🖌 #یادداشت_روز
🔹غائله مغلوب
#سعدالله_زارعی
🔸اغتشاشات اخیر کشور پس از آنکه دولت نرخهای جدید بنزین را اعلام کرد که از افزایش بین ۵۰ تا ۳۰۰ درصد خبر میداد، دارای نکات فراوانی است و بررسی آنها میتواند در شرایط و وضعیت ایران مؤثر باشد. حجم خسارتها و آسیبهایی که وارد شد و اقدامات جدیدی که از سوی دشمنان کشور و مردم به اجرا گذاشته شد، موضعگیری نسبتاً متفاوت برخی جریانات و افراد داخلی و در نهایت نحوه مدیریت نظام برای کاهش خسارتها و آسیبها از جمله مواردی هستند که باید مورد بررسی قرار گیرند:
۱- میزان مصرف بنزین در کشور و هزینههای «بسیار سنگینی» که از این ناحیه بر بودجه عمومی
- ارزی و ریالی- دولت وارد میکرد، به گونهای بود که تغییر جدی و اساسی در آن را ضروری مینمود. مصرف روزانه حدود ۱۰۰ میلیون لیتر بنزین در کشور که روندی رو به افزایش هم نشان میداد، حدود ۵۰۰ میلیارد تومان در روز و حدود ۱۸۲۵ هزار میلیارد تومان در سال بود. در این میان یک چهارم این مبلغ از شهروندان گرفته میشد و بقیه از جیب همه مردم میرفت و به واسطه فشاری که بر بودجه دولت وارد میکرد، دولت را مستأصل کرده بود. در این میان نه این حجم مصرف قابل قبول بود و نه حجم یارانهای که بابت آن هزینه میشد. در این بین منطق دولت این بود که با اصلاح نسبی قیمت بنزین میتوانم زمینه انجام خدماتی که به آن متعهد هستم، فراهم کنم و هم میتوانم با صادرات بنزین ناشی از کاهش مصرف، بخش قابل توجهی از نیاز ارزیام را تأمین کنم، ضمن آنکه متعهد میشوم که این افزایش نرخ بنزین روی سایر کالاها و از جمله فراوردههای دیگر نفتی اثرنگذارد. این منطق بطور طبیعی در جلسه مشترک سران قوا به تصویب رسید که از یک سو دربردارنده منافع مردم و از سوی دیگر تأمین کننده نیاز دولت بود...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/175378
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹روزنامه حامی دولت: کاش دولت درس بگیرد و یاد بگیرد!
🔸روزنامه دنیای اقتصاد نسبت به شیوه نادرست اصلاح قیمت بنزین و وقتنشناسی دولت برای انجام این کار انتقاد کرد.
▫این روزنامه حامی دولت نوشت: «سخنگوی محترم دولت و برخی مقامات اجرایی از تصمیم اخیر دولت در افزایش قیمت بنزین بهعنوان فداکاری رئیس محترم جمهور یاد کردهاند. به گفته آنان آقای روحانی پذیرفته محبوبیت خود را قربانی مصالح اقتصادی کند. فارغ از اینکه چقدر این تصمیم ناشی از یک انتخاب یا از سر ناچاری بوده، اما ای کاش این فداکاری در دورانی انجام میشد که محبوبیت دولت به مراتب بیشتر از این روزها بود.
اتفاقا همان محبوبیت میتوانست سرمایه سیاسی و اجتماعی دولت برای کنترل اعتراضات باشد و ثانیا شرایط سیاسی و اقتصادی هم مساعد چنین جراحیهای دردناکی بود. قطعا واقعی کردن قیمت بنزین (و همینطور دیگر حاملهای انرژی) تصمیمی صحیح است که باید زودتر از اینها انجام میشد. اما اغلب کارشناسان اقتصادی معتقدند دولت باید از سال ۹۴ اصلاح تدریجی قیمت انرژی را آغاز میکرد... اگر دولت در همان زمان روند افزایش قیمت حاملهای انرژی را سالانه به قدر تورم (یعنی مثلا ۱۰ درصد) آغاز کرده بود، اکنون حتی بدون نیاز به سهمیهبندی، قیمت بنزین رشد ۸۰ درصدی داشت بدون آنکه اعتراضی ایجاد شود و نیازی به تلاطمات سیاسی و اقتصادی باشد....
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/175379
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹کدامیک را باور کنیم؟
روحانی: کشور با پول نفت اداره میشود نوبخت: بودجه ۹۹ بدون درآمدهای نفتی است
🔸در شرایطی که حسن روحانی چندی پیش، سخنانی بر زبان راند که نشان از ناتوانی دولت در اداره کشور بدون نفت است، رئیسسازمان برنامه و بودجه مدعی شد دولت در لایحه بودجه سال ۹۹ سهم نفت در بودجه جاری را به صفر رسانده است!
▫حسن روحانی دو هفته پیش در کرمان گفت: امروز وقتی کشور با مشکلات فروش نفت مواجه میشود، چگونه باید کشور اداره شود؟ بودجه سالیانه کشور، حدود ۴۵۰ هزار میلیارد تومان است که شاید امسال بیشتر هم شود و ما این پول را نیاز داریم تا در خزانه برای مصارف دولت و ارائه خدمات به مردم اعم از آموزش و پرورش، بهداشت و درمان، حقوق کارمندان و بازنشستگان، رسیدگی به معلولان و اقشار کمدرآمد و مجموع خدماتی که باید ارائه کنیم، هزینهنماییم.
رئیسجمهور ادامه داد: بالاترین مالیاتی که پیشبینی میکنیم سال آینده میتوانیم دریافت کنیم ۱۵۰ هزار میلیارد تومان است و این سؤال مطرح میشود که ۳۰۰ هزار میلیارد تومان مابقی نیاز را دولت باید از کجا بیاورد. در حالی که گمرکات ما درمجموع حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان و یکسری درآمدهای متفرقه دیگر هم داریم، اما آن درآمد اصلی که کشور را اداره میکند، پول نفت است....
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/175358
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📎🔹️هاآرتص:
ترامپ روی فشار اقتصادی علیه ایران حساب باز نکند
🔸روزنامه صهیونیستی با اذعان به شکست سیاست فشار حداکثری ترامپ علیه ایران نوشت: اقتصاد مقاومتی که استراتژی اصلی رهبری ایران برای عبور از تحریمها بوده، توانسته پس از شوک اولیه ناشی از تحریم نفتی وضعیت اقتصاد ایران را به ثبات برساند.
▫روزنامه صهیونیستی هاآرتص در مقالهای با اشاره به اعتراضات و آشوبهای اخیر در ایران نوشت، به رغم آمارهای ارائه شده، اقتصاد ایران مقاومت بالایی از خود در برابر تحریم و فشارهای خارجی نشان داده است.
این روزنامه نوشت: با گذشت بیش از یک سال از اعمال سیاست «فشار حداکثری» علیه اقتصاد ایران، مردم عادی برای اعتراض به خیابانها آمدهاند. افزایش قیمت بنزین در ایران امری اجتنابناپذیر بوده است، زیرا بر اساس برآوردها، دولت ایران سالانه حدود ۶۹ میلیارد دلار یعنی حدود ۱۵ درصد تولید ناخالص داخلی کشور را بهعنوان یارانه سوخت هزینه میکند.
به ادعای صندوق بینالمللی پول، اقتصاد ایران امسال رشد منفی ۹/۵ درصد را تجربه میکند و صادرات نفت این کشور به دلیل تحریمهای آمریکا افت بیش از ۸۰ درصدی را شاهد بوده است. اما توجه به این آمار و ارقام به شدت منفی برای تحلیل وضعیت واقعی اقتصاد ایران کاملاً گمراهکننده است....
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/175374
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📎🔹️چیست جز تحریم و آشوب و بلا سوغات غرب؟
🔸دکتر میثم مطیعی مداح بسیجی، روز گذشته در نماز جمعه قم درباره حوادث اخیر کشور شعرخوانی کرد. متن کامل این شعر زیبا و عمیق، تقدیم شما خوانندگان میشود.
▫باز هم فتنه! امان از فتنههای رنگ رنگ
باز هم کشتار و غارت، باز سوغات فرنگ
میهن من! باز زخم از نابرادر خورده است
گرم جنگ روبهرو، از پشت خنجر خورده است
حرف دارد با دل ما، قدر یک تاریخ حرف
سرخی خون شهیدان بر سپیدیهای برف
باز هم ابلیس، از صورت نقاب انداخته
جاهلیت شعله بر جان کتاب انداخته
خاک میهن! باز هم جسم شهیدی سهم توست
شرحه شرحه پیکر سرو رشیدی سهم توست
باز با کبریت دشمن آتشی افروختند
در میان شعله دیدم خشک و تر میسوختند
چیست کار و بار دوزخزادهها؟ آتش زدن
دزدی و کشتار و قرآن خدا آتش زدن
باز هم خون... خون پاک لاله بر چنگال گرگ
برنگشتنهای سنگین پدرهای بزرگ
باز هم خوشرقصی باروتها در بادها
کُشتهسازیهای هالیوودی جلادها
این طرف نابود شد دارایی نانآوری
آن طرف خاکستری ماند از جهاز دختری
باز از داغ شهیدان سینهها غوغا شده
آه از آن نوزاد یکماهه که بیبابا شده
در گلومان خشک شد فریادهای اعتراض
در هجوم های و هو گم شد صدای اعتراض
در کمین بودند گرگان، فتنه در سر داشتند
خوابهایی دیده بودند و سر شر داشتند
خواب میدیدند هر قشری به میدان پا نهد
هر گروهی با شعاری در خیابان پا نهد....
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/175365
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📎🔹️مدیر پیام رسان اجتماعی «ایتا» در گفتوگو با کیهان:
وعدههای حمایتی دولت از پیامرسانهای بومی در حد حرف باقی ماند!
🔸مدیر پیام رسان «ایتا» با اشاره به وعدههای دولت برای حمایت از پیامرسانهای بومی پس از فیلتر شدن تلگرام، گفت: وعدهها در حد دادن ۱۰ تا ۲۰ سرور انجام شد و مابقی وعدهها در گذر زمان محو شد!
▫«محسن غفاری» مدیر پیام رسان اجتماعی بومی ایتا در گفتوگو با کیهان درخصوص علل کند شدن پیام رسانهای بومی در روزهای اخیر اظهارداشت: زمانی که اینترنت در حالت قطع قرار میگیرد، کاربران نمیتوانند به پیامرسانهای غیربومی دسترسی داشته باشند بنابراین به استفاده از پیامرسانهای بومی روی میآورند و حجم زیادی از درخواستها ایجاد میشود و این در شرایطی است که پیامرسانهای بومی با توجه به محدودیتها، توانایی ارائه خدمات مطلوب به مانند پیام رسانهای غیربومی ندارند.
غفاری افزود: قاعدتاً زمانی که سرورها و سختافزار مورد نیاز تامین نشده باشد نمیتوان به درخواستهای کاربران پاسخ داد در نتیجه این پاسخها با کندی ارسال خواهد شد و کاربران ناراضی خواهند بود.
وی با بیان اینکه در گذشته برای بهبود شرایط نرمافزارهای بومی به جهت خدماتدهی به کاربران به دولت پیشنهادهایی داده بودیم، ادامه داد: منطقیترین حالت برای چنین شرایطی وجود یک دیتا سنتر ملی با سرورهای مورد نیاز است که در اختیار نرمافزارهای داخلی اعم از پیام رسانها، تارنماها (ایمیل)، جستوجوگرها و... قرار بگیرد....
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/175328
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹️سانسور راهپیماییهای سراسری مردم از سوی مدعیان اصلاحات
🔸طی چند روز اخیر مردم شریف و آگاه ایران در شهرهای مختلف در حمایت از امنیت و اقتدار کشور و در محکومیت آشوبگری و شرارتاشرار و اراذل اجارهای به صحنه آمدند و راهپیمایی کردند اما این اقدام هوشمندانه که نقش مهمی در ناکامی تحرکات خصمانه بدخواهان نظام و ملت داشته و خواهد داشت، در اغلب مطبوعات زنجیرهای به ویژه در صفحه اول سانسور شد. در این میان، روزنامه ایران که ارگان دولت محسوب میشود، روز پنجشنبه تصویری از این راهپیماییها را با تیتر «محکومیت آشوبها» منتشر و بر صفحه نخست خود نشاند. روزنامه آرمان نیز با روتیتر «تشییع پیکر مدافعان امنیت برگزار شد»، تیتر «محکومیت اقدامات خارج از اعتراض قانونی» را انتخاب کرد و در گوشهای از صفحه اول خود جای داد. این سانسور در کنار بیانیه اخیر مدعیان اصلاحات که این طیف در آن با روایت وارونه جنایات آشوبگران در قتل مدافعان امنیت و غارت اموال مردم، جای شهید و جلاد را عوض کرد، ماهیت عناد ورزانه و کینهتوزانه آنان علیه انقلاب و نظام اسلامی را بار دیگر آشکار میسازد....
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/175348
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 آیتالله سید احمد خاتمی: هر جا نامش مجلس باشد که قانون تصویب نمیکند!
🔸 بعد از تصمیم دولت برای محدودیت در ارتباطات اینترنتی و اجرای آن توسط وزارت ارتباطات که اقدامی دیرهنگام اما ضروری بود و شبکه عنکبوتی ارتباط آشوبگران با مدیران خارجی خود را مختل کرد برخی رسانههای وابسته به دولت که از انسداد شبکههای مزبور علیرغم ضرورت آن ناخشنود بودند! در اقدامی سؤالبرانگیز تلاش کردند انجام این اقدام بایسته را بیرون از حوزه دولت قلمداد کنند! تا به زعم خود طرفداران آنچنانی را از دست ندهند! و در این میدان گافهای متعددی برجای گذاشتند.
سوپرگاف این رسانهها نسبت دادن تصویب مسدود شدن شبکههای اجتماعی به مجلس خبرگان توسط خبرگزاری دولت است. در کانال خبرگزاری دولت در یکی از شبکههای اجتماعی آمده است: «اعضای کمیسیون سیاسی، اجتماعی و فرهنگی مجلس خبرگان جلوگیری از فعالیت مجدد شبکههای خارجی در کشور را تصویب کردند».
در حالی که ایرنا به نقل از حجتالاسلام سید احمد خاتمی نوشته: «کمیسیون سیاسی مجلس خبرگان قانون انسداد شبکههای اجتماعی خارجی را تصویب کرده» آیتالله خاتمی به این خبر واکنش جالبی نشان داد!
سید احمد خاتمی نماینده مردم کرمان در مجلس خبرگان رهبری گفت: سواد سیاسی و اشراف به وظایف قانونی یکی از ضروریات رسانهداری است البته اگر این اشتباه سهواً اتفاق افتاده باشد.
وی با اشاره به اینکه هر جایی که نامش مجلس باشد که قانون تصویب نمیکند، گفت: من به این خبرگزاری موضع و توصیه کمیسیون سیاسی مجلس خبرگان را گفتم ولی خبر با عنوان «تصویب قانون» درج شده که آنقدر غلطبودن آن روشن است که نیاز به تکذیب یا توضیح ندارد.
آیتالله خاتمی با اشاره به اینکه اساساً مجلس خبرگان اختیار و وظیفهای برای قانونگذاری در این زمینه ندارد ادامه داد: انشاءالله فردا در خطبههای نماز جمعه تهران موضع خودم را در این رابطه اعلام میکنم.
http://kayhan.ir/fa/news/175371
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 رئیسبنیاد مسکن انقلاب اسلامی:
خانههای زلزلهزدگان تا پایان سال ساخته میشود
🔸 رئیسبنیاد مسکن انقلاب اسلامی با بیان اینکه واحدهای احداثی سیل زده تا پایان امسال به متقاضیان تحویل میشود، گفت: واحدهای مسکونی مناطق زلزله زده آذربایجان شرقی تا پایان امسال ساخته میشود.
به گزارش وزارت راه و شهرسازی، علیرضا تابش با تشریح آخرین وضعیت بازسازی واحدهای مناطق زلزلهزده آذربایجان شرقی و مناطق سیلزده استانهای مختلف گفت: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی برای تمامی واحدهای مسکونی زلزله زده استان آذربایجان شرقی ۱۰ میلیون تومان بلاعوض به عنوان کمک به اجاره بها تا تکمیل واحدها پرداخت میکند.
رئیسبنیاد مسکن انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه برای مالکانی که خانههای آنها در اثر زلزله آسیب جدی دیده است اتاقکی برای اسکان دائم در حال ساخت است که بیشتر آنها در حال اتمام و ارائه به مالکان واحدهای آسیب دیده از زلزله است، افزود: تلاش خوبی در این خصوص از سوی تمامی دستگاهها انجام شده و به رغم مشکلاتی که وجود دارد مردم ناراضی نیستند و تلاش میشود تا مسائل در زمان خود حل و فصل شوند.
تابش ادامه داد: افرادی از سوی بنیاد مسکن در تمامی روستاهای زلزله زده مستقر شدهاند و تاکنون ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار تصویب و در اختیار بنیاد قرار گرفته است. در عین حال ۱۰۰ میلیارد تومان نیز اعتبار بلاعوض مصوب شده که ۵۰ درصد آن تامین شده است.
وی تصریح کرد: واحدهای مسکونی تعمیراتی مناطق زلزله زده آذربایجان شرقی تا ۲۲ بهمن و واحدهای احداثی استان نیز تا پایان امسال به اتمام خواهند رسید.
رئیسبنیاد مسکن انقلاب اسلامی درباره مناطق سیل زده اعلام کرد: در ۲۳ استانی که از سیل فروردین امسال دچار خسارات شده بودند در مجموع ۷۰ هزار واحد تعمیری شناسایی شده که تمامی این تعداد تکمیل و در پایان شهریورماه به متقاضیان تحویل داده شد.
تابش با اشاره به اینکه هسته اصلی سیل در شش استانِ گلستان، مازندران، لرستان، خوزستان، ایلام و کرمانشاه بود، توضیح داد: واحدهای سیل زدهای که باید بازسازی شوند ۶۵ هزار دستگاه است که از این تعداد ۵۰ هزار واحد به بانک معرفی شده و عقد قرارداد شدهاند. تلاش میکنیم تا 15 هزار واحد دیگر نیز تا پایان امسال تعیین تکلیف و به اتمام برسند…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/175357
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 از وعدههای بر زمین مانده تا تکاپو برای تعیین مکان برای اعتراض
🔸 روزنامه اعتماد روز پنجشنبه تیتر یک و سرمقاله خود را به موضوع تعیین مکان برای اعتراضات مردمی اختصاص داد. این روزنامه در گزارش خود به اظهارات لعیا جنیدی معاون حقوقی رئیسجمهور پرداخت و به نقل از وی نوشت: «حق اعتراض و اجتماع مردم بر اساس اصل 27 قانون اساسي با رعايت دو قيد پذيرفته شده است. اگر حمل سلاح اتفاق نيفتد و مخل مباني اسلام نباشد اجتماعات اعتراضي آزاد و به رسميت شناخته شده است اما در عمل هميشه در مورد اين ماجرا چالش داشتهايم. مهمترين چالش اين است كه وقتي اجتماعات اعتراضي اتفاق ميافتد بايد سازماندهي صورت گيرد كه هم به اجتماع تشكيل شده آسيبي وارد نشود و امنيت آن حفظ شود و هم مردمي كه نميخواهند در آن اجتماع حضور داشته باشند، گرفتار بينظمي نشوند يا آسيبي نبينند. در همين راستا هم وزارت كشور پيشنويسي تهيه كرد و من در هيات وزيران پيگيري كردم تا در نهايت مكانهايي در تهران و شهرستانها براي اعتراض تعيين و مصوب شد. معاون حقوقي رئيسجمهوري هدف دولت از اين تصويبنامه را تامين امنيت تجمعهاي اعتراضي دانست و توضيح داد: «با اين حال ديوان عدالت اداري اين مجوز را ابطال كرد و ما هم به آن اعتراض كرديم. توقع داشتيم كه براي ارايه توضيحاتي در مورد مصوبه معاونت حقوقي به جلسه دعوت شود كه اين اتفاق رخ نداد، با اين حال از نظر معاونت حقوقي مباني محكم حقوقي براي تاييد اين مصوبه و رد شكايت وجود دارد.»
این در حالی است که همین روزنامه چندی پیش با اعتراض به جنجال اصلاحطلبان در موضوع تعیین محل تجمعات اعتراضی در مطلبی نوشته بود: «لازم نیست ما به مردم بگوییم بروید فلانجا و فریاد بزنید، باید مشکلاتی که باعث میشوند مردم نیاز به فریاد زدن داشته باشند را کم کنیم... به مسئول عزیز... توصیه میکنم که به جای پیگیری محلی برای اعتراض، پول این پروژه را صرف این کنند که برای صد نفر از آن کسانی که نیاز به فریاد زدن دارند، کار پیدا کنند. کارگران را سر کار برگردانند، زمینهای فراهم شود که پدران از فرزندانشان شرمنده نباشند و این عصبیت و سرخوردگی در خانواده کاهش پیدا کند.»
http://kayhan.ir/fa/news/175348
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 یک منتقد فرهنگی:
حاج حسن شایانفر سرباز بیادعا و گمنام ولایت بود
🔸 یک منتقد فرهنگی تاکید کرد که حاج حسن شایانفر سرباز بیادعا و گمنام و پرتلاش ولایت بود و برای تحقق یا حفظ اهداف انقلاب اسلامی، روز و شب نمیشناخت و همواره در تکاپو به سر میبرد.
امیرحسین جوانشیر در گفتوگو با کیهان، با اشاره به - 29 آبان- سالگرد درگذشت مدیر دفتر پژوهشهای کیهان گفت: جناب شایانفر در دفتر پژوهشهای کیهان بانی انتشار کتابهای نیمه پنهان شد. کتابهایی که ماهیت و چهره اصلی برخی مدعیان معاند عرصه فرهنگ و سیاست و پارهای سناریوهای نفوذ و تحریف را برملا میکند. این مجموعه گام بزرگی بود که دفتر پژوهشهای کیهان با مدیریت جناب شایانفر در راه روشنگری و خاصه بصیرتبخشی به نسل جوان برداشت.
این فعال فرهنگی ادامه داد: اساسا یکی از دلایل اصلی کینهورزی ضد انقلابیون و پادوهای نفوذی نسبت به جناب شایانفر، این بود که این سرباز فرهنگی ولایت، با تجربهای که در نهادهای مختلف فرهنگی در طول قریب به چهار دهه داشت، ماهیت اصلی دشمنان را میشناخت و به سهم خود، برخی از سناریوهای نفوذ را نقش بر آب میکرد.
جوانشیر همچنین با اشاره به قدرت تحلیل و خصلت دشمنشناسی مشاور فرهنگی موسسه کیهان، گفت: مرحوم شایانفر، میتوانست به خوبی برنامهها و جریانهای معاند را شناسایی و تحلیل کند.
وی افزود: مدیر دفتر پژوهشهای کیهان، در نزدیک کردن نیروهای خودی به یکدیگر و ایجاد شبکه همکاری و همافزایی متدینین پیوسته در تلاش بود. او ضمن احترام به نسل جوان، میکوشید به استعدادها و اذهان باطراوت بها دهد.
این منتقد فرهنگی با بیان اینکه وجود استاد حسن شایانفر خاری در چشم مطبوعات زنجیرهای بود، گفت: چشمان تیزبین جناب شایانفر به خوبی جریانهای مطبوعاتی مشکوک را رصد میکرد و با افشاگریهای به موقع، خاری شده بود در چشم بدخواهان ایران و انقلاب…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/175361
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 اکانت «اسرائيل به فارسي» در ایران بارگذاری میشود!
🔸 همزمان با محدوديت اينترنت كشور، اکانت «اسرائيل به فارسي» از دسترس خارج شد.
بررسيها نشان ميدهد همزمان با محدوديت اينترنت كشور (۱۵ نوامبر) اكانت توييتري و تلگرامي «اسرائيل به فارسي» نيز تا (۱۹ نوامبر) از دسترس خارج شده است.
وزارت ارتباطات و همچنین وزارت اطلاعات میبایست این موضوع را پیگیری کنند که چرا همزمان با محدوديت اينترنت كشور، اکانتهای معاند نیز از دسترس خارج شده است. این مسئله این شائبه را ایجاد کرده است که این اکانتها در داخل کشور بارگذاری و مدیریت میشود.
پيشتر نیز رسانهها اعلام کردند كه كانالهاي ضدانقلابي چون كلمه، فاكسنيوز، امتداد، مملكته، سحامنيوز، راسوياب، آژانس ايران خبر و جهان باستان همزمان با قطع اينترنت در ايران با اختلال مواجه و فعاليتشان در اين مدت متوقف يا محدود شده است.
همچنين كانالهاي «عاليجناب»، «فيگارو فارسي» و «تقاطع» از ديگر كانالهاي شاخص ضدانقلاب هستند كه همزمان با قطع اينترنت با اختلال مواجه شده و چند روز در دسترس نبودهاند و اكنون با فيلترشكنهاي ارائهشده مجدداً فعال گشتهاند.
لازم است که وزارتخانههاي اطلاعات و ارتباطات نسبت به پيگيري اين موضوع بهطور جدي ورود كنند.
http://kayhan.ir/fa/news/175370
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 دبیر شورای عالی فضای مجازی:
پیام رسانهای داخلی مشکلات مردم را تا حدی برطرف کردند
🔸 در حالی که عضو هیئت مدیره کشوری کسبوکارهای مجازی گفته است با تعطیلی اخیر اینترنت، روزانه حدود 300 میلیارد تومان به کسبوکارهای اینترنتی خسارت وارد شده است، وزارت ارتباطات به عنوان اصلیترین متولی این حوزه باید پاسخگوی مشکلات شبکه ملی اطلاعات باشد.
به گزارش رجانیوز، بانکها، منازل، فروشگاهها، جایگاههای سوخت و... که تاکنون در آتش بوجود آمده توسط ازاذل و اوباش خیابانی سوخته، حجم زیادی خسارت ملی به کشور را در بر داشته است. برخی منابع معتقدند اغتشاشگران تاکنون 600 میلیارد تومان هزینه روی دست کشور گذاشتهاند. اما هزینههایی که کمتر مورد توجه واقع میشود خسارتی است که به کسب و کارهای اینترنتی وارد شده و دولت باید جوابگوی آنها باشد. خسارتی بالا که میتوانست رخ ندهد.
هرچند شبکه ملی اطلاعات که قبل از قدرت گرفتن غرب گرایان در کشور مورد توجه واقع شده بود امروز توانسته تا حدودی از مشکل بانکها و کسب و کارهای اینترنتی کم کند اما با این حال نمیتوان از خسارت زیادی که به همین کسب و کارها وارد شده است چشم پوشی کرد.
یک عضو هیئت مدیره کشوری کسبوکارهای مجازی معتقد است: با تعطیلی کسبوکارهای اینترنتی در سه روز اخیر، نزدیک به ۹۰۰ میلیارد تومان به آنها خسارت وارد شده است.
رضا الفت نسب در ادامه خسارت ناشی از نبود اینترنت ملی را اینگونه عنوان کرد: فعالیت کسبوکارهای بزرگ به یک دهم کاهش یافته و کسبوکارهای کوچک تعطیل شده و ۵۰ هزار نماد اعتماد و ۱۲۰۰ کسبوکاری که مجوز فعالیت دارند اکنون با مشکلاتی مواجه شدند که سرمایهگذاری آنها را به خطرانداخته است.
دبیر شورای عالی فضای مجازی هم روز پنجشنبه در مورد شبکه ملی اطلاعات گفت: «در بخش دیتا و فضای ارتباطی در حوزه صوت همیشه برقرار بوده، اما پروتکل اینترنت دچار قطعی شد و ما در واقع یکی از پروتکلهای اصلی که اینترنتی است را شاهد قطع آن بودیم و نباید اجازه دهیم ضرر و زیان سنگینی به مردم وارد شود»...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/175359
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper