💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 معاون صنایع معدنی ایمیدرو:
تولید فولاد در کشور ۱۰ برابر قبل از انقلاب شده است
🔸️معاون صنایع معدنی ایمیدرو گفت:میزان تولید فولاد قبل از انقلاب نزدیک به ۳ میلیون تن بود که امروز به حدود ۳۰ میلیون تن رسیده و در افق۱۴۰۴ هم به تولید ۵۵ میلیون تن فولاد در سال میرسیم.
▫️سعد محمدی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان اظهارداشت: اکنون توسعه بخش فولاد به مرحلهای رسیده که ظرفیت فعلی این بخش در کشور چیزی حدود ۳۳ میلیون تن در روز است.
وی افزود: امیدوار هستیم که ظرفیت فعلی در افق ۱۴۰۴ با توجه به سرمایهگذاریها به چیزی حدود ۵۵ میلیون تن برسد. در حال حاضر میزان تولید پایین است و در ۷ ماهه امسال نزدیک به ۱۱ میلیون و ۴۰ هزار تن تولید داشتهایم اما، طبق برنامهریزیهای انجام شده میزان تولید امسال از مرز ۲۰ میلیون تن عبور خواهد کرد.
▪️محمدی افزود: شکل فولاد کشور، مصارف و تولید آن به دو روش اصلی تقسیم میشود، یکی از آنها روش کوره بلندی است که از این بابت دارای تجربه بسیار خوبی در کشور هستیم؛ ذوبآهن اصفهان با ظرفیت ۶/۳ میلیون تن، فولاد تولید میکند. طبق برنامهریزیهای انجام شده شرکت میتکو در سال آینده، ۷/۱ میلیون تن فولاد به صورت کوره بلند در منطقه زرند تولید خواهد داشت.
وی گفت: یک کارخانه کوره بلند در منطقه زنجان وجود دارد و مجموعا ظرفیت کوره بلند در کشور ما طبق طرح افق ۱۴۰۴ به بیش از ۶ میلیون تن ارتقا پیدا خواهد کرد.
▫️معاون طرحهای توسعه معادن و صنایع معدنی ایمیدرو تصریح کرد: در حال حاضر برای رسیدن به ظرفیت تولید ۵۵ میلیون تن فولاد، نیازمند سنگ آهن هستیم که بتوانیم ظرفیت تولیدمان را ارتقا دهیم. هماکنون میزان تولید سالانه سنگ آهن حدود ۸۰ میلیون تن است و این ظرفیت باید به ۱۶۲ میلیون تن در سال افزایش یابد، یعنی حدود ۲ برابر نسبت به شرایط فعلی، امیدوار هستیم که فعالیتهایی که...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/150452
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🇮🇱📎🔹 عضو جنبش فتح: ایران صادقترین کشور در مبارزه با استکبار جهانی است
🔸️عضو کمیته مرکزی جنبش فتح گفت: ایران صادقترین کشور در مبارزه با استکبار جهانی است.
▫️«محمود عباس» رئیستشکیلات خودگردان شنبه هفته جاری (یکم دی ماه) انحلال مجلس قانونگذاری فلسطین (پارلمان) را اعلام کرد و افزود انتخابات قانونگذاری طی شش ماه برگزار خواهد شد؛ گروههای مختلف فلسطینی این اقدام را مردود دانستند و اعلام کردند تصمیم مذکور ارزش قانونی ندارد.
حماس در انتخابات ۲۰۰۶ بیشترین کرسیهای مجلس شورای قانونگذاری را به دست آورد اما از سال ۲۰۰۷ و در پی کنترل حماس بر نوار غزه، تشکیل جلسات مجلس شورای قانونگذاری به حالت تعطیل درآمد.
▪️«عباس زکی» عضو کمیته مرکزی فتح نیز در گفتوگو با شبکه «المیادین» از انحلال مجلس قانونگذاری فلسطین ابراز تعجب کرد و گفت: زمان آن رسیده که از توافق اسلو خارج شویم و انحلال مجلس قانونگذاری فرصتی برای این موضوع است.
وی افزود: ما کسانی هستیم که توافق اسلو را امضا کردیم و اکنون خواهان خروج آن هستیم.
به گزارش فارس، زکی گفت ایران تنها برای یک گروه فلسطینی نیست بلکه برای تمام فلسطینیهاست. او تأکید کرد: ایران صادقترین کشور در مبارزه با استکبار جهانی و نیز پشتیبان فلسطین است.
http://kayhan.ir/fa/news/150482
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹هدف اصلاحطلبان از نماینده شدن رای نیاوردن رقیب بود!
🔸 فراکسیون امید مجلس در مصاحبهای با روزنامه دولت گفته که «نگاهی که قبل از مجلس مطرح بود این بود که مجلس دهم در قیاس با مجلس نهم متفاوت باشد، هدف این بود در مجلس دهم افرادی نیایند یا کمتر بیایند، خب در این موفق بودیم.» اینگونه مشخص میشود که هدف بخش عمدهای از اصلاحطلبان این بوده که با ورود به مجلس و اختصاص یک صندلی به خود جا را برای طیفهای سیاسی دیگر تنگ کنند!
▫️احمد مازنی عضو فراکسیون اصلاحطلبان مجلس طی گفتوگویی با روزنامه ایران ارگان دولت، اظهارات قابل تاملی را بیان کرده است. وی در بخشی از این گفت وگو درباره عملکرد مجلس دهم گفته است: «مجلس دهم به لحاظ شاخص عقلانیت در قیاس با مجالس قبلی فکر میکنم نمره خوبی میگیرد و در جای مناسبی قرار دارد و.. در میان فراکسیونهای مجلس موفقترین فراکسیون مجموعه امید است.!!! »
وی در ادامه دلیل موفقیت و گرفتن نمره قبولی این فراکسیون در عملکرد و شاخص عقلانیت را اینگونه بیان میکند: «نگاهی که قبل از مجلس مطرح بود این بود که مجلس دهم در قیاس با مجلس نهم متفاوت باشد...هدف این بود در مجلس دهم افرادی نیایند یا کمتر بیایند. خب در این موفق بودیم. »
▪️این نماینده اصلاحطلب مجلس همچنین انتظارات مردم از مجلس و فراکسیون امید را «غیر واقعی» و «توقعات نابهجا» دانست و گفت: «انتظارات در دو حوزه بیش از حدی که در عالم واقع بود، ایجاد شد. یک مرحله در ایام انتخابات بود که جامعه فکر میکرد جریان امید اگر وارد مجلس بشود، شقالقمر میکند و شعارهای انتخاباتی داده شد که برخی بنبستها شکسته میشود. مضافاً اینکه ائتلاف انتخاباتی سال ۹۲ به انتخابات ۹۴ کشید و آنجا این تصور به وجود آمد که حالا دو قوه با هم هماهنگ شدهاند و این یعنی یک قدرت بزرگ برای حل مشکلات کشور و فایق آمدن بر بقیه نیروها. »
گفتنی است احمد مازنی از نمایندگان اصلاحطلب حاضر در سلفی حقارت با موگرینی بود. اقدام تاسفباری که موجی از انتقادها و اعتراضها را در فضای مجازی و افکار عمومی جامعه در پی داشت. مازنی «رئیس فراکسیون فرهنگی مجلس دهم» است.
http://kayhan.ir/fa/news/150475
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
⚖📎🔹محاکمه دو اخلالگر نظام اقتصادی در اصفهان
http://kayhan.ir/fa/news/150414
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌦 #آب_و_هوا | تهران | 4 دی ۱۳۹۷
🔹برای اطلاع از آب و هوای سایر شهرها به نشانی زیر مراجعه کنید👇
http://kayhan.ir/fa/weather
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🌐 #کیهان_آنلاین
📷 تصاویری کمتر دیده شده از آیت الله هاشمی شاهرودی
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌐 #کیهان_آنلاین
🔰 در پی ارتحال حضرت آیت الله حاج سید محمود هاشمی شاهرودی، مجمع تشخیص مصلحت نظام، بیانیهای صادر کرد.
در این بیانیه آمده است:
بسم الله الرحمن الرحیم
"اذا مات العالم الفقیه ثلم فی الاسلام ثلمة لایسدها شیء"
روح بلند عالم جلیل القدر و مبارز انقلابی، یار صدیق امام و یاور وفادار رهبر معظم انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله حاج سید محمود هاشمی شاهرودی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام که عمر با برکت خود را در راه سربلندی ملت انقلابی ایران و تحقق آرمان های انقلاب اسلامی در جغرافیای امت های مسلمان منطقه در سنگرهای مختلف علمی و اجرایی صرف کرد، به دیدار معبود شتافت.
آن عالم جلیل القدر و فقیه گرانمایه هم در دوران سخت مبارزه در جبهه های حق علیه باطل در ایران و عراق و هم در پذیرش مسوولیت های سنگین در نظام مقدس جمهوری اسلامی ، همواره اعتلای کلمة الله و تقویت بنیان های اسلامی و نیز تلاش در جهت عزت و اقتدار امت های مسلمان را وجهه همت خویش قرار داده بود .
در پایان این بیانیه آمده است:
مجمع تشخیص مصلحت نظام، ضمن عرض تسلیت بمناسبت این ضایعه اسف بار به محضر مبارک حضرت بقیه الله الاعظم (عج)، رهبر عظیم الشان انقلاب اسلامی (مد ظله العالی) و مراجع عظام تقلید ، علما و فضلای حوزه های علمیه و ملت پر افتخار ایران ، همدردی خود را با بیت مکرم و شاگردان داغدار آن فقید سعید اعلام می دارد.
مجمع تشخیص مصلحت نظام از عموم ملت قدرشناس ایران اسلامی دعوت می نماید تا در مراسم تشییع و مجالس بزرگداشت آن مبارز نستوه حضور باشکوه به هم رسانند.
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
کیهـــان آنلاین
🌐 #کیهان_آنلاین 🔰 آیت الله هاشمی شاهرودی دار فانی را وداع گفت. 🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،
🌐 #کیهان_آنلاین
▪️ مراسم تشییع پیکر آیت الله هاشمی شاهرودی رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام صبح فردا ۵ دی ۱۳۹۷ در تهران و بعد از ظهر در قم برگزار میشود.
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌐#کیهان_آنلاین
🔰 سخنان رئيسجمهور امروز هنگام تقدیم لایحه بودجه سال 98 در صحن علنی مجلس:
▫️با شرایط فشار و تحریم ظالمانه آمریکا مواجه شدیم.
▪️ از سال 92 ما تصمیم گرفتیم از تورم فزاینده جلوگیری کنیم و رشد اقتصادی منفی را به مثبت برسانیم اما این اهداف برای دشمنان قابل تحمل نبود. سال 96 به تورم تک رقمی دست یافتیم و به رشد 3/7 دست یافتیم و 790 هزار اشتغال خالص داشتیم. رشد سرمایه گذاری ما از منهای 17/4 به مثبت 3/4 رسیدیم یعنی همه شاخص های ما، شاخص های مثبت بود.
▫️ در مقطعی در سال 97 قرار گرفتیم که ذخیره اسکنان ارزی تقریبا صفر بود و آن التهابات در بازار به وجود آمد. دولت ناچار شد برای آرام کردن بازار تصمیات سخت بگیرد تا بتواند کشور را از التهاب نجات دهد.
▪️ در واقع ثبات مالی و ارزی به ویژه بعد از 13 آبان طبق همان قولی که به مردم دادم، شرایط کشور آرام تر شد و آمریکا هر تیری که در کمان داشت رها کرد و مردم دیدند قدرت آنان چقدر است.
▫️ ما بخش خصوصی را تقویت نکردیم. اگر بخش خصوصی در کشور فعال بود و بار اقتصاد بر دوش بخش خصوصی بود، امروز تاثیر تحریم بر کشور ما به مراتب کمتر بود. اگر بار بودجه بر دوش نفت نبود حتما اثر تحریم کمتر بود
▪️ ما در بخش مالیات مشکل داریم. رئیس برنامه و بودجه اعلام کند چه کسانی از مالیات معافند و کدام بنگاهها مالیات نمیدهند. بیشترین سود را دلال ها میبرند و کمترین مالیات را آنها می دهند. هرکه درآمد بیشتری دارد، باید مالیات بیشتری بدهد
▫️ ما در بودجه خیلی حرکتهای مخفی داریم که اینها باید آشکار شود. بودجه ما باید شفاف شود. هیچ راهی برای نجات از فشار و رانت جز شفافیت نداریم.
▪️ اگر مردم کامل از شرایط کشور مطلع نباشند بازهم دچار فساد و رانت خواهیم شد. نکته مثبت بودجه سال گذشته، نقد مفصل بودجه توسط مردم بود. از مردم میخواهم مردم بعد از انتشار بودجه نقد کنند. باید همه داده ها در اختیار مردم قرار بگیرد. همه مردم باید بدانند چه میگذرد و چه کسانی بودجه میگیرند.
▫️ اولین مساله در تحریم فشار به اقشار جامعه به ویژه دهکهای پایین جامعه است. شرایط تورمی ما در ماههای گذشته مناسب نبود و مردم به زحمت افتادند. این مساله را در بودجه سال آینده لحاظ کردیم.
▪️ دومین مساله برای افرادی است که حقوق ثابت دارند. دولت تصمیم گرفته است که حقوق سال بعد را 20 درصد افزایش دهد تا باری که بر دوش مردم افتاد کاهش پیدا کند.
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 هزینه جاری دستگاههای دولتی بخش اعظم بودجه را میبلعد
🔸 بودجه جاری دولت ظرف 5 سال، 250 درصد افزایش یافته است.
روزنامه قدس در یادداشتی با عنوان «دولت پرخرج و حفرههای بودجهای»، خواستار ساماندهی و شفافیت بودجه دستگاههای دولتی که بخش اعظم بودجه را میبلعند شد و نوشت: وقتی از دولت پرخرج یا به اصطلاح دولت گران حرف میزنیم منظورمان دولتی است که روند هزینههای جاری آن غیرمتناسب با سایر بخشها افزایش داشته است. شاید برای درک بهتر این موضوع بیان برخی از اعداد و ارقام ضروری است. برای مثال هزینههای جاری دولت در سال 1392 (سال اول دولت یازدهم) حدود 120 هزار میلیارد تومان بوده است که این رقم در حال حاضر به رقمی بیش از 300 هزار میلیارد تومان رسیده است. سهم عمده هزینههای جاری که شامل مواردی چون حقوق، دستمزد و... است را میتوان یکی از نشانههای پرخرجی و گران اداره شدن دولتها دانست.
نکته دیگری که درباره بودجههای سالیانه قابل ذکر است این که منابع مالی کافی برای اداره کشور وجود دارد و این حرف که دولت در طول سالهای گذشته به کرات گفته و مدعی بوده است با کمبود منابع مالی مواجه است، واقعیت ندارد. چرا که براساس آمارها دولت روحانی فقط در نیمه نخست سال 97 سه برابر سال قبل درآمد ریالی داشته است. به طوری که در قانون بودجه سال 97 درآمد نفتی 6 ماهه سال جاری حدود 89 هزار میلیارد تومان برآورد شده بود، اما این رقم در حال حاضر به حدود 290 هزار میلیارد تومان یعنی حدود سه و نیم برابر پیشبینیها رسیده است.
این اعداد و ارقام به این معنی است که دولت منابع ریالی کافی داشته و کمبودی از این بابت وجود ندارد. از سوی دیگر هزینههای جاری دولت نیز به شدت افزایش یافته و شاهد رشد هزینههای جاری هستیم؛ اما نکته قابل توجه این است که در این میان با وجود سر و صداهای ایجاد شده افزایش حقوق و دستمزد که باید سهم مهمی در افزایش هزینههای جاری دولت داشته باشد سهم چندانی در افزایش هزینهها نداشته است به طوری که اگر میانگین افزایش حقوق در طول 5 سال گذشته را 12 درصد در نظر بگیریم هزینههای جاری حدود 300 درصد افزایش یافته است در حالی که سهم افزایش حقوق و دستمزد از این افزایش چیزی کمتر از 80 درصد بوده است.
یعنی روال افزایش حقوق و دستمزد و افزایشهای صورت گرفته عموما بر مبنای تورم یا حتی کمتر از آن بوده است در حالی که میزان و حجم هزینههای عمومی روندی تصاعدی داشته است. در این میان وجود پدیدهای تحت عنوان حقوقهای نجومی یا اعطای تسهیلات ارزان قیمت کلان به برخی از افراد خاص و ... یا برگزاری برخی از همایشها و ریخت و پاشها را میتوان در این حیطه تقسیمبندی کرد…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/150480
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper