🔰 نعل وارونه «ب. ز» درباره «ب. ز»!
🔸رسانههای زنجیرهای در حالی دروغ قطعی «دیدار سعید جلیلی با بابک زنجانی» را منتشر کردند (و تکذیب هم شد) که خودشان و بزرگان سیاسیشان، اسباب برکشیدن بابک زنجانی بودند.
🔸آقای «بیژن زنگنه» که به این دروغ دامن زد، همان مدیری است که فسادهای زنجیرهای در قراردادهای نفت و گاز مانند کرسنت، توتال و استات اویل، در دوران مدیریت وی اتفاق افتاد. یک قلم خسارت آقای بیژن زنگنه (ب.ز)، خسارت ۱۸ میلیارد دلاری در پرونده کرسنت است. آقای روحانی، آذر ۱۳۸۱ (هنگامی که دبیر شورای عالی امنیت ملی بود) با ارسال نامهای به خاتمی رئیسجمهور، شدیدا نسبت به عملکرد بیژن زنگنه وزیر نفت اعتراض کرده و درباره کرسنت هشدار داده بود:
🔻«عقد قرارداد طولانی گاز با شرکتی غیرمعتبر که بنابر گزارشهای دریافتی از وزارت نفت طی سالهای گذشته عملکردی ضعیف و توأم با نادیده گرفتن حقوق ایران در ارتباط با میدان نفتی مبارک داشته، تکرار تجربه تلخی است که سالیان دراز گرفتار آن خواهیم بود...
🔻شرایط بازار موجب گردیده که قیمت و شرایط قراردادی مذاکره شده در مقایسه با منطقه بسیار پایین و غیرمطلوب باشد. قرارداد کرسنت احتمالاً آثار منفی اقتصادی درازمدت بر بازار گاز کشور خواهد داشت و هیچ منفعت سیاسی نیز در پی نخواهد داشت. از حدود یک سال پیش سؤالاتی از وزیر نفت درباره قرارداد کرسنت مطرح کردهام که با وجود دستور شما، پاسخی دریافت نشده است...
🔻قرارداد مذکور از طریق واسطهها و عدم ارتباط مستقیم دولتی با یک شرکت غیرمعتبر به امضا رسیده است.»
🔸در همین حال، گفتوگوی بابک زنجانی (ب. ز)، با نشریه کارگزارانی آسمان (به سردبیری محمد قوچانی) در تاریخ ۳۰ شهریور ۱۳۹۲ (چهار ماه قبل از بازداشت وی) قابل تامل است. زنجانی در این گفتوگوی تبلیغاتی- در حالی که تصویرش بر صفحه اول نشریه کارگزاران نقش بسته- درباره روند رشد خود میگوید:
🔻«زمانی که در پادگان ولیعصر تهران سرباز بودم، آقای هاشمی رفسنجانی رئیسجمهور وقت برای بازدید به آنجا آمدند، گفتند تعدادی سرباز برای ریاستجمهوری، بانک مرکزی و جاهای مختلف انتخاب کنند. وقتی به عنوان سرباز به بانک مرکزی رفتم گفتند شما باید بهعنوان راننده، آقای نوربخش را جابهجا کنید.
🔻حدود 5 ماه از سربازیام مانده بود. من در دفتر آقای نوربخش کار ثبت نامهها را انجام میدادم، بعد هم رانندگی آقای نوربخش را میکردم. بعد از خدمت... آقای نوربخش 4-5 جا را انتخاب کرده بود و برای کنترل بازار به آنها دلار میداد تا در بازار پخش کنند. دلار 300 تومان بود و همه میگفتند دلار میخواهد هزار تومان شود.
🔻مردم میرفتند شب تا صبح در صف بانکها میخوابیدند تا دلار بگیرند و در بازار بفروشند. آقای نوربخش به من گفت شما هم بیا در این مجموعههایی که دارند دلار تزریق میکنند و 4 یا 5 نفر بودند، کار کن.
🔻هر روز دلار میگرفتم و در بازار میفروختم... (درباره عکس با هاشمی و خاتمی و روحانی) من پیش این آقایان رفتم تا جایزه بگیرم... تا حالا سه چهار بار آقای هاشمی را از نزدیک دیدهام. بعد از انتخابات، خدمت ایشان رفتم و توضیحی درباره کارهایم به ایشان دادم. بیشتر از 8 سال است که عکس ایشان در اتاقم هست.»
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001Dtp
@Kayhan_online
16.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 یاد و خاطره نوحه دلنشین و خاطرهانگیز «ممد نبودی ببینی» در حسینیه معلی زنده شد!
@kayhan_online
🔰 زیرساختهای اسرائیل زیر ضرب هکرها پمپبنزینها و مراکز اورژانس هدف قرار گرفتند
🔸بخش اورژانس و پمپبنزین رژیم صهیونیستی هدف حمله بزرگ هکرها قرار گرفته و خسارتهای جدی دیده است. این حملات در حمایت از ملت مظلوم غزه صورت میگیرند.
🔸خبرگزاری ایرنا در اینباره به نقل از رسانههای رژیم صهیونیستی نوشته، بخش اورژانس این رژیم هدف حمله سایبری گسترده قرار گرفته است. این خبرگزاری از شبکه تلویزیونی المیادین، این طور نقل کرده است که، رسانههای صهیونیستی با تأیید این خبر هشدار دادند که خطوط ارتباطی سازمان آتشنشانی و امداد اسرائیل دچار اختلال شده و امکان تماس با مراکز اورژانس و بخشهای اضطراری وجود ندارد.
🔸چندی پیش نیز هکرها به وبسایت شبکه خبری صهیونیستی «واللا» حمله و آن را از دسترس خارج کردند. زیرساختهای اصلی رژیم صهیونیستی در طول چند ماه گذشته شاهد حملات مداوم سایبری بوده است.
#سرویس_خارجی
https://kayhan.ir/001Dsi
@Kayhan_online
مسیری که برای دولت چهاردهم هموار شد
🔰 ۴ ریلگذاری مهم دولت سیزدهم در بخش انرژی
🔸در دولت سیزدهم با وجود عمر کوتاه سهساله، چهار ریلگذاری مهم در بخشهای صادرات نفت خام، توسعه ظرفیت نیروگاهی، رفع موانع توسعه تجدیدپذیرها و جهاد آبرسانی روستایی صورت گرفته که دولت چهاردهم با حرکت در این مسیر میتواند موفقیتهای قابل توجهی کسب کند.
🔸صادرات نفت خام ایران در سال 1399 بهطور متوسط روزانه حدود 700 هزار بشکه بود، اما این رقم در سال 1402 به متوسط روزانه به حدود یک و نیم میلیون بشکه رسید. این افزایش بیش از دو برابری صادرات نفت خام کشور، به دلیل ریلگذاری و بازارسازی صورت گرفته در بخش فروش نفتخام است که به گفته وزیر نفت، موجب خواهد شد تا هر دولتی در آمریکا بر سر کار بیاید، صادرات نفت خام کشور با ریلگذاری صورت گرفته، ادامهدار باشد.
🔸ایران ظرفیت فراوان بالقوهای در زمینه توسعه نیروگاههای تجدیدپذیر دارد که تا پیش از دولت سیزدهم، در طی دو دهه تنها کمتر از 1000 مگاوات ظرفیت در این بخش ایجاد شده بود. توسعه نیروگاههای تجدیدپذیر با موانع بسیار قانونی و زیرساختی در کشور مواجه بود که در عمر سهساله دولت مردمی، با رفع این موانع، ریلگذاری مناسبی برای توسعه تجدیدپذیرها صورت گرفت. بهطوری که هماکنون 13 هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر اعم از بادی و خورشیدی در اقصی نقاط کشور در دست احداث است.
🔸در دولت دوازدهم عزم و تصمیمی برای احداث واحدهای جدید نیروگاهی وجود نداشت. بهطوری که دولت وقت به دنبال بازنگری در برنامه افزایش 5000 مگاواتی ظرفیت نیروگاهی کشور در طی برنامه ششم توسعه بود. با روی کار آمدن دولت سیزدهم، عزمی جدی برای تکمیل طرحهای نیمهتمام نیروگاهی و احداث واحدهای جدید شکل گرفت و نتیجه آن افزایش بیش از 9000 مگاواتی ظرفیت نیروگاهی کشور در سهسال گذشته بود.
🔸در ابتدای شروع بهکار دولت سیزدهم، 10 هزار روستا شناسایی شد که بهدلایل مختلف از داشتن نعمت آب شرب بهداشتی پایدار بیبهره بودند. این روستاها یا فاقد تجهیزات مناسب آبرسانی و انتقال آب بودند و یا در طی سالهای متمادی خشکسالی، منابع محلی از جمله قنوات و چشمهسارهایی که آب شرب و بهداشتی آنها در طی سالیان از این منابع تأمین میشد را از دست داده بودند.
#سرویس_اقتصادی
https://kayhan.ir/001DtW
@Kayhan_online
🔰دو موضع تحسین برانگیز
دو مرزبندی بر زمین مانده
🔸آقای پزشکیان طی چند روز گذشته، ضمن تماس و مبادله پیام با سران جبهه مقاومت در منطقه و اعلام حمایت از آنها، مواضع بسیار خوبی علیه رژیم صهیونیستی گرفته، که بایسته تقدیر است.
🔸او همچنین با حضور در برخی هیئت ها و محافل مذهبی، به ساحت امام حسین علیه السلام ادای احترام کرده و مرزبندی خود با جریان های ضد مذهبی را نشان داده است.
🔸این دو رویکرد در کنار تاکید بر همدلی و کاهش اختلافات، سزاوار قدرشناسی است. منطقا باید از هر رفتار مبتنی بر اصول -ولو از افرادی فارغ از جناح و طایفه شما باشد- پشتیبانی کرد و با هر رفتار خلاف اصول -ولو از افراد هم جناحی سر بزند- مرزبندی داشت.
🔸ملت ما با جبهه معارض خارجی و ادامه آن در داخل رو به رو بوده، و هر کس که دل در گرو اسلامیت و جمهوریت و ایران یکپارچه و قوی دارد، لاجرم باید با این دو جریان معارض، مرزبندی صریح داشته باشد.
🔸آمریکا و انگلیس، دیکتاتوری پهلوی را بیش از نیم قرن به ملت ما تحمیل کردند و پس از آن هم تا امروز، از هیچ جنایت و خیانتی دریغ نکرده اند. تحریم های خصمانه و عهدشکنی گستاخانه در برجام، خباثت جاری آنهاست.
🔸در داخل هم اشرافیت غربگرا سال ۱۳۸۸ هماهنگ با اراده غرب، در برابر رای اکثریت قاطع جمهور گردن کشی کرد و بنای داشت که نگذارد رئیس جمهور منتخب، دولت تشکیل دهد.
🔸رئیس جمهور، آن روز نه با ۱۶ میلیون و ۳۸۴ هزار رای (۲ میلیون و ۸۰۰ هزار رای بیشتر از رقیب) بلکه با ۲۴/۵ میلیون رای مردم (۱۱ میلیون رای، بیشتر از رقیب) انتخاب شده بود. اما اشرافیت غربگرا ضمن ۸ ماه آشوب افکنی و ایجاد دودستگی، جرئت تحریم های فلج کننده را به دشمن داد.
🔸۱۵ سال بعد، و در حالی که آقای روحانی با ادعای لغو تحریم ها به مدت ۸ سال در مسند دولت بود و امتیازات هنگفتی را هم به غرب داد، با توافقی پایمال، به علاوه تحریم های دو برابر شده مواجه هستیم.
🔸در خباثت آمریکا و تروئیکای عهد شکن، همین بس که حتی حاضر نشدند مانند دیگر کشورها، انتخاب آقای پزشکیان را تبریک بگویند، بلکه آمریکا با توهین به رئیس جمهور منتخب، ادعا کرد انتخابات ایران را آزاد و عادلانه نمی داند.
🔸آقای پزشکیان اگر می خواهد موفق باشد و به سرنوشت آقای روحانی دچار نشود، باید برائت از رژیم صهیونیستی را به رفتار آمریکا و تروئیکای عهدشکن توسعه دهد.
🔸رژیم بی ریشه اسرائیل، بدون حمایت غرب، یک هفته هم دوام نمی آورد و صرفا سرانگشت مداخله آنها در منطقه است. بنابراین، اصل مرزبندی باید با رویکرد استعماری آمریکا و غرب باشد.
🔸بله، مسیر دیپلماسی مسدود نیست، اما دیپلماسی، امروز آغاز نشده که از طرفین بخواهیم تنازل کنند. دولت قبل در ایران، حداکثر تنازل را کرده و با این وجود کلاه سرش رفته و زیان اساسی به کشور وارد آمده است.
🔸بدین ترتیب دیپلماسی، صرفا می تواند از همان جایی آغاز شود که قطع شده؛ آنجا که طرف غربی، با گردن کشی توافق را زیر پا گذاشته و ضمن پشت هم اندازی، منتظر از پا درآمدن ایران در متن فشار حداکثری بوده است؛ (و البته سرشکسته شده).
🔸در حالی که غرب سفت و سخت بر سر موضع ناحق خویش است، طرف ایرانی نمی تواند انفعال به خرج دهد و اگر چنین کند، دو چندان خسارت خواهد دید.
🔸درباره جریان سیاسی هماهنگ با غرب هم، انتظار مشروع از رئیس جمهور و دولت جدید این است که با معرکه گردان های آشوب علیه جمهوریت، مرزبندی رئیس جمهور و دولت جدید باشند. آنها نه تنها ناقض رای مردم، بلکه بستر ساز تحریم های ۱۵ ساله بوده اند.
🔸بدون این مرزبندی دوگانه، رویکرد های درست اخیر، جامع و مانع نخواهد بود.
#محمد_ایمانی
@Kayhan_online
⚽️ رونمایی رسمی باشگاه اینتر از مهدی طارمی
🔸باشگاه اینتر امروز بهطور رسمی اعلام کرد که با قراردادی دو ساله با قابلیت تمدید برای سال سوم، مهدی طارمی را بهعنوان بازیکن آزاد به خدمت گرفته است.
🔸قرار است امروز اولین تمرین نراتروزی در پیشفصل زیرنظر سیمونه اینزاگی جهت آمادهسازی برای فصل ۲۵-۲۰۲۴ آغاز شود.
@Kayhan_online
🔰 تحرکات گسترده علیه بایدن برای انصراف؛ دموکراتها «کامالا هریس» را میخواهند
🔸همزمان با تحرکات گسترده برای مجاب کردن «جو بایدن» به انصراف از ادامه رقابتهای انتخابات ریاستجمهوری آمریکا، گزارشها حاکی است آنها به دنبال جایگزینی وی با «کامالا هریس» هستند.
🔸تقریبا همه دموکراتها در آمریکا علیه بایدن به صف شدهاند و زمان هم برای وی به سرعت رو به اتمام است. «نانسی پلوسی» رئیس سابق مجلس نمایندگان آمریکا و متحد دیرینه «جو بایدن» در گفتوگو با «اماسانبیسی» تاکید کرد که بایدن باید سریعاً تصمیم بگیرد که آیا در رقابتهای انتخاباتی ۲۰۲۴ خواهد ماند یا خیر.
🔸در این بین حتی ستاره هالیوود یعنی «جورج کلونی» که در ماه گذشته میلادی مراسمی را جهت جمعآوری کمکهای مالی برای کارزار انتخاباتی جو بایدن برگزار کرده بود نیز به روزنامه نیویورکتایمز گفت که بایدن شبیه مردی که در سال ۲۰۲۰ بود نیست و باید کنارهگیری کند. حتی گزارشهایی منتشر شده که چهرههای برجسته دموکرات دیگر مثل «چاک شومر» رئیس اکثریت مجلس سنا هم بهطور مخفیانه گفته است که از کاندیدای دموکرات دیگری به جای بایدن استقبال میکند.
🔸خبرگزاری رویترز حتی نوشته است که کارزاری تحت عنوان «پویش ترک بایدن» تشکیل شده که- به دلیل مدیریت اشتباه بایدن در جنگ غزه- از تمامی آمریکاییها میخواهد تا از جو بایدن درخواست کنند، کنار بکشد.
🔸گزارشهای رسانههای آمریکایی حاکی است در شرایطی که جو بایدن با فشارهای فزایندهای درباره آینده کارزار انتخاباتی خود روبهرو است، ستاد او در اقدامی بیسروصدا در حال محک زدن احتمال پیروزی معاونش، «کامالا هریس» برابر «دونالد ترامپ»، است. روزنامه «نیویورکتایمز» در همین زمینه نوشته است:
🔻این ارزیابی به دلیل ماهیت حساس آن توسط منابع ناشناس در اختیار این رسانه قرار گرفته است. این گزارش حاکی است برخی از قدیمیترین مشاوران جو بایدن اکنون در حال بررسی راههایی برای مجاب کردن او جهت انصراف از رقابت با دونالد ترامپ است.
🔻وبگاه شبکه خبری فاکسنیوز هم از تلاشهای پنهان «باراک اوباما»، رئیسجمهور اسبق آمریکا و از چهرههای منتقد حزب دموکرات برای مجاب کردن بایدن به کنارهگیری خبر داده است.
#سرویس_خارجی
https://kayhan.ir/001Dsf
@Kayhan_online
طرح توسعه اعتاب مقدسه به کجا رسید؟
🔰 توسعه حرم امام حسین(ع) پروژهای با مساحت 5 هکتار و زیربنای 168000 متر مربع - بخش نخست
👤 #ایرج_نظافتی
🔸بعد از سقوط رژیم صدام در عراق، راه برای زیارت اعتاب مقدسه این کشور باز شد و اینک عراق پذیرای زائران مختلف از سراسر جهان است و با آغاز ماه محرم این شور و اشتیاق در میان خیل مشتاقان زیارت کربلای معلی بیشتر و بیشتر میشود.
🔻اما سؤالی که همیشه مطرح بوده این است که کشور عراق با توجه به اینکه یک کشور جنگزده است و هنوز بسترهای پذیرایی از جمعیتهای میلیونی را ندارد، آیا در سالهای اخیر توانسته به حداقلهایی دست یابد؟ و طرحهای توسعه حرمین شریفین عراق در نجف، کربلا، کاظمین، سامرا، مسیب و... و خصوصا طرح توسعه حرم مطهر امام حسین علیهالسلام به کجا رسید؟
🔸یکی از مهمترین پروژههایی که توسط مهندسان و استادکاران ایرانی در خارج از کشور و به طور جدی دنبال میشود طرح توسعه حرم مطهر امام حسین(ع) در کربلای معلی است. طرح توسعه حرم مطهر امام حسین علیهالسلام به نام صحن و شبستان حضرت زینب سلام الله علیها از زمستان سال 1394 مرحله اجرائی آن به مساحت 5 هکتار و با زیربنایی بالغ بر 168,000 متر مربع آغاز شده است. این پروژه جزئی از طرح جامع توسعه حرمین کربلای معلی است.
🔸طراحی این پروژه توسط دکتر خانمحمدی از اساتید دانشگاه علم و صنعت کشورمان صورت پذیرفته است و در چهار طبقه در ضلع جنوبی و غربی حرم مطهر و حد فاصل درهای ورودی بابالرأس و بابالقبله، همچنین اماکن مقدسی چون خیمهگاه و تل زینبیه احداث خواهد شد.
🔸یکی از مسئولان تولیت حرم مطهر امام حسین(ع) در گفتوگو با گزارشگر کیهان در کربلای معلی در توضیح چگونگی سپردن پروژه طرح توسعه حرم حسینی در کربلا به ایرانیان میگوید:
🔻«از آنجا که قرار بود تل زینبیه در این طرح قرار گیرد بنابراین تصمیم بر این شد که نام این صحن با عنوان صحن عقیله بنیهاشم نامگذاری شود. اما موضوع احداث این صحن چند سال بین مسئولین عراق و تولیت آستان امام حسین علیهالسلام و ستاد بازسازی عتبات عالیات ایران مورد بحث و بررسی بود و عراقیها اعتقاد داشتند که ساخت این صحن باید توسط عراقیها و تولیت حرم مطهر انجام شود، و این مباحث در جلسات کارشناسی حرم به طور جدی مطرح بود.»
🔸محمد جلالمآب، رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات در حاشیه بازدید شیخ عبدالمهدی کربلایی متولی شرعی حرم امام حسین(ع) از مراحل پیشرفت طرح توسعه حرم که با همت مهندسان، استادکاران و هنرمندان ایرانی در حال ساخت است، میگوید: «فاز نخست طرح جامع توسعه حرم امام حسین(ع) مزین به نام صحن و شبستان حضرت زینب(س) بیش از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.»
🔸وجود سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در همه ابعاد خیر و برکت بود. ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات با دستور و پیگیری سردار سلیمانی در سال ۸۲ تشكیل شد. یکی از مسئولان این ستاد به گزارشگر روزنامه کیهان میگوید:
🔻«روزی سردار سلیمانی پس از سرنگونی صدام در سفری كه به عراق داشتند برای خواندن نماز صبح به حرم مطهر حضرت علی(ع) میروند. وقتی درها باز میشود ایشان با درهایی خراب و حرمی غبارآلود و گرد گرفته و كثیف روبهرو میشوند. در این هنگام دل سردار از اینكه چرا باید حرم حضرت امیرالمؤمنین علی(ع) اینگونه باشد؛ میشكند. پس از بازگشت به كشور طرحی را برای توسعه و بازسازی عتبات پیشنهاد دادند و سرانجام ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات با پیگیریهای حاج قاسم و به دستور رهبر انقلاب تشكیل شد.»
#گزارش_روز
https://kayhan.ir/001DtT
@Kayhan_online