📎🔹کشورهای شورای امنیت به جنگ یمن به عنوان بازار اسلحه نگاه میکردند
فرستاده سابق سازمان ملل در امور یمن در جدیدترین اظهارات خود گفته است، کشورهای بزرگ شورای امنیت به جنگ یمن بهعنوان فرصت برای فروش تسلیحات نظامی نگاه میکردند.
با سپري شدن بيش از هشت سال از جنگ در يمن، اكنون مسائل پشتپرده جديد از اين جنگ خانمانبرانداز علني ميشود. روز گذشته «جمال بنعمر»، فرستاده سابق سازمان ملل به یمن گفت که کشورهای اصلی در شورای امنیت از ابتدای جنگ؛ به اين جنگ بهعنوان فرصتی برای فروش اسلحه نگاه میکردند و بین این کشورها رقابت بود تا قراردادهای خیلی بزرگ و خارج از تصور امضا کنند.
فرستاده سابق سازمان ملل در مصاحبهای با شبکه الجزیره اظهار داشت: «پیش از جنگ شاهد بودیم که منصور هادی، رئیسجمهور مستعفی یمن، تمایلی به اجرای نتایج گفتوگوی ملی نداشت و درصدد تشکیل دولتی بدون اجماع ملی بود که توسط حوثیها [انصارالله] و جنبش جنوب پذیرفته نشد.» بنعمر در ادامه تاکید کرد: «کشورهایی که در امور یمن دخالت میکنند باید از دخالت در این کشور دست بردارند تا یمنیها خودشان مشکلات خود را حل کنند.»
اكنون جنگ در يمن در حال آرام گرفتن است و پس از توافق ايران و عربستان چشمانداز مثبتي از توقف اين جنگ به چشم ميخورد، اعترافات مقام سابق سازمان ملل درباره نگاه سوداگرانه برخي اعضاي شوراي امنيت سازمان ملل به جنگ، گوياترين دليل را براي حمايت كشورهاي غربي و آمريكا از جنگ در يمن به تصوير ميكشد. از همان ابتداي آغاز جنگ يمن، كشورهاي غربي و اروپايي از بمباران اين كشور فقير عربي حمايت كردند و بيجهت نيست كه اكنون اعلام شده درواقع هدف غرب از ادامه جنگ در يمن، خريد و فروش تسليحاتي و كسب درآمد از خون مردم يمن بوده است. اين سوداگري غرب در جنگ را اكنون در جريان جنگ اوكراين نيز ميتوان ديد و شايد با توجه به اعتراف ديپلمات سازمان ملل درباره جنگ يمن، بهتر بتوان درك كرد كه چرا كشورهاي غربي و بهويژه آمريكا در حال حاضر بر طبل ادامه جنگ و خونريزي در اوكراين ميكوبند، گويي با آرام شدن جنگ در يمن، غرب سفره درآمد خود از فروش اسلحه را در ميدان جنگ اوكراين پهن كرده است.
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📎🔹رایزنی زاکانی و استاندار کربلا در مورد مراسم اربعین
شهردار تهران و استاندار کربلا دیدار و گفتوگو کردند.
به گزارش ایسنا به نقل از العهد نیوز، علیرضا زاکانی، شهردار تهران که در راس هیئتی به عراق سفر کرده است با نصیف الخطابی، استاندار کربلای مقدس دیدار و گفتوگو کرد. دو طرف در این دیدار درخصوص سازوکار همکاری و هماهنگی در زمینههای مختلف از جمله مسئله راهپیمایی میلیونی اربعین تبادل نظر کردند. الخطابی تاکید کرد که کربلای مقدس پذیرای شهروندان کشورهای مختلف جهان، صرف نظر از دین و تابعیت آنها است تا این شهر به شهر تمام بشریت تبدیل شود و این همان چیزی است که امام حسین(ع) خواهان تحقق آن است.
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/269121
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📎🔹برگزاری «آزمون استخدامی» افراد دارای معلولیت تا پایان سال
رئیسسازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه تا پایان سال آزمون استخدامی مستقلی برای افراد دارای معلولیت در کشور برگزار میکنیم، از افزایش منابع اعتباری صندوق حمایت از فرصتهای شغلی از 20 میلیارد به هزار میلیارد تومان خبر داد.
به گزارش کیهان، نشست خبری «گرامیداشت هفته بهزیستی» روز گذشته در محل این سازمان برگزار شد. علیمحمد قادری، رئیسسازمان بهزیستی کشور در این نشست ضمن گرامیداشت هفته بهزیستی اظهار کرد: در هفته بهزیستی و در آستانه روز بهزیستی قرار داریم و شعار امسال «برای مردم برای بهزیستن» است.
وی افزود: سازمان بهزیستی در دولت مردمی و در امتداد تلاشهای صورت گرفته از ابتدای انقلاب تاکنون توانسته بیش از ۷ میلیون و ۵۰۰ هزار نفری را به عنوان مخاطب خود تحت پوشش قرار دهد و ۱۶۱ ماموریت سازمانی داشته است.
برگزاری «آزمون استخدامی»
افراد دارای معلولیت تا پایان سال
در ادامه این نشست چهار نفر از خانوادههای فرزندپذیر دارای بیماری خاص از فرآیند فرزندخواندگی سخن گفتند و در ادامه رئیسسازمان بهزیستی کشور درخصوص فرزندخواندگی فرزندان دارای بیماری خاص و با اشاره به برنامه «آغوش سیمرغ» گفت: برای اولین بار در کشور ۴۰۰ خانواده از اقصی نقاط کشور در این رویداد حضور یافته و فرزندان بیمار بهزیستی را به عنوان فرزندخوانده پذیرش میکنند.
قادری در ادامه با اشاره به آمار خانوادههای مستمریبگیر تحت پوشش اظهار کرد: یک میلیون و ۴۶۱ هزار و ۸۸۰ خانوار از خدمات مستمری این سازمان بهرهمند میشوند. در سازمان تا پایان ۱۴۰۱ هیچ پشت نوبتی نداریم و دولت سیزدهم بیش از ۴۰۰ هزار خانوار دارای معلولیت و سرپرست خانوار که سالها پشت نوبت دریافت مستمری بودند را تحت پوشش قرار داد....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/269123/
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📎🔹استاد دانشگاه شیکاگو: هزینه مقاومت کمتر از تسلیم شدن است
استاد علوم سیاسی و روابط بینالملل دانشگاه ویسکانسین شیکاگو، مقاومت اسلامی لبنان به رهبری حزبالله را «سرمایهای عظیم و عامل مهم»خواند و گفت هزینه مقاومت کمتر از تسلیم است.
«سیف دعنا»، استاد علوم سیاسی و روابط بینالملل دانشگاه ویسکانسین شیکاگو، در مصاحبه با شبکه خبری المیادین درباره نقش مقاومت اسلامی در لبنان اظهار کرد: «شعار مقاومت بیشتر، فقر کمتر را در جریان تظاهرات ۱۷ اکتبر ۲۰۱۹ (۲۵ مهر ۱۳۹۸) در لبنان بر اساس یک اصل مطرح کردم که بیانگر یک قاعده اساسی در اندیشیدن به اقتصاد سیاسی است و از آنجایی که نظام بینالملل یک نظام یکپارچه است یعنی تمام جهان به هم پیوسته و متأثر از یکدیگر هستند و هیچ کشور جزیرهای و منزوی وجود ندارد که بتواند جدا از تأثیرات منطقه و جهان خود برنامهریزی و اجرا کند. حتی نمیتوان به توسعه فکر کرد و راهحلهایی برای فقر و سایر مشکلات اقتصادی ارائه کرد که جدا از تأثیر توازن قوای منطقهای و بینالمللی باشد.» وی افزود که توانایی هر کشوری در انجام هر پروژه توسعهای و مقابله با بحرانها و مشکلات اقتصادی به توانایی مذاکره آن با خارج بستگی دارد، یعنی هر چه قویتر باشید، توانایی شما برای مذاکره و کاهش نفوذ خارجی بیشتر است و اگر ضعیف باشید، فقط میتوانید شرایط تحمیل شده توسط موازنه قوا را اجرا کنید. به طور ویژه درباره لبنان باید بگوییم، تنها نیرویی که با نفوذ مقابله میکند و باید آن را به عنوان یک سرمایه عظیم و عامل مهم در مذاکره دانست، «مقاومت» است و هر چه مقاومت قویتر باشد، قدرت چانهزنی لبنان یا هر کشور دیگری و در نهایت شانس موفقیت بیشتر خواهد بود.
هزینه مقاومت کمتر از تسلیم
دعنا تصریح کرد: «درست است که هرکس مقاومت کند تحت محاصره و فشار قرار میگیرد؛ اما هر که مقاومت نکند در معرض غارت و فقر بیشتری قرار میگیرد. علیرغم محاصره و تحریمهای لبنان، اگر توانایی مذاکرهاش با خارج به دلیل وجود مقاومت نبود، شرایط این کشور امروز بدتر از مصر، اردن و سودان بود. سؤال اینجاست، آیا آن دسته از کشورهای جهان جنوب (توسعه نیافته) و کشورهای عربی که در مقابل شرایط غرب و موسسات مالی بینالمللی مانند بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول مقاومت نمیکنند و خواستههای آنها را اجرا میکنند مانند مصر، در شرایط بهتری هستند؟ مهمترین چیز این است که مقاومت یک فرآیند بلندمدت است، به این معنا که مقاومت سرمایهای برای آینده است و ثمره آن را کسانی درو خواهند کرد که مقاومت میکنند و به دست کسانی که زانو زده و تسلیم میشوند نخواهد رسید. دقیقاً به همین دلیل است که گفته میشود بهای مقاومت همیشه کمتر از بهای تسلیم شدن است، چراکه محاصره و تحریمها برای همیشه دوام نمیآورند، به خصوص اگر مقاومت قدرتمندتر باشد.»...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/269123/
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹خدا شکست نمیخورد
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
#روزنامه_کیهان
🔹 دوشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۲
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📂 #تیتر_اول
🔹آمریکا خواب است ایران جایگاه خود را در آفریقا تقویت میکند
🔸غربگرایان بهخوبی میدانند اقداماتی چون سفر رئیسجمهور به آفریقا هم خوابهایی که برای جمهوری اسلامی دیده بودند را پریشان میکند و هم بطلان شعارهای «رفع تحریم» و «تعامل با جهان»شان را آشکار میسازد.
هفته گذشته آیتالله سیدابراهیم رئیسی، رئیسجمهور کشورمان در سفری تاریخی که پس از 11 سال صورت گرفت، به دعوت رسمی رؤسای جمهور کنیا، اوگاندا و زیمبابوه به آفریقا سفر کرد و به همراه وزرا و هیئت عالیرتبه همراه، دیدارها و رایزنیهای مختلفی با مقامات این سه کشور انجام داد.
این سفر دیپلماتیک رئیسجمهور مورد هجمه و تخریب جریان غربگرای داخلی – همسو با رسانههای ضدایرانی خارج نشین- قرار گرفت و در رسانههای مکتوب و مجازی این جریان، تلاش شد با طرح مسائلی چون کماهمیت بودن کشورهای آفریقایی، احیای روابط با آنها بیحاصل نشان داده شود.
همچنین رسانههای جریان غربگرا با تخریب وجهه برخی از دستاوردهای این سفر که رسانهای شد، مانند تهاتر 15 میلیارد دلاری محصولات پتروشیمی ایران با کالاهای اساسی کشورهای آفریقایی، تلاش کردند این سفر را نهتنها بیحاصل، بلکه عقبگرد و خسارت جلوه دهند. در حالی که همین رسانهها در زمان دولت پیشین در مورد کانال مالی «اینستکس» میان ایران و اروپا که به معنای فروش نفت در برابر دریافت مقداری از مواد غذایی و داروهای مورد نیاز کشور بود، واکنش کاملا متفاوتی داشته و آن را به عنوان یک دستاورد مهم معرفی مینمودند!
صهیونیستها پشت پرده
عصبانیت غربگرایان را فاش کردند!
اما حین و پس از اتمام سفر آیتالله رئیسی به قاره سیاه، اظهاراتی از سوی مقامات سیاسی و تحلیلگران غربی بیان شد که حاکی از اهمیت این سفر راهبردی و نگرانی کشورهای متخاصم با جمهوری اسلامی از دستاوردهای آن بود.
به عنوان مثال، مشاور پیشین امنیت ملی رژیم صهیونیستی در یادداشتی با اشاره به دستاوردهای دیپلماتیک ایران و تقویت جایگاه کشورمان در آفریقا با توجه به سفر اخیر رئیسجمهوری کشورمان به این قاره تاکید کرد: ایران در تلاش برای افزودن کشورهای بیشتر به اردوگاه ضدآمریکایی بوده و خود، کلید تشکیل این بلوک است.
میر بن شابات، مشاور امنیت ملی رژیم صهیونیستی در سالهای ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۱ در یادداشت خود که در روزنامه اسرائیل هیوم منتشر شده است با اشاره به سفر اخیر رئیسجمهوری ایران به آفریقا و بازدید از سه کشور کنیا، اوگاندا و زیمبابوه تصریح کرد: ایران در تلاش است تا با تقویت جایگاه خود در قاره آفریقا و افزودن کشورهای بیشتری به اردوگاه ضدآمریکایی، بر شتاب دیپلماتیکی که در ماههای اخیر از آن برخوردار بوده است، بیفزاید.
وی ادامه داد: ایران پس از احیای روابط با عربستان سعودی و امارات متحده عربی و حتی با تعمیق همکاری استراتژیک با روسیه، اکنون هدف دیپلماتیک دیگری را در نظر گرفته است؛ آفریقا. این مقام پیشین صهیونیستی نوشت: جدای از مسائل اقتصادی، واضح است که او سعی خواهد کرد از این سفر برای تقویت شتاب دیپلماتیک ایران در ماههای اخیر با تقویت جایگاه خود در قاره آفریقا و افزودن کشورهای بیشتری به اردوگاه ضدآمریکایی استفاده کند. درواقع ایران کلید تشکیل این بلوک بوده است....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/269261/
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹نتانیاهو در بیمارستان، معترضان در کف خیابان / لیبرمن: کنترل اوضاع از دستمان خارج شده است
https://kayhan.ir/fa/news/269244/
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🖌#یادداشت_روز
🔹وطندوستی به شما نمیآید!
# حسین_شریعتمداری
۱- از «کارل مارکس» جامعهشناس و اقتصاددان آلمانی که مکتب مارکسیسم برگرفته از نظرات و دیدگاههای او در کتاب «سرمایه» است، نقل شده که گفته بود؛ وقتی ترجمه انگلیسی کتاب سرمایه را خواندم، تازه فهمیدم که چه نوشته بودم!
شاید این گفته از مارکس نباشد و به او نسبت داده باشند! مارکس پیچیده مینوشت و نوشتهاش نامفهوم به نظر میرسید ولی صرفنظر از درستی و یا نادرستی -و صد البته نادرست- بودن نظراتش، میدانست چه میخواهد بگوید! اما بسیار دیده شده که کسانی از روی عمد، برای پنهان کردن منظور اصلی خود به پیچیدهنویسی روی میآورند! این روال را در میان برخی از سیاستپیشهها میتوان دید. آنها چنته خالی از استدلال خود را با کلیگوییهای بیسر و ته پوشش میدهند! بخوانید!
۲- هفته گذشته روسیه و شش کشور عضو شورای همکاری خلیجفارس در پایان نشست خود در مسکو بیانیه مشترکی صادر کرده و در بخشی از آن «خواهان ارجاع پرونده جزایر سهگانه به دیوان بینالمللی دادگستری به منظور حل و فصل این مسئله مطابق با مشروعیت بینالمللی» شده بودند! این اقدام پلشت دولت روسیه و نادیده گرفتن حاکمیت رسمی و اثبات شده ایران بر جزایر سهگانه، بلافاصله با واکنش تند و اعتراض شدید وزارت امور خارجه کشورمان روبهرو شد. سفیر روسیه به وزارت خارجه احضار شد، وزیر خارجه به تندی با آن برخورد کرد. رئیسجمهور و رئیسمجلس به صراحت اعلام کردند که روی منافع ملی کشورمان با هیچ کشوری تعارف نداشته و مماشات نمیکنیم....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/269264
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹قالیباف: روسیه بداند مسیر همکاری از رهگذر احترام به تمامیت ارضی ایران میگذرد
https://kayhan.ir/fa/news/269255/
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹رئیسقوه قضائیه:نباید منتظر لایحه مجلس درخصوص ناهنجاریهای اجتماعی باشیم
https://kayhan.ir/fa/news/269228
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹سلبریتیهای هنجارشکن باید هزینهاش را با محرومیت و مجازات بپردازند
ورزشکاری که به پرچم کشور توهین میکند و بازیگری که حجاب از سر برمیدارد، نباید به بهانه سهوی بودن کار و یک عذرخواهی ساده، رها شود.
روزنامه همشهری در تحلیلی نوشت: تئوری «حرفمان را از زبان سلبریتیها بزنیم» یادتان هست؟ سال 97 وقتی یک جریان سیاسی پشتوانه مردمیاش را از دست داد، تئوریسین آنها [حجاریان] نسخه استفاده از مرجعیت اجتماعی سلبریتیها را پیچید؛ البته ثمرهای هم نداشت. تنها نتیجهاش شد باج عدم پرداخت مالیات توسط چهرهها. حالا همان سلبریتیهایی که روزگاری جارچی انتخابات بودند، پروژه کشف حجاب، توهین به پرچم و... را دنبال میکنند. چرا؟ چون تشنه و گدای لایک و دیده شدن هستند؛ چون میخواهند مرجعیت بربادرفتهشان را بهدست بیاورند. اینار هم البته ثمرهای ندارد. سلبریتیهای انگشتشمار کشف حجاب کرده، حتی در همراهی صنف خود هم شکست خوردهاند، چه برسد به مردم که سالهاست آنها را بهعنوان گروه مرجع قبول ندارند. اما با وجود شکست این پروژه، چند نکته نباید فراموش شود.
یکم: نباید این جسارتها علیه فرهنگ کثیر مردم کشور نادیده گرفته شود. آن ورزشکاری که به پرچم کشور توهین میکند و آن بازیگری که حجاب از سر برمیدارد، نباید به بهانه سهوی بودن کار و یک عذرخواهی ساده، رها شود. باید به مردم بهطور شفاف بگوییم با چهرههایی که همچنان بر طبل قانونشکنی میکوبند چه برخوردی میشود. دستگاه قضا حتی یک روز هم نباید جریان برخورد با این اقدامات علیه امنیت اجتماعی را به تأخیر بیندازد. تعلل و تأخیر دستگاه قهریه نظام در مواجهه با این هنجارشکنیها باعث جسارت بیشتر همین معدود کسانی میشود که فرهنگ و هویت کشورشان را به سخره گرفتهاند. وقتی یک شهروند عادی جامعه بعد از کشف حجاب، با پیامک، پلمب محل کسبوکار، تشکیل پرونده قضایی و... زیر تیغ قانون قرار میگیرد، نباید هیچ مصونیتی برای دیگران در این زمینه بهدلیل شهرت یا هر چیز دیگر، وجود داشته باشد.
دوم: این سلبریتیها همان کسانی هستند که سالها در سایه همین فرهنگ ایرانی به شهرت رسیدهاند. هزینه این دهنکجی آنها به همین فرهنگ ایرانی باید جلوگیری از فعالیتشان در عرصههای فرهنگی باشد. اتفاقی که اخیرا در حکم صادر شده برای یک بازیگر هنجارشکن سینما رخ داد، اتفاق درستی است. در ضمن نباید فرقی هم میان سینما، تلویزیون و پلتفرمهای نمایش خانگی وجود داشته باشد. همه این بسترها متعلق به مردم ایران است و کسانی که تیشه به ریشه فرهنگ میزنند، باید هزینه ایجاد این انحرافات اجتماعی را بدهند....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/269265/
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
#گفت_و_شنود
🔹خودم میدونم!
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📎🔹رئیسی: راهبرد ایران تبدیل مرزهای امنیتی به مرزهای اقتصادی است
🔸رئیسجمهور ضمن تاکید بر راهبرد جمهوری اسلامی ایران مبنی بر تبدیل مرزهای امنیتی به مرزهای امن و اقتصادی، توسعه بازارچههای مرزی و همکاریها در بخش انرژی با پاکستان را از راههای تحقق این راهبرد دانست.
آیتالله سید ابراهیم رئیسی پیش از ظهر یکشنبه در دیدار ژنرال «سید عاصم منیر» فرمانده ارتش پاکستان، ضمن تاکید بر راهبرد جمهوری اسلامی ایران مبنی بر تبدیل مرزهای امنیتی به مرزهای امن و اقتصادی، توسعه بازارچههای مرزی و همکاریها در بخش انرژی را از راههای تحقق این راهبرد دانست و بر فعالیت بیشتر هر دو کشور برای تسریع در تحقق این امر تاکید کرد.
تاکید بر تقویت همکاریها با وجود تلاش دشمنان برای ایجاد اختلال در روابط کشورهای منطقه
رئیسجمهور با بیان اینکه تقویت روابط با کشورهای همسایه، همسو و مسلمان از اولویتهای سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران است، به اراده جدی دو کشور برای گسترش روابط اشاره کرد و افزود: تسریع در اجرای توافقات فیمابین موجب ارتقای بیش از پیش همکاریهای اقتصادی و تجاری ایران و پاکستان و به تبع آن ارتقای سطح روابط سیاسی دو همسایه خواهد شد.
رئیسی همچنین با اشاره به تلاش دشمنان برای ایجاد اختلال در روابط کشورهای منطقه، بر تقویت همکاریها و تعاملات دوجانبه و منطقهای با استفاده از فرصتها و زمینههای موجود و تبادل ظرفیتهای متقابل تاکید کرد.
فرمانده ارتش پاکستان:
سیاست ایران برای تقویت روابط با همسایگان
فرصتی بسیار با ارزش برای جهان اسلام است
ژنرال «سید عاصم منیر» فرمانده ارتش پاکستان نیز در این دیدار با تجلیل از سیاست جمهوری اسلامی ایران مبنی بر تقویت روابط با همسایگان بهخصوص پاکستان آن را فرصتی بسیار با ارزش برای جهان اسلام دانست.
فرمانده ارتش پاکستان با اشاره به مرز مشترک طولانی دو کشور و ظرفیت بالای تبادلات مرزی، گسترش تعاملات اقتصادی و تجاری و مرزی دو کشور را موجب ارتقای شرایط امنیتی دانست و اظهار داشت: توافقات خوبی برای افزایش سطح امنیت در مرزهای مشترک حاصل شده و تلاش ما بر تسریع در اقدامات در حال انجام برای ایجاد امنیت پایدار متمرکز است....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/269219
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📎🔹مسئله آب سیستان و بلوچستان موضوع درجه یک کشور است
🔸وزیر کشور گفت: مسئله آب سیستان موضوع درجه یک است و دولت تمام تلاش خود را برای رفع مشکل انجام داده است.
احمد وحیدی وزیر کشور در حاشیه جلسه ستاد بحران و در جمع خبرنگاران با اشاره به مفاد جلسه گفت: یکی از موارد مطرح شده در جلسه امروز ارزیابی ایمنی سازهها بود زیرا با توجه به قانون ساختمانهای بلندمرتبه باید ایمنسازی شوند.
وی ادامه داد: لازم است دستگاههای ذیربط با سرعت و فعالیت بیشتری کار ارزیابی را انجام دهند در حال حاضر بررسیهای اولیه صورت گرفته و بررسی نهایی نیز موضوع مهم جلسه امروز بوده است.
وزیر کشور با اشاره به دیگر موارد مطرح شده در جلسه گفت: بررسی مسائل امنیتی و انتظامی در شرایط بحران یکی دیگر از موضوعات جلسه بود زیرا در مواقع بحران باید جان و مال شهروندان حفظ شود و همچنین انتظام لازم نیز باید ایجاد شود و دستورالعملهای این موارد تصویب شدند.
وحیدی درباره صندوق حوادث طبیعی گفت: این صندوق تشکیل شده و دولت کمکهایی به آن کرده است اما مبلغی نیز باید از سوی منابع اخذ شده به صندوق واریز شود که در جلسه امروز برای ارائه خدمات بیشتر صندوق مصوباتی تصویب شد.
وی افزود: بنا بود این صندوق وارد وزارت کشور شود و این موضوع در دست بررسی است.همچنین مبلغ بودجه سالانه این صندوق در دولت به تصویب میرسد که حداکثر ۳۰ میلیون تومان
است.
وزیر کشور با اشاره به وضعیت سیستان و بلوچستان گفت: یکی از مواردی که در این استان مطرح است بحث آب است و افغانستان باید ۸۰۰ میلیون متر مکعب آب به ایران را وارد میکرد اما این کار صورت نگرفته است.
وی ادامه داد: با این حال ۳ چاه ژرف حفر شده است و به دنبال انتقال آب از سایر چاهها هستیم مسئله آب سیستان موضوع درجه یک است و دولت تمام تلاش خود را برای این کار انجام داده اما انتقال آب زمانبندی خاص خود را دارد و امیدواریم مسئولان افغانستان به وظایف خود عمل کنند....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/269213
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📎🔹بازیگر تهدیدکننده پلیس در تهران دستگیر شد
محمد صادقی، بازیگر روز شنبه 24 تیرماه با انتشار فیلمی از خود ماموران پلیس را تهدید کرده بود که صبح یکشنبه ماموران اطلاعات تهران برای دستگیری او راهی خانهاش در شرق تهران شدند.
به گزارش ایرنا از منابع پلیس تهران بزرگ، این بازیگر تلویزیون روز شنبه در فضای مجازی اقدام به تهدید پلیس کرد که صبح یکشنبه با هماهنگی دستگاه قضایی در خانه خود دستگیر شد. شنیدهها حاکی از آن است که او زمانی که متوجه حضور ماموران میشود، قصد داشت خود را از طبقه سوم به پایین پرت کند که با حضور امدادگران آتشنشانی و مقام قضایی از تصمیم خود منصرف و دستگیر شد. این بازیگر ۳۸ ساله در ادامه تحویل ماموران شد و تحقیقات از او با دستور قضایی ادامه دارد. محمد صادقی پیشتر در سریالهای «افرا»، «مانکن» و «بیهمگان» سابقه بازیگری دارد که در شبکه یک، سه و نمایش خانگی پخش میشد.
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📎🔹پهلو گرفتن اولین کشتی ایرانی در «مصراته» پس از ۱۰ سال
🔸سفارت ایران در لیبی به تازگی با استقرار تیم دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران در این کشور عربی و آفریقایی فعالیت خود را مجددا از سر گرفته است.
به گزارش ایسنا، دو کشور ایران و لیبی بعد از چندین سال در ماههای اخیر تصمیم به ارتقای روابط دوجانبه خود گرفته و در همین چارچوب شاهد بودیم که لیبی سطح حضور دیپلماتیک خود در تهران را از کاردار به سفیر ارتقا داد و حدود یک هفته پیش سفیر لیبی در ایران استوار نامه خود را به سید ابراهیم رئیسی، رئیسجمهوری اسلامی ایران تسلیم کرد.
ایران در سالهای اخیر با توجه به تحولات داخلی در لیبی سفیر مقیم در طرابلس نداشت و رئوف شیبانی سفیر ایران در تونس به عنوان سفیر آکردیته مسئولیت امور دیپلماتیک ایران در لیبی را بر عهده داشت. ایران چندماه پیش اعلام کرد که قصد دارد سفارت خود در لیبی را بازگشایی کند؛ در همین راستا چندی پیش هیئت دیپلماتیکی را برای بازگشایی سفارت جمهوری اسلامی ایران به طرابلس اعزام کرد.
در ارتباط با این موضوع ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز هفته گذشته در نشست مطبوعاتی خود با خبرنگاران در پاسخ به سؤالی با اشاره به تلاشهای ایران و لیبی برای ارتقای سطح روابط فیمابین گفت: عملا سفارت ایران در لیبی متناسب با سیاستگذاری انجام شده برای توسعه روابط با لیبی و دیگر کشورهای منطقه، فعالیت خود را از سر گرفته و هم اکنون هیئتهای دیپلماتیک دو کشور در تهران و طرابلس مستقر هستند.
در حال حاضر ریاست هیئت دیپلماتیک ایران در لیبی بر عهده «عینالله سوری » از دیپلماتهای ارشد و باسابقه وزارت امور خارجه است که در نمایندگیهای جمهوری اسلامی ایران در ابوظبی، مسقط، دهلینو، بروکسل، نواکشوت و سلیمانیه خدمت کرده است.
عین الله سوری در مورد آخرین وضعیت سفارت ایران در لیبی با بیان اینکه با توجه به تعطیلی چند ساله سفارت ایران در لیبی، مشغول سامان دادن به امور ساختمان سفارت هستیم، گفت: خوشبختانه سفارت هم اکنون آمادگی پذیرش مراجعان را دارد. در چند روز گذشته نیز ملاقاتهای بسیار خوبی با برخی از مقامات لیبیایی انجام گرفته که بیانگر اراده قوی طرفین در توسعه روابط بهویژه در حوزههای اقتصادی و تجاری است.
وی ادامه داد: در همین راستا کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در لیبی نیز فعالیت خود در این کشور را از سرگرفته است و چهارشنبه گذشته اولین کشتی ایران در بندر مصراته بعد از حدود ده سال پهلو گرفت.
این دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران افزود: شرایط امنیتی لیبی به سطح خوبی ارتقا یافته و شرایط زندگی کاملا عادی است، به همین دلیل امیدواریم در کوتاهمدت سطح روابط فیمابین را به شرایطی برسانیم که پیشتر ایران و لیبی از آن برخوردار بودند....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/269216
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📎🔹تیم ملی کشتی فرنگی جوانان بر بام آسیا ایستاد
تیم ملی کشتی فرنگی جوانان ایران با کسب ۵ مدال طلا، یک مدال نقره و ۴ مدال برنز عنوان قهرمانی آسیا را بهدست آورد.
مسابقات کشتی فرنگی جوانان قهرمانی آسیا طی روزهای شنبه و یکشنبه در اردن برگزار شد که تیم فرنگی کشورمان با سرمربیگری حمید باوفا قهرمان این رقابتها شد.
این تیم که در روز دوم مسابقات صاحب سه نشان طلا، یک نقره و یک برنز شد، در روز اول نیز دو طلا و سه برنز از آنِ تیم ایران شده بود تا فرنگیکاران جوان با مجموع 10 مدال، پنج طلا، یک نقره و چهار برنز و کسب 205 امتیاز قهرمان آسیا شوند.
بعد از ایران، تیمهای ازبکستان با 180 امتیاز و قزاقستان با 170 امتیاز در جایگاههای دوم و سوم قرار گرفتند. ...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/269232
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹مأموریت مهم شورای نگهبان
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
#روزنامه_کیهان
🔹 سه شنبه ۲۷ تیر ۱۴۰۲
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📂 #تیتر_اول
🔹تکمیل 5 پروژه بر زمین مانده بهرهبرداری از بلندترین سد بتنی غرب آسیا
🔸افتتاح سد چمشیر به عنوان بلندترین سد بتنی غلطکی غرب آسیا، آغاز عملیات اجرایی طرح ذخیرهسازی میدان گازی مختار، افتتاح و بهرهبرداری رسمی از مجتمع پتروشیمی گچساران، احیای مجدد و بازگشت به تولید کارخانه قند یاسوج و 44 واحد تولیدی و صنعتی کهگیلویه و بویراحمد و افتتاح جاده پاتاوه – دهدشت از جمله دستاوردهای سفر استانی دو روزه آیتالله رئیسی به استان کهگیلویه و بویراحمد است.
تصمیمات خوبی برای مدیریت آب
تأمین پنلهای خورشیدی
و خرید تضمینی محصولات عشایر و روستائیان
اتخاذ شده است
آیتالله رئیسی در نخستین برنامه سفر خود در جمع عشایر استان در منطقه دشت سقاوه حضور یافت و مورد استقبال گرم و پرشور عشایر کهگیلویه و بویراحمد قرار گرفت.
رئیسجمهور در جمع عشایر دشت سقاوه گفت: با توجه به عشایرنشین بودن این استان، برنامههای این سفر را از حضور و دیدار با عشایر آغاز کردیم.
وی با اشاره به مطالبات مطرح شده در این دیدار درباره مسئله آب اظهار داشت: این منطقه از پربارشترین نقاط کشور است و کاری که باید انجام شود برنامهریزی برای توزیع و مصرف آب به بهترین شکل برای مصارف شرب، کشاورزی و صنعت است.
دکتر رئیسی با بیان اینکه با بهرهبرداری از سد چمشیر در استان بخش قابل توجهی از مشکل تامین آب رفع شده و 70 هزار هکتار از اراضی استان تحت پوشش منابع آبی این سد قرار خواهند گرفت، افزود: علاوهبر این سد، سد دیگری هم در مدت کوتاهی در دشت سقاوه احداث خواهد شد تا مشکل تامین آب پایدار عشایر را نیز برطرف کند.
رئیسجمهور با اشاره به تامین اعتبار و اقدامات انجام شده برای توزیع و نصب پنلهای خورشیدی برای عشایر در راستای تامین برق و نیازهایی مثل آب گرم آنان تصریح کرد: در سالهای گذشته اقدامات خوبی در زمینه ایلراهها انجام شده اما کمبودهایی نیز وجود دارد که در این سفر اعتبارات لازم برای رفع این کمبودها در نظر گرفته شده و تخصیص خواهد یافت.
دکتر رئیسی با بیان اینکه عشایر یکی از مولدترین اقشار جامعه هستند و همه ما به نوعی میهمان سفره آنان هستیم، خاطرنشان کرد: همه باید به تقویت تولید در میان عشایر کمک کنند. پرواربندی قراردادی دام که از گذشته به نوعی وجود داشته باید تداوم و گسترش یابد تا عشایر از ناحیه تامین نهادهها برای دامهای خود نگرانی و دغدغه نداشته باشند و تولید آنها دچار اختلال نشود....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/269322
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🖌#یادداشت_روز
🔹معارضه با حجاب و عفاف از کدام ستاد، فرماندهی میشود؟
#محمد_ایمانی
۱) برای فهم دقیق از موضوع حجاب و عفاف باید توجه داشت که اولا حجاب، صرفا حکم الزامآور اسلامی نیست، بلکه الزام انسانی و عقلی هم هست. ثانیا، رواج بیحجابی (در دنیا و کشور ما)، یک فرآیند طبیعی اجتماعی نیست، بلکه حرکتی مهندسی شده و سازمانیافته است. کارفرمایان جهانی عفافزدایی، فقط با اسلام معارضه نمیکنند. آنها با کرامت انسان مسئله دارند و عبور از این خاکریز را لازمه سلطه بر جوامع میدانند. اگر ماجرا از این چشمانداز مشاهده و بازنمایی شود، بخش مهمی از دوگانگی تحلیلی برطرف خواهد شد. صیانت از حجاب و عفاف، همچنان که مسئولیت شرعی است، اولویت امنیت و اقتدار ملی هم هست.
۲) ماتریالیستها به خاطر این که مبدا و معادی برای انسان نمیشناسند، فلسفه زندگی را «هرچه بیشتر لذت بردن و پروار شدن» تصور میکنند. میگویند انسان، حیوان برتری است که با ابزار عقل میتواند بیشتر کامجویی کند. اما منطق پروار شدن و کامجویی نامحدود، نه شاخصه آزادی و آقایی انسان، بلکه مقدمه بردگی، طعمهشدن و بهرهکشی از اوست. وقتی سودای پروار شدن و کامجویی نامحدود بر زندگی حاکم شد، گروهی گوسفند خواهند شد، و عدهای، گلهدار و پرواربند. و گروه نخست، از دومی نخواهند پرسید که چرا مجال فربه شدن را فراهم میکنند؟ در چنین زیستنی، دیدن آینده بردگی (پیامد زندگی بیبندوبار)، بیمعنا و ناممکن است. دیگر عقل انسان قد نمیدهد که برآیند روزگار و سرانجام خویشتن را ببیند، یا این که با استثمار کنندگان، چون و چرا کند. ...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/269348/
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹دل ملت ایران را با بازی خوب خود شاد کردید از همه شما متشکرم
https://kayhan.ir/fa/news/269344
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹جزئیات اجرای طرح پلیس برای مقابله با بیحجابی
https://kayhan.ir/fa/news/269302/
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹اعتراف هم میهن به کلاه بزرگی که اوباما سر روحانی گذاشت
روزنامه هم میهن بر خلاف دعاوی دولتمردان روحانی میگوید: «توافق هستهای عملاً نه توافقی میان دو کشور، که میان دو دولت روحانی و اوباما بود».
این روزنامه نوشت: «23 تیرماه سال 94، برجام به تصویب کشورهای 1+5 رسید و نشانههایی از تغییر راهبرد در سیاست خارجی ایران و آمریکا را نسبت به هم نمایان ساخت. مشکل اصلی از ابتدا، خوشبینی فزاینده طرفین به این توافق بود. طرف ایرانی به دلایلی همچون کسب پولهای بلوکهشده، خروج ایران از فصل هفتم منشور ملل متحد و فراهم شدن زمینه سرمایهگذاری خارجی، از امتیازات بهدستآمده خشنود بود و طرف آمریکایی به برجام بهعنوان پیشزمینهای جهت متفاوت شدن سیاست خارجی ایران نگاه میکرد. طرفین، قطعنامه ۲۲۳۱ را بهعنوان ضامنی قوی جهت ماندگاری برجام نگاه میکردند اما چالش موجود این بود که برجام توافقی میان دولت اوباما و روحانی بود و در هر دو کشور، اجماع قوی در مورد آن وجود نداشت. در ایران دولت روحانی بهدنبال بزرگترین دستاوردش در شرایط تحریمی بود که به آن دست یافت؛ اما برخی نهادهای قدرت با مفاد آن زاویه داشتند و در آمریکا نیز برجام با دور زدن مهمترین نهاد قانونگذاری آمریکا یعنی «سنا» به سرانجام رسید.
با تحول در دولت آمریکا و روی کارآمدن دونالد ترامپ، معنای این توافق برای آمریکای ترامپ بسیار کمرنگ بود. در برجام هیچ سود اقتصادی معناداری برای آمریکا دیده نشده بود و از سوی دیگر این موضوع از نگاه رئیسجمهوری با نگاه بیزنسمنگونه اصلاً مطلوبیت لازم را نداشت. این درحالی بود که برجام، تورم انتظاری را در ایران به پایینترین حد ممکن رساند و ایران را از خطر حمله نظامی برای مدتی دور نگه داشت و با بهرسمیت شناخته شدن غنیسازی تا حدود
چهار درصد، برای اولینبار آمریکا، به غنیسازی کشوری دیگر رسمیت میبخشید.
مفاد برجام طوری چیده شده بود که مظنون اصلی خروج از آن احتمالاً ایران خواهد بود، اما خروج رسمی از برجام از سوی آمریکای ترامپ صورت گرفت. خروج دولت ترامپ به امضاکنندگان برجام یادآور ساخت که صرف تایید یک دولت به پایداری توافق کمک نمیکند و تنها رای سنای آمریکا به توافق میتوانست «ضامن محکم» ماندگاری برجام باشد و از سوی دیگر خوشبینی طرف آمریکایی هم برای گسترش مذاکرات به فراتر از برجام نیز به محاق رفت.
آنالیز برجام با توجه به شرایط فعلی در دولت رئیسی، دولتی که به تعبیر اقتصاددانان برجسته بهعنوان تنها دولت در دو سال پیاپی تورم دورقمی بالای پنجاه درصد را از پایان جنگ جهانی دوم تاکنون به ملت ایران تحمیل کرده است، نشان از آن دارد که برجام آنچنان که دشمنانش در ایران بیان میکردند توافق بدی نبود و از سوی دیگر آمریکای بایدن و اسرائیل هم نتوانستند توافق جامعتری را به ایران بقبولانند و افزایش غنیسازی ایران به شصت درصد نشان از آن دارد که این توافق برای آنها نیز بدون مزیت نبوده است و حداقل از نظر امنیتی مؤثر بوده است.»....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/269349
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper