کیهـــان آنلاین
🔰باز هم یک مجرم سابقهدار در دولت مسئولیت گرفت 🔸جعفر قائمپناه، معاون اجرایی رئیسجمهور در حکمی امی
🔰اوضاع سوگناک شایستهسالاری در دولت چهاردهم
مدیر برکنار شده دوباره مدیر شد!
🔸 امیر آریازند مدیرعامل املاک و مستغلات تامین اجتماعی شد.
🔸با حکم مصطفی سالاری مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی، امیر آریازند به عنوان مدیرعامل و عضو هیئت مدیره موسسه املاک و مستغلات سازمان تامین اجتماعی منصوب شد.
🔸آریازند پیش از این مدیرکل حوزه معاونت اجرایی و سرپرست نهاد ریاستجمهوری بود که از این مسئولیت کنار گذاشته شد.
🔸آریازند از بازداشتیهای فتنه ۸۸ و عضو حزب منحله مشارکت است. او سال ۹۲ در حمایت از ۵۵ مجرم زندانی، همراه با ۴۶۵ نفر از فعالان اصلاح طلب به اوباما نامه نوشتند و خواستار برطرف کردن نگرانیهای بینالمللی از طرف ایران شدند!
🔸یکی دیگر از امضا کنندگان این نامه ذلیلانه بدون کوچکترین سابقهای در حوزه فرهنگ و هنر و صرفا بر اساس روابط و زد و بندهای سیاسی به عنوان معاون هنری وزارت ارشاد منصوب شد.
🔸برخی دیگر از افراد به کار گرفته شده در دولت چهاردهم نیز داری سوءسابقه و حتی سابقه زندان هستند. برای نمونه طی روزهای گذشته دو نفر از عوامل رسانهای بدسابقه که سابقه محکومیت توسط قوه قضائیه را نیز دارند، در خبرگزاری دولتی ایرنا منصوب شدهاند.
🔸گفتنی است اعضای شورای راهبری دولت چهاردهم که وظیفه شناسایی چهرههای مناسب برای مدیریت در این دولت را برعهده داشتند، روی هم رفته مجموعا به ۲۶ سال حبس محکوم شده بودند.
🔸این انتصابات در ردههای بالای مدیریتی دولت چهاردهم در حالی رخ میدهد که برای استخدام یک نگهبان در ادارات دولتی داشتن «گواهی عدم سوء پیشینه» یکی از مدارک الزامی است.
@kayhan_online
#پرسه_در_فضای_مجازی
🔰مدیریت ناترازیها بدون آه و ناله
🔸رئیس شورای اطلاعرسانی دولت سیزدهم درباره رویکرد شهید رئیسی برای حل بحران ناترازیها نوشت:
🔺شهید رییسی خستگی نمیشناخت. سه سال تلاش کرد تا ناترازیها و بحران قطعی آزاردهنده برق، آب و گاز بجا مانده از ده ۹۰ را مدیریت کند او به عنوان یک مدیر مسئولیتپذیر و بدون آه و ناله کردن یا به دست گرفتن کاسه چه کنم بدون ربط دادن مشکلات به FATF و برجام نافرجام
مسئولانه پای مدیریت مشکلات بجا مانده ایستاد.
🔺از شهریور ۴۰۰ که دولت را تحویل گرفت کشور دچار ناترازیهای شدید بود مردم هنوز خاموشیهای ۹۹ و ۴۰۰ را بخاطر دارند و متوجه مشابهت شرایط فعلی با اواخر دهه ۹۰ میشوند.
🔺شهید عزیزمان همیشه به مدیران میگفت مردم با علم به وجود مشکلات به ما رأی داده اند که مشکل را حل کنیم نه اینکه فقط مشکلات را برای آنان بازگو و یا دل آنها را خالی کنیم. بله دولت سیزدهم هم با ناترازی ها مواجه بود اما ناترازيها مدیریت میشد.
🔺در عین اینکه تلاش میشد با توسعه زیرساختها بتوان در نهایت بر ناترازیها فائق آمد.
در شرایط فعلی همه دلسوزان کشور وظیفه دارند با احساس مسئولیت، دولتمردان را برای صرفهجویی و رفع دغدغههای مردم یاری و مساعدت کنند.
💬 سپهر خلجی
@Kayhan_online