در این چند سال، تواناییهای نظامی و فنآوری خود را بهطور چشمگیری بالا بردهاند…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/171238
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 برخلاف ادعای حامیان تشکیل وزارت بازرگانی مطرح شد
احیای وزارت بازرگانی ۲۰۰۰ میلیارد تومان آب میخورد!
🔸 یک کارشناس اقتصادی معتقد است که تشکیل دوباره وزارت بازرگانی حدود دو هزار میلیارد تومان هزینه دربردارد که در این شرایط اقتصادی برای دولت هزینه سنگینی است و انجام آن نیز ضرورتی ندارد.
عماد ایرانی در گفتوگو با ایسنا، بااشاره به طرح دولت برای تشکیل دوباره وزارت بازرگانی اظهار کرد: دولت ابتدا قرار بود در راستای کوچکسازی خود اقدام کند تا از هزینههای کلان اداره دستگاههای اداری رها شود اما تشکیل دوباره وزارت بازرگانی با هزینههای کلانی که دارد، خلاف این رویه است.
وی با بیان اینکه تشکیل وزارت بازرگانی در این شرایط اقتصادی ضرورتی ندارد، گفت: رسیدگی به امور بازرگانی وظیفه بخش خصوصی و اتاق بازرگانی است و دولت به دلیل بروکراسی سنگینی که دارد اساسا نمیتواند در این راستا قدم موثری بردارد.
ایرانی بااشاره به هزینههایی که تشکیل وزارت بازرگانی یا تجارت برای کشور دارد، تأکید کرد: اتخاذ این تصمیم در شرایط فعلی که دولت با کسری بودجه مواجه است حدود
دو هزار میلیارد تومان هزینه در بردارد، ضمن اینکه تعداد زیادی از نیروهای فکری و اداری را نیز به خود مشغول میکند.
گفتنی است از سال گذشته که تلاطم در بازارهای مختلف شدت یافت، زمزمه احیای وزارت بازرگانی هم سوی دولت قوت گرفت. کارشناسان مختلف نسبت به این موضوع هشدار داده و معتقد بودند این تصمیم نوعی مسکن برای مشکلات است، چرا که این وزارتخانه برای جبران کمبودهای بازار به تسهیل واردات میپردازد که خود باعث تعطیلی کارخانجات داخلی و بیکاری کارگران میشود…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/171211
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌍 #بین_الملل
🔹 برگزاری انتخابات ریاست جمهوری افغانستان با مشارکت کم و تلفات بالا!
🔸 انتخابات ریاست جمهوری افغانستان در میان جنگ وگریز نیروهای دولتی و طالبان و بر جای ماندن حدود 500 کشته و زخمی از طرفین برگزار شد. مشارکت مردم نیز دراین انتخابات، بسیار کمرنگ گزارش شده است.
شنبه گذشته و همزمان با برگزاری انتخابات ریاست جمهوری افغانستان، عناصر طالبان وسایر تروریستها حداقل به 123 حمله تروریستی در بیش از 26 ولایت این کشور دست زدند. بر اساس گزارش نیویورک تایمز، در این حملات از میان غیر نظامیان و نیروهای دولتی، حدود 40 نفر کشته و 190 تن نیز زخمی شدند. این تلفات تنها متعلق به 10 ولایت بوده و در مورد تلفات احتمال در ولایات دیگر گزارشی نرسید. علاوهبر آن، وزارت کشور افغانستان از کشته شدن دست کم ۲۵۱ شورشی بین نیمه شب جمعه و روز شنبه خبر داد.
«مسعود اندرابی» سرپرست وزارت کشور افغانستان گفت: در روز انتخابات به دلیل تهدیدات امنیتی، عدم حضور کارمندان کمیسیون انتخابات و مشکلات فنی، 468 مرکز اخذ رای تعطیل بوده است.
انتخابات ریاست جمهوری افغانستان از ساعت هفت صبح شنبه به وقت محلی آغاز شد و ساعت ۱۷ بعداز ظهر نیز پایان یافت. با شمارش نیمی از صندوقهای رای، مشخص شد که حدود یک میلیون و 50 هزار نفر رای دادهاند و به طور تقریبی میتوان گفت که حدود دومیلیون نفر در این انتخابات شرکت کردهاند. از مجموع 33 میلیون نفر جمعیت افغانستان،50 درصد واجد شرایط رایدهی دراین انتخابات بودهاند. از این تعداد، 9 میلیون نفر برای رای دادن نام نویسی کردهاند. هرچند در این انتخابات، 13 نفر برای کسب کرسی ریاست جمهوری ، با هم رقابت کرده اند، ولی رقابت اصلی میاناشرف غنی(رئیسجمهور) ، عبدالله عبدالله(رئیساجرایی) و «گلبدین حکمتبار» رئیسحزب اسلامی بوده است…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/171140
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 فقط چندنفر افراد توانمند داریم!
🔸 روزنامه شرق در شماره روز گذشته خود شرح مناظره دو فعال سیاسی اصلاحطلب را (عطریانفر و اصغرزاده) منتشر کرده است. در ابتدای این گزارش اصغرزاده گفته است: «من و آقای عطریانفر بهعنوان دو عضو جبهه اصلاحات به اندیشه اصلاحطلبی باور داریم و معتقدیم که توسعه اقتصادی منهای توسعه سیاسی توهم است» گوینده در این سطرها بر موضوعی تأکید میکند که از نگاه کارشناسان بزرگترین نقطه ضعف دولت اصلاحات در گذشته و طیف موسوم به اصلاحطلب در اکنون جامعه ایرانی است.
این قشر چنان در مسایل سیاسی و حزبی غرق هستند که معمولا کمتر به معیشت و مسایل اقتصادی مردم توجه دارند. اگر به کارنامه فراکسیون امید در مجلس نگاه کنید از آنها تحرک قابل توجهی در موضوع معیشت نمیبینید. در سالهای پایانی دولت اصلاحات نیز تئوریسینهای این طیف نوشتند ما چنان در توسعه سیاسی غرق شدیم که از توسعه اقتصادی غافل ماندیم.
در این گزارش نیز آمده: «اصلاحطلبان البته در مباحث اقتصادی از مشی و مکتب خاصی پیروی نمیکنند. دولت آقای خاتمی بارها سیاستهای اقتصادی خود را در تداوم سیاستهای اقتصادی دولت آقای هاشمی اعلام میکرد. اشتباه جریان اصلاحطلبی در تمام این سالها آن بود که وقتی در قدرت سهیم شد به شکلی خود توجیهگر قدرت شد و با منطق و زبان قدرت سخن گفت تا آنجا که زمانی اعتراضات گروههای مردم به گرانی و تورم و بحران اقتصادی را اغتشاش نامید. جبهه اصلاحات همیشه یک طیف گسترده با گرایشات اقتصادی بازارمحور تا برنامهمحور بوده است.»
همچنین در بخشی از این گزارش آمده: «اصلاحطلبان هشدار دادند که خروج آمریکا از برجام، فشار تحریمها و فروپاشی برجام جز به تقویت رادیکالیسم نخواهد انجامید و به همین علت دولت را تشویق کردند با چنگودندان از دستاورد دیپلماسی خود صیانت به عمل آورد.»…
http://kayhan.ir/fa/news/171237
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 دهنمکی:
پولهای مشکوک در سینما هدف خاصی را دنبال میکنند
🔸 کارگردان اخراجیها درباره ورود سرمایههای مشکوک در عرصه هنر و همچنین مسئله هپکو، صحبت کرد.
مسعود دهنمکی درباره ورود سرمایههای مشکوک به وادی هنر بیان داشت: یک بخشی از این سرمایههای هنگفت هدایتشده وارد میشود برای اینکه مدیریت فرهنگی کشور را دستشان بگیرند. خیلی هدفمند و سیاستگذاریشده وسط میآیند؛ هم در شبکه نمایش خانگی و هم در سینما. یعنی نوع فیلمهایی که اینها حمایت میکنند، حتما از لحاظ محتوا در خدمت جریان سرمایهگذار فیلم است. یعنی سر هر فیلمینمیروند سرمایهگذاری کنند، حتی فیلم بفروش. بعضی آدمها حتی میدانند ممکن است فیلم ما چندمیلیارد بفروشد و پولشان هم برگردد، ولی حاضر نیستند در این زمینه بیایند و سرمایهگذاری کنند. وی همچنین درباره مسئله «هپکو» نیز اظهار کرد: خیلی جالب است، کسانی که تفکر سرمایهداری و الگوی توسعه آن شکلی را در جامعه باب کردند، امروز دارند در مورد هپکو حرف میزنند. یعنی خود دزدها داد میزنند آی دزد! چون خریدار دارد. الان هم که فراگیر شده، چون شبکههای اجتماعی و رسانههای جدید همه دارند در این مورد حرف میزنند!
http://kayhan.ir/fa/news/171218
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper