📎🔹امیرعبداللهیان: پیامهایی از طرفهای برجامی دریافت کردیم
🔸وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در نشست خبری مشترک با همتای قطری گفت: امروز پیامهایی از طرفهای مقابل برجامی از طریق وزیر خارجه قطر دریافت کردیم.
حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که بعدازظهر دیروز یکشنبه در محل وزارت امور خارجه میزبان «شیخ محمد بنعبدالرحمن آلثانی» معاون نخستوزیر و همتای قطری بود، پس از دیدار و گفتوگو با وی در نشست خبری مشترک به تشریح رایزنیهای انجام شده پرداخت.
رئیس دستگاه دیپلماسی بیان کرد: امروز درخصوص موضوعات مختلف دوجانبه بهویژه توسعه همکاریهای تجاری و اقتصادی در بخشهای خصوصی و دولتی دو کشور گفتوگو کردیم. درخصوص رفع برخی موانع احتمالی و ضرورت سرعت بخشیدن به توسعه هرچه بیشتر مناسبات اتفاق نظر داشتیم.
استقبال از دیدگاه قطر
برای ترویج گفتوگوهای منطقهای
امیرعبداللهیان ادامه داد: از دیدگاه قطر برای ترویج گفتوگوهای منطقهای استقبال کردیم و طبعا این دیدگاه میتواند نقش بسیار موثری در پایان بخشیدن به برخی سوءتفاهمات، تنشها و مشکلات منطقهای کمک
کند.
وی گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره از گفتوگوهای منطقهای استقبال کرده و مذاکره و مسئولیتپذیری را مقدماتی ضروری برای رسیدن به همکاریهای قوی و پایدار بین یکایک کشورهای منطقهای میداند. معتقدیم گفتوگو و همکاری میتواند روشی انحصاری و موفق برای نیل به صلح، ثبات و امنیت دستهجمعی منطقهای باشد.
پیامهایی را از طرفهای مقابل برجامی
از طریق وزیر خارجه قطر دریافت کردیم
وزیر خارجه با بیان اینکه امروز پیامهایی را از طرفهای مقابل برجامی از طریق وزیر خارجه قطر دریافت کردیم، اظهار داشت: از حُسننیت قطر برای رساندن همه طرفها به گامهای پایانی توافق تشکر میکنیم. در گفتوگوها با وزیر خارجه قطر بر نقش غیرسازنده و اقدامات مداخلهآمیز آمریکا و بهویژه سه کشور اروپایی در اغتشاشات اخیر در ایران اشاره کردم، ولی درخصوص تلاشهای قطر و انتقال پیامها در حل مسئله گفتوگو برای لغو تحریمها، از هرگونه ابتکار عملی که توسط دوستان ما در قطر در دستورکار قرار گرفته، استقبال میکنیم.
قرار است دور جدید گفتوگوها بین ایران و عربستان
به شکلی که توافق خواهد شد ادامه یابد....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/259145
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📎🔹انتصابات جدید در فرماندهی انتظامی کل کشور
🔸سردار احمدرضا رادان فرمانده جدید فراجا، نخستین تغییرات مدنظر خود در مجموعه فراجا را اعمال کرد و پنج تن از فرماندهان و رؤسای پلیس را تغییر داد.
به گزارش ایسنا، سردار احمدرضا رادان، ۲۱ روز پس از انتصابش بهعنوان فرمانده فراجا اولین تغییرات خود در مجموعه انتظامی کشور را اعمال کرد و در احکامی جداگانه رؤسای سازمان اطلاعات فراجا، پلیس امنیت اقتصادی، معاون فرهنگی و اجتماعی و فرمانده انتظامی تهران بزرگ را منصوب کرد.
براساس این تغییرات، سرتیپ پاسدار غلامرضا رضاییان که پیش از این بهعنوان رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا فعالیت داشت بهعنوان رئیس سازمان اطلاعات فراجا منصوب شد. سرتیپ پاسدار حسین رحیمی هم که از سال ۱۳۹۶ ریاست پلیس پایتخت را عهدهدار شده بود، بهعنوان رئیس جدید پلیس امنیت اقتصادی فراجا منصوب شد.
سرتیپ دوم پاسدار محمدسعید منتظرالمهدی هم که قبلا سخنگو و معاون اجتماعی پلیس بود، دوباره به این سمت بازگشت و با حکم رادان جایگزین سردار مهدی حاجیان شده و بهعنوان معاون فرهنگی و اجتماعی جدید فراجا فعالیت خود را آغاز کرد.
سرتیپ دوم پاسدار عباسعلی محمدیان هم که از مهرماه ۱۳۹۶ بهعنوان فرمانده انتظامی استان البرز فعالیت داشت، از دیروز فعالیت خود بهعنوان فرمانده انتظامی جدید تهران بزرگ را آغاز کرد. سرتیپ دوم مهدی حاجیان هم که پیش از معاون فرهنگی و اجتماعی و سخنگوی فراجا بود با حکم رادان از این به بعد بهعنوان مشاور فرمانده کل انتظامی کشور فعالیت خواهد داشت....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/259160
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📎🔹طمع حقارتبار دشمنان برای مالکیت یک عملیات ناموفق
🔸رسانههای ضدانقلاب طبق روال معمول سعی در بزرگنمایی این حادثه دارند. در حالی که بنا به اطلاعیه وزارت دفاع، هیچ آسیب جدی به ساختمان مورد حمله وارد نشده و هر سه ریزپرنده ساقط شدهاند.
شامگاه شنبه 8 بهمنماه، صدای انفجاری در یکی از مناطق اصفهان شنیده شد و بهدنبال آن روابط عمومی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در اطلاعیهای خبر از حمله ناموفق سه ریزپرنده به یکی از مجتمعهای کارگاهی این مجموعه داد.
در اطلاعیه وزارت دفاع گفته شده: «شامگاه هشتم بهمن ۱۴۰۱ حوالی ساعت 23:30 حمله ناموفق با استفاده از ریزپرنده به یکی از مجتمعهای کارگاهی وزارت دفاع صورت گرفت و خوشبختانه با پیشبینیها و تمهیدات پدافندی صورت گرفته یکی از آنها مورد اصابت پدافند هوایی مجتمع و دو فروند دیگر آنها در تلههای پدافندی گرفتار و منفجر شدند.»
بنابر اطلاعیه مذکور، این حمله هیچ تلفات جانی نداشته و فقط آسیبی جزئی به سقف کارگاه وارد شده است.
اما گمانهزنیها پیرامون عامل این حمله ناموفق و جزئیات آن بهشدت در رسانهها جریان دارد. بهعنوان مثال محمد مرندی، کارشناس و مشاور رسانهای تیم مذاکرهکننده هستهای روز یکشنبه در توئیتی این حمله را تلویحاً به رژیم صهیونیستی نسبت داد و به نوعی مدعی اقدام متقابل ایران شد. وی نوشت: «هفته خوبی برای اسرائیل نخواهد بود.»
از طرفی خبرگزاری العربیه به نقل از برخی منابع آمریکایی مدعی شد این حمله از سوی نیروی هوایی ارتش آمریکا و یک کشور دیگر رخ داده و محل مورد هجوم، یک انبار موشکهای بالستیک بوده است.
در پی انتشار خبر حمله به مجتمع کارگاهی وزارت دفاع در اصفهان، شایعاتی نیز در فضای مجازی منتشر شد که وقوع آتشسوزی در کارخانه روغن موتور آذرشهر تبریز را نیز به این حادثه مرتبط میساخت. همچنین اخباری مبنی بر شنیده شدن صدای انفجار در استانهای همدان و البرز منتشر شد که همگی توسط مسئولین استانی تکذیب شد.
نکته قابل توجه پس از وقوع این حادثه، عملیات رسانهای گسترده ضدانقلاب برای بزرگنمایی و موفق جلوه دادن آن و نیز دستوپا زدن مضحک دشمنان ایران برای تصاحب سند مالکیت این عملیات کور و ناموفق است! بهگونهای که تاکنون منابعی از کشورهای آمریکا و اوکراین بهعلاوه رژیم صهیونیستی مدعی شدهاند این حمله از سوی آنها صورت گرفته است....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/259172
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
#مکتب_امام
🔹قدم قدم تا خودکفایی
https://kayhan.ir/fa/news/259162
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
#روزنامه_کیهان
🔹 سه شنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۱
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📂 #تیتر_اول
🔹گلایههای تولیدکنندگان در یک کارگروه با مشارکت آنان حل شود
🔸رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح دوشنبه در دیدار صدها تن از تولیدکنندگان، کارآفرینان و فعالان عرصههای دانشبنیان، آینده روشن کشور را نیازمند رشد سریع و مستمر اقتصادی خواندند و با اشاره به اولویت پیشرفت اقتصادی توأم با عدالت در برنامه هفتم توسعه، به تبیین دلایل و الزامات رشد اقتصادی پرداختند و تأکید کردند: حل مشکلات محسوس معیشتی و دشواریهای زندگی خانوارها، رشد اقتصادی را کاملاً ضروری کرده است.
حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای با ابراز خرسندی از روحیه، نگاه امیدوارانه و فعالیتهای ملموس فعالان عرصه تولید و کارآفرینی گفتند: همانگونه که بارها گفته شده، استعداد و ظرفیت رشد کشور با توجه به منابع خدادادی، موقعیت جغرافیایی و بینالمللی و سیاسی و بخصوص نیروی انسانی، بسیار بالا و در عرصههایی استثنایی است و به همین علت، آینده ملت و دورنمای پیشرفت ایران بسیار روشنتر از پیشبینیهای کنونی است.
شاخصهای رسمی نیمه اول سال ۱۴۰۱
عمدتاً نشاندهنده حرکت و رشد است
ایشان، نامگذاری سال جاری به نام سال «تولید، دانش بنیان، اشتغالآفرین» را تا حدودی ناشی از دیدار سال گذشته با فعالان اقتصادی خواندند و افزودند: نمایشگاهی که دو روز قبل بازدید شد، نشان میداد کارهای نسبتاً خوبی در زمینه شعار سال انجام شده، ضمن اینکه سخنان فعالان اقتصادی در این دیدار درباره پیشرفت اقتصادی کشور، امیدها و نویدهای خوبی میدهد و شاخصهای رسمی نیمه اول سال ۱۴۰۱ هم عمدتاً نشاندهنده حرکت و رشد
است.
رهبر انقلاب به مسئولان دولتی حاضر در دیدار بخصوص معاون اول رئیسجمهور گفتند: برای پیگیری مطالب و حل گلایهها و توقعات بحق فعالان اقتصادی در این دیدار، کارگروههایی با حضور فعالان اقتصادی تشکیل دهید و با پیگیری مستمر، مشکلات را علاج کنید که در این صورت، رشد اقتصادی کشور هم محقق خواهد شد.
حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای با اشاره به برخی توقعات تولیدگران از ایشان افزودند: البته روش بنده ورود به مسائل اجرایی نیست اما راه را نشان میدهم و با اصرار و تأکید، آنها را دنبال میکنم.
رهبر انقلاب در ادامه سخنانشان در دیدار با تولیدگران، کارآفرینان و فعالان عرصههای دانش بنیان به تبیین حرف اصلی و مهم خود یعنی ضرورت رشد اقتصادی سریع و مستمر پرداختند.
علل مهم عقبماندگی اقتصادی در دهه نود
عقبماندگی کشور در دهه نود و تعطیلی نسبی مسائل اقتصادی در برخی سالهای این دهه و در نتیجه شاخصهای منفی در بخشهای مختلف، واقعیت مهمی بود که ایشان در بیان ضرورت رشد سریع و مستمر اقتصادی، روی آن انگشت گذاشتند.
حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای ضعفهای مدیریتی و مسائلی نظیر تحریمها و تمرکز کشور بر مسئله هستهای و در نتیجه شرطی شدن اقتصاد را از جمله علل مهم عقبماندگی اقتصادی در دهه نود برشمردند.
ایشان جبران این عقبماندگی را نیازمند تلاش پیگیر و رشد مستمر اقتصادی حداقل در ده سال دانستند و گفتند: به همین علت در برنامه هفتم توسعه، پیشرفت اقتصادی را البته توأم با عدالت در اولویت قرار دادیم چرا که عدالت مهم است و اگر نباشد، پیشرفت حقیقی صورت نگرفته است، ضمن اینکه میزان رشد متوسط هم هشت درصد قرار داده شده که اگر محقق شود، پیشرفت خوبی در ۵ سال آینده رخ خواهد داد.
رهبر انقلاب در تبیین چرایی نیاز به رشد سریع و مستمر اقتصادی، همه مسئولان دولتی و حاکمیتی، تولیدگران و فعالان اقتصادی را به تمرکز و دقت در
۴ دلیل عمده فراخواندند.
دلیل اول، مشکلات محسوس معیشتی مردم و دشواریهای موجود در رفاه خانوارها بود.
رفع فقر و مشکلات معیشتی مردم
بدون رشد اقتصادی علاجپذیر نیست
ایشان این مشکلات را دلیل بسیار مهمی برای درک ضرورت رشد سریع اقتصادی خواندند و گفتند: رفع فقر و مشکلات معیشتی مردم و تأمین رفاه و آسایش آنان، بدون رشد اقتصادی علاجپذیر نیست و همه مسئولان و افراد دارای تواناییهای مدیریتی، فکری و مالی، در این زمینه مسئولیت سنگینی دارند.
ضرورت ارتقاء جایگاه ایران در اقتصاد منطقه و جهان و ایجاد اشتغال برای میلیونها فارغالتحصیل دو دلیل دیگری بود که رهبر انقلاب در این زمینه بیان کردند.
ایشان گفتند: وجود جوانِ متخصصِ تحصیلکرده افتخار است اما بیکاری او باعث سرافکندگی است، جوان کارآمد تحصیلکرده از کشور، شغل و امکان پیشرفت علمی میخواهد و بدون ایجاد شغل برای آنان نباید بگوییم چرا مهاجرت میکنند و طبعاً ایجاد شغل برای این مجموعه عظیمِ متخصص و توانمندِ جوان، رشد سریع و مستمر اقتصادی میطلبد.
دلیل چهارم رهبر انقلاب در تبیین ضرورت رشد اقتصادی، وضع مبهم جمعیت کشور از لحاظ جوانی در آیندهای نه چندان دور بود.
باید با رشد سریع و مستمر، کشور را ثروتمند کنیم
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/259237
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🖌#یادداشت_روز
🔹کرانه باختری، قدس و جنین عملیات پیاپی گردانهای فلسطینی
#سعدالله_زارعی
عملیات مسلحانه «خیری اللقم» 21 ساله در شهرک «نبی یعقوب» در قدس اشغالی، ارکان رژیم غاصب اسرائیل را به لرزه درآورد.
اللقم عضو یکی از گردانهای جنبش فتح فلسطین بود. وی توانست عملیات علیه اشغالگران مسلح ساکن در یک شهرک اشغالی را با دقت زیاد به اجرا بگذارد. او در عملیات جمعه شب دستکم ده نفر از صهیونیستها را به جهنم فرستاد و حدود 15 نفر را زخمی کرد. همزمان با این اقدام، گردانهای قسام وابسته به جنبش انقلابی حماس، برای اولینبار با شلیک موشکهای زمین به هوا به سوی جنگندههای رژیم که به غزه حملهور شده بودند، سیستم پدافند هوایی خود را رونمایی کرد و جنبش انقلابی جهاد اسلامی با شلیک چند موشک به شهرکهای اطراف غزه، اقدام روز پنجشنبه نظامیان رژیم در حمله به یک بیمارستان در جنین که منجر به شهادت دهها فلسطینی شد را تلافی کرد.
در واقع در این صحنه بخشی از ظرفیت نظامی گردانهای مختلف فلسطینی وارد عملیات شدند. این اقدامات از سوی همه فلسطینیهای ساکن فلسطین و خارج از آن مورد حمایت قرار گرفت و این در حالی بود که همزمان با عملیاتهای پیدرپی فلسطینیها، هزاران یهودی در شهرهای تلآویو، حیفا و نقب علیه سیاستهای نخستوزیر این رژیم به خیابانها آمدند. در واقع این یک تصویر مینیاتوری- کوچک شده- از وضعیت سرزمینهای اشغالی در دو سوی ماجرا میباشد و نشان میدهد کدام در موضع آفندی و تهاجمی و کدام در موضع پدافندی و تدافعی هستند. درخصوص این موضوع نکاتی وجود دارد:
1- عملیات شجاعانه یک عضو جهادی جنبش فتح وابسته به سازمان آزادیبخش فلسطین که براساس توافقهای اسلو و مادرید- 1370 و 1372- تنها میتوانست در بخشی از کرانه باختری- موسوم به منطقه A-
حضور مسالمتآمیز داشته باشد، یک نکته اساسی را آشکار کرد و آن پیوستگی همه نیروهای جهادی فلسطینی و رفع اختلافات قبلی میان آنان است. عملیات «خیری اللقم» جدای از ضربه سختی که به رژیم و سیاست توسعه شهرکهای صهیونیستی آن وارد نمود، با توجه به عضویت او در جنبش فتح، عملاً پایان توافقات امنیتی میان رژیم و این بخش از فلسطینیها هم به حساب میآید. در این میان هرچند محمود عباس در آبانماه گذشته اعلام کرده بود، اگرچه بهدلیل شناختی که از نتانیاهو از سال 1375 دارد، او را مرد صلح نمیداند، اما چارهای جز همکاری با او وجود ندارد، در حین تشدید فضای درگیری میان فلسطینیها و نظامیان رژیم در روزهای اخیر اعلام کرد، توافقات امنیتی با اسرائیل به حالت تعلیق درآمده است. ...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/259266
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹انفجار خونین در مسجد پیشاور پاکستان 36 نمازگزار به شهادت رسیدند
https://kayhan.ir/fa/news/259247
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹دیپلمات غربگرا غش کرد؛ اینبار هم طرف غرب
🔸دیپلمات سابق و غربگرا ادعا کرد: مسئله اروپا با ایران، جنگ اوکراین است. ایران باید با کییف مذاکره کند.
جاوید قربان اوغلی به سایت جماران گفت: به اعتقاد من، فعلاً در این مرحله عزم جدی برای اینکه سپاه پاسداران در لیست گروههای تروریستی قرار دهند وجود ندارد و اروپاییها نمیخواهند سطح تنش با ایران را ارتقاء دهند و سعی میکنند تا جایی که ممکن تنش با ایران را مدیریت کنند و رفتار ایران درباره موضوعاتی که مورد امنیتی هستند، مثل اوکراین یا مسائلی که اهتمام دموکراتیک حقوق بشری پیدا میکند، بتوانند با تحریمها و فشارهای دیپلماتیک تغییر داده شود، نه این لزوماً به مسیری بروند که پلهای پشتسر را خراب کنند و ایران وارد اقدامات واکنشی تندی شود.
وی گفت: آنچه باعث چرخش رابطه ایران و اروپا شد نه اقدامات اروپا، بلکه اقدامات ایران بود. بعد از آنکه اعتراضات شروع شد پلهای روابط بین ایران و اروپا شکسته شد و این اعتراضات بنزینی بر روی آتش بود بهخاطر اینکه اروپاییها از دو مسئله تحت فشار بودند.
وی در پاسخ به پرسشی در این خصوص که اروپا تلاش داشته ایران و آمریکا را بر سر میز مذاکره بنشاند و اختلافات را حل کنند، اما با شروع اعتراضات در ایران رویه آنها تغییر کرد و کشورهای اروپایی از جمله فرانسه و آلمان شمشیر را از رو علیه ایران بستند، گفت: موضع اروپا در قبال ایران موضع منعطف و نرمی بود. در موضوع هستهای که مهمترین مسئله در چند سال گذشته بود، ابتکار عمل و شروع مذاکره ایران با اروپایی در دوره آقای خاتمی آغاز شد. زمانی که آمریکاییها وارد شدند ما چین و روسیه را وارد کردیم و گروه 5+1 شکل گرفت.
وی اضافه کرد: اروپاییها همواره تلاش داشتند با ایران به یک تفاهمی برسند، بهدلیل اینکه در هرگونه مسئله اشاعه هستهای و رقابتهای هستهای متضرر اصلی به لحاظ امنیتی اروپاییها هستند، تا آمریکاییها. اروپا در این زمینه متضرر میشود؛ هم به لحاظ امنیتی و هم به لحاظ مسائل دیگر. لذا اروپاییها اهتمام بیشتری به تفاهم داشتند و کار نهایتاً به این رسید که 5+1 انجام شد و علیرغم اینکه آمریکا از برجام خارج شد، بیشترین تلاش را اروپا کرد تا برجام را نجات بدهند.
قربان اوغلی تصریح کرد: آنها برای احیای برجام و باز گذاشتن کانالهای ارتباط با ایران، برای منتفع شدن ایران از دستاوردهای اقتصادی برجام تلاش کردند. مضاف بر این کار، بیشترین انتقادات را به ترامپ و دولت آمریکا کردند که ما در آن زمان شاهد منازعه لفظی بین اروپا و آمریکا بودیم. همچنین آمریکا را شماتت میکردند که غیرمسئولانه از یک توافقنامه یا دستاورد بینالمللی که چندین کشور پای آن بودند، بدون مشورت با آنها خارج شده و انتقادات زیاد به آمریکا میکردند.
وی همچنین یادآور شد: در ماههای پایانی دولت روحانی که مذاکرات شروع شد اروپاییها مسئول این پرونده بودند. چون ایران با آمریکاییها مذاکره نمیکرد و 4+1 را قبول داشتند. اروپاییها نیز در این زمان بیشترین تلاش را کردند تا بتوانند دیدگاههای آمریکا و ایران را به هم نزدیک کنند. حتی با اینکه دولت آقای رئیسی خطای فاحش استراتژیک کرد و کاری که در ماههای پایانی دولت آقای روحانی انجام شد را پشت پا زد و قبول نکرد، در حالی که آن مذاکرات به تفاهم رسیده بود و آقای باقری را بهعنوان مذاکرهکننده قرار دادند....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/259168
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
#روزنامه_کیهان
🔹 چهارشنبه ۱۲ بهمن ۱۴۰۱
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📂 #تیتر_اول
🔹انقلاب 44 ساله شد آمریکا هیچ غلطی نتوانست بکند
🔸44 سال شبکه دشمنان انقلاب علیه ملت انقلابی ایران شرارت کرد اما امروز ملت ما و انقلاب ما یک درخت تنومند است و آمریکا و رژیم صهیونیستی رو به فروپاشی.
می گفتند ظرف 6 ماه کار انقلاب تمام است اما دیدند روز به روز بالندهتر میشود و ماهیت و اهدافش در داخل و خارج از کشور گسترش مییابد. انقلاب 44 ساله شد و آمریکای سفاک و بیرحم نتوانست هیچ غلطی بکند. 44 سال شبکه دشمنان انقلاب علیه ملت انقلابی ایران شرارت کرد اما امروز ملّت ما و انقلاب ما یک درخت تنومند است و آمریکا و رژیم صهیونیستی رو به فروپاشی. خباثتهای آمریکا شکست خورده است و خود درمانده است.
ملت بزرگ ایران به برکت انقلاب اسلامی دیگر سرسپرده قدرتهای بزرگ نیست و از استقلال خود حفاظت میکند، دشمن را میشناسد و دارد او را میسوزاند، آمریکای جنایتکار از ما خشمگین است و باید از این خشم بمیرد.
ملت انقلابی ایران علیرغم 44 سال دشمنی شبکه صهیونیسم جهانی و آمریکا صف متحد خود را حفظ کرد و در 22 بهمن، روز قدس، تشییع پیکر مطهر «حاج قاسم»، اجتماعات مذهبی، حضور پرشکوه در انتخابات، نماز جمعه، اربعین، اعتکاف و... دوستان را شاد و دشمن را خوار و مبهوت کرد. زیر جنگ، فتنه، تهدید و ترور مقاومت کرد، زیر سلطه دشمن نرفت، مستقل و عزتمند شد، پیشرفت کرد و دشمن را به درماندگی کشاند.
رابرت مالی: آمریکا به دنبال
تغییر رژیم در ایران نیست
دیروز رابرت مالی، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران در گفتوگو با بیبیسی گفت که علیرغم بدتر شدن مشکلات با جمهوری اسلامی ایران در دو سال گذشته، دولت آمریکا به دنبال تغییر رژیم در ایران نیست و همچنین دیپلماسی هنوز بهترین راهحل است....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/259346
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper