📂 #تیتر_اول
🔹رهبر انقلاب: در تبلیغ به مبانی فکری دشمن حمله کنید
🔸رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح روز گذشته در دیدار فضلا، طلاب و مبلغین حوزههای علمیه، تبلیغ دین و اهداف دینی را مهمترین وظیفه حوزهها خواندند و بااشاره به لوازم تبلیغ موثر و بهروز یعنی «شناخت مخاطب، شناخت آرایش حقیقی صحنه تبلیغات جهانی برای داشتن موضع تهاجمی و برخورداری از روحیه جهادی» تاکید کردند: نسل نوجوان و جوان در مقام صاحبان و سازندگان آینده کشور، باید مرکز توجه تبلیغات خلاقانه و متکی بر شیوهها و ابزارهای نوین باشد.
حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای در این دیدار که در آستانه ماه محرم انجام شد، نیاز کشور به فعالیتهای تبلیغاتی متکی بر تحقیق را بسیار بیشتر از فعالیتهای کنونی دانستند و با استناد به آیات متعدد قرآن مجید درباره تبلیغ و ابعاد و ظرایف آن، گفتند: دین خدا در سطح تودههای مردم جز با تبلیغ صحیح تحقق نمییابد.
ایشان بااشاره به اهمیت سنت دیرینه تبلیغ در حوزههای علمیه و در سیره علمای بزرگ افزودند: اولویت تبلیغ در میان وظایف حوزهها، پس از تشکیل جمهوری اسلامی مضاعف شده چرا که برپایی نظامی سیاسی متکی بر دین، دشمنی مستکبران با اسلام را افزایش داده است.
حفظ نظام و در واقع حفظ ایمان مردم
اوجب واجبات است
تبلیغ را اولویت اول بدانیم
رهبر انقلاب ایمان مردم را پایه قوام نظام اسلامی خواندند و گفتند: حفظ نظام و در واقع حفظ ایمان مردم اوجب واجبات است ضمن اینکه تبلیغ در دوره کنونی با انواع و اقسام شیوههای متکی بر علم و گسترش ابزارها از جمله اینترنت و هوش مصنوعی (بهعنوان نمادی از مرحله پسا اینترنت) توسعه فراوان یافته، بنابراین عقل هم حکم میکند در مقابل شمشیرهای خونریز تبلیغات دشمنان، تبلیغ را اولویت اول بدانیم.
حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای علاوهبر گسترش سختافزاری تبلیغات در غرب، پیشرفت در شیوههای باورپذیر کردن پیام را از جمله واقعیات امروز خواندند و افزودند: غربیها با استفاده از علوم مختلف از جمله روانشناسی، پیامهای
صد در صد دروغ را بهعنوان حرف درست، در ذهن مخاطبان جا میاندازند.
ایشان هشدار دادند: اگر ما در مقابل تحولات نو به نو در موضوع تبلیغ، غفلت و سستی کنیم دچار استحاله فرهنگی میشویم و مانند غرب گرفتار قبحزدایی قدم به قدم از گناهان بزرگ خواهیم شد که جبران آن، به آسانی ممکن نیست، همچنان که امام مکرر میگفت اگر اسلام در ایران سیلی بخورد تا سالهای سال اثرش باقی خواهد بود....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/269001
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🖌#یادداشت_روز
🔹سیم خاردار مانع سیل نیست لایحه عفاف را پس بگیرید!
#حسین_شریعتمداری
دیروز ۲۱ تیرماه، سالروز شهادت ۱۷۰۰ تن از هموطنان عزیز و غیرتمند کشورمان بود که برای مقابله با کشف حجاب در مسجد گوهرشاد گرد آمده بودند و به دستور
رضاخان پهلوی قتل عام شدند. این روز را به همین مناسبت «روز عفاف و حجاب» نامیدهاند... ضرورت یادداشت پیشروی را از این زاویه و در سالروز شهادت مدافعان حجاب، مضاعف تلقی میکنیم. بخوانید!
و پیشاپیش، اشاره به این نکته ضروری است که نقد فلان اقدام دولت، قوه قضائیه و یا مجلس هرگز به معنا و مفهوم نقد سران محترم قوا نیست بلکه احتمال خطا در هر دستگاه و مرکزی وجود دارد بیآن که مستقیماً به بالاترین مقام آن دستگاه ربطی داشته باشد. مخصوصاً آن که رؤسای کنونی سه قوه از برترین و فداکارترین شخصیتهای شناخته شده این مرز و بومند.
۱- نمیخواهیم و بایسته هم نیست که «کلیاتابوالبقاء» ببافیم! از این روی در آغاز به سراغ نقطه پایان میرویم و آن اینکه، لایحه موسوم به «حمایت از عفاف و حجاب» برخلاف نامی که بر آن نهادهاند، نه فقط حمایت از عفاف و حجاب نیست، بلکه در صورت تصویب، گسترش بیحجابی را نیز به دنبال خواهد داشت. این واقعیت تلخ را طی یک ماه گذشته با ارائه اسناد متقن، دلایل روشن حقوقی و شواهد غیرقابلانکار در چند یادداشت کیهان آورده بودیم ولی متاسفانه تاکنون با هیچ پاسخی روبهرو نشده بود! تا اینکه روز دوشنبه همین هفته، آقایان رئیسی و اژهای، رؤسای محترم قوه قضائیه و مجریه در اظهاراتی که میتواند امیدوارکننده باشد، اعلام کردند برای مقابله با بیحجابی معطل تصویب لایحه عفاف و حجاب نمیشوند و از قوانین موجود برای مقابله با این پدیده عفتسوز و خانمانبرانداز استفاده خواهند کرد. در این باره اشاره به چند نکته ضروری به نظر میرسد. ...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/269011
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹هدف: افزایش 10 برابری تجارت با آفریقا گام اول برداشته شد
🔸نخستین سفر رئیسجمهوری اسلامی ایران به آفریقا پس از 11 سال به منظور تنوعبخشی به مقاصد صادراتی و ایجاد زمینههای همکاری سیاسی و تجاری صورت گرفت.
آیتالله سید ابراهیم رئیسی، رئیسجمهور کشورمان بامداد چهارشنبه 21 تیرماه، تهران را به مقصد قاره آفریقا ترک کرد و عازم سه کشور کنیا، اوگاندا و زیمبابوه شد.
سفر رئیسجمهوری اسلامی ایران که نخستین سفر پس از 11 سال به شمار میرود، به دعوت رسمی رؤسای دولتهای کنیا، اوگاندا و زیمبابوه و به منظور تقویت روابط با کشورهای دوست و همسو و در راستای تنوعبخشی به مقاصد صادراتی و ایجاد زمینههای همکاری سیاسی و تجاری انجام شده است.
آیتالله رئیسی پیش از عزیمت به قاره سیاه در سخنانی گفت: با توجه به ثروت عظیم، منابع طبیعی و معدنی که امروز در آفریقا وجود دارد و با توجه به استعدادهای بسیاری که در این قاره شاهد آن هستیم؛ میتوان آنها را با ظرفیتهای جمهوری اسلامی ایران تبادل کرد.
وی با اشاره به اهمیت برقراری روابط با کشورهای آفریقایی گفت: این کشورها برای کار با جمهوری اسلامی ایران بسیار علاقهمند هستند و برای آن آمادگی دارند. برخی از کسانی که در آفریقا حضور پیدا میکنند نگاه استثماری دارند ولی نگاه ما کرامت انسانی است.
رئیسجمهور تصریح کرد: سهم ما از اقتصاد آفریقا بسیار پایین است، حجم اقتصاد آفریقا 1200 میلیارد دلار است در حالی که سهم ما یک میلیارد و دویست میلیون دلار بیشتر نیست.
شلیک 21 گلوله توپ
به افتخار رئیسجمهوری اسلامی ایران
اولین مقصد در سفر رئیسجمهور به آفریقا، کنیا بود. آیتالله رئیسی به محض ورود به فرودگاه بینالمللی نایروبی پایتخت کنیا از سوی «آلفرد موتوآ» وزیر خارجه این کشور مورد استقبال قرار گرفت و در ادامه «ویلیام روتو» رئیسجمهور کنیا در کاخ ریاست جمهوری از وی استقبال کرد.
همزمان با ورود رئیسی به کاخ ریاست جمهوری کنیا 21 گلوله توپ به افتخار ورود رئیسجمهوری اسلامی ایران و هیئت ایرانی شلیک شد.
هدف: 10 برابر کردن حجم تجارت با آفریقا
آیتالله سیدابراهیم رئیسی پس از ملاقات با ویلیام سامویی روتو، رئیسجمهور کنیا در نشست خبری مشترک با وی اظهار داشت: همکاری جمهوری اسلامی ایران با قاره آفریقا و کنیا ریشه تاریخی دارد.
وی افزود: قاره آفریقا قاره ظرفیتهاست و نگاه ما در جمهوری اسلامی ایران به آفریقا نگاه کشور با استعداد و ظرفیت است.
رئیسجمهور با بیان اینکه کشور ما علیرغم همه تهدیدها و تحریمها به برکت رهبری فرزانه، توانسته در حوزههای مختلفی پیشرفت داشته باشد، تصریح کرد: ما آمادگی داریم تجربیات خود را در حوزه اقتصادی و علمی و فناوری با کنیا به اشتراک بگذاریم.
وی ادامه داد: در حوزه تجهیزات پزشکی، دارو، کشاورزی و شیلات و دیگر حوزهها نیز میتوانیم با کنیا همکاری خوبی داشته باشیم...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/268988
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹تفاوت رو ببین!
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹خانهای کوچک با انسانهایی بزرگ
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
#روزنامه_کیهان
🔹 شنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۲
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📂 #تیتر_اول
🔹سیانان: سفر رئیسجمهور ایران تهدیدی برای تحریمهای آمریکاست
🔸اهمیت سفر رئیسجمهور به قاره آفریقا و امضای ۲۱ سند همکاری در سه کشور کنیا، اوگاندا و زیمبابوه را باید آنجا جستوجو کرد که رسانه پرنفوذ آمریکایی سی ان ان در گزارشی این سفر و استقبال گرم از رئیسجمهور اسلامی ایران را گامی مهم برای بیاثر کردن تحریمها دانسته و از نتایج آن ابراز نگرانی کرده است.
اگرچه دست و پنجه نرم کردن با تاریخی طولانی از استعمار و میراث شوم آن موجب عقبماندگی بخش زیادی از کشورهای آفریقایی بوده است اما وجود شاخصههایی همانند گستره جغرافیایی و رشد سریع جمعیت و دارا بودن از منابع بکر طبیعی، موجب شده تا این قاره همچنان جذابیتهای خود را حفظ کرده و رقابت گستردهای میان قدرتهای بینالمللی برای توسعه حضور و نفوذ در قاره سیاه وجود داشته باشد.
آفریقا از جمله مهمترین مناطقی در جهان بوده که پس از پیروزی انقلاب اسلامی پیام استکبارستیزی، استقلالطلبی و عدالتخواهی گفتمان انقلاب در آن مورد استقبال ملتهای ستمدیده قرار گرفت و در واقع قاره سیاه محیط مساعدی برای گسترش روابط خارجی و تقویت نفوذ نرم ایران طی چهار دهه گذشته بوده است با این حال گامهای برداشته شده برای حضور در آفریقا به هیچ وجه در حد و اندازه ظرفیتهای موجود برای تقویت همهجانبه مناسبات با این قاره بهویژه در حوزه اقتصادی نبوده است.
در این شرایط دولت سیزدهم که راهبرد گسترش تعاملات اقتصادی با جهان را در راس اولویت سیاست خارجی خود قرار داده است، پس از سفرهای متعدد به کشورهای همسایه و آمریکای لاتین اکنون به دنبال پیگیری و پیشبرد این راهبرد در قاره سیاه برآمده است.
در همین راستا، سید ابراهیم رئیسی به منظور تقویت روابط با کشورهای همسو و در راستای تنوعبخشی به مقاصد صادراتی و ایجاد زمینههای همکاری سیاسی و تجاری، به دعوت رسمی رؤسای جمهور کنیا، اوگاندا و زیمبابوه، روز چهارشنبه هفته گذشته عازم سفری سه روزه به این سه کشور شد.
به گفته کارشناسان اقتصادی، حجم تجارت خارجی ایران با قاره آفریقا نسبت به سال ۹۹ جهش ۱۰۰ درصدی داشته است، اما این حجم از تجارت با تأکید آیتالله رئیسی فاصله چشمگیری دارد. رئیسجمهور پیش از عزیمت به این سفر متذکر شد که روابط اقتصادی ایران با این قاره ثروتمند باید متناسب با بازار حدوداً ۱۲۰۰ میلیارد دلاری قاره آفریقا افزایش پیدا کند.
این نخستین سفر رئیسجمهور ایران به آفریقا پس از بیش از یک دهه غفلت به این قاره پهناور است که در این سفر برخی وزرا و مقامات از وزارتخانههای بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، جهاد کشاورزی، کار، تعاون و رفاه اجتماعی و همچنین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان نیز رئیسجمهور را همراهی کردند....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/269066/
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🖌#یادداشت_روز
🔹فرانسه، زخمهای کهنه
#سعدالله_زارعی
تظاهرات دهها هزار نفرهای که طی هفتههای اخیر پایتخت و تعدادی دیگر از شهرهای فرانسه را در برگرفته و دولت این کشور از آن به «آشوب» یاد میکند، توجهات اروپاییها را به خود جلب کرده و از اینکه دولت مکرون نتوانسته آن را کنترل کند، مورد سرزنش شدید قرار گرفته است. فرانسه البته طی دهههای اخیر انواعی از تظاهراتی در این سطح را تجربه کرده ولی این تظاهرات در
«نوع خود» بیسابقه خوانده شده است. در این خصوص گفتنیهایی وجود دارد:
1- تظاهرات کنونی در فرانسه جنبه صنفی ندارد و برای رفع یک موضوع معیشتی یا شبیه به آن راه نیفتاده است. این شبیه جنبش جلیقهزردها که طی چندین ماه فرانسه را گرفتار کرده بود نیست. این یک خیزش سیاسی است که علیه ساختار حاکمیتی به راه افتاده و تغییر در وضعیت عمومی فرانسه را مد نظر دارد. مطلب مهم این تظاهرات، شورش علیه نظم فعلی فرانسه و به عبارتی نظم فعلی اروپاست. فارغ از پارهای اتفاقات که در آن روی داده، این یک خیزش ساختارشکنانه است و کسب حقوق بشر پایمال شده را دنبال میکند.. براین اساس غرب احساس تهدید میکند این اگر یک جنبش صنفی نظیر جلیقهزردها بود و در اعتراض به یک یا چند سیاست و برنامه و تصمیم قدرت راه افتاده بود، با مخالفت بقیه کشورهای اروپایی مواجه نمیشد. این جنبش میگوید چرا در فرانسه به حقوق انسانها و جان انسانها احترام گذاشته نمیشود. چرا به غیر سفیدها اجازه داده نمیشود تا از حقوق خویش دفاع نمایند. اینها میگویند این چه حکمرانی است که ضابطان به قاتلان مردم تبدیل شدهاند؟
2- تظاهرات از شدت زیادی برخوردار بوده است. وقتی حکومت فرانسه ناگزیر شده برای مهار تظاهرات از نیروهای ارتش استفاده کند، به این معناست که زور معترضان از زور پلیس و سیستم امنیتی در پاریس، مارسی و... زیادتر بوده و این در حالی است که فرانسه یکی از قویترین پلیسهای جهان را دارد. نکته طنز ماجرا این است که معترضین میپرسند چرا به پلیس اجازه داده شده...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/269096
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹نتانیاهو و کابینه فاسدش اسرائیل را به سمت نابودی پیش میبرند
https://kayhan.ir/fa/news/269084
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹بازخوانی خسارتهای برجام در هشتمین سالگرد امضای آن
https://kayhan.ir/fa/news/269076
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹کودک گمشده در سیرک ناتو!
رفتار تحقیرآمیز دولتهای غربی با اوکراین و رئیس جمهور آن مورد توجه رسانهها قرار گرفته است.
روزنامه وطن امروز نوشت: رئیسجمهور آمریکا، عضویت اوکراین در ناتو را تا قبل از پایان جنگ، نشدنی و غیرممکن و اصرار رئیسجمهور اوکراین در این باره را بیفایده دانست! در مقابل، زلنسکی مدعی شد: «شاید آمریکا بخواهد در عرض 5 دقیقه با واگذاری برخی مناطق اوکراین به روسیه، به جنگ اوکراین پایان دهد اما ما چنین چیزی را نمیپذیریم».
به نظر میرسد منازعات سران ناتو و دولت اوکراین از فاز پنهان وارد فاز آشکار شده است. صورتبندی این منازعه، کمی عجیب و در عین حال عبرتآموز است؛ اینکه آمریکا، کانادا، ترکیه و 26 عضو اروپایی پیمان آتلانتیک شمالی تا قبل از وقوع جنگ اوکراین به کییف تضمین میدادند اجازه تبدیل آن به کانونی از آتش و جنگ را نخواهند داد یا حتی اگر این اتفاق رخ دهد، به صورت تمامقد پشت سر اوکراینیها خواهند ایستاد. در آن زمان زلنسکی تصور میکرد «پیوستن به ناتو» کف امتیازاتی است که ناتو به وی و همراهانش بابت ورود به میدان منازعه مستقیم با روسها میدهد اما اکنون با گذشت ۱۷ ماه از جنگ اوکراین ادبیات کاخ سفید و اروپاییان به صورت محسوسی تغییر کرده است!
از ابتدا برای سران آمریکایی و اروپایی محرز بود در حین نبرد اوکراین نمیتوان یک کشور را به عضویت ناتو پذیرفت زیرا در این صورت همه اعضای ناتو وفق ماده 5 اساسنامه این سازمان (درباره دفاع جمعی اعضای ناتو از کشوری که وارد جنگ یا منازعه میشود)، ناچارند به سود کشور جنگزده یا جنگطلب وارد منازعه شوند. با این حال سران ناتو در خفا و آشکار به زلنسکی وعده دادند پرونده اوکراین با دیگر موارد مشابه تفاوت دارد! حتی دبیرکل ناتو در سفر به کییف مدعی شد اوکراین به صورت ذاتی به ناتوتعلق دارد و سازوکارهای عضویت این کشور در پیمان ناتو توسط اعضا ارائه و عملیاتی خواهد شد. ...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/269097
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
#گفت_و_شنود
🔹فردا بیا!
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper