📂 #تیتر_اول
🔹 رهبر انقلاب در دیدار کارگران تأکید کردند
دولت کارهای اقتصادی مهمی در پیش دارد همه کمک کنند
https://kayhan.ir/fa/news/241122
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹 افزایش 300 درصدی کوچ ثروتمندان از آمریکا به روایت نشریه «فوربس»
https://kayhan.ir/fa/news/241131
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹 رئیسجمهور در گفتوگوی تلویزیونی با مردم:
نان، دارو و بنزین گران نمیشود/یارانهها حذف نه، بلکه بهطور عادلانه توزیع میشوند
🔸 آیتالله رئیسی با تأکید بر اینکه نان، دارو و بنزین گران نمیشود، گفت: ما برای سه دهک کمدرآمد، ۴۰۰ هزار تومان و برای دهکهای بالاتر ۳۰۰ هزار تومان کمک معیشتی نقدی در نظر گرفتهایم.
سرویس سیاسی-
آیتالله سید ابراهیم رئیسی شب گذشته در گفتوگوی زنده تلویزیونی با مردم با اشاره به اقدامات دولت سیزدهم در مقابله با کرونا گفت: در مقطعی که دولت سیزدهم بر سر کار آمد روزانه ۷۰۰ نفر قربانی کرونا و خانوادههایشان داغدار میشدند اما امروز این رقم به 7 نفر رسیده است.
رئیسی با قدردانی از تلاشهای کادر درمان و مشارکت مردم در مقابله با کرونا، بازگشایی دانشگاهها و مدارس را از دستاوردهای این مجاهدتها و همکاریها دانست و افزود: همکاری دانشآموزان و خانوادهها، کادر آموزشی مدارس و اساتید دانشگاهها همکاری خوبی بود و سفرهای نوروزی و کسبوکار مردم هم فعال شد که همه از برکات خداوند است و مردم و دستاندرکاران امر بهداشت و درمان باید تلاش کنند تا از جانب مردم هرروز ارتقاء یابد.
رئیسجمهور خاطرنشان کرد: کشور ما در صیانت از جان مردم و واکسیناسیون در برابر کرونا موفق بوده و علاوهبر واردات واکسن درزمینه تولید واکسن داخلی نیز اقدامات بسیار خوبی صورت گرفت و امروز تولیدات واکسن ما به مرحله صادرات رسیده است.
وی درباره ذخایر کالاهای اساسی کشور اظهار داشت: اوایل کار دولت ذخایر کشور نگرانکننده بود اما امروز نگرانیها رفع شده و مردم نگران ذخایر کالاهای اساسی در کشور نباشد.
رئیسی افزود: همچنین در بدو تشکیل دولت درزمینه ذخایر ارزی و ریالی کشور مشکل داشتیم که زمانی که هنوز وزرای ما از مجلس رأی اعتماد نگرفته بودند، این نگرانی وجود داشت که حقوق مرداد را چگونه پرداخت کنیم اما بحمدالله دولت توانست این حقوق را پرداخت کند و فروش نفت هم به دو برابر افزایش یافت و امروز نگرانی در این زمینه نداریم و در حوزه تجارت خارجی هم امروز ۱۰۰ میلیارد دلار تبادل تجاری با همسایگان داریم که کاملاً متفاوت از شرایط گذشته است و معتقدیم امکان ارتقای این رقم نیز وجود دارد...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/241142
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🖌 #یادداشت_روز
🔹 «امنیت غذایی» و «دموکراتتر از جفرسون»ها
#محمد_صرفی
🔸 امروزه تضمین «امنیت غذایی» به یک چالش جهانی با ابعاد مختلف تبدیل شده است. اجلاس جهانی غذا در سال 1996 امنیت غذایی را چنین تعریف کرد: «وقتی همه مردم در همه زمانها به غذای کافی، ایمن و مغذی برای حفظ یک زندگی سالم و فعال دسترسی داشته باشند».
هدف نهایی امنیت غذایی باید تضمین این باشد که همه مردم در همه زمانها هم دسترسی فیزیکی و هم اقتصادی به غذای مورد نیاز خود داشته باشند. امنیت غذایی سه هدف اساسی دارد: اطمینان از تولید منابع غذایی کافی، به حداکثر رساندن ثبات در جریان منابع و اطمینان از دسترسی به منابع موجود از سوی کسانی که به آنها نیاز دارند. به گفته سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد، چهار رکن امنیت غذایی عبارتند از فراهم بودن، دسترسی، استفاده و ثبات.
نرخ گرسنگی در سراسر جهان در آغاز قرن بیست و یکم به آرامی اما به طور مداوم کاهش مییافت. متأسفانه، این روند در سال 2015 معکوس شد. قبل از همهگیری کرونا، تخمین زده میشد که بیش از 820 میلیون نفر در سراسر جهان غذای کافی برای خوردن نداشته و در واقع دچار فقدان امنیت غذایی هستند. کرونا این معضل را بشدت تشدید کرد و تا پایان سال 2020 رقم این افراد تقریباً دو برابر شد.
سادهترین و شدیدترین شکل ناامنی غذایی زمانی رخ میدهد که افراد به کالری خالص مورد نیاز برای حفظ سلامت اولیه دسترسی نداشته باشند. گرسنگی تنها عاملی نیست که باید در نظر گرفت. هنگامی که نیازهای تغذیهای وارد محاسبات میشوند، موضوع امنیت غذایی عمیقتر میشود. حتی زمانی که شکم خالی نیست، کیفیت پایین غذا میتواند افراد، خانوادهها و جوامع را با کمبود مواد مغذی لازم و حیاتی- شامل ماکرونوترینتها و میکرونوترینتها- مواجه کند. فقر، نابرابری، حاشیهنشینی، بیماری، جنگ، ناآرامیهای سیاسی، تغییرات اقلیمی و الگوهای غیرمنتظره و خشن آب و هوایی از جمله عوامل مهم ایجاد و گسترش ناامنی غذایی هستند. آمارها نشان میدهد کشورهای جنوب صحرای آفریقا و آمریکای لاتین دچار بیشترین آسیب ناشی از فقدان امنیت غذایی در جهان هستند. سالم بودن غذا خود مسئلهای دیگر در این حوزه است. سالانه بیش از 400 هزار نفر در جهان به دلیل غذای ناسالم جان خود را از دست میدهند که نزدیک به یک سوم آنها کودکان زیر پنج سال هستند.
اجلاس جهانی امنیت غذایی در سال 1996 اعلام کرد که «غذا نباید به عنوان ابزاری برای فشار سیاسی و اقتصادی استفاده شود» اما واقعیت آن است که در طول تاریخ غذا یک سلاح مهم و تعیینکننده بوده و همچنان نیز هست. عامل غذا، میتواند سرنوشت جنگها را تعیین کند. ناپلئون میگوید: «ارتشها روی شکم خود رژه میروند.» محاصره دشمن و گرسنگی دادن به آن، یک استراتژی رایج در طول تاریخ منازعات بشری بوده است. شاید برخی گمان کنند این روش غیرانسانی مربوط به تاریخ است اما امروزه نیز کاربرد دارد...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/241151
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 وقتی همتی افزایش پایه پولی در دوره روحانی را هم به حساب رئيسی مینویسد
🔸 رئیس بانک مرکزی در دولت سابق، در حالی دولت رئیسی را متهم به چاپ پول میکند که حجم پایه پولی در دوره ریاست وی بر بانک مرکزی، با رشد 110 درصدی، از 220 هزار میلیارد به 461 هزار میلیارد تومان رسید.
عبدالناصر همتی که در دولت دوازدهم زمام امور ساختمان میرداماد را در دست داشت، به دلیل ثبت بالاترین رشد پایه پولی که در طول چهار دهه اخیر بیسابقه بوده، لقب «سلطان چاپ پول» را به نام خود ثبت کرده، اما اکنون در جایگاه منتقد سیاستهای دولت ظاهر میشود.
او اخیراً با ادعای این مطلب که دولت سیزدهم با ۱۴۲هزار میلیارد تومان چاپ پول «فوق سلطان چاپ پول» است، سعی دارد تا عنوانی را که در طول ۳۴ ماه فعالیت خود در بانک مرکزی به دست آورده است را به دیگران واگذار کند.
به گزارش روزنامه ایران، همتی برای بزرگ نشان دادن رقم افزایش پایه پولی یا همان چاپ پول، کل سال ۱۴۰۰ را به عنوان کارنامه کاری دولت سیزدهم درنظر گرفته است. این درحالی است که مراسم تحلیف آیتالله سیدابراهیم رئیسی، دوازدهم مرداد سال گذشته به عنوان رئیسجمهور برگزار شد و از هفتم شهریورماه با تشکیل کابینه بهطور رسمی کار دولت سیزدهم آغاز شد، اما سلطان چاپ پول، نیمه نخست سال گذشته را که هنوز دولت دوازدهم بر مسند امور بود به حساب دولت سیزدهم گذاشته است!
گزارشهای رسمی بانک مرکزی نشان میدهد وی در مدیریت نقدینگی و پایه پولی بدترین عملکرد را داشته تا جایی که به گفته کارشناسان بانک مرکزی، در دوره همتی این بانک به کارخانه چاپ پول تبدیل شده است. براساس آمارهای بانک مرکزی، حجم پایه پولی از ۲۲۰ هزار میلیارد تومان قبل از آغاز به کار عبدالناصر همتی در بانک مرکزی با حدود ۱۱۰ درصد رشد به ۴۶۱ هزار میلیارد تومان رسیده است. درواقع بیش از نصف پایه پولی در کمتر از سه سال فعالیت همتی در بانک مرکزی ایجاد شده است.
آمارها نشان میدهد پایه پولی در دولتهای یازدهم و دوازدهم پنج برابر شده است، بهطوری که رقم پایه پولی از ۹۵ هزار میلیارد تومان در ابتدای دولت یازدهم به بیش از ۵۰۰ هزار میلیارد تومان در پایان خردادماه سال گذشته یعنی انتهای دولت دوازدهم رسیده است. بر این اساس در دولت حسن روحانی پایه پولی، بیش از ۴۲۲درصد رشد داشته است، بدین ترتیب در دولتهای یازدهم و دوازدهم
۴۰۵ هزار میلیارد تومان پول چاپ شده است.
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/241152
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
#گفت_و_شنود
🔹 جان من؟!
https://kayhan.ir/fa/news/241149
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📎🔹 شبکه صهیونیستی «کان»:
پیام سفر بشار اسد به ایران اتحاد قویتر میان تهران- دمشق است
🔸رسانه صهیونیست ضمن کمسابقه خواندن سفر رئیسجمهور سوریه به ایران، آن را نشانه اتحاد قویترِ تهران و دمشق دانستند.
شبکه صهیونیستی «کان» در واکنش به سفر «بشار اسد» رئیسجمهور سوریه به تهران و دیدار با رهبر عظیمالشان انقلاب اسلامی اذعان کرد: «این سفر رخدادی کمنظیر بود که ما نمیتوانیم هرروز تکرارش را ببینیم. رئیسجمهور سوریه در سفری بیسابقه به تهران، از دمشق خارج شد؛ سفری که او از ۳ سال پیش تاکنون انجام نداده بود. بهطور خلاصه این دومین باری است که اسد، از ابتدای جنگ تاکنون به ایران سفر میکند.»
«روعی کایس» تحلیلگر مسائل عربی در تلویزیون رژیم صهیونیستی ضمن اشاره به استقبال گرم مقامات ارشد ایرانی از رئیسجمهور سوریه و دیدار با وی گفت: «اسد در این دیدار به رهبری ایران گفت که روابط راهبردی دو کشور مانع از تسلط اسرائیل بر منطقه شده و باید این روابط تقویت شود».
کایس در ادامه افزود: «رئیسجمهور ایران نیز در خصوص حملات اسرائیل به اسد گفت که باید تهدیدات اسرائیلی را بررسی و توان بازدارندگی را در معادلات درگیری تقویت کرد.»
تحلیلگر مسائل عربی در تلویزیون رژیم صهیونیستی اشاره کرد: «نکته مهم این است که این سفر کمتر از دو ماه پس از سفر تاریخی اسد به امارات [دوست جدید ما در خلیجفارس] صورت میگیرد. سفری که نشانه گشوده شدن صفحه جدیدی در روابط اسد و کشورهای منطقه به حساب میآمد؛ چراکه این کشورها سعی داشتند اسد را (از ریاست جمهوری) پایین بکشند.»
کایس در پایان اذعان کرد: «در اسرائیل کسانی هستند که امیدوارند نزدیک شدن اسد با کشورهای حاشیه خلیجفارس منجر به دور شدن از ایران شود اما تصاویر این دیدار بهاندازه کافی گویا بودند. این سفر اسد به تهران نشان داد که این اتحاد به قوّت باقی خواهد ماند و حتی قویتر هم خواهد شد.»
این سفر دارای ابعاد سیاسی و اقتصادی بود
خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) نیز در گزارشی دراینباره نوشت: «این سفر دارای ابعاد سیاسی و اقتصادی بود و بشار اسد گفتوگوی جامعی با آقای خامنهای در مقابل رسانهها داشت و همچنین دیداری با او پشت درهای بسته با حضور رئیسجمهور ایران داشته که حدود یک ساعت به طول انجامید. دو دیدار نیز با رئیسجمهور آقای رئیسی صورت گرفت.»..
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/241119
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📎🔹 مخبر:
دولت قرار است یارانه تکتک افراد جامعه را به خودشان پرداخت کند
🔸 معاون اول رئیسجمهور الزامات قانونی و ضرورتهای اجرای طرح ملی مردمیسازی و توزیع عادلانه یارانهها را برای مسئولان، استانداران و جمعی از مدیران ارشد اجرایی سراسر کشور تشریح کرد.
«محمد مخبر» پیش از ظهر دیروز (دوشنبه) در نشست تشریح ابعاد مردمیسازی و توزیع عادلانه یارانهها که با حضور اعضای هیئت دولت، استانداران سراسر کشور و اعضای شورای معاونان دستگاههای اجرایی در وزارت کشور برگزار شد، با بیان اینکه مردمیسازی و توزیع عادلانه یارانهها علاوه بر الزام قانونی، یک الزام عقلی و اقتصادی است، گفت: یکی از شعارهای پیش و پس از انتخابات رئیسجمهور، مقابله با فقر در کشور بود و امروز شاهد آن هستیم که با برخی گرانیها و افزایش قیمت کالاها، بیشترین فشار بر طبقات ضعیف جامعه وارد میشود.
معاون اول رئیسجمهور افزود: سال گذشته 15/6 میلیارد دلار ارز ترجیحی یعنی معادل
312 هزار میلیارد تومان یارانه از سوی دولت پرداخت شد اما طبقات پردرآمد و ثروتمند جامعه به دلیل مصرف بیشتر، استفاده بیشتری را از این یارانهها داشتهاند و بخش اندکی از این یارانه به دست دهکهای پایین و طبقات ضعیف جامعه رسیده است.
مخبر افزود: قرار نیست با اجرای این طرح از جیب ثروتمندان پولی برداشته و به طبقات ضعیفتر پرداخت شود، بلکه قرار است با اجرای این طرح یارانه و پولی که متعلق به تکتک آحاد جامعه است به خودشان پرداخت شود.
معاون اول رئیسجمهور با اشاره به اینکه ایران کشوری با امکانات فراوان است و سالانه حدود
400 هزار میلیارد تومان یارانه از سوی دولت پرداخت میشود و این درست نیست که با وجود این همه امکانات و با وجود پرداخت یارانه، عدهای ضعیف باشند و در مقابل عدهای روزبهروز ثروتمندتر شوند.
مخبر با بیان اینکه همه باید برای اجرای این طرح شجاعانه به میدان بیاییم، تأکید کرد: باید تلاش کنیم اجرای این طرح با کمترین تبعات و کمترین آسیبها برای مردم انجام شود و هرچقدر که اقتدار و هماهنگی ما در اجرای این طرح بیشتر باشد، فشار کمتری بر مردم وارد خواهد شد. وی به تشریح شرایط اقتصادی کشور در زمان آغاز بهکار دولت سیزدهم پرداخت و افزود: دولت قبل در بودجه سال گذشته، 8 میلیارد دلار ارز ترجیحی برای کالاهای اساسی دیده بود که این رقم در همان سه چهار ماه اول هزینه شده بود و به تعبیری دولت سیزدهم ارز ترجیحی در اختیار نداشت.
مخبر افزود: خوشبختانه ما توانستیم مشکلات را مرتفع کنیم و سال گذشته با لطف رهبری و پیگیریهای مستمر رئیسجمهور توانستیم ارز ترجیحی برای کالاهای اساسی را تأمین کنیم.
معاون اول رئیسجمهور ادامه داد: از ابتدای سال جدید نیز معادل 9 میلیارد دلار در بودجه سالانه، ارز ترجیحی در نظر گرفته شد و این یعنی 250 هزار میلیارد تومان یارانه در بودجه پیشبینی شد و دولت ملزم شده بود که کالاهای اساسی را با قیمت شهریور سال 1400 به مردم عرضه کند که اگر با این روال ادامه پیدا میکرد، یارانه موجود حداکثر تا مرداد و شهریور امسال دوام میآورد...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/241137
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📎🔹 شهردار تهران:
تراکم فروشی نمیکنیم و این موضوع را خط قرمز خود میدانیم
🔸 شهردار تهران گفت: درست است که در تهران مشکلاتی وجود دارد، اما هیچ یک از این مشکلات امید ما را ناامید نکرده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، علیرضا زاکانی دیروز در اولین نشست خود با اصحاب رسانه، با بیان اینکه شهر، شهروند و مدیریت شهری سه جزئی هستند که باهم معنا پیدا میکنند اظهارداشت: همه تلاش ما در ساخت شهر برای خدمت به مردم و آبادی شهر است و در این مسیر توفیق داشته ایم ۸ ماه و ۸ روز در خدمت مردم باشیم.
اجرای برنامههای کوتاه مدت در سال جاری
زاکانی ادامه داد: ۶ ماهه اول ما برای استقرار مدیریت شهری انتخاب کردیم و امسال کارهای کوتاه مدت را انجام میدهیم و در سال بعد اقدامات میان مدت خود را انجام میدهیم و بر همین اساس ۱۲ سیاست و ۹۰ پروژه کلان را دنبال میکنیم و ۴۸۵ پروژه را در دستور کار قرار دادهایم. تلاش ما این است که در سال جاری تمام این پروژهها را فعال کنیم و بخشی از آنها را امسال افتتاح کنیم.
وی با بیان اینکه تمام تلاش ما کمک به مردم است گفت: بر همین اساس خبرنگاران و اصحاب رسانه میتوانند هم ما را نقد کنند و هم اتفاقات به وقوع پیوسته را برای مردم تبیین کنند، زیرا چشمانداز ما گفتمان شهرداری خدمت و پیشرفت است و شعار ما تهران شهر، زندگی و سرزندگی است و جنس مدیریتی که انتخاب کردهایم مشارکتی است.
شهردار تهران بیان داشت: در راستای مدیریت مشارکتی، میخواهیم مشکلات را با کمک مردم برطرف کنیم درست است که در تهران مشکلاتی وجود دارد، اما هیچ یک از این مشکلات امید ما را ناامید نکرده است. زاکانی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه در تهران شاهد ساخت و سازهای بلند مرتبه هستیم و شهرداری گفته است که این اقدام انجام نمیشود گفت: ما تراکم فروشی نمیکنیم و این موضوع را خط قرمز خود میدانیم و تا به امروز هم این کار را انجام ندادهایم. البته به دنبال ساخت و ساز هستیم و اگر ساخت و ساز را رونق ندهیم تهران به مشکل میخورد و بر همین اساس اعلام کردیم سالیانه ۱۸۰ هزار واحد میسازیم و این هم براساس تعهد قانونی است که به شهرداری داده شده است.
وی افزود: ما به دنبال انجام مسئولیت خود هستیم و اما اینکه در شهر بلند مرتبه سازی وجود دارد مربوط به قبل هستند البته بلند مرتبه سازی در تهران ممنوع نیست...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/241089
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📎🔹 مشکل فضای فرهنگی - اجتماعی ما کجاست؟
#محمد_حسین_ حمزه
🔸 کید دشمن ضعیف اما تلاشش انبوه است. تمرکز آنها در بحبوحه تهاجم ترکیبی، تاختوتاز فرهنگی ـ تبلیغاتی و مأیوسسازی است. این فقره از هجوم دشمن که عقبه نظام را هدف گرفته، برخلاف روشهای تهاجم اقتصادی و امنیتی، روند کاملا ملموسی ندارد بلکه از طبیعت پیچیدهای برخوردار است و پیروزی دشمن در آن مساوی است با رسیدن او به همه اهداف خود. کمال آرزوی دشمن تخریب باورهای دینی در قلب مردم و ناامیدی آنان از انقلاب اسلامی است. در مقابل، پاسخگویی مناسب به نیاز جامعه در شناخت فرهنگ اسلامی و آرمانهای انقلاب اسلامی مساوی است با پویایی و جاودانگی انقلاب. دشمن در این تهاجم، ادراکی از صبغه فرهنگی و الهی انقلاب پیدا کرده است. خط حرکت انقلاب، خط فرهنگی و دنباله حرکت انبیاء و ائمه اطهار علیهمالسلام است که محور اصلی کار آن برگزیدگان خدای متعال نیز فرهنگ و سر و کار داشتن با عقل و اندیشه مردم است. دشمن میبیند در جهان آشفته انقلاب را سامان دادهایم و سرمشق دیگران شدهایم. از این رو، ارزشها و اندیشه اسلامی و هویت و دستاوردهای انقلاب به شدت مورد هجوم آنهاست. دشمن با محوریت جنگ رسانهای و چنگ انداختن به فضای مجازی و یکهتازی در این فضای فاقد قانون، میخواهد مردم از آرمانخواهی و اعتقادات خود دست بردارند و شخصیت و هویت اسلامی و انقلابی خود را از دست بدهند.
در این سو و با شرایط گفته شده، جامعه بیش از حد نیازمند فعالیت فرهنگی است و تغذیه فکری صحیح و ارائه اندیشه و فرهنگ اسلامی و حقایق انقلاب به جامعه ضرورتی بیبدیل است. علیرغم داشتههای غنی فرهنگی و تلاشها و نمونههای فراوان و مؤثر کار فرهنگی انجام شده، مشکل فضای فرهنگی ما هنوز این است که این فضا خالی است. فضا را باید پر کنیم. فضا را که خالی گذاشتیم، مردم را از گنج فرهنگ اسلامی محروم کردهایم، راه جولان دشمن را هم بازتر و در عمل به او کمک کردهایم. محیط فرهنگی از عوامل سازنده شخصیت انسان است و باید مورد توجه و مراقبت قرار گیرد. وقتی جامعهای بخواهد در جهت تعالی و شاهراه سعادت گام بردارد، باید از فضای فرهنگی ـ اجتماعی ـ تربیتی مناسبی برخوردار باشد. محیط از انسانها، اشیاء و نمودهایی تشکیل شده است. محیط فرهنگی ـ اجتماعی ما باید بهگونهای باشد که افراد جامعه در آن احساس شخصیت و سرافرازی کنند، نه احساس حقارت. فضای جامعه اسلامی باید بهنحوی باشد که آحاد مردم در آن نشانههای سربلندی و منزلت خود را مشاهده کنند و آن را محیطی برای رشد و کسب فضیلت بیابند. در چنین فضایی است که زمینه برای ترقی همهجانبه فراهم است...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/241140
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📎🔹 گفتوگوی کیهان با دکتر «محسن پوراحمدخمینی» مشاور خانواده
چگونه میتوان ازدواجــی موفق و بـا دوام داشـت؟
🔸 مهدی برازنده
تشکیل خانواده و ازدواج جوانان اتفاقی بسیار مبارک است که از جنبههای مختلف دارای ارزش و بار مثبت برای کشور و جامعه است. از یکسو ایجاد نهاد مقدس و پاک خانواده در جلوگیری از گرفتار شدن جوانان به برخی آسیبهای اجتماعی موثر است و از سوی دیگر در ایجاد امید به فرزندآوری و پوشش کمبود جمعیتی کشور بهویژه در شرایطی که مدتهاست از سوی کارشناسان و جمعیتشناسان نسبت به وقوع بحران سالمندی و پیری جمعیت ایران در سه دهه آینده هشدار داده میشود نقش بسیار ارزشمندی دارد.
اما در شرایطی که به دلیل برخی مشکلات اقتصادی یا تغییر فرهنگ سادهزیستی و افزایش تشریفات و تجملات، بسیاری از جوانان با وجود تمایل به ازدواج شرایط را برای تشکیل خانواده فراهم نمیبینند و به عبارتی وقوع ازدواج برای بسیاری از جوانان سخت شده است، گاهی شاهد به سرانجام نرسیدن برخی از ازدواجها و جدایی زوجین در مدتی نهچندان طولانی هستیم که با وجود اینکه میزان عمومیت آن خیلی فراگیر نیست اما نگرانکننده است. وقتی بنا به آمار عمده طلاقهای ثبتشده در سالهای اخیر در سالهای اولیه ازدواج و زندگی مشترک بوده است، این به معنای وجود اشکال در فرایند انتخاب آگاهانه و درست همسر یا عدم کسب مهارتهای مربوط به ازدواج و کمبود اطلاع از مهارتهای لازم برای زندگی مشترک است.
به عقیده کارشناسان خانواده، علاوه بر لزوم فراگیری مهارتهای ازدواج و انتخاب درست همسر قبل از تشکیل زندگی مشترک، خانوادهها، مدارس و دانشگاهها نیز نقش بسزایی در آگاهی افراد برای تشکیل زندگی مشترک با قوام و مثمرثمر دارند. در این رابطه با دکتر «محسن پوراحمدخمینی» یکی از مشاوران خانواده و اساتید مربوط به حوزه ازدواج و انتخاب همسر به گفتوگو نشستهایم.
اهمیت فراگیری مهارتهای صحیح انتخاب همسر
دکتر محسن پوراحمدخمینی، روانشناس و مشاور خانواده در گفتوگو با کیهان در آسیبشناسی این موضوع که چرا برخی از ازدواجها در سالهای ابتدای زندگی به جدایی منجر میشوند، اظهار داشت: گاهی جوانان قبل از اینکه بخواهند وارد فرایند انتخاب همسر شوند، بدون آگاهی وارد این پروسه شده و به همین دلیل دچار اشتباه میشوند. به عبارتی مهارتهای صحیح انتخاب همسر یکی از اولویتهایی است که برخی جوانان پس از انتخاب همسر بهدنبال آن نمیروند و عدهای دیگر که بهدنبال فراگرفتن آن مهارت میروند، فایده چندانی نمیبرند. در این رابطه حضرت رسول اکرم(ص) فرمودند «اگر کسی عاشق چیزی شد، دیگر چشم و گوشاش کار نمیکند» و در واقع همه توجهاتش معطوف به چیزی میشود که عاشق آن شده است...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/241080
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی رئیس قوه قضائیه:
معیشت مردم اولویت دولت است در این راه با تمام توان کمک خواهیم کرد
🔸 رئیس قوه قضائیه گفت: با تمام توان در موضوعات «مدیریت ارز» و «کنترل بازار» و همچنین «مقابله با گرانفروشی و احتکار» به دولت کمک خواهیم کرد تا آسیبی به معیشت و سفره مردم وارد نشود.
به گزارش مرکز رسانه قوه قضاییه، حجتالاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژهای در نشست دیروز شورای عالی قوه قضائیه به موضوع اقدامات دولت در جهت پیشبرد سیاستهای کلان اقتصادی، مهار تورم و جلوگیری از رشد نقدینگی پرداخت و با تقدیر از اقدامات مجدانه دولتمردان و رئیس جمهور در این زمینه اظهارداشت: علاوه بر عقبماندگیها در عرصه اقتصادی و تحریمهای ظالمانه دشمنان و تشدید این تحریمها در سنوات اخیر، رخدادهایی نیز در عرصه جهانی از جمله خشکسالی و جنگ اوکراین حادث شده که موجبات افزایش قیمت کالاهای اساسی در سطح دنیا را بوجود آورده است؛ لذا اتخاذ تدابیر برای مقابله و مواجهه با این شرایط اقتصادی از ناحیه دولت و دولتمردان بسیار حائز اهمیت است.
اژهای در همین زمینه به اظهارات مسئولان امر و کارشناسان ذیربط مبنی بر وجود گرانیها و نه گرانفروشیها در برخی بازارها به سبب مجموعه شرایط حاکم بر وضعیت اقتصادی کشور و جهان نیز اشاره کرد.
وی با اشاره به اقدامات و تدابیر دولت در زمینه بهبود وضعیت اقتصادی کشور از جمله تلاش برای اصلاح ساختار بودجه، رفع اشکالات نظام بانکی و اهتمام به تقویت تولید داخلی، گفت: معیشت و سفره مردم جزو اولویتدارترین موضوعات مدنظر دولت است و دستگاه قضایی نیز در این مهم با تمام توان به دولت کمک خواهد کرد.
افزایش اختیارات تعزیرات
رئیس قوه قضائیه با اشاره به مصوبات جلسه اخیر شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا مبنی بر افزایش اختیارات سازمان تعزیرات برای مقابله با گرانفروشی و احتکار، اظهار داشت: دستگاه قضایی با تمام توان در موضوعات «مدیریت ارز» و «کنترل بازار» و همچنین «مقابله با گرانفروشی و احتکار» به دولت کمک خواهد کرد تا از ناحیه سودجویان گزند و آسیبی به معیشت و سفره مردم وارد نشود...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/241139
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🌍 #بین_الملل
🔹 تبعات هولناک اقتصادی جنگ اوکراین
آلمان: قحطی بزرگ در کمین همه کشورهاست
🔸 مقام ارشد دولت آلمان پیشبینی کرده به دلیل بحران اوکراین، جهان احتمالا شاهد بدترین قحطی از زمان جنگ جهانی دوم به این سو خواهد بود. «فایننشال تایمز» نیز پیشبینی کرده دنیا با رکود تورمی شدیدی همچون رکود 1970 مواجه میشود و آمریکا بیش از سایر کشورها در خطر است.
سرویس خارجی-
با ادامه جنگ اوکراین، نگرانیها درباره کمبود مواد غذایی در جهان و بروز قحطی جدیتر از همیشه بالا گرفته است. کارشناسان زیادی هستند که هشدار میدهند «جهان با بزرگترین بحران تاریخی خود برای تثبیت قیمت مواد غذایی مواجه است.» آنها از «یک طوفان کامل» در حوزه مواد غذایی و اقتصاد نام میبرند که کشورهای زیادی را در دنیا درخواهد نوردید، مگر جنگ اوکراین فروکش کند.
روسیه و اوکراین روی هم رفته 25 درصد گندم جهان را تولید میکنند و تولیدکننده اصلی دانههای روغنی نیز به شمار میروند. در ادامه این هشدارها وزیر توسعه اقتصادی و همکاری آلمان در بیانیهای اعلام کرده به دلیل آسیبدیدگی زنجیرههای تأمین و متوقف شدن تولیدات کشاورزی در سایه جنگ اوکراین، احتمال مواجه شدن با بدترین قحطی از زمان جنگ جهانی دوم بالاست. به گزارش المیادین او گفت که در حال حاضر همهگیری کرونا، خشکسالی و بحران اوکراین قیمت مواد غذایی را به بالاترین حد خود رسانده و جهان را با امکان وقوع بدترین قحطی از زمان جنگ جهانی دوم به وحشتانداخته است. نهاد «برنامه جهانی غذا» وابسته به سازمان ملل هم اعلام کرده بیش از ۳۰۰ میلیون نفر در حال حاضر از گرسنگی حاد رنج میبرند و پیشبینیها بیانگر افزایش روز افزون این آمار است. این مقام آلمانی که با روزنامه آلمانی «بیلد» مصاحبه میکرد این را هم اضافه کرد که: «پیام ناخوشایندی است که با بدترین قحطی از زمان جنگ جهانی دوم و همچنین با میلیونها قربانی تهدید میشویم. هزینههای جهانی غذا در حال حاضر یک سوم افزایش یافته و به بالاترین حد خود رسیده است.»..
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/241130
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
#مکتب_امام
🔹 استقلال کشور در گرو کار کارگر است
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
#روزنامه_کیهان
🔹 چهارشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
#عناوين
📆 چهارشنبه 21 اردیبهشت 1401
در کیهان امروز می خوانیم:
📂 #تیتر_اول
🔹 با اراده دولت سیزدهم انجام شد
یـارانه مردمی در سفره ۷۲ میلیون ایـرانی
https://kayhan.ir/fa/news/241192
▫️ تصویربرداری ماهواره سپاه از پایگاه پنجم نیروی دریایی آمریکا در بحرین
https://kayhan.ir/fa/news/241208
▫️ گزارش خبری تحلیلی کیهان
آمادگی محور بزرگ مقاومت برای ورود به اسرائیل / نجباء: انگشتهایمان روی ماشه است
https://kayhan.ir/fa/news/241154
▫️ فوتیهای روزانه کرونا از 709 نفر به ۳ نفر رسید
https://kayhan.ir/fa/news/241171
🖌 #یادداشت_روز
🔹 بانیان رنج، کاسبان آشوب
https://kayhan.ir/fa/news/241231
📌 #خبر_ویژه
▫️ پرداخت یارانه کالا نه کوپن جیرهبندی
https://kayhan.ir/fa/news/241232
▫️ خودزنی عجیب آقای دوگانهسوز وسط روزنامه اعتماد!
📎🔹افلاطون اگر بود از خنده غش میکرد!
https://kayhan.ir/fa/news/241227
▫️ رئیس جمهور در جلسه ستاد تنظیم بازار:
اقشار مختلف مردم و نخبگان باید نسبت به مزایای طرح اصلاح اقتصادی آگاه و اقناع شوند
https://kayhan.ir/fa/news/241210
▫️رئیس سازمان انرژی اتمی:
جزو پنج کشور اول جهان در تولید کیت غربالگری نوزادان هستیم
https://kayhan.ir/fa/news/241203
▫️سخنگوی قوه قضائیه:
بسیاری از دریافتکنندگان ارز 4200 تومانی یا کالا وارد نکردند یا کالای وارداتی را با قیمت آزاد فروختند
https://kayhan.ir/fa/news/241215
▫️ شیرخشک در آمریکا جیرهبندی شد
https://kayhan.ir/fa/news/241193
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹پهلوگیری 12 فروند کشتی حامل کالاهای اساسی در بندر شهید رجایی
https://kayhan.ir/fa/news/241196
🌍 #بین_الملل
🔹 بلومبرگ: غرب با تحریم نفتی روسیه خودکشی نکند!
https://kayhan.ir/fa/news/241159
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📂 #تیتر_اول
🔹 با اراده دولت سیزدهم انجام شد
یـارانه مردمی در سفره ۷۲ میلیون ایـرانی
🔸 دوشنبه شب بلافاصله پس از سخنرانی رئیسجمهور درباره مردمیسازی نظام یارانهها، یارانههای 300 و 400 هزار تومانی، به حساب ۲۳ میلیون سرپرست خانوار واریز شد.
به گزارش خبرنگار ما؛ موضوع تخصیص ارز ترجیحی برای واردات همه کالاها، تصمیمی بود که دولت دوازدهم در بهار 97 اتخاذ کرد و علیرغم انتقادات کارشناسان بر آن پافشاری کرد. اما دولت تدبیر در مواجهه با تنگنای ارزی خیلی زود به عواقب تصمیم خود پی برد و طی سه سال، بسیاری از کالاهای مشمول دریافت ارز 4200 را حذف کرد اما باز هم منابع ارزی کشور کفاف هفت قلم باقی را نمیداد.
این سیاست علاوهبر بلعیدن منابع ارزی، در عمل به طور کامل به هدف نخورد و بخش قابل توجهی از آن سر از جیب برخی واردکنندگان درآورد.
همزمان با این اتفاقات، نرخ ارز آزاد در دولت تدبیر و امید جهش کرد و شکاف ارز آزاد و ترجیحی بیشتر و ساماندهی به این وضعیت دشوارتر شد. سرانجام دولت سیزدهم، اصلاح نظام یارانهها را که دولت دوازدهم میتوانست با هزینه بسیار کمتر انجام دهد، به نفع مصرفکننده نهایی در دستور کار قرارداد و اولین گام مردمیسازی یارانهها را محکم برداشت.
واریز یارانه نقدی
تا زمان آماده شدن کالابرگ الکترونیک
پس از بررسی نظرات کارشناسی متعدد، بالاخره رئیسجمهور شامگاه دوشنبه 19 اردیبهشتماه در پنجمین گفتوگوی زنده تلویزیونی خود با مردم جزئیاتی از برنامه دولت برای مردمیسازی و توزیع عادلانه یارانهها را بیان کرد. سیدابراهیم رئیسی در بخشی از صحبتهای خود با اشاره به اینکه بر اساس قانون بودجه ۱۴۰۱ واردات کالاهای اساسی به جای ارز ۴۲۰۰ باید با ارز ۲۳ هزار تومانی انجام شود، اظهار داشت: طبیعتاً این تغییر نرخ در بازار تأثیر میگذارد و البته نحوه جبران آن نیز در همین قانون پیشبینی شده است.
رئیسجمهور در ادامه در مورد اینکه با اجرای طرح کمک معیشتی قرار است به هر فرد چه میزان پرداختی صورت گیرد، خاطرنشان کرد: سازمان برنامه و بودجه این موضع را کارشناسی کرده و پیشنهادی که داده این است که به ۳ دهک اول، نفری ۴۰۰ هزار تومان یعنی یک خانواده
۵ نفره، ۲ میلیون تومان در ماه و به دهکهای چهارم تا نهم هم ۳۰۰ هزار تومان به ازای هر نفر پرداخت خواهد شد. رئیسی با تاکید مجدد بر اینکه با اجرای طرح اصلاح نظام پرداخت یارانه کالاهای اساسی تغییری در قیمت نان سنتی، دارو و بنزین نخواهیم داشت، خاطرنشان کرد: تا زمانی که زیرساختهای فنی برای کالا برگ الکترونیک آماده شود که احتمالا یک یا دو ماه باشد، کمک معیشتی به صورت نقدی پرداخت خواهد شد و هر وقت کالا برگ الکترونیک آماده شد، تناسب میزانی که به عنوان کمک معیشتی پرداخت میشود، کاملاً با مردم در میان گذاشته خواهد شد...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/241192
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹 تصویربرداری ماهواره سپاه از پایگاه پنجم نیروی دریایی آمریکا در بحرین
https://kayhan.ir/fa/news/241208
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹 گزارش خبری تحلیلی کیهان
آمادگی محور بزرگ مقاومت برای ورود به اسرائیل / نجباء: انگشتهایمان روی ماشه است
https://kayhan.ir/fa/news/241154
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹 فوتیهای روزانه کرونا از 709 نفر به ۳ نفر رسید
🔸 در شرایطی که برخی کشورهای اروپایی و آمریکا همچنان شاهد فوت روزانه چند صد نفری بیماران کرونایی هستند، در ادامه روند کاهشی این بیماری در ایران، بعد از 26 ماه و دو هفته تعداد فوتیهای روزانه به سه نفر رسید.
مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت دیروز در اطلاعیهای اعلام کرد: «از 19 تا۲۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی،
۴۶۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۸۲ نفر از آنها بستری شدند و مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۲۲۶ هزار و ۲۱۹ نفر رسید.
متاسفانه در طول این مدت، سه بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۴۱ هزار و ۱۹۲ نفر رسید.
در شبانهروز گذشته به جز تهران با ۲ مورد فوتی بیماران کووید۱۹ و البرز با یک مورد، همه استانهای کشور، مرگ و میر نداشتهاند.
آخرین بار روز ۶ اسفند۹۸، تعداد مرگ و میر روزانه بیماران کووید۱۹ در کشور،۳ نفر بود.
تاکنون ۶۴ میلیون و ۳۹۸ هزار و ۵۷۷ نفر دُز اول، ۵۷ میلیون و ۶۴۸ هزار و ۳۸۰ نفر دُز دوم و ۲۷ میلیون و ۲۱۶ هزار و ۳۱۸ نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۴۹ میلیون و ۲۶۳ هزار
و ۲۷۵ دُز رسید. در شبانهروز گذشته نیز ۶۵ هزار و ۶۲ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون و ۱۰ هزار و ۶۹۸ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند.
۸۳۶ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تاکنون ۵۱ میلیون و ۵۸۲ هزار و ۶۳۵ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
در حال حاضر چهار شهرستان در وضعیت نارنجی، ۳۱۹ شهرستان در وضعیتزرد
و ۱۲۵ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.»..
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/241171
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🖌 #یادداشت_روز
🔹 بانیان رنج، کاسبان آشوب
#سیدمحمدعماد_اعرابی
🔸 «پروژه یکدستسازی حاکمیت» کلیدواژهای است که
یک جریان سیاسی داخلی هر بار که با عدم اقبال مردم به نامزدهای مورد حمایتش، در انتخابات شکست میخورد از آن برای تخریب جمهوری اسلامی استفاده میکند اما جملهسازی با این عبارت بیش از آنکه به تضعیف نظام مردمی ایران منجر شود هویت این جریان سیاسی را رسواتر میکند. جریانی که اگرچه رقیبش را به «توهم توطئه» متهم میکند اما خودش همیشه ناکامیهایش را نه در عملکرد فاجعهبارش که به «دستهای پشت پرده»
برای حذف خود و یکدستسازی قدرت حواله میدهد! با این کار آنها در واقع اعتراف میکنند که در تمام سالهای فعالیتشان هرگز به دنبال همافزایی قوای سهگانه با یکدیگر در جهت پیشبرد اهداف انقلاب نبودهاند بلکه حاکمیتی چندگانه و چند دسته و پیوسته در تنازع با سیاستهای کلی نظام جمهوری اسلامی را میپسندند. شاید به همین علت باشد که همیشه در
یک سر آشوبهای تاریخ پس از انقلاب، این طیف سیاسی قرار دارد؛ از آشوبهای تیرماه 1378 گرفته تا خرداد 1388 و آبان 1398. آنها در آشوب زیست میکنند و حیاتشان با اختلافافکنی و ایجاد نزاع تضمین میشود؛ آنها نه به دنبال اصلاحات که آشوبطلبند و ناگفته پیداست هماهنگی، همسویی و همافزایی قوای سهگانه و در یک کلام یکدستی برای پیشبرد اهداف جمهوری اسلامی؛ کابوس آشوبطلبان است.
با روی کار آمدن دولت سیزدهم این کابوس یک بار دیگر به سراغ آنها آمد. تفرقهافکنی از همان روزهای اول با انتشار اخبار جهتدار مبنی بر سهمخواهی مجلس از دولت برای حضور در کابینه سیزدهم و برجستهسازی این اخبار آغاز شد. اخباری که گاه تمایلات یک نفر و یا رویدادهایی محدود را به کل مجلس یازدهم تعمیم داده و آن را در مقابل دولت از راه نرسیده سیزدهم مینشاند. کار به جایی رسید که علیرضا سلیمی عضو هیئترئیسه مجلس یازدهم در 22 تیر 1400 این گونه واکنش نشان داد: «مجلس یازدهم به دنبال سهمخواهی از دولت سیزدهم نیست ولی با این حال جانانه حاضریم به دولت آیتالله رئیسی کمک کنیم و سهمخواهی نداریم و قطعاً به او کمک خواهیم کرد و نه تاکنون سهمخواهی داشتهایم و نه سهمخواهی خواهیم کرد... با این حال از گوشه و کنار شنیدهایم که عدهای میگویند مجلس به دنبال سهمخواهی است که این حرف، دروغی بزرگ است.» با فرارسیدن زمان تدوین بودجه کشور توسط دولت و ارائه آن به مجلس در آذر ماه 1400 تفرقهافکنان فرصت دیگری یافتند تا عملیات رسانهای خود برای ایجاد شکاف و القای اختلاف میان دولت و مجلس را دنبال کرده و رؤیای خود را در قالب گزارشهایی با عنوان «پایان ماه عسل دولت و مجلس» تبدیل به خبر کنند...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/241231
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 پرداخت یارانه کالا نه کوپن جیرهبندی
🔸 افراطیون و عناصر نفوذی در داخل، همچنان برای رسانههای معاند بیگانه خوراک تبلیغاتی فراهم میکنند.
اخیرا دویچه وله تحلیلی غرضورزانه و توام با سیاهنمایی را علیه تصمیم دولت برای ساماندهی یارانهها به نفع مردم منتشر کرد با عنوان «احیای کوپن بهجای احیای برجام» که دست بر قضا، عنوان تحلیل منتشره در کانال «امتداد»
(وابسته به حزب اتحاد ملت) و کانال روزنامه سلام هم هست.
تحلیل کانالهای وابسته به افراطیون مدعی اصلاحات ادعا میکند:
«نتیجه یکسال فرصتسوزی در احیای برجام -که مقصر اصلی آن مجلس انقلابی و حذفکنندگان مردم در انتخابات 1400 هستند- احیای کالابرگ (بخوانید کوپن) است. بهعنوان یک ایرانی از رئیسجمهور و رئیسمجلس سؤال میکنیم: اگر برجام احیا شده بود، بازهم به دنبال احیای کوپن بودید؟ کشور شرایط سختی دارد و میدانیم که سفرههای مردم نه بهخاطر بیتدبیری که اتفاقا بهخاطر سنگاندازی مجلس انقلابی در احیای برجام هر روزکوچکتر میشود. حاصل این سرمستیها بعد از گذشت 8 ماه چیست؟ اگر نفت میفروشید، اگر پول آن باز میگردد. اگر سفره مردم را به برجام گره نزدید، اگر داراییهای ایران را پس گرفتید، پس چرا بهجای احیای برجام، کوپن را احیا کردید؟ دولت قبل که نفت نمیفروخت و گشایش ارزی هر ماهه نداشت، سه سال قیمتها را ثابت نگه داشت. چرا شما توانایی ادامه همان مسیر را ندارید؟». در همین حال، وبسایت رادیو فرانسه، در تحلیلی نوشت: «محمد صادق جوادی حصار، سخنگوی حزب اعتماد ملی، و حشمت الله فلاحتپیشه، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی در مجلس دهم، در اظهاراتی جداگانه گفتهاند که اگر ابراهیم رئیسی بدترین زمان را برای انجام جراحی بزرگ اقتصادی، یعنی حذف یارانه نان، انتخاب کرده، علت آن این است که دیگر ارزی برای رانتخواران باقی نمانده و دولت هیچ امیدی به احیای برجام ندارد. جوادی حصار گفته است: «وضعیت اقتصادی و معیشتی کشور به هیچوجه مطلوب نیست و کفگیر اقتصادی دولت به ته دیگ خورده است. یعنی، دیگر بودجهای نمانده که سوداگران و رانتخواران بخواهند حیف و میل یا در حقیقت چپاول کنند».
یادآور میشود مدعیان اعتدال و اصلاحات در پوشش تبلیغات دروغین زیر نام « گشایشهای معجزهآسای برجامی»، 1700 تحریم و تورم 60 درصدی را سر اقتصاد کشور و سفره مردم آوردند و اصلا هم به روی مبارک نمیآورند که چرا آمریکا توانست به سادگی آب خوردن، حقوق ملت ایران را پایمال کند و با این حال، دولت روحانی را پا در هوا، در برجام نگه دارد؟! دولت رئیسی کاری را راسا انجام نمیدهد، بلکه اقدامش برای توقف خسارتهای سوء مدیریت دولت سابق از جمله درباره ارز 4200 تومانی و حراج 60 میلیارد دلار ذخیره ارزی است...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/241232
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
#گفت_و_شنود
🔹 ولی خُنکه!
https://kayhan.ir/fa/news/241229
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📎🔹 افلاطون اگر بود از خنده غش میکرد!
🔸۱- از افلاطون، حکیم بلند آوازه یونان باستان حکایت کردهاند که در محفلی به او خبر دادند، فلان شخص که به نادانی شهره خاص و عام است از تو تمجید فراوان میکرد! حکیم زانوی غم به بغل گرفت و گریست. شاگردان با تعجب پرسیدند؛ چه جای گریه است؟! او از شما تمجید و تجلیل کرده است! افلاطون گفت؛ علت گریه من نیز همین است و نگرانم چه کار احمقانهای از من سر زده است که آن احمق نادان را خوش آمده و زبان به تعریف و تمجید من گشوده است؟!
۲- طی بیش از ۴۳ سالی که از عمر جمهوری اسلامی ایران میگذرد حتی یک روز را نمیتوان آدرس داد که آماج سختترین توطئهها و انواع حملات نظامی، اقتصادی، سیاسی و... نبوده باشد. در این هجوم همهجانبه تمامی قدرتهای بزرگ و بسیاری از دولتهای ریز و درشت سهیم بودهاند و دست به توطئهها و حملاتی زدهاند که برخی از آنها برای سرنگونی بزرگترین قدرتها نیز کافی بوده است! فهم این واقعیت نیازی به اسناد محرمانه و سرّی و یا برخورداری از اذهان پیچیده ندارد. بلکه فقط
یک نیم نگاه به راهی که پیمودهایم به وضوح از آن حکایت میکند.
۳- حالا جمهوری اسلامی و دشمنانش را در دو نقطه به ارزیابی و مقایسه بنشینید. نقطه آغاز و نقطهای که امروزه ما و حریف در آن ایستادهایم. چه میبینید؟ نظام تازه تشکیلشده جمهوری اسلامی ایران که به قول امام راحلمان(ره) با دست خالی شروع کرده بود و انبوهی از انواع حملات دشمنانش را پشت سر گذاشته است، امروزه به قول جرج فریدمن به بزرگترین قدرت نظامی و علمی و تکنولوژیک منطقه تبدیل شده است و دشمنانش به گفته هنری کیسینجر در اجلاس سال ۲۰۱۱ آتلانتیک، از قله
به دره سقوط کردهاند. غیر از این است؟ یک بار دیگر به مقایسه بنشینید و حالوروز آن روز و جایگاه امروز کشورمان را نظاره کنید. موقعیت گذشته و حال آمریکا و اروپا را هم فراموش نکنید.
۴- هماکنون، هزاران سایت در فضای مجازی و صدها کانال تلویزیونی فارسی، عربی، انگلیسی، فرانسوی زبان همراه با صدها نشریه مکتوب، به طور شبانهروزی به تبلیغات سوء ، دروغپراکنی و سیاهنمایی علیه ایران اسلامی مشغولند. خُب
چه خبر است؟! حضرت امام -رضوانالله تعالی علیه- خطاب به آمریکا میفرمودند؛ اگر میگویید اتفاقی نیفتاده، چرا اینقدر سر و صدا میکنید؟! آیا حجم انبوه توطئهها و تبلیغات دشمنان
ریز و درشت و پادوهای وطنفروش داخلی آنها، نشانه اوج قدرت و بلندای قلهای نیست که امروزه جمهوری اسلامی ایران بر فراز آن ایستاده است؟!
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/241227
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📎🔹 رئیس جمهور در جلسه ستاد تنظیم بازار:
اقشار مختلف مردم و نخبگان باید نسبت به مزایای طرح اصلاح اقتصادی آگاه و اقناع شوند
🔸 رئیسجمهور گفت: نظارت بر زنجیره تأمین و توزیع کالا مسئله مهمی در اجرای موفق طرح اصلاح اقتصادی است که فعالیت جدی، مداوم و میدانی همه نهادهای مسئول را میطلبد و هیچ کوتاهی در این زمینه پذیرفته نیست.
آیتالله سید ابراهیم رئیسی پیش از ظهر دیروز (سهشنبه) با حضور در جلسه ستاد تنظیم بازار، با قدردانی از رهبر معظم انقلاب که پیش از آغاز اجرای طرح اصلاح اقتصادی همگان را دعوت به یاری دولت در اجرای بهتر این طرح مهم کردند، گفت: نقشآفرینی و مشارکت مردم مانند همه عرصههای خطیر گذشته در این اصلاح اقتصادی نیز مهم بوده و ضامن موفقیت آن است. رئیسجمهور با تاکید بر اینکه باید به شبهات و گرههای ذهنی مردم در خصوص این طرح حتما پاسخ داد، افزود: اقناع افکار عمومی و اقشار مختلف و نخبگان جامعه برای درک بهتر و همراهی در اجرای این طرح، بسیار مهم و ضروری است.
رئیسی اظهار داشت: نظارت بر زنجیره کالا، از تامین و تولید تا توزیع و فروش در فروشگاهها و خردهفروشیها، مسئله مهم دیگری است که برنامهریزی و فعالیت جدی، مداوم و میدانی همه نهادهای مسئول را میطلبد و هیچ کوتاهی در این زمینه پذیرفتنی نیست...
https://kayhan.ir/fa/news/241210
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper