📷 قالیباف در سفر به قم با آیتالله جوادی آملی دیدار کرد
@kayhan_online
خیز نخبگانی و اجتماعی به سمت انتخاب اصلح و تمدنسازی
🔰 انتخاب اصلح رسالتی که بر دوش ماست
👤 #فائقه_بزاز
🔸این روزها با مناظرهها و باز شدن فضای بحثهای کارشناسی نامزدهای ریاست جمهوری، روز به روز به انتخاب فرد اصلح نزدیک میشویم و مردم به عنوان رکن اصلی انتخابات، از نامزدها و شیوههای بحث و گفتوگو و مناظره، دیدگاهها و نظرات خاصی را مطرح میکنند.
🔸مهدی جمشیدی، نویسنده و فرهنگپژوه در این باره مینویسد: «برای تداوم عبور از تجربه منسوخ برجام، باید از «روشهای برجامی» و «آدمهای برجامی» ارتفاع بگیریم؛ وگرنه سقوط در دره «اقتصاد شرطی شده»، حتمی است. برجام، مانع معیشت بود نه ناجی آن. سیاهچاله برجامیها، در نقطه مقابل «اقتصاد درونزا» و «استحکام ساخت درونی» قرار دارد.»
🔸خوب بودن همیشه نشانه مسئولیتپذیری در سطح کلان نیست. چه بسیارند افرادی که دارای روحیات سالم و ابعاد شخصیتی مثبت هستند؛ اما در مدیریت، بهویژه در سطح کلان ممتاز نیستند و به نفعشان نیست وارد عرصههای میدانی شوند.
#گزارش_روز
https://kayhan.ir/001DZ8
@Kayhan_online
گفت وگو با برادر شهید سیدابراهیم رئیسی
🔰 خادم جمهور از میان مردم، برای مردم
🔻با سلام و درود محضر شهدای اسلام، شهدای خدمت، شهدای امنیت، شهدای جنگ تحمیلی، شهدای سلامت، شهدای مدافع حرم و...
سیدعلی رئیسالساداتی، برادر شهید سیدابراهیم رئیسی، متولد دوم خرداد 1338 هستم و برادرم متولد آذر 1339 بود. وقتی پدرمان را از دست دادیم، بنده حدوداً هفتساله بودم و به کلاس اول میرفتم و برادرم سید ابراهیم پنج، شش سال بیشتر نداشت. بعد از فوت پدرم ما تحت سرپرستی و مراقبت برادر بزرگترم، بهنام آقا سیدجواد رئیسی به زندگی ادامه دادیم. برادرم سیدجواد و سه خواهرم ازدواج کردهبودند و چهار نفر از فرزندان هم هنوز در سن کودکی و نوجوانی بودیم.
🔻از همان کودکی باعاطفه، مهربان و اهل کمک به دیگران بود. بهعنوان مثال زمانی که ما در خانه برادر مرحوممان بعد از انتقال منزل پدری زندگی میکردیم، با فرزندان ایشان، که تقریباً همسن ما بودند، با بچهها خونگرم و صمیمی بودند. بسیار اهل خویشتنداری بود و اگر احیاناً کوتاهی میدید، تحمل بسیار بالایی از خود نشان میداد و سعی میکرد که گذشت و اغماض داشتهباشد و خلاصه اینکه خیلی بردبار و صبور بودند.
🔻برادرم سید ابراهیم خودش برای رفتن به قم و ادامه درس طلبگی تمایل داشت. وقتی از مقطع دبستان در مدرسه جوادیه فراغت پیدا کرد، علاقهمند بود که درس علوم دینی را ادامه بدهد. یکی از عوامل این تمایل هم برادر ارشدمان بود که اکنون از دنیا رفتهاست.
🔻از برادرم دعوت شده بود که با دستگاه قضا همکاری داشته باشد. آن زمان کرج جزء استان تهران بود. بعد از اینکه مرحوم آقای مروی از مسجد سلیمان به تهران آمدند، از طرف آقای قدوسی حاکم شرع کرج شدند و سپس از برادرم دعوت شد که برای همکاری با ایشان به کرج برود. آیتالله مروی مدت کوتاهی در کرج حاکم شرع بودند و برادرم با ایشان همکاری میکردند. در همان سال آیتالله مروی به تهران میآیند و در بازرسی کل کشور مسئولیت معاونت سازمان بازرسی را بر عهده میگیرد و مرحوم برادرم در کرج به خدمت خویش ادامه میدهند.
🔻برادرم حتی بعد از رسیدن به ریاستجمهوری نیز سعی میکرد که هر هفته با ما تماس تلفنی داشتهباشد. در کل رعایت حال خانوادهاش را میکرد و همیشه احوالپرسیهایش را داشت. گاهی با تلفن آشنا و گاهی نیز با تلفن ناشناس زنگ میزد. اگر هم میتوانست، به منزلمان هم سر میزد و یا اینکه ما به منزل ایشان میرفتیم.
🔻با توجه به اینکه جایگاه بالایی داشت اما اخلاق ایشان اصلاً تغییر نکردهبود و تواضع حداکثری و برخورد خیلی خوبی داشت. سمت و پست هرگز بر اخلاق و رفتارش تأثیر نمیگذاشت و همیشه همان تواضع و فروتنی خود را داشت. مهربانی، برخورد با تبسم و رفت و آمد بافامیل و بستگان را همواره حفظ کرد.
🔻اصلاً خستگی نمیشناخت. از یک سفر خارجی که برمیگشت بدون اینکه استراحت کند سر کار دیگری میرفت. انگار مدام چیزی را دنبال میکرد. یعنی آرام و قرار نداشت. در مورد خوابش به حداقل ممکن بسنده میکرد. سعی میکرد در جلسات به حد ممکن خودش شرکت کند و نماینده نفرستد. خیلی پرکار بود و کار مؤثر انجام میداد. به همین دلیل هم ماندگار شد.
#فرهنگ_و_مقاومت
https://kayhan.ir/001DYy
@Kayhan_online
25.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غزه همچنان مهمترین مسئله دنیا؛
📹 مهمترین دلایل تلفات سنگین در جنگ غزه چیست؟
@Kayhan_online
🔰 منفیبافی گسترده رسانههای بیگانه علیه انتخابات ریاست جمهوری ایران
🔸رسانههای بیگانه با شدت تمام و با استخدام برخی عناصر متواری در حال ترویج تحریم انتخابات هستند.
🔸دویچهوله آلمان به قلم «علی- الف» عضو متواری دفتر تحکیم و اصلاحطلب سابق نوشت: با تأیید صلاحیت مسعود پزشکیان، بحث شرکت در انتخابات بار دیگر بخصوص از سوی نیروهای موسوم به اصلاحطلب مطرح شده است.
🔸آن دسته از فعالان سیاسی و مدنی که مردم را به رأی دادن در انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری ۱۴۰۳ فرا میخوانند، انگیزههای متفاوتی دارند. میتوان این افراد را در دستهبندیهایی کلی به دوگانههای «راهبردی− تاکتیکی» و «منفعتطلبانه−خیرخواهانه عام» بازشناخت. جامعه دعوتکنندگان به تحریم و شرکت در انتخابات ۱۴۰۳ اهداف و انگیزههای یکسانی ندارند و در عین حال یک محدوده مرزی و اشتراک محدود هم بین آنها وجود دارد. این نوشتار فقط درصدد تبیین چرایی نادرست بودن دلایلی است که مدافعان شرکت در انتخابات «با نیت خیرخواهانه» مطرح میکنند.
🔸حلقه اصلی دعوتکننده به رأی دادن با امیدسازی واهی به دنبال طرح ایده «نهادسازی از پایین، تفاهم در بالا» است. در حالی که این جریان هیچ سابقه نهادسازی در داخل و خارج از کشور نداشته و فقط کمپینهای انتخاباتی فصلی و کوتاهمدت راه انداختهاند.
🔸رأی دادن در انتخابات پیشرو، هیچکدام از منفعتهای ادعایی پیشگفته را در شکل پایدار و متناسب با اعتباری که پای ساختار قدرت جمهوری اسلامی گذاشته میشود، ندارد.
🔻یادآور میشود رسانههای بدنامی مانند رادیو فردا، صدای آمریکا شبکه اینترنشنال و بیبیسی هم در حال سیاهنمایی و بیهودهنمایی انتخابات در ایران هستند و حال آن که دولتهای آنها در منطقه از رژیمهای دیکتاتوری و استبدادی حمایت میکنند.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001Da0
@Kayhan_online
.
.
سوم تیر ۱۳۸۴؛ انتخاباتی
که به دور دوم کشیده شد
🔹امروز، سوم تیر، نوزدهمین سالگرد انتخابات ریاست جمهوری در سال ۱۳۸۴ است. انتخاباتی که به دور دوم کشیده شد و احمدی نژاد در دور دوم توانست با ۱۷٬۲۴۸٬۷۸۲ رای، در مقابل ۱۰٬۰۴۶٬۷۰۱ رای هاشمی رفسنجانی به پیروزی برسد.
♦️در آن انتخابات، چهار نامزد از طیف اصلاح طلبان شامل "هاشمی رفسنجانی، مهدی کروبی، مصطفی معین و مهرعلیزاده"، و سه نامزد از طیف اصولگرایان، شامل احمدینژاد، لاریجانی و قالیباف با یکدیگر رقابت می کردند.
🔹در دور اول انتخابات که ۲۷ خرداد ۱۳۸۴ برگزار شد، این نتیجه به دست آمد:
۱ـ هاشمی: ۶ میلیون و ۱۵۹ هزار و ۴۵۳ رای
۲- احمدینژاد: ۵ میلیون و ۷۱۰ هزار و ۳۵۴ رای
۳– کروبی: ۵ میلیون و ۶۶ هزار و ۳۱۶ رای
۴– قالیباف: ۴ میلیون و ۷۵ هزار و ۱۸۹ رای
۵– معین: ۴ میلیون و ۵۴ هزار و ۳۰۴ رای
۶– لاریجانی: ۱ میلیون و ۷۴۰ هزار و ۱۶۳ رای
۷– مهرعلیزاده: ۱ میلیون و۲۸۹ هزار و۳۲۳ رای
♦️پراکندگی آرای نامزدها موجب شد انتخابات به دور دوم بکشد و در دور دوم، احمدی نژاد توانست نماد تغییر در برابر هاشمی رفسنجانی باشد که به همراه خاتمی و به مدت ۱۶ سال، دولت را در اختیار داشتند.
🔹مدعیان اعتدال و اصلاحات، در این انتخابات با وجود اجماع بعدی بر سر هاشمی، با شکست سهمگینی مواجه شدند و بعدها حسرت خوردند که چرا در همان دور اول، ائتلاف نکرده بودند. اما مشکل آنها فقط پراکندگی نامزدها نبود، چرا که طرف مقابل هم با پراکندگی مواجه بود.
♦️مشکل بزرگ تر آنها که در دور دوم بیشتر عود کرد، کارنامه منفی شان در دوران مدیریت چهار دولت مدعی سازندگی و اصلاحات بود که نارضایتی عمومی گسترده را فراهم کرده بود. آنها، نماینده وضع موجود بودند.
🔹اکنون، انتخابات دیگری پیش روی ماست. سرنوشت انتخابات را از جمله دو چیز مشخص می کند: اولا پراکندگی یا اجماع نامزدها، و دوم، تلقی رای دهندگان، مبنی بر این که کدام نامزد می تواند موجب پیشرفت یا عقبگرد شود.
♦️دو مسیر بیشتر نیست: عقبگرد به دولت یازدهم و دوازدهم (ائتلاف هاشمی، روحانی و خاتمی)، یا تداوم دولت شهید رئیسی، پس از خنثی کردن میدان مینی که روحانی بر جا گذاشت.
🔹اکنون همان ائتلافی که می خواهد کشور را به دولت روحانی برگرداند، کارنامه خسارتبار او را گردن نمی گیرد. این طیف در اواخر دولت روحانی، آرزو می کردند بتوانند اقتصاد کشور را به وضعیت سال ۱۳۹۰ (قبل از دولت خود) برگردانند، اما دولت را بدترین رکورد های اقتصادی، به شهید رئیسی تحویل دادند.
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جریمه نقدی برای مدارس غیردولتی متخلف
مدیرکل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران:
🔸افزایش خود سرانه شهریه در مدارس غیر دولتی ممنوع است.
🔸سقف شهریه این مدارس مشخص شده و دریافت بیش از نرخ مصوب جریمه نقدی را به همراه خواهد داشت.
@Kayhan_online
🔰آغاز عرضۀ خودروی وارداتی از امروز
🔸متقاضیان خودروهای وارداتی که در سال ۱۴۰۱ ثبتنام کردهاند از امروز تا روز چهارشنبه فرصت دارند با مراجعه با سامانه یکپارچه، خودروی خود را از میان ۳۱ مدل انتخاب کنند.
🔸وجود یک انتخاب برای هر متقاضی الزامی است. در صورت واریز نکردن وجه، متقاضی از فهرست سامانه حذف میشود.
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 زاکانی: اگر عملیات «وعده صادق» در دورههای قبل انجام میشد چند تا سکتهای و کشته در مسئولان میدیدیم
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در نشست با جمعی از طلاب :
🔸جزء با پیوستگی بین بخش دفاع و بخش میدان و سیاست امکان نداشت «عملیات «وعده صادق» انجام شود.
🔸یکی از عوامل اصلی و جدی این عملیات شخص شهید رئیسی و شهید امیرعبداللهیان بودند که افتخار آفریدند.
@Kayhan_online