🔰 طرح محدودشدن رسانههای اجتماعی برای نوجوانان در آمریکای آزاد
🔸روزنامه وال استریت ژورنال به نقل از منابع آگاه خبر داد که نیویورک در نظر دارد براساس یک توافق آزمایشی، شرکتهای رسانههای اجتماعی را از استفاده از الگوریتمهایی برای کنترل محتوا برای جوانان، بدون رضایت والدین، منع کند.
@Kayhan_online
🔰 مدیر «سیا» و مشاور ارشد بایدن راهی منطقه میشوند
🔸یک رسانه آمریکایی از سفر مقامات آمریکایی به مصر و قطر طی امروز و فردا خبر داد.
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 تحول صنعت فضایی ایران در دولت شهید رئیسی
🔸شهید رئیسی در شرایطی مدیریت کشور را بر عهده گرفت که ایران در برخی حوزهها از جمله صنعت فضایی مطلوب، فاصله گرفته بود، اما او آستین همت را بالا زد و تحولی عظیم در این عرصه به وجود آورد.
@Kayhan_online
📸 اولین تصاویر از شورای نگهبان درحال بررسی صلاحیت کاندیداها
@Kayhan_online
کارمند مستعفی وزارت خارجهٔ آمریکا:
🔰 گزارش آمریکا دربارهٔ غزه دروغ بود
استیسی گیلبرت:
🔸من و خیلیهای دیگر روی گزارش حقوق بشری در غزه کار میکردیم که ناگهان از آن حذف شدیم.
🔸وقتی گزارش منتشر شد و در آن پایبندی رژیم صهیونیستی به حقوقبشر را دیدم، شگفتزده شدم!
🔸ما در گزارش نوشته بودیم که رژیم صهیونیستی با بمبهای آمریکایی، حقوقبشر را نقض میکند.
🔸اما در گزارش منتشر شده، حتی نوشته شده که رژیم صهیونیستی جلوی کمکها را نمیگیرد؛ در حالی که دروغ است.
🔸ما در استفاده از کلمهٔ قحطی در گزارشها بسیار حساس هستیم. چراکه شاخصهای خاصی دارد. در غزه اما قحطی شدید وجود دارد.
@Kayhan_online
🖤 آقای رئیسی عزیز و همراهانش را #شهدای_خدمت میدانیم
✏️رهبر انقلاب: راه خدمت به مردم، راه خدا است؛ راه کار جهادی برای مردم، راه خدا است؛ راه ادارهی کشور اسلامی، راه خدا است؛ راه پیشرفت نظام جمهوری اسلامی، راه خدا است.
✏️آقای رئیسی عزیز و همراهانش، در راه پیشرفت کشور، در راه خدمت به مردم، در راه اعتلای جمهوری اسلامی کشته شدند، [لذا] مشمول این آیهاند (۱)؛ اینها را اموات ندانید؛ بَل اَحیاءٌ؛ اینها زنده هستند؛ همان تعبیری که در باب شهدا وجود دارد.
✏️بنابراین، اینها را ما «شهدای خدمت» میدانیم، همچنان که مردم گفتند؛ از دل مردم جوشید این تعبیر «شهید جمهور» و «شهید خدمت».
🔹۱) سورهی آلعمران، بخشی از آیهی ۱۶۹
@Kayhan_online
🔰 ویژگیهای رئیس جمهور تراز انقلاب اسلامی از منظر شاگرد شایسته امام (ره)
آیتالله رجبی، رئیس موسسه امام خمینی(ره) در همایش خادم جمهور:
🔸️رئیس جمهوری که در کشور ما انتخاب میشود دومین مقام اثر گذار در جمهوری اسلامی است. بر اساس اندیشه علامه مصباح(قدس سره) معیار اول رئیس جمهور تراز آن است که باید آگاه از اهداف تشکیل این نظام باشد. معتقد به آن اهداف باشد و باورمند به این باشد که این اهداف را باید عملی سازد و متجلی کند.
🔺اگر کسی باور داشته باشد که همه چیز دست خدا است، آن موقع برای حل مشکلات دنبال حل مشکل دینی می گردد اما اگر کسی چنین اعتقادی نداشت میگوید برای پیشرفت راهی جز همان پیشرفت غربی نداریم و حتی می گوید که اگر اسلام هم معارض با توسعه باشد، باید اسلام را کنار بزنیم، این یعنی ریل از انقلاب اسلامی تغییر کرده است.
🔸بر اساس اندیشه علامه مصباح(قدس سره)، شاخص دوم برای رئیس جمهور تراز انقلاب اسلامی این است که ساختار جمهوری اسلامی را باور داشته باشد. ما در جمهوری اسلامی ساختاری را داریم که در راس آن ولایت فقیه قرار دارد. مقام تشریفاتی هم نیست. هیچ چیز دیگری این را تبصره و کنار نمی زند. رییس جمهور باید این نظریه را به لحاظ فکری شناخته، و به لحاظ قلبی باور داشته باشد که این بهترین نظام سیاسی است. باید پیوند دلی به چنین ساختار و ولایتی داشته باشد و در مقام عمل هم تلاش کند که این جایگاه تقویت شود و مورد توجه باشد.
🔺حاج قاسم سلیمانی فرمودند که «یکی از شئون عاقبت بخیری این است که ارتباط قلبی و دلی با کسی که سکان این کشور را دارد، داشته باشیم». اگر به ولی فقیه عشق می ورزیم باید کسی رئیس جمهورمان باشد که به ایشان عشق بورزد.
🔸️شاخص سوم از دیدگاه علامه مصباح این است که با تقوا باشد. اگر دستوری را خدا فرموده، مهم است، نباید فکر کند که برخی احکام خیلی مهم نیستند. اگر رئیس جمهور از برخی احکام عبور کند مدتی بعد از برخی خطوط دیگر هم میگذرد. تقوا اگر نبود اسلام با چیزهای دیگری تغییر میکند. به خاطر رفع تحریمها، ارزشها به حاشیه میرود که این نتیجه بیتقوایی است.
🔺خدا رحمت کند شهید عزیزمان آیت الله رئیسی را که اینگونه بود. چقدر طعنه شنید؛ آنقدری که رهبر عزیزمان فرمود دلم برایش سوخت. اما مسیر را رها نکرد، مسیر را تغییر نداد. ثابت قدم ماند. بخشی را می توانست و نگفت و بخشی هم از اسرار نظام بود و همه را تحمل کرد و این تحمل، نتیجه تقوا است.
🔸️چهارمین و آخرین ویژگی که علامه مصباح(رحمت الله علیه) برای رییس جمهور تراز انقلاب اسلامی اشاره می کنند، حسن تدبیر است. این ارتباط با ولایت و ساختار را اگر رئیس جمهور می خواهد تثبیت کند، باید با راه های پیاده کردن اسلام در جامعه، آشنا بوده، مشرف بر مسائل روز باشد، مشرف بر مسائل جهانی باشد. خب ما شاهدیم پشتیبانی که این شهید عزیز از جبهه مقاومت کرد، از مواردی بود که نمیتوانست بیان کند.
🔺این وعده صادقی که همه جهان را متحول کرد و بعد از آن جهان تعاملش با ما تغییر کرده، در چنین موقعیتی رییس جمهور باید درک کند که ما وظیفه مان حمایت از جبهه مقاومت است و شهید رئیسی همینطور عمل کرد. اما قبلا هم رئیس جمهوری آمد و همان ابتدا میگفت که تا کی میخواهید ادامه دهید و ما نمیتوانیم از مقاومت پشتیبانی کنیم. او نمیفهمید که جبهه مقاومت برای تثبیت جایگاه ما در منطقه و جهان چه نقشی دارد، شاید هم میفهمید و عامدانه و به دلیل دیگری مخالفت می کرد.
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 تحلیل آماری نامنویسی داوطلبان انتخابات
🔸از ۲۸۷ مراجعه کننده به ستاد انتخابات کشور در ۵ روز مهلت نامنویسی ، ۸۰ داوطلب صلاحیت ثبتنام قطعی پیدا کردند.
🔸بیشترین آمار ثبتنام کنندهها مربوط به نمایندگان ادوار مجلس شورای اسلامی با ۵۲ نفر بود.
@Kayhan_online
#توییت
📸 پاسخ زاکانی به ابراز احساسات انتخاباتی جهانگیری
🔸شما ۸ سال فرصت داشتید درک عمیق خود را در کشور پیاده کنید که نتیجهاش را مردم عمیقا درک کردند.
🔸در دو نوبت رقابت انتخاباتی و سه سال دولت شهید جمهور هم بیشترین توهینها و بداخلاقیها را علیه شهیدرئیسی به کار بردید و تخریبش کردید.
🔸نسخه واقعی احیای سرمایه اجتماعی، زنده کردن مجدد شعارهای انقلاب بود که پرچمش را رئیسی عزیز بدست گرفت؛ باید همچنان حفظش کرد و راهش را با خدمت صادقانه ادامه داد.
#به_عقب_برنمیگردیم
@Kayhan_online
🔰 ملت ایران به رئیسجمهور فعّال، پُرکار، آگاه و معتقد به مبانی انقلاب احتیاج دارد
🔸رهبر انقلاب: ملّت ایران برای اینکه بتواند در معادلات پیچیدهی بینالمللی، منافع خودش را حفظ کند و عمق راهبردی خودش را تثبیت کند و ظرفیّتها و استعدادهای طبیعی و انسانی خودش را به مرحلهی بُروز و ظهور برساند و کام مردم را شیرین کند و همچنین بتواند حفرهها و رخنههای اقتصادی و فرهنگی را پُر کند، احتیاج دارد به یک رئیسجمهور فعّال، پُرکار، آگاه و معتقد به مبانی انقلاب.
🔺بخشی از بیانات رهبر انقلاب در مراسم سی و پنجمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره). ۱۴۰۳/۳/۱۴
@Kayhan_online
📰 #روزنامه_کیهان
چهارشنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۳
🔹️رهبر انقلاب در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره):
پیشبینی امام(ره) درباره آینده فلسطین در حال تحقق است
🔹️ علی باقری با سیدحسن نصرالله و رهبران مقاومت دیدار کرد
🔹️با پایان موعد نامنویسی کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری
۸۰ نامزد ثبتنام کردند بررسی صلاحیتها آغاز شد
🔹️ جوگیری بیخودی و تحلیل باسمهای متهم پرونده فروش اطلاعات به بیگانگان
@kayhan_online
رهبر انقلاب در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره):
🔰 پیشبینی امام(ره) درباره آینده فلسطین در حال تحقق است
🔸رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح دوشنبه در اجتماع عظیم مردم در سیوپنجمین سالگرد عروج حضرت امام خمینی(ره) با تبیین اهمیت و برجستگی مسئله فلسطین در دیدگاهها و رویکردهای امام راحل، تأکید کردند:
🔻پیشبینی ۵۰ سال قبل امام بزرگوار درباره فلسطین، بهتدریج در حال تحقق است و عملیات معجزهآفرین طوفانالاقصی با باطل کردن نقشه وسیع دشمنان برای تسلط بر منطقه و جهان اسلام، رژیم صهیونیستی را در مسیر اضمحلال قرار داده و در پرتو ایستادگی ایمانی و تحسینبرانگیز مردم غزه، رژیم اشغالگر در مقابل چشم جهانیان در حال ذوب شدن است.
#تیتر_یک
https://kayhan.ir/001DHd
@Kayhan_online
🔰 هوای تهران آلوده شد
🔸شاخص کیفیت هوای تهران بر روی عدد ۱۰۴ قرار گرفته و هوا برای گروه های حساس جامعه آلوده است.
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رعدوبرق در مناطق مرکزی و غربی کشور
🔸هشدار سطح نارنجی در برخی نقاط کشور از جمله ارتفاعات شرقی استان گیلان، ارتفاعات غربی مازندران، البرز و تهران صادر شده است.
🔸مناطق مرتفع استانهای البرز و تهران نیز در ساعات بعداز ظهر ابری است و رگبار و رعدوبرق پیشبینی شده است.
@Kayhan_online
🔰 جوگیری بیخودی و تحلیل باسمهای متهم پرونده فروش اطلاعات به بیگانگان
🔸محکوم پرونده فروش اطلاعات به بیگانگان مدعی شد روحانیون برای اولینبار از سال ۱۳۶۰ خود را به کلی از انتخابات کنار کشیدهاند.
🔸عباس- ع در شبکه ایکس نوشت: «به نظر میرسد پس از ۱۳۶۰، این اولین دورهای است که روحانیون خود را بهکلی از انتخابات کنار کشیدهاند. ظاهرا روحانیون بزرگشده در این ساختار، برای رایآوری خود شانسی قائل نیستند».
🔸تحلیل باسمهای این طوری است که شبهتحلیلگر، ذهنیت خود را به واقعیت تحمیل میکند. اولا چهار نفر از ثبتنام کنندگان، روحانی هستند و دو نفر از آنها (آقایان میرتاجالدینی و پورمحمدی)، سوابق ارشد اجرائی و مدیریتی در حد معاون پارلمانی رئیسجمهور، وزیر کشور، وزیر اطلاعات، رئیس سازمان بازرسی کل کشور و... دارند.
ثانیا آقایان بنیصدر، رجایی، و احمدینژاد، سه رئیسجمهوری هستند که روحانی نبوده، اما رئیسجمهور شدهاند. هر سه آنها هم کمابیش در دوران نامزدی انتخابات، از حمایت بخشی از روحانیت برخوردار بودهاند. ثالثا جزو ملاکهای نامزدی ریاستجمهوری، رجل سیاسی و مذهبی و مدیر و مدبّر بودن است، نه روحانی بودن.
🔸یادآور میشود نشریه ضد انقلابی پیکنت، در آخرین روزهای دولت خاتمی، بخشهای قابل انتشار ملاقات نفوذی خود با حجاریان را اینگونه منتشر کرده بود:
🔻«در یکی از کوچههای فرعی خیابان نوفللوشاتو، یکی از ساختمانهای ریاستجمهوری قرار دارد، وارد این ساختمان قدیمی که میشوید، تابلویی در روبهرو نظرتان را جلب میکند که با امضای حراست ریاستجمهوری از مکالمهکنندگان میخواهد در هنگام صحبت پشت تلفن احتیاط کنند و مواظب شنود بیگانگان باشند. این تابلوها همهجا حتی کنار در آسانسوری که سوار آن میشوم تا در طبقه دوم به مصاحبه با حجاریان بروم، به چشم میخورد. او در گفتوگویی که داشتم، گفت؛ ترجیح میدهم درباره خاتمی صحبت نکنم مبادا که به او بربخورد. او با ما تفاوت داشت. خاتمی روحانی بود و گروه خونیاش بیشتر به مجمع روحانیون میخورد. حزب مشارکت ما هم با مجمع خیلی فرق دارد. هرچند خاتمی در بین اعضای مجمع بهترین است. مجمع روحانیون، بدترین خیلی دارد. ما از ابتدا هم میدانستیم خاتمی با ما فرق دارد. بین اجزای سیستم فکری او سازگاری وجود ندارد. او آخرین میخ را بر تابوت اصلاحات زد.»
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001DIR
@Kayhan_online
🔰 مرتجعان سیاسی و سیاستهای تاریخگذشته
👤 #سید_محمدعماد_اعرابی
🔸۷ ژوئن ۲۰۱۳ (۱۷ خرداد ۱۳۹۲) مناظرات انتخاباتی نامزدهای ریاستجمهوری ایران در ساختمان شیشهای رسانه ملی؛ بینندگان ویژهای فرسنگها آن طرفتر در واشنگتن داشت. «هیلاری کلینتون»، وزیر خارجه وقت آمریکا یکی از این بینندگان بود که علیرغم اختلاف زمانی بسیار میان تهران و واشنگتن نهتنها به تماشای این برنامه نشست بلکه روز بعد، متن کامل گزارش آن مناظره را در دفتر کارش مرور کرد.
🔸مناظره ۷ ژوئن ۲۰۱۳ (۱۷ خرداد ۱۳۹۲) یک خصوصیت قابل توجه برای مقامات آمریکایی داشت و آن اینکه برای اولین بار سیاست کلان جمهوری اسلامی در حوزه هستهای میان چهرههای برجسته سیاسی و صاحب نفوذ ایران در مقابل چشم میلیونها بیننده مورد مناقشه اساسی قرار میگرفت. نقدهای بیرحمانه نامزدهای مخالف، تقریبا یک درونمایه مشترک داشت که «مقاومت مقامات وقت ایران در برابر زیادهخواهیهای طرف غربی را سرزنش میکرد.» یکی از جملات مورد توجه آن برنامه از نظر «هیلاری کلینتون» صحبتهای «حسن روحانی» بود؛ آنجا که گفت:
🔻همه مشکلات ما از همینمقاومت ناشی میشود. خوب است که سانتریفیوژهای ما بچرخد، اما به شرط آنکه چرخ زندگی و معاش مردم هم بچرخد.» این شاید اولین نشانهها از سیاست خسارتبار دولت آقای روحانی در شرطیسازی اقتصاد کشور بود.
🔸صحبتهای آقای روحانی در تبلیغات انتخاباتیاش کاری کرده بود که وقتی محمدجواد ظریف و عباس عراقچی در اولین جلسات مذاکراتشان با 5+1 از عدم تأثیر تحریمها بر ایران میگفتند، هیچکس در تیم مذاکرهکنندگان غربی حرف آنها را جدی نمیگرفت. «وندی شرمن» معاون سیاسی وقت وزیر خارجه آمریکا و یکی از مذاکرهکنندگان ارشد آمریکایی درباره اولین جلسات مذاکراتی با دیپلماتهای آقای روحانی مینویسد:
🔻«تیم مذاکرهکننده ایران مدعی شدند که تحریمها به آنها آسیبی نرسانده است. این ادعای پوچی بود، ولی برای حفظ غرورشان ضروری بود.»
🔸یکی از عبرتهای انتخابات ۱۳۹۲ این بود که جای نقد و بررسی سیاستهای کلان جمهوری اسلامی در فضای عمومی، میان تبلیغات نامزدهای انتخاباتی و مقابل چشم میلیونها ناظر داخلی و خارجی نیست! این سیاستها میتواند قابل تغییر، نقد و بهینهسازی باشد اما صرفا در جلسات تخصصی، با حضور کارشناسان و با رویکردی ملی و فراجناحی میشود آنها را بازنگری و تغییرات احتمالی را توسط نهادهای بالادستی در سیاستگذاریها اعمال کرد.
🔸فهرست بلند موفقیتهای دولت کوتاه سیزدهم سندی گویاست که ثابت میکند مسیر پیشرفت و توسعه ایران بدون توجه به تحریمها و با فرض دائمی بودن آنها بسیار دستیافتنی و واقعبینانهتر از مسیری است که در آن چشم به دستان غرب دوختهاند و به میز مذاکرات و توافق با آمریکا امید بستهاند. کسانی که در انتخابات ریاست جمهوری پیشرو به دنبال اولویت دادن به مسئله تحریمها برای گشایش اقتصادی هستند سالهاست که از تحولات روز ایران و جهان عقب ماندهاند.
#یادداشت_روز
https://kayhan.ir/001DIU
@Kayhan_online
کیهان بررسی میکند
🔰 آتشبس در غزه، خیلی دور خیلی نزدیک
🔸دوباره موضوع آتشبس در غزه بر سر زبانها افتاده است و کشورهایی که یکی از طرفهای مذاکره هستند میگویند: «این بار خیلی به آتشبس نزدیک شدهایم.» گفته میشود، رژیم اسرائیل به خواستههای اصلی حماس تن داده و رسیدن به یک توافق پایدار، دور نیست! اما آیا واقعاً نتانیاهو که عمر سیاسی و آزادیاش به ادامه جنگ غزه گره خورده، با آتشبس موافقت میکند؟
🔸خبرهای غیر رسمی نیز میگویند، طولانی شدن این جنگ و افزایش بیسابقه فشارهای افکار عمومی علیه رژیم صهیونیستی، آمریکا را واداشته تا نتانیاهو را تحت فشار قرار دهد، چرا که آمریکا حدود ۵ ماه دیگر انتخابات ریاست جمهوری در پیش دارد و بایدن اگر یک دلیل برای باختن در این انتخابات داشته باشد، در کنار جنایات نتانیاهو قرار گرفتن است.
🔸سخنگوی وزارت خارجه قطر نیز دیروز گفت که پیشنهادات رژیم اسرائیل را درخصوص آتشبس در غزه و آزادی اسرا دریافت کرده است که منعکسکننده مواضع مطرح شده از سوی رئیسجمهور آمریکاست.
#سرویس_خارجی
https://kayhan.ir/001DHg
@Kayhan_online
🔰 ضربالاجل دو هفته بانک مرکزی به هیأت مدیره بانکها برای نرخ سود بانکی
🔸معاون نظارت بانک مرکزی با هشدار به هیأت مدیره بانکها در مورد رعایت نرخ سود مصوب تأکید کرد: بانکهای متخلف باید حداکثر طی دو هفته آینده نسبت به اصلاح نرخ غیرمتعارف سود سپرده ها اقدام کنند، در صورت عدم اصلاح، با این دسته از بانکها حتی تا سلب صلاحیت ارکان مدیریت آن برخورد خواهد شد.
🔸بانک مرکزی در یک ماه آینده برای بررسی و ابطال سپردههای با نرخ بالا اقدام خواهد کرد.
🔸سپردههایی که به علت نرخهای بالا ابطال و به بانک دیگری منتقل شدهاند، به صورت ویژه رسیدگی میشود.
@Kayhan_online