نقشه استعمار برای زنان- بخش هفدهم
🔰 ترویج افکار سکولار و ضداسلامِ فمینیسم در لبنان
👤 #سید_محمدحسین_راجی
🔸در ادامه یادداشت قبل، در این یادداشت به موضوع مداخله در لبنان میپردازیم.
«کنگره آزادی فرهنگی» در سال ۱۹۵۰ به صورت مخفیانه توسط سیا تأسیس شد و مورد حمایت مالی و سیاسی این سازمان قرار گرفت. این کنگره در طول جنگ سرد به گسترش ارزشهای آمریکایی در برابر نفوذِ ایدههای سوسیالیستی درسراسر جهان مشغول بود.
🔸یکی از محورهای محتواییِ این جریان فمینیستی استفاده از مفاهیم مبتنی بر آزادی جنسی مسئله قانونی کردن فروش و استفاده از تجهیزات پیشگیری از بارداری در لبنان بود.
🔻همچنین ترویج افکار سکولار و ضداسلامِ فمینیسم توسط کنگره آزادی فرهنگی در لبنان در برهههای متعددِ تاریخی برای مقابله با جریان محور مقاومت در لبنان و فلسطین مورد استفاده قرار گرفت...
🔸در جریان جنگهای داخلی لبنان حضور قدرتهای غربی به بهانه مسائل فمینیستی به وقوع پیوست. پس از اشغال فلسطين توسط رژيم صهيونيستي در سال 1948، هزاران آواره فلسطيني به لبنان سرازير شدند. بخشی از لبنانيها معتقد بودند كه جنبشهاي فلسطيني از لبنان عليه دشمن صهيونيستي عمليات انجام ميدهند و كشور ما بايد تاوان آن را پس بدهد. همین موضوع عامل درگیری فلسطینیان و لبنانیها میگردید.
🔸در همین راستا رژیم صهیونیستی به حمایت از فالانژها که در میان مسیحیان یک اقلیت محسوب میشدند، پرداخت. این گروه از مسئله مخالفت اسلام با حقوق زنان برای بسیج کردن زنان مسیحی، علیه جریان اسلامی و فلسطین استفاده کردند.
🔸انقلاب سرو در سال ۲۰۰۵ در کشور لبنان، پس از ترور رفیق حریری، نخستوزیر وقت این کشور، به وقوع پیوست. دلیل ترور، نزدیک شدن او به حزبالله برخلاف منافع آمریکا و اسرائیل بود. زنان هم رهبر و هم شرکتکننده در این تظاهرات بودند.
🔸انقلاب سرو دو رهبر زن به نامهای «نورا جنبلاط» و دیگری «اَسما ماریا انداروس» داشت. نورا جنبلاط به مدت سه ماه بخش زیادی از اعتراضات را مدیریت و سازماندهی کرد! اسما ماریا آندراوس، دقیقا روز بعد از ترور دادخواستی مبنی بر اینکه دولت حامی حضور نظامی سوریه در لبنان باید استعفا کند، نوشت! و در عرض ۴ روز یک جنبش شکل گرفت.
🔸انقلاب سرو فضای مناسبی برای پیشبرد اهداف فمینیسم آمریکایی فراهم کرده بود و زنان نقش قابل ملاحظهای در شعلهورتر کردن انقلاب داشتند. فردای انقلاب سرو کمپینهایی برای افزایش آگاهی در مورد خشونت خانگی و همچنین وضعیت کارگران مهاجر و اقلیتهای جنسی(منظور همجنسبازان) شکل گرفت. برای نمونه میتوان به سازمانهایی مانند النسویه و کافا اشاره کرد که به مسائلی مانند محیط زیست، هنر زنان و تنوع جنسی اشاره کرد.
https://kayhan.ir/001F1j
@Kayhan_online
🔰 دیپلماسی التماسی یکطرفه با اروپا چه آوردهای جز خسارت داشت؟!
🔸در حالی که دولت شهید رئیسی توانست با توقف دیپلماسی فشل دولت روحانی صادرات نفتی را احیا و رشد اقتصادی منفی شده را به رشد بالای ۵ درصد برساند، یک سایت اجارهای غربگرا از دولت پزشکیان خواست راه شهید رئیسی را ادامه ندهد!
🔸عصر ایران بدون اشاره به کج رفتاری و بیارادگی و فریبکاری چند ساله اروپا در ماجرای برجام و پس از آن نوشت:
🔻حُسن همجواری یکی از مهمترین اصول سیاست خارجی محسوب میشود و خوشبختانه گویا در دولت دکتر پزشکیان بسیار مورد توجه است و از اولویتهای دستگاه دیپلماسی محسوب میشود. اما آنچه باید از دیگر کار ویژههای سیاست خارجی باشد، حل مناقشه هستهای است که مبدل به یک زخم کهنه و ناسور در سیاست خارجی کشور شده و آثار مخرب آن در اقتصاد و توسعه کشور به دلیل تحمیل تحریمهای متعدد در حوزههای زیربنایی قابل احصاست.
🔻در این میان آنچه ممکن است روند حل مسئله را دچار اختلال و تاخیر کند، انتظار برای تعیین تکلیف انتخابات پیش روی ایالات متحده است، هر چند انتخابات آمریکا و رؤسای جمهوری مستقر در کاخ سفید از متغیرهای مداخلهجو با ضریب بالای اثرگذاریاند ولی امروز دولت جدید میبایست در راستای تنشزدایی با اروپا و بهبود روابط به خصوص با آلمان تلاش کند.
🔻الگوی رفتار و دیپلماسی دولت حسن روحانی در دوره ترامپ و بازی و استفاده از شکاف اروپا-ترامپ آنقدر هوشمندانه بود که حتی در شورای امنیت سازمان ملل دولت روحانی توانست در برابر آمریکا موفق باشد.
🔻تداوم رویکرد دولت رئیسجمهور فقید- عدم توازن در روابط بینالملل و ادامه روند نه چندان دوستانه با اروپا- اما میتواند پاشنه آشیل دولت پزشکیان در حوزه اقتصاد و داخلی هم باشد، چرا که ادامه این روند و تداوم تحریمها و یا افزایش آنها بعید است امکان بهبود به اقتصاد نحیف کشور بدهد.
🔸تحلیل سایت اجارهای غربگرا در حالی است که اتلاف وقت دولت روحانی در تعامل یکسویه با اروپا به خیال احیای برجام، موجب دو برابر شدن شمار تحریمها، کاهش صادرات نفت به زیر سیصد هزار بشکه و سقوط شدید درآمدهای کشور و در همین حال، کوه وعدههای تروئیکای اروپایی درباره احیای برجام موش زایید و آنها به جای لغو تحریمها مدعی راهاندازی کانال ایستکس برای مبادله غذا و دارو با نفت شدند اما به همان وعده توهینآمیز هم نتوانستند عمل کنند.
🔸در مقابل دولت شهید رئیسی توانست ضمن لغو تعلیقهای یکطرفه و احیای برنامه هستهای، صادرات نفتی را مجددا به بالای یک و نیم میلیون بشکه در روز برساند و تجارت با همسایگان و کشورهای شرقی و آمریکای لاتین را گسترش دهد.
🔸این نکته گفتنی است که اروپا در مقاطع مختلف نشان داده نه توانایی و نه اراده عمل مستقل از آمریکا برای تعامل با ایران را ندارد و حتی مجبور است منافع خود را قربانی مطامع طرف آمریکایی کند چنان که شرکتهای آلمانی و فرانسوی مرتکب شدند.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001F1n
@Kayhan_online
🔰 پیشنهاد فرانسه به اروپا برای آشتی با روسیه
🔸اظهارات رئیسجمهور فرانسه مبنی بر این که «اتحادیه اروپا باید در روابطش با روسیه به دلیل صلح و ثبات در قاره اروپا بازنگری کند» بازتاب زیادی در رسانههای غربی داشته است.
🔸رسانه فرانسوی بیافامتیوی به نقل از رئیسجمهور این کشور گزارش داد: «ما به یک رویکرد جدید در سازمان اروپایی نیاز داریم و باید در روابط خود با روسیه در آینده و همچنین صلح در این قاره تجدید نظر کنیم.». ماکرون در ادامه افزود: «من معتقدم که ایجاد یک نظم جهانی جدید ضروری است زیرا نظم فعلی ناقص و ناعادلانه است، همانطور که پس از جنگجهانی دوم طراحی شد و چالشهای جدید را در نظر نمیگیرد.»
#سرویس_خارجی
https://kayhan.ir/001F1c
@Kayhan_online
14030703.pdf
9.87M
📰 #روزنامه_کیهان
🔰 تمام صفحات کیهان امروز در یک نگاه
@Kayhan_online
🔰 چند دانشجو بهخاطر فعالیت در اغتشاشات اخراج شدهاند؟
🔸درحالیکه به صورت غیرمتعارفی در روزهای گذشته موضوع بازگشت دانشجویان و اساتید اخراجی فعال در اغتشاشات سال ۱۴۰۱ در رسانههای اصلاح طلب و ضدانقلاب خارجنشین مطرح میشود، آمارهای رسمی نشان میدهد که اساسا دانشجویان اخراجی این حوادث بسیار انگشتشمار هستند.
🔸در دانشگاههای ایران در حال حاضر بیش از ۳ میلیون دانشجو مشغول به تحصیل هستند که از این تعداد، اقلیتی ناچیزی در حوادث ۱۴۰۱ فعال بودهاند.
🔸به گفته یک منبع آگاه، در میان دانشجویان فعال در اغتشاشات ۱۴۰۱، در دانشگاه آزاد کمتر از ۱۵ نفر اخراج و مجموع دانشگاههای زیرمجموعه وزارت علوم نیز تنها ۴ نفر حکم اخراج غیر قطعی دریافت کردهاند. همچنین در دانشگاههای زیر مجموعه وزارت بهداشت نیز فقط دو نفر اخراج شده اند.
🔸این منبع آگاه افزود تعدادی بسیار کمی از دانشجویان بین یک تا چهار ترم تحصیلی تعلیق شدهاند، که تعلیقیهای چهار ترمی البته بسیار اندک هستند.
🔸وی افزود: با توجه به گذشت بیش از ۴ ترم تخصیلی از حوادث ۱۴۰۱، قاعدتا دانشجوی تعلیقی دیگر نباید وجود داشته باشد.
فارس
@Kayhan_online
🔴 منابع لبنانی از حمله به یک ساختمان در ضاحیهٔ بیروت خبر دادند.
@Kayhan_online
🔰جمعی از پیشکسوتان و فعالان دفاع مقدس و مقاومت فردا با رهبر انقلاب دیدار میکنند.
@Kayhan_online
🔰لغزش های پزشکیان
و سیاست خارجی روشن نظام -۱
🔸آقای پزشکیان حالا رئیس جمهور کشور ماست. موفقیت او ذیل نظام جمهوری اسلامی، موفقیت همه ماست و ناکامی اش، ناکامی ما. مخصوصا هنگامی که سفر خارجی می رود، همه باید از او حمایت کنیم.
🔺او در حوزه سیاست خارجی، هم مواضع خوبی اتخاذ کرده و هم بعضا ناپخته و نابجا سخن گفته است. در آغاز ریاست جمهوری مواضع بسیار خوبی در حمایت از مقاومت فلسطین و لبنان گرفت و پیام های حمایت هم به گروه های مقاومت در منطقه فرستاد. همچنین بر انتقام خون شهید هنیه (میهمان رسمی مراسم تحلیف) تاکید کرد.
🔸آقای پزشکیان در عین حال، بعضا مواضع ناپخته و ضد کارکردی بر زبان می آورد که می تواند بشدت هزینه ساز باشد. مانند تعبیر "با هم برادریم" که درباره آمریکا به کار برد و یا سخنانی که دیروز درباره رژیم صهیونیستی به عنوان کشور و امکان خلع سلاح متقابل ما و اسرائیل گفت!
🔸در موضوع اول، زبان سخنگوی آمریکایی دراز شد تا به جای ابراز شرمندگی درباره عهدشکنی برجامی و ترور شهید سلیمانی و انواع جنایات و خیانت های دیگر، طلبکار شود و بگوید ایران باید ادعای برادری اش را نه در حرف بلکه در عمل با کنار گذاشتن سیاست های نامطلوب در موضوع هسته ای، موشکی، فلسطین و... ثابت کند(!)
🔸و در موضوع دوم، پالس خطرناکی (احتمالا از سر بی دقتی) فرستاده شد مبنی بر این که ایران، دغدغه چندانی درباره اقدام تروریستی اسرائیل در تهران و جنگ افروزی صهیونیست ها در غزه و لبنان ندارد و -به شکل یکطرفه- مشتاق مذاکره با طرف غربی، آن در شرایطی است که طرف عهدشکن برجام، طاقچه بالا هم می گذارد ! این یعنی جرئت دادن به صهیونیست ها برای ضربه زدن به خط مقدم دفاعی ایران و جبهه مقاومت.
🔺پزشکیان از دو نکته رنج می برد. یکی لغزش های کلامی، و دوم، نداشتن برخی مهارت های به ویژه در حوزه سیاست خارجی. به همین علت هم چند بار گفته "سر درنمی آورم"، "ما را به دیپلماسی وادار میکنند که بلد نیستیم" و "خیلی خراب نکردم که؟!".
🔸او با این وضعیت، مجبور است به اطرافیان اعتماد کند. از سهو لسان های آقای پزشکیان که اغماض کنیم، برخی اطرافیان، مشورت های نادرست و مسموم به ایشان می دهند. امثال آقای ظریف به اعتبار شکست ها و خسارتهایی که به ارمغان آوردند -و سیاسی کاری های زشتی که با هزینه از سیاست خارجی انجام دادند- فاقد اهلیت مشورت هستند.
ادامه دارد 🔻
@Kayhan_online
کیهـــان آنلاین
🔰لغزش های پزشکیان و سیاست خارجی روشن نظام -۱ 🔸آقای پزشکیان حالا رئیس جمهور کشور ماست. موفقیت او ذیل
🔰لغزشهای پزشکیان
و سیاست خارجی روشن نظام-۲
🔸رهبر انقلاب در دیدار چند هفته قبل با رئیس جمهور و دولت چهاردهم، از جمله درباره دو موضوع توجه و تذکر دادند:
🔺«رجوع به کارشناس، حکمرانی را خردمندانه، و ملت را راضی می کند، اما مراقب تحمیل نظرات غلط با لباس کارشناسی باشید. کارشناسی را انتخاب کنید که به دنبال نسخههای نسخ شده خارجی نباشد.»
🔺«به دشمن هم امید نبندید. حالا ایشان [رئیسجمهور] هم اشاره کردند، دیروز پریروز هم ظاهراً وزیر خارجه محترم یک اشارهای کرده بودند. ما به دشمن امید نبندیم؛ برای برنامههایمان منتظر موافقت دشمنان و کسانی که با ما [دشمنند نباشیم]؛ این منافات ندارد با اینکه آدم با همان دشمن در یک جایی تعامل هم بکند؛ مانعی ندارد؛ اما امید به او نبندید، اعتماد به دشمن نداشته باشید.»
🔸مراعات این دو مشورت مهم یا کوتاهی درباره آن، مرز تشخیص "سهو لسان" از "گرفتار و تسلیم شدن در مقابل مشورت های سمّی اطرافیان مسئله دار" است و بدیهی است که دود کوتاهی در این باره، قبل از همه در چشم خود آقای پزشکیان و اقتدار دولت او در مقابل رژیم های گستاخ غربی می رود.
🔸کلام پایانی: محافل عبری و غربی بهتر از هر کس می دانند که جمهوری اسلامی ایران در مجازات عبرت آموز رژیم صهیونیستی، و حمایت قاطع از مقاومت لبنان و فلسطین مصمم است. بنابراین بازی رسانه ای آنها برای مصادره به مطلوب لغزش های کلامی آقای پزشکیان موجب نمی شود دچار این توهم شوند که ایران در خونخواهی مهمان شهید خود یا حمایت قاطع از حزب الله و حماس کوتاه آمده یا شُل کرده است.
🔸در موضوع برجام هم، سیاست قطعی نظام به صراحت اعلام شده است:
🔺«آمریکاییها و اروپاییها حق هیچگونه شرطگذاری ندارند زیرا تعهدات برجامی خود را نقض کردند و آن طرفی که باید شرط بگذارد جمهوری اسلامی است زیرا به تعهدات خود پایبند بود. بنابراین ایران هنگامی به تعهدات برجامی خود بازخواهد گشت که آمریکا همه تحریمها را در عمل و نه در حرف یا بر روی کاغذ، لغو کند و این لغو تحریمها مورد راستیآزمایی ایران قرار گیرد. این، سیاست قطعی و غیرقابل برگشت جمهوری اسلامی و مورد اتفاق همه مسئولان است و هیچکس از آن عدول نخواهد کرد».
#محمد_ایمانی
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 شبکه صهیونیستی اینترنشنال باز هم گاف داد؛ همسر پزشکیان در نیویورک است!
🔸خبرنگار شبکه اینترنشنال مدعی حضور همسر رئیسجمهور در نیویورک میشود، درحالی که همسر رئیسجمهور سال ۱۳۷۳ فوت کرده است.
@Kayhan_online