#عناوين
📆 یکشنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۷
در کیهان امروز می خوانیم:
📂 #️تیتر_اول
🔹 گزارش خبری تحلیلی کیهان:
احترام پاسپورت ایرانی پیشکش امنیت دیپلماتهایمان را تأمین کنید!
http://kayhan.ir/fa/news/144532
▫با بدرقه وزیر بهداشت:
کاروان بهداشت و درمان اربعین حسینی به مناطق مرزی غرب و جنوب کشور اعزام شد
http://kayhan.ir/fa/news/144448
▫️پايان سومين دوره بازيهاى پاراآسيايى با كسب ١٣٦ مدال براى ايران:
كاروان خودباورى و اميد در رده سوم آسيا ايستاد
http://kayhan.ir/fa/news/144457
▫️سکوت سینهچاکان FATF در قبال پرونده رشوه سنگین توتال
http://kayhan.ir/fa/news/144501
🖌 #یادداشت_روز
🔹من به لبخند گرگ بدبینم!
http://kayhan.ir/fa/news/144535
📌 #خبر_ویژه
🔹ماکرون: درباره مهار ایران با آمریکا اتفاق نظر داریم
▫دولت رحم اجارهای ماست اما با روحانی هم سرنوشت نیستیم (!)
▫️چند ماه زمزمه ترمیم کابینه و دیگر هیچ!
▫️بانک مرکزی اروپا در جریان مکانیسم همکاری با ایران نیست
http://kayhan.ir/fa/news/144536
📎🔹با فروش سهام پروژه مشهد مال:
حمایت ۱۰۰ میلیارد تومانی آستان قدس از شرکتهای دانشبنیان
http://kayhan.ir/fa/news/144519
▫هلاکت ۲ تروریست وزارت اطلاعات یک تیم تروریستی را در کرمانشاه منهدم کرد
http://kayhan.ir/fa/news/144518
▫️ اطلاعات مالی کشور لو برود ایرادی ندارد اما آراء ما باید مخفی باشد!
http://kayhan.ir/fa/news/144526
▫️افراد بدون گذرنامه اجازه ورود به مرز مهران را ندارند
http://kayhan.ir/fa/news/144446
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹بر اساس آمارهای ۵ ماهه:
هزینه جاری دولت ۷۶ درصد بودجه را خورد
http://kayhan.ir/fa/news/144486
▫وزیر نیرو:
چند برابر یارانه فقرا به ثروتمندان یارانه میدهیم
http://kayhan.ir/fa/news/144482
▫️در سایه سکوت سازمان بورس رخ داد:
زیان سنگین سهامداران بورس همزمان با سقوط مداوم شاخص بازار سرمایه
http://kayhan.ir/fa/news/144484
▫️در جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی:
اختیارات بانک مرکزی برای اصلاح نظام بانکی تصویب شد
http://kayhan.ir/fa/news/144478
▫️با وجود تولیدات مطلوب داخلی صورت گرفت:
صدور مجوز واردات ۲ میلیون قوطی شیرخشک با ارز دولتی!
http://kayhan.ir/fa/news/144479
▫️یک مسئول:
میتوانیم یک میلیارد دلار گل و گیاه زینتی صادر کنیم
http://kayhan.ir/fa/news/144483
🌍 #بین_الملل
🔹روزنامه ینی شفق ترکیه منتشر کرد:
جزئیات تازه از نحوه قتل و تکهتکه شدن «خاشقجی» با اره برقی!
http://kayhan.ir/fa/news/144510
▫روایت والاستریت ژورنال از دیدار مخفیانه مقام آمریکایی با تروریستهای طالبان
http://kayhan.ir/fa/news/144516
▫با ۷ شهید و ۲۵۲ زخمی:
ارتش اسرائیل بیست و نهمین تظاهرات بازگشت را هم به خاک و خون کشید
http://kayhan.ir/fa/news/144514
▫ رژیم آل خلیفه مجددا به عضویت شورای حقوق بشر سازمان ملل درآمد!
http://kayhan.ir/fa/news/144511
▫سازمان ملل : بدترین شرایط انسانی روی کرهزمین متعلق به یمن است
http://kayhan.ir/fa/news/144505
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🖌 #یادداشت_روز
🔹من به لبخند گرگ بدبینم!
#حسین_شریعتمداری
🔸 ۱- روی سخن در این یادداشت با شورای محترم نگهبان است و سخن درباره وظیفه خطیری است که در مواجهه با کنوانسیون به اصطلاح «مبارزه با تامین مالی تروریسم- CFT- بر عهده دارد. انتظاری که در حوزه ماموریت و شرح وظایف این شورا قابل تعریف است و آن پیشگیری از خطری است که تصویب نهایی این کنوانسیون میتواند به ملت و نظام تحمیل کند.
درباره FATF و مخصوصا کنوانسیون CFT که یکی از پیوستهای چهارگانه آن است بحث و بررسیهای فراوانی صورت گرفته و کیهان نیز طی نزدیک به دو سال گذشته، بارها در گزارشها و یادداشتهای خود به آن پرداخته و به گونهای مستند از فاجعهای که تصویب این سند در پی دارد خبر داده است که نیازی به تکرار آن نیست، ولی دولت محترم در مقابل مستندات ارائه شده پاسخ قابل قبولی ارائه نکرده است. با این حال در یادداشت پیشروی ابتدا به دو نمونه از استدلالهای دولت و سایر موافقان این سند که اصلیترین سخن آنان است اشاره میکنیم و در ادامه به انتظاری که از شورای محترم نگهبان درمیان است میپردازیم.
۲- روز چهارشنبه ۱۸مهرماه، آخرین بخش از لوایح چهارگانه FATF که عنوان «مبارزه با تامین مالی تروریسم- CFT» را داشت با رای لرزان ۱۴۳ موافق در مقابل ۱۲۰ رای مخالف و ۵ رای ممتنع به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید. اصلیترین دلیلی که موافقان این لایحه برای ضرورت تصویب آن ارائه میکردند، همان بود که آقای ظریف در جلسه علنی آن روز مجلس بر زبان آورد؛ «نه بنده و نه آقای رئیسجمهور نمیتوانیم تضمین دهیم که با پیوستن به لایحه حمایت مالی از تروریسم مشکلاتمان حل خواهد شد، اما میتوانیم تضمین بدهیم که با نپیوستن به این لایحه، آمریکا بهانه مهمی را برای افزایش مشکلات ما پیدا خواهد کرد»! همین؟! جناب دکتر ظریف تنها خاصیت این کنوانسیون را در گرفتن بهانه از دست آمریکا میدانند! یعنی تاکید میکنند که این لایحه غیر از آنکه -به زعم ایشان- قرار است بهانه را از دست آمریکا بگیرد، هیچ خاصیت دیگری ندارد! به بیان دیگر، از نگاه وزیر محترم امور خارجه کشورمان، ملاک و معیار قانونگذاری در ایران اسلامی باید تامین خواستههای آمریکا باشد! با این توضیح که هرگاه آمریکا با موضوع یا پدیدهای در ایران اسلامی مخالفت کرد و علیه آن بهانهای ساز کرد، باید مجلس و دولت به صف شوند و قانونی وضع کنند که تامینکننده خواسته آمریکا باشد تا بهانهای که تراشیده است را از دستش خارج کند! آیا استدلال جناب ظریف در بیان ضرورت تصویب کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم-CFT- میتواند معنا و مفهومی غیراز این داشته باشد؟! باید از ایشان پرسید، مگر طی چهل سال گذشته، بهانه تراشیهای آمریکا علیه ایران اسلامی نقطه پایانی داشته است؟! و مگر هماکنون دهها بهانه دیگر در آستین ندارد؟! آیا برای تامین نظر آمریکا و گرفتن بهانههایی که تراشیده است و همه روزه نیز بر تعداد آن افزوده میشود، باید به خواستههایش تن بدهیم؟! و در یک کلمه، دست بسته تسلیم آمریکا بشویم؟! با عرض پوزش و با اطمینان از اینکه آقای ظریف به تبعات و پیآمدهای نظر خود توجه نداشتهاند باید پرسید اینگونه قانونگذاری با دیکته کردن نظرات آمریکا به نظام سیاسی ایران که در دوره طاغوت مطرح بود چه تفاوتی دارد؟! آن روزها سفارتخانههای آمریکا و انگلیس خواسته خود را به دولت دیکته میکردند و دولت برای تامین نظر آنان- بخوانید گرفتن بهانه از دست آنها- خود را موظف! به پذیرش آنچه دیکته شده بود میدانست! و امروز از آن سوی آبها نظر خود را به عنوان مسئله و قانونی که برایشان قابل قبول نیست (همان بهانه) اعلام میکنند و ما خود را موظف به پذیرش آن میدانیم!
این تصور که آمریکا برای بهانهجویي علیه ایران اسلامی نیاز به فراهم آوردن مقدمات و زمینه دارد نیز خیالی خام است. مگر ترامپ برای خروج از برجام که اگر ما هم از آن خارج شویم به موفقیت بزرگی دست یافتهایم- نیازی به مقدمهچینی و زمینهسازی داشت...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/144535
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹ماکرون: درباره مهار ایران با آمریکا اتفاق نظرداریم
🔸رئیسجمهور فرانسه با تاکید بر اشتراکات راهبردی با دولت آمریکا علیه ایران تصریح کرد اختلافات دو طرف در سطح روشهاست.
امانوئل ماکرون در گفتوگو با فرانس24 گفت: «ما با آمریکا درمورد شیوه رفتار با ایران اختلاف نظر داریم.» مجری از ماکرون پرسید آیا باید گفت ترامپ حق دارد که لحن خود را دربرابر ایران تشدید کرده است؟ ماکرون در پاسخ گفت: در وهله اول باید گفت برخورد با ایران واقعا مشکل است. ما هرگز عکس این مطلب را نگفتهایم. پس از آن احاطه کردن ایران با یک سیاست الزامآور، همان چیزی است که من از زمان به دست گرفتن ریاستجمهوری بر آن تاکید دارم. من حدود یک سال پیش درمیان دیپلماتها و سپس در مجمع عمومی سازمان ملل متحد اعلام کردم برای من راهبرد با ایران بر چهار مبنا است؛ حفظ توافق هستهای، توان مدیریت فعالیت هستهای ایران پس از سال 2025 (پایان برجام)، نظارت و کنترل فعالیت موشکهای بالستیکی ایران و توان مقابله با نفوذ ایران در منطقه.
وی افزود: من هیچگاه دربرابر ایران سادهلوح و زودباور نبودم و هرگز گمان نکردم که رفتار با ایران ساده است. اختلاف نظر ما با آمریکا بر سر شیوه رفتاری ماست. در این شرایط من فکر میکنم ما با صرفنظر کردن از برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) از خودمان دفاع نمیکنیم و از شکلگیری اختلافات جدید جلوگیری میکنیم. زیرا روزی که ایران از توافق هستهای خارج شود ما هیچ نظارتی بر فعالیتهای این کشور نخواهیم داشت. ما هرچه در توان داریم برای جلوگیری از خروج ایران انجام میدهیم.
در بخش دیگری از این مصاحبه ماکرون درباره همکاری گسترده نظامی و فروش سلاح به عربستان و امارات با وجود نسلکشی آنها در یمن گفت: ما با عربستان سعودی و امارات عربی متحده شراکتی مطمئن در منطقه داریم که بسیار مهم است. این شراکت اقتصادی نیست بلکه راهبردی است. ما همچنین در امارات عربی متحده حضور نظامی قابل توجهی داریم. این در حوزه منافع اقتصادی نیست این مسئله دولت فرانسه و تمامیت ارضی ماست. ما منافع مشترکی در منطقه داریم زیرا ثبات منطقه برای ما اهمیت دارد و مبارزه با تروریسم ما با همکاری این کشورها صورت میگیرد...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/144536
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹بر اساس آمارهای ۵ ماهه:
هزینه جاری دولت ۷۶ درصد بودجه را خورد
🔸بر اساس آمار رسمی بانک مرکزی76/6 درصد منابع بودجه به هزینههای جاری اختصاص یافته است.
▪️بانک مرکزی به تازگی جدیدترین آمار وضعیت بودجه عمومی دولت در ۵ ماه نخست امسال را منتشر کرد.
▫️بر این اساس، درآمدهای بودجهای دولت در ۵ ماه سال ۹۷ بالغ بر ۱۴۶ هزار و ۱۶ میلیارد تومان کسب شده است.
▫️به گزارش خبرگزاری فارس، براساس تقسیمبندی قانون بودجه سال جاری، سرفصل اول درآمدهای بودجه، شامل دو بخش «درآمدهای مالیاتی» با ۴۲ هزار و ۹۴۰ میلیارد تومان و «سایر درآمدها» با ۹ هزار و۵۷۰ میلیارد تومان است.
▪️سرفصل دوم مربوط به واگذاری داراییهای سرمایهای بوده که عمدتا فروش نفت و فرآوردههای نفتی است و ۵۳ هزار و ۹۵۰ میلیارد تومان درآمد وصول داشته است.
سرفصل سوم نیز واگذاری داراییهای مالی است که عمدتا اوراق و فروش اموال دولتی محسوب میشود و ۳۹ هزار و۷۱۰ میلیارد تومان فروش داشته است.
سهم درآمدها نشان میدهد در ۵ ماهه امسال ۳۷ درصد درآمدها مربوط به نفت، ۳۶ درصد درآمدها و ۲۷ درصد نیز واگذاری داراییهای مالی است.
در این مدت بالغ بر ۱۴۰ هزار و ۱۱۰ میلیارد تومان هزینه در بخشهای مختلف وجود داشته است. پرداختهای جاری با ۱۱۲ هزار میلیارد تومان عمدهترین بخش بودجه است که مربوط به سرفصل حقوق و مزایای کارکنان و بازنشستگان دولت میشود.
▫️برای طرحهای عمرانی نیز در این مدت ۲۴ هزار و۹۱۰ میلیارد تومان پرداخت شد که بیشتر از طریق واگذاری داراییهای مالی (انتشار اوراق) پوشش داده شده است. بنابراین میتوان نتیجه گرفت که بقیه درآمدها یعنی درآمد نفت و درآمدهای بودجه برای هزینههای جاری مصرف شده است. این هزینهها 80 درصد کل هزینه جاری را تشکیل میدهد.
همچنین پرداختهای عمرانی در رتبه دوم قرار گرفته و سهم ۱۸ درصدی از کل هزینهها را به خود اختصاص داده و تعهد دولت نسبت به سررسید اوراق و داراییها با سهم ۲ درصدی در جایگاه سوم هزینههای بودجه هستند.
▪️در مجموع هزینههای جاری...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/144486
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📎🔹با فروش سهام پروژه مشهد مال:
حمایت ۱۰۰ میلیارد تومانی آستان قدس از شرکتهای دانشبنیان
🔸حجتالاسلام ابراهیم رئیسی، تولیت آستان قدس رضوی در جریان بازدید از نمایشگاه تخصصی شرکتهای دانشبنیان در بوستان گفتوگو و در جمع خبرنگاران، با اشاره به توجه ویژه آستان قدس رضوی به بحث فناوریهای دانشبنیان، از تاسیس صندوق سرمایهگذاری دانشبنیان رضوی با سرمایه اولیه 100 میلیارد تومان از محل واگذاری و فروش سهام آستان قدس در پروژه مشهد مال خبر داد.
▫️وی افزود: در حوزه تقاضای فنآوری ما در آستان قدس خدمات به زائرین را داریم که اگر این خدمات توسط ابزارهای فناورانه باشد بسیار میتواند حائز اهمیت باشد.
همچنین شرکت در جریان محرومیتزدایی در کشور که بخشهای زیادی فعال هستند و آستان نیز به سهم خود فعالیت میکند، در این بخش نیز اگر از ابزارهای فناورانه بتوان استفاده کرد آستان قدس متقاضی آن است.
حجتالاسلام رئیسی گفت: آستان قدس در حوزههایی چون حوزه اقتصادی نیز عرضه کار فناورانه دارد. در حوزه دارو کارهای خوبی انجام شده، در ارتباط با کشاورزی مزرعههایی که به شکل وقفی در اختیار آستان است در خدمت ایدههای دانشبنیان قرار گرفته به ویژه در حوزه پرورش بذر که در بخش کشاورزی کالای استراتژیکی است گامهای قابل توجهی برداشته شده است.
▫️وی افزود: همچنین در بحث تسهیلگری موضوع دانشبنیان آستان قدس برنامهریزی کرده است تا صندوق پژوهش فناوری آستان قدس برای حمایت از فناوران تشکیل شده که میتوان در راستای رشد و تسهیل پروژههای پژوهشی برای عزیزانی که در این حوزه فعالیت میکنند جنبه حمایتگری داشته باشد.
▫️تولیت آستان قدس رضوی گفت: ما معتقدیم کار دانشبنیان میتواند در تمامی حوزهها از جمله کشاورزی تا خدمات به زائرین مثمرثمر باشد. از سوی دیگر در دانشگاه امام رضا که زیر نظر آستان قدس است، دانشجویان ما در حوزههای مختلف علمی در حال فعالیت هستند. ما کمیسیونی به نام کمیسیون علم و فناوری داریم که هم در حوزههای اقتصادی و هم در حوزههای کلان آستان قدس در حال فعالیت است. به نظر میرسد که باید حرکات ما در تمامی حوزهها آمیخته با علوم دانشبنیان
باشد.
▪️حجتالاسلام رئیسی در پاسخ به این سؤال که آیا این شرکتها انتخاب شده هستند یا هر موسسه دانشبنیانی میتواند از تسهیلات صندوق حمایت آستان قدس استفاده کند، گفت: در صندوق پژوهش و فناوری رضوی که کارویژه آن حمایت و تسهیلگری کار فناورانه است، با تقاضای متقاضیان به ویژه شرکتهای نوپا و کارهای توأم با خلاقیت و نوآوری انجام میدهد حتما مورد حمایت آستان قدس قرار خواهند گرفت...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/144519
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper