#عناوين
📆 شنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۷
در کیهان امروز می خوانیم:
📂 #️تیتر_اول
🔹 رهبر انقلاب در اجتماع عظیم و پرشور بسیجیان تاکید کردند:
سیلی دیگری به آمریکا با شکست تحریمها
http://kayhan.ir/fa/news/143816
▫مجلس هوشیار باشد:
حق شرط در CFT فریب است
http://kayhan.ir/fa/news/143794
🖌 #یادداشت_روز
🔹 تحولات جدید عراق و انتظارات راهبردی ما
http://kayhan.ir/fa/news/143828
❗️ #نکته
استفاده ابزاری از لُنگ رزمندگان یمن!
http://kayhan.ir/fa/news/143824
📌 #خبر_ویژه
🔹چرا سرنخ نفوذ و خرابکاری FATF در بازار ارز دنبال نمیشود؟!
▫راغفر: نوسانات نرخ ارز زیر سر خود دولت است
▫️احمق نباشید! آمریکا نمیتواند به ایران در سوریه فشار بیاورد
▫️تورم ۷۲ درصدی مسکن و یادداشت وزیر برای زادروز مارکس!
http://kayhan.ir/fa/news/143829
📎🔹وکیل ایران در دادگاه لاهه:
حکم لاهه ضمانت اجرایی ندارد در جامعه انتظارات نامعقول ایجاد نکنید
http://kayhan.ir/fa/news/143825
▫علیرغم وعده اروپا برای طراحی بسته ضدتحریم:
نمایشگاه مواد غذایی فرانسه به ایرانیها حتی اجازه «بازدید» هم نمیدهد!
http://kayhan.ir/fa/news/143760
🌍 #بین_الملل
🔹شورش کارگری در «ظهران» عربستان / ماموران آلسعود معترضان را به گلوله بستند
http://kayhan.ir/fa/news/143765
▫ارسال ۱۹۰۰۰ کامیون سلاح و مهمات برای تروریستها در سوریه توسط پنتاگون
http://kayhan.ir/fa/news/143771
▫روایت تازه ترامپ از چگونگی تحقیر آلسعود:
مقابل ملک سلمان تعظیم نکردم، گفتم 4 میلیارد دلار بده تا کمکت کنم
http://kayhan.ir/fa/news/143767
▫ سیدعبدالملک الحوثی:
آلسعود، امارات و آمریکا طاغوت هستند اجازه حاکمیت آنها بر یمن را نمیدهیم
http://kayhan.ir/fa/news/143760
▫۷۳ نفر جان باختند
آزمایش بیولوژیکی روی انسان جنایت تازه ضد بشری آمریکا در گرجستان
http://kayhan.ir/fa/news/143770
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🖌 #یادداشت_روز
🔹تحولات جدید عراق و انتظارات راهبردی ما
#سعدالله_زارعی
🔸 با انتخاب «برهم صالح» به ریاستجمهوری عراق و انتخاب «عادل عبدالمهدی» بهعنوان نخستوزیر، چرخه تغییر سیاسی در عراق که پیش از این زمانی نسبتا طولانی برای رسیدن به آن پیشبینی میشد، تقریبا در زمانی طبیعی به سرانجام رسید. فاصله برگزاری انتخابات در 22 اردیبهشتماه تا تایید نهایی نتایج آن در اوایل شهریورماه و تا روز انتخاب رئیس جدید پارلمان در
24 شهریورماه، 4 ماه به درازا کشید که این زمانی طبیعی تلقی میشود، اما انتخاب رهبران قوا در حد فاصل 24 شهریور تا دهم مهرماه در یک دوره 16 روزه یک اتفاق مهم و بلکه «بسیار مهم» در عراق بهحساب میآید چراکه در انتخاب هیچیک از این سه جایگاه مهم حقوقی راه همواری پیش رو نبود، اختلافات شدید داخلی در میان کردها، در میان شیعیان و در میان اهل سنت از یک سو و تلاشهای فراوانی که آمریکا، عربستان و امارات برای اثرگذاری بر جابهجاییهای سیاسی در عراق داشتند، ازسوی دیگر راه انتخاب رئیس مجلس، رئیسجمهور و نخستوزیر را با سنگلاخ زیادی مواجه کرده بود. از این رو میتوان گفت ملت عراق علیرغم وجود دشواری زیاد توانست در زمانی کوتاه این مسیر را به خوبی طی نماید. با این حال از آنجاکه درمورد ماهیت و رویکرد تغییرات سیاسی عراق حرفهای مختلفی که عمدتا هم نادرست است زده میشود، توضیحات زیر میتواند مفید باشد:
1- چهارمین انتخابات پارلمانی عراق در فضایی برگزار شد که پیامدهای برگزاری همهپرسی سوم مهرماه 96 منطقه کردستان بر گروههای کرد سایه انداخته و سبب درگیری بین آنها شده بود و از این رو معلوم بود که در این شرایط انتخاب یک رئیسجمهور کرد تا چه اندازه میان خود کردها مناقشهبرانگیز است کمااینکه این تنش تا روز دهم مهرماه که یک رئیسجمهور کرد انتخاب شد ادامه پیدا کرد و در دور اول همه کردها به او رای ندادند. فشار خارجی هم برای انتخاب فرد دیگری در حدی بود که وزیر خارجه آمریکا یک ساعت پیش از رایگیری نهایی پارلمان از «برهم صالح» خواست کنار رفته و راه را برای انتخاب شدن «فواد حسین» نامزد حزب بارزانی باز کند.
وضع انتخاب نخستوزیر از میان گروههای شیعی از این هم دشوارتر بود چرا که در انتخابات 22 اردیبهشتماه، لااقل شش فهرست شیعه وجود داشت و در نهایت هر کدام بین 57 تا 19 کرسی داشتند و اگرچه در نهایت به دو گروه تقسیم شدند اما فشار پیدرپی هر کدام به دیگری برای ریزش کرسی طرف مقابل از یک سو و تلاش آمریکا و عربستان برای خارج کردن اختیار انتخاب نخستوزیر از دست شیعیان کار را با دشواری زیادی مواجه کرد. مثلاً در یک مرحله، سفیر آمریکا با استفاده از دلارهای سعودی منتخبین شیعه، سنی و کرد پارلمان را به «هتل بابل» فراخواند و اصرار داشت با تکیه بر یک مدل جدید که توأم با کنار زدن هنجارهای حقوقی پیشین بود، انتخاب نخستوزیر را از روال طبیعی خارج کند که نتیجه آن اعلام وجود 104 کرسی بود که در مقابل آراء دیگر به جایی نرسید. در این بین ورود مرجعیت به صحنه و اعلام اینکه «نخستوزیر از مدیران ارشد گذشته نباشد» گره را باز کرد و فشارهای درونی و بیرونی علیه طیف شیعه کاهش پیدا کرد و به مشخص شدن سرنوشت نخستوزیری حتی پیش از مشخص شدن سرنوشت ریاست پارلمان منجر شد.
وضع داخلی اهل سنت هم بهتر از این نبود. آنان با چند طیف وارد انتخابات شده و حتی بعضی از آنان وارد بعضی از لیستهای شیعیان شده بودند. وضع احزاب و طیفهای سنی در حد فاصل 1393 تا 1397 تحت تأثیر اشغال استانهای سنینشین توسط داعش بشدت بغرنج بود و به این دلیل طیفهای سنتی سنی در انتخابات 2018 دچار کاهش شدید آراء شدند. سنیها اگرچه در یک ائتلاف تحت عنوان «المحور الوطنی» اجتماع بیشتری داشتند اما خود این ائتلاف از شش طیف رقیب شکل گرفته بود کما اینکه بعضی از اعضای آن در رقابت با «محمد الحلبوسی» فردی که از سوی ائتلاف «القوی» معرفی شد، رقابت کردند. با این وصف انتخاب رئیس پارلمان که اولین گام در تغییرات سیاسی به حساب میآمد با دشواری روبرو بود. باید به این موضوع اضافه کرد که آمریکا و عربستان با هدف انتخاب فرد دیگری بعنوان رئیس مجلس، فشار زیادی برای کنارهگیری الحلبوسی وارد کردند که تا نیم ساعت پیش از رأیگیری 24 شهریور پارلمان استمرار داشت...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/143828
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
❗️ #نکته
🔹استفاده ابزاری از لُنگ رزمندگان یمن!
#حسین_شریعتمداری
🔸 « از یمنیها یاد بگیریم که چگونه در برابر تهدید و تحریم مقاومت میکنند. به جای لباس، لنگ میبندند و اسلحه به دست دارند و چند تکه نان خشک دستشان است با پای پیاده و سعودیها از دست اینها عاجز شدند». کجای این سخن ناپسند و درخور اعتراض است؟! و غیر از آمریکا و اسرائیل و آلسعود و امارات که به قتلعام مردم مظلوم یمن مشغولند و پادوهای داخلی آنها چه کسی از این اظهارات برمیآشوبد؟!
هفته گذشته، دکتر ولایتی که به مناسبت هفته دفاع مقدس در دانشگاه آزاد اسلامی سخن میگفت ضمن دفاع تمام قد و مستدل از جبهه مقاومت که با شواهدی از تاریخ اسلام و عمر چهلساله انقلاب اسلامی همراه بود، بر ضرورت ایستادگی در مقابل باجخواهی آمریکا و متحدانش تاکید کرد. ایشان شعار «تا انقلاب مهدی نهضت ادامه دارد» را خط استراتژیک نظام نامید و با انتقاد از کسانی که حضور منطقهای ایران را زیر سؤال میبرند گفت؛ «میگویند ایران در عراق چکار دارد؟ باید بگویم اگر همت ایران و مردم عراق نبود الان تانکهای اسرائیلی در مرزهای ایران بودند. اقتدار ما در منطقه به این شکل است که نتانیاهوی دورهگرد وقتی به اروپا رفته بود، گفته بود اگر بخواهیم مراکز هستهای ایران را بزنیم، حزبالله با صد هزار موشک خاک ما را به توبره میکشد. برخی میگویند خودمان احتیاج داریم چرا باید به کشوری مثل لبنان کمک کنیم؟ باید گفت که جوانان لبنان جانشان را در دست گرفتند تا از ما و امنیت ما در منطقه دفاع کنند. دشمنان ما به دنبال پایین کشیدن پرچم مقاومت در منطقه هستند و تلاش دارند این فریاد و ندا را خاموش کنند...».
دکتر ولایتی در پایان سخن خویش خطاب به کسانی که نسخه سازش میپیچند گفت: «از یمنیها یاد بگیریم که چگونه در برابر تهدید و تحریم مقاومت میکنند. به جای لباس لنگ میبندند و اسلحه به دست دارند و چند تکه نان خشک دستشان است با پای پیاده و سعودیها از دست اینها عاجز شدند».
برخی از مدعیان اصلاحات و کسانی که بارها در مقابل زورگوییهای آمریکا نسخه سازش پیچیدهاند موجی از اعتراض و انتقاد علیه ایشان به راه انداختند. اعتراضها در دو محور اصلی شکل گرفته بود؛ انتقاد به خانه مسکونی دکتر ولایتی در سعدآباد و اعتراض به اینکه چرا ایشان به الگوی مردم یمن اشاره کرده و گفته است باید از آنها یاد بگیریم!
در بخش نخست، تا آنجا که کیهان پیگیری کرده است، دکتر ولایتی از مدتها قبل و طی سه مرحله، تمامی شش دانگ خانه مسکونی مورد اشاره را برای مراسم عزاداری حضرت امام حسینعلیهالسلام وقف کرده و اسناد آن در سازمان اوقاف موجود است. گفتنی است دکتر ولایتی در دهه ۶۰ به توصیه مراکز امنیتی، خانهای را که در رستمآباد شمیران (او اهل رستمآباد است) داشت، با خانه کنونی معاوضه کرده بود. بنابراین آقای ولایتی هماکنون در خانهای که موقوفه است زندگی میکند و حقی که از آن برای خود و همسرش- و نه فرزندان- قائل شده و در وقفنامه آمده، همین بهرهگیری در دوران حیات است. بخشی از آن خانه هماکنون نیز به حسینیه تبدیل شده است.
و اما درباره بخش دوم که ریشه و علت اصلی انتقادها و برخاسته از روحیه سازشکاری بسیاری از منتقدان است، توصیه ایشان به الگو گرفتن از مقاومت مردم یمن است! میگویند چرا توصیه کردهای که مردم ایران مانند انقلابیون یمن لنگ ببندند و نان خشک بخورند؟! که باید پرسید این نتیجه را از کجای سخن دکتر ولایتی بیرون کشیدهاید؟! آیا اگر کسی در تقدیر از استقامت مسلمانانی که در شعب ابیطالب(ع) محاصره شده بودند، بگوید هر چند نفر از آنها به خوردن یک خرما بسنده میکردند، منظورش آن است که امروز هم هر چند نفر باید به یک خرما اکتفا کنند؟! ایشان در تقدیر از انقلابیون یمن به دستهای خالی و فقر آنان اشاره کرده و نشان داده است آنان با همین توان ظاهری اندک، ۴سال است که ائتلاف غربی، عبری و عربی را که به انواع تسلیحات مدرن و پیشرفته مسلح هستند، به ستوه آوردهاند و نتیجه گرفته است که وقتی مردم مظلوم و بیسلاح یمن میتوانند در برابر قدرتهای بزرگ و قارونهای منطقه بایستند، نسخه سازشی که بعضیها برای مواجهه با آمریکا میپیچند، نسخهای ذلیلانه و خیانتآمیز است. آیا غیر از این است...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/143824
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹چرا سرنخ نفوذ و خرابکاری FATF در بازار ارز دنبال نمیشود؟!
🔸یک عضو فراکسیون امید مدعی شد منتقدان FATF حامی قاچاق و پولشویی هستند.
محمود صادقی ضمن توئیتی در توییتر نوشت: تبلیغات گستردهای که محافل خاص علیه لوایح مبارزه با پولشویی به راه انداختهاند به طور ضمنی دلالت بر این دارد که اذعان دارند در سطح گسترده مرتکب قاچاق و پولشویی و تامین مالی تروریسم هستند و نگرانند با تصویب این لوایح جلوی آن گرفته شود.
او همچنین آثار منفی پولشویی را این گونه برشمرده؛ «کاهش رقابتپذیری، اثرات منفی بر نرخ تورم و نرخ بهره، تاثیر در نرخ ارز، کاهش سرمایهگذاری مولد، کاهش انتقال مولد و افزایش بیکاری.»
وی درباره آثار مبارزه با پولشویی میگوید: «مبارزه موثر و کمهزینه با مفاسد اقتصادی، مقابله با جرایم سازمان یافته، شفافسازی و بهبود فضای کسب و کار، تسهیل و تقویت مراودات تجاری بینالمللی.»
یادآور میشود پیش از این روزنامههایی نظیر آفتاب یزد، از محمود صادقی به عنوان «مهره انتحاری» نام بردهاند بنابراین باید از پدرخواندههای اصلاحطلبان که صادقی صرفا بازیچه آنهاست پرسید:
1- مبارزه با پولشویی و جرایم سازمان یافته و تامین مالی تروریسم و... مگر در داخل امکانپذیر نیست که حتما باید اطلاعات کشور- از صرافیها و بانکها و همه تراکنشهای مالی با اطلاعات سری نظامی و امنیتی- را به دشمنان کشور در جنگ اقتصادی داد؟!
2- اعضای فهرست ائتلاف امید که بنابر اذعان برخی اصلاحطلبان معترض، هر کدام مجبور به پرداختهای چندصد میلیونی تا میلیاردی برای حضور در فهرست انتخاباتی شدند، این پولها را از کجا تامین کرده و به چه کسانی دادند؟!
3- اصلاحطلبان مدعیان شفافیت چرا نقض قانون توسط دولت و عدم اجرای ماده 29 قانون پنج ساله درباره انتشار شفاف حقوق و مزایای دریافتی مدیران دولت را مورد اعتراض قرار نمیدهند؟ یا چرا پیگیری نمیکنند که دریافتکنندگان رشوههای کلان از شرکتهای کرسنت و استات اویل و توتال و... چه کسانی هستند...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/143829
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📣🔹مجلس هوشیار باشد:
حق شرط در CFT فریب است
🔸اولین دستور کار این هفته مجلس شورای اسلامی، بررسی لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم (CFT) است که چهارمین لایحه درخواستی کارگروه ویژه اقدام مالی (FATF) از ایران میباشد. با توجه به اختلاف نظر فراوان درباره این موضوع و بخصوص عدم تعیین تکلیف مذاکرات با اروپا، نمایندگان مجلس در جلسه 20 خردادماه، بررسی این لایحه را دو ماه مسکوت گذاشته بودند.
▪️سه حق شرط مهم مجلس پیرامون الحاق
به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم
امکان رفع نگرانیهای موجود درباره مخاطرات الحاق کشورمان به این کنوانسیون با استفاده از «حق شرط» به خصوص درباره تعریف تروریسم، یکی از مهمترین دلایل موافقان اجرای کامل برنامه اقدام FATF توسط ایران در دفاع از تصویب و اجرای این لایحه که جزو تعهدات کشورمان مطابق بند 29 این برنامه اقدام است، میباشد. به عنوان مثال، حشمتالله فلاحت پیشه، رئیسکمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در تاریخ 21 شهریورماه درباره این موضوع گفت: «به نظر من با قراردادن حقشرطهای قوی امکان تصویب کنوانسیونهای سه گانه در مجلس وجود دارد. از نظر من به عنوان شخص فلاحت پیشه و نه رئیسکمیسیون امنیت ملی ما در این کنوانسیونهای سه گانه CFT، پولشویی و پالرمو هیچ منعی برای قرار دادن حق شرط نداریم. در گذشته مجلس این کنوانسیونها را با حق شرط امضا کرده است میتوانیم به صورت تفاهمی آنها را افزایش دهیم و سپس به آن ملحق شویم».
▫️علی لاریجانی، رئیسمجلس نیز در جلسه علنی سهشنبه 3 مهرماه در پاسخ به یکی از نمایندگان که گفته بود با حق شرط نمیتوان به کنوانسیون پالرمو، ملحق شد، گفت: «براساس کنوانسیون وین میتوانیم با حق تحفظ به کنوانسیون ملحق شویم و در این مسیر اگر کشوری شروط ما را نپذیرفت میتواند در آن خصوص با ما همکاری نکند».
▫️علاءالدین بروجردی، رئیسپیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس هم در تاریخ 8 خردادماه درباره این موضوع گفته بود: «از 188 کشوری که کنوانسیون مبارزه با تأمین مالی تروریسم را تبدیل به قانون کردهاند، 63 کشور از حق شرط استفاده کردهاند، بنابراین لحاظ حق شرط از روالهای کاری متداول و جزو حقوق کشورهاست».
▪️براساس همین دیدگاه، کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در جلسه مورخ 9 خردادماه، لایحه الحاق ایران به کنوانسیون CFT را با درنظر گرفتن 8 حق شرط مصوب کرد. در جلسه مورخ 3 مهرماه، این کمیسیون مجدداً بر این حقشرطها تاکید نمود. مهمترین حق شرطهای در نظر گرفته شده در مصوبه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره الحاق ایران به کنوانسیون CFT عبارتست از:
▫️«1- جمهوری اسلامی ایران با نظر به اصول و هنجارهای حقوق بینالملل تا حین پذیرش کنوانسیون از جمله کنوانسیون 1999 سازمان کنفرانس اسلامی و قطعنامههای مرتبط ملل متحد از جمله قطعنامه 2625 و 1514 تعریف عمل تروریستی را مشتمل بر مبارزات مشروع مردمی علیه از جمله سلطه استعماری و اشغال خارجی نمیداند و نسبت به اطراف متعاهدی که قلمرو عمل تروریستی را مستند به زیر بند (ب) بند (1) ماده (2) کنوانسیون مشتمل بر این مبارزات میدانند، تنها در حدود پیشگفته، متعهد میداند و اعلام میدارد ماده 6 کنوانسیون ارتباطی به این حق ندارد. این مبارزات فارغ از انگیزه آن مجاز و مشروع است و اعمال تروریستی به هر انگیزهای ممنوع است.
▫️2- مفاد کنوانسیون در موارد تعارض با قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران لازمالرعایه نمیباشد.
▫️3- دولت جمهوری اسلامی باید پس از اطمینان از خروج ایران از لیست سیاه گروه ویژه اقدام مالی (FATF) سند الحاق را نزد امین اسناد تودیع نماید. دولت موظف است به محض آگاهی نسبت به اعتراض احتمالی سایر اطراف متعاهد و یا عدم خروج ایران از لیست مذکور، به مجلس شورای اسلامی گزارشی جهت اتخاذ تصمیم مقتضی تقدیم نماید».
▪️حق شرط، ابزاری ناکارآمد برای مقابله با خسارات الحاق ایران به کنوانسیون CFT...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/14
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📎🔹وکیل ایران در دادگاه لاهه:
حکم لاهه ضمانت اجرایی ندارد در جامعه انتظارات نامعقول ایجاد نکنید
🔸در حالی که وکیل ایران در لاهه طی گفتوگویی اظهار داشته است حکم لاهه ضمانت اجرایی نداشته و نباید در جامعه انتظارات نامعقول ایجاد کرد رسانههای زنجیرهای که پیش از این در بزک کردن برجام به آب و آتش زده بودند ضمن استفاده از تیترهای غیرواقعی مبنی بر تعلیق تحریمهای آمریکا از کیهان به خاطر اینکه خبر مربوط به حکم موقت لاهه را تیتر یک خود نکرده است گلایه کردند!
▪️وکیل ایران در لاهه طی گفتوگویی با روزنامه سازندگی گفت: تضمینی برای اجرایی شدن تصمیمات دیوان بینالمللی دادگستری وجود ندارد.
▫️دکتر محسن محبی در این گفتوگو اظهار داشت : در حقوق داخلی در صورت عدم تبعیت محکومعلیه، محکومله یا ذی نفع میتواند با کمک نیروهای عمومی محکومعلیه را ملزم به اجرای حکم دادگاه کند اما در حقوق بینالملل دولت واحد متمرکز برتری وجود ندارد. بنا بر این سازوکاری برای اجرای اجباری تصمیمات دیوان بینالمللی دادگستری وجود ندارد.
▫️وی ادامه داد: بنا بر این اگر دولتی محکوم شد و اجرا نکرد ساز و کار اجباری وجود ندارد و درصورت عدم تمکین دولتها هزینه سیاسی برایشان خواهد داشت.
▫️محبی در عین حال گفت : البته از نظر حقوقی اگر دولت تصمیمات دیوان بینالمللی دادگستری را اجرا نکند طبق ماده 94 منشور ملل متحد دولت محکومله (در بحث با ایران) میتواند به شورای امنیت مراجعه و تقاضای رسیدگی کند.
وکیل ایراد در لاهه در سخن آخر خود اظهار داشت : نباید انتظارات غیر معقول برای جامعه ایجاد کنیم.
▪️خط خبری برجام این بار درباره لاهه پیگیری میشود...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/143825
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
⛔️📎🔹علیرغم وعده اروپا برای طراحی بسته ضدتحریم:
نمایشگاه مواد غذایی فرانسه به ایرانیها حتی اجازه «بازدید» هم نمیدهد!
🔸علیرغم وعده اروپا برای طراحی بسته ضدتحریم، نمایشگاه مواد غذایی سیال فرانسه ایرانیها را نه تنها به عنوان غرفهدار بلکه حتی به عنوان بازدیدکننده هم پذیرش نمیکند.
▪️یکی از شهروندان تهرانی در تماس با خبرگزاری فارس گفت: نمایشگاه مواد غذایی سیال فرانسه ایرانیها را حتی با عنوان بازدیدکننده در این نمایشگاه پذیرش نمیکند.
▪️وی افزود: در سایت ثبتنامی که به این منظور وجود دارد ایرانیها را نه تنها به عنوان غرفهدار بلکه حتی به عنوان ویزیتور هم ثبت نمیکند.
▫️خبرگزاری فارس برای پیگیری این موضوع با شرکتهایی که تور نمایشگاه مواد غذایی سیال فرانسه پاریس را میبرند، گفتوگو کرد.
▫️یکی از این شرکتها به خبرنگار ما گفت: نمایشگاه فرانسوی ایرانیها را به عنوان غرفهدار قبول نمیکند اما میتوانند با عنوان بازدیدکننده در این نمایشگاه حضور داشته باشند و حتی ما تور برای این منظور ثبتنام کردهایم.
وی اضافه کرد: اما اکنون چون زمان برای گرفتن ویزا و هماهنگی گذشته است ثبتنام نمیکنیم.
خبرنگار ما برای بررسی بیشتر موضوع به سایت سیال مراجعه کرد و پس از انجام مراحل مختلف ثبتنامی به این پاسخ نهایی رسید.
▪️که ترجمه آن چنین است: «آقای .... ما متأسفانه باید به شما اعلام کنیم به واسطه تحریمهای بینالمللی علیه ایران و عواقب سختی که برای ناقضان این تحریمها وجود دارد این گروه تصمیم گرفته تا اطلاع ثانوی انتقال فرد، شرکت یا گروه از ایران به این نمایشگاه را انجام ندهد.
▪️مفهوم آن این است که ما در حال حاضر نمیتوانیم شما را برای حضور در نمایشگاه سیال پاریس ۲۰۱۸ بپذیریم. امیدوار هستیم این اقدامات موقتی باشد و ما در آینده نزدیک بتوانیم افراد و شرکتهای ایرانی را در این اتفاق بزرگ ببینیم.»
▫️خبرنگار ما در تماس دوباره با شرکت برگزارکننده تور موضوع ممنوعیت پذیرش ایرانیها از سوی شرکت سیال را مطرح کرد و آنها اعلام کردند ما طی دو سه روز گذشته همه ثبتنامیهای خود را به شرکت معتبر «ایوار» ارجاع
دادیم.
▫️پرسشهای خبرنگار درباره جزئیات بیشتر اینکه آیا این شرکت با شرایط فعلی که سیال فرانسه ایرانیها را پذیرش نمیکند چگونه میتواند این تور را به فرانسه اعزام کند بینتیجه ماند.
▪️در بررسی قیمت تور مشاهده میشود که این تورها...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/143760
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper