📌 #خبر_ویژه
🔹 پولشویی در حوزه مسکن؛ چرا دولت برخورد نمیکند؟!
🔸 یک روزنامه حامی دولت میگوید پولهای کثیف، بازار مسکن را آشفته کرده است.
روزنامه همشهری در گزارشی تحت عنوان «خواب آشفته مسکن با پولهای کثیف» نوشت:
بازار مسکن تهران در مهرماه شاهد بهبود نسبی بوده و با رشد معاملات مواجه شده است. بخشی از این رشد میتواند ناشی از کاهش نسبی قیمت و ورود تقاضای مصرفی به بازار باشد اما در این میان هشدار ورود پولهای کثیف و تمایل دوباره نقدینگی برای ورود به این بازار را نیز نمیتوان نادیده گرفت.
به گزارش همشهری، در 2سال اخیر در سایه جهش نرخ ارز، اغلب بازارها با دگرگونی قیمت مواجه شد و بازار مسکن نیز از این تحولات مستثنا نماند؛ اما بازار مسکن بهدلیل شفافیت پایین، تأثیر مستقیمی نیز از پولشویی و گردش پولهای کثیف میپذیرد و به همین واسطه هرگونه تحرک جدید در حرکت نقدینگی و پولشویی میتواند به تنش دوباره این بازار دامن بزند.
بر اساس آمارهایی که اتحادیه مشاوران املاک تهران ازترکیب متقاضیان بازار مسکن ارائه میدهد، در دوره رونق اخیر بازار مسکن، 80درصد تقاضاها، سرمایهای و 20درصد مصرفی بوده و نبض قیمت در دست متقاضیان سرمایهای قرار دارد. در این وضع، تقاضای سرمایهای که برای حفظ ارزش سرمایه و کسب سود قابلتوجه وارد بازار شده، از رشد روز افزون قیمت استقبال میکند و حتی با معاملات سفتهبازانه، زمینه هیجانی شدن بازار را فراهم میآورد. درنتیجه وقتی بازار مسکن وارد دوره رکود میشود، سیر تحولات قیمت در این بازار بسیار محدود و با چسبندگی بالا تغییر میکند؛ زیرا سرنوشت بازار را پولهای بزرگ و متقاضیان پولدار تعیین میکنند، نه متقاضیان مصرفی. آنچه در این وضعیت باید مورد توجه قرار گیرد، ورود پولهای کثیف به بازار مسکن و پولشویی از طریق معاملات ملکی است که به گواه متصدیان این بازار در دوره رونق به جهش قیمت دامن میزند و در دوره رکود از افت قیمتها جلوگیری میکند…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/173971
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 عضو هیئت علمی دانشگاه تهران:
لایحه تجارت تعداد پروندههای دادگستری را 3 برابر میکند
🔸 یک عضو هیئت علمی دانشگاه تهران با انتقاد از غیرقابل اصلاح بودن لایحه جدید تجارت گفت: با اجرای این قانون، تعداد پروندههای دادگستری سه برابر میشود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، عباس کریمی، با اشاره به مشکلات ماهوی و شکلی لایحه گفت: ما توقع داشتیم به جای اینکه قانونگذار در لایحه تجارت ابتدا مصرف را تعریف کند به تعریف قرارداد تجاری بپردازد. لایحه فعلی تجارت قابل اصلاح نیست و با اجرای این قانون، تعداد پروندههای دادگستری سه برابر میشود.
وی افزود: خیلی از مفاهیم غربی که در متن لایحه تجارت آمده است اصلا جایگاهی در نظام حقوقی ما ندارد. بحث حسن نیت با مبانی حقوقی کشور فرق دارد؛ لایحه تجارت که در آن از «قانون یونیدقوا» نیز استفاده شده است، الزام آور نیست و کشورها باید با توجه به شرایط خود از آن استفاده کنند.
در این زمینه، نعمتا... حاجعلی، مدیر کل امور تصفیه و ورشکستگی قوه قضائیه با انتقاد از مفاهیم لایحه تجارت اظهار داشت: نکته اول به اقتباس ناقص لایحه تجارت از سایر قوانین از جمله قانون فعلی فرانسه برمیگردد، در حالی که قانون فرانسه چندین بار مورد بازنگری قرار گرفته و همین مساله باعث عدم انسجام آن
شدهاست.
وی افزود: در این لایحه بیش از حد متعارف به عرف ارجاع داده شده است و چون عرف تجاری هر مکانی با مکان دیگر تفاوت دارد نهایتا باعث میشود که در دادگاه ها مشکل به وجود بیاید. مواد قانون باید مثل فرمول ریاضی حلال یک مشکل باشد و بین آنها انسجام برقرار باشد…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/173933
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 برجام تصمیم نظام بود!
🔸 اکبرترکان، مشاور سابق رئیسجمهور در یادداشتی در روزنامه آرمان نوشت:«توافق برجام تصميم نظام بود و دولت مجري انجام اين توافق و اگر هم شرايط برجام بهگونهاي شد که امروز شاهد آن هستيم، اين به دليل بدعهدي آمريکا، پشت کردن به برجام و خروج يکجانبه از اين توافق بود. اين در حالي است که امروز برخي برجام را از مسئلهاي ملي که تصميم نظام بوده، صرفا دولتي تلقي ميکنند و برمبناي آن دولت را هدف قرار مي دهند و آن را به سوژهاي براي تاثيرگذاري بر انتخابات تبديل کردهاند. در حالي که اين توافق جنبه ملي دارد و نبايد آن را تنها از ناحيه دولت تلقي کرد».
دولتمردان و رسانههای زنجیرهای به طرق مختلف در پی شانه خالی کردن از مسئولیت برجام هستند.
یکی از دروغهای پرتکرار مدعیان اصلاحات این است که برجام تصمیم نظام بوده است. این در حالی است که در راستای اجرای برجام، 28 شرط از سوی رهبر معظم انقلاب، شورای عالی امنیت ملی و مجلس شورای اسلامی به دولت ابلاغ شد، اما متأسفانه دولت در اجرای شروط مذکور دچار قصور و تقصیرهای فراوان شد.
http://kayhan.ir/fa/news/173968
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 جشنواره حامی متهم اقتصادی باز هم کیهان را بایکوت کرد!
🔸 جشنوارهای که دو سال قبل در مراسم اختتامیهاش از یک متهم اقتصادی بهعنوان مهمان ویژه دعوت کرده بود، باز هم روزنامه کیهان را بایکوت کرد!
دبیرخانه جشنواره فیلم کوتاه تهران که توسط انجمن سینمای جوان، وابسته به سازمان سینمایی وزارت ارشاد برگزار میشود، خبرنگار روزنامه کیهان را به این جشنواره و نشست خبری آن دعوت نکرد! این درحالی است که جلوگیری از حضور رسانههای رسمی کشور در جشنوارههای دولتی، امری غیرمتداول و خلاف رفتار حرفهای است.
دبیرخانه جشنواره فیلم کوتاه تهران، سال قبل نیز روزنامه کیهان را بایکوت کرده بود.
گفتنی است، در سی و چهارمین دوره جشنواره فیلم کوتاه تهران که آبان سال 96 برگزار شد از «حسین فریدون» که آن موقع نیز متهم به فساد اقتصادی بود بهعنوان مهمان ویژه دعوت شد! سیدصادق موسوی، دبیر این جشنواره در پاسخ به پرسش کیهان درباره چرایی دعوت از این متهم اقتصادی گفته بود: «فریدون به سینما علاقه دارد، دعوتش کردیم تا جایزه حقوق شهروندی بدهد»! پس از انتقادات کیهان از این موضوع، دبیرخانه جشنواره فیلم کوتاه تهران نیز کیهان را بایکوت کرد و طی دو سال اخیر از دعوت کیهان به نشستهای خبری و اکران فیلمهای این جشنواره خودداری کرده است.
http://kayhan.ir/fa/news/173937
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 آمریکا دنبال جمعآوری اطلاعات است نه مجوز صدور اقلام بشردوستانه به ایران
🔸 مشاور باراک اوباما در دوران ریاست جمهوری میگوید هدف ترامپ از موافقت با صادرات اقلام بشردوستانه به ایران، جاسوسی است.
آمریکا چندی پیش از تشکیل مکانیسم جدیدی برای صادرات اقلام بشردوستانه به ایران خبر داد تا بهطور رسمی ارسال مواد اولیه ضروری به این کشور که تحت تحریمهای شدید آمریکاست، تسهیل شود. اما برخی کارشناسان و ناظران سیاسی بر این باورند که این اقدام واشنگتن، نوعی جاسوسی از شرکتهای صادرکننده به ایران است.
«برایان اوتول» مشاور سابق باراک اوباما به نشریه فرانسوی لاتریبون گفت: این اقدام بیش از همه راهی برای بازیابی اطلاعات است تا کمک به مردم ایران.
به گفته وی، بسیاری از بانکهای خارجی قادر نخواهند بود سطح جزئیات خواسته شده را تامین کنند.
اوتول میگوید من فکر میکنم این ساز و کار بیشتر تاثیر بازدارنده دارد. این ساز و کار در مقایسه با آنچه ادعا میشود تاثیری کاملا برعکس خواهد داشت.
از نظر اوتول، این ساز و کار ضربهای به تلاشهای اروپاییها برای تجارت با ایران است.
واشنگتن در ماه مه سال 2018 بهطور یک جانبه از توافق بینالمللی که برنامه هستهای ایران را سازماندهی میکرد خارج شد و تحریمهای سنگینی علیه اقتصاد ایران اعمال کرد...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/173970
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper