📌 #خبر_ویژه
🔹 اعتراف دردناکی است اما ایران بر منطقه حاکم شده است
🔸 یک نشریه وابسته به ارتجاع عرب نوشت: ایران بر خاورمیانه حاکم شده است. اعتراف به این حقیقت دشوار است اما برای درک چگونگی تعامل با این واقعیت، چارهای جز اعتراف نداریم.
العربیالجدید مینویسد: ایران دستاوردهای سیاسی زیادی در منطقه داشته است؛ چه در مورد پایتختهایی که بر آن نفوذ دارد و چه نسبت به دشمنانش و حتی سیاستهای دولتهای بزرگ.
عوامل مختلفی در افزایش تأثیر ایران در منطقه سهیم بوده است که عبارتند از:
- استفاده از خلأ: ایران نفوذ خود را در محیطهایی افزایش داده است که از خلأ سیاسی رنج میبرد. البته این کشور، همواره هدف خود از گسترش دایره تأثیراتش را حفظ موجودیت دولتها معرفی میکند.
- بهرهبرداری از جنگهای سخت: قدرت ایران، با تواناییاش برای سازگاری با شرایط، متمایز شده است، همانطور که این کشور از قدرت زیادی در منطقه برخوردار است که با کمک نیروهای نیابتی و استفاده از تکنولوژیهای جدید و سلاحهای پیشرفته، آن را افزایش داده است.
- ایران بر محیطهایی تمرکز میکند، که همواره در طول تاریخ اسلام مظلوم واقع شدهاند؛ بنابراین، این کشور حاضر است برای بازپس گرفتن حق آنان، هر هزینهای را پرداخته و تبعات آن را تحمل کند.
- بازی با درگیریهای بینالمللی: ایران میداند چگونه برخی طرفهای بینالمللی را در برابر دشمنان خود قرار دهد؛ همچنانکه در مورد روسیه و چین و دشمنی آنها با آمریکا، موفق عمل کرد...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/171336
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 مدیرعامل صندوق قرض الحسنه امداد ولایت اعلام کرد
پرداخت 7 هزار میلیارد تومان وام قرضالحسنه به نیازمندان تا پایان سال
🔸 مدیرعامل صندوق قرضالحسنه امداد ولایت از افراد نیکوکار برای سپردهگذاری در این صندوق و ترویج فرهنگ قرضالحسنه واقعی در کشور دعوت کرد.
به گزارش سایت خبری کمیته امداد، مجید باجلان با حضور در یک برنامه تلویزیونی، بااشاره به اینکه ماموریت اصلی کمیته امداد توانمندسازی مددجویان تحت حمایت است، گفت: هدف اصلی تاسیس صندوق قرضالحسنه امداد ولایت در کنار ترویج فرهنگ قرضالحسنه واقعی در کشور، پرداخت وامهای قرضالحسنه در سرفصلهای مختلف برای خودکفایی و توانمندی مددجویان است.
باجلان با بیان اینکه کمیته امداد با پرداخت وامهای قرضالحسنه، سال گذشته ۱۴۸ هزار فرصت شغلی برای مددجویان ایجاد کرد، ادامه داد: امسال از محل منابع صندوق قرضالحسنه امداد ولایت و ظرفیتهای منابع بودجه حمایتی کمیته امداد، هدفگذاری برای پرداخت هفت هزار میلیارد تومان تسهیلات قرضالحسنه به مددجویان و خانوادههای نیازمند پیشبینی شده است.
وی با تاکید بر اینکه سقف وامهایاشتغالزایی به مددجویان ۵۰ میلیون تومان است، افزود: وام ساخت و تعمیر مسکن ۳۰ میلیون تومان، ودیعه مسکن ۱۵ تا ۲۰ میلیون تومان و تسهیلات گرهگشایی، درمان و تحصیلی ۵ تا ۱۰ میلیون تومان است که در وامهای ضروری، هیچگونه کارمزدی دریافت نمیشود.
باجلان گفت: اولویت پرداخت تسهیلات صندوق قرضالحسنه امداد ولایت به مددجویان است اما به علت مشکلات اقتصادی و مراجعات مردمی، پرداخت تسهیلات قرضالحسنه به سایر اقشار نیازمند از طریق صلاحیتسنجی توسط کمیته امداد انجام میشود.
مدیرعامل صندوق قرضالحسنه امداد ولایت با دعوت از افراد نیکوکار برای سپردهگذاری در این صندوق اظهارداشت: ترویج واشاعه فرهنگ قرضالحسنه واقعی در جامعه از مهمترین اهداف کمیته امداد در صندوق قرضالحسنه امداد ولایت است...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/171289
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 ترفندهایی برای سرپوش گذاشتن بر ناکارآمدی
🔸 روزنامه آرمان در مطلبی نوشت: «نمیتوان حضور جریان اصلاحات در انتخابات را به شوخی گرفت و اجازه نداد چهرههای کارآمد این جریان در انتخابات حضور پیدا کنند. امروز همه کارشناسان و مردم جامعه جز عده معدودی طرفدار اصلاحات هستند و تنها راه عبور از چالشهای کنونی را اصلاحات میدانند».
طیف مدعی اصلاحات در آستانه هر انتخابات، با حمله به شورای نگهبان، اینگونه وانمود میکنند که هیچ نقشی در حاکمیت ندارند و اگر در نهادهای تصمیمگیر و تصمیمساز حضور داشتند، چنین میکردند و چنان.
این در حالی است که اکنون 6 سال است که اکثریت مطلق دولت روحانی در اختیار مدعیان اصلاحات است. علاوه بر این فراکسیون امید مجلس و شوراهای شهر در برخی کلانشهرها از جمله تهران در اختیار طیف مدعی اصلاحات است.
مدعیان اصلاحات مسبب اصلی وضع موجود در کشور هستند و به جای گرفتن ژست اپوزیسیون، باید درباره عملکرد خود به افکار عمومی پاسخگو باشند.
http://kayhan.ir/fa/news/171335
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 استقبال مردم لبنان از یک نماهنگ ضدآمریکایی تولید ایران
🔸 رئیس شبکه المنار لبنان از استقبال مردم این کشور از نماهنگ ضدآمریکایی «ایستادهایم2» خبر داد.
گروهی از مدیران حوزه هنری با حضور در ساختمان شبکههای خبری المیادین و المنار از بخشهای مختلف این شبکهها بازدید کرده و در جریان فعالیتهای آنها قرار گرفتند.
در ابتدای این بازدید، عماد خیاط سردبیر شبکه المیادین، فعالیت در فضای رسانهای جهان عرب را کاری دشوار خواند و گفت: در جریان خبری روز دنیا فعالیت کردن و جذب مخاطب هنری دو چندان است، بنگاههای خبری و شبکههای اطلاعرسانی در کنار فضای مجازی جریانهایی را شکل دادهاند که خبر صدق و موثق در میان انبوهی از شایعهها گم میشود در حالی که اگر بتوان با جلب اعتماد مخاطب، اخبار صحیح را با هنر تصویر به سمع و نظر مخاطب رساند قطعا اتفاق بزرگی رخ داده است.
وی ادامه داد: شبکه المیادین با کنار زدن شبکه الجزیره به مهمترین و تأثیرگذارترین شبکه جهان عرب بدل شده است و تعداد مخاطبین این شبکه را در بالاترین رتبه شبکههای عرب زبان قرار داده است، ما تلاش میکنیم در عین بیطرفی حقایق را بازگو کنیم و از حمایت افراطی از جریان خاصی بپرهیزیم.
مسئولین حوزه هنری به دعوت شبکه المنار نیز در تحریریه خبر این شبکه حضور یافتند و با مسئولین آن دیدار کردند. در این نشست مشترک بر پخش تولیدات و سریالهای ایرانی تأکید شد. مدیر این شبکه درباره تولیدات رسانههای جمهوری اسلامی ایران گفت: مردم لبنان علاقه بسیاری به فرهنگ ایران دارند بهطوری که بسیاری از سریالهای پخش شده از این شبکه مورد استقبال مخاطبین قرار میگیرد...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/171310
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🏆 #ورزشی
🔹 رضازاده: باید ۶ سال پیش رستمی را مدیریت میکردیم
🔸 رئیس اسبق فدراسیون وزنهبرداری گفت: همه ما میگوییم که تمرینات انفرادی کیانوش رستمی، روش خوبی نیست ولی خودش راضی است.
حسین رضازاده در گفتوگویی با خبرگزاری تسنیم در مورد کسب عنوان چهارمی جهان توسط تیم ملی وزنهبرداری ایران اظهار داشت: وزنها تغییر پیدا کرده و تیم کامل به مسابقات اعزام شده بود. البته بیشتر از 5 یا 6 تیم ایران با تیم کامل خود در مسابقات شرکت نکرده بودند. تیم ایران نیز با 10 وزنهبردار راهی مسابقات شده بود که از لحاظ تیمی هم مقام بهتری کسب کند ولی در اوزان المپیکی مدال نگرفتیم. مدالهایی هم که گرفته شد، ضعیف بود.
رئیسپیشین فدراسیون وزنهبرداری گفت: باید در زمینه تیم ملی، برنامهریزی بهتری انجام شود چون کشورهایی که در اوزان المپیکی مدال گرفتند، وزنههای خیلی خوبی زدند. ما دو سهمیه المپیک در 2020 داریم که امیدوارم با برنامهریزی بهتر، نتایج خوبی در این دو وزن کسب کنیم.
رضازاده در مورد تمرینات اختصاصی و خارج از اردوی کیانوش رستمی نیز صحبت کرد: او بیش از 6 سال است که تنها تمرین میکند. این قضیه باید همان 6 سال پیش مدیریت میشد که به همراه گروه و تیم تمرین کند ولی این مدیریت انجام نشد. کیانوش در المپیک 2016 ریو طلا گرفت و همه بهبه و چهچه گفتند ولی در مسابقات اخیر، بدن او سرد شد و وزنهها را اوت کرد. من معتقدم نباید او را مورد هجمه قرار داد و در آستانه المپیک باید از او حمایت کرد. خودش گفته که وزنههای 190 در یک ضرب و 230 در دو ضرب را بالای سر برده که بسیار باارزش است. وقتی هم که کار خود را در مسابقات با 180 کیلوگرم آغاز میکند، نشان میدهد که آماده است.
http://kayhan.ir/fa/news/171292
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📡 #دور_دنیا
🔹 دستگیری زندانی فراری بعد از ۱۷ سال به کمک پهپاد
http://kayhan.ir/fa/news/171277
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌍 #بین_الملل
🔹 20 روز مانده به اعلام نتایج انتخابات
اشرف غنی و عبدالله هردو مدعی پیروزی شدند!
🔸 در حالی که تا اعلام نتایج قطعی انتخابات ریاست جمهوری در افغانستان، حدود 20 روز دیگر باقی مانده است، اشرف غنی و عبدالله عبدالله هر دو مدعی پیروزی در این انتخابات شدند.
دیروز دو کاندیدای اصلی انتخابات ریاستجمهوری افغانستان که شنبه گذشته برگزارشد، مدعی پیروزی در انتخابات شدند. این در حالی است که کمیسیون انتخابات افغانستان قبلا اعلام کرده بود، نتایج نهایی انتخابات ،تا سه هفته دیگر اعلام نمیشود و کاندیداها تا آن زمان، حق اعلام پیروزی خود را ندارند. در انتخابات مذکور 13 کاندیدا برای فتح کرسی ریاست جمهوری، با هم رقابت کردهاند. اما، دو کاندیدایی که احتمال پیروزی آنها میرود،اشرف غنی و عبدالله هستند.
به گزارش ایسنا، با اعلام پیروزی توسط این دو نفر، انتظار میرود که بحران انتخاباتی پنج سال پیش که هر دوی این نامزدها مدعی پیروزی در انتخابات شده بودند، بار دیگر تکرار شود.
بر اساس قانون انتخابات افغانستان، اگر هیچ نامزدی قادر به کسب بیش از نیمی از آرای اخذ شده نشود، انتخابات به دور دوم کشیده خواهد شد. از مجموع 9 میلیون نفری که برای رای دادن در انتخابات، نام نویسی کرده بودند، تنها حدود دو میلیون نفر به پای صندوقهای رای آمدند و رای دادند.
عبدالله در یک کنفرانس خبری ، ادعا کرده که بیشترین آرا در انتخابات را به دست آورده و همین ادعا را نیزاشرف غنی کرده است؛ عبدالله صالح معاوناشرف غنی، گفت: بر اساس اطلاعاتی که به دست ما رسیده، ۶۰ تا ۷۰ درصد مردم به غنی رای دادهاند.
در روز انتخابات افغانستان و شب قبل از آن، عناصر طالبان در بسیاری از مناطق دست به حمله تروریستی زده بودند. این حملات و واکنش متقابل نیروهای دولتی، حدود 500 کشته و زخمی از طرفین بر جای گذاشته است.
http://kayhan.ir/fa/news/171269
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 به جای حل مشکلات دنبال محلی برای اعتراضاند!
🔸 روزنامه اعتماد در مطلبی با عنوان «حق اعتراض شهروندان» به قلم یکی از نمایندگان اصلاحطلب درخصوص رد مصوبه هیئت وزیران برای تعيين مكاني براي تجمع شهروندان از سوی دیوان عدالت اداری نوشت: «اين طرح در كميسيون تصويب شده و هيئترئيسه هم چاپ و منتشر كرده و در دسترس نمايندگان است و متن آن از طريق سايت مركز پژوهشها قابل دسترس است. در حال حاضر نيز ما اين طرح را از جمله اولويتهاي اصلي خود در مجلس ميدانيم و بر اين اساس، تلاش ميكنيم طرح را در اولين فرصت، به صورت اولويتدار در دستوركار صحن قرار دهيم تا با تصويب آن در مجلس و انشاءالله تاييد آن در شوراي نگهبان، شهروندان را از سردرگمي در انجام وظيفه و حقي كه قانون اساسي برايشان قائل شده، خلاص كنيم... طرحي كه ما در مجلس به تصويب كميسيون شوراها رسانديم نيز هيچ محدوديتي براي معترضان ايجاد نميكند. كارگران ميتوانند به سمت وزارت كار تظاهرات كنند و فرهنگيان نيز ميتوانند به سمت وزارت آموزش و پرورش راهپيمايي كنند. طلاب ممكن است بخواهند در حوزه علميه تحصن كنند يا بازاريان بخواهند دست به اعتصاب زده و بازار را تعطيل كنند، هيچ محدوديتي نيست.»
این هم از طنزهای تلخ روزگار ماست که چنین مسئولانی بعد از 4 سال از نمایندگی در مجلس یا با گذشت 6 سال از عمر دولت هنوز خمیرمایه صدای اعتراض مردم که همانا مشکل معیشت و مسکن و کار و اشتغال است را نشنیدهاند و حالا میخواهند از طریق تعیین مکانهای خاص این صداها را بشنوند. حال آنکه از قدیم گفته شده، علاج واقعه را قبل از وقوع باید کرد. بدیهی است اگر مسئولان مربوطه مشکلات و مسائل معیشتی مردم را جدی میگرفتند و در جهت رفع آنها عزمشان را جزم میکردند، ریشه اغلب اعتراضات خود به خود از بین میرفت و نیازی به تعیین محل برای اعتراضات نبود.
کافی است به لیست مشکلات موجود مردم نگاهی گذرا بیندازیم تا مشخص شود که وظیفه اساسی دولت و مجلس چیست، رسیدگی به این مشکلات یا تعیین محل برای اعتراضات، اعتراضاتی که سابقه نشان داده است که دولت و وکیلالدولهها گوش شنوایی برای شنیدن آنها ندارد!
http://kayhan.ir/fa/news/171335
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper