🔹مال کیه؟!
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹گروهکهای تروریستی یک به یک پای میز محاکمه میآیند
رئیسقوه قضائیه گفت: رسیدگی به پروندههای عقبمانده گروهکهایی که در اوایل انقلاب علیه مردم و کشور مرتکب جنایات شدند یکی از دستورکارهای این دوره قوه قضائیه میباشد.
به گزارش مرکز رسانه قوه قضائیه، حجتالاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژهای در نشست دیروز شورای عالی قوه قضائیه، با اشاره به اینکه رسیدگی به پروندههای عقبمانده گروهکهایی که در اوایل انقلاب علیه مردم و کشور مرتکب جنایات شدند یکی از دستور کارهای این دوره قوه قضائیه میباشد و گروهکهای تروریستی یک به یک پای میز محاکمه میآیند، اظهارداشت: گروه و ستادی را مأمور و موظف کردهایم تا برخی پروندههای عقبمانده به خصوص پروندههای گروهکهایی را که در اوایل انقلاب علیه اقشار و طبقات مختلف مردم و کشور دست به جنایات میزدند، به سرانجام برسانند. به این گروه و ستاد تکلیف کردهایم که در رسیدگیهای خود ضمن رعایت قانون و اتخاذ تدبیر، درک درستی را در قبال جنایات این گروهکها در مقطع زمانی اوایل انقلاب داشته باشند و این قبیل موضوعات را لحاظ کنند که این گروهکها چه جنایاتی را علیه کودکان و زنان روا میداشتند و مردم عادی را هدف قرار میدادند و با دشمن متجاوز و متخاصم نیز همراهی و هماهنگی داشتند و به او اطلاعات
میدادند.
شایان ذکر است، روز شنبه هفتم مرداد ماه، دادگاه کیفری یک استان تهران با انتشار یک آگهی عمومی که در روزنامههای کثیرالانتشار منتشر شده، از اعضای متواری سازمان مجاهدین خلق معروف به منافقین خواست وکیل قانونی خود را به این دادگاه معرفی کنند تا در فرآیند رسیدگی به پروندهای که برای آنها تشکیل شده از این افراد دفاع کنند.
تاکید بر کشف و خنثیسازی
توطئهها، جریانات سازمانیافته و نفوذیها
محسنی اژهای در ادامه، به مقوله مهم اهتمام دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی کشور نسبت به کشف و خنثیسازی توطئهها، جریانات سازمانیافته و نفوذیها اشاره کرد و ضمن تاکید مؤکد بر این مقوله، توصیههایی مهم را درخصوص لحاظ موازین شرعی و قانونی در پیشبرد امر مزبور مطرح کرد....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/270268
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🌍 #بین_الملل
🔹زنگهای خطر در مناطق مرزی لبنان به صدا درآمد
سرویس خارجی-
رسانههای صهیونیستی نوشتهاند برآوردهای امنیتی مقامات این رژیم نشان میدهد احتمال آغاز جنگی دیگر با جنبش قدرتمند حزبالله لبنان، بسیار بالاست.
در پی برافراشته شدن چادرهای حزبالله لبنان در مناطق تحتاشغال رژیم آپارتاید اسرائیل از خاک لبنان، و حمایت دولت لبنان از این اقدام – علیرغم اختلافات سیاسی آن با حزبالله – سطح تنشها در جنوب لبنان و شمال اراضیاشغالی بالا رفته است و مسئولین و حتی رسانههای اسرائیلی را به وحشتانداخته است. حالا بعد از سخنرانی عاشورایی «سید حسن نصرالله» نگرانی صهیونیستها دوچندان شده است.
رسانههای رژیم صهیونیستی، دیروز (دوشنبه؛ ۳۱ ژوئیه؛ 9 مرداد)، به بررسی ارزیابیهای مقامات امنیتی این رژیم درباره احتمال آغاز جنگی جدید با لبنان پرداختند. روزنامه یدیعوت آحارانوت در این خصوص نوشت که مقامات ارشد ارتش اسرائیل طی نامهای به «بنیامین نتانیاهو»، نخستوزیر، ابلاغ کردند: «احتمال جنگ با لبنان در دوره کنونی، به بالاترین میزان خود از سال ۲۰۰۶ رسیده است.» از سوی دیگر، وبسایت صهیونیستی «Srugim» جزئیاتی از سند یکی از نیروهای ذخیره ارتشاشغالگر که اخیراً چندین ماه در جبهه شمالی فلسطیناشغالی خدمت کرده بود، منتشر کرد که در آن از شکافهای موجود برای مقابله با سناریوی استراتژیک پیش روی حزبالله درخصوص آغاز یک رویارویی گسترده، خبر داده بود.
وبگاه عبری «والا» نیز به نقل از مقامات امنیتی نوشت: «اقدامات تحریکآمیز حزبالله در مرزها باید از هرگونه حمله واقعی جدا شود.» [البته روشن است که رسانه رژیماشغالگر توضیح نمیدهد که اقدام تحریکآمیز یعنی برافراشتن چادر در خاک خود لبنان که تحتاشغال اسرائیل است!] از سوی دیگر، رادیو ارتش رژیم صهیونیستی به نقل از مقامات مسئول امنیتی گفت: «ما هیچ اقدامی علیه چادرهای حزبالله در شمال انجام نخواهیم داد، زیرا آنها تهدیدی امنیتی نیستند و برای چیزی که نگران آن نیستیم، هیچ اقدامی انجام نخواهیم داد.»...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/270223
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹مردم ولینعمت ما هستند
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
#روزنامه_کیهان
🔹 شنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۲
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
#روزنامه_کیهان
🔹 یک شنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۲
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📂 #تیتر_اول
🔹چرا حامیان دولت قبل از پیشرفتهای دولت سیزدهم عصبانیاند؟
🔸اگر مردم از دستاوردها و خدمات دولت فعلی آگاه شوند، بطلان ادعاهایی که جریان مدعی اصلاحات سالهاست بر طبل آن میکوبند، آشکار میشود و این همان «شکست گفتمانی» جریان غربگراست. در حقیقت راز عصبانیت این جریان از موفقیتهای دولت سیزدهم و تلاش برای سانسور آنها را باید هراس از شکست گفتمانی دانست.
این روزها که قریب دو سال از روی کار آمدن دولت سیزدهم میگذرد، بحث درباره کارنامه این دولت و نقاط قوت و ضعف آن نقل بسیاری از محافل و رسانهها شده است. طبیعی است که دولتمردان همواره زیر ذرهبین افکار عمومی، نخبگان و رسانهها هستند و درباره کارآمدی یا ناکارآمدی آنها، تحلیلهای مختلفی ارائه میشود. در مورد دولت سیزدهم اما موضوع قدری متفاوت است و گزاف نیست اگر گفته شود هیچ دولتی در نیمه عمر خود هجمههای داخلی و خارجی که دولت سیزدهم آماج آنها قرار گرفته است را تجربه نکرده است. در گزارش پیش رو قصد داریم به بررسی عملکرد دولت سیدابراهیم رئیسی بپردازیم و نشان دهیم چرا این دولت به شدت مورد حمله مخالفین خود به ویژه حامیان دولت سابق قرار گرفته است.
میراث دولت منفعل برای دولت مردمی
اگر با نگاهی منطقی و به دور از جانبداری بخواهیم عملکرد یک دولت را مورد قضاوت قرار دهیم، طبعا نمیتوانیم آنچه پیش از روی کار آمدن آن دولت گذشته را نادیده بگیریم. به عبارتی تصمیمات مدیریتی دولتمردان هرچند در زمان مسئولیت خودشان گرفته و اجرا میشود، تبعات آن در سالهای بعد نیز همچنان جاری است و دولتهای بعدی نیز با آنها دست و پنجه نرم خواهند کرد. به همین منظور لازم است کارنامه دولتهای یازدهم و دوازدهم و وضعیتی که کشور در پایان دولت دوازدهم داشت نیز در تحلیل عملکرد دولت رئیسی مورد توجه قرار بگیرد.
دولت موسوم به تدبیر و امید به ریاست حسن روحانی را هرچند میتوان از جنبههای گوناگون تحلیل کرد، عصاره و چکیده راهبرد آن برای اداره کشور را بایستی «اتکا به خارج و یافتن راهحل مشکلات در بیرون از مرزها» عنوان کرد. این دولت اساسا با این تفکر پا به میدان رقابت انتخاباتی گذاشت که تحریمهای غرب عامل اکثریت قریب به اتفاق مشکلات اقتصادی است و برای مقابله با این تحریم ها باید کاری کرد تا بانیان تحریم - یعنی آمریکا و کشورهای غربی- آنها را رفع کنند.
طبیعی است که برای رفع تحریمها باید مذاکره کرد و در مذاکره هم باید امتیازاتی را داد تا طرف مقابل راضی شود و در مقابل به ما امتیازی - یعنی رفع تحریمها- بدهد. دولت روحانی با همین مقدمات، چنین نتیجه گرفت که نگاه کشور بایستی معطوف به مذاکره با غرب شود و از همه ظرفیتها برای رسیدن به توافقی که خواستههای غرب را تامین و آنها را راضی به رفع تحریمهای ظالمانه کند، استفاده شود....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/270420
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🖌#یادداشت_روز
🔹سکه لایحه عفاف روی دیگری هم دارد!
۱- نزدیک به ۱۰ ماه از پیدایش پدیده پلشت کشف حجاب میگذرد و متاسفانه در این مدت شاهد مقابله چندانی با آن نبودهایم! انفعال مسئولان محترم در قبال پدیده کشف حجاب در حالی است که به وضوح میدانند، کشف حجاب علاوهبر آنکه حرام شرعی و حرام قانونی است، پدیدهای عفتسوز و خانوادهبرانداز نیز هست از این روی، مقابله جدی با این هنجارشکنی از یکسو برای نجات فریبخوردگان و از سوی دیگر برای پاکسازی جامعه از توطئه بدخواهان، ضروریتر از آن است که تساهل و انفعال در آن جایی داشته باشد. اکنون سؤال این است که انفعال ده ماهه با چه توجیه قانونی و منطقی صورت پذیرفته است؟! و آیا این انفعال در اجرای نص صریح قانون، مصداق روشنی از «ترک فعل» نیست و مرتکبان مشمول بازخواست نمیباشند؟!
۲- انفعال در اجرای قانون و مقابله با کشف حجاب، اولاً؛ این پدیده عفتسوز را در نگاه افراد فریبخورده (یعنی اکثریت کشف حجابکنندگان) کم اهمیت جلوه میدهد و ادامه آن را بیمانع دانسته و تنها در حد و اندازه یک تخلف جزئی تلقی میکنند (که کردهاند). ثانیاً؛ سرویسهای اطلاعاتی دشمن را که صحنهگردان اصلی هستند با احساس موفقیت! روبهرو میسازد (که ساخته است) و ثالثاً؛ به این توهم دامن میزند که اگر مقابله با کشف حجاب ضرورت حیاتی داشت، چرا بیش از ده ماه در مقابل آن سکوت کرده و اقدام قابل توجهی انجام ندادهاند و تازه بعد از گذشت ده ماه به فکر مقابله افتادهاند؟!
و رابعاً؛ این پرسش را پیش میکشد که مگر برای مقابله با کشف حجاب قانون نداشته و نداریم؟! و اگر این هنجارشکنی در قوانین جاری پیشبینی و جرم تلقی شده، چرا به اجرا در نیامده است؟! ...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/270431
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹دعوت وزیر خارجه سریلانکا از شرکتهای ایرانی برای حضور در این کشور
🔸«علی صبری» وزیر خارجه سریلانکا در نخستین سفرش به تهران در دولت سیزدهم ظهر شنبه ۱۴ مردادماه در محل وزارت امور خارجه مورد استقبال حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران قرار گرفت.
وزرای خارجه پس از آن بر سر یک میز
به گفتوگو نشستند و در نشست خبری مشترک به تشریح رایزنیهای انجام شده پرداختند.
امیرعبداللهیان در ابتدای این نشست به همتای سریلانکایی خیرمقدم گفت. سفر ایشان نقطه جدید برای توسعه همکاریهای دو کشور محسوب خواهد شد. وی افزود: در دیدار امروز طیف وسیعی از موضوعات دوجانبه، منطقهای و بینالمللی را مورد بحث قرار دادیم از جمله همکاریهای اقتصادی، توسعه تجارت و گردشگری و افزایش همکاریها در سازمانهای منطقهای و بینالمللی بر وجود اراده سیاسی مشترک برای بسط همکاریهای فرهنگی، گردشگری، علمی، دانشگاهی، فناوریهای نوین و استفاده از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان در دو کشور اتفاق نظر داریم.
وزیر خارجه گفت: درخصوص وجود برخی موانع در روابط دو کشور گفتوگو کردیم. موانع موجود بهراحتی قابل حل است و برخی موانع در چارچوب حقوق بینالملل دارای راهکارهای برونرفت از وضعیت کنونی تشخیص داده شد.
رئیس دستگاه دیپلماسی ادامه داد: با توجه به سیاست آقای رئیسی و اولویت نگاه به آسیا بر این موضوع اتفاق نظر داشتیم که امروز و در قرن حاضر ظرفیت موجود در قاره آسیا نگاههای جهانی و قدرتها را به خود جلب کرده و کشورهای آسیایی بیش از هر زمان دیگری باید با بصیرت و همکاری و نگاه به توسعه منطقه از مسیر گفتوگو و تعامل در راستای منافع ملتها بهرهبرداری کنند.
وی افزود: همکاری در منطقه راهبردی اقیانوس هند با توجه به ریاست سریلانکا بر اتحادیه همکاریهای کشورهای اقیانوس هند موسوم به «آیورا» از جمله موضوعات مورد گفتوگوی امروز بود. معتقدیم دوره ریاست سریلانکا بر سازمان آیورا، فرصتی است برای نگاه نیرومندتر به همکاری بین کشورهای آسیایی و همکاریهای قویتر جمهوری اسلامی ایران با سایر کشورهای آسیا و اعضای سازمان آیورا.
وزیر خارجه بیان کرد: در دیدار امروز تمایل خود را برای ادامه همکاریها در مجامع بینالمللی از جمله سازمان ملل، سازمان آیورا مورد تأکید قرار دادیم. در گفتوگوی امروز در خصوص آخرین وضعیت اسناد امضا شده قبلی بین دو کشور گفتوگو کردیم و همچنین توافقاتی را برای امضای اسناد بیشتر در آینده بین دو کشور مورد توجه قرار دادیم و بر اجرای توافقات موجود اتفاق نظر داریم.....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/270428
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹نشست مهم امنیتیهای اسرائیل/دستور کار: «چه کنیم فرو نپاشیم؟»
سرويس خارجي-
بحران و شكاف اجتماعي در جامعه صهيونيستي تا بدانجا عميق شده است که مقامات امنيتي این رژیم میگویند با تشکیل جلسه، راههای جلوگیری از فروپاشی را بررسی میکنند.
«بحران، کودتا، دیکتاتوری، حمله نتانیاهو به تلآويو، جنبش اعتراضی، اعتصاب، استعفاي نظاميان، فروپاشي ارتش و...» كليد واژههاي ثابت تحولات اين روزهاي اسرائيل هستند و صهيونيستها خود را در حال مواجهه با همه اين بحرانها مي بينند. كابينه فوق افراطی «بنیامین نتانیاهو»، نخستوزیر رژيم صهيونيستي با ارعاب و بگير و ببندهاي گسترده معترضان در اعتراضات هفت ماه گذشته و به روش بولدوزري در تلاش برای تصاحب قدرت همهجانبه در تلآويو است و همه اقدامات را انجام داده كه بعد از اين كسي جرات مخالفت با او را نداشته باشد. او با خفه کردن سیستم قضایی و تضعيف دادگاههاي رژيم صهيونيستي ميخواهد يك قدرت بیحد و حصر به وزيران تندرو خود بدهد تا کرانه باختری را ضمیمه کنند و چهره واقعي رژيم صهيونيستي را نمايان كنند، اما همزمان بسياري از صهيونيستها در مناطقاشغالي انجام اين كارها را به منزله فروپاشي جامعه و خط پايان حيات اسرائيل ميدانند.
فراتر از مرزهای فلسطيناشغالي، جهان نبرد داخلي عليه استبداد در تلآويو را به تماشا نشسته و برخي معتقدند كه اسرائيل از درون در حالي فروپاشي است. ترديدي نيست كه نتانياهو عامل بحران كنوني در رژيم صهيونيستي است و از آنجاكه نتانياهو خودش عامل ايجاد بحران است، او احتمالا نميتواند خودش اين بحران را حل كند. در واقع كنارهگيري و استعفاي نتانياهو قدم اول در حل بحران جاري در رژيم اسرائيل است و كابينه فعلي قادر به حل بحران نيست، بلكه اين بحران را تشديد ميكند. «آلبرت انیشتین»، دانشمند معروف سخن جالبي دارد....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/270407
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
#خبر_ویژه
🔹وقتی کاسبان برجام نگران ناترازی تامین برق میشوند!
روزنامه اعتماد میگوید ناترازی در تامین و مصرف برق به اقتصاد کشور آسیب میزند.
این روزنامه در گزارشی نوشت: «یکی از تعطیلات جدیدی که به تازگی با آن روبهرو شدهایم مربوط به تعطیلات دو روزهای بود که سخنگوی دولت علت آن را شدت گرمای هوا اعلام کرد. اما بلافاصله پس از انتشار این خبر برای تعطیلی سراسری روزهای چهارشنبه و پنجشنبه، یک منبع آگاه در وزارت نیرو اعلام کرد علاوهبر شدت گرما، کاهش تولید برق هم از دلایل دیگر این تصمیم بوده است.
تصویر «ناترازی در انرژی برق» را میتوان در این آمار دید: سال 1399 به ازای هر مشترک روزانه یک دقیقه خاموشی وجود داشت و این میزان در سال 1400 بیش از 9 برابر شده و به 9.2 دقیقه رسیده است. از سال قبل خاموشی در بخش خانگی کاهش یافته، اما کمبود برق خود را به شکل تعطیلی صنایع که بخش مولد اقتصاد است، نشان داده است.
یک کارشناس صنعت برق درخصوص کمبود سرمایهگذاریها در حوزه برق گفت: منابع درآمدی لازم در کشور برای تولید برق نیروگاهها وجود ندارد و عدم همخوانی در نرخگذاریها در بخش خرید و فروش برق و اینکه قیمت خرید برق چندبرابر قیمت فروش آن شده است باعثشده تا سرمایهگذاریها در این بخش سوددهی کافی نداشته باشد تا جایی که امروز میبینیم دولت تنها یکهفتم قیمت برق واقعی را از مردم میگیرد. این در حالی است که نیاز کشور به تولید برق بسیار بالاست و با توجه به رشد 7 درصدی مصرف برق سال جاری نسبت به سال گذشته که رقم کمی هم نیست باید به فکر سرمایهگذاریهای جدید بود.
گرچه تعطیلی دو روزه غافلگیرانهای که پشتسر گذاشتیم برای یکسری اصناف، مانند آنها که در حوزه گردشگری هستند، با رونق همراه بود، اما بخشهایی از اقتصاد نیز از آن ضرر کردهاند. تولید ناخالص داخلی ایران در تابستان سال گذشته 3448 هزار میلیارد تومان بود. اگر به اندازه تورم امسال همین رقم را در نظر بگیریم که بالاتر برود، عدد 4807 هزار میلیارد تومان به دست میآید. یعنی روزانه 51700 میلیارد تومان. به عبارتی در همین دو روز احتمال اینکه اقتصاد ایران بیش از 100 هزار میلیارد تومان زیان دیده باشد؛ زیاد است. هرچند این فقط یک تخمین است و در اقتصاد غیرشفاف ایران، نمیتوان بهطور دقیق در اینباره پیشبینی داشت».
در همین زمینه روزنامه سازندگی در تحلیلی نوشت: «ایران با ناترازی مصرف انرژی دست به گریبان است اما دولتمردان اصرار دارند کمبودی نیست. با این حال کشور را در زمستان به بهانه آلودگی هوا (اما بهدلیل واقعی کمبود گاز) و در تابستان بهانه گرما (اما بهدلیل واقعی کمبود برق) تعطیل میکنند. ما با این کمبود آب، برق، گاز و بنزین روبهرو هستیم و زیرساختهای صنعتی و انرژی کشور نیازمند بازسازی هستند اما بهدلیل تحریمها امکان بازسازی وجود ندارد. دولتها هر زمان با ناترازی انرژی مواجه میشوند، کشور را تعطیل میکنند....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/270432
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹مال خودش نیست!
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper