📡 #دور_دنیا
🔹 آلمانها و بحران «نژادپرستی»
🔸 سال گذشته ۹۱۰ مورد عمل مجرمانه ضد مسلمانان و مساجد در آلمان به وقوع پیوسته است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، نژادپرستی زخمی کهنه و گویی میراثی از هیتلر است که در جامعه آلمان باقی مانده و بیشتر دامن مهاجران، پناهجویان و بهخصوص مسلمانان را میگیرد. بر اساس یک آمار رسمی و ثبت شده در سال گذشته ۹۱۰ مورد عمل مجرمانه ضد مسلمانان و مساجد در آلمان به وقوع پیوسته است، این غیر از اهانتها، خشونتها و بیحرمتیهای بیانی و عملی است که راستگرایان افراطی ضد مسلمانان مرتکب میشوند و در جایی هم ثبت نمیشود. به گفته وزیر کشور آلمان، از میان راستگرایان ۱۲ هزار و ۷۰۰ نفر دسترسی به سلاح دارند و خطری بالقوه برای این کشور است.
http://kayhan.ir/fa/news/173595
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 دولت روحانی رکورددار پایینترین نرخ رشد اقتصادی
🔸 بر اساس آمار بانک مرکزی و مرکز آمار از شاخص تولید ناخالص داخلی کشور، در میان دولتهای پس از جنگ تاکنون، پایینترین رشد اقتصادی به دولت حسن روحانی تعلق دارد.
به گزارش مشرق، بر اساس آمار بانک مرکزی، متوسط رشد اقتصادی سالانه دولتهای سوم و چهارم (۱۳۶۰ تا ۱۳۶۷) حدود 0/85 درصد بود. از آنجا که آن مقطع همزمان با جنگ تحمیلی ۸ ساله بود، طبیعی بود که رشد اقتصادی کشور پایین بیاید.
پس از دوره دفاع مقدس، دوران بازسازی کشور آغاز شد که موجب بالا رفتن رشد اقتصادی کشور شد. به همین دلیل دولتهای پنجم و ششم (دولت سازندگی) رکورد بالاترین رشد اقتصادی کشور را با متوسط سالانه ۵/۵ درصد تصاحب کرد.
بر اساس آمار بانک مرکزی، متوسط رشد اقتصادی کشور در ۸ سال دولت اصلاحات (۱۳۷۶ تا ۱۳۸۳) حدود 4/2 درصد و در دولت احمدینژاد (۱۳۸۴ تا ۱۳۹۱) ۳/۳ درصد بود.
بانک مرکزی رقم رشد اقتصادی سال ۱۳۹۷ را سانسور کرده اما مرکز آمار آن را منفی 4/9درصد اعلام کرده است. بدین ترتیب در ۶ سال اول دولت روحانی (۱۳۹۲ تا ۱۳۹۷) رشد اقتصادی کشور 1/8 درصد بوده است که پایینترین رشد اقتصادی در سه دهه اخیر و پس از دفاع مقدس محسوب میشود.
http://kayhan.ir/fa/news/173675
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌍 #بین_الملل
🔹 از سوی داعش
«ابو ابراهیمهاشمی قرشی» جانشین« ابوبکر بغدادی» شد
🔸 گروه تروریستی داعش با انتشار یک پیامی صوتی مرگ «ابوبکر بغدادی» را تایید و «ابوابراهیمهاشمی قرشی» را به عنوان جانشین او معرفی کرد.
ابوبکر بغدادی سرکرده جنایتکار گروه ترویستی سلفی تکفیری داعش هفته گذشته پس از آنکه تاریخ مصرفش برای اربابان آمریکایی تمام شد به گفته ترامپ مثل سگ کشته شد. روز جمعه این گروه تروریستی پس از چند روز سکوت درباره عملیات آمریکا با انتشار یک پیام صوتی مرگ سرکرده خود و «ابوالحسن مهاجر»، سخنگوی آن را تأیید و «ابو ابراهیمهاشمی قرشی» را به عنوان سرکرده و «ابوحمزه قرشی» را به عنوان سخنگوی جدید این گروه معرفی کرد.
به گفته «حسن ابو هنیهًْ»، کارشناس گروههای تروریستی، «هاشمی» فردی ترکمن است که اسم اصلی وی «عبدالله قرداش» و ملقب به «ابوعمر ترکمانی» است. براساس اطلاعاتی که یکی از فرماندهان بارز گروه تروریستی داعش ملقب به «اسماعیل عیثاوی» فاش کرده، بغدادی از مدتها قبل« قرداش» را به عنوان معاون خود انتخاب کرده بود.
به گزارش باشگاه خبرنگاران به گفته این کارشناس گروههای تروریستی،هاشمی پیش از این ریاست دیوان امنیتی داعش را بر عهده داشته که یکی از مهمترین سازمانهای درونی این گروه تروریستی است. همچنین مدتی مسئول عملیاتهای بمبگذاری بوده است. پیشبینی این کارشناس این است که سرکرده جدید که درون گروه تروریستی داعش به «تخریبگر» ملقب است این گروه را بیش از پیش به سوی مسائل نظامی سوق میدهد. وی میگوید: «هاشمی به نسبت بغدادی خشونت بیشتری دارد و احتمالا مسیری افراطیتر از سرکرده قبلی در پیش میگیرد».
خبرگزاری رویترز نیز درباره تابعیت سرکرده جدید داعش نوشته برخی میگویندهاشمی همان سرکرده بارز داعش ملقب به «حاج عبدالله» است که بر اساس این میتواند به قریش منتسب شود. همچنین گفته شده قرداش از افسران ارتش رژیم صدام حسین، دیکتاتور سابق عراق بوده است و پس از سقوط موصل جزءاولین عناصری بوده که به کمک بغدادی رفته است.
http://kayhan.ir/fa/news/173621
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 نباید مشکلات کشور را به گردن دولت بیندازیم!
🔸 روزنامه آرمان در مطلبی نوشت:«رضايت مردم، عدالت و تامين معيشت مردم نقش پدافند غيرعامل را دارد که بر پدافند عامل مقدم و مهمتر است و هزينهاي هم ندارد. با اين حال با وقوع چنين شرايطي بايد همه دست به دست هم دهند و در جهت برونرفت از مشکلات به دولت کمک کنند و هيچکس نيز خود را کنار نکشد. هر دستگاهي در بهوجود آمدن شرايط فعلي سهمي دارد و بايد به اندازه همان سهم مورد بازخواست قرار گيرد. اينطور نيست که فقط دولت را مقصر بدانيم و بگوييم ساير نهادها در بروز چنيني شرايطي مقصر نيستند». بر طبق مستندات متعدد، 80 درصد اقتصاد کشور در اختیار دولت است. اما متأسفانه کارنامه دولت در حوزه اقتصاد به شدت ضعیف و غیرقابل دفاع است. رسانههای زنجیرهای در پی آن هستند تا با انکار نقش دولت در ایجاد وضع فعلی، زنگ حساب دولت را به حاشیه ببرند.
http://kayhan.ir/fa/news/173671
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 اهانت یک منتقد به منتقد «خانه پدری»
🔸 یک منتقد با جملات سخیفی به یک کارگردانِ منتقد فیلم سیاه «خانه پدری» اهانت کرد!
(م. د)- منتقد فیلم و یکی از مدیران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی- که بیشتر در برنامه هفت دیده شده است، به حسین لطیفی کارگردان و سردبیر و مجری برنامه هفت اهانت کرد. حسین لطیفی سوم آبان در برنامه هفت شبکه سه، از وجود خشونت در فیلم خانه پدری انتقاد کرد و گفت که؛ «با دیدن این فیلم دچار گرفتگی قلب شدم».
(م. د) نیز در فضای مجازی نوشت: «آقای محمدحسین لطیفی! ناراحتی قلبتان با توقیف خانه پدری برطرف شد الحمدلله؟ امیدوارم ناراحتی دیگری نداشته باشید، چون ممکن است برای درمان (...) چند فیلم دیگر هم توقیف شوند.» منتقد یاد شده، تنها حامی خانه پدری نیست که به مخالفان این اثر ضدایرانی و ضد دینی اهانت میکند. قبلاً نیز چند سینماگر و منتقد به مخالفان محتوای خانه پدری اهانت کردند. از جمله اهانتکنندگان یک عضو هیئتمدیره خانه سینما است که منتقدین خانه پدری را دشمنان دستاوردهای سینمای ایران معرفی کرده بود.
جالب این است که اهانتکنندگان؛ همگی مدعی آزادی بیان و آزادی اندیشهاند اما همزمان؛ مخالفت مستدل یک فرد یا یک منتقد را با یک فیلم درجه چندم تحمل نمیکنند!
http://kayhan.ir/fa/news/173653
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 فارین پالیسی: سیاست فشار حداکثری برای مهار منطقهای ایران شکست خورده است
🔸 یک نشریه آمریکایی نوشت سیاست فشار حداکثری بر ایران شکست خورده و نیروهای همسو با ایران در منطقه، قدرتمندتر از همیشه هستند.
فارین پالیسی مینویسد: دولت دونالدترامپ از زمان به دست گرفتن سکان ریاست جمهوری آمریکا راهبرد فشار حداکثری را برای اصلاح مسیر سیاستهای امنیتی و خارجی ایرانیها در پیش گرفته است. این راهبرد عمدتاً بر تحریمها برای تغییر رفتار ایران با پیچیده کردن دسترسیاش به بازارها و زیرساختهای مالی بینالمللی استوار بوده است. اما این رویکرد در تغییر سیاست خارجی ایران به موفقیتی نرسیده است.
تحریمهای مالی نمیتواند بسیاری از مهمترین جنبههای روابط نیروهای نیابتی ایران را پوشش دهد. تهران هیچگاه علاقمند به وابستهسازی نیروهای نیابتیاش به ارسال سلاح و تجهیزات نبوده و در عوضترجیح میدهد آنها در بافت سیاسی و اقتصادی کشورهای خودشان در ساخت صنایع دفاعی خودکفا شوند.
همزمان با تصمیمترامپ و خروج نیروهای آمریکایی از سوریه، تهران آرام آرام به هدفش در ساخت یک پل زمینی که در سرتاسر منطقه گسترده است، نزدیک میشود. یکی از مؤثرترین موانع پیش روی گسترش نفوذ ایران در داخل خاک سوریه بهویژه در جبهه شمال شرقی حضور نیروهای دموکراتیک سوریه است. بدون این عامل بازدارنده، ایران به راحتی میتواند نیروهای نیابتیاش را تغذیه و امنیت منطقه را تأمین کند. این موفقیت در نهایت به تقویت سپاه پاسداران منجر خواهد شد...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/173674
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 در8ماهه سال جاری میلادی رخ داد
افت ۷۵ درصدی تجارت اروپا با ایران علیرغم وعدههای برجامی
🔸 علیرغم وعده کشورهای اروپایی مبنی بر تلاش برای حفظ برجام،تجارت اتحادیه اروپا و ایران در ۸ ماهه سال جاری میلادی افت ۷۵ درصدی داشته و به ۳ میلیارد و ۴۷۱ میلیون یورو رسیده است.
به گزارش تسنیم، آمار منتشرشده از سوی اداره اطلاعات اقتصادی اتحادیه اروپا (یورو استات) نشان میدهد مبادلات تجاری ایران و 28 عضو این اتحادیه در 8 ماهه سال جاری میلادی با افت قابل توجه نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن مواجه شده است.
مبادلات دو طرف در 8 ماهه 2018 بالغ بر 14.292 میلیارد یورو بوده که این رقم در 8 ماهه امسال با افت 75 درصدی به 3.471 میلیارد یورو رسیده است.
صادرات اتحادیه اروپا به ایران در ماههای ژانویه تا اوت 2019 به کمتر از نصف صادرات این اتحادیه به ایران در مدت مشابه سال قبل رسیده است. صادرات اتحادیه اروپا به ایران در 8 ماهه سال 2018 بالغ بر 6.198 میلیارد یورو اعلام شده بود اما این رقم در مدت مشابه امسال به حدود 3 میلیارد یورو (2.994 میلیارد یورو) کاهش یافته است.
واردات اتحادیه اروپا از ایران در 8 ماهه 2019 نیز نسبت به مدت مشابه سال قبل افت 94 درصدی داشته و به 477 میلیون یورو رسیده است. اتحادیه اروپا در 8 ماهه سال قبل 8.094 میلیارد یورو کالا از ایران وارد کرده بود.
افت قابل توجه تجارت اتحادیه اروپا با ایران در سال 2019 در پی بازگشت تحریمهای هستهای آمریکا علیه ایران نشان میدهد این اتحادیه بهرغم وعدههای خود نتوانسته است از منافع ایران در چارچوب توافق هستهای دفاع کند. کشورهای اروپایی با پیروی از تحریم نفتی آمریکا علیه ایران واردات نفت از ایران را در سال 2019 متوقف کردهاند و صادرات کالا به ایران را به کمتر از نصف رساندهاند...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/173642
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper