🔰 ۱۰ توصیه تغذیهای برای فصل گرما
🔸یک متخصص تغذیه به بیان توصیههایی برای تغذیه در فصل گرما پرداخت و گفت: به طور کلی در فصل گرم باید مصرف مواد غذایی پرکالری و چرب کمتر شود و استفاده از آب، املاح، مواد مغذی، مواد معدنی، ویتامینها و آنتیاکسیدانها افزایش یابد.
🔸منصور رضایی به بیان توصیههایی برای تغذیه در روزهای گرم پرداخت و به خبرگزاری میزان گفت:
🔻تغذیه در فصل گرم بسیار با فصل سرد متفاوت است، ما در فصل سرما تمایل زیادی به استفاده از مواد غذایی پرکالری و چرب داریم و اشتهایمان بالا میرود، چراکه بدن میخواهد با مصرف مواد غذایی چرب، پرکالری و گرم انرژی مورد نیازش را تامین و سرمای محیط را تحمل کند، اما هوای گرم موجب کاهش اشتها میشود چرا که نیاز بدن به دریافت کالری کمتر میشود و به همین دلیل بهتر است افراد بیمار، ضعیف در مکانی خنک غذا بخورند.
وی ادامه داد:
🔻در فصل گرم بدن به دلیل تعریق فراوان و از دست دادن آب، ویتامین و املاح و از طرفی دیگر به دلیل تابش نور مستقیم به پوست نیاز به مصرف آنتیاکسیدانها افزایش پیدا میکند و توصیه میشود در این فصل استفاده از آب و مایعات، ویتامین و املاح و مواد حاوی آنتیاکسیدان مورد توجه قرار گیرد تا گرما راحتتر تحمل شود.
🔻اگر این مواد را به مقدار کافی مصرف نکنیم و آب و املاحی که از طریق تعریق از دست میدهیم، جبران نشود به ویژه در مناطق گرمسیر افراد با ضعف، بیحالی، کاهش آستانه تحمل و پرخاشگری مواجه میشوند.
🔸این پزشک متخصص با بیان اینکه بهتر است در روزهای گرم غذاهایی نظیر ماست و خیار و بورانی که کالری کمتر و ویتامین و املاح بیشتری دارند مصرف شود توضیح داد: در فصل گرم کاهش وزن راحتتر و تمایل به خوردن کمتر میشود و اشتها به حداقل میرسد و از این رو بهترین زمان برای رسیدن به وزن ایدهآل است.
https://kayhan.ir/001DNk
@Kayhan_online
🔰 شرق: چرخش نخبگانی در میان اصولگرایان موفقتر از اصلاحطلبان است
🔸روزنامه شرق از قول یک فعال اصلاحطلب نوشت: جریان اصولگرا در بازکردن فضای چرخش نیرو موفقتر از جریان اصلاحطلب است. نه فقط در درون جبهه اصلاحطلب شاهد زایش جدیدی نیستیم، بلکه این جریان دچار خالصسازی هم شده است.
🔸محمدعلی وکیلی مدیر روزنامه ابتکار و عضو فراکسیون امید در مجلس دهم به روزنامه شرق گفت:
🔻به نظر من جریان اصولگرا در بازکردن فضای چرخش نیرو موفقتر از جریان اصلاحطلب است. حالا با چه فرمولی، ممکن است رانتی یا گلخانهای یک طیفی پرورش پیدا کرده باشد، ولی الان جامعه روی میز «چهرههای جدیدی» میبیند که از درون اردوگاهی که در گذشته متهمشان میکردیم به اینکه این اردوگاه به دلیل تمامیتخواهی به خودش هم رحم نمیکند و این اردوگاه به دلیل نظام عمودی که بر آن حاکم است و دستوری، امکان زایش در آن وجود ندارد.
🔻الان این اردوگاه تعداد درخور توجهی نامزد جدید روی میز گذاشته، البته در کنار چهرههای تکراریشان.
🔻چیزی که الان قابل نقد است، جریان اصلاحطلب است. جریان اصلاحطلب یک شعارش این بود که «ما به اصلاحطلبی جامعهمحور معتقد هستیم که مضمونش این بود که ما اگر در لایه اجتماع برویم و از قدرت فاصله بگیریم، میتوانیم نیروسازی داشته باشیم»؛ بنابراین میتوانیم با در اختیار داشتن فضای دانشگاه و جذابیت فعالیتها و گفتمانمان، بخش نخبگی جامعه را جذب خودمان کنیم. ولی کو؟ کجاست؟
🔻نهفقط در درون جبهه اصلاحطلب شاهد زایش جدیدی نیستیم، بلکه این خالصسازی که فکر میکردیم ویژگی جریان کاتولیک اصولگراست...
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001DOn
@Kayhan_online
مسابقات انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶
🔰 تقابل ایران و ازبکستان در آخرین بازی مرحله دوم
🔸تیمهای ملی فوتبال ایران و ازبکستان آخرین بازی خود در مرحله دوم انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ را مقابل هم برگزار میکنند.
🔸تیم ملی فوتبال کشورمان از ساعت ۲۰:۳۰ امروز سهشنبه آخرین دیدار خود در مرحله دوم مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶ را مقابل ازبکستان برگزار میکند. دیداری که بین ۲ تیم ۱۳ امتیازی گروه E انجام میشود و آنها فقط با هدف صعود به عنوان صدرنشین وارد زمین میشوند. ایران پس از برتری ۴ بر ۲ در خانه هنگکنگ فرصت دارد حتی با کسب یک تساوی هم صدرنشینی خود را به دلیل تفاضل گل بهتر، تثبیت کند اما ازبکها برای رسیدن به این جایگاه تنها باید برنده شوند.
#سرویس_ورزشی
https://kayhan.ir/001DOA
@Kayhan_online
کیهان بررسی میکند
🔰 زلزله سیاسی در اروپا / راستهای افراطی پیروز شدند
🔸با پیروزی راستهای افراطی در انتخابات پارلمانی اروپا، یک زلزله سیاسی تمام عیار کل این اتحادیه را لرزاند. در فرانسه با دستور رئیسجمهور، پارلمان برای برگزاری انتخاباتی زودهنگام منحل شد و در بلژیک نیز نخستوزیر از قدرت کنارهگیری کرد!
🔸۳۶۰ میلیون شهروند واجد شرایط در ۲۷ کشور اروپایی برای برگزیدن ۷۲۰ نماینده خود طی سه روز، پای صندوقهای رای رفتند اما نتیجه همان طور که پیشبینی شده بود به نفع راستهای افراطی رقم خورد. فاجعهای که در همان ابتدا زلزلهای سهمگین در کشورهای بزرگ اروپایی به راه انداخت.
🔸راستهای افراطی را در اروپا به ملیگرایی شدید، مهاجرستیزی، ضدیت با ناتو، ضدیت با اتحادیه اروپا، ضدیت با جهانی شدن، مخالفت با سیاستهای سبز، نژادپرستی و نفرت از مهاجرین میشناسند و قدرتیابی احزابی با این بینش طبیعتاً برای اتحادیه اروپا یک «تهدید» یا به قول ماکرون یک «خطر بیسابقه» است.
🔸مخالفت این احزاب با تسلیح اوکراین و تحریمهای اتحادیه اروپا بر ضد روسیه نیز قابل توجه است و ممکن است سیاست خارجی مشترک اتحادیه اروپا در مقابل روسیه را بیش از پیش تضعیف و کیف را در مقابل ماشین جنگی مسکو تنهای تنها بگذارد.
🔸اولین پس لرزههای این زلزله سیاسی، در فرانسه نمودار شد. رئیسجمهور این کشور پس از شکست ائتلافش در این انتخابات، پارلمان را منحل کرد و اطمینان داد که فرانسویها در انتخابات زودهنگام، انتخاب درستی خواهند کرد.
🔸رهبر حزب سوسیال مسیحی آلمان نتایج انتخابات پارلمانی اروپا را «سیلی به دولت فدرال آلمان» دانست. «مارکوس زودر» با اشاره به انحلال پارلمان در فرانسه و برگزاری انتخابات فوری، خواستار «برگزاری انتخابات زودهنگام برای مجلس آلمان» شد.
🔻به گزارش دویچه وله مارکوس زودر گفت که «این دولت از اساس پایان یافته و اقدامی شبیه به فرانسه لازم است...شروعی جدید برای کشور ما لازم است. دولت ائتلافی چراغ راهنما (اشاره به سه رنگ احزاب حاضر در دولت) ماموریتش به پایان رسیده و اعتمادش را درمیان مردم از دست داده است بنابراین باید هرچه سریعتر انتخابات جدید برگزار شود.»
#سرویس_خارجی
https://kayhan.ir/001DOS
@Kayhan_online
🔰 چرا با مخاطب صادق نیستند؟!
🔹صداقت، اولین شرط تعامل سازنده و سالم با مردم در انتخابات است. رسانه ها و سیاسیون اصلاح طلب، ادعا می کنند که انتخابات پیش رو با انتخابات سال ۱۴۰۰ متفاوت است، چرا که در آن انتخابات نامزد نداشتند و فعال نبودند (!) اما اکنون نامزد دارند.
🔻این در حالی است که ائتلاف جمهور با نقش آفرینی و حمایت کسانی چون خاتمی و کروبی و ظریف و اکثریت احزاب اصلاح طلب، از آقای عبدالناصر همتی حمایت می کرد و نشریات اصلاح طلب، بیش از امروز فعال بودند.
🔹با این همه، آقای همتی فقط ۲/۴ میلیون رای کسب کرد و این در حالی است که اصلاح طلبان با نقش آفرینی بشدت رادیکال همتی ( و مهر علیزاده)، سعی کرده بودند یک دو قطبی تمام عیار، در مقابل آقای رئیسی (ره) بسازند.
🔻تفاوت امروز با سه سال قبل در این است که مردم تفاوت دو رئیس جمهور - تفاوت میان اشرافیت و مردم داری، اعتماد به بیگانگان یا ظرفیت های ملی، ترک فعل و یاس آفرینی یا سختکوشی و امید بخشی- را دیده اند و نمی خواهند عقبگرد را تجربه کنند.
🔹این نکته هم گفتنی است که نامزد فعلی اصلاح طلبان، در انتخابات سه ماه قبل مجلس، از میان یک میلیون و ۳۵۸ هزار نفر واجد شرایط رای در شهر تبریز، نهایتا توانست رای ۹۵ هزار و ۹۹۳ رای نفر (۸ درصد) را جلب کند و به عنوان نفر دوم، بعد از آقای متفکر آزاد راهی مجلس شود.
محمد ایمانی
@kayhan_online
15.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 برتری هوایی آمریکا توسط ایران به چالش کشیده شده!
کارشناس آمریکایی:
🔸یمنیها با استفاده از موشکهای ایرانی، برتری هوایی آمریکا در آسمان یمن را به چالش کشیدهاند...
@Kayhan_online
🔺صدور حکم دادگاه هواپیمای PS۷۵۲ در دادگاه کانادا:
🔻هواپیمایی اوکراین کوتاهی کرده، باید غرامت دهد
🔸در پی شکایت خانواده قربانیان، دادگاه عالی انتاریو، هواپیماییِ اوکراین را به علت سهل انگاری در صدور مجوز پرواز در شرایط خطرناک، مقصر دانسته و این شرکت را محکوم کرده به خانواده هر یک از قربانیان ۱۸۰ هزار دلار به عنوان غرامت کامل پرداخت کند.
🔸قاضی دادگاه: هواپیماییِ اوکراین، مطلع بوده که ایران در پی شهادت سردار سلیمانی در حال آماده باش است با این حال پرواز خود را لغو نکرد و جان مسافران را به خطر انداخت.
@Kayhan_online
پزشکیان، آن گونه که هست
آن که افراطیون می خواهند -۱
🔹آقای مسعود پزشکیان دو دهه قبل، وزیر بهداشت در دولت اصلاحات بوده و پس از آن، از کارهای اجرایی دور بوده است. او اصلاح طلب حزبی نیست، و دار و دسته جداگانه ای برای خود ندارد.
🔻در این شرایط، برخی افراطیون مدعی اصلاحات بر آن شده اند که او را بکوبند و از نو -آن گونه که می خواهند و برای رادیکالیسم و گلادیاتور بازی خود نیاز دارند- بسازند!
🔹صلاحیت آقای پزشکیان در کنار پنج نامزد دیگر، در حالی تایید شد که نامزدهای بسیاری از طیف های کوناگون تایید نشدند. صلاحیت وی در انتخابات اسفند ماه گذشته مجلس، از سوی هیئت های اجرایی تایید نشده بود، اما در شورای نگهبان تایید شد.
🔻او ۸ فروردین ۱۴۰۳، درباره ماجرای تایید صلاحیتش گفته بود: "بنده از جاهای مختلف این را شنیدم. رهبری فرموده بودند چرا این کار را کردید؟ شورای نگهبان هم اعلام کرد که ما هیچ وقت رد نکردیم و همیشه تایید کردیم، بلکه هیئت اجرایی رد کرده بود".
🔻پزشکیان همچنین دی ماه پارسال خبر داده بود: "اگر دخالت رهبری نبود، امکان رد صلاحیت من در انتخابات مجلس وجود داشت. از زمانی که خود را شناختیم، سعی کردیم برای انقلاب و نظام کار کنیم. از جاهای مختلف شنیدم که مقام معظم رهبری، اسم مرا آوردند و سوال کردند که به چه دلیل در هیئت اجرایی اینطور شده، و مرا مدیون خودشان کردند".
🔹آقای پزشکیان (مانند نامزد های دیگر)، در طول سال های اخیر، مواضع خود را داشته است که ممکن است از نگاه تحلیلگران مختلف، منطقی و کارشناسی به نظر برسد یا نرسد؛ از جمله:
🔻اینکه دختری را به خاطر حجاب بگیرند و بعد جنازه اش را تحویل خانواده اش بدهند، غیر قابل قبول است.
🔻مشکل من حجاب نیست، مشکل من بیعدالتی و ظلم و عدمحق است. کسی که زندگیاش نمیچرخد دین را نمیتواند نگه دارد.
🔻با مکانیزم پرداختی که ما در مملکت درست کردیم و قوانینی که گذاشتیم، روند مهاجرت برخی پزشکان روز به روز بدتر میشود. حق ویزیت مطب، یک و نیم دلار است این در حالی است در خارج باید یک دلار بدهید که دستشویی بروید.
🔻قبل از برجام هر روز بابت تحریم ها هزار میلیارد تومان ضرر میکردیم... در زمانی که بنده نیز به عنوان عضو اکیپ مجلس در مورد برجام انتخاب شدم، با مطالعه آن به معنای واقعی، به دلیل تخصصی بودن بحث، زیاد متوجه قضایا نشدم چرا که در موضوعات غیرتخصصی همواره سعی میکنم ورود پیدا نکرده و اصراری نداشته باشم.
🔻بنده فوق تخصص جراحی قلب هستم و 17 سال در دانشگاه در این حوزه درس خوانده و صاحب تجربه شدم، اما هیچ وقت به خود اجازه نمیدهم در حوزههای دیگر پزشکی ورود پیدا کنم؛ در حالی که عدهای در آن مقطع احساس میکردند با خواندن دو کتاب میتوانند کارشناس برجام باشند.
🔻همین غیرتخصصی عمل کردن ما کشور را به این شرایط عجیب و غریب رسانده است. طوری که هیچکس نیز نمیخواهد اشتباه خود و ورود غیرکارشناسیاش را در چنین موضوعاتی بپذیرد.
🔻بنده، چندان از اقتصاد سر در نمیآورم.
🔻در مواردی به خصوصیسازی، معتقد نیستم؛ مثلا اعتقاد دارم که حوزه بهداشت و درمان، غیرقابل واگذاری است، اما در بقیه حوزهها، بازار آزاد را قبول دارم! اصلیترین چالش اقتصادی کشور، اجرا نشدن صحیح خصوصیسازی است؛ اگر یارانهها حذف شود و بازار، آزاد شود و سوبسیدها فقط به دهکهای پایین تعلق گیرد، مشکلات اقتصادی حل خواهد شد.
🔹 ادامه دارد
@Kayhan_online