📌 #خبر_ویژه
🔹 لوبلاگ: تحریمهای ترامپ علیه ایران هیچ دستاوردی نداشته است
🔸 به گواه کارشناسان غربی، مقاومت کمنظیر جمهوری اسلامی در برابر تحریمهای ایالات متحده باعث شده که سیاست فشار حداکثری دونالدترامپ با شکست مواجه شود.
کنت کاتزمن، از متخصصین خاورمیانه و تحلیلگران امور خلیج فارس - که بیش از بیست سال با کمیته روابط بینالملل کنگره همکاری داشته- در نشریه آمریکایی لوبلاگ اذعان کرد که سیاستهای تحریمی ترامپ تاکنون هیچ دستاوردی برای ایالات متحده نداشته است.
این تحلیلگر آمریکایی در ادامه نوشته است: هدف هیچ رژیم تحریمی صرفاً مجازات کشور هدف یا تضعیف اقتصاد آن نیست، بلکه هدف از کارزارهای تحریمیاز جمله سیاست «اعمال فشار حداکثری» دولت دونالد ترامپ علیه تهران، وادار کردن کشور هدف به تغییر رفتارهایش است... اما مشاهدات و اطلاعات موجود نشان میدهند که کمپین اعمال فشار حداکثری دولتترامپ علیه ایران تا به امروز هیچ دستاورد استراتژیکی برای سیاست ایالات متحده نداشته است. با این حال، تمایل تهران به مذاکره میتواند به حصول نتیجهای «موفقیتآمیز» از دیدگاه واشنگتن کمک کند. این در حالی است که سیاست ایالات متحده خطر مواجهه مستقیم نظامی با ایران را افزایش داده که میتواند عواقب گسترده و فاجعه باری داشته باشد.
لوبلاگ آورده است: «دولت اوباما از سال ۲۰۱۲ اعمال فشار از طریق تحریمها را بر ایران آغاز کرد. با این حال، ایران در سال ۲۰۱۳ توانایی مداخله در جنگ داخلی سوریه و کمک به دولت بشار اسد را داشت. در سال ۲۰۱۴ هم ایران توانست به راحتی در عراق مداخله و به دولت این کشور در مبارزه با داعش کمک کند.
در سال ۲۰۱۵ هم اگرچه ایران هنوز تحت فشار رژیم تحریمی بینالمللی بود، از حوثیها در مقاومت در برابر حمله ائتلاف تحت رهبری سعودی در یمن حمایت کرد. هیچ شکی نیست که تحریمهای دوره اوباما در تصمیم ایران به حضور پای میز مذاکره و حصول برجام تأثیرگذار بودند، اما حقیقت این است که تولید سلاح هستهای هرگز بخشی از ایدئولوژی خارجی و دفاعی ایران نبوده است که اگر چنین بود، ایران احتمالاً برای دستیابی به آن بیشتر تلاش میکرد.»..
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/174990
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 وزارت جهاد کشاورزی:
دستگاه برداشت گل زعفران در داخل کشور ساخته شد
🔸 مجری طرح ملی توسعه گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی گفت: علی رغم مخالفت برخی با ساخت دستگاه برداشت گل زعفران و جداسازی کلاله در داخل، این دستگاه ها تولید شده است.
حسین زینلی در گفت و گو با خبرگزاری مهر درباره مباحث مطرح شده مبنی بر فقدان دستگاه برداشت گل و نیز دستگاه جداسازی کلاله زعفران تصریح کرد: ما حدود دو سال قبل طراحی یک دستگاه برداشت گل زعفران و دستگاه جداسازی کلاله را کلید زدیم ولی بسیاری از نخبگان و دانشگاهیان مشهد و همچنین اعضای شورای ملی زعفران طوماری نوشتند و امضا کردند که مخالف این کار هستند و این کار ضد اشتغال زایی است.
وی افزود: علی رغم این مسائل، ما چنین روزهایی را پیش بینی می کردیم و به کار خود ادامه دادیم و دستگاه برداشت گل زعفران توسط یک شرکت
دانش بنیان طراحی و تولید شد. در کنار این کار ما چند بخش خصوصی دیگر را تشویق به طراحی و ساختن این دستگاه کردیم و در حال حاضر حدود پنج تا شش دستگاه برداشت گل طراحی شده و آماده تکثیر است. بعضی دستگاه ها نیز تولید شده اند و آماده واگذاری هستند.
مجری طرح ملی توسعه گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به سخنان برخی از مسئولان شورای ملی زعفران مبنی بر اینکه حاضر به سرمایه گذاری در این زمینه هستند، ادامه داد: ما آماده واگذاری امتیاز این دستگاه ها هستیم و بخش خصوصی می تواند برای این کار اقدام کند.
زینلی اضافه کرد: در زمینه تولید دستگاه جداسازی کلاله زعفران قراردادی منعقد کردیم که این دستگاه ها نیز طراحی شده و بهزودی آماده واگذاری خواهد بود.
وی ادامه داد: با وزیر جهاد کشاورزی نیز در این زمینه مذاکراتی داشته ام که او نیز دستور حمایت داده است و اگر بخش خصوصی امتیازات این دستگاه ها را خریداری کند آمادگی داریم چند دستگاه بسازیم و واگذار کنیم...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/174951
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 نمره مردودی شهرداری از شهروندان
🔸 دنیای اقتصاد نوشت: «بارش ۲۵ آبان ۹۸ در واقع دومین تجربه مدیران شهری این دوره در زمینه مواجهه با برف سنگین بود؛ نخستینبار در هشتم بهمن ۹۶ یعنی حدود دو سال قبل چنین بارش سنگینی تهران را سفیدپوش کرد و در آن زمان هم مدیریت بسیار ضعیفی در مواجهه با برف اعمال شد... شهرداری تهران برای دومینبار در دوره کنونی مدیریت شهری از شهروندان نمره مردودی دریافت کردند... جالب اینجاست که با وجود پیشبینیهای مکرر، دیروز اصغر عطایی، مدیرکل خدمات شهری شهرداری تهران مدعی شد چون بارش برف همزمان با نیم ساعت نخست پیک ترافیکی پایتخت بود، امکان استفاده از تجهیزات ماشینی ما برای برفروبی از دست رفت و نقاطی در مناطق یک و پنج بهدلیل فقدان تجهیزات، دچار مشکل شد. این موضوع در حالی بهعنوان علت کندی برفروبی مطرح شد که شهرداری از روز تعطیل جمعه میتوانست به بهترین شکل برای استقرار خودروهای برفروبی و دیگر تجهیزات استفاده کند.»
http://kayhan.ir/fa/news/174988
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 با این شبکههای مجازی به چشم و گوشتان هم اعتماد نکنید!
🔸 این توصیه جدی رادیو صدای آلمان (دویچه وله) به مخاطبانش است که طی گزارشی مفصل دلائل آن را با تبیین و تشریح پدیدهای اینترنتی به نام «Deep Fake» یا «جعل عمیق» و تازهترین اخبار درباره آن، مورد بررسی قرار داده است.
این گزارش پس از نمایش فیلمی از باراک اوباما، رئیسجمهوری سابق آمریکا که در آن با لحنی کاملا لومپنی به ترامپ فحش میدهد، با این جملات ادامه میدهد: «...خود اوباماست، نگاهمان میکند و میگوید ترامپ احمق است. اما این اوباما نیست یک «دیپ فیک» است؛ یک ویدیوی دستکاری شده. برخی نگران گسترش چنین ویدیوهایی هستند. خطر «دیپ فیک» چیست و قربانیان آنچه کسانی هستند؟... به عصر «دیپ فیک»ها خوش آمدید. روزگاری که در آن نه باید به گوش اعتماد کرد و نه به چشم، یا دستکم به گوش و چشم آموخت که اصل را از جعل تشخیص دهند. ویدیوی باراک اوباما که در مثال آمد، تنها نمونهای از محتوایی است که به آن «دیپفیک» (یا جعل عمیق) میگویند.» «دیپ فیک»ها یکی از دستاوردهای هوش مصنوعی هستند که میتوانند برای نمونه، حرکات و چهره یک نفر را دستکاری کنند و حرفهای ناگفته توی دهانش بگذارند. این ویدیوهای جعلی که با بهرهگیری از Deep Learning (یادگیری عمیق) و حجم عظیمی از دادهها و شبکه عصبی مصنوعی ساخته میشوند، نتیجه محاسبات پیچیدهای هستند که برای نمونه میتوانند از دو ویدیو (دو منبع تصویری)، یک ویدیوی جعلی تازه خلق کنند. البته همانگونه کهاشاره شد، این دستکاری تنها به ویدیو خلاصه نمیشود؛ با این تکنولوژی میتوان صداها را هم دستکاری کرد به گونهای که شخصی جملهای را بر زبان بیاورد که هیچگاه نگفته است.
http://kayhan.ir/fa/news/174958
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 تقلای مدعیان اصلاحات برای تحمیل FATF
🔸 روزنامه شرق در مورد FATF گزارشی نوشته و به نقل از غلامرضا انصاری آورده است: «اگر ما این سد را رد نکنیم، مانند تیر خلاص به سیستم بانکی کشور است که به علت تحریمها بهشدت آسیبدیده است».
این روزنامه که حتی در تنظیم خبری هم ابتکاری به خرج نداده و واو به واو بخش پایانی گزارش خود را از بیبیسی برداشت کرده به طرح ادعاهای خلاف واقعی روی آورده است. در بخشی از این گزارش آمده است که «اگر سیستم بانکی ایران میخواهد با سیستم بانکی جهان اعم از کوچک یا بزرگ آن هر نوع ارتباطی را برقرار کند، شرط آن افایتیاف است»
جالب آنکه این روزنامه مدعی اصلاحطلبی به بخشهایی از اظهارات وزیر خارجه نیز استناد کرده و به نقل از او نوشته است: «پولشویی در کشور ما یک واقعیت است و خیلیها از پولشویی منفعت بردهاند» درحالی که محمدجواد ظریف، وزیر خارجه کشورمان پیشازاین در مجلس گفته بود که «نه من و نه رئیسجمهور تضمین نمیدهیم که با تصویب CFT مشکلات حل شود.»
ظریف همچنین اوایل ماه جاری (آبان 98) در حاشیه کنفرانس بینالمللی یکجانبهگرایی و حقوق بینالملل گفت: «جمهوری اسلامی ایران در قوانین داخلی خود مبارزه با پولشویی را بهعنوان یک ضرورت و هدف دنبال میکند و تصمیم FATF کاملاًً سیاسی است که با آن مخالف هستیم.»
مدعیان اصلاحات که برای فرار از پاسخگویی و بهانهجویی کاسه چه کنم چه کنم به دست گرفتهاند، این روزها سعی میکنند FATF را بهانه کنند و سوءمدیریتها و بیعرضگیها را بر گردن نهادهای حاکمیتی بیندازند.
http://kayhan.ir/fa/news/174989
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 بسیج مسئولان و فعالان اقتصادی برای کنترل قیمتها
🔸 تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی در کنار مسئولان دستگاههای نظارتی، از تلاش برای کنترل قیمتها خبر میدهند.
قائممقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در سومین جلسه ویژه ستاد تنظیم بازار با بیان اینکه هر گونه افزایش قیمت کالاها، به بهانه تغییر نرخ بنزین در بازار رصد میشود، گفت: چهار هزار بازرس از سازمان حمایت و اتاق اصناف، روزانه ۳۰ هزار مورد بازرسی میدانی را در سطح کشور برای کنترل قیمتها، انجام خواهند داد.
به گزارش خبرنگار مهر، حسین مدرسخیابانی افزود: در راستای اجرای طرح اصلاح قیمت بنزین و به منظور کنترل بازار، علاوه بر این گشتهای مشترک، سازمان تعزیرات حکومتی نیز با ۱۵ هزار بازرس در قالب هشت هزار اتحادیه، قیمتها را در بازار رصد میکند.
وی با بیان اینکه ستاد ویژه تنظیم بازار برای رصد قیمت ها در شهرستان ها نیز برگزار خواهد شد، تصریح کرد: روسای سازمان های صنعت، معدن و تجارت در تمام استان ها نیز قیمت ها را به دقت بررسی می کنند.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه همه کالاها در بازار فراوان است و هیچ گونه کمبود کالایی در کشور وجود ندارد گفت: در تامین کالاهای ضروری و اساسی هیچگونه مشکلی وجود ندارد به میزان کافی کالاها ذخیره سازی شده است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران نیز اعلام کرد: طرح بازرسی و نظارت بر بازار کالا ادامه دارد و تاکنون هیچ گزارشی مبنی بر افزایش قیمت در سطح بازار نداشتهایم.
یدالله صادقی در گفتوگو با ایسنا، گفت: نظارت ویژه بر فرایندهای تامین، توزیع و فروش کالا برقرار بوده و بر شبکههای فروش و خردهفروشان نظارت میکنیم...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/174949
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌍 #بین_الملل
🔹 رئیسسابق سیا: دلارهای سعودی در حال ته کشیدن است
🔸 رئیسسابق سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا(سیا) بااشاره به کسری بودجه عربستان تاکید کرد که دلارهای سعودی به تدریج در حال تمام شدن هستند.
«دیوید پترائوس» در گفتوگو با شبکه «سی ان بیسی» اظهار داشت، ریاض میخواهد عرضه اولیه عمومی سهام شرکت آرامکو موفقیتآمیز باشد زیرا نیاز به سرمایهگذاران خارجی و به تبع آن، نیاز به پول دارد. وی در این مصاحبه تاکید کرد:« پولهای سعودی به تدریج در حال تمام شدن هستند، آنها اولین کسی خواهند بود که اذعان میکنند ذخیره صندوق ثروت حاکمیتی این کشور رو به تمام شدن است و این کشور در حال حاضر کمتر از ۵۰۰ میلیارد دلار ذخیره ارزی دارد.»
به گزارش ایسنا، ژنرال پترائوس درباره پیامد کسری بودجه رژیم آلسعود نیز گفت، کسری بودجه عربستان که بر نفت خام متکی است، به منزله این است که اقتصاد این کشور به طور جزیی به موفقیت آرامکو در تامین مالی طرح تحول اقتصادی (موسوم به چشمانداز ۲۰۳۰ ) متکی است. وی خاطرنشان کرد، کسری بودجه براساس نرخ نفت خام، میتواند با استناد به برخی فعالیتهای این کشور در کشورهای منطقه، بین ۴۰ تا ۶۰ میلیارد دلار تخمین زده شود.
http://kayhan.ir/fa/news/174979
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper