📌 #خبر_ویژه
🔹صادرات 2 میلیون بشکه نفت اذعان غرب و خودخوری خبرآنلاین!
خبرگزاری وابسته به دولت سابق نوشت: کیهان ادعای صادرات 2 میلیون بشکهای نفت خام را پس گرفت؛ «یک میلیون و 400 هزار بشکه است.»
خبر آنلاین که ماموریت روزانهاش تقطیع و تحریف مطالب کیهان است، اینبار نوشت: «در حالی که روزنامه کیهان در هفتههای گذشته، میزان صادرات نفت ایران را تا 2 میلیون بشکه در روز افزایش داده بود، از این رقم 600 هزار بشکه کم کرد! کیهان نوشت: پالایشگاههای ایران به دو دسته خوراک نفت و خوراک میعانات گازی تقسیم میشوند که ظرفیت آنها به ترتیب روزانه ۱.۸ و ۰.۴ میلیون بشکه و در مجموع ۲.۲ میلیون بشکه است. با وجود ظرفیت ۱.۸ میلیون بشکهای،
«توان عملیاتی» پالایشگاههای خوراک نفت ایران با احتساب تعمیرات اساسی عددی کمتر از ۱.۷ و نزدیک به ۱.۶ میلیون بشکه در روز است. در نتیجه با تولید بیش
از ۳ میلیون بشکهای نفت ایران، حدود ۱.۴ میلیون بشکه برای صادرات باقی میماند».
با اندکی توضیح روشن میشود که میرزا بنویس خبرآنلاین چقدر شعبدهبازی و حذف و جرح کرده تا مثلا تناقض و ضعف آمار کیهان را به مخاطب بیخیر خود القا کند.
اولاً رقم صادرات دو میلیون بشکه، «افزایش کیهان»(!) نیست بلکه گزارش خبرگزاری رویترز به نقل از بررسی مؤسسه مشاوره انرژی آمریکایی(SVB مستقر در واشنگتن) است.
ثانیاً این مؤسسه آمریکایی صادرات ۲ میلیون بشکهای نفت ایران را مربوط به ماه گذشته میداند که مجدداً افزایش داشته است. این مؤسسه همچنین تخمین میزند تولید نفت خام ایران در ماه مِی به ۳.۰۴ میلیون بشکه در روز رسیده که نسبت به ۲.۶۶ میلیون بشکه در روز در ژانویه افزایش داشته است.
اما ماجرای صادرات 1/6 میلیون بشکه، متوسط صادرات کشور در چند ماه پایان سال و امسال است.
تقطیعکننده مقاطعهکار و پروژهبگیر خبرآنلاین، ضمنا توضیح نمیدهد که کیهان چرا و در کدام قالب، به صادرات 1/6 میلیون بشکه پرداخته است...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/267575
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹خود بابام هستم!
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
#روزنامه_کیهان
🔹 شنبه ۳ تیر ۱۴۰۲
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📂 #تیتر_اول
🔹روزهای پر کار وزیر خارجه در امارات، قطر، کویت و عمان
🔸پس از پایان دولتی که وزارت خارجهاش در حقیقت «وزارت برجام» بود و تعامل با جهان را تنها در رابطه با چند کشور غربی خلاصه میکرد، حالا دوسالی میشود که ایران میزبان دیپلماتهایی از کشورهای گوناگون جهان است و البته چهار گوشه جهان هم میزبان مقامات ایرانی شده است.
این روزها دستگاه دیپلماسی کشور، فعالترین وضعیت خود را در یک دهه گذشته تجربه میکند. پس از پایان دولتی که وزارت خارجهاش در حقیقت «وزارت برجام» بود و تعامل با جهان را تنها در رابطه با چند کشور غربی خلاصه میکرد، حالا دوسالی میشود که ایران میزبان دیپلماتهایی از کشورهای گوناگون جهان است و البته چهار گوشه جهان هم میزبان مقامات ایرانی شده است.
هفته آخر خردادماه، حسین امیرعبداللهیان دور جدیدی از سفرهای دیپلماتیک را به کشورهای حوزه خلیجفارس آغاز کرد و به عمان، قطر، کویت و امارات رفت. وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در هر چهار کشور مهم حوزه خلیجفارس، مورد استقبال گرم مقامات عربی قرار گرفت. استقبالهایی که در برخی موارد در نوع خود کمنظیر بود. از جمله سفر به ابوظبی که در آنجا حاکم امارات، امیرعبداللهیان را در اتومبیل شخصی خود نشاند و از کاخ خود تا وزارت امورخارجه رانندگی کرد.
دعوت متقابل رؤسای دولتهای ایران و امارات از یکدیگر
حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان روز پنجشنبه یکم تیرماه وارد ابوظبی شد و در فرودگاه مورد استقبال خلیفه شاهین المرر وزیر مشاور امارات متحده عربی قرار گرفت.
وزیر خارجه در اولین برنامه سفر خود به امارات، با شیخ محمد بن زائد رئیسدولت امارات متحده عربی دیدار و گفتوگو کرد.
در این دیدار، موضوعات مختلف روابط دوجانبه در ابعاد سیاسی، اقتصادی، تجاری، فرهنگی و کنسولی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
طرفین ضمن اظهار خرسندی از روند گسترش روابط دو کشور، درخصوص هماهنگی، برنامهریزی و اقدام مشترک برای ارتقای همکاریهای دوجانبه بهویژه در زمینه تجاری و اقتصادی توافق نظر داشتند.
دو طرف همچنین موافق بهکارگیری ابتکاراتی برای تقویت همکاری منطقهای در چارچوب منافع مشترک کشورها و ملتهای منطقه بودند.
به گزارش فارس، وزیر امور خارجه کشورمان در این دیدار مراتب دعوت رئیسجمهور کشورمان از رئیسدولت امارات جهت سفر به ایران را به وی ابلاغ کرد و شیخ محمد بن زائد ضمن تشکر و استقبال از این دعوت و اعلام آمادگی جهت سفر به ایران، به طور متقابل مراتب دعوت خود از رئیسجمهور کشورمان جهت سفر به امارات را ابلاغ کرد. از نکات جالب توجه این دیدار، گفتوگوی خصوصی امیرعبداللهیان و بنزائد در خودرو بود. بنزائد، وزیر امور خارجه کشورمان را در خودروی شخصی خود نشاند و از محل کاخ رئیسدولت امارات تا وزارت امور خارجه رانندگی کرد....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/267652/
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🖌#یادداشت_روز
🔹عبرت منافقین برای غربگرایان
#سعدالله_زارعی
وقتی «تغییر به راه میافتد» همه چیز تغییر میکند، روابط و موقعیتها بههم میخورد و دیگر نمیتوان روی بسیاری از مناسبات و توافقات قبل حساب کرد و آنان که این تغییر را درنیابند، حتماً دچار بحران میشوند. بحرانی که نه تنها سود، که سرمایه آنان را هم به تاراج میبرد. به اطراف خود نگاه کنیم،
تا این موضوع را به وضوح ببینیم. آنان که معماران وضع ظالمانه گذشته بودهاند، ناگزیر به آن تن دادهاند اگرچه قبول تغییر در پیری، مثل بیرون زدن شیری که در دوران کودکی نوشیدهاند، بسیار سخت و گاه ناممکن است. آنان ضمن پذیرش شکست در درون، در بیرون نوعاً آدرسهای غلط میدهند. بعضی که عادتاً تحت تأثیر آنها هستند، به آن سرگرم شده و قلیلی آن آدرسهای غلط را باور میکنند و اندکی هم با وجود نومیدی به دنبال آن راه میافتند. اما آنان که مانعی در دیدن ندارند، متوجه قضایا هستند و به عظمت تغییری که
واقع شده توجه دارند.
خداوند شهید عظیمالشأن حاج قاسم سلیمانی را در بالاترین درجه عنایت خاص خود قرار دهد، در دوم اردیبهشت سال آخری که در دیماه آن به «شهادت عظیم» رسید، در جلسهای گفت این مردم یکپارچه پای کار نظام هستند و دلخوریهایی که از بعضی از ماها دارند به نظام تسری نمیدهند. او میگفت این مردم یک محور دارند و آن «رهبری» است که با او ارتباط عقیدتی پیدا کرده و این ارتباط در زیر و بم حوادث، کاستی نمیگیرد. او معتقد بود علیرغم بعضی ظواهر، درصد مخالفان این نظام در داخل آنقدر اندک است که از ناحیه آنان خطری متوجه نظام نمیشود و لذا باید متوجه کانونهای اصلی معاند نظام که آمریکا و... است، بود.
همین چند روزه یک رخداد عجیب اتفاق افتاد و این اعجاب از این جهت است که اتفاق رخ داده در تصور انسانهایی که مسائل جهان را براساس دوگانه سود و زیان ارزیابی مینمایند، نمیگنجد وگرنه با معادلات الهی و اعتقادات مذهبی و آیات قرآن که منافقین را به «عذابی خفتبار» وعید داده، این اتفاق چندان هم غیرمنتظره نبود. غربیها تا همین یکی دو هفته پیش حاضر به کوتاه آمدن از موضع خود درباره ایران نبودند و آخرین حرفهایی که از سوی افرادی نظیر جوزپ بورل رئیسسیاست خارجی اتحادیه اروپا و انریکه مورا معاون او و رئیستیم غرب در مذاکرات هستهای به مقامات ایران گفتند این بود که «تا شما در روابط نظامی با روسیه تجدیدنظر نکنید، ما درباره موضوع هستهای و سایر مسائل با شما گفتوگویی نخواهیم داشت» بعد از بازگشایی روابط عربستان با ایران هم از این موضع سلبی فاصله نگرفتند....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/267654
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹تهدید جدی ایران؛ علت برخورد دولت آلبانی با منافقین
رادیو فردا وابسته به سازمان سیا تصریح کرد اقدام تلافیجویانه ایران به زیرساختهای آلبانی در واکنش به اقدامات ضدایرانی سازمان مجاهدین (منافقین)، دولت آلبانی را به برخورد با اعضای این سازمان واداشت.
وبسایت رادو فردا نوشت: بامداد سهشنبه 30 خرداد، هزار نیروی پلیس آلبانی، برای بازرسی و تفحص از مقر سازمان مجاهدین خلق وارد اردوگاه اشرف ۳ شدند، اما این اقدام به زد و خورد با اعضای سازمان کشیده شد. در این درگیری، ۲۱ عضو سازمان و ۱۵ مأمور پلیس آلبانی مجروح شدند و چند خودرو هم آسیب دید. آلبانی از سال ۲۰۱۳ و در پی تعطیلی اردوگاه سازمان در عراق، به درخواست آمریکا، میزبانی نزدیک به 3 هزار عضو سازمان را در اردوگاهی موسوم به اشرف ۳ برعهده گرفت، اما فرمانده پلیس آلبانی میگوید این اردوگاه در قلمرو آلبانی است و در مالکیت این گروه نیست.
به گزارش بخش آلبانیایی رادیو اروپای آزاد/رادیو آزادی، در ماههای اخیر یک گروه هکری هوادار سازمان به نام «قیام تا سرنگونی» مسئولیت حملات متعدد سایبری را علیه جمهوری اسلامی بر عهده گرفته که واکنشهای ایران به آن، موجبات نگرانی در آلبانی را بهوجود آورده است. ازجمله حملات سایبری سنگینی که سال گذشته علیه زیرساختهای دولتی آلبانی صورت گرفت.
در حکم دادگاه ویژه بدوی مبارزه با فساد و جرایم سازمانیافته آلبانی که ورود پلیس این کشور به کمپ اشرف ۳ بر اساس آن انجام شده، به خطرات حملات سایبری نیز اشاره شده است.
در حکم دادگاه همچنین آمده: پس از قطع روابط دیپلماتیک تیرانا و تهران، تهدیدها در شبکههای اجتماعی برای انجام حملات احتمالی از جمله حملات پهپادی علیه سازمان مجاهدین خلق در خاک آلبانی افزایش یافته است. همچنین وزارت امور خارجه ایران پیامی شفاهی ارسال کرده که در آن گفته شده جمهوری اسلامی، سه تیم تروریستی را اخیراً دستگیر کرده که در اردوگاه آلبانی آموزش دیده بودند....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/267655
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹رئیس شورای عالی یمن: نه در جنگیم نه در صلح، به زودی از سلاح جدیدی رونمایی میکنیم
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹پنگوئن!
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
آژانس بینالمللی انرژی با اعلام اینکه تولید روزانه نفت ایران از ابتدای سال جاری میلادی ۳۵۰ هزار بشکه افزایش داشته است، اذعان کرد: تحریمها نتوانسته ایران را متوقف کند.
به گزارش ایسنا، آژانس بینالمللی انرژی اخیرا در بخشی از گزارش جدید خود تحت عنوان «نفت ۲۰۲۳» به بررسی وضعیت صادرات نفت ایران پرداخت و نوشت: «ایران همچنان بازیگر بالقوه مهمی در بازار نفت جهان است. اگر تحریمها علیه ایران رفع شود این کشور میتواند تولید نفت خود را به تدریج تا ۹۰۰ هزار بشکه در روز افزایش دهد و به ظرفیت فعلی خود یعنی سه میلیون و 800 هزار بشکه در روز برساند.
جریان صادرات نفت ایران به چین هم ارقامی قابلتوجه ادامه دارد و ایران از سهماهه سوم با سال میلادی گذشته روزانه حدود یک میلیون بشکه نفت به این کشور صادر میکند. در نتیجه افزایش صادرات و بالا رفتن مصرف داخلی، تولید نفت ایران در مِی ۲۰۲۳ به حدود 3 میلیون بشکه در روز رسیده است.
ایران در سال ۲۰۲۱ بهطور متوسط دو میلیون و 442 هزار بشکه در روز نفت تولید کرده که این رقم در سال ۲۰۲۲ با افزایش ۱۳۰ هزار بشکهای به دو میلیون و 550 هزار بشکه در روز رسیده است.
از ابتدای سال جاری میلادی تاکنون (حدودا ۶ ماه اخیر) هم با رشد ۳۵۰ هزار بشکهای به سه میلیون بشکه در روز بالغ شده است. بر این اساس از سال ۲۰۲۱ تولید روزانه نفت ایران ۴۸۰ هزار بشکه معادل ۲۰ درصد افزایش یافته است.»
کاهش تولید، شرکت ملی نفت ایران را واداشته تا برخی چاههای فراساحلی که هزینه تولید بالایی داشتند را ببندد و عملیات تعمیر و نگهداری در میادین سالخورده نفتی را آغاز کند. توقف تولید از میادین سالخورده برای این میادین مفید است زیرا امکان میدهد دوباره فشار درون این میادین افزایش یابد و بهرهبرداری دوباره از آنها آسانتر شود.
آژانس بینالمللی انرژی همچنین در مورد تلاشهای ایران برای افزایش ظرفیت تولید نفت نوشت: «این تلاشها تا حد زیادی بهدلیل کاهش صادرات نفت از سال ۲۰۱۸ و فقدان سرمایهگذاری خارجی ناشی از تحریمها به مشکل خورده است.
تهران اما برتوسعه میادین نفتی کارون غربی، آزادگان شمالی و جنوبی، یاران و یادآوران هم تمرکز کرده تا بتواند تولید نفت خود را یک میلیون بشکه دیگر در روز افزایش دهد.
تحریمها نتوانسته ایران را متوقف کند و این کشور انتظار دارد ظرفیت تولید نفت در میدان آزادگان جنوبی که در مرز عراق قرار دارد را تا دو برابر به ۳۲۰ هزار بشکه در روز در سال ۲۰۲۳ افزایش دهد.»
افزایش 2 برابری تولید نفت شدنی است
یک کارشناس ارشد حوزه انرژی هم با اشاره به پتانسیلهای ایران در حوزه تولید نفت، گفت: از نظر میزان ذخایر و مسائل فنی هیچ دلیلی وجود ندارد که ما نتوانیم ظرفیت تولید را از آنچه که هست تا بیش از دو برابر افزایش دهیم، بهعبارتی اگر امروز میگوییم که ظرفیت تولید حدود سه و نیممیلیون بشکه است تا حدود شش تا هفت میلیون بشکه میتوانیم افزایش ظرفیت داشته باشیم.
به گفته مهدی حسینی، روسیه که تنها حدود ۱۰۰ میلیارد بشکه ذخیره دارد به تولید ۱۱ میلیون بشکه هم دست یافته است. بنابراین برای ما که هماکنون ۵۰ درصد بیشتر از آنها ذخیره قابل استحصال داریم که میتواند به دو برابر هم برسد، دلیلی ندارد که به ظرفیت تولید شش یا هفت میلیون بشکه نرسیم....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/267610/
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🌍 #بین_الملل
🔹انفجار مهیب در مرکز نظامی هرتزلیا تلآویو لرزید
🔸شامگاه پنجشنبه انفجاری بزرگ و مهیب آنچنان مناطق مرکزی رژیم صهیونیستی را لرزاند که برخی ساکنان استان تلآویو این انفجار را یک حادثه آخرالزمانی توصیف کردند. با وجود شدت این انفجار، اما رویه همیشگی سانسور حوادث مشکوک در مناطق اشغالی درباره این انفجار نیز تکرار شده و صهیونیستها اجازه انتشار جزئیات این انفجار بزرگ را ندادهاند.
برخورد موشک بالستیک به قلب رژیم صهیونیستی احتمالا آخرین قطعه پازل بیثباتی امنیتی و بحران در رژیم اسرائیل خواهد بود. همه محاسبات فنی و نظامی حاکی از آن است که اگر یک موشک بالستیک به منطقهای روی زمین اصابت کند، احتمالا گودالی به عمق چندمتر با دهانه چندمتری ایجاد خواهد شد و صدا و لرزش اصابت موشک به زمین تا دهها کیلومتر دورتر قابل درک خواهد بود.
همه این نشانهها و صداها در آخرین ساعات شامگاه پنجشنبه در 50 کیلومتری شمال تلآویو واقع در منطقه هرتزلیا دیده و شنیده شد. ساعت 10 و 20 دقیقه شب، پس از شنیده شدن صدای مهیب انفجار و انعکاس صدای ترسناک آن در آسمان مناطق مرکزی رژیم صهیونیستی، تصاویری از ایجاد یک گودال به عمق هفت متر در رسانههای مجازی دست به دست شد و ساکنان استان تلآویو را بهت و حیرت فرو برد.
در ساعات اولیه شنیده شدن صدای انفجار هیچکس خبر نداشت که چه اتفاقی در استان تلآویو رخ داده و همه گوشها به سمت آژیر هشدار تیز شده بود. کاربران عبریزبان از لرزش زمین همزمان با صدای انفجار خبر دادند. سازمان خدمات اضطراری نیز از اهالی مناطق مجاور محل انفجار درخواست کرد که بهدلیل نگرانی از انتشار گازهای مضر پنجرهها را ببندند و داخل ساختمان بمانند تا وضعیت عادی شود. یکی از ساکنان منطقه هرتزلیا به تایمز اسرائیل گفت: «صدای انفجار به قدری شدید بود که به نظر میرسید پایان جهان فرا رسیده و آخرالزمان است. ما از دور آتش و شعلههای آتش را دیدیم. انفجارها بسیار قوی بود، تمام خانهها میلرزیدند و شیشه خانهها تقریباً ترک خورد و یا فروریختند.»...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/267622
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📎🔹مسئله اطلاعات یکی از مسائل مهم کشور است تفاهم و همکاری در همه ردهها پیاده شود
🔸حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی به نشست مشترک وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه تأکید کردند: امروز اگرچه در راس این دو دستگاه تفاهم به طور جدی وجود دارد، اما مجاهدت واقعی این است که این همکاری و تفاهم را در همه سطوح پیاده کنند.»
به گزارش جهان نيوز، متن این پیام به شرح زیر است:
«مسئله اطلاعات یکی از مسائل مهم کشور است و یکی از ضعفهای ما در ارتباط با دستگاههای اطلاعاتی، عدم تفاهم بین این مجموعههاست.
اگر آقایان میخواهند در راه خدا مجاهدت کنند، جهاد آنها این است که این تفاهم در همه ردهها پیاده بشود. امروز اگرچه در راس این دو دستگاه تفاهم به طور جدی وجود دارد، اما مجاهدت واقعی این است که این همکاری و تفاهم را در همه سطوح پیاده کنند.»
به گزارش فارس، نشست مشترک وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه در راستای اجرایی کردن منویات مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) و همافزایی و همگرایی بین دو نهاد انقلابی در مقابله با توطئههای دشمنان انقلاب اسلامی 25 خرداد ماه 1402 در جوار بارگاه ملکوتی ثامنالحجج علی ابن موسیالرضا (علیهالسلام) با حضور حجتالاسلام والمسلمین محمدی گلپایگانی رئیسدفتر مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) و برخی مقامات کشوری و لشکری برگزار شد.
حجتالاسلام والمسلمین محمدی گلپایگانی این جلسه را به پیام مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) مبنی بر تأکید بر موضوع اطلاعات و لزوم تفاهم بین دو دستگاه اطلاعاتی مزین کرد.
در این نشست، حجتالاسلام والمسلمین خطیب، وزیر اطلاعات این جلسات را مقدمهای برای برآورده شدن منویات فرمانده معظم کل قوا و ایجاد همدلی، همافزایی، مشارکت، تفاهم، همسویی، هماهنگی و حرکت یکپارچه و وحدت رویه در مجموعه دو تشکیلات اطلاعاتی مؤثر و نقشآفرین در ساخت درونی قدرت نظام و ایجاد امنیت پایدار معرفی کرد....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/267645
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📎🔹دستگاه قضا ضمن نظارت بر اجرای قانون به ضرورت شجاعت مدیران اجرایی نیز توجه داشته باشد
🔸رئیسجمهور شجاعت مدیران در میدان عمل را از ضرورتهای مهم موفقیت دولت در تحقق اهداف خود عنوان کرد و با بیان اینکه بخش قابل توجهی از پروژههای بر زمین مانده از دولتهای قبل و خسارتهای تحمیل شده به کشور ناشی از ناتوانی و عدم جرأت در تصمیمگیریهای به موقع است، از دستگاه قضا خواست ضمن نظارت بر اجرای درست و بهموقع قانون از سوی مدیران دولتی، نسبت به این مسئله نیز اهتمام بیشتری داشته باشند.
آیتالله سید ابراهیم رئیسی روز پنجشنبه در نشست مشترک مسئولان عالی دستگاه قضایی با اعضای هیئت دولت که به مناسبت آغاز هفته قوه قضائیه برگزار شد، ضمن تبریک این هفته به مسئولان قوه قضائیه و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هفتم تیر، هفته قوه قضائیه را فرصتی مناسب برای ارائه گزارش عملکرد دستگاه قضا به مردم و همچنین بازخوانی میزان تحقق و موانع و مشکلات اجرای وظایف محوله به این قوه دانست و گفت: موضوع تحول یکی از موضوعات کلیدی در تعیین راهبردهای کلان ابلاغی از سوی رهبری معظم انقلاب به مسئولان دستگاههای مختلف کشور در ابتدای امسال بود که بر این اساس همه دستگاهها باید نقاط قوت را تقویت و از نقاط ضعف بکاهند.
رئیسجمهور وجود مدیران تحولخواه و تحولگرا را مقدمه و لازمه ایجاد تحول در دستگاههای مختلف کشور دانست و گفت: نشستهای مشترک میان دولت و قوه قضائیه نیز باید با نگاه تحولی همراه باشد تا منجر به پیشرفت امور شود.
رئیسی دستگاه قضائی توانمند را متضمن اقدامات دولت برای اجرای قانون، امنیت و سلامت اقتصادی و اجتماعی کشور دانست و با تأکید بر اهتمام دولت برای رفع مشکلات مالی و اداری قوه قضائیه گفت: رفع این مشکلات کف همکاری و تعامل در ایجاد تحول است و مسئله اصلی در این راستا مسئلهشناسی، توجه به نظام مسائل کشور و رفع مسائل و مشکلاتی است که مردم از دولت و قوه قضائیه توقع و انتظار دارند و این مهم نیازمند همکاری و تعامل مضاعف میان این دو قوه است....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/267634
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper