📎🔹 حکایت تنها شهید روحانی مدافع حرم استان کرمان؛ شهید سعید بیاضیزاده
طلبهای در خط مقدم نبرد با داعش
https://kayhan.ir/fa/news/244779
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 بر اساس مصوبه سران قوا
قولنامههای دستی قابلیت پیگیری حقوقی ندارد
🔸 قولنامههای اجاره فاقد کد رهگیری بر اساس مصوبه سران قوا، قابلیت پیگیری حقوقی برای موجر و مستاجر ندارد و حتما باید علاوهبر اخذ کد رهگیری در سامانه ملی املاک و اسکان به ثبت برسند.
یک منبع آگاه در گفتوگو با خبرگزاری فارس با اشاره به جزئیات بسته حمایتی سران قوا برای ساماندهی بازار اجاره مسکن اظهار داشت: بر مبنای تصویب سران قوا، فقط اجارهنامههایی قابلیت پیگیری به منظور رعایت سقف قرارداد اجارهبها را دارند که دارای کد رهگیری بوده و در سامانه ملی املاک و اسکان به ثبت برسند.
این منبع آگاه تاکید کرد: قولنامههای فاقد کد رهگیری قابلیت پیگیری حقوقی برای موجر و مستاجر ندارد و حتما باید علاوهبر اخذ کد رهگیری در سامانه ملی املاک و اسکان به ثبت برسند.
حکم فقهی رهبری؛ پاسخ به سؤالات درباره اجارهبهاست
همچنین به گزارش خبرگزاری تسنیم، رستم قاسمی؛ وزیر راه و شهرسازی در جلسه شورای مسکن با تسلیت به بازماندگان حادثه زلزله هرمزگان، به موضوع اجاره مسکن و مصوبه تعیین حداکثر افزایش اجارهبها اشاره و اظهار کرد: با توجه به فصل تابستان و زمان جابهجایی مستاجران، در روزهای اخیر شاهد قیمتهای بسیار بالا در همه شهرها به ویژه شهر تهران بودیم.
وی ادامه داد: به همین منظور بستری از سوی وزارت راه و شهرسازی برای بهبود شرایط اجارهنشینی فراهم شد. یکی از مهمترین مصوبات آن توسط سران سه قوه همزمان با ارسال طرح وزارت راه و شهرسازی برای بازار اجاره مسکن به مجلس شورای اسلامی، به تصویب رسید که بر این اساس مقرر شد سقف اجارهبها در تهران 25 درصد و سایر شهرها20 درصد باشد.
وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: از سوی دیگر استفتائی هم از رهبر معظم انقلاب انجام گرفت که حکم فقهی ایشان به بسیاری از سؤالات مطرح شده در این خصوص پاسخ میدهد. با کمک این مصوبه، حدود 80 درصد مستأجران ملزم به جابهجایی نیستند و تنها حدود 15 الی 20 درصد از جمعیت مستأجران نیاز به جابهجایی دارند.
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/244807
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌍 #بین_الملل
🔹 تشدید بحران اقتصادی در غرب زیر سایه جنگ اوکراین
افت ۳۰ درصدی بازارهای مالی آمریکا اعتصاب و هرج و مرج در فرودگاههای اروپا
🔸 زیر سایه جنگ اوکراین بحران اقتصادی در آمریکا و اروپا روز به روز تشدید میشود در آمریکا بازارهای مالی این کشور افت 30 درصدی را در سال جاری میلادی نشان میدهد در اروپا نیز اعتصاب و هرج و مرج بخش حملونقل هوایی کشورهای اروپایی را فراگرفته است.
سرویس خارجی-
با فرسایشی شدن جنگ اوکراین هر روز ابعاد تازهای از تاثیرات شدید سیاسی، اقتصادی و امنیتی این جنگ بروز پیدا میکند. اروپا و آمریکا تصمیم گرفتهاند تنشها با روسیه را تا جایی که میتوانند تشدید کنند پیوستن فنلاند و سوئد به ناتو، افزایش نیروهای نظامی این ائتلاف نظامی در شرق اروپا و همچنین افزایش کمکهای تسلیحاتی به کیف در همین راستا ارزیابی میشود. از سوی دیگر روسیه نیز اعلام کرده است جنگ تا رسیدن به همه اهداف در شرق اوکراین ادامه خواهد یافت. با تداوم جنگ تاثیرات اقتصادی آن نیز بر کشورهای غربی روز به روز بیشتر خود را نشان میدهد. اروپا و آمریکا در حال تجربه تورمی هستند که در 40 سال گذشته بیسابقه بوده است. کارشناسان از تشدید رکود اقتصادی آمریکا در سال آینده میلادی سخن میگویند. دیروز نیز اعلام شد بازارهای مالی آمریکا به دنبال افزایش قیمتهای سوخت و تورم، در سال جاری میلادی تا ۳۰ درصد با افت شاخص روبهرو شدهاند. به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، افت سه شاخص بزرگ در بازارهای مالی آمریکا نشان میدهد که بازارهای مالی از سال ۱۹۶۲ به شکل بیسابقهای بدترین شروع را داشتهاند.
بر اساس این گزارش شاخص «داو جونز» صنعتی از شروع سال ۲۰۲۲ با افت ۱۵.۸۶ درصدی و شاخص «اساند پی»
که نشانگر نرخ عملکرد مشترک ۵۰۰ شرکت برتر است، با کاهش ۲۱.۰۹ درصدی مواجه بود. از سوی دیگر گروه «نزدک اواماکس» که عملکرد بازار شرکتهای فناوری آمریکا را ارزیابی میکند، متحمل بیشترین کاهش پس از پشت سر گذاشتن همه گیری کرونا بوده و ارزش آن از ابتدای سال تا کنون ۳۰.۳۳ درصد افت کرده است.»
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/244834/
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
#مکتب_امام جنایات حامیان حقوق بشر!
https://kayhan.ir/fa/news/244847
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
#روزنامه_کیهان
🔹 دوشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۱
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
#عناوين
📆 دوشنبه 13 تیر 1401
در کیهان امروز می خوانیم:
📂 #تیتر_اول
🔹 تحلیلگران بانک جیپی مورگان هشدار دادند
جنگ اوکراین و زمزمه نفت 380 دلاری
https://kayhan.ir/fa/news/244910
▫️ وزیر کشور: بازسازی مناطق زلزلهزده بهزودی آغاز میشود
تأمین اقلام مورد نیاز و اسکان اضطراری ۶۵۰۰ زلزلهزده هرمزگانی
https://kayhan.ir/fa/news/244920
▫️ با حضور مسئولان و اقشار مختلف مردم برگزار شد
مراسم باشکوه تشییع پیکر مرحومه سبا بابایی مادر ژاپنی شهید دفاع مقدس
https://kayhan.ir/fa/news/244901
▫️ گزارش جروزالمپست نشان داد
وحشت صهیونیستها از عصر جدید روابط ایران با همسایگان
https://kayhan.ir/fa/news/244942
🖌 #یادداشت_روز
🔹 بهترین روز آقای مدیر کجا سپری شد؟
https://kayhan.ir/fa/news/244945
📌 #خبر_ویژه
▫️ رادیو فرانسه: اروپای کلافه نیازمند نفت و گاز ایران است
https://kayhan.ir/fa/news/244946
▫️ نیوزویک: بایدن هیچ پیشنهاد روشنی برای لغو تحریمهای ایران ندارد
▫️غول تورم در آمریکا و اروپا بیدار شده است
▫️احیای کدام برجام؟ همان که تحریمها را 2 برابر کرد؟!
📎🔹سخنگوی دولت خبر داد
ابلاغ آییننامههای اجرایی قانون «رتبهبندی معلمان» و «تسهیل پرداخت وام ازدواج»
https://kayhan.ir/fa/news/244899
▫️ سرلشکر باقری:
تحرکات دشمنان را در زمین و هوا زیر نظر داریم
https://kayhan.ir/fa/news/244894
▫️پلیس آمریکا جوان سیاهپوست را با 60 گلوله کُشت!
https://kayhan.ir/fa/news/244907
▫️باکو فریب نخورداسرائیل رژیمی تمامشده است
https://kayhan.ir/fa/news/244911
▫️ تحلیلگر آمریکایی: دو سال تحقیق کردم کرونا در آزمایشگاهی در آمریکا ساخته شده است
https://kayhan.ir/fa/news/244913
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹اوپک اعلام کرد
ایران با 209 میلیارد بشکه، سومین مالک نفت در جهان است
https://kayhan.ir/fa/news/244884
🌍 #بین_الملل
🔹 مسکو اعلام کرد
لوهانسک بهطور کامل به تصرف ارتش روسیه درآمد
https://kayhan.ir/fa/news/244908
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📂 #تیتر_اول
🔹 تحلیلگران بانک جیپی مورگان هشدار دادند
جنگ اوکراین و زمزمه نفت 380 دلاری
🔸 «دیلی میل» به نقل از کارشناسان مالی بانک آمریکایی «جی پی مورگان» نوشته: «در صورتی که ولادیمیرپوتین رئیسجمهوری روسیه عرضه نفت را به تلافی تحریمهای غرب کاهش دهد، قیمت جهانی نفت ممکن است با افزایش چهاربرابری به ۳۸۰ دلار در هر بشکه برسد.»
سرویس خارجی-
جنگ در اوکراین به اروپای شرقی محدود نمانده و به یک جنگ بزرگ در حوزه غذا و انرژی بین روسیه و غرب تبدیل شده است. آمریکا و اروپا طی 4 ماه گذشته تمامی تلاش خود را به کار گرفتند تا خود را از وابستگی به نفت و گاز روسیه برهانند. با این وجود این تلاش تاکنون نه تنها به فرجام نرسیده بلکه با افزایش سرسام آور قیمت نفت و گاز و غذا در نتیجه افزایش شدید منابع درآمدی روسیه مواجه شده است. آژانس بینالمللی انرژی اعلام کرده تولید نفت خام روسیه در ماه می(اردیبهشت) به حدود ۱۰.۵۵ میلیون بشکه در روز افزایش یافته است. علیرغم تحریمهای غرب، روسیه در اردیبهشت گذشته ۲۰ میلیارد دلار افزایش درآمد داشته، زیرا افزایش قیمتها باعث شده روسیه در مقایسه باآوریل (فروردین) ۱.۷ میلیارد دلار بیشتر نفت بفروشد. آژانس بینالمللی انرژی همچنین هشدار داده که در صورت تشدید تحریمها علیه روسیه، عرضه جهانی نفت ممکن است در سال ۲۰۲۳ با چالش افزایش تقاضا مواجه شود.
کارتل نفتی اوپک و کشورهای تولیدکننده «هم ائتلاف» با اوپک نیز روز پنجشنبه تصمیم گرفتند تولید نفت خام خود را افزایش دهند، اما احتمال میرود این مقدار کمک چندانی به کاهش قیمتهای بالا و تورم ناشی از انرژی که اقتصاد جهانی را تحت فشار قرار داده، نکند. رئیسجمهور آمریکا قرار است طی روزهای آینده به غرب آسیا بیاید. گفته میشود دلیل اصلی سفر او مجاب کردن امارات و عربستان برای افزایش تولید نفت و جبران کسری نفت روسیه در بازار است. چند روز پیش و در میانه اجلاس گروه7 رسانهها فیلمی را منتشر کردند که نشان میداد ماکرون به بایدن میگوید روی عربستان و امارات حساب نکند چرا که آنها با نهایت ظرفیت خود در حال تولید نفت هستند و بیش از این قادر نیستند نفتی را روانه بازار کنند. ..
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/244910
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹 وزیر کشور: بازسازی مناطق زلزلهزده بهزودی آغاز میشود
تأمین اقلام مورد نیاز و اسکان اضطراری ۶۵۰۰ زلزلهزده هرمزگانی
https://kayhan.ir/fa/news/244920
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹 با حضور مسئولان و اقشار مختلف مردم برگزار شد
مراسم باشکوه تشییع پیکر مرحومه سبا بابایی مادر ژاپنی شهید دفاع مقدس
https://kayhan.ir/fa/news/244901
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹 گزارش جروزالمپست نشان داد
وحشت صهیونیستها از عصر جدید روابط ایران با همسایگان
🔸 رسانه صهیونیستی نوشت، ایران میخواهد مرکز ترانزیت آسیای مرکزی باشد و این کشور معتقد است میتواند به عصر جدیدی در روابط برسد.
یک روزنامه صهیونیستی روز شنبه در تحلیلی به تحرکات دیپلماتیک جدید ایران برای روابط مستحکمتر با کشورهای آسیای مرکزی اشاره کرد و نوشت، ایران معتقد است میتواند در تلاش برای همکاری با چین، روسیه، ترکیه و سایر کشورها پیشرفت کند.
به گزارش فارس، روزنامه «جروزالم پست» در تحلیلی به قلم «سث فرانتسمن» نوشت، ایران در دهه گذشته به دنبال گسترش و افزایش مشارکت با همسایگان شرقی خود است. این موضوع در مشارکت ایران در مجامعی مانند «سازمان همکاری شانگهای» مشخص شده است. ایران از نزدیک شاهد سازمان همکاری شانگهای و همچنین نشست سال ۲۰۱۹ در «دوشنبه» پایتخت تاجیکستان بوده است.
حضور ایران در کشورهای
خارج از حوزه نفوذ آمریکا
این نوع مجمعها باهم قدرتهای مختلفی را گردهم میآورند که خارج از حوزه نفوذ ایالات متحده هستند. این بدان معناست که ایران معتقد است میتواند در تلاش برای همکاری با چین، روسیه، ترکیه و سایر کشورها پیشرفت کند.
بر اساس این گزارش، ایران به تازگی یک کارخانه جدید ساخت پهپاد در تاجیکستان تاسیس کرده و همچنین به دنبال مشارکت در جمهوری آذربایجان و ترکمنستان است.
دولت قبلی ایران
برخی از موفقیتها را به باد داد
گزارش رسانههای ایران نیز حاکی از آن است که ایران طی ۸ سال گذشته گامهای جدیدی در آسیای مرکزی برداشته است. با این حال، دولت قبلی ایران زمان زیادی را صرف همکاری با غرب کرد و برخی از موفقیتها را به باد داد.
ایران با درک اهمیت راهبردی همسایگان شمالی، در مسیری گام برداشته است که منافع زیادی برای این کشور به همراه خواهد داشت. این شامل توسعه روابط سیاسی و اقتصادی با کشورهای آسیای مرکزی است...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/244942
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🖌 #یادداشت_روز
🔹 بهترین روز آقای مدیر کجا سپری شد؟
#محمد_ایمانی
🔸 1- جهان قاعدهمند آفریده شده است. هر ملتی که این قوانین را شناخت و پایبندی نشان داد، به اندازه پایبندیاش، اقتدار پیدا میکند، اما اگر نشناسد یا ملتزم نباشد، نسخه ضعف خود را پیچیده است. چنان که امیر مومنان(ع) فرمود «العِلمُ سُلطانٌ، مَن وَجدَهُ صالَ بِهِ وَ مَن لَم يَجِدهُ صيلَ عَلَيه. دانش، چیرگی و تسلط است، هركس آن را بيابد، با آن حمله کند و پیروز شود، و هر كس، آن را نیابد، بر او حمله کنند و مغلوب گردد». یک مراد از دانایی، دسترسی به فنون است؛ اما معنای بالاتر، آگاهی نسبت به سنتهای جاری در زندگی بشر است. ملتهایی که زحمت قناعت و تلاش و تولید قدرت را به جان خریدند، توانستند سیادت پیدا کنند و آنها که به این قاعده پشت کردند، خسارتهای بزرگی را به جان خریدند.
2- نمونه این قاعدهمندی را میتوان در منطق «حمایت از تولید و تامین منابع قدرت ملی» و در مقابل توهمی که ادعا میکرد با خامفروشی، قدرتفروشی و واگذاری منابع قدرت ملی میتوان به اقتصاد رونق داد و ثبات خرید و از بیگانگان، تضمین امنیتی گرفت! نمونه نسخه منحط، رویکرد وابسته حکومت پهلوی و برخی حکومتهای مرتجع منطقه است. وضعیتی به غایت تحقیرآمیز که در فرآیند آن، سفیر آمریکا میتوانست به شاه ایران دیکته کند، یا دولتمرد آمریکایی، رژیم سعودی را
«گاو شیرده» بخواند و مباهات کند که توانسته 450 میلیارد دلار قرارداد فروش اسلحه و... به آن دولت تحمیل کند!
3- با توهم «فروش منابع قدرت و کامیابی و آسایشطلبی از طریق آن» بود که برخی مدیران خوش بین به غرب وانمود کردند همه مشکلات کشور- از آب خوردن تا آلودگی هوا و محیطزیست و تولید و اشتغال-
با یک توافق با آمریکا (و سپس ادعای برجام 2 و 3) حل میشود. طبق این تخیل مسموم و نفوذزده، میشد تولید ملی را تعطیل یا تضعیف کرد، خودکفایی گندم را زیر سؤال برد، به نساختن مسکن ظرف پنج سال و انباشت تقاضای شش میلیون واحد مسکونی افتخار کرد، پالایشگاهسازی را «کثافتکاری» و نیروگاهسازی را «رفتن زیر بار مافیای نیروگاهسازی» خواند، و با این همه، صرفا با فروش نفت خام و انجام واردات، به اقتصاد رونق بخشید! فرآیند برجام بدین معنا، کارکرد قرص روانگردانی را داشت که بر حسب ظاهر و در کوتاهمدت، حال کاربر را «توپ» میکرد؛ اما در میانمدت، تاثیرات ویرانگر خود را آشکار میساخت. بدترین رکوردهای اقتصادی میراث همین دوره است...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/244945
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 رادیو فرانسه: اروپای کلافه نیازمند نفت و گاز ایران است
🔸 «دولت بلژیک در تلاش است تا طرحی را به تصویب برساند که بر اساس آن، آزادی دادن اسدالله اسدی، دیپلمات زندانی جمهوری اسلامی به تهران ممکن خواهد شد. این معامله احیاناً در ازای آزادی یک یا چند گروگان دوتابعیتی یا فرانسوی صورت خواهد گرفت. فراتر از این معامله، اروپائیان در تلاشند تا بهرهگیری از منابع نفت و گاز ایران را تسهیل کنند».
وبسایت رادیو فرانسه ضمن انتشار مطلب فوق نوشت: چه کسی میتواند وابستگی عاجزانه اروپائیان به انرژی روسیه را کاهش دهد؟ در حالی که افزایش بهای بنزین و گاز و برق شهروندان اروپایی را کلافه کرده، برخی دولتهای غربی به فکر ذخایر عظیم ایران یا ونزوئلا افتادهاند. مشکل اینجاست که حکومتهای این کشورها از نظر غربیها چندان قابل معاشرت نیستند. اما وقتی پای منافع حیاتی در میان باشد، اروپاییها در کنار گذاشتن معیارهای اخلاقی و حقوقی و رجوع به «سیاست واقعبینانه» بسیار تردست و ورزیدهاند.
کمتر از یک هفته قبل، دولت فرانسه خواستار بازگشت نفت ایران و ونزوئلا به بازار جهانی شد. یکی از مقامات ارشد کاخ الیزه با اشاره به تحریمهای بینالمللی علیه ایران و ونزوئلا، تأکید کرد که بازگشت نفت این دو کشور به بازارهای جهانی، بخشی از مشکلات عرضه انرژی را که پس از حمله روسیه به اوکراین تشدید شده جبران خواهد کرد.
اما مشکل با ایران یکی و دوتا نیست. پروندهها متعددند و گاه بسیار قدیمی. از اختلافات بر سر «حمایت از تروریسم» گرفته تا گروگانگیری... در این وضعیت، بلژیکیها طرحی را به مجلس بردهاند که بر اساس آن «انتقال» محکومان به ایران ممکن خواهد شد. در صورتی که پارلمان این طرح را بپذیرد، راه «انتقال»
(یا بازگرداندن) اسدالله اسدی، دیپلمات جمهوری اسلامی از زندانهای بلژیک به تهران باز خواهد شد. اسدی، دبیر سوم سفارت جمهوری اسلامی ایران در وین، به ۲۰ سال زندان محکوم شده است. اما اگر اسدی به تهران بازگردد، چه کسی یا کسانی به ازای او آزاد خواهند شد؟ آیا مبادله با فریبا عادلخواه پژوهشگر دوتابعیتی یا بنژامن بریر توریست فرانسوی ممکن خواهد بود؟ و یا شاید حتی دو فعال سندیکایی فرانسوی که کمتر از دو ماه قبل در ایران گرفتار شدند، مبلغ معامله باشند؟
ولی روزنامه لوموند به نقل از مسئولان دیپلماسی بلژیک یادآوری میکند که «هر اقدامی که بتواند زمینه آزادی دکتر احمدرضا جلالی را فراهم کند، در اولویت قرار خواهد داشت»... دکتر جلالی اگرچه تابعیت سوئد را دارد اما قبلاً در دانشگاههای بروکسل تدریس میکرده است. جمهوری اسلامی تاکنون چند بار تهدید به اعدام قریبالوقوع وی کرده است...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/244946
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper