🔰 بهرهمندی ۱۰ هزار شرکت از مزایای قانون جهش تولید دولت سیزدهم
🔸مدیرکل هماهنگی اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری گفت: دولت سیزدهم قانون جهش تولید در بخش دانش بنیان را ایجاد کرد و تاکنون ۱۰ هزار شرکت از مزایای این قانون بهرهمند شدند.
🔸وی بر حمایت از شرکت های دانش بنیان تاکید کرد و افزود: در قانون جهش تولید به شرکت های دانش بنیان اجازه داده می شود که در پهنه ها و مجتمع های مسکونی استقرار داشته باشند.
🔸مدیرکل هماهنگی اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، معاف از بیمه را از دیگر حمایت های دولت از شرکت های دانش بنیان عنوان کرد و گفت: قوانینی در این رابطه وجود دارد که بسیار کمک کننده است.
🔸وی افزود: شرکت های دانش بنیان و حتی شرکت های غیر دانش بنیانی که طرح تحقیقاتی داشته باشند در صورت تایید هزینه ها از مالیات آنان کم خواهد شد که در سال گذشته یکهزار و ۵۰۰ طرح در این خصوص مصوب شد.
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شمار شهدای جنایت النصیرات به ۲۱۰ نفر رسید
🔸 دفتر اطلاع رسانی دولت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد شمار شهدای جنایت وحشیانه اشغالگران صهیونیست در اردوگاه النصیرات در مرکز این باریکه تا این لحظه به ۲۱۰ نفر رسیده و شمار مجروحان نیز بیش از ۴۰۰ نفر است.
@Kayhan_online
🔰 امکان بازگشت دانشآموزان استثنایی به مدارس عادی
🔸رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: امسال طرحی را اجرا خواهیم کرد تا دانشآموزان استثنایی با تأیید آموزگار به مدارس عادی بازگردند، اگر دانشآموز در نارسایی مربوطه توانایی کسب کرده باشد پس از بررسی میتواند به مدارس عادی بازگردد.
@Kayhan_online
📰 #روزنامه_کیهان
یک شنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۳
🔹️کیهان بررسی کرد
عبرت از گذشته و سرمشق از رئیسی معیار اصلی در انتخابات پیش رو
🔹️ هاآرتص: اسرائیل در همه جبههها شکست خورده است و به سمت فاجعه پیش میرود
🔹️علی باقری مطرح کرد
۹ پیشنهاد ایران درباره غزه در نشست فوقالعاده شورای وزیران خارجه «دی-۸»
🔹️ اقتصادی که دولت سیزدهم تحویل گرفت و تحویل میدهد
مهار نقدینگی و تورم در دولت شهید رئیسی به روایت آمار و ارقام
🔹️ افسر سابق سیا: ایران پس از حمله به اسرائیل تهاجمیتر شد
@kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با چه انگیزهای بیدار میشویم؟
📱 @Mesbahyazdi_ir
@Kayhan_online
کیهان بررسی کرد
🔰 عبرت از گذشته و سرمشق از رئیسی معیار اصلی در انتخابات پیش رو
🔸عبرت از گذشته سیاهی که مدعیان اصلاحات - اعتدال بر کشور تحمیل کردند و سرمشق گرفتن از شهید آیتالله رئیسی به عنوان رئیسجمهور جهادی، مکتبی و کارآمد معیار اصلی در انتخابات پیشرو است.
🔸دولت مدعیان اصلاحات - اعتدال، آمریکا را کدخدای نجاتبخش میدانست و مدعی بود بدون نگاه و کمک این رژیم نمیتوان قدم از قدم برداشت. دولت مذکور در شرایطی حل مسائل اقتصادی تا حتی آب خوردن مردم را به رفع تحریم به واسطه توافق با آمریکا منوط کرد که ایران در اوج اقتدار قرار داشت و از تحریمها عبور کرده بود.
🔻ایران اسلامی در وضعیت به اصطلاح تحریمهای فلجکننده در روز 1/5 میلیون بشکه نفت میفروخت. آنها طرف ایرانی را ناچار از توافق به هر قیمت و گرفتار و محتاج نشان دادند.
🔸دولت مذکور بر اساس همان فکر باطل و با امید و اعتماد به دشمنان سوگندخورده انقلاب، توافق بدون تضمین و نامتوازن برجام را که در آن امتیازات هستهای یکجا و نقد در مقابل وعدههای واهی و بدون تضمین واگذار شده بود، با آمریکا و اروپا امضا و تعهدات هستهای را به طرز پیشدستانه اجرا کرد. توافق هستهای را که بیشتر نتیجه نوشتن دیکتههای دشمن بود تا مذاکره، متن مقدس قرار دادند و سیل اهانت را روانه منتقدان کردند.
🔸مدعیان اصلاحات با وجود کارشکنی و نقض عهد آمریکا و اروپا در برجام، امید و اعتماد خود به غرب را ادامه دادند. هر دغلبازی و تحریم جدید را توجیه کردند و پاسخ متقابل ندادند.
🔸افراطیون مدعی اصلاحات در دولت یازدهم و دوازدهم با دستاویز برجام و FATF معیشت و جان مردم را گروگان گرفتند. آنها ۸ سال کشور را معطل برجام و بهانهجوییهای غرب گذاشتند و معیشت مردم را گروگان گرفتند.
🔸غلامعلی رجایی، فعال سیاسی اصلاحطلب درباب سناریوهای پیش روی اصلاحطلبان عنوان داشت: «قاعدتا اصلاحطلبان باید کاندیدا داشته باشند و اگر ۲ یا ۳ نفر تایید شدند هم باید نقش پوششی داشته باشند. زیرا اصولگرایان با چند کاندیدا خواهند آمد. شما در دور قبل دیدید که همه آنها در دولت سمت گرفتند.»
🔸غلامحسین کرباسچی، فعال اصلاحطلب در بخشی از یک مصاحبه در اشاره به انتخابات پیش رو گفته است:
🔻«پیشبینی من این است با توجه به اینکه شورای نگهبان گفته از همه جناحها در انتخابات خواهیم داشت خروجی این انتخابات یا آقای لاریجانی میشود یا آقای قالیباف که هر دو برای حاکمیت قابل قبول است، چرا که بقیه رأی چندانی ندارند. مگر تحرکی در آرای خاکستری ایجاد شود که من چنین زمینهای را فعلا نمیبینم.»
#تیتر_یک
#سرویس_سیاسی
https://kayhan.ir/001DME
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 گوشهای از جنایت النصیرات؛ حمله صهیونیستها به غیرنظامیان فلسطینی با پوشش کامیونهای کمکرسان
🔸شبکه خبری الجزیره فاش کرد نیروهای ویژه اسرائیل از یک کامیون کمکرسانی و یک خودروی غیرنظامی برای اجرای عملیات خود در النصیرات استفاده کردهاند.
🔸این عملیات منجر به شهادت بیش از ۲۰۰ غیرنظامی فلسطینی و جراحت تقریبا ۴۰۰ نفر شد.
@Kayhan_online
🔰 آتلانتیک: اضطراب بزرگی در پایتختهای اروپایی حاکم است
🔸نشریه وابسته به اندیشکده آمریکایی تاکید کرد: اضطراب عظیمی در پایتختهای اروپایی به خاطر احتمال پیروزی ترامپ در انتخابات آمریکا در جریان است.
🔸آتلانتیک مینویسد: در اوایل ماه آوریل، جمعی از دیپلماتها و مقامات بلندپایه در حومه شهر فلاندر گرد هم آمدند تا هفتادوپنجمین سالگرد تاسیس ناتو را جشن بگیرند. با این حال، در پس این ظاهر متحد، نگرانیهایی عمیق در مورد آینده این اتحاد وجود داشت. مقامات ارشد با کاروانی از خودروها به محل برگزاری مراسم رفتند. این ملک که پیش از این متعلق به یک شکلاتساز بلژیکی بود، با قیمتی نازل به دولت آمریکا فروخته شده بود. هدیهای به پاس قدردانی از نقش آمریکا در آزادسازی اروپا که تبدیل به محل اقامت سفیر ایالاتمتحده در ناتو شده بود.
🔸ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو، به طور مستقیم به خطرات خروج احتمالی ایالاتمتحده از این اتحاد پرداخت و با اشاره به خروج آمریکا از اروپا پس از جنگ جهانی اول، خاطرنشان کرد: «این اقدام، موفقیت بزرگی بهشمار نمیرفت.» با این حال، استولتنبرگ چند هفته بعد در مصاحبهای با مجله آتلانتیک اذعان کرد که سخنرانی او بیشتر به مثابه فریادی جمعی بود تا بیانی از قدرت و اقتدار. آن شب بیشتر شبیه به یک التماس بود.
🔸آلمانیها اکنون خود را برای بازگشت ترامپ آماده میکنند. آنان از خود میپرسند آیا اینبار میتوان روحیات ترامپ را پیشبینی کرد؟ معتمدان او چه افرادی خواهند بود و دولت آلمان چگونه میتواند به آنان نزدیک شود.
🔸چه ترامپ پیروز شود چه پیروز نشود اجماع فزایندهای در اروپا وجود دارد که فشار سیاست آمریکا که او نمایندگی میکند، بازگشتی به انزواگرایی دهههای ۱۹۲۰ و ۱۹۳۰ خواهد بود و این رویکرد از بین نخواهد رفت.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001DL9
@Kayhan_online